Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 115
1  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Bioresonanssihoitoa homeoireisiin : 24.07.2015 23:07:24
Haluan kertoa miten tämä hoito on auttanut minua nyt tässä tilanteessa kun olen taas altistunut homeelle täällä vanhempieni talossa.
Tullessani tänne kk sitten kärsin oman kämppäni aiheuttamista homeoireista ja tänne tuleminen laukaisi uuden homeoireen: poskiontelotulehduksen.
Onneksi minulla oli aika resonanssiterapeutille joka antoi tipat homemyrkkyjen poistamiseen ja ostin häneltä myös zapperin
Poskiontelotulehdus lähti pois zapperoinnilla alle vuorokaudessa.

Nukun piharannuksessa saunatiloissa ja täällä sisällä olessa olen avoimen ikkunan äärellä mahd paljon. Vanhempani väittävät ettei täällä mitään hometta ole mutta minun herkkä kehoni kyllä vaistoaa heti jos sisäilmassa on häiriö

Homeongelmat ovat todella yleisiä ja netistä löytää niin monta surullista tarinaa miten homeelle altistuminen on johtanut työkyvyn menettämiseen, monikemikaaliyliherkkyyteen ja jopa erakoitumiseen.

Kehon puhdistus resonanssihoidolla auttaisi monia näiden miltei invalidisoivien oireiden kiusaamia ihmisiä.

Olen täällä aiemmin jo kertonut miten ensimmäinen paha homealtistus teki inhottavan silmäongelman kun sarveiskalvo paksuni todella kivuliaasti eikä silmälääkäri pitkän tutkimuskäynnin jälkeen osannut muuta kuin kirjoittaa kolmea eri silmätippaa lääkkeeksi. Oireet jatkuivat kunnes löysin resonanssihoidon ja silmät paranivat todella nopeasti. Olen niiin kiitollinen.
Luulisi että juuri silmät reagoisivat nyt täällä ollessani jotenki edes tähän sisäilmaan mutta ei. Ei tosiaankaan mitään silmäoireita.

Homeelle altistuminen voi aiheuttaa järkyttävän oloja jotka voivat jatkua pitkään altististumisen jälkeenkin. Suosittelen lämmöllä resonanssihoitoa näihin vaivoihin.
Otan hölmön riskin oleskelemalla taas homeessa mutta voin ok koska mulla on ne bioresotipat + zapperi. En tiedä pystynkö olee täällä vielä 2 kk jos alkaakin tulee jotain mutta tällä hetkellä tyytyväinen tilanteeseen.

Julistelen tätä bioresonanssisanomaa koska niin toivon että ihmiset löytäisivät avun ja uusia hoitajia tulisi paljon lisää  Smiley Tämä hoitomuoto ansitsisi sille kuuluvan
arvon.
2  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Juomaveden laatu, ja vointi sekä terveys? : 24.07.2015 22:04:42
Youtubesta löysin Rope worm by Alex Volinsky ja
cassiopaea.org löytyy ropesta juttuja myös. Tää kone sekoilee toiv näkyy tämä viesti.

Narumaron häätöön on monia keinoja eikä mitään patenttihommia ainoastaan. Paasto, pakuri-vuorenkilpitee, yrttiuutteet ym käytetään tämän otuksen häätöön
Miten tämä olemassaolon voi kiistää kun niin monet ovat omin silmin nähneet tämän otuksen tulevan ulos häätökuurien aikana - jopa elävänä, liikkuvana.

Monet saaneet merkittävän avun sairauksiinsa kun tämä narumato on häädetty. Tosin kyllä nykypäivän ihmisestä löytyy paljon sellaisiakin loisia joiden ei uskois enää meissä elelevän

Mitä ihmeen pimeetä energiaa on tiedon välittämisessä että meissä voi elellä tällaisia otuksia ja ne sairastuttavat meidät, alentavat immuniteettiamme mutta kun ne saadaan pois, voivat sellaiset sairaudet jotka on länsimaisessa lääketieteessä pidetaan parantumattomina, parantua aivan täysin ja pysyä poissa niin kauan kun näitä loisia ei tule uudestaan?

Toki ymmärrän että joillekin oman maailmankuvan tai tässä tapauksessa kehonkuvan muuttuminen voi olla niin ahdistavaa että se on helpompi kieltää täysin.
Fakta on että resonanssihoidon suosio senkun kasvaa vaikka useimmat vaikenevat tästä loisasiasta varsinkin jo heiltä itseltään on niitä löytynyt Ja sata varmasti tämä on lääketieteessäkin tiedetty jo kauan mutta luonnon keinoin (halvalla) parantaminen ja terveenä pysyminen ei ole lääketehtailijoiden mieleen.
 
Allergiat katosi ekana kun mun kehoa puhdistettiin, ja tällainen narumatokin minusta löytyi. Nyt poishoidettu.
Toivon todella että ihmiset löytäisivät resonanssihoidon ja että uusia ihmisiä kouluttautuisi hoitajiksi ja tieto leviäisi.
Kehon puhdistuksella voidaan myös ennaltaehkäistä sairauden puhkeaminen ja se jos mikä on tärkeää  Smiley

Ja niin vielä lopuksi: tämä otus tulee kehoomme puhdistamattoman kraanaveden kautta.



3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yhdessä tässä elämässä : 15.07.2015 22:13:51
Se kirja on tod näk Indigolapset: uuden ajan lapset ovat täällä. Kirj Lee Carrol & Jan Tober
4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kuolleen paperit! : 15.07.2015 21:47:11
Miksei kyseessä vois olla materialisaatio? Varmasti säikäytti mutta pelätä ei tarvitse. Joku viestihän se oli.
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 15.07.2015 21:08:23
Olen ollut kolme viikkoa pois kodistani putkiremontin takia. Oon nyt vanhempieni luona ja täällä tapahtuu outoja: tavaroita katoilee ja ilmestyy.
Ensimmäisenä päivänä täällä ollessani ilmestyi kadoksissa ollut veitsi keittiön pöydälle. Minä en tiennyt siitä mitään mutta äitini oli aivan hämmästynyt. Sanoi että nyt hän viimeistään uskoo mua.
Oon kertonut omassa himassani tapahtuvista jutuista mutta vanhempani eivät ole uskoneet eikä faija usko vieläkään. Hän on nyt etsimässä autotallista laturia mun puhelimeen sillä se laturi on kadonnut kuin maannielemänä. Samoin kävi hammastahnatuubille, meikkipeilille sekä saksille. Peili löytyi katoamisen jälkeen puhtaiden pyykkien pinosta vaatteiden seasta. Sakset löytyivät muutaman päivän jälkeen keskeltä lattiaa. Hammastahna edelleen kadoksissa.
Laturin yllättävästä katoamisesta olen kiukkuinen  knuppel2 Tää on taas helvetin ärsyttävää pelleilyä enkä tiedä kuka tän aiheuttaa. Akku ihan finaalissa eikä tässä koko talossa ole mun luuriin sopivaa laturia.
Äitini kuulee musiikkia henkimaailmasta miltei päivittäin. Hän diggailee siitä mutta minä en pidä tästä menosta. Tunne jonkun läsnäolosta on vahva varsinkin täällä yläkerrassa. Olen rukoillut päivittäin maankenttään jääneiden sielujen puolesta mutta miksen saa näitä ilmiöitä kuriin? Tässä tarvitaan taas mua viisaampaa ihmistä apuun jos tämä meno jatkuu

Muoks. Olen nähnyt unta henkimaailmassa olevista läheisistä miltei joka yö täällä ollessani mutten ole saanut heiltä mitään viestiä enkä ymmärrä mitä täällä tapahtuu.
6  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Mikä avuksi ssri-lääkkeiden aiheuttamaan vahinkoon : 24.06.2015 14:57:17
Toinen kysymys: muistatko uniasi?
7  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Juomaveden laatu, ja vointi sekä terveys? : 24.06.2015 14:55:24
Olemattomat loiset? Esim trikomoniaasi sekä toksoplasmoosi ovat loisen aiheuttamia
Ihmeen paljon meitä hyväuskoisia hölmöjä kuitenkin on jotka saavat bioresonanssista avun. Länsimainen lääketiede on valtava rahasampo. Luuletko toisaan että kaikki mahdollinen tieto annataan tavalliselle kansalle? Kun tautien aiheuttajia aletaan kartoittaa päästään pois pelkästä oireenhoidosta. Loiset ovat yksi syy sairauksiin ja niitä voi olla muuallakin kuin suolistossa.

8  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 23.06.2015 23:42:58
Löysin pari päivää sitten keittiön allaskaapista hometta rakenteista. Toinen kerta samassa kämpässä! Aikasempi oli kylpyhuoneessa ja nyt tämä. Voi perkele! 50 v vanhat putket ei pidä vai mitä lie tapahtunut mutta hometta se on vaikka ystäväni väitti pölyksi. Pidän parvekkeen ovee auki 24/7 ja lähden täältä huomenna kiitää niin että olen yöt pois ja tulen tänne pariksi tunniksi päivässä pakkaa sen mitä pystyy puhdistaa. Matot, patjat, peitot, nojatuolit ym mitä ei voi kunnolla desinfioida lentää roskalavalle joka onkin jo kätevästi valmiina pihalla
Putkiremontista tuleekin myös homeremontti. Täytyy kertoa ajoissa niille remonttiukkeleille että osaavat varustautua purkutöissä oikein.
Taas lentää tavaraa roskiin samalla tavalla kuin neljä vuotta sitten.
Mietin just miten remontin jälkeen voisi puhdistaa sisäilman itiöistä.
En ole itse enää muuttamassa takaisin mutta haluan että tulevalla asukkaalla on kaik hyvin
Energiapuhdistus ei myöskään olisi pahitteksi. Voisin tehdä sen itse remontin ja loppusiivouksen jälkeen. Salviaa ja rukouksia. Jostain myös uus koti, homevapaa sellanen. Uskomattoman paska tuuri kyllä! En ole aiemmin kuullu kerrostalon paikkojen näin pettävän. Onneks mulla mesta minne mennä ennen kun uusi asunto löytyy.

9  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Juomaveden laatu, ja vointi sekä terveys? : 23.06.2015 22:43:41
Googlaa narumato (rope worm) Tällainen kaveri elelee meidän hanavedessämme

Tee testi. Kaada puhtaaseen lasiin hanasta vettä. Laita puhdas lautanen lasin päälle. Anna seistä kuukausi miel auringonvalossa jos mahdollista ja tutki kuukauden jälkeen löytyykö elämää. Tampereen seudulla on tämän maan likaisin hanavesi resonanssiterapeutti Marjo Urbanskin mukaan
10  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Mikä avuksi ssri-lääkkeiden aiheuttamaan vahinkoon : 23.06.2015 21:57:02
Pakuri, oletko testannut macaa ja lääkinnällisiä sieniä?

Selasin ketjun niin nopiast läpi etten lukenut kaikkee mutta tämä resonoi: juurta ja sieniä (jauheena)
11  Astro special / Yleistä / Vs: Juuri tänään olen onnellinen/kiitollinen,koska,,, : 25.02.2015 15:39:37
Koen johdatusta  smitten
Näin vahvan unen jossa oli nimi joka jäi mieleeni (ma-ti välinen yö)
Viime yönä heräsin neljältä. Pyörin levottomana sängyssäni muistaen yllättäen meedion sanat " Ajattele miestäsi (henkimaailmassa) rakkaudella, se on hänelle energiaa"
Muistelin lämmöllä hyviä hetkiämme  Smiley sit yht`äkkiä tunsin viileän tuulen ja läsnäolontunteen. Mieheni oli vierelläni. Hän antoi kolme ohjetta, joista yhdessä mainittiin sama nimi kuin aiem unessa, symbolein esitettynä
Googlasin tän nimen joka paljastui luontaishoitolaksi. Soitin sinne ja varsin ajan energiahoitoon. Kerroin miten löysin tän hoitolan ja siitäpä alkokin meidän erittäin mielenkiintoinen keskustelumme henkisistä asioista.
Pyysin viikonloppuna enkeleiltä apua että tapaisin uuden ihmisen kenen kanssa jakaa kokemuksia ja ajatuksia henkiseltä polulta.
Olen kiitollinen että pieni pyyntöni kuultiin sekä ihana mieheni toisella puolella on näin ihana apu minulle eikä tämä ole ensimmäinen kerta.
Välillä tunnen rakastavani häntä enemmän tässä nykyisessä muodossaan  Cheesy Cheesy smitten smitten smitten smitten smitten

Muoks. mulla oli koko eilisen päivän tosi ahdistunut olo mustine ajatuksineen mutta öinen kohtaaminen toi tyynen, rauhallisen olon.
Tuntui että mieheni sielu olisi koskettanut/hoitanut sydänchakraani josta tuli ihanan levollinen olo. Hänen poistuttuaan nukahdin rauhalliseen uneen  Smiley
Olen ajatellut koko päivän tätä tapahtumaa. Tunnen valtavan suurta rakkautta sitä sielua kohtaan jonka kanssa olen tavannut kolmessa eri elämässä  smitten smitten
12  Astro special / Yleistä / Vs: Juuri tänään olen onnellinen/kiitollinen,koska,,, : 23.02.2015 14:23:25
Eksyin Kirsi Rannon sivuille ammandeepthi.blogspot.fi ja koin todellisen oivalluksen.
Viimeisimmät kanavoinnit kertovat juuri siitä olosta jota olen kokenut voimakkaasti: vahva halu palata taivaankotiin, irrallinen turhautunut olo, vahvat unet
Oli todella lohdullista lukea että nämä tunteet liittyvät näihin vahvoihin energioihin ja muutokseen eivätkä olekaan ainoastaan henkilökohtainen kriisivaihe
Ylösnousemusprosessi kuulostaa ehkä naurettavalta mutta sitä tämä on. Herkimmät sen tuntevat selvimmin.
Tähtisiemenet  smitten smitten smitten Rakastan tota sanaa, on niin kuvaava  Smiley

Syöminen ja luonnossa liikkuminen, pitkät unet joka yö + reishi on auttanut oloani joka tosiaankin on ollut ajoittain hyvinkin irrallinen ja epämaadoittunut.

Toivo että tämän muutosajan jälkeen olo tasaantuu, on tärkein johtotähti tässä ajassa  Smiley Smiley Smiley
13  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Katariina Souri, sikanuorekas skorppari! : 20.02.2015 18:31:13
Kauniista Katariinasta kamalaan soppaan  Smiley
Ei tarvitse mallioppia yökkäämään noille eläimen osille kyllä se tulee useimmilla ihan luonnostaan

K.S on tosiaan hyvännäköinen ikäisekseen sekä lahjakas taiteilija. Hänel oli stadin keskustassa pieni puoti muutaman vuoden mutten harmikseni ehtinyt käydä siellä kertaakaan. Siellä oli mm hänen taulujaan esillä ja myynnissä.
Olen niin ihastunut kahteen tauluun että ajattelin ottaa Souriin yhteyttä kysyäkseni hintaa. Tuolla hänen töitään www.katariinasouri.com
14  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 16.02.2015 14:09:13
Olipas kauhee vkl!
Sain avun unessa sekä selväkuuloisuuden avulla joten nyt parempi olo.
Yöllä luonani oli joku myös käymässä. Keittiöstä kuului kaksi kertaa kova kolaus. Olohuonessa rapisi.
Uni oli ihana. Mieheni auttoi ja antoi energiaa  smitten
Näin myös pienen enneunen. Siinä minulta varastettiin sänky. Aamulla sain tiedon että kellarikomerossa ollut senkki on varastettu
Klitsu piti tyhjentää putkiremontin esivalmisteluja varten ja senkki oli ainut mitä siellä enää oli. Ärsyttävää! Mua ei kiinnosta se tavara vaan teko.
Tässä talossa asuu varkaita.
Pääasia on kuitenkin että mun nuppi on paremmas kunnossa kuin vkl.
Ei ollut ensimmäinen kerta kun meen syviin vesiin eikä varmaan viimeinenkään mutta jokainen kamala olo myös jotenkin vahvistaa mua.
Eihän se silloin hirveimmässä vaiheessa siltä tunnu mutta kun yli pääsee...
Tänään paistaa aurinko ja ostin itselleni ruusukimpun  Smiley
15  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 15.02.2015 17:27:58
Voimat on loppu ja olen ajatellut kuolemaa koko viikonlopun.
Näin vahvan unen pe-la välisenä yönä että isälleni tapahtuisi jotain kohtalokasta.
No, eilen kävikin niin. Hengenlähtö oli lähellä. Nyt kuitenkin vointi suht ok.
Olen sairastellut koko alkaneen vuoden niin että terveet päivät on laskettavissa yhden käden sormilla.
Tekis mieli antaa periksi. En tunne itseeni masentuneeksi vaan ajattelen niin että olen karman velkani maksanut jo tältä elämältä. Kaipuu taivaalliseen kotiin on valtava.
Kokemani Jumalallinen rakkaus vaan lisäsi tätä kaipuuta.
Olen valtavan kiitollinen läheisistä, rakkaista ihmisistä ja heidän takiaan on jaksettava vaikka ei kiinnosta yhtään.
Olen herkkä, aivan liian herkkä tähän maailmaan tällaisena aikana.
En tiedä miten ratkaista tätä ongelmaa. En halua tappaa itseäni mutta en vaan yksinkertaisesti jaksa enää elää
Sivuja: [1] 2 3 ... 115