Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Kulta-ajan tekijät / Venus - Rakentajat / Vs: Kommentteja Venuksen rakentajilta : 15.05.2021 14:18:48
Minulla on nousu neitsyenä ja aurinko härkänä parisuhde nousu leijona, aurinko kalan kanssa ja parisuhteemme on ollut melko risukkoinen tie. Ei mitään ruusuilla tanssimista, vaan enemmänkin niiden piikkivarsilla tarpomista... tai miten tuon nyt kuvailisi.. Heh!  Grin On meillä toki hyviäkin päiviä välissä, kaverillinen suhde pelaa kuitenkin ja yhteisiä mielenkiinnonkohteita löytyy. Minä olen yleensä sovittelija osapuoli, vaikka myös se tyytymätön osapuolikin joillain arjen osa-alueilla. Olen koettanut hyväksyä toisen paremmin ja avata sydäntäni pyyteettömälle rakkaudelle. Tässä suhteessa siinä on välillä haastetta. Jospa tänä vuonna tuo rakkaus sydämessä kasvaisi. Rakkaus kaikkea kohtaan. Ei pelkästään tähän parisuhteeseen.

Olen jo pitkään myös miettinyt, että tahtoisin kohdata lisää sielunsiskoja ja veljiä, ihmisiä, joiden kanssa voisin olla vain oma itseni ja rakastaa.  
Ehkä niitä vielä tänä vuonna ilmaantuu lisää elämääni. smitten

Rakkautta, empatiaa ja rauhaahan tähän maailmaan lisää kaivattaisiin ja sitä iloa ja nautintoa, korkeita värähtelyitä!  smitten
Sivuja: [1]