Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 68 69 [70] 71 72 73
1036  Astro special / Astro special / Vs: Jokelan ammuskelu 7.11.07 : 12.11.2007 23:52:39
Sellasen kommentin tähän vielä sanoisin, että noin puoli vuotta sitten eräältä yhdysvaltalaiselta saitilta tuli ihan sattumalta silmiini juttu,jossa käsiteltiin sikäläisiä kouluampumatapauksia ja kaikilla näillä ampujilla oli aika vahva masennuslääkitys päällä, ilmeisesti SSRI-lääkkeitä tai sen tapasia.

Mahtaisko niillä lääkkeillä olla sellasiakin ominaisuuksia että kun niitä annetaan nuorelle mielelle, niin sitten kun mieli alkaa vähän parantua tulee tollasta voimakasta voimantunnetta ja yyber-ajatuksia kaikesta?

Siinä artikkelissa tämä kirjottaja varotteli kovasti näiden lääkkeiden ylettömästä käytöstä.
Kirjotuksen saattaa löytää sivustolta  outlawbikers.net

----

Noin muuten, rakkautta ja enkelivaloa kaikille   smitten
1037  Astro special / Julkkiskartat / Björk : 02.10.2007 00:24:47
Mitäs islantilaisen laulajan Björkin kartasta saadaan esille?

Hän on syntynyt 21. marraskuuta 1965 Reykjavikissa. En muista tarkkaa syntymäaikaa, mutta aurinko on siis Skorpionissa kuten myös Kuu, ja nouseva merkkikin hänellä on Skorpioni ellen väärin muista, Mars Kauriissa.
1038  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Vladimir Putin : 28.09.2007 22:37:34
Kyllä mä oon Putinin tiedoista lukenu että hän on Aurinko-Vaaka.

Hitler taas oli muistaakseni Nouseva Härkä.
1039  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: kokemuksia Nikulan tulkinnoista? : 14.09.2007 21:47:46
Mikä tän Raimo Nikulan koulutuspohja on? En nyt siis tarkota astrologiaa, vaan onko hänellä jotain muita opintoja tai tutkintoa? Esim psykologiassa, kasvatustieteessä, sosiologiassa etc? Cheesy
1040  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Auttakaa karhuja! : 26.07.2007 22:10:15
Kiitos että tuli lisää nimiä sinne! Ehkä niille karhuille jotain "sädettä" tai enkelivoimaa siirtyy sinne...
...surullista sanoa, mutta monen karhun tai minkä tahansa kärsivän eläimen kohdalle toivois ainoastaan varhaista kuolemaa  Cry

Itse olen sitä mieltä ettei eläimellä voi olla karmaa, eläin ei tee valintoja samalla tavalla ku ihminen. Eläin on siis aina viaton, myös petoeläimet, ne noudattaa vaistojaa. Eihän esim karhu tai leijona voi ajatella: "Hmm...pitäisköhän ryhtyä vegetaristiks, pitäisköhän kohdella vähän lempeemmin noita saaliseläimiä, pitäsköhän olla tappamatta omia poikasiaan? Ei kyllä meikäläisen täytyy tehdä parannus."
Eläin on aina oikeassa, aina hyvä.

Ainoastaan ihmisellä on mahdollisuus valita, mahdollisuus kasvaa tai taantua, kerätä karmaa. Ihminen voi myös syntyä "omaan menneisyyteensä", eli siis seuraavassa elämässä vielä "paskempana".  tickedoff

Laitoin muuten tän samaisen vetoomuksen eräälle suomalaiselle 50- ja 40 vuotiaiden keskustelupalstalle. Toiselta se oli kokonaan poistettu, toisella oli vastauksena että kuulepas menepäs katsomaan miten Suomessa kohdellaan sairaaloissa vanhuksia.

On totta että monet sairaalapotilaat ja vanhukset on laiminlyötyjä, mut laiminlyödyt vanhukset on se johon aina vedotaan kun jossain yhteydessä muistutetaan maailman muista kärsijöistä. Eihän se että jossain on laiminlyöntiä tarkota että johonkin toiseen asiaan ei pitäis kiinnittää huomiota. Eihän suomalaisessa yhteiskunnassa ihan ulkopoliittisissa yhteyksissäkään todeta, että: Joo, onhan siellä joo kai jotain ongelmia, ehkä joku epämääränen ydinvoimala ja sademetsää kaadetaan, mut kuules me täällä Suomessa ei oteta siihen lainkaan kantaa kun meillä on toi Itämeri niin saastunu ja kesällä sinilevää järvet täynnä, ja paljon lasten huostaanottoja, että goodbye!

Oikee ällöttää toi suomi24-palsta, hirveitä materialistisia omahyväsiä tyyppejä. Sekin mua oksettaa et vaikka kuinka on puhuttu liikenteen päästöistä vuoskaudet, kymmenet, ja siitä et pitäis tukea julkista liikennettä, niin siitä huolimatta just männä viikolla todettiin uutisissa: "Nykyään yhä useammilla suomalaisilla on 2 autoa".

Et ei niiku mitään vaikutusta, kaikki vaan menee eteenpäin niinku määrätietosesti, kaikkea vaan yhä enemmän, yhä itsestäänselvemmin, lisää, lisää, lisempää   uglystupid2
1041  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Auttakaa karhuja! : 19.07.2007 19:57:40
Rukoilkaamme näiden äärimmäisen kidutettujen eläinten puolesta! Allekirjottakaa vetoomus Aasian karhutarhauksen lopettamiseks; näitä isoja karhuja pidetään yhdessä itsensä kokoisessa häkissä jopa 20 vuotta ja päivittäin imetään letkulla niiden sappinestettä.

Allekirjoituksen voi kirjottaa vetoomukseen osotteessa:

www.aasiankarhutarhat.com

 Cry

Toivottavasti näiden isojen eläinten sielu ainakin poistuu osaks ajasta ruumiista niiden kärsiessä kokonaisen ihmiselämän ajan.
Myös delfiinejä kohdellaan huonosti niissä liian pienissä altaissa ja monet delfiinit tekee itsemurhan tukehduttamalla itsensä.
Thaimaassa poltetaan koiria elävältä jotta niiden turkista tulis kiiltävämpi.
Myös Suomessa turkistarhaus on iljettävä jäänne menneisyydestä, mutta vielä voimissaan.

Edesmennyt isäni, joka kuoli n. 80-vuotiaana, rukoili aina kaikkien maailman eläinten puolesta, ja samaa teen minäkin nykyään.

En tiedä onko meillä ihmisillä loppujen lopuks niin hirveesti väliä. Ihmiset murehtii mitä maapallolle tulee tapahtumaan mut eihän me ansaita mitään muuta ku maailmanlopun.
1042  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Testi: Mikä Tarot-kortti olet? : 19.07.2007 12:35:01
Pitihän se arvata että Kuoleman kortti sieltä tuli, päivä on pelastettu  uglystupid2
1043  Astro special / Astro special / Vs: 9. huone : 07.07.2007 21:38:19
Kiitos vastauksesta!!

Jatkan kielten opiskelua ja matkaesitteiden pläräämistä  smitten



1044  Astro special / Astro special / Vs: Eri valtioiden astrologiset symbolit ? : 07.07.2007 21:34:57
Jos Suomi on Kauris, niin onks täällä erityisen hankalaa esim Kaksosilla, tai Jousimiehillä? No, jousimiehet nyt yleensä tulee toimeen kaikkien kanssa, mut individualisti-Kaksonen, väittäsin, ei useinkaan oikein viihdy Suomessa tai ainakaan suomalaisen kulttuurin perinteisimmissä jutuissa, siis lähinnä tollasta

- hampaat irvessä
- kirves
- sauna
- mämmi
- helvetti ja taivas
- ollahan hilijaa

ja silleen  Undecided
1045  Astro special / Astro special / 9. huone : 04.07.2007 11:29:34
Onks täällä ketään jolla 9. huone ois horoskoopissa täynnä planeettoja? Oisko ketään jolla Pluto ja Uranus Leijonassa, oli huone mikä tahansa?

Kattelin tuolta aiemmasta ketjusta Pluton merkitystä, lähinnä 1. huonetta, ja totesin samalla et ei siel tainnu olla ku yks jolla Pluto Leijonassa. En sit viittiny sinne vastata, kun siin sanottiin et ketjuun ei oo 120 päivään kirjotettu, et voit alottaa uuden ketjun.

Eli löytyykö kohtalotovereita, ja mites noin muuten, tarkottaa jos 9. huoneessa on Jupiter, Uranus ja Pluto Leijonassa?   Kiss
1046  Astro special / Astro special / Eri valtioiden astrologiset symbolit ? : 25.05.2007 01:14:01
Aivan kuten ihmisillä on aurinkomerkkinsä, tai horoskoopin hallitsevat planeettansa sun muut, niin myös mailla on omat tyypillisimmät astrologiset hallitsijansa, sen olen jo vuosia sitte lukenu. Kaikkihan varmaan tietää että esim Yhdysvaltain sielun hallitsija on Kaksoset, ja ulkoisen persoonan hallitsija Vesimies, eikä varmaan kenellekään ole yllätys että Venäjää hallitsee Leijona.


1047  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Väripsykologinen persoonallisuustesti : 25.05.2007 00:39:52
Näissä testeissä kun annetaan värejä ja puhutaan väreistä, on aika ärsyttävää se että käsitellään aina värejä ikäänkuin olisi olemassa ko. väristä aina vain se yks tyypillinen sävy, esim kirkkaanpunanen tai kirkkaansininen.

 Väreillä on niin lukemattomia tummuus- ja vaaleusasteita että sillä ei ole merkitystä onko valittu väri esim punanen vai sininen.

Jos pistetään rinnakkain vaalea punainen ja intensiivinen sininen, niin jälkimmäinen on kiihdyttävämpi väri ku punanen.

Pidätettyjen sellissä tehdyt tutkimukset myös toisaalta todistaa että vaaleanpunainen väri rauhottaa hetken aikaa, muttei syvällisemmin, ei esim aiheuta niin voimakasta rauhottumista että henkilö nukahtaisi uneen. (Valdez)

-------

Itse pidän olennaisena värien käytössä monimuotosuutta, väriyhdistelmiä, värien keskinäistä sommittelua, tietyt värit sopii tiettyyn tilaan sisutuksellisessa mielessä- ei siis ole mitään ehdottomia värejä.

Kaikkein olennaisinta väreissä on niiden intensiivisyys ja tummuusaste.

Sehän ei ole yllättävää, haaleat tai avaran vaaleat värit on usein rauhottavia, keskitummat heleät värit inspiroivia (varsinkinkin jos pinta on käsitelty elävästi), ja hyvin voimakkaan intensiiviset värit kaikkein eniten levottomuutta herättäviä - näin on myös luonnossa, katsokaapa eläinten käyttämiä kosinta- tai hälytysvärejä.
Myös iltalehtien lööpit ja liikennemerkit sekä mainokset.

Kaikkein painajaismaisimpia ja usein ahdistavimpia on syvän tummat ja tukkoset värit, varsinkin jos pinta on rikkumaton, liikkumaton, värjätty yhdellä ja samalla sävyllä ilman että se hengittää. Täysmusta, täystummansininen, myös kirkas valkonen kauttaaltaan sisustuksessa (tosin valkonen heijastaa aina niin paljon kaikkia muita värejä että täytyy olla totaalinen laboratorio), etc.

Merkittäviä terapeuttisia värejä on mitkä tahansa väriyhdistelmät ja värienkäytöt joissa käytetään harmonisesti ennenkaikkea vaaleita ja keskitummia sävyjä eloisissa materiaaleissa, esim luonnonkivet, karheet materiaalit joihin valo taittuu ja muuttaa väriä, paljon luonnonmateriaaleja, paljon luonnosta vihreetä joka sisältää miljoonia sävyjä, piristysruiskeina kirkkaita intensiivisiä kohtia, ei koskaan suurina pintoina.
1048  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Oletko enkeli? : 26.04.2007 22:24:16
Mäkin tein ton testin, ja joo, tietenkin olen inkarnoitunu enkeli ja inkarnoitunu velho, ja lisäks walk-in....

mun mielesteä toi testi on huono ainakin kahdesta syystä: kysymyksiä on liian vähän, ne on liian johdattelevia (kukapa ei haluais mieluummin olla enkeli toiselta planeetalta tai mielenkiintonen velho ku tavallinen pulliainen), ja lisäks, hoh hoijaa, mikäli pisteitä ei ens alkuun tuu riittävästi aina on korjausmahdollisuus, jotta varmasti vois vakuuttua olevansa edellämainittua!

Ja erikoisesti otti kupoliin toi että pitäis olla punatukkanen ja pisamainen tai muistaa entisiä elämiään Kuningas Arthurin tai Atlantiksen ajoilta.

Ihan näin näppituntumalta voin sanoa että testin tekijä on inkarnoitunu HÖLMÖ  uglystupid2
1049  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Nousevat planeetat : 26.04.2007 21:12:54
Jos Saturnus on ensimmäisessä huoneessa 27 astetta siitä nousevan merkin "viivasta", niin voiko sen katsoa olevan nouseva planeetta?

Kuu mulla ois sitte 5 asteen päässä siitä Asc. -viivasta, tosin en muista oliks se nyt ensimmäisessä vai 12. huoneessa.

Mitenkä tää menee ? Kiss
1050  Astro special / Astro special / Vs: motoristi : 25.04.2007 13:55:51
Tuli mieleen tosta sun allekirjotuksesta (Tommy Hellsten muistaakseni?), että: "saat sen mistä luovut".

Niinpä, toivottavasti, jos ajattelen ainakin omalla kohdallani. Aika idealistinen väite; toki ymmärrän että tässä on kyse henkisistä asioista eikä krääsästä.

Mut menepäs esim sanomaan jollekulle tosi upeen prätkän omistavalle miehelle viitaten hänen prätkäänsä: "Saat sen mistä luovut..."  knuppel2
Sivuja: 1 ... 68 69 [70] 71 72 73