Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 16
1  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: mitä merkitsee jupiterin ja saturnuksen konjuktio omalla kartalla : 06.02.2021 19:07:42
Voit googlata Saturn opposite Jupiter natal.
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Mitä on karmajooga? : 02.10.2020 22:10:39
Miten olisi karmapari taitava karma ja sitova karma. Nämä viittaavat vapautumiseen. Ja ovat käytössä kun ajatellaan karman luomista. Useimmiten ajattelemme vaan tulostunutta ja tapahtunutta karmaa, mutta sen ei oikeastaan ole niin väliä, koska sille ei voi enää tehdä mitään. Siihen karmaan, mitä samanaikaisesti luomme, voimme vielä vaikuttaa. Tai jos haluaa, että termit ovat vastakohdat niin taitava ja taitamaton. Taikka sitten hyödyllinen ja haitallinen. Siis vapautumisen suhteen.
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Mitä on karmajooga? : 27.09.2020 18:45:07
Öh, kun siivoot ja peset tiskit muitten puolesta, se on karmajooga.
4  Astro special / Sideerinen astrologia / Vs: Julkimot: MD (ja mahd. AD) : 25.09.2020 18:13:18
Mitä MD ja AD tarkoittaa?
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Energiahoidot kaikille energiatason vahvistamiseksi (koronan aikana) : 25.06.2020 23:12:11
Kiitos mielelläni tulen. Saako myös suojausta.
6  Astro special / Astro special / Vs: vertex : 23.09.2019 06:49:03
Mulla on  vertex aspect_opp jupiter ja  vertex kvintiili  venus

Vertex kontaktini ovat erittäin viehättäviä ja ihailen heitä, mutta samalla vaikeita ihmissuhteita, pelottavia, vaativia, tunnen riittämättömyyttä.
Suhteet ovat katkonaiset.  aurinko aspect_con Vertex haluan välttää.  kuunsolmu aspect_con vertex kaipaan.
7  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Minkälaiseen ihmistyyppiin rakastut? : 23.09.2019 05:57:15
Vastustamattomia tyyppejä on ollut sellaiset, joilla on henkilökohtaisia planeettoja mun descendentillä. Ei ole toiminut hyvin ja olen jäänyt kaipaamaan. Jos kellään on ideoita miten työstää tällainen selittämättömältä tuntuva kiintyminen niin kiitos vaan. Siis sillä tavalla selittämätön etten tiedä mikä siinä itse asiassa viehätti ja miten sen voisi toisaalla korvata ettei olisi niin kivulias.

Mun ihailijoilla on usein venus kontakti marsiini (skorpparissa). Tällainen ihastus ei ole välttämättä kestänyt fyysisten asioiden ulkopuolelle.
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Enkeli- ja tarot-korttien avulla voisin yrittää auttaa sinua : 02.10.2018 01:53:58
Minulle yksi kortti pyydän, miten olisi hyvä suhtautua paluumuuttoon? Milloin, missä merkeissä? Kiitos.
9  Astro special / Astro special / Vs: Mikä sijainti maapallolla paras henkiselle harjoitukselle? : 02.10.2018 01:47:59
Aha. - Mielenkiintoista.

Mihin tämä teoria perustuu?
10  Astro special / Astro special / Vs: Mikä sijainti maapallolla olisi astrologisesti paras henkiselle harjoitukselle? : 28.09.2018 20:19:59
Tai millainen auringonpaluukartta olisi hyvä samaan tarkoitukseen? Siinä mielessä että vaihtaisi paikkakuntaa vain syntymäpäiväksi sillä paluukarttahan vaikuttaa koko vuoden ajan. Aspekteja ei pysty muuttamaan paitsi akseleihin.
11  Astro special / Astro special / Mikä sijainti maapallolla olisi astrologisesti paras henkiselle harjoitukselle? : 28.09.2018 17:47:53
Hei,

Mikä sijainti maapallolla olisi astrologisesti paras henkiselle/spirituaaliselle/uskonnolliselle harjoitukselle?

Esimerkiksi Astro.com tekee viivoja, jotka kertoo jotain paikasta minne voit matkustaa. Mitä niistä pitäisi katsoa?

Onko muita ideoita jotka voisi ottaa huomioon?
12  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Jupiterin aspektit : 13.08.2006 00:21:29
Maanisdepressiivisyyttä voisi liittyä jupiterin ja saturnuksen neliöön. Pitääkö paikkaansa? Tavoitteet on liian korkealla ja niiden perään taistellaan ahkerasti, sitten kun niitä ei saavutetakaan, vaivutaan kaiken kattavaan masennukseen.
13  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla? : 12.08.2006 17:34:13
Mulla oli vaakanousu tämän vuoden AP-kartalla, Venus huoneessa kakstoista, yhtymässä jupiteriin. En oikein tiedä miten vaakamerkki on siihen vaikuttanut, mutta viihdyin hyvin spirituaalisten puuhien ja huuhaan parissa. Ehkä olin aika monipuolinen ja tasapuolinen eri henkisten ryhmien välillä, ja sitä tuo vaaka voisi merkitä. Töihinkin menin, koska noususolmu oli kutosessa oppositiossa tähän venukseen, mutta menin nk. spirituaaliseen organisaation palvelukseen. AP-kartan kympissa oli myös tavaraa,  saturnus, kuu, merkurius. Nämä oppositiossa neptunukseen IC:llä, mitä ehkä kuvaa lapseni sairastuminen ja sen takia piti tehdä kompromissia työtehtävien suhteen. Tai ehkä noususolmu kutosessa myös "pakotti" johonkin tällaiseen.

Vuoden aikana työtaakka lisääntyi roimasti, koska uuden työpaikan lisäksi piti siis sairasta lasta hoitaa kotona kolme kuukautta ja nyt on viime aikoina pitänyt auttaa myös miestä firmassa, koska heillä on ollut firmassa onnettomuuksia sekä firman kysyntä alkanut kasvaa samanaikaisesti. Kuvaisikohan tämä siirtymisetä seuraavan vuoden AP-karttaan. Synttärit on parin viikon päästä. Sillä kartalla on kaurisnousu.

Saturnus on seiska ja kasihuoneen rajalla. Aurinko, merkurius, venus, mars ja laskusolmu myös kasissa oppositiossa uranukseen. Kasihuoneen ruuhka kai tarkoittaa muutosta. (Turhat rajoitukset elämässä saisi kuolla, hehheh.) Tarkimman opposition uranukseen tekee aurinko merkurius yhtymä. (Mulla oli muuten jo tämän vuoden kartalla aurinko uranus oppositio, missä viimeinen tarkka ohitus tapahtui helmikuussa, joten tarkoittaakohan se enää tänä vuonna mitään uutta?)

Mars kasista tekee tarkan yhtymän laskusolmuun ja neliön kuuhun ja plutoon huoneessa kakstoista. Ei innosta, mitäköhän vaikeutta tuo merkkaisi? Olen itse pahin viholliseni?

Jupiter sentään on kympissä mutta osana t-ristiä hyvin tunnetun saturnus neptunus opposition kanssa. SAturnus Neptunus akseli lähellä kakkos ja kasihuoneiden kärkeä kai tekee siitä merkittävämmän kuin muuten. T-ristiäkö pitäisi tasapainottaa  keskittymällä puuttuvaan sakaraan eli tässä tapauksessa huoneeseen neljä eli kotielämään. Huhhuh, kovin sekavaa kun koittaa ottaa monta asiaa huomioon, ja noususolmukin on huoneessa kaksi eli omaisuus toivottavasti kasvaa. Jotkut typeryydet sitä voivat kai verottaa, koska on mars oppositiossa ja pluto neliössä. Puuttuva sakara tässä t-ristissä on kutoshuone eli työ ja muiden palvelu mielessä pysynee pois pahanteosta. Ehkä parempi häipyä näihin tehtäviin välittömästi.
14  Astro special / Astro special / Vs: Cereksen aspektit : 21.07.2006 20:23:51
Tällasen löysin

http://www.magick.net/magyan/Pluto_Aspects.html
Pluto square Ceres
You may struggle with deep and painful experiences of loss or separation from nurturing bonds, probably of your mother. Fear of further loss could create within you a deep resistance to forming close emotional bonds, yet the need for nourishment and support remain insistent within your psyche. You are challenged to squarely face the cycles of loss and return, and accept that separation and transformation are natural and inevitable experiences in life. This process will be very empowering for you, and can ultimately become a great strength in your character, so that you may help others to face and accept loss without giving in to fear or losing their power.


Itsellä on tulossa sama pluton transiitti
15  Astro special / Astro special / Vs: Diana-asteroidin tietopaketti!!! Missä merkissä Diana sinulla on? : 21.07.2006 20:11:01
Skorpparissa ja tarkassa yhtymässä marsiin, tuonee oinasmaisuutta. Poikatyttö. Itsesuojeluvaisto toimii, jos yllytetään. Vanhemmiten oppinut reagoimaan varovaisemmin. Edelleen diggaan retkeilyä ja ulkoilua vaatteitteineen. Eläimiä suojelisin myös, mutten fanaattisesta. Fyysinen liikunta ei pelota, ei. Miesten työt ei myöskään. Ne miehet vaan usein on sietämättömiä sovinisteja... He.
Sivuja: [1] 2 3 ... 16