Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleistä / Kehitysehdotukset / Foorumin uudistus? : 23.12.2019 01:26:04
Hei astrolaiset!

Löysin tämän astro foorumin hetki taaksepäin. Innostuin heti itse ideasta, mutta foorumi ei ole kovin aktiivinen. Mielestäni tätä voisi muokata hiukan nykyaikaisemmaksi, ja siirtää linkki suoraan etusivulle sekä profiilin asetusten muuttaminen Oma astroon yhteyteen. Nythän astro.fi ja astron foorumi on ikään kuin kaksi eri sivua. Löytyy kyllä, mutta siihen löytymiseen menee mielestäni liikaa aikaa suhteessa kuinka helpolla voisi päästä. Näen sieluni silmin kuinka hyvin projekti menestyisi.

Nimenkin voisi muuttaa kutsuvammaksi ja maanläheisemmäksi, esimerkiksi korvaamalla sanan foorumi jollain muulla. Ikään kuin uusi some-kanava, jossa kaikilla mahdollisuus menestyä. Ei sillä etteikö nyt sitä mahdollisuutta olisi ollenkaan, mutta tiettyjä juttuja voisi mielestäni muokata vastaamaan enemmän tämän päivän tarpeita. Jos Seppo tarvitset vapaa-ehtoista suunnittelemaan uudistunutta Astroa niin olen ehdottomasti mukana! Cheesy

2  Kulta-ajan tekijät / Kuu - Rakentajat / Vs: Kommentteja Kuun rakentajilta : 23.12.2019 00:40:06
En tiedä olenko kokenut varsinaista turvattomuuden tunnetta, mutta tyhjyyttä ja innostuksen puutetta on ollut myös minulla viime aikoina. Samoin tunnen voimakasta yksinäisyyden tunnetta, vaikka ihmisiä, ystäviä ja tuttuja olisikin ympärillä. Intuitio tuntuu kasvaneen ja olen pystynyt aistimaan asioita tapahtuvaksi juuri hetkeä ennen kuin ne ovat tapahtuneet. Olen myös miettinyt tuota väsymystä, tyhjyyden ja innostuksen puutetta siltäkin kannalta, että imenkö vain itseeni näitä tuntemuksia ympärilläni olevista ihmisistä kun erityisherkkä kuitenkin olen. Onko jollain antaa keinojamiten estää tai suodattaa muiden ihmisten tuntemusten vaikutus itseen? 

Tsemppiä kaikille tällä tiellämme Smiley!

Samaistun hyvin paljon. Oman motivaation ollessa kohdallaan on suhteellisen helppo ohittaa ympäröivien ihmisten negatiiviset olotilat. Sitä vaan täytyy jaksaa treenata, ja uskon että seuraava vuosi tulee olemaan samaan aikaan dramaattisempi ja helpompi, kuin mitä äkkiseltään voisi kuvitella.

Tsemppiä kaikille, erityisesti teille keillä on useampia aspekteja tässä vaativassa tehtävässä.    Smiley  Hyvää joulun odotusta! smitten
Sivuja: [1]