Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 74
1  Muita keskusteluaiheita / Tapahtumat / Vs: Nähdään Tampereella 6.6. : 04.06.2012 08:48:54
Lämpimästi tervetuloa Solnishko!

Kuuhilda, toivotaan että pääset. Rakkauden Valo, me nähdään sitten joku toinen kerta!  smitten
2  Muita keskusteluaiheita / Tapahtumat / Vs: Nähdään Tampereella 6.6. : 02.06.2012 22:36:36
Tässä vielä infoa samanaikaisesta Ilon liekki -festivaalista.

http://ilonliekki.org/?page_id=11
3  Muita keskusteluaiheita / Tapahtumat / Nähdään Tampereella 6.6. : 01.06.2012 21:12:21
KUTSU

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan minuun ja työtilaani (jossa teen astrologiaa ja luontaishoitoja) keskiviikkona 6.6. klo 11-18. Vietämme ns. avoimien ovien päivää. Teen päivän aikana astrologisia minitulkintoja siitä, miten 6.6. tapahtuva Venuksen ohitus näkyy henkilökohtaisella syntymäkartalla ja millaisin energioin se värittää kunkin omaa elämää. Ystäväni, loistava selvänäkijä VIrpi Rinta-Nikkola puolestaan katsastaa tulevaisuutta korttien ja selvänäön voimin. Niskasen Sirpalta saat myös halutessasi apua pitkin päivää niska- ja hartiaseudun kolotuksiin hieronnan avulla.

Poikkeahan siis katsomaan uusia tiloja ja meitä, tule vaihtamaan kuulumisia tai halutessasi hoitoon tai tulkintaan. Kaffepannukin on kuumana koko päivän. Löydät meidät osoitteesta Näsilinnankatu 25 B, 3 krs, Tampere - vain kivenheitto Keskustorin Ilon liekki -festivaalilta.

Nähdään!  smitten

Kuutarhan Heli  (www.kuutarha.fi)
4  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Härkäpoju ja Kaksostyttö! : 01.06.2012 20:48:32
Ihan niinkuin täällä onkin jo sanottu, Aurinkomerkki on vain yksi osa karttaa... Ethän anna ennakkoluulojen pilata mahdollisuuksia suhteelta, joka muutoin voisi yltää minne asti vaan....? Smiley

Muuten, olen itse Härkä ja tulen aivan erinomaisesti toimeen Kaksosten kanssa. Kaksosia ovat mm. äitini, anoppini, poikani, kaksi parasta ystävääni jne... Tosin itselläni Vesimies-Kuu toki avittaa ilmaelementin kanssa toinen toisensa ymmärtämistä...

Onnea suhteellenne!  smitten

5  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Millasia kokemuksia Chrion neliö Asc ? : 30.05.2012 21:59:50
Omalla kartallani on ollut kuukausia Chironin yhtymä Descendentille (siis opp. Asc). Oma terveyteni on ok. Sen sijaan kolme rakasta ystävää sairastaa pahaa syöpää... Heidän kamppailunsa seuraaminen on toki tuottanut Chiron-tyyppistä kipuilua itselleni myös. Toisaalta Chironin kuvion aikaan myös opiskelin itse luontaishoitoja, parantamista jne...  Jokaisella kuviolla on aina kahdet kasvonsa! 
6  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Syylät jalkapohjassa : 30.05.2012 21:54:50
Syylä on ihon paikallinen sairaus, känsä taas kovettuma jonka iho kasvattaa kun tietty kohta hiertyy jotenkin enemmän kuin pitäisi.

Tosiaankin, taitaa mennä  monella kirjoittajalla - itselläni myös - puurot ja vellit, eikun syylät ja känsät sekaisin Smiley
7  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Kärsitkö esiintymiskammosta? : 30.05.2012 21:52:59
Usein esiintymiskammoisen kartalta löytyy myös perääntyvä Merkurius, joka on ehkä jo lapsena altistanut jonkinasteisille oppimis- tai puhumisvaikeuksille, ja siten kylvänyt siemenen aikuisiän esiintymiskammolle. Ja vaikka olisikin säästynyt lapsuuden ikäviltä kokemuksilta, perääntyvä Merkurius on kuitenkin luonteeltaan enemmän sisäänpäin kääntynyt kuin ulospäin suuntautuva.

Mutta tiedättekö mitä? Monen sellaisen, jotka ovat saaneet - tai oikeammin valinneet - syntymäkartalleen perääntyvän Merkuriuksen asettaman oppiläksyn, tilanne helpottuu sitten, kun progressiivisella kartalla perääntyvä Merkurius kääntyy "oikein päin" eteneväksi. Suomeksi selkokielellä sanottuna tarkoittaa sitä, että kun katsoo efemerideistä, montako päivää syntymän jälkeen perääntyvä Merkurius on kääntynyt eteneväksi, päivien määrä vastaa elettyjä vuosia (päivä per vuosi)...  En tiedä, ymmärsikö tästä kukaan mitään, mutta kysykää lisää...
8  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Syylät jalkapohjassa : 30.05.2012 13:07:29
Eteeristä Tea Tree -öljyä tippa syylän/känsän päälle muutaman päivän kuurina, useita kertoja päivässä. Viereistä ihoaluetta eli tervettä ihoa kannattaa varoa. Myös eteerinen sitruuna on hyvä.

Ja täsmennykseksi vielä, nämä eteeriset öljyt on siis niitä pienen pieniä pulloja, joissa on esim. saunatuoksuja jne. Löytyy mm. luontaistuoteliikkeistä.
9  Astro special / Astro special / Vs: Kaksonen ja isäntarve elämässä : 30.05.2012 12:51:27
Heii, haluaisin tietää miten suuri on isärooli kaksostyttöjen elämässä, koska nyt kun tulin vähän vanhemmaksi huomasin miten kaipaankaan isänhahmoa elämääni. Se alkaa haitata jo normaalia elämäänikin kun etsin isähahmoa jokaisesta vähänkään tutusta miehestä.  Sad

Kun olin pieni, oma isäni oli koko ajan matkoilla eikä hänellä ollut aikaa minulle ja siskolleni. Minulla oli aina ikävä isää ja itkinkin aina kun hän lähti pois kotoa.

Tiedän ettei tämä asia ei tällaisenaan kuuluisi tänne palstalle mutta kun luin, että kaksoset etsivät monesti isänpiirteitä kumppanistaan, päätin ilmaista asiani täällä. Toivottavasti osaatte auttaa sillä apua kaivattaisiin! Smiley Ja hyvää kevättä kaikille!:)

En tiedä, liittyykö ongelma vain Kaksoseen vai ylipäänsä jokaiseen fyysisesti tai henkisesti isättömänä kasvaneeseen merkkiin.. Isän ohjausta vailla kasvaneen ongelmana on tietyn, samaistumismallia tarjoavan auktoriteettihahmon puuttuminen. Siksi "korvausta" puuttuneeseen malliin etsitään myöhemmin aviomiehestä, valitaan alitajuisesti sellainen, jonka kokee korjaavan omia puutteita ja tukevan siten omaa kasvua. Mutta eihän isän mallia löydä koskaan toisaalta vaan "ongelman" ainoa pysyvä ratkaisu on nousta itse oman elämänsä johtoon, löytää etsimänsä auktoriteetti itsestään oman maskuliinisen puolensa tunnistamalla ja hyväksymällä... Jotenkin näin luulisin sen maalaisjärjellä ajatellen menevän....
10  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Lapset ja vaihtoehtohoidot : 30.05.2012 12:35:05
Onko kellään muuten kokemusta lievittää kouluikäisen siitepölyallergiaa esim homeopaattisilla valmisteilla? Pienokainen reppana on ihan tukossa ja hain nyt ensihätään apteekista lievitystä mutta olen joskus kuullut että homeopatiakin toimisi.

Marie, homeopatiakin on varmasti hyvä keino. Toinen erinomainen apu on suolapiippu, saa apteekeista ja luontaistuotemyymälöistä. Siis ei, en tarkoita ns. sarvikuonoa, jonka avulla limakalvoja huuhdellaan vedellä ja jonka käyttäminen olisi lapselle melkoinen vaatimus. Suolapiippu on posliininen "piippu", nykyisin saa myös muovisena versiona. Se on täytetty kristallisuolalla. Periaatteeltaan se on siis ns. suolahuone pienoiskoossa. Piipusta vedetään suolaista ilmaa suun kautta ja puhalletaan sama ilma nenän kautta ulos. Lapsikin hallitsee asian eikä suola maistu mitenkään pahasti.

Omat siitepölyallergiani ovat enää suolapiipun käyttämisen jälkeen muisto vain... (Eikä tämä todellakaan ole maksettu mainos vaan huipputyytyväisen käyttäjän ylistys  Wink
11  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kahden vahvan persoonan haasteellinen vuosi : 27.01.2012 19:40:46
Minusta Skorpparinousu kuvaa sitä Pluto-teemaa, jota käytte jo transiittienkin tasolla lävitse. Kaksi eri menetelmää kuvaa samaa tarinaa. Vahva muutos on varmastikin tulossa - teihin sekä yksilöinä että sitä kautta parina. Mutta vaikka myrskyn kourissa usein kirpaiseekin, vaiva on sen arvoinen. Oikein työstettynä muutosprosessilla on myös valtava _positiivinen_ voima.
12  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Tapani Koivuniemi : 09.01.2011 15:47:46
Kellonaika kiinnostaisi minuakin... Toivottavasti putkahtaa jostain esille.

Olen miettinyt Koivuniemen karttaa kevyesti täällä....
http://www.kuutarha.fi/juttuarkisto2/julkkisjuttuja/mission-man-aurinko-neptunus-par/
13  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Astrosivusto Kuutarha : 09.01.2011 15:41:40
Kiitos Lupita!  smitten
14  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Ilmainen horoskooppi : 09.01.2011 15:40:56
Tilasin itse kokeeksi horoskoopin, kuten tuossa Elwynin linkittämässä blogissani kerron... Tulos: ei yhtä ainutta horoskooppia tullut. Sen sijaan sähköpostilaatikko on täynnä erilaisia mainoksia ko taholta... Aiheet eivät edes sivua astrologiaa tai henkisyyttä vaan ovat kaikkea muuta (roskaa)...

15  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: isäni terveyden romahdus : 22.03.2010 20:13:42
Olen tuon Suljin-nimimerkin mainitseman Astrologia terveysongelmien kartoittajana -jutun kirjoittaja. Mutta, terveysastrologia on todella monimutkaista ja vaikeaa, joten en mielelläni lähde minäkään heittelemään arvailuja esim. ennusteesta sairauksien ja niiden tulevan tilanteen suhteen.
Jotain ajatuksia kuitenkin... Olen alkanut käyttää päivä päivältä enemmän Kosmobiologiaa ja keskipisteitä, niin toimivilta ne vaikuttavat. Niiden mukaan isälläsi on alkamassa melkoisen haastava, noin 1-1,5 vuotta kestävä aika. Tarkka ajoittaminen on mahdotonta kellonajan puuttuessa. Kyseessä kuitenkin SA (Solar Arc) Auringon yhtymä syntymäkartan Saturnus-Pluto-keskipisteeseen. Saturnus-Pluto-keskipistettä pidetään kartan "pahiksena" vaikeutensa vuoksi. Se liittyy mm. monenlaisiin sairauksiin ja pelkoihin ja siten se kertoo koettelevasta ajasta sekä henkisesti että fyysisesti. Ebertinin keskipisteopas sanoo mm. fyysinen raadanta ja ylirasitustila, luopuminen, kieltäminen, tuomitseminen, kieltäymys, fyysinen ero. Eli aivan erityisesti tuon kuvion aikana isäsi on kovilla ja tuen tarpeessa.

Mutta, positiivisena puolena on se, että myös SA Jupiter lähestyy samaista Pluto-Saturnus-keskipistettä. Eli noin 1,5 - 2 vuoden päästä tilanne saattaa hyvinkin helpottua huomattavasti. Jupiteriahan pidetään positiivisena kuviona, tosin se saattaa myös paisuttaa asioita hyvässä ja pahassa. Ja yhtenä tämän jälkimmäisen kuvion teemana onkin "sairauden aiheuttamat vaikeudet".
Kuitenkin mahdollisuudet positiiviseen käänteeseen ovat tällöin olemassa.

Mutta, tässä oli katsottu vain kartan yhtä, ainokaista - joskin merkittävää - kohtaa.

Oletteko etsineet isällesi apua täydentävistä hoitomuodoista? Varmasti tilanteeseen on saatavilla oikean hoitomuodon avulla ainakin pientä helpotusta - ehkä suurempaakin..!Sivuja: [1] 2 3 ... 74