Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Teen tarot-tulkintaa : 30.10.2019 19:46:45
Laitoin viestiä
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 30.10.2019 10:32:33
Eilen illalla lapsen sähköauto liikkui 2 kertaa ja sitä ei kyllä ohjattu ollenkaan. Kummallakaan kerralla en tiennyt missä ohjain on. Viime lauantaina oli myös kokemus kun oikeaa kättä kihelmöi ja jalat meinas lähteä alta kun kuulin Sinisen taivaan sateenkaari kappaleen töissä.
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kristalliheilurin käyttö : 28.08.2019 11:27:09
Eilettäin laitoin takapihalle heilurin maalittomaan. Yritin useampaan otteeseen heiluta käyttää - aina tuli keskeytys...

Eka kerta kun kunnolla maadoitin ja lausuin useampaan kertaan rukouksen ja yritin netistä löytyneiden ohjeiden mukaan tehdä mutta heiluri ei ollut vastaan ottavainen kysymyksille.

Ehkä kai pitäisi pitää tauko kun olen useamman päivän peräkkäin käyttänyt. En ole aiemmin suojautunut ennen/jälkeen käytön joten mietin voiko olla heiluri hämmentynyt ?
Kuitenkin henkioppaani on ollut tähän asti ennen eilistä aina vastaamassa kysymyksiin.

Voiko joku katsoa minulle että kyllä/ei vastaus kysymykseen että ovatko esittämäni kysymykset saaneet oikeat vastaukset?
4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 05.08.2019 21:11:42
Tuli mieleen, että eilettäin töiden jälkeen kävin hautuumaalla edesmenneen isoenon haudalla laittamassa hautakynttilän palamaan. Tuli vain sellainen olo, että nyt pitää käydä haudalla kun töissä kuulin suosikkiartistini kappaleita 2. (Ja vasta hommasin tatuoinnin jalkaani perjantaina jossa on myös suosikkiartistini nimi ja levyn nimikkokappale. Ja nämä kaksi kappaletta on samalla levyllä)

Isosetäni (jota en siis ole koskaan nähnytkään kun on kuollut ennen syntymääni) on henkioppaani ja noista kahdesta kappaleesta tuli olo että isoeno on lähellä varmasti nyt. Kävin tosiaan haudalla laittamassa kynttilän palamaan ja sanoin hiljaa ääneen että 'varmasti olit töissä lähellä ja annoit mulle merkin mutta anna vielä merkki läsnäolostasi jos vaan jaksat tänään sen vielä minulle antaa'. Kiitin tästä ja siitä että minusta huolehtii ja lähdin kotiin.

Eilen illalla kävin tosiaan isäni läsnäolosta päivittämässä tähän ketjuun ja jonkin verran sen jälkeen yhtäkkiä kauhea pamaus kävi vuoteen reunaan. Niin kuin kädellä olisi läimäisty siihen. Meillä on joustinpatja mutta ei varmasti kyllä jouset pamahtaneet koska niistä kuuluu se tietynlainen sointi vielä kun ne palaavat muotoonsa.

Isoeno on siis vierelläni jatkuvasti. ♡♡♡
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 04.08.2019 23:00:58
Taas tunne tuli aamulla autoa ajaessa. Isän läsnäolo oli kyllä jotenkin niin sama kuin viimeksikin.
6  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 12.07.2019 00:32:35
En varmasti muista puoliakaan unista mutta oli erikoista nähdä eräästä henkilöstä unta jonka numeron poistin puhelimesta. Ja eräästä asukkaan omaisesta näin unta että hän oli aivan omituinen - joka on nyt aivan tavallista ko henkilöltä.
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkinen kasvu ja siihen liittyvät oireet : 12.06.2019 22:03:10
Jaa-a. Erittäin hyvä kysymys. En tiedä.
8  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 02.05.2019 20:06:42
No nyt päästään unipuolelle taasen
 En yhtään muista mitä unessa tapahtui ja unen jälkeen on olluttunne että se liittyi kuolemaan ja siinä oli todella ahdistava ja painostava tunne.
9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 14.04.2019 18:52:22
Viime yönä puoli 2 aikaan aloin kuuntelemaan seuraavaa linkkiä; https://youtu.be/w0wFD9yyRAc

Tarkalleen en tiedä missä vaiheessa olin videota mutta kun piti olla puhelinlinja auki edesmenneeseen rakkaaseen(olin vasemmalla kyljellä) sänky yhtäkkiä tärähti. Aivan kuin joku olisi lyönyt juuri takapuolen kohdalle sänkyyn. Katsoin taakseni ja ketään ei näkynyt. Aivan ihmeellinen tilanne.
10  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Unisymboleiden pieni ABC : 09.04.2019 21:31:40
Muutaman kerran näin unta että olimme perheeni kanssa muuttaneet yksi kerroksiseen ok-taloon. Aina käyttävän kohdalla tunsin ahdistusta enkä olisi halunnut mennä käytävälle mutta kuitenkin menin edestakaisin lasten vaatimuksesta kun olivat vailla jotain..
11  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 09.04.2019 21:25:47
Tämä ei ole enää unta, koska koin sen hereillä ollessani. Ajoin autoa viime keskiviikkona ja koin hyvin vahvana isäni läsnäolon. Viimeisimmän tiedon mukaan hän on elossa mutta en tiedä nyt sitten tuon tunteen jälkeen mitä pitäisi ajatella...
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 09.04.2019 19:53:38
Sain viime viikon keskiviikkona klo 18.30 aikaan todella voimakkaan tunteen isästäni. Hänen läsnäolonsa tuntui silloin todella vahvalta. Viimeisimmän tiedon mukaan hän on elossa mutta en tiedä mitä tuo tuntemus oikein tarkotti..
13  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Iho ongelmat, finnit, epätoivo iskee... : 02.04.2019 07:53:40
Olipa kuvia...  buck2

Sama ongelma, kasvojen ihossa. Ei minulla ikinä aknea ole ollut, mutta näppylöitä tulee aina vaan... Etenkin ennen menkkoja. En muista, koska naamani olisi viimeksi ollut siinä kunnossa, ettei olisi ollut yhtäkään näppyä. Varmaan vuosia.. Tosin onneksi ne ovat melko pieniä ja huomaamattomia.

Ei se silti ole kiva kun on jo 21v., luulisi että murrosikä olisi jo ohi.  Angry

Minulla on myös erittäin kuiva ja atooppinen iho, eli se hilseilee herkästi ja on tosi ohut. Kosmetologi sanoi kerran  että minun tulisi vain kosteuttaa iho perinpohjin ja käyttää kosteuttavia naamioita niin finnitkin katoaisivat. No eivät ole kadonneet.  Angry

Ajoittain runsas veden juominen kyllä auttaa.

Ruokavaliolla ei minun tapauksessani ole finnien kanssa tekemistä. Söin sitten tosi rasvaisesti tai tosi terveellisesti, niitä tulee saman verran. Alkoholin olen huomannut pahentavan asiaa.

Ehkäpä on kyse enemmänkin jostakin tunne/henkisestä ongelmasta, kuin fyysisestä?  idiot2

Anteeksi, mua alkoi huvittaa kun mainitsit ikäsi. Minulla 40v patin vuoden päässä ja naama kukkii joskus vieläkin niin että kyllästyttää...

Apteekin sebamed ihonhoito  tuotteilla olen saanut talttumaan ja nyt on ollut kausi ettei ole tullut finnejä naamaan. crazy2
14  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: onnenkivet : 01.04.2019 21:02:52
Olin yhteydessä erääseen meedioon joka neuvoi ottamaan yhteyttä antamaansa sähköpostiosoitteseen, jonka tein. Näitä kiviä on hänellä myynnissä melkoisen korkeaan nelinumeroiseen hintaan ja yhdyshlö sanoi että jos toinen suosittelee että hommaat juuri tätä kautta niin ne ovat arvokkaita ja siunattuja.

En ala kyllä maksamaan itseäni kipeäksi noista kivistä kun niitä on kerran mahdollisuus saada halvemmallakin ...
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kuolinpäivän numerologia : 02.03.2019 01:31:19
Mikä on sitten syntymäpäivien numerologia?

Aloitin tästä keskustelun, mutta otanpa puheeksi tässä.

Isäni kahden sisaruksensa kanssa syntyneet 3 peräkkäisenä kuukautena 3 päivä. Mun toiseksi vanhin lasista syntynyt myös 3 päivä loppuvuodesta. Ja kaksi muuta lasta 29 päivä.

Ja sitten siskoni serkkuni kanssa täsmälleen samalla päivämäärällä syntymävuodesta lähtien. Vai onko näillä suvussa mitään merkitystä.
Sivuja: [1] 2 3