Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Teen Selvänäkötulkintoja. Kysy vexiltä : 31.01.2019 16:43:52
Hei Vexi!

Suhde tummaan mieheen on kimurantti. Mitä tähän saat.
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ilinen tarottilehto.. : 06.03.2009 22:42:51
Pitkä on jono, mutta liityn odottajien joukkoon. Jos en yritän, sinä tuskin katsantoa mulle tyrkytät  Grin

Rakkauselämään haluaisin katselmuksen. Eronnut olen useampi vuosi sitten. Löytyykö sitä vielä rinnalle kumppania?
Kiinnostaisi myös tietää henkisestä tiestä. Kovasti kiinnostaa, vaan löydänkö sen mun juttuni?

Kiitoksia jo etukäteen. Jaksan kyllä odottaa ja aikaakin on  Smiley
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Teen tulkintoja Astron lukijoille Kesäkuun 1. viikon ajan! : 07.06.2008 20:13:17
Hei,

liitynpäs minäkin jonon jatkoksi.

Minua kiinnostaa erityisesti minun ja lapseni välinen suhde. Hankalaa on ollut reilun vuoden. Mitenkäs jatko? Näetkö hänet opinahjossa ensi syksynä, jos minkä tyyppistä?
Itse olen juuri vaihtanut työpaikkaa. Tulenko onnistumaan työssäni?
Enkä pane pahakseni jos hieman vilkaiset rakkauselämääni. Tällä hetkellä se on tyhjää täynnä.

Kiitos sinulle vaivannäöstä. Jono on kyllä aikasta pitkä, mutta toivon, että jaksat tänne asti katsella.
4  Astro special / Yleistä / Vs: Juuri tänään olen surullinen koska... : 07.04.2008 19:19:38
Kiitokset sekku ja hurmerinta kommenteista. Pikkuisen tuntuu paremmalta ja valoisammalta. Ja mukavaa kuulla muiden kommentteja, kun olen loppupeleissä tämän asian kanssa live-elämässä yksin.

Lähinnä minua siis huolettaa se, kun poika ei mene kouluun ollenkaan. Poissaoloja on tosi paljon ja langat kuumina kouluun. Minä en enää jaksa, enkä haluaisi selvitellä yhtään hänen poissaolojaan. Arvosanat ovat minulle sivuseikka. Poika itse sanoo, ettei mene 10-luokalle. Ellei pääse musiikkia lukemaan, ei tee mitään. *iso huokaus*.

Tuo kyllä kolisee, kun sanot sekku "näyttämällä surua ja hätää, se lisää kannettavaa taakkaa pojalle". Olen yrittänyt jutella pojan kanssa ja luullut "tekeväni oikein", kun olen yrittänyt kannustaa ym. ja sanonut, että huolettaa jatko-opintopaikka, kun ei koulussa käy. Täytyypä odotella otollista aikaa jutusteluun ja kannustaa unohtaen tuo pelko/huoli sekä kehua ihan pienestäkin. Kiitos näkövinkkelin laajentamisesta.

Sikäli kyllä olen pojan antanut tehdä omat valinnat, etten ole häntä, mihinkään kouluun pakottanut hakemaan. Tuo musakin on ihan hänen oma juttunsa ja olen siinä yrittänyt kannustaa. Ainoa, missä olen yrittänyt potkiskella, on tuo kouluun meneminen.


5  Astro special / Yleistä / Vs: Juuri tänään olen surullinen koska... : 07.04.2008 18:29:29
 Cry Olen surullinen, koska olen kertakaikkisen väsynyt murkkupoikani kanssa. Vuoden päivät olen yrittänyt hyvällä ja välillä pahalla  tickedoff saada häntä hoitamaan asiansa ja käymään koulussa. Mikään ei tunnu auttavan, enkä ymmärrä, mistä kiikastaa. Aiemmin syksyllä poika kärsi masennuksesta, jonka suhteen paljon, paljon parempi. Ulkopuolista apua haettu. Ollut myös aikanaan koulukiusattu, mikä aiheutti vaikeuksia. Nyt suuri unelma jatkokoulutuksen suhteen, mutta pelkään, ettei siitä mitään tule, kun ei hoida tätä yläastetta kunnialla loppuun.

Tekisin, mitä vain, jotta hän olisi onnellinen poika. Sydämeni on aivan rikki. Olen suorastaan epätoivoinen. Taidanpa olla jopa hieman masentunut. Rakastan  smitten häntä paljon, mutta en voi elää hänen puolestaan, enkä tosiaankaan tiedä, mitä tekisin.

Kuinka paljon yhdelle ihmiselle annetaan kannettavaksi? Juuri nyt tuntuu, että minun vahvuutteni suhteen on tullut jokin väärinkäsitys. Huolesta huoleen seilaan, enkä jaksaisi enää yhtään. Tahtoisin vain, että minä ja lapset olisimme onnellisia.
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarot harjoittelua : 21.10.2007 15:51:29
Hei Yöpihla,

Mielen päällä on montakin asiaa, mutta eniten surua ja huolta aiheuttaa murkkuikäinen poika. Nostatko tähän asiaa kortteja.

En panisi pahakseni, vaikka rakkauselämäänikin kortin saisin. Nyt ei ole mitään.....

Kiitos. Jään odottamaan.
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kortit pöytään : 19.08.2007 23:56:39
Hei Annaelen,

nostatko minullekin kortteja? Työ- ja rakkausasiat kiinnostavat. Eritoten työäasiat nyt tapetilla. Pikkasen mietityttää, kuinka tyttelin käy. Rakkauspuolella ei sitten olekaan tapahtunut aikoihin mitään Sad. Tapahtuukohan jatkossakaan.

Kiitokset sinulle <3<3<3
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 27.06.2007 21:24:47
Magne, sinulle nousi ensimmäiseen kysymykseen enkelikortti ja toiseen tarot.

Eli työasioihin enkelikortti sanoo näin:

Joustavuus
Elämä on täynnä muutoksia ja yllätyksiä. sinua ohjataan nyt kulkemaan virran mukana, sillä sen vastustaminen luo hankaluuksia.
Pyydä enkelisiä auttaman sinua avaamaan mielesi ja sydämesi uusille ajatuksille ja tuoreille virtauksille.
Kun hyväksyt sen mahdollisuuden, että on muitakin vaihtoehtoja, aiemmin piilossa olleet ovat avautuvat sinulle ja selviydyt muutoksista helpommin.
Jokaiseen ongelmaan on olemassa ratkaisu, tarkkaile siis kaikkea rakastavin ja odottavin silmin. Silloin elinvoima virtaa kauttasi vapaasti.
Tunnet itsesi terveeksi ja pirteäksi ja kykenet käyttämään tarvitsemiasi voimavaroja ja sisäistä viisauttasi selviytyäksesi muutoksista.
VOIMALAUSE - Olen vapaa ja joustava

Ole joustava – anna muiden riehua ja hillua niin paljon kuin he ikinä haluavat, mutta älä lähde leikkiin mukaan ja anna niiden solahtaa ohitsesi huomaamatta. Aina on olemassa ratkaisu ja yksi ratkaisi tällaisessa tilanteessa on levätä rauhassa Rauha säteilee ympäristöösi ja saa ihmiset jättämään sinut rauhaan. Minulla on tästä omakohtainen kokemus, kun 9.luokalla päätin, etten lotkauta korvaanikaan kiusaajilleni vaan joustan mukana ja otan jokaisen kommentin huumorilla. Jos joku huusi minulle, että ”sun pullonpohjat on huurussa” hymyilin ja vastasin ”No niinhän ne vähän ovat. Pakkasella ne menevät aina huuruun, varsinkin kun ne näin paksuina kerryttävät kaiken kylmän itseensä. Olisipa rillilämmitin, se olisi tosi kätevä!” Kiusaajat siirtyivät sen jälkeen, kun eivät mahtaneet enää minulle mitään, uusiin uhreihin.
Toinen joustavuuden vaihtoehto on se, että olet joustava työpaikan suhteen – onko aivan pakko työskennellä juuri tuossa paikassa ja ammatissa?


Ja sitten rakkausasioihin tarot.

Nopeus
Avainsanat: Merkurius Jousimiehessä, selkeä, suora, nopea kommunikointi; väärinkäsitysten selvittäminen.

Sauvojen Kahdeksikko on tiellämme olevien esteiden voittamisen kortti. Neliön kuvaama este on nyt muuttunut isoksi hiotuksi kristalliksi, joka loistaa sateenkaaren väreissä.
Jos ilmaiset oman näkökantasi avoimesti ja selvästi, nämä esteet voidaan poistaa. Väärinkäsitykset väistyvät selkeyden tieltä. Olet löytänyt oman sisäisen keskuksesi. Nyt voit ilmaista avoimesti ja painokkaasti oman asemasi ja mielipiteesi. Saavuttamasi selkeyden ansiosta tähän saakka ylitsepääsemättömältä vaikuttanut ongelma häipyy merkityksettömänä taka-alalle. Jos voitat taipumuksesi epäröidä ja olet valmis puhumaan itseäsi häiritsevistä asioista niiden oikeilla nimillä, viet niiltä voiman rajoittaa ja estää sinua.
Eheyttä symboloiva sateenkaari viittaa siihen, että prosessi on lähenemässä loppuaan. Taaksepäin katsoessasi tajua, että menneisyydessäsi olleet vaikeudet ovat auttaneet sinua viemään oppimisprosessinpäätökseen.
Päätelmät – Sinun on tullut aika määritellä oma näkökantasi. Jos olet avoin ja pysyt omassa keskuksessasi, väärinkäsitykset selviävät.
Kysymys – Onko olemassa ketään, jolle et uskalla avoimesti sanoa, mitä ajattelet?
Ehdotus – Käytä tämä tilaisuus hyväksesi että tulisit entistä avoimemmaksi niitä ihmisiä kohtaan, jotka merkitsevät sinulle jotain. Puhu heille tai kirjoita kirje.
Vahvistus – Avoimuuteni ja itseluottamukseni avaa rakastamieni ihmisten sydämet.

 Ensivaikutelma kortista on, että aikaisemmissa ihmissuhteissa olet pantannut joitain asioita sisällesi, jotka ovat mahdollisesti räjähtäneet myöhemmin käsiin tai aiheuttaneet osaltaan erot – jopa sinun tiedostamattasi. Rakkaus kukkii elämässäsi ja parisuhteessasi, kun pelaat kumppanisi kanssa täysin puhtain panoksin ja itseäsi rohkeasti ilmaisten! ^_______^


Kiitos sinulle AthaMaarit.

Mielenkiintoinen tuo työhön tullut kortti "joustavuus". Olen kulkenut esimieheni suhteen vastavirtaan eli ollut eri mieltä. Hän tyrmäsi minut täysin ja nyt on vähän semmoista kissa-hiirileikkiä. Hän ei ole minun kanssa tekemisissä, mutta jos menen asioita hoitamaan, keskustelee kyllä. On vain sellainen olo, että on vähän varpasillaan. Edelleenkään en ole asioista hänen kanssaan samaa mieltä. Olen alkanut enenevissä määrin miettimään työpaikanvaihtoa. Uskon ja toivon, että tämä joustavuus liittyy nimenomaan tähän eli on ikään kuin vihreä valo.

Kyllä minulla tietyllä tavalla on niin, että en ole kyennyt olemaan aikaisemmissa ihmissuhteissa täysin avoin ja olen pantannut joitain asioita sisällesi. Osin tämä on myös johtunut siitä toisesta osapuolesta eli vuorovaikutus ei oikein toiminut. Toivottavasti olen näistä asioita nyt päässyt ja osaan jatkossa toimia toisin. Kunhan vain löytyisi se pari Smiley ja pääse rakkaus kukkimaan.

Siis osuvia sanomia tuli Cheesy. Kiitos tosi paljon!
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 25.06.2007 10:39:04
Hei AthaMaarit,

Minua kiinnostaa :)kovastikin saada näkemyksesi niin työasioihini kuin rakkauselämäänikin.

Töissä on uuden bossin myötä tunnelma latistunut  Sad ja oma motivaatio hukassa  buck2. Ihmeellistä meininkiä nykyään Angry. Salaista puuhaa ym. Mitä tähän saisit.

Rakkauselämässä on ollut tosi hiljaista vajaa kaksi vuotta. Olen tänä aikana eronnut Cry miehen aloitteesta. Mielelläni fiskun kumppanin rinnalleni smitten löytäisin - jollain aikavälillä. Mitäs tähän tulee?.

Saat kuule ihan itse valita minulle tavan katsoa. Olet varmasti paras asiantuntija siinä mielessä.

Jään odottelemaan.

Aurinkoisia kesäpäiviä ja kiitos smitten!
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Minne : 04.06.2007 10:44:32
Heips,

minäkin olen odotellut vastausta. Enää en muista mitä kysyin ja keneltä, mutta taisi olla, "mitä keijukaisilla on kerrottavaa rakkauselämääni ja delfiineillä työelämääni.

Kiitos jo etukäteen vastauksestasi  smitten smitten


aivan kuten tuolla edelläkin niin vaihdan nämä viestinantajat toisinpäin.perustelut tähän löydät ylempää tuolta topicista.toivottavasti et pahastu tästä toimenpiteestä.

rakkauselämäsi:

olet pyytänyt apua johonkin rakkauteesi liittyvään asiaan.kuitenkin sinussa on joku energia joka estää tämän avun vastaanottamisen tai perille saapumisen.avaa kaikki omat kanavasi siten että voi ottaa avun vastaan.apu on lähellä mutta kuitenkin niin kaukana. kaikki avaimet on kedessäsi uskalla vain käyttää niitä päästääksesi rakkauden valon täyttämään sinut (enkkä nyt viittaa siihen nicciin täällä palstalla  Grin)

työelämäsi:

sinulla on ollut työelämäsi suhteen hankaluuksia jotka nyt on jäämässä taaksesi.sinun täytyy vain uskaltaa pestä pois kaikki entiset negatiiviset ajatukset.tämän jälkeen uusi mahdollisuus on jo ihan ovella.tässä mahdollisuudessasi on kaikki universumin lait puolellasi joten tätä suurta tilaisuutta ei kannata jättää käyttämättä.


Voi mahdoton sinun kanssasi Jadeania! Eipä olisi voinut sopivampeja vastauksia tulla - olen aivan öönä  Shocked mutta täysin positiivissessa mielessä. smitten

Olen eronnut noin puolitoista vuotta sitten  Cry ja nyt alkaa tuntumaan, että vanhat arvet ovat parantuneet  Smiley ja tahtoisin löytää rinnalleni kumppanin. Totuus kuitenkin on, että jonkilainen varovaisuus ja riittämättömyyden tunne rassaavat  Embarrassed. Kelpaanko kenellekään, voiko kukaan minua rakastaa pyytteettömästi, jne. Tässäpä minulle hiottavaa.

Totta on, että työelämässäni on ollut hankaluuksia. Sukset esimiehen kanssa olleet rusetilla enkä ole "alistunut". Tullut oltua totuuden torvena  tickedoff ja tästähän ei esimies tykännyt alkuunkaan. Puhumattakaan, että olisi noteerannut sanomisiani. Aivan mahtavaa  :Smiley, että vaikeudet jäävät taakse. Yritän kaikkeni, jotta pääsen eroon negatiivisista ajatuksistani esimiestäni kohtaan. Vaikeaa se tulee olemaan, kun mikään ei ole vielä muuttunut, mutta jospa....

Kiitos sinulle tosi paljon!!!  smitten smitten smitten
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Minne : 03.06.2007 23:28:46
Heips,

minäkin olen odotellut vastausta. Enää en muista mitä kysyin ja keneltä, mutta taisi olla, "mitä keijukaisilla on kerrottavaa rakkauselämääni ja delfiineillä työelämääni.

Kiitos jo etukäteen vastauksestasi  smitten smitten
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: tarokorteista katsominen : 18.04.2007 09:51:43
Hei,

liitynpäs minäkin tänne jonon jatkoksi, josko Annamariia vielä tarotteja nostelee. Vai onko hän ehkä jossain vaiheessa ilmoittanut lopettavansa nostelun. Ketju on niin pitkä, etten sitä kokonaan jaksa selata.

Töihin meno tympäisee enemmän kuin paljon. Jotenkin vain näyttää tilanne toivottomalta tällä hetkellä. Lähteäkkö vai jäädä, siinäpä ongelma. Mitäs kortti tähän sanoo?

Olen eronnut emäntä. Tällä hetkellä rakkauselämässä ei ole mitään. Mitenkäs jatkossa?

Kiitokset  smitten jo etukäteen, jos vielä jatkat.
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: rakkautta,rakkautta : 09.02.2007 18:54:53
Kiitokset peppilotta. Täytyy sanoa, että kortti on tosi osuva. Tuuletukset ja yllärit ovat elinehto.

Kiitos smitten magne
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: rakkautta,rakkautta : 09.02.2007 17:27:25
Kokeilenpa minäkin. 18.12.63 ja 23.8.1961

Sattuneesta syystä mielenkiinnolla odotan vastausta.

Kiitellen magne
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: ennustaminen : 16.10.2006 13:35:18

[/quote]
Hei smitten nyt vaaditaan sinulta kärsivällisyyttä poikasi suhteen ja se on normaalia kiukuttelua murrosikäsellä ja varsinkin kun ei tiedä mihin suuntaan menee Undecided mutta ei poikasi ajaudu huonoon seuraan  ota joku hetki ja menkää vaikka poikasi kanssa elokuviin tai syömään, koska se haluaa sinun huomiota smitten
Työasia: selkeesti karmasta kyse uuden esimiehen saatossa nyt se on peilikuva sinusta tämä työtoverisi kun et luota tähän työkaveriin niin mihinkä et luota itsessäsi?epäiletkö omaa työmotivaatiotasi ja osaamistasi, että kokisit hänet uhkana? Huh Jotenkin tulee mieleen että tämä työkaverisi vaistoo sinun ajatuksesi ja haluaa olla samalainen kohtaasi...en näe epärehellisenä häntä vaan nyt on tunteista kyse ja vallasta..minusta te kumpikin saisitte toisiltanne paljon aikaan kuhan jompi kumpi tekee ystävällisen aloitteen  smitten teillä kummallakin on taidokkaat osaamiset ja uusia mielipiteitä on hyvä tuoda aina julki, silleehän asiat kehittyvät ja parantuvat ja ihan turhaan olet huolissasi omasta asemastasi, koska olet taitava tekijä se olisi suuri menetys firmalle jos sinä lähtisit coolsmiley nyt ystävyyden kättä ojennetaan ja kaunista hyvyä esimiehellesi, niin tulet yllättymään smitten
tämä hymysuu on aika lähellä tulevaksi, jossain tapahtumassa tulee ensikontakti, olisiko joku seuramatka  :Smiley
En tee tätä työkseni, siksi en myöskään rahasta, sen lahjan minkä olen saanut ilmaiseksi auttaakseni muita omilla näyilläni, niin en halua sitä pilata millään rahastuksella, en pysty aina edes näkemään siksi en voi tehdä tästä leipä ammattiani vaan vapaaehtoista tämä on minullekkin smitten
[/quote]


Kaunis kiitos sinulle Savotar niiauksen ja kukkapuuskan kera.

Ihana kuulla, että poika pysyy kaidalla tiellä eikä mitään suurempaa ole näkyvissä. Minäpä järkkään pojan kanssa jotain mukavaa yhteistä tekemistä kodin ulkopuolella. Huomiota olen aina valmis antamaan. Sillä tässä on ollut huolestuttanut, kun en ole oikein tiennyt, kuuluuko tämä "normaaliin" murkkuikään vai oireileeko jostain muustakin (esim. tämän eron takia).

Mielenkiintoinen tämä minun ja esimiehen välinen juttu. Kyse ei varmaankaan ole suoranaisesta uhkasta. Hän on tj ja minä vastaan numeroista. Toisaalta tämä luottamuspula lähti siitä, että minä hänelle kerroin rehellisen mielipiteen, jonka hän täysin vesitti. Tiedän kuitenkin olevani asiassa oikeassa. Ehkä tämä oli sitten eräänlainen "valtataistelu", jonka minä hävisin. Uudet mielipiteet ja uudistukset minua eivät haittaa - päinvastoin. Minäpä yritän olla hänen suhteensa ystävällinen ym., mutta mielistelemään en ala. Josko tämä tosiaan vielä hyväksi muuttuisi ja se hukassa oleva työmotivaatiokin löytyisi  Smiley

Vai lähellä on jo hymysuu. En kyllä ole millekään seuramatkalle lähdössä, mutta katsotaan, mihin se elo minua heittelee.

Nyt minä lakkaa sinulta kyselemisen. Kiitos vielä kertaalleen  smitten  smitten  smitten
Sivuja: [1] 2