Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 19.11.2016 01:40:57
Hei, tällä hetkellä askarruttavat raha-asiat sekä oman työurani tulevaisuus. Oma terveys myös mietityttää. Mitä näkisit näihin? Kiitos Smiley
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 29.06.2016 22:10:53
En tunne olevani täysin onnellinen, vaikka perusasiat ovatkin kunnossa. Liittoni ja työni epävarmuus mietityttävät, olenko tehnyt oikeita ratkaisuja, kun en ole vastuussa vain itsestäni. Jokin aika sitten saatu näky itseni ja puolisoni kuolinvuosista myös häiritsee enkä osaa olla ajattelematta sitä. Tulenko olemaan onnellinen rakkaudessa ja itseni todellisessa toteuttamisessa milloinkaan? Kiitos.
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy vexiltä. Kanavointia/selvänäkemistä : 28.05.2015 08:27:00
Hei Vexi,  kiitos tästä tarjouksesta.
Olen pienen tytön äiti, avioliitossa. Tunnen syyllisyyttä siitä,  että en mielestäni pysty täysipainoisesti antamaan aikaa perheelleni.
1.Näetkö työ-/asumiskuvioissa muutosta?
2.Kannattaisiko opiskella vielä ja mitä?
3.Olisiko jollain edesmenneellä minulle viestiä?
4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Avoin Kaukoparannusilta syksy -11 : 25.09.2011 20:37:04
Hei,
Olisin mielelläni mukana!! Tarvisin apua puolitoistavuotta vaivanneeseen verenvuotoon,eli ns naistenvaivaan, johon ei ole lääkärillä käynneistä ollut apua, eikä kyse vielä ole vaihdevuosioireistakaan. Luulisin, että kyseessä on stressireaktio, eli tarvisin myös apua oman pääni hallintaan ja voimia päästä stressistä ulos ja saada itseluottamukseni takaisin Cheesy Kiitos jo etukäteen, laitan palautetta, miten on tehonnut!
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 19.09.2011 20:10:39
Hei, Kide!

Katsoisitko minullekin mitä energiaa tarvitsisin, jotta pääsisin ulos tästä vaikeasta tilanteesta ja ajanjaksosta elämässäni? Miten parhaiten saisin voimani koottua, millainen energia olisi hyvästä?
Kiitos jo etukäteen ja ihanaa syksyä Sinulle!  smitten

Terveisin, Suvituulia
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: kanavointia : 27.01.2010 15:13:02
Hei, Heaven!

Viime vuosi meni sekavissa työkuvioissa ja oli paljon surua ja murhetta, kaipasin suojelusenkeliäni ja johdatusta  Sad Olen edelleen hieman hukassa... olisikohan minulle viestiä, että miten minun tulisi nyt jatkaa elämässäni/ihmissuhteessani ja miten parhaiten löytäisin minulle sopivimman työn ilman, että tarvisi pomppia paikasta toiseen? Eli tahtoisin selvennystä työtilanteeseeni ja ihmissuhteeseeni.
Haluaisin viestiä suojelusenkeliltäni, tai kuka sieltä sitten ottaakin yhteyttä, henkimaailman puolelle on myös viime aikoina siirtynyt läheisiäni..voitko kertoa, kuka kanavoi kauttasi minulle? Kukahan mahtaa olla henkioppaani...olisi mielenkiintoista tietää, miten häneen voisi saada yhteyden!
Kaikkea hyvää sinulle  smitten

T:suvituulia
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Yliluonnollistako vai luonnollista... vaiko aihetta nupin tarkastukseen? : 08.03.2006 03:08:15
Hei vaan!
Itselläni ei ihan noin radikaalia jokapäiväisessä elämässä ainakaan, mutta unen ja valveen rajamailla kokee kyllä joskus outoja asioita..
Onko sinulla muuten huono keskittymiskyky, vai vain tietyissä tilanteissa? Transsin kaltainen tila luultavasti kyseessä, en kyllä usko, että "Shamaanin tie"-kirjasta löytyy vastauksia, aika höpöä löpinää(mielestäni ) on kyseinen kirja, olen tutustunut  idiot2 Rajatieto tietenkin kiinnostaa, muuten.
Tulipahan vaan mieleen kysyjälle, että oletko oikealla alalla työssäsi? Tuollaista lahjaa pitäisi kehittää!!

Kaikkea hyvää! Smiley
Sivuja: [1]