Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 72 73 [74]
1096  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: Mikä on normaali ruumisi lämpötila ? : 25.10.2005 10:37:52
Mielenkiintoinen aihe! En tiedä normalilämpöäni, sillä olen vain perin harvoin mitannut sitä. Luomuperiaatteella meillä mitataan mahdollinen kuumekin käsi otsalle-konstilla. Oikein kuuma otsa: paljon kuumetta, viileä otsa; ei kuumetta. Wink

Mutta Ikiaika tuo on mielenkiintoista, että ruumiinlämpösi on laskenut ja liität sen tehtyyn amalgaamisaneeraukseen. Eli voisi ajatella, että amalgaamipaikoista irronnut elohopea on pitänyt pientä tulehdustilaa elimistössä ja elimistö on sitten tulehduksesta selvitäkseen nostanut ruumiinlämpöä.

Minulle tehtiin amalgaamisaneeraus juuri pari viikkoa sitten. Pitääpä nyt heti täältä töistä kotiin päästyäni mitata lämpö ja tarkkailla sitä tulevina kuukausina. Kerron sitten sinulle joskus kuukausien päästä havaintojani vaikkapa yv:llä.
1097  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: Sipulit sukkiin : 24.10.2005 20:20:24
Kiitokset mielenkiintoisista vinkeistä! Kyllä on ihanaa, että ihmiset on taas kiinnostuneet vanhoista hyvistä konsteista keinotekoisten lääkkeiden sijasta. Sanoohan vanha sanontakin: "vanha konsti on parempi kuin pussillinen uusia".
 Wink
1098  Astro special / Julkkiskartat / Re: Tarja Turusen tähtikartta : 23.10.2005 18:01:13
Tarjan kartalta löytyy niin vaikeita kuin ihan positiivisiakin transiitteja. Positiivisemmista voi mainita uusia tuulia elämään puhaltavan Pluton trinin Aurinkoon, Uranuksen kolmion Uranukseen, Jupiterin kolmion Jupiteriin, Jupiterin yhtymän Uranukseen. Sen sijaan Härässä perääntyvä Mars on tarkasti neliössä Tarjan Leijona-aurinkoon ja pian myös Saturnukseen pistäen varmasti kapuloita rattaisiin. Mahdollisesti tunteita voi myös kiristää Pluton neliö Kuuhun, joka olisikin jo kovempi juttu ja kuvaisi syntynyttä tilannetta ja sen aiheuttamia tuntemuksia mainiosti. Oletuskellonajalla 12:00 neliö olisi meneillään juuri nyt. Ja esiintyvän, julkisuuden henkilön Aurinko saattaa hyvinkin olla lähellä Keskitaivasta, jolloin syntymähetki siis ajoittuisi keskipäivän tienoille. Tällöin muuten nousuksi tulisi Skorpioni, jota jotkut teistä olivat arvailleetkin... Mutta kun kellonaikaa ei tiedetä, saattaa olla, että Pluton neliö Kuuhun on jo ohi tai vasta tulossa. Mielenkiintoista olisi saada oikea kellonaika!

Tulee myös mieleen viime päivinä ollut täysikuun yhtymä perääntyvään Marsiin oppositiossa Merkuriukseen (ja molemmat siis neliössä Tarjan Aurinkoon) - ehkä tämä kipakkaan sananvaihtoon ja kiivaisiin tunteisiin helposti johdattava kuvio on saanut asiat kärjistymään dramaattiseen päätökseen asti.
1099  Astro special / Astro special / Re: keisarinleikkaus : 23.10.2005 17:33:14
Oma näkemykseni on, että keisarileikattu vauvakin kuitenkin loppujen lopuksi syntyy juuri sinä päivänä, jolloin sen (hänen) oli tarkoituskin syntyä. Eli uskon, että oli kuitenkin tarkoitus, että äiti valitsee leikkauksen ja se leikkauspäivä järjestetään "ylhäältäpäin" juuri sille päivälle, johon lapsen syntymä on tarkoitettu. Muutoin astrologinen kartta elämänläksyineen, viitteineen menneistä elämistä ja tämänkertaisen elämän tarkoituksesta menettäisivät merkityksensä ja henkilökohtaisuutensa. Jos lapsia syntyisi milloin sattuu ja jos äiti siis oikeasti voisi valita leikkauspäivän miten haluaa, koko astrologinen syntymäkartta olisikin siis vain kuin arvonnan tai nopanheiton tulos, henkilöille vain sattuisi tulemaan jonkinlainen kartta aivan riippumatta siitä, miten ovat entisissä elämissään eläneet, millaiseen perheeseen syntyvät jne..

Eli ihan samaa mieltä olen kuin Stareysikin. Omakin tyttäreni on keisarileikattu ja silti hänen karttansa on juuri sellainen kuin mielestäni hänelle sopiikin: suhde vanhempiin ja veljeen näkyy totuudenmukaisesti sellaisena kuin se on jne....
1100  Astro special / Yleistä / Re: Kuuhulluus, onko muita jotka reagoivat täysikuuhun? : 23.10.2005 17:21:11
Vastasin: "ei, olen vain tavallinen hullu" ja näköjään gallupin pisteiden mukaan (siinä kohdassa vain 1 piste) ihan ensimmäinen ja ainoa laatuaan tällä forumilla. uglystupid2 Mutta tosissaan, kartallani ei juurikaan ole vettä - aivan tunteeton tyyppi siis - ja ehkäpä juuri siksi täysikuu ei uniani vie. Reagoin kyllä täysikuuhun siten, että ihailen sen kauneutta, mutta mitään varsinaisia vaikutuksia en havaitse.

Sen sijaan hermostoperäisestä sairaudesta kärsivä pikkutyttäreni reagoi täysikuuhun voimakkaasti. Sairauden pahimmat vaiheet osuvat säännönmukaisesti täysikuun aikoihin. Havaintoni on vahvistanut lasten teholla 20 vuotta toiminut sairaanhoitaja, joka kertoo täysikuun ajan aina täyttävän tehohoitohuoneen tietyn sairauden omaavista potilaista.
1101  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: Sipulit sukkiin : 20.10.2005 08:25:44
Huomenta Enkeliini!

Valkosipulinkäryisestä makuuhuoneesta huolimatta olemme edelleen elävien kirjoissa koko perhe. Smiley

Oma nuhanenäni on tosiaankin avautunut yön aikana eikä kurkkua kivistä. Toisaalta näin käy monesti muutenkin, ilman sipuleita, yön aikana jo pelkän levon takia. Pitää testailla valkosipulia vielä uudelleen, ei tosin tänään, jolloin ihana Astroristeily odottaa. Kyllähän valkosipulilla on omat ansionsa, sitähän kutsutaan sisäisesti nautittuna luonnon omaksi antibiootiksi. Jo muinaiset egyptiläiset tunsivat valkosipulin vahvistavan voiman. Oheisena linkki tosi hyvälle sivulle, jossa kerrotaan laajasti valkosipulin käytöstä terveydenhoidossa ennen ja nyt. http://www.terveydenhoitouutiset.fi/thu0602/4.htm

Terveiset kaikille (muille) nuhanenille!  smitten
1102  Astro special / Astro special / Re: Noususolmu ja laskusolmu ? : 20.10.2005 08:16:42
Heips Timotheus!

Kyllä kannatti uskaltaa! Ihanaksi en itseäni laske, mutta vastaan kuitenkin.  Wink
Ja toivottavasti muutkin vielä jaksavat heittää ajatuksiaan kehään.

Kyllä, Noususolmu ja Laskusolmu ovat aina kartalla toisiaan täsmällisesti vastapäätä. Hassua, sinulla on solmuissa sekä samat huone- että merkkisijainnit kuin minulla. Yhteisiä elämänläksyjä?  Cheesy

Yhtymän orbina käytetään yleensä 10 astetta, joten Merkuriuksesi ja Aurinkosi ovat siis hyvin väljässä yhtymässä Noususolmuun. Noususolmusi sanoman oppiminen on sinulle ehkä tavallista helpompaa, onhan rapumaisuus tuttua sinulle jo aurinkomerkkisi ansioista. Siis onhan Aurinko ja Merkurius myös Ravussa? Se ei oikein käy selvästi ilmi viestistäsi. Marsin ja Saturnuksen neliö Noususolmuun kertoo, että solmun oppien omaksumiseksi tarvitset kuitenkin myös ahkeruutta ja rankkaa työtä itsesi kanssa.

Kun Noususolmu on 11. huoneessa ja Ravussa, tämänkertaisen elämäsi kehityksen tarkoitus on johdattaa sinut irti kaurismaisesta hyötymisestä, oman edun tavoittelusta, uran luomisesta, itsekkyydestä jne.. Sinun tulisi kehittää hoivaavaa puolta itsessäsi, oppia pitämään huolta ystävistäsi, toimia erilaisissa aatteellisissa yhdistyksissä, toimia vesimiesmäiseen tyyliin (Vesimies on 11. huoneen hallitsija) yhteisen hyvän eteen.

Jotain tällaista nuo voisi tarkoittaa... Ainakin omassa elämässäni olen huomannut, että mitä kummallisemmat sattumat vuosien varrella pakottavat aina uudelleen oikealle tielle, kohti Noususolmun oppeja.
1103  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Sipulit sukkiin : 19.10.2005 22:50:22
Ehtoota kaikille!

Lievät flunssaoireet painaa päälle. Etsiessäni netistä kotikonsteja oireiden lievittämiseksi löysin seuraavan ohjeen:

"Silppua valkosipulia pieneksi silpuksi. Hyvä määrä on n. 8-12 kynttä. Sen jälkeen silppu sukkiin ja sukat jalkaan. Jalat on hyvä pestä ennen operaatiota ja käytäpä tähän tavallista (puuvilla)sukkaa. Kun sukka on jalassa ja valkkarit sukassa ollaan jo melkein terveitä. Sipulit on hyvä asetella mahd. tasaisesti koko jalkapohjan alueelle, EI jalkapöydälle. Päällimäiseksi ehkä vielä villasukka. Anna vaikuttaa tunti pari, hyvä jos löhöilet ja syöt samalla valkosipulia, juot herukkamehua, inkivääri teetä tms. ihmelääkkeitä.
Että ensihätään."

Ohjeen innoittamana istun nyt tässä läppärilläni valkosipulimurska villasukissa.
Jos jotakuta kiinnostaa, voin kertoa aamulla, onko sipuli tehonnut. Tai sitten olo on entinen, mutta haisen vain äärettömän pahalta.  Grin
1104  Astro special / Astro special / Re: Noususolmu ja laskusolmu ? : 19.10.2005 20:49:15
Kaapokisu,

tosiaankin itsensä aito rakastaminen sen sijaan, että pyrkisit olemaan vain näkymätön osa suurempaa porukkaa, voisi olla sinun tämän elämän, Leijona-noususolmun viitoittama johtoajatuksesi. Ryhmässä toimiminen, niin mukavaa ja hyödyllistä kuin se yleensä ottaen onkin, voi estää henkilökohtaista onnellisuutta ja toimintaa omaksi hyväksesi. Tyytyväisyytesi kasvaa mm. itseilmaisun, inspiraation ja innostuksen kautta.

Leijona-yläsolmun/Vesimies-alasolmun mahdollisia ongelmia ja haasteita:
- etsii utopiaa, ihanteet ja tarpeet rakkaudesta ja ystävyydestä eivät vastaa toisiaan
- intellektuelli tunteiden kustannuksella
- käsittelee vain toisten ongelmia
- nauttii toisten järkyttämisestä, äärimmäisiä ideoita, yleistä vastaanpanemista
- traditioiden vastustamista

Myönteisiä taipumuksia:
- kekseliäisyys ja tulevaisuuteen suuntautuminen
- helppo ymmärtää ystävyyssuhteiden ja verkostojen merkitys
- helppous esim. tietotekniikassa

Leijona-Yläsolmun aktivointitapoja:
- uskalla olla esillä
- luota itseesi ja omaan karismaasi 
- rakasta itseäsi  smitten

Myös solmujen huonesijainnit ovat tärkeät!
1105  Astro special / Yleistä / Re: Mistä nimimerkkisi on peräisin? : 19.10.2005 15:26:16
May on ensinnäkin syntymäkuukauteni toukokuu. Ehkä juuri sen takia ja monestakin muusta syystä olen aina ollut armoton toukokuu-fani. Toisekseen sanan monimerkityksellisyys kiehtoi. Astrologiassa kun asiat eivät monestikaan ole pilkuntarkkoja ja täsmällisiä vaan asiat voivat olla tavalla tai toisella ja eri kuviot ilmetä eri ihmisillä eri tavalla eli siis ne "may be" , saattaa olla...
1106  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Re: Kuvia korkeammista ulottuvuuksista.. : 19.10.2005 13:19:31
Kiitos Lake! Upeita kuvia, joista saisi vaikkapa Avattaren... Taitaapa Lake oma, vanhoilla sivuilla ollut Avatarisikin olla juuri noilta sivuilta?
1107  Astro special / Julkkiskartat / Re: Tarja Turusen tähtikartta : 19.10.2005 13:17:29
Kellonaikaa ei tosiaankaan taida olla yleisesti saatavilla. Tarjan kartta on näkyvillä esim. Astrotheme.fr:n sivuilla, mutta sekin on tehty vain oletuskellonajalla 12:00.
1108  Astro special / Yleistä / Re: Sivujen syntymäaika!? : 19.10.2005 10:13:35
Niin no, tein kartan eilen illalla tuolla moderaattoreiden omassa keskustelussa.
Toni ilmoitti siellä eilen 18.10.2005 klo 22:42:15 "Nyt ne siirtyvät". Tullessani paikalle hieman yli klo 23, sivut olivat jo toiminnassa. En tiedä, kuluiko siirtymiseen muutama minuutti, enempää ei kuitenkaan. Joten tuo äsken mainitsemani kellonaika on melkoisen tarkka tai korkeintaan se kuuluu olla muutama minuutti myöhäisempi aika. Kyseisellä ajalla nousumerkiksi tulee Rapu. Jos kellonaika siirtyisi esim. klo 22.55:een, nousuksi tulisi 0 astetta Leijonaa. Aurinko on yhtymässä Jupiteriin Vaa´assa, Kuu Härässä. Viestinnän planeetta Merkurius mystisessä Skorpionissa oppositiossa väljään Kuu-Mars-yhtymään Härässä - suorasanaista, välillä kipakkaakin ajatustenvaihtoa mielipiteiden vaihdellessa henkimaailman asioista aina käytännöllisiin, maanläheisiin juttuihin asti. Merkurius on myös hienosti kolmiossa Uranukseen niinkuin Astro-sivustolle sopiikin. Kartalle tulee myös Suurristi kiinteisiin merkkeihin.

Mutta tosiaankin, ehkä Sepolla on sivustolle vielä jokin toinenkin syntymäaika esim. päivältä, jolloin ajatus uusista Astro.fi sivuista sai ensimmäisen kipinän.




 omasRe: Sivujen siirtyminen
« Vastaus #3 : 18.10.2005 22:42:15 »      sa keskustelussa.
Sivuja: 1 ... 72 73 [74]