Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 688
1  Astro special / Yleistä / Vs: inkarnaatiot ja opit : 31.03.2014 20:54:04
Eli kun jumaluus ei edelleen vastaa, on kuviteltava vaihtoehdot.
2  Astro special / Yleistä / Vs: inkarnaatiot ja opit : 26.03.2014 20:20:02
Eli jos ei ole pakko syntyä, ei ole sellaista pelotetta että seuraavassa elämässä voi olla vielä vaikeampaa? Siksihän ihmiset eivät
nk saa muistaa henkimaailmaa, koska siellä oli helpompaa ja silleen.

Mitä pitää niin kovasti oppia kehon kautta jos lopulta ollaan taas sieluenergiaa ja vapaita?
3  Astro special / Yleistä / inkarnaatiot ja opit : 26.03.2014 09:05:19
Hei vaan

erinäisten vaikeiden kokemusten jälkeen joihin en ole yrittänytkään etsiä astrovastauksia kysyisin seuraavaa: onko ihmisen tosiaan koettava ihan mitä sattuu jossain elämässä ja jatkettava? Kuka sen tietää? Puhutaan sielun kasvusta. Mutta olen tietoinen että.jotkut nk läksyt on liian raskaita ja elämästä voi tulla taakka. Onko silloin pakko jatkaa?

Jos ihminen menee silloin henkimaailmaan joka ei tuomitse ja kokee onnea ja esim vapautta kivuista, joita kukaan tunnettu guru tai healer ei ole auttanut pois-tai sairautta- niin mitäpä sielu muistaa elämästä?

Jos sielun on pakko -siis ei vapaus-syntyä taas, eihän se muista edes mennyttä persoonaa.

Eli jumaluushan ei tule sanomaan mitään vaan itse on pääteltävä ja toimittava. Sieluni kokee
epävapautta kehossa ja moni asia tuntuu aasi ja porkkana-peliltä. Onko siis
vapautta olemassa? Syntyminen on pakko kunnes olemisen halut on poltettu
ja elämä voi avittaa asiat antamalla x määrän vaikeutta, johon ei tulekaan
iisiä.ratkaisua.

Miten on? Kiitos

voi siirtää henkimaailma osioon
4  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 22.11.2012 00:28:12
jos babyni trippailee vielä kolmannen kerran tähän tyyliin se on dead meat, just rökitän sitä kun katoo viikoksi ja on hiljaa.

toisaalta kestin edellistä joka katoili 5 kuukaudeksi.. ja miksihän jaksoin, -
5  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Aloin enkelihoitajaksi : 21.11.2012 17:58:41
Kuten toisaalla olen todennut, kuitenkin vastuu on ihmisillä itsellään. Itsellä oli aivan järkiperäinen enkelihoito eilen, hoitaja kuunteli ihan ihmisenä asioita eikä jauhanut enkeleistä, ne vaan hoiti minua samalla aikaa.

Ja sitten jokunen mies alkoi pilailla asialla mutta ei mua heilauta.. ei vaan tiennyt ja ymmärtänyt mistä oli kyse ja halusi oikeestaan pk seuraa, sama tuo. Mutta suurin osa on ihan asiallisia jotka kyselee hoitoa ja yleensä valmiiksi avoimia henkisyydelle ja oppiläksyille.
6  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Aloin enkelihoitajaksi : 13.11.2012 19:07:43
jep, samalla tutustuu ihmisten tarinoihin mutta kuten openi tekee, pidetään jutut etäällä. lisäksi voisi opiskella regressiohoitamisen, voinkin kysyä intuitiivis-mentoriltani että opettaako hän. eikös olis hienoa osata enkeli, intuitiivinen, regressio ja sitten planeetta-asiat, mystiset kyvyt ja kristallikallot siihen vielä päälle! jotkut käy varsinaisen läjän kursseja.

angel angel angel  smitten
7  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Henkinen jouskari ja okkulttinen neitsyt : 12.11.2012 23:23:27
edellisistä vielä, ehkä neitsyellä on taipumus työnarkomaniaan, piti oikein soittaa ja puhelu meni hänen isälleen.. olen saapunut kotiin joo.. big love..

mutta jouskari-neitsyt luo kiinnostavan taloud. yhdistelmän ja kalat-vaaka on kyllä hyper romanttinen - luin kalojen merkeistä lisää ja se voi selvittää tuota rakkauden määrää. kuumerkithän on loistavat kommunikoinnin ja luovan työn kannalta. niin että ehkä ne merkit sitten jotenkin pelaa.. mutta ennen kaikkea .. twin flame.. en tiedä miten muutenkaan sitä kutsua.. sekä neitsyt että kalat miehellä merkkaavat palvelunhalua ja sepä on jännää. ihmiset on todella erilaisia esim maamerkit keskenään.

nousumerkkien eroja ja yhtäläisyyksiä, nyt ymmärrän käytöstä kun luin kaloista..

minun  askendentti  vaaka
Vaaka nauttii väittelystä ja hän turhautuu, jos joku on aina samaa mieltä hänen kanssaan. Hänen sisällään voi olla paljon tukahdettua kiukkua, ja kiistely on positiivinen keino purkaa tätä aggressiivista energiaa. Vaaka tarvitsee paljon aikaa päätöksentekoon ja stressaantuu, jos hänet pakotetaan päättämään jotain ennen kuin hän on valmis siihen. Vaaka rakastaa huoletonta ympäristöä, jossa hänen on helppo rentoutua. Hän kaipaa huomiota, mutta yleensä hän välttelee huomion keskipisteenä olemista. Ihmissuhteiden puute voi saada Vaa'an masentumaan, ja läheiset ystävyyssuhteet ovatkin hänelle varmin onnellisuuden lähde.
Rakkaus ja yhteensopivuus

Romanttinen ja hurmaava Vaaka nauttii rakastuneena olemisesta niin paljon, että hän syöksyy joskus suhteeseen mitään ajattelematta.
Kun hän vihdoin löytää oikean kumppanin, elämä tuntuu mielekkäämmältä ja kaikki näyttää ruusunpunaiselta. Vaaka on valmis tekemään kaikkensa suhteen eteen vielä kiihkeän alkuhuuman haihduttua.

Rakkaus ja intohimo
Vaakaan tutustuminen on yleensä nautinnollinen kokemus. Vaaka on loistava seuralainen, joka pitää huolen siitä, että muut viihtyvät hänen seurassaan. Hän valloittaa ihastuksensa usein kynttiläillallisilla ja sujuvalla jutustelulla. Vaaka on loistava kuuntelija ja imartelija - ja halutessaan hän osaa olla äärimmäisen viettelevä. Uskollinen Vaaka kohtelee kumppaniaan kallisarvoisena ystävänä. Hän odottaa tämän osallistuvan moniin hänelle tärkeisiin asioihin, mutta hän ei ole aina valmis suomaan tälle riittävästi omaa aikaa.
Vaaka vaikuttaa seksuaalisesti itsevarmalta, mutta pinnan alle voi kätkeytyä yllättävän paljon epävarmuutta. Hän on herkkä ja tunnelman pitää olla juuri oikeanlainen ennen kuin hän on valmis etenemään pitemmäll. Vaaka on varsin epäitsekäs partneri, joka ottaa kumppanin tarpeet aina huomioon. Monien Vaakojen luonne on sekoitus miehisiä ja naisellisia ominaisuuksia ja tämän vuoksi he ymmärtävät hyvin vastakkaisen sukupuolen edustajia.

Avioliitto
Vaaka voi miettiä kauan, ennen kuin hän päättää solmia avioliiton. Toisaalta hän haluaa kovasti asettua aloilleen ja on paljon itsevarmempi sitouduttuaan. Jos Vaaka on epävarma, hänen puolisonsa saattaa joutua vakuuttamaan rakkauttaan vähän väliä ja joskus Vaaka jopa haastaa riitaa testatakseen puolisonsa tunteiden syvyyttä. Avioiduttuaan Vaaka puhkeaa kukoistukseen ja hän on tekemään kaikkensa, jotta liitto toimisi hyvin.
Sekä Vaakamiehet että -naiset ovat uskollisia puolisoja ja he haluavat yleensä perustaa perheen. He ovat kannustavia ja haluavat jakaa vastuun kaikesta. Vaa'an puoliso tuntee aina olevansa osa tiimiä, sillä Vaaka todella ymmärtää kumppanuuden merkityksen. Hän on loistava elämäntoveri.

Yhteensopivuus
Vaa'at tulevat erinomaisesti toimeen muiden ilman merkkien kanssa. Jotkut Vesimiehet ja Kaksoset tosin ovat liian pidättyväisiä syvästi tuntevalle Vaa'alle, mutta heitä on harvassa. Tulen merkit tarjoavat runsaasti jännitystä ja seikkailuja ja he kannustavat usein Vaakaa käyttämään hyväkseen elämän tarjoamat tilaisuudet. Suhde tulen merkin kanssa saattaa onnistua todella hyvin, jos Vaaka saa olla oma rento itsensä.
Veden merkit eivät tunne samaa tarvetta pukea tunteitaan sanoiksi kuin Vaa'at ja tästä voi seurata väärinkäsityksiä. Suhteet veden merkkien kanssa eivät yleensä kestä kauan, tosin Kalat muodostaa poikkeuksen. Vaaka elää ideoiden maailmassa ja siksi vakaat ja käytännölliset maan merkit saavat hänet usein turhautumaan.

hänen  askendentti  kalat


Miespuolisilla Kaloilla on yleensä pyöreähkö pää ja melko syvällä päässä olevat silmät, jotka tuntuvat tuijottavan kaukaisuuteen. Kalamiehen hartiat ovat huomiota herättävät, ja hän kävelee vähän kuin merimies, korostuneen rullaavasti. Hänellä on usein paksut kulmakarvat, ja eloisilla kasvoilla vaihtelevat monet ilmeet, jotka heijastavat hänen mielialaansa.
Kalamies on synnynnäinen romantikko, ja hän haluaa toteuttaa mahdollisimman monta haavettaan. Ällistyttävän mielikuvituksensa avulla Kalat kykenee uskomattomiin suorituksiin, mutta silloin tällöin hän huomaa jahtaavansa pelkkiä haavekuvia. Jos hän kieltäytyy tunnustamasta todellisuutta, seurauksena on vain ajan haaskaamista merkityksettömään mietiskelyyn.
Hyvin tunteellinen Kalamies on herkempi kuin haluaa myöntää. Hän hyödyntää huomattavaa intuitiotaan väistelemällä ongelmia sen sijaan, että kohtaisi ne rohkeasti. Varovainen lähestymistapa on yksi Kalojen suurimpia valtteja ja sen ansiosta hän voi välttää vaaran ja maksimoida mahdollisuutensa.
Kalamies kaipaa elämäänsä romantiikkaa ja jännitystä, ja hyvässä parisuhteessa eläessään hän katselee maailmaa ruusunpunaisten lasien läpi. Hän todella tarvitsee rakastavaa suhdetta.

Tyypillinen naispuolinen Kalat on nuorena hoikka, mutta vanhemmiten hänen vartaloonsa alkaa kertyä nestettä ja hän lihoo. Hänellä on kuunmuotoiset kasvot, salaperäiset silmät ja kiehtova hymy. Rankan päivän jälkeen hän näyttää lopen uupuneelta, ja hänen ilmeensä paljastaa kaikki huolet. Rentoutuneena Kalanainen on säteilevä ja tyyni.
Kalanaisen tunne-elämä on hyvin ailahtelevaa ja hänen tunteensa heilahtelevat laidasta laitaan. Toisinaan hän on suunnattoman riemuissaan ja toisinaan taas pohjattoman pettynyt. Joskus Kalanainen on täysin tunteidensa armoilla, ja ne uhkaavat haudata alleen hänen hauraan itsetuntonsa. Toisaalta hän oppii kokemuksen kautta, että selviytyy ehjin nahoin, vaikka heittäytyisikin tunteidensa kuljetettavaksi.
Kalojen on tärkeä puhua tunteistaan ystäviensä kanssa ja vuodattaa tarpeen tullen muutama kyynelkin. Kalanainen on erittäin rakastava ja huomaavainen, ja hänen on vaikea sanoa ei, jos joku pyytää häneltä apua. Hän on hyvin altis ulkopuolisille vaikutteille, eikä hän osaa nähdä itseään positiivisessa valossa. Kypsyessään hän saa lisää itseluottamusta. Kalanaisen ulkoinen olemus on pehmeä ja hauras, mutta herkän ulkokuoren alla piilee sisäistä vahvuutta. Kalanainen kaipaa vahvaa, joka osaa arvostaa hänen rakkautensa syvyyttä ja on riittävän herkkä pystyäkseen vastaamaan siihen.

Kaloista on ihanaa kävellä meren rannalla auringon laskiessa, jolloin hän voi antaa ajatustensa ajelehtia aaltojen pauhun tahdissa. Toisinaan hän kaipaa luontoon, ja hänen on yksinkertaisesti pakko päästä pois kaupungista vähäksi aikaa rauhallisempaan ympäristöön.
Kalat voi masentua, jos hänet pakotetaan olemaan looginen ja järkevä. Hän toimii aina tunteidensa varassa, eikä liiallinen objektiivisuus sovi hänelle. Kalat haluaa pitää yksityiselämänsä omana tietonaan, ja hän kavahtaa tilanteita, joissa pitäisi paljastaa sisimpänsä.
Rakkaus ja yhteensopivuus

Kalat on ikuinen romantikko, ja hänen tunteensa ovat erittäin syvät.
Vilkkaan mielikuvituksensa ja rakkaudenkaipuunsa vuoksi hän saattaa joskus olla sokea muiden virheille. Monet harhakuvat voivat romuttua, ennen kuin Kalat viimein löytää todellisen rakkauden, mutta hän ei koskaan lakkaa etsimästä ikuista onnea.

Rakkaus ja intohimo
Kalat ei jää murehtimaan menneitä epäonnistumisia, vaan hän astuu aina uuteen suhteeseen avoimin, toiveikkain mielin. Hän nauttii tutustumisvaiheesta, ja hidas eteneminen on hänestä ihanan salaperäistä. Kalat luo mielellään viettelevän, loisteliaan tunnelman; hän antaa kumppanilleen huomaavaisia lahjoja ja tarjoaa unelmien aterioita. Hän vetää kumppanin omaan maailmaansa ja saa tämän tuntemaan itsensä hyvin tärkeäksi.
Kalat kaipaa fyysisen läheisyyden tuottamaa henkistä yhteyden tunnetta, ja monille Kaloille seksi on uskomattoman upea elämys. Heissä on hiljaista kiihkoa, joka lankeaa partnerin ylle kuin lempeä sade, ja rakkauselämä sitoo suhteen osapuolia entistä lujemmin yhteen.
Kalat tulee nopeasti riippuvaiseksi kumppanistaan ja suhde voi kehkeytyä epätasapainoiseksi. Kalat tarvitsee henkisesti antoisan suhteen, joka tyydyttää kummankin osapuolen tarpeet. Oikean kumppanin kanssa Kalat saa lisää itseluottamusta ja iloa elämäänsä.
8  Astro special / Yleistä / Vs: Huhuu, onko täällä vielä v. 2006 ja sitä ennen liittyneitä jäseniä? : 08.11.2012 18:29:42
live elämä on parasta ja oman elämän luominen, en OIKEASTI kaipaa muuta. miehiä ei jostain syystä netistä oikein löydä, facestakaan, livenä paras, se on varmaan sielusopimus, vaik kyllä nyk miehellänikin on nettisivu.
9  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Neitsyet : 07.11.2012 19:18:46
neitsyt ja kaurismiehet on muutoin aika asiallisia eli keskittyy rahaan, härät hieman yrittää. mutta että maamerkki, en olis uskonut että mikään noista merkeistä pelaa.. mut niin vaan kävi.

no maa tasapainottaa tulta, en koe sammuttavan, vähän ehkä rauhottaa

jupiter hallitsee   jousimies ja  kalat  
ja kuumerkit siis pelaa  jousimies  kaksoset  smitten
10  Astro special / Yleistä / Vs: Huhuu, onko täällä vielä v. 2006 ja sitä ennen liittyneitä jäseniä? : 07.11.2012 18:29:09
jep

astro oli ihan kiva mutta fb on laajempi, ja koska viestintä on siellä napakkaa niin ei tule oikein riitojakaan. miehiä myös enempi ja aiheita. siellä on yksi astroryhmä joka hieman älähti, en siis viipynyt kauan.
11  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 07.11.2012 18:27:30
ja en minä toki Sashaa kaipaa mitenkään muuten kuin että siinä oli joku joka halusi ja sai jotain, kuten allekirjoittanut. Tosin vähän sekoili pasmoissaan.. saa sitä kaikkea aineellista ivaamatta muita 24 7 ..
12  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 07.11.2012 18:26:10
KV onkin kamuni toisaalla. Itse teen kaksoisliekkikirjaa josta tulee super.
13  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Neitsyet : 07.11.2012 18:22:44
koska tää on kaksoisliekkini ja  askendentti  kalat kuukaksonen, on erittttäin romanttinen ja kohtelee kuin prinsessa kun varaakin on, eli ei mikään normineitsyt. myös mystikko. vielä enemmänkin rakastunut kuin minä. eilen juuri soitti sitä suurta loveaan että voisko muuttaa jo maasta sen luo..
palveleminen onkin kumma juttu kun se on minulle hieman vierasta mutta tunnen neitsytnaisenkin joka palvelisi,, siis henkisenä työnä.. on neitsyt naisissakin eroja iän ja nousumerkin suhteen  smitten
14  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Aloin enkelihoitajaksi : 07.11.2012 18:16:39
Silleen olen tehnyt toisella foorumilla, että chatin aikana kyselen ihmisen jutut ja lähetän energiaa ja kanavoin, sellainen 30 min minihoito.. en ole vielä nk valmis eli en veloita, ja voishan sitä myöhemminkin tehdä ilmaiseksi. Kysyntä on muuten kova tällaisella ja kouluttajia mm Ilonsäde ja  Elämänkehän etäkurssi. Enkelihoidossa siis itse ei väsy koska hoito ja kanavoidut ohjeet tulee ylhäältä, toki oma persoona vaikuttaa hoidossa. Olen käsitellyt terveyttä, taloutta, rakkautta, motivaatiota, vaikka mitä. Teen taas kohta 2-3 hoitoa ja huomenna illalla ilmeisesti 4. Tärkeää on myös vaihtarihoidot joita olen sopinut 3 lähipäiville, että itse saa tukea.  Cheesy kiva lisä elämään.
15  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Aloin enkelihoitajaksi : 06.11.2012 15:32:01
Olen ollut parilla hyvällä enkelikurssilla, jos haluatte hoitoja voin tehdä yv:na. Täällä oli aikanaan ihan hyviä chatteja nimittäin.  angel
Sivuja: [1] 2 3 ... 688