Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 6
1  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Iloisia uutisia Kauriille! : 15.09.2008 19:43:33
Aivan mahtava vuosi ollut, töissä on mennyt todella hyvin ja muutenkin olen nauttinut elämästäni. Mut nyt tuli sitten stoppi sille, tai ainakin tuntuu siltä. Mikään ei nyt oikein ota lähteäkseen toimimaan, ja vähän rupes nytten huolestuttamaan.
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Alkoholin henkiset vaikutukset... : 15.06.2008 17:17:57
Mielenkiintoinen keskustelu.

Ennen tykkäsin roikkua viikonloput baareissa kaljalasi kädessä, ja join itseni tukevaan humaalaan saakka. Pikkuhiljaa siitä tajusin, etten enään niin viihtynyt baareissa, mutta silloin tapasi kavereita, joita ei ehtinyt näkemään viikkoaskereiden keskeltä. Kävin siis baareissa, mutten viihtynyt siellä. Tänäpäivänä en juo enään paljoa, koska krapulapäivinä menee koko hieno päivä hukkaan ja sekös ärsyttää. Käyn kyllä moikkaamassa juovia kavereitani bileissä, mutta juon joko vain muutaman tai olen autolla liikkeellä.

Olen myös löytänyt elämääni jotain minkä takia olen viettänyt viikonloppuni selvänä, ja mikä on ehdottomasti sen arvoista.

Omaan baarikäyttäytymiseeni on siis tullut selvä muutos, joka näkyy myös lompakossa. Kivaa ostella vaikka uuden hienot kengät, sen sijaan, että tuhlaisi rahat baariin.

Ruuan kanssa on myös ihanaa maistella hyvää viiniä  Wink
3  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Iloisia uutisia Kauriille! : 04.06.2008 08:23:59



Muuten kyllä Pluto ilmoittelee itsestään eli taisteluja ja valtapelejä piisaa niin että joskus itseäkin ihmetyttää kuinka tässä on säilynyt suht selväjärkisenä. Täytyy vaan uskoa sitkeästi että nyt koetellaan, sillä on tarkoituksensa, ja lopussa kiitos seisoo...



huh, siis kuinka tuo Pluto meihin kauriisiin tällä hetkelllä vaikuttaa? taisteluja ja valtapeläjä? nuo sanat kuvaavat hyvin paria viimeisintä päivääni..
4  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Iloisia uutisia Kauriille! : 05.05.2008 22:00:54
Tällä kauriilla on ollut kyllä mahtavat 4 - kuukautta. Olen töissä saanut mahtavia mahdollisuuksia, mitä olisi ennen voinut kuvitellakkaan. Tuntuu, että kaikki menee sykleissä, kaikki hyvä tulee samaan aikaan ja sitten hetki rauhallisempaa, ja sit taas mennään... Rakkausrintamalla on ollut hiljasempaa, pientä vipinää kyllä, mutta ei mitään vakavaa...
Mahdottoman kreisiä  Cheesy
5  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Enneunet : 29.02.2008 00:13:07
heips,

En nää aivan noin suoraan toteutuvia enneunia. Saatan nähdä unta jostain tutustani, jota tapaan harvoin. Ja seuraavana päivänä unen nähtyäni hän saattaa soittaa.
6  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Wanha? Taitavat useimmat olla nähneet tämän testin? : 16.01.2008 13:05:15
Vihreä vasara.  laugh
7  Astro special / Yleistä / Vs: Mikä Kouluruoka Olisit? : 16.01.2008 00:43:42
Kanaviillokki ja mustaviinimarjahyytelö. Ha, oli vielä aika osuva kuvaus  Wink
8  Astro special / Astro special / Vs: Venus ja tyyli: millainen olet? : 12.01.2008 11:56:53
Rockprinsessä täällä myös.

Mieleltäni olen 100 prosenttinen rockprinsessa, ja muutama vuosi sitten se olisi varmasti näkynyt ulkonäössäkin, mutta meni testi 'paljastamaan', että ei rokkius ole mihinkään kadonnut.

Tykkään paljon vaatteista, kengistä, laukuista, hajuvesistä, meikeistä, mutta kuningas mammona hieman rajoittaa niiden haalimista.
Tykkään tälläillä itseäni uloslähtiessä, ja harvoin menen edes kauppaan ilman meikkiä, ja verkkaritkin jää kotiin.

Ihanaa puhetta näin lauantai-aamuna, olen tänään lähdössä rokkikeikalle Wink
9  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Iloisia uutisia Kauriille! : 09.01.2008 11:58:59
Jokin aika sitten oli käärmeissäni, kun muilla tuntui menevät hyvin, ja olin vielä paikoillani. Pikku hiljaa alkoivat palaset loksahtelemaan paikoilleen, ja tässä taas ollaan, vauhti tuntuu kokoajan yltyvän. Olen töiden osalta saanut hienosti buukattua keikkaluonteista työtä kesälle saakka.
Pahaa pelkään, että nyt kun siitä julkisesti riemuitsen, niin tulee takapakkia.

Panacodinkin aika vielä koittaa!
10  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Yöheräilijä- ja omasta tahdosta : 09.01.2008 02:04:13
Olen iltaihmisiä, mutta en myöskään välitä nukkua pitkään. Jos herääminen menee puolen päivän toiselle puolelle, tuntuu, että päivä olisi ohi. Lomallakin tulee pistettyä kello soimaan, että tulee jotain tolkkua heräämiseen.

Aamuherätyksissä tulee pistetty kello soimaan aivan liian aikaisin, ja olen kokenut torkku - nappulan painaja  Wink
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: auttajan ja jobinpostin lokero kanava : 01.01.2008 19:36:31
Olisin kiinnostunut tietämään näkymät työ- ja rakkauselämälle.
Erityisesti tuo työkuviot kiinnostavat.

Olen kiitollinen.
12  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Iloisia uutisia Kauriille! : 01.01.2008 17:15:30
Hyvää uutta vuotta, kaurisihmiset.

Täällä on toinen krapulaton sarvipää ja hyvältä tuntuu. Tänään yökylästä palatessani törmäsin varsin vetovoimaiseen mieheen, ja sai hymyilymään. Pikkuflirtti piristää aina.

Viime vuoden aivan viimeisinä päivinä jouduin tilanteeseen, jossa ystäväni käyttäytyi huonosti ja tavallaan nolasi minut. Uskaltauduin tästä ilmaisemaan pettymykseni ääneen ja itselle siitä tuli hyvä olo.


Tämä ahkera kauris, toivoo, että tällekkin vuodelle riittää tarpeeksi töitä Smiley

13  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Lohdutus unessa : 27.12.2007 19:31:42
Heippa,


Tämä vähän poikkeaa aiheesta, mutta jos tämä jotenkin auttaisi.
On ollut aikoja jolloin olin todella maassa ja ympärilläni oli ihmisiä jotka yrittivät parhaalla tavallaan lohduttaa ja helpottaa oloani. Näin tuolloin unia moikka-tutustani, joka oli unissani minusta aidosti huollissaan ja sain häneltä paljon sympatiaa ja lämpöä. Todellisuudessa en tiedä hänestä mitään, eikä hän minusta. Noiden unien jälkeen, kun sain pahan oloni pois ja kun tänäpäivänä kohtaamme on mahdotonta olla hymyilemättä.
14  Astro special / Yleistä / Vs: Hyvää ja rauhallista joulua teille jokaiselle. : 22.12.2007 03:20:26
Hyvää joulua, kiitos kuluneesta vuodesta ja onnea uudelle vuodelle  smitten
15  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Iloisia uutisia Kauriille! : 20.12.2007 01:39:25
Heissan kauriit.

Täälä yksi kauris, ja olen kylläkin vähän eri fiiliksissä.. Mä olen jotenkin todella masentunut, ja tällä viikolla on tuntunut jotenkin vielä niin paljon enemmän pahemmalta, masentavalta, kaikki.

Heippa,

Olen kans samoilla fiiliksillä. Lähinnä tuntuu hurjan yksinäiseltä, ja sen takia masentaa, työasiatkin stressaavat.
Sivuja: [1] 2 3 ... 6