Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1  Astro special / Astro special / Vs: Planeettojen liikkeitä vuonna 2012 : 18.04.2012 20:09:18
Venuksessa on poikkeuksellista tänä vuonna ainakin se että se viettää hurjat 4 kk samassa merkissä (Kaksosissa), ensin peruutellen ja sitten edeten. Yleensä Venuksen vierailut ovat huomattavasti lyhyempiä.
Astronomisesti poikkeuksellista lienee Venusin transiitti 6.6.2012 jossa se matkaa näkyvästi Auringon ohitse.


Eikös Pluto lähtenyt juuri peruuttamaan? Se puuttuu tuosta ykkösviestin listasta. Peruuttaa 10.4.-18.9. ja liikkuu tänä aikana Kauriissa ysistä kutosasteeseen. Tietysti hitaana planeettana tuota ei kaikki katso merkitykselliseksi.
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: kaukoenergian lähetystä : 18.04.2012 19:30:35
Olen mukana. Kiitos.
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: kaukoenergian lähetystä : 26.10.2011 19:13:00
Kiitos tästä, otan vastaan.
4  Astro special / Astro special / Vs: Mitä tehdään rajatapauksille? : 17.10.2011 00:32:58
Eikö asia selviä kun etsit sen vuoden planeettalistaukset jostain, että millä hetkellä siirtymä tapahtunut? Joinakin vuosina saattaa merkeissä olla päivänkin ero niin noista saa tarkistettua. Jos nyt ymmärsin kysymyksesi oikein.
5  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Vapaaehtoisesti lapseton : 05.10.2011 21:39:06
Jos ei ole valmis vauvan tuloon, ei tee sängyssä sellaisia juttuja mistä vauva voisi tulla. Ei se niin vaikeeta voi olla.

Voi tehdä niitä juttuja jos on ehkäisy kondikses.

Kunhan pitää mielessä että mikään ehkäisykeino ei ole 100% varma ja on henkisesti ja taloudellisesti valmis ottamaan vauvan vastaan jos se tulee. Silloin on tarpeeksi aikuinen kaikenlaiseen seksielämäänkin.
6  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Astrosepon blogi? : 05.10.2011 21:34:00
En nyt satavarmaksi osaa sanoa mutta useita vuosia siitä on. Villi veikkaus olisi 2007/08-tienoota. Saa korjata  police
7  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: saturnuksen transiitit : 24.09.2011 03:08:53
Huomasin että mulla onkin edessä ja menossa koko loppuvuoden aikana paljon saturnuksen transiitteja. Tällä hetkellä päällä saturnus yhtymässä kuuhun, sitten ensi kuusta joulukuulle vuoroin sekstiilissä merkuriukseen,
kolmio marsiin, sekstiilissä nousumerkkiin ja aurinkomerkkiin. Suurin osa aspekteista taisi olla sulkeutuvia. Täytynee pitää hatusta kiinni ja vähän selvittää mitä odotettavissa. Kenelläkään ajatuksia?

8  Astro special / Julkkiskartat / Vs: A. Auer : 23.09.2011 02:01:54
En oikein tiedä mitä ajatella tuosta sotkusta. Miten ihmeessä sitä nainen voi raiskata lapsensa. Shocked
Tuommoinen syytös tosin ei ole ihan outo. Historian saatossa muistaakseni useampikin kuningatar on päässyt päästään tuommoisten syytteiden perusteella kun muuten ei ole ollut näyttöä mistään sopimattomasta mistä olisi voitu syyttämään ruveta.  Enkä kyllä usko että kaikki ovat edes nähneet lapsiaan niin pitkään että olisivat heidän kanssaan mitään kerenneet puuhastelemaan ja  kuninkaallisethan ei muutenkaan ole koskaan olleet yksin. Tässä jos äiti on tehnyt jotain lapsilleen niin kyllä siinä mies tai miesystävä on ollut painostava alotteellinen osapuoli tai mistä minä tiedän.. minusta koko juttu on kovin outo .. sääliksi käy naisparka  jos ei ole syyllinen ja tuollain riepotetaan. Siitä ei toivu koskaan ja menetetty maine seuraa aina mukana.
Olen kait sinisilmäinen hupsu mutta minusta nuo syytökset tuntuvat liian merkillisiltä ollakseen totta.
Jos jotain salattavaa on niin äiti pikemminkin suojelee lapsiaan ja kärsii heidän vuokseen. Semmoiseen se sanonta  siitä että muut eivät tiedä mitä he tietävät tuntuisi viittaavan.

Mintsilla, suosittelen tutustumaan rikoslakiin raiskauksen osalta. Raiskauksen ei tarvitse tapahtua sukuelimellä vaan se voi olla millä tahansa esineellä penetraatio.

Mitä tulee tuohon "äiti suojelee lapsiaan ja kärsii heidän vuokseen" - no, on kaikenlaisia äitejä. Tai synnyttäminen ei vielä tee kenestäkään äitiä. Ja äitimyytti on vahva. Siis että vaikka useimmat äidit yrittävät parhaansa mukaan olla lastensa tukena ja suojana niin valiettavasti on myös äitejä jotka eivät ikinä tähän kykene. Siksi on mielestäni tällaisessa tapauksessa vaarallista olettaa automaattisesti että äitiys tarkoittaisi jonkun olevan aina lastensa puolella. On myös vanhempia jotka käyttävät lapsiaan omiin, itsekkäisiin tarkoitusperiinsä, vähät välittämättä lapsen parhaasta.
9  Astro special / Julkkiskartat / Vs: A. Auer : 19.09.2011 00:17:46
Harmillista tuon Auerin syntymäajankohdan puuttuminen. Kaikkialla lukee 1965, Kaarina. Ei muuta.
10  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Auta itsesi kuntoon oikealla ravinnolla : 18.09.2011 02:30:49
oisko pms-oireisiin ravinnosta apua?

Oletko kokeillut maca-jauhetta ruokavalion ohella? Se tasapainottaa hormonitoimintaa. Ala lisäämään sitä vaikka jugurtin sekaan 1-2 teelusikkaa per päivä, muutamassa viikossa pitäisi huomata eron.

En ole kuullut. Täytyy kokeilla heti kun saan rahaa. Onko tuote kallis?

Itse olen ostanut n kympin maksavan purkin jossa 250 grammaa tuota jauhetta. Kerta-annokseksi suositellaan 1 teelusikka-ruokalusikka per päivä - tuo taitaa olla se vähimmäismäärä mutta itse käytän juuri tuon verran. Viimeksi ostin uuden purkin heinäkuussa eikä ole edes puolillaan eli kai tuo aika edulliseksi käy pitemmän päälle.

Oma kokemus tuosta on tosi hyvä. Yleensä kärsin kovista kivuista kuukautisten ekana päivänä, pahimmillaan sellaisia että täytyy vaan levätä koko päivä ja unohtaa menot. Kun lisäsin macajauheen aamupirtelön sekaan niin kuukautisten alku meni ihan huomaamatta. Olen aika huonomuistinen eli en käytä macaa säännöllisesti, ja jos unohdan sen käytön niin kivut palaavat aivan varmasti. Ja jos muistan käyttää tuota niin hullua kyllä, riittää että alan 3-4 päivää ennen kuukautisten alkua lisäämään macajauhetta ruokiin niin kivut poistuvat täysin.

Sinullahan on vähän eri tilanne koska kyse pms-vaivoista - minulla noista ei ole huomattavaa haittaa joten siihen en osaa sanoa mutta siis tuon oman kokemuksen perusteella vaikuttaa kovasti hormonijuttuihin eli kannattaisi kokeilla.

Suositus muuten on että käyttää vaikka 3 viikkoa putkeen ja pitää sitten viikon tauon. Itse käytän säännöllisen epäsäännöllisesti... Parasta tosiaan aamujugurttiin/pirtelöön sekoitettuna, yksistään maku saattaa olla hiukan kitkerä tai pistävä alkuun joten kannattaa aloittaa pienellä määrällä.

Yleensä en superfoodeja mainosta ja olen ollut tosi skeptinen mutta tämän kohdalla olen tehnyt poikkeuksen Smiley

11  Astro special / Julkkiskartat / Vs: A. Auer : 17.09.2011 16:59:50
mä yhdistäsin ton syytteen noihin takavarikoituihin tietokone ym romppeisiin. olisko niistä löytyny jotain

Sama. Kannattaa myös pitää mielessä että rikoskumppani pidätettiin ennen AA:ta. Ilmeisesti hänen koneellaan oli raskauttavaa matskua joiden poistamisjäljet sitten löydettiin AA:n koneelta kun tiedettiin mitä etsiä. Tämä selittää sen miksei murhatutkinnassa vielä löytynyt lapsiin liittyvää materiaalia.

Karmea juttu kyllä, voi lapsi raukkoja.
12  Astro special / Julkkiskartat / Vs: A. Auer : 16.09.2011 19:59:34
Nyt haluaisin myös tietää Auerin syntymäajan. Tänään Pluto lähti taas etenemään peruutettuaan huhtikuusta alkaen - ei voi olla sattumaa että nämä uutiset tulivat juuri tänään. Plutohan hallinnoi pimeitä puolia...
13  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Solar Arc - elämän merkkivuosien kartoittaja : 14.09.2011 16:24:44
Voisiko joku vääntää rautalangasta tämän solar arcin?

Yritin katsoa tuolta astro.comin kartalta mutten ymmärtänyt hevon vitun helvettiä siitä.

Onko tarkoitus siis ottaa pelkästään syntymäajan auringon asteet ja verrata niitä kaikkien muiden planeettojen asteisiin? Vai voiko katsoa jokaista planeettaa erikseen? Ja voinko siis esimerkiksi ottaa syntymäajan aurinkoni eli aurinko 25 Jousimiehessä ja sitten katsoa että milloin aurinko on 25 astetta jossain toisessa merkissä VAI pitääkö katsoa milloin joku toinen planeetta on jossain muualla tuon 25 astetta vai miten tämä toimii? Ymmärsin siis sen verran että pitäisi laskea aina vuosi eteenpäin mitäkin astetta mutta en tajunnut voiko astelukua sovittaa mihin tahansa planeettaan vai pitääkö kyseessä olla sama planeetta?
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Rakkaus : 12.09.2011 17:43:18
Pelkkä rakkauden kaipuu tai mummon mielihyvä ei taida olla ihan kannattava syy astua avioliittoon. Sehän on sitoutumista toiseen ihmiseen eikä pelkkää romanttista huttua... No, onnea pyrkimyksillesi nyt kuitenkin.
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Karoliina Kesti? : 12.09.2011 12:57:01
Onhan se mutapohjainen.

Vaikka järvessä olisi mutapohja, kaikki vesi ei ole sameaa, vaan aivan normaalikirkasta. Muta lilluu pohjassa, sitä voi olla muutamasta kymmenestä senttistä pariin metriin.

Suvulla on tontti samanlaisen järven rannalla. Laiturilta on ihan kiva mennä uimaan, mutta sinne pohjaliejuun ei todellakaan tee mieli mennä kahlailemaan.

Tällaososta lammista itselläkin kokemusta ja siksi mietitytti miksi pari kuvaa rantavedestä todistaisi ettei missään kohdin lampea voisi olla muttaa tai liejua tai sameaa vettä. Kylmä mutapohjahan ilmeisesti sai ruumiin juuttumaan pohjaan viikkokausiksi lämpimälläkin kelillä.

Silti on vaikea uskoa, että ruumis olisi näkymättömiin painunut, kun kerran lenkkari
löytyi ilmeisesti melko nopeasti muistaakseni parin metrin syvyydeltä...



Oon miettinyt että miksiköhän juuri tässä jutussa on niin paljon tuollaisia outoja, uskomattomia sattumuksia. Epäonnisia sellaisia. Jotka siis on ihan mahdollisia kuitenkin mutta nyt jostain syystä kaikki menneet vaikeimman kautta. Onhan se outoa että lenkkari löytyi ja ruumis pysyi syvällä. Toisaalta lenkkari on saattanut olla jalassa ja irrottuaan virta sen kevyempänä kuljettanut. En tiedä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5