Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Karoliina Kesti? : 06.09.2011 02:31:47
Muutama puhuu täällä mullasta. Onkohan lähitienoilla esim. kompostia tai siihen verrattavaa...? Niissähän multa tuoksuu aika vahvasti. Päällä lehtiä? Kenpä tietää?
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Karoliina Kesti? : 04.09.2011 11:01:00

näin unen, että karoliina kesti on kuten ironia sanoi, soratie jossa pieni möksä, mut näin porin tien, ennen tampereen autokoulujen jäärataa oleva risteys... metsä tie.  sinne näen hänet.


Miten olisi...? Jos paikka on todella tunnistettavissa ja kartalla, niin eikö siellä pitäisi JONKUN käydä tarkistamassa. Ei tarvitse yksin mennä - ja ottaa vaikka koiran mukaan. Luulen, että koira kuin koira reagoi ´ruumiiseen´ (kait se on pakko noin kirjoittaa, kun poliisikin viittaa henkirikokseen... Sad ).

Joku Tampereen seudulla toimivasta Vapepa -ryhmäläisestä... vaikka. Saa tavallinen ihminenkin poliisia auttaa, eikö?

Ei jäisi mieliä vaivaamaan. On se kamalaa, kun ihminen katoaa noin totaalisesti! Ei sellaista ymmärrä eikä toivo kenellekään tapahtuvaksi! Parasta olisi, kun hän vain löytyisi!
 
3  Astro special / Yleistä / Re: Uskallatko sanoa mitä todella ajattelet? : 23.01.2006 13:02:17
Smiley      coolsmiley      Smiley
Halloo Chandra, Täällä reunalla roikun...   Cheesy    Wink

Vierailuni foorumissa harvenee - ainakin joksikin aikaa, sillä pääsin koulutukseen ja se imee ajastani osansa.  Jo kauan toivomani koulutus, muuten...   Smiley

   smitten            Iloista oloa ja eloa Sinulle!       smitten

Tällä foorumilla riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita, joten täytyy täällä poiketa aika ajoin...   Shocked    Grin
4  Astro special / Yleistä / Re: Uskallatko sanoa mitä todella ajattelet? : 22.01.2006 20:45:24
Smiley    Smiley    Smiley    Smiley    Smiley
Sen jälkeen, kun viimeksi, kävin tätä osiota lukemassa, on tullut monta sivua tekstiä. Luin sen kaiken, ja täytyy todeta: vaikeita asioita..., syvältä luodaten mennään..., monimutkaisia sanakäänteitä... - ihan tukka on kipeä, kun yritän ymmärtää.     Shocked

Jossakin määrin asia on tuttua ja lisää haluan ymmärtää, mutta vaikeata olisi ollut tällaisten keskustelujen väliin kommenttiaan laittaa, kun tunnostaa, että keskustelu on muutaman henkilön välistä ja henkilökohtaistakin.

Hyvä puoli tuossa kumminkin on: Kun pötkössä lukee esim. viimeiset kuusi sivua, pääsee edes jotenkin kiinni juonesta eli siitä, mitä kukin yrittää sanoa ja sanookin. Itse en kykenisi näin päätähuimaavaan keskusteluun edes osallistumaan - vaikka ehkä aavistus em. asioiden todellisuudesta ja mahdollisesta todeksielämisestä onkin.  :Smiley coolsmiley :Smiley

Ehkäpä minäkin joskus...  Cheesy Wink   Oikeasti!

 Smiley    Smiley    Smiley    Smiley    Smiley
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Värillä on väliä, aina : 20.01.2006 01:54:27
Smiley      Smiley      Smiley

Onnellinen sinä Valonkantaja, joka pystyt käyttämään keltaisia vaatteita.
Nuorempana ollessani ostin kirkkaan keltaisen undulaatin - ihan sen takia, että rakastan keltaista väriä, mutta en vaatteissani. (Oli mulla muitakin undulaatteja - oli undulaattikausi...)      :Smiley

Oranssi kausi on kestänyt varmaankin kahdeksan vuotta; ei juurikaan vaatetuksessa, vaan asuntoni sisustuksessa. Sitä ennen oli lähes kaikki vihreää.
Muutama vuosi sitten hämmästytin itsenikin ostamalla vaalean sinisen auton (no, olihan se alussa hailakka väri, mutta kaikkeen tottuu...sitäpaitsi metallinhohtoisena se kuutamossa kimalteli mulle  =)    ), ja nyt mulla on samaista sinisen sävyä verhoissa, matoissa, pyyheliinoissa - puhelinkin oli jossakin välissä samaa sinistä.
Vaatetuksessa käytän punaista, tummempaa sinistä, ruskeaa...

Mitä värejä ei voi päällensä laittaa, niistä täytyy saada nauttia muussa muodossa: suomenpystykorvan punaruskeata väriä olen aina ihaillut, joten nyt on menossa jo toinen punaisenruskea seropi mulla ja toisena koirana on valkoinen seropi, jonka selkäkarvoissa häivähtää oranssi.   Cheesy

Värikkäitä ja aurinkoisia talvipäiviä teille.    Cool

Jasnajalle kiitoksia Värianalyysi-runosta.


Aurinko            Kauris
Kuu                 Rapu
Nousum.          Kaksonen
6  Astro special / Yleistä / Re: Uskallatko sanoa mitä todella ajattelet? : 20.01.2006 00:48:34
Cheesy      Cheesy      Cheesy      Smiley      Smiley      Smiley      Cheesy      Cheesy      Cheesy    

Hyvät Chandra ja Muut Mietiskelijät,

Chandra, kirjoitit asiastasi niin, että lukiessani tuli olo: olen elänyt tämän ennenkin. Minulla nimittäin on täällä kotikonnuilla yksi ystävä, joka myös jotenkin "törmää apuatarvitseviin" aika ajoin (ei nyt ehkä kodittomiin jne., mutta vakavasti sairaisiin kyllä). Olen iloinen (aikuisten oikeesti) heidän puolestaan, että heillä on teidänlaisianne ihmisiä ja taakkojen kantajia läheisinä.

                            angel      angel


Jotkin ihmiset tuntuvat olevan niin rakentuneet, että heillä on voisiko sanoa "auttajan lahja". He ovat kuin mangneetteja, jotka vetävät puoleensa apua tarvitsevia - yhtäkaikki nämä apuatarvitsevat voivat itsekin vaistota sen, että TUOSSA on IHMINEN, joka voi, osaa ja haluaa auttaa. Voihan olla, että AUTTAMINEN on JUURI SINUN TEHTÄVÄSI tässä elämässä. Toisen puolestahan ei voi elämää elää, mutta auttaa voi.


Mutta jotta itse auttaja ei luhistuisi kaiken sen riittämättömyyden tunteen (kun autettavia on niin paljon...), huolen, epätoivon yms. tunteen taakan alle, niin ajattelen, että pieni irtiotto asiasta olisi paikallaan aika ajoin. Kuka auttajaa auttaa, kun tulee burn out?

 Undecided      Wink      buck2      Wink      Undecided


Tosin, olen huomannut, ettei sydämeltään auttajaa pidättele mikään, kun joku apua tarvitseva on kohdalla...mentävä on. Voin vain toivoa voimia heille ja sinulle Chandra, - ja niin toivonkin...

                          smitten      smitten

Onko ihminen sellainen, että löytääkseen kultaisen keskitien, hänen ensiksi TÄYTYY seilata äärilaidasta toiseen?? Olen ajatellut, että taitaa olla: miten muuten hän löytää "keskitien", jollei kokeile ojia tien molemmilla puolilla...?
 :Smiley      Shocked      Grin      :Smiley      Shocked      Grin      :Smiley      Shocked      Grin

Kehon tekstin perusteella hämmästelen hiukan...  Kun taidot (ja tahto) ei riitä asioista keskustelemiseen, niin luodaan foorumi, jossa aletaan keskustella tämän foorumin keskustelijoista? Niinkö se menee...? Voi vain todeta, että VOI, VOI...    idiot2      uglystupid2

Kiitoksia Keho informaatiosta. Toivotaan heille valaistusta tässä asiassa...  
 coolsmiley      coolsmiley      coolsmiley


 smitten       Keskustelemisiin!



Aurinko           Kauris
Kuu                Rapu
Nousu             Kaksonen
7  Astro special / Yleistä / Re: Uskallatko sanoa mitä todella ajattelet? : 17.01.2006 21:55:44
Smiley        Kiitoksia kannanotoistanne Chandra ja Metsätonttu.

Chandralle sanoisin, että minä jossakin vaiheessa ajattelin itsestäni, että erakoksi vain jonnekin umpimetsään, ettei tarvitsisi nähdä taikka kuulla kaikkea sitä kurjuutta, mitä ihminen toiselle tekee...
Ei tullut erakkoa, mutta kun sallii itsellensä omaa rauhaa ja antaa päällensä aikaa pyöritellä asioita, niin siitä ne ajatukset kirkastuvat.


Lainaus Chandralta:
"Olen välillä turhautuneena ajatellut,pitäisikö vain ummistaa silmänsä,nauttia omasta hyvinvoinnistaan ja etsiä sitä tasapainoa vaan itsestään.?"

Uskoisin näin, että kun ihminen auttaa ensin itseään ja löytää tasapainon elämäänsä, niin hän löytää myös voiman auttaa muita. Ei jaksa auttaa eikä jaksa olla kärsivällinen, jos oma elämä on hajalla. Alkaa olla liian monta taakkaa...kun on omat taakat ja on lähimmäisten taakat...        Embarrassed

Voi Hyvin -lehdessä nro 8/05 oli muuten aika sävähdyttävä juttu: Vapaaksi tunnetaakoista. Ovatko kaikki tunteet omiani vai kannanko kenties tunnetaakkaa, joka kuuluisi äidilleni? (Vieläkö tämä keskustelu kuuluu tälle palstalle?...    Undecided   )

      Auringon paistetta toivottelen    coolsmiley
8  Astro special / Yleistä / Re: Uskallatko sanoa mitä todella ajattelet? : 14.01.2006 15:48:59
Smiley      Smiley      Smiley      Smiley      Smiley      Smiley      Smiley      Smiley      Smiley      Smiley      Smiley

Olen tässä miettinyt termejä: järki-ihminen, tunneihminen...

Ajattelen, että olemme kaikki aika keskeneräisiä, voisiko sanoa, suurimman osan elämästämme. Kehitymme omiksi itseksemme, jos vain jaksamme kohdata yl. vaikeita asioita ja työstää niitä. Joskus joku on niin tottunut huonoon kohteluun, ettei osaa kohdata hyviä asioita...

Perheenjäsenemme, muut lähimmäisemme, kaupan kassat, ihmiset virastoissa, poliisit, kaupunginjohtajat, lääkärit, pultsarit, maahanmuuttajat sun muut, keihin törmäämmekin - vrt. joudumme törmäämään, paljastaa paljon siitä, missä meillä on vielä työstämistä. Väsyn, kiukustun, siedän, pinna kateaa just nyt, nauran hervottomana, en osaa suhtautua, pelkään, varon, en voi olla oma itseni... On vaikeaa tunnistaa ja löytää "omaa itsensä" , kun ei vielä ole hajuakaan kuka on tai keneksi tahtoo. Suunta voi olla oikea, mutta yhtäkaikki voihan se olla vikasuuntakin - kaikki on hakusessa.


Yksi on totta ja pysyy - ja se on RAKKAUS. Minkä teet rakkaudesta ja hyvästä sydämestä, se on totta ja kantaa  hedelmää. Mutta miten rakkaus löytyy...?
Rakkaus on meissä jokaisessa, siitä olen vakuuttunut. Rakkaus ON kokoajan, mutta me etsimme sitä vääristä paikoista, yl. oman itsemme ulkopuolelta, ja väärin keinoin. Miten me voisimme löytää rakkauden helposti, tai yleensäkään ollenkaan, kun meillä voi olla monen sukupolven takaa vääristyneitä tunnesotkuja ja elämisen malleja?
Miten ihminen voi yleensäkään tietää, mikä on oikein, kun sukupolvien perintönä on vääristymiä vääristymien perään...?


Aale Tynnin runo on koskettanut minua: "Koko salaisuus on tässä,
                                                       koko totuus sydämen:
                                                       sydänmullassa pimeässä
                                                       on juuri valkoinen."

"Sydänmullassa pimeässä on juuri valkoinen." Kaunista, surullista ja lohdullista.
Tulkitsen ja ajattelen runon sanoman niin, että juuressa valkoisessa elää Rakkaus. Mutta jotta rakkaus saadaan esiin, täytyy sydämestä saada tyhjennettyä läjäpäin kuonaa, kaunaa, elämätöntä elämää, tyhjyyttä, vihaa ym. tunteita, jotka negatiivisina painavat. On se kumma, että "tyhjyys" painaa niin paljon...!
Lohdullista sen takia, että meillä kaikilla on mahdollisuus löytää Rakkaus omasta sydämestämme. Työtä tarvitaan enemmän ja vähemmän, mutta kyllä se sieltä löytyy...uskon ja jatkan etsimistä.



Toinen runo on toteava by Matti Kuusi:  " Mitä liekään rihkamaa
                                                        ollut riemunkirjavaa.
                                                        - Yhden sanan loistavan
                                                        muistan, sanan: rakastan.



Miten ed. liittyy järki- tai tunneihmiseen? Harhauduin asiasta kun innostuin rakkaudesta. Luulenpa, että itsensä kanssa sopusoinnussa olevassa ihmisessä järki ja tunne tukevat toisiaan, ne ikäänkuin sulautuvat ihmiseen. Hän ei enää singahtele puoleen tai toiseen sen mukaan heiluttaako tahtipuikkoa järki vai tunne. Oikeasti ei voida enää erottaa järkeä ja tunnetta, koska ihminen on niin kokonainen - onko liian täydellistä? Mitä luulette?

Iloisia tapahtumia ja kohtaamisia kaikille toivon, ja jos ei niin tapahdu, niin kestävyyttä koitoksiin. Tämä on niin elämää!

 

      smitten      smitten      smitten      smitten      smitten


   Aurinko     Kauris
   Kuu          Rapu
   nousu       Kaksonen
9  Astro special / Astro special / Re: Kauris 2006 : 06.01.2006 02:04:28
smitten smitten smitten

Kaikille Kauriille Helpommin taivallettavaa vuotta 2006!

Omakohtaisesti voin kertoa, että syksy 2005 oli raskain, mutta ennen Joulua
yht´äkkiä helpotti.  Cheesy  Grin   Cheesy

Joulun ja Uuden Vuoden välipäivinä sain kutsun erääseen haastatteluun, enkä voinut olla iloitsematta OIKEASTA AJOITUKSESTA!!!     2funny
(Tuloksesta en vielä tiedä, mutta nautiskelen edelleen tuosta ajoituksesta...)

Ihan PARASTA, jaksamista ja voimia toivottelen niin Kauriille kuin myös muille taakkoja kantaville.
                            Smiley    smitten   Smiley


               Aurinko     Kauris           s. 20.01.
               Kuu          Rapu
               Asc          Kaksonen
10  Astro special / Yleistä / Re: Miten pärjäät tunteittesi kanssa? : 01.01.2006 05:04:04
Elämänilon mainitsema Tommy Hellstenin Elämänparadoksit-kirja on ollut minunkin opaskirjanani viime vuosina.      smitten                                     Ja niin totta: Lapsuudesta kaikki johtuu...
Sitä aikuisena ajattelee, että lapsuus on ollut turvallinen, hyvä ja sitä on oikeasti saanut olla lapsi. Mutta miksi sitä aikuisena niin monasti törmää tilanteisiin ja/tai ihmisiin, joiden kanssa tulee paha tai muuten kummallinen olo?
           Sad        Shocked         Angry            tickedoff

Aikoinaan luin jostakin, että pitää mennä syntymähetkeen asti, jotta saisi selvyyden, mitä on tapahtunut - enkä oikein ymmärtänyt miten voi mennä niin pitkälle, kun eihän sitä VOI millään muistaa...         Huh
Aiemmin olin aina pitänyt itseäni "järki"ihmisenä, joka ei paljon tunteile. Muistelen, etten alle kaksikymppisenä paljon itkenyt. No, miten olisin voinutkaan, kun tunteet oli pakattu kivikovaksi möykyksi kurkkuun ja koko kroppaan. Sitten alkoi itsen opiskelu: itkemään piti ihan opetella, ja sen jälkeen en ole paljon pidätellyt...      Cry

Vuosien aikana luin psykologista kirjallisuutta (mm. monta Tommy Hellstenin kirjaa), ja vaihdoin asuinpaikkakuntia ja työpaikkoja. Kerran osuin sellaiseen työpaikkaan, jossa "roolileikkinä" kävin läpi lapsuuteni neljä ensimäistä elinvuotta. Työkaverit "esittivät" niitä ihmisiä, joiden keskellä olin varttunut: oli vanhemmat, isoäiti, sisaret, naapureita jne. Monesti oli melkoisen skitso olo, kun päässäni seurasin kahta näytelmää. Siellä työpaikassa opin tietämään, mitä pelko on...   Neljän ikäisenä monet lapset kertovat, mikä heistä tulee isona: äidin kaltainen tai sitten ei äidin kaltainen, lastenhoitaja jne. "Neljän vanhana" minä lähdin tuosta työpaikasta...

Olen siinä onnellisessa asemassa, että vanhempani elävät vielä, joten minulla on ollut mahdollisuus kysellä syntymästäni ja ajasta heti sen jälkeen. Sillä on merkitystä. Sisarsuhteista ja vanhempien/isovanhempien suhteista - sieltä löytyy draamaa.
Noina vuosina minulla oli kaverina "herätehankintana" hankittu, nyt jo edesmennyt, Bruno-koira.   smitten         Ainoa heräteostos, jota en ole katunut. Ja hän oli minulle opettaja monessa asiassa - erityisesti, kun opettelin tunnistamaan ja tuntemaan tunteita.
Kauriina voin sanoa, että tunteet pitäisi lailla kieltää, MUTTA mitä elämä silloin olisi...? Ehkäpä opettelen vielä lisää tuntemista... onhan Kuuni Ravussa. Sitäpaitsi nousumerkkini on Kaksonen, joten "ristiriitaisuus" tuntuu.    2funny

No niin, vuosi on vaihtunut, joten tästä on hyvä jatkaa!
11  Astro special / Yleistä / Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa : 29.12.2005 22:37:38
Chandra sen sanoi...


2funny 2funny

Minullapa on ollut hankaluuksia kauriin kanssa melkein koko elämäni!!
Itseni nimittäin.. Smiley
Vaan ei ole enää niin kamalia taisteluita,kun olen oppinut kuulostelemaan
kaikkia tuntemuksiani ja sanomaan sen vaikean EI sanan.
Muista kauriista en tiedä,mutta minä tarvitsen ainakin omaa aikaa,tilaa,väljyyttä.
Jos en sitä välillä ota itselleni,en todellakaan ole mukavaa seuraa.En itselleni,enkä muille.


Hassun hauskaa, vaikka välillä ei naurata lainkaan... Wink
Oikeasti pitkään aikaan parasta oli, kun opin sanan EI.
Toinen Paras, kun opin ottamaan oman paikkani. (Kukaan sitä ei tarjoa, eikä se ole keneltäkään muulta pois!)   coolsmiley


---------------------------------------------------------------------------

Aurinko   Kauris
Kuu        Rapu
Nouseva  Kaksoset
Maya      Valkoinen Itsevallitseva Tuuli
12  Astro special / Yleistä / Re: Uskallatko sanoa mitä todella ajattelet? : 29.12.2005 21:44:10
Onko muuten niin, että jokainen ihminen jossakin vaiheessa elämäänsä on sellainen, ettei osaa sanoa omaa mielipidettään ainakaan omasta mielestään oikealla tavalla? Siis on yli-itsekriittinen tai liian epävarma...  Huh

Vai sattumako tuo lähellesi juuri sellaisia ihmisiä, jotka huomauttavat sanomisistasi, vaikka ne olisivatkin ihan viisaita sanoja? Jos väittely tulee, ei se aina välttämättä ole huono asia tai edes sinun syy, eikö?

Omasta puolestani voin sanoa, että tuntuuhan se pahalta, kun kerrankin kerroin, miten itse toimin eräässä ongelmatilanteessa, niin sain sihisevän vastauksen: tuo kun se määrää, miten muitten pitää elää!    idiot2           Tämä samainen henkilö on muulloinkin laukonut vastaavanlaisia asioita - enkä ikinä ymmärtänyt mistä hihasta hän niitä nyhti.    tickedoff
Jossakin vaiheessa palautin hänelle sen (ja muutaman muun) tilanteen mieleen, ja hämmästelin, mistä hän saa kaikki nuo jutut päähänsä... Sen jälkeen hän on käyttäytynyt ajattelevaisemmin.  Smiley

Kait meitä opetetaan kanssaihmisten avulla, mutta miksi asiat menee niin, että nyt aikuisena noita asioita täytyy opetella.
No, parempi myöhään - ehkä loppuelämässä on sitä kautta enemmän väriä, kun uskaltaa sanoa mielipiteensä, uskaltaa puolustaa itseänsä ja jopa suuttua, jos tarve vaatii.    knuppel2      :Smiley          Kiss           angel
13  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Helpottunut Kauris esittäytyy. : 28.12.2005 06:22:17
Tervehdys astroilijat. Olen aika vihreä näillä sivuilla, mutta tuntuu kotoisalta lukea viestejä - ihan varmaan siksi, että itsekin yritän saada selvää itsestani; mistä olen tullut, mitä on nyt ja varsinkin mitä haluan tulevaisuudessa olevan.
                                          Cheesy
Minulla on Aurinko Kauriissa, Kuu Ravussa ja Asc Kaksosissa. Epätoivoistako?
                                          :Smiley
Vuosikausia olen lähes reikäpäänä miettinyt syntyjä syviä, ja tämä syksy oli väsyttävin.  idiot2     Nyt ennen Joulua alkoi tuntumaan, että helpottaa. Itseasiassa marraskuussa taisin ensi kertaa käydä täällä astron sivuilla ja jotenkin asiat alkoivat loksahdella paikoilleen.  laugh

Nyt ei muuta kuin kohti uusia seikkailuja.
Hyvää Uutta Vuotta toivotellen...
Sivuja: [1]