Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Hätätilanteet : 28.02.2023 21:04:26
Kiitos vastauksesta, taas kerran. smitten Onpa aikamoinen lääni tuo transiittitulkinta, niin paljon asioita, joista en tiedä.

Yleensä katson transiitit kartasta, mutta koska koen olevani aloitteilija transiittitulkinnoissa, niin sieltä kartasta tulee sitten lähinnä katsottua vain konjunktiot ja oppositiot, koska ne näkee niin suoraan: tuntuu että muut on sitten helpompi katsoa taulukosta, etenkin sitten, kun taulukosta näkee myös orbit. (Vaikka ihan loogista muidenkin katsominen kartasta on) Tuntuu myös, että taulukko on ehkä helpompi katsoa, ehkä siksi, että on tullut luettua ja katseltua niin paljon muita taulukoita, niin siihen on tottunut.

 
Olenkin muuten tainnut jättää kuun merkityksen transiittitulkinnoissa liian vähäiseen rooliin. Se on yksi voimakkaimmista taivaankappaleista omalla kartalla.




2  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Hätätilanteet : 19.02.2023 23:27:16
Kiitos vastauksesta, se oli varsin syvällinen ja täynnä ajatuksia herättäviä seikkoja. Tämä onkin mielenkiintoinen aihe, kun tosiaan hätätilanteisiin voi joutua itse kukin niin monella eri tavalla ja niin monessa eri roolissa. Harmi etten ole tajunnut laittaa omia hätätilanteitani ylös. Olispa ollut nyt  mielenkiintoista niitä analysoida jälkikäteen ja koittaa selvittää omat riskitransiitit.

Jouduin siis itse sivullisena tilanteeseen, jossa piti soittaa apua paikalle. Ensin tuli poliisit ja he soittivat lanssia sitten. Tilannetta todistamassa oli muitakin, mutta minä olin ainoa, joka toimi. Tilanteesta en ehkä voi kertoa enempää, kun en sillä lailla ollut siinä osallisena muuten kuin apua soittamassa. Oli sisäinen pakko toimia. Muita ehkä pelotti sen seuraukset, kenpä tietää. Siksi jäin tutkimaan omaa karttaani tuolta hetkeltä ja siellä olikin jännät transitoivien planeettojen konjunktiot.

Kaikki transitoivat planeetat olivat kartan yläosassa (Ceres ainoana alapuolella, konjuktiossa rxPlutoon). Kaikki transitoivat planeetat olivat siellä pareittain konjunktiossa lukuunottamatta transitoivaa Marsia ja Plutoa.

transiittipariskunnat: Merkurius-Kuu, Saturnus-aurinko, Venus-Neptunus, Chiron-Jupiter, Uranus-(true)node. Mars oli yksin (nataalikarttani) huoneessa 12, Pluto (nat karttani) huoneessa 9. Aika mukavasti tuli transiittien osumia omaan karttaani

Liitteksi laitoin transiitit, näkyy jos näkyy
3  Astro special / Ennustava astrologia / Hätätilanteet : 19.02.2023 01:53:08
Tuommoista asiaa mietin...
että mitkähän transiitit liittyisivät hätätilanteisiin?
Vaikka äkillisiin poliisitehtäviin, ambulansseihin jne?

Olisiko poliisia edustamassa esimerkiksi Saturnuksen transiitit? (vai onko Mars nopealikkeisenä enemmänkin poliisien transiitti  ja Saturnus sitten hiukan enemmän vaikka oikeuslaitoksen/tuomioistuimen?) Huonesijainti sitten voisi indikoida tapahtumapaikkaa?
4  Astro special / Astro special / Vs: Kun huone jakaantuu useammalle merkille? : 07.09.2022 18:52:46
Minulla härkä (luultavasti mennyt sinne jääräpäisyyttään, kun joku on väittänyt, ettei härkä voi viihtyä komerossa ja päättänyt näyttää, että voipas) ja kaksonen sekä skorpioni  (on tainnut itse haluta mennä sinne) ja jousimies majailevat komerossa.



Tuossa aika hyvä ja perustason blogiteksti aiheeseen (englanniksi): https://www.aquariuspapers.com/astrology/2007/09/intercepted-pla.html
5  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Ohjeet / Vs: Yksityisviestit : 07.09.2022 18:17:41
Kiitos vastauksesta! Toivoa siis vielä on löytää kadonnut yhteys nettiystävään. Jos vain ihmislinkki ymmärtäisi tulla tänne lukemaan yksityisviestejään, tiedän, että harvoin käy täällä, joten pienet chanssit, mutta universumin haltuun.   Smiley
6  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Ohjeet / Yksityisviestit : 16.07.2022 21:40:56
Kuinka kauan lähetetty yksityisviesti säilyy vastaanottajan kansiossa, jos hän ei ole sitä avannut/käynyt palstalla?

Pitäisi kipeästi saada erään palstalaisen kautta lähetettyä uusi sähköpostiosoitteeni yhteiselle tutullemme, mutta tämä palstalainen ei käy täällä enää kovin usein ja minä olen onnistunut hävittämään hänen sähköpostiosoitteensa (tämä palsta on ainoa mahdollisuus saada hänet kiinni). En viitsisi floodata hänen ysityisviestikansiotaan täyteen, mutta kun en tiedä että häviääkö lukemattomat yv:t sieltä jonkun ajan kuluttua vai ei...
7  Astro special / Astro special / Vs: SUOMI : 16.07.2022 21:00:42
Ihanaa ja syvällistä analyysia teiltä, kiitos.  :smitten:En lukenut jokaista sanaa, on vähän päänsärkyä, mutta sain paljon siitäkin vähästä mitä luin.

Tässä kevään mittaan huomasin, että kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan, niin vaikutti siltä, että ihmiset alkoivat purkaa omia Venäjätraumojaan, joiden alkuperä oli heidän evakkoonlähteneiden sukulaisten kokemuksissa. Hienoa oli minusta se, että ihmiset puhuivat ja purkivat ajatuksiaan aiheesta. Ehkä tämä aika myös vapauttaa suomalaisten kollektiivista tuskaa meidän menneestä sodastamme Venäjän kanssa.

Sodat ovat niin turhia. Liian moni viaton menettää henkensä vain siksi, että joku pullisteleva johtaja haluaa pullistella vieläkin enemmän...

Onko muut muuten huomanneet, että siinä missä julkisuudessa puhutaan paljon siitä, että nato-hakemusta alettiin väsäämään, kun kansa sinne halusi, niin kuitenkaan missään ei pidetty mitään äänestystä aiheesta tai edes laajempaa gallupia. Että ihankuin olisi vain napattu jostain somesta joku sopiva signaali ja sitten sanottu sen avulla, että katsokaa, kansa haluaa. Minulla ei ole vielä mitään järkevää näkökantaa Naton suhteen, että onko hyvä vai ei, en ole ehtinyt pohtia asiaa kunnolla.
8  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Uranus 10.huone : 16.02.2022 23:54:13

Jäin nyt miettimään tuota, että mikä tekee henkilöstä jonkun nikon? Neptunikon, Plutonikon...onko tähän olemassa joku näppärä määritelmä?

*Määritteleeköhän se mut Plutonikoksi, että mietin tätä pimeellä parkkipaikalla keskellä yötä, kun tulin vahingossa 2h etuajassa töihin?   Cheesy



"nikoilla" on jokin planeetta kartalla erityisen voimakkaassa asemassa. Esimerkiksi voi tehdä tarkan aspektin johonkin kartan akseliin tai persoonalliseen plaaneettaan jne. Näihin on kai olemassa jotkut "säännötkin", että mikä aspekti on tarpeeksi tarkka.

(en ole vielä lukenut koko ketjua loppuun, joten pahoitteluni, jos joku vastasi jo tähän) minä olen mm. lunaatikko  2funny, koska kuu on voimakkaassa asemassa kartalla.
9  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 24.12.2021 01:04:27
Minulle vuosi 2021 oli silmiinpistävän teemallinen, tekisi mieli tutkailla tätä asiaa astrologisessa valossa ja mietin, että olisiko juuri auringonpaluukartta paras keino, vai joku muu karttatekniikka?  Transiiteista tietysti joitain pitkäkestoisempia voisi katsoa myös?
10  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Uranus 10.huone : 29.08.2021 20:54:34
mahdatko muistaa missä se artikkeli oli? Aihe jäi kiinnostamaan. En ole kymppiuranuksia, mutta jäi aihe kiinnostamaan ja goolasin jotain, alla pari lainausta pitkästä tekstistä, linkki viimeisellä rivillä. 

Lainaus
This planet is also about the unexpected, so when placed in the 10th house, it can suddenly bring publicity to the natives of this placement because they have either done something or said what others didn’t have the courage to.
...

They will appear in the news even if they don’t want to.
In the situation in which Uranus is in bad aspects, all this publicity can bring many problems to the natives.
...

They may feel that everyone is making fun of them and that what they got to be known for is in fact a scandal.
https://i.thehoroscope.co/uranus-in-10th-house-how-it-determines-your-personality-and-destiny/
11  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 22.07.2021 22:23:17
Tämän päivän sateinen sää! Nyt on ihanan raikas ja kostea ilma  smitten
12  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Toisilleen vihkiytyneet sielut : 18.07.2021 23:47:02
Oli kerran mies, jonka tavattuani koin jonkin sortin sielullisen rakkauden. Sieluni kunnioitti häntä niin paljon, että hetkessä "minuni" oli syrjäytetty ja sieluni seurusteli hänen sielunsa kanssa ja me kaksi sitten kipuilimme omien kasvukipujemme kanssa ihmisinä (ei mitään dramaattista kuitenkaan, minuni oli huolestunut itsenäisyydestään ja hänensä oli turhautunut siitä että tuo toinen osaa päättää mitään eikä voinut käsittää miksi se on niin vaikeaa). Tuo ääretön ja puhdas rakkaus ei koskaan väistynyt, eikä ole vieläkään väistynyt. Hän oli kehittänyt itselleen ne luonteenpiirteet, joissa minä takeltelin ja sitten päinvastoin. Kuin olisimme olleet peilit. Hän asui paikalla, josta olin lapsesta asti nähnyt unia. Ja kaikki nämä oudot sattumukset mitä tuli koko ajan esiin olivat sellaisia, että sisimpäni vain totesi kuin äiti asioita oppivalle lapselleen, että "tottakai" "tietenkin se on niin".

Meidän ihmisminuilla ei ollut mitään väliä enkä olisi osannut hallitakaan sitä sielujen sinfoniaa.

Katsoin joskus karttojamme (en voi nyt tarkistaa asteita enkä merkkejä), mutta minulla on kartallani YOD ja niin myös hänellä. Minun karttani YODin kärki osoitti hänen YODinsa kantaan ja tietenkin myös toisinpäin. Olimme syntyneet vielä eri maissa. Meidän syntymäpäivissämmekin oli samat numerot, minun päiväni oli hänen kuukautensa ja hänen päivänsä minun kuukauteni. Tässä oli paljon muitakin kummallisuuksia, mutta nytkin tätä kirjoittaessa tahtoisin vain lakonisesti todeta, että "tottakai se menee niin".

Tämä tuli mieleen toisilleen vihkiytyneistä sieluista. Jäänpä vielä miettimään.
13  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Musiikkia : 18.07.2021 23:05:59
https://www.youtube.com/watch?v=6ARalNn0OLM
14  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 16.07.2021 18:17:57
Ensimmäinen hieman viileämpi päivä pitkään aikaan. Olen nauttinut. Ei tule hirveä hiki siitä, että siirtyy kävellen olohuoneesta eteiseen (juu, minulla on hirmuisen iso kartanolinna täällä Wink). Aamulla oli miellyttävä herätä, kun koko keho ei ollut kosteannihkeä, reipas ja vahva mies toi nettikaupasta tilaamani ruoat minulle kotiin ja kauppareissu oli tehty. Ihan kiva päivä. Vähän saisi vielä viiletä. Sisätiloissa on ehkä +24, ulkotiloissa forecan mukaan +27
15  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Marsin transiitit : 16.07.2021 18:12:57
Tämä on vanha ketju, tiedän, mutta en halunnut aloittaa uutta, kun tämä oli jo olemassa.

Saanen ottaa sieltä pienen lainauksen, kun koko vuosiskooppia ei kehtaa...

Luin tuossa Tanhuan kuukausikatsausta (vuosihoroskoopista) minulle ja täynnä Marsia! Voi jestas, siis oikeasti... apua! knuppel2

"Mars avautuva sekstiili Nousumerkki: Tiedät alitajuisesti, miten mihinkäkintilanteeseen tulee reagoida ja lopputulema on näkemisen arvoinen.Osaat tarttua sellaisiin asioihin, jotka ovat tärkeitä omalle sisäiselle turvallisuudentunteellesi. Yllättäen voit huomata ajamiesi muutosten palvelevan kaikkia lähelläsieläviä ihmisiä. Monet aikaisemmin liian suurilta ja vaikeilta vaikuttaneet ratkaisutsaattavat tällä kertaa kolahtaa kohdalleen kuin itsestään."


Olen siis ihmetellyt tässä jo tovin, että mistä olen saanut ensinnäkin ylenmääräistä teon energiaa, mutta toisaalta lähtenyt vaikka sitten vaatimaan omia oikeuksiani ja välillä joutunut tiukastikin niihin puuttumaan, tai sitten saatunut "sattumalta" paikalle, kun on pitänyt toimia tai kun on pitänyt olla näkemässä jotain. Ja miten kaikki vain soljahtaa eteenpäin eikä oikein tarvitse tehdä muuta kuin sattua paikalle.   

Että draamaa piisaa, tuokaa kamerat, päähenkilö  2funny on estradilla eikä löhöile jossain pehmeällä lekottelusohvallaan nauttimassa elämästä. Asiat ovat lähteneet liikkeelle voimakkaasti. 

Huhheijakkaa, en voi nyt sanoa muuta viime päivien vauhdista.

Pluton transiiteista olen pitänyt, jotenkin oudolla tavalla.Täma Mars energia on vähän sellaista että olisi vähänkuin vaikea pysyä paikallaan pidempiä aikoja, että pitää päästä tekemään *nythetikaikkialulle*, ihan vaikka pyykkiä pesemään, kunhan jotain. Illalla sitten kaadun sänkyyn, suljen silmät ja nukahdan. Ei unia. Herään aamulla kuudelta eikä huvita enää nukkua. No.. pitää varmaan hankkia toinen työ tai jotain, mahtaisiko Mars tipauttaa sellaisenkin minulle. Hyväpalkkainen ja hyvät työsuhde-edut ja sellaista  Wink
Sivuja: [1] 2