Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Mikä huone on kartallasi voimakkaimmin esillä? : 13.05.2020 18:31:07
Syntymäkartalla on kolmannessa huoneessa planeettarykelmä; Kuunsolmu, Vesta ja venus Vesimiehessä. IC viel on vesimiehessä. Kauriissa taasen on sit uranus, neptunus, saturnus ja merkkurius  idiot2 laugh Cheesy
2  Kulta-ajan tekijät / Merkurius - Rakentajat / Vs: Miten Merkurius - rakentajat ja parantajat eroavat toisistaan? : 18.04.2020 17:57:03
Itse erotan ne toisistaan siten että;

parantajat sitten käyttävät kommunikaatiota niin että yhteisö tekee sen homman.

rakentajat sitten itse tekevät kun kommunikointi ei toimi silein kuten parantajilla.

molemmilla sitten siellä taustalla se salaisuuksien tiedollisuuden näkemys ja melkeinpä mikään salaisuus ei jää huomaamatta..

Näin, itse sen ymmärtänyt. Cheesy Cheesy
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Saiskos vähän näkemystä? : 18.04.2020 17:36:15
taustaa lähimenneestä;

Suhe joka jäi taakse, josta siunaantu jälkeläisiä, oli vuoristoratainen ja oikukas molemmin puolin ja ei vaikeuksilta vältytty vaikka olikin ihania kauseja siinä.. tuo suhde sitten päättyi pitkän kaavan kautta siihen että olimme tahoiltamme satuttaneet toisiamme jo liiaksikin..

Eron jälkeen tuli onnettomuus kuvioihin myöhemmässä vaiheessa ja se laittoi itseäni autopilottimaisesti tekemään oikeita ratkaisuita ja selvityksiä oman elämäni eteen.

Tällä hetkellä olen pisteessä, missä mua tuetaan ja sillä saralla onkin kaikki varsin mallikkaasti, mutta henkilökohtaisessa, missä on tämä mennyt, varjostaa sitten sitä pahaa minulle, joka on satuttanut. Samalla sielujen syvyyksissä olen uiskennellut pitkän tähtäimen kautta, hyvässä ja huonossa. Tajusin että tämä mitä aloitin, on käynyt unessakin muutamia vuosia sitten ja osaan oikeastaan havainnoida mitä tässä on tulossa eteenpäin, en täysin, mutta jotenkin.. Lisäksi tässä on vielä eräs joka on tuonut minulle sielun tasossa, ensi kohtaamisesta lähtien, sisäisen kotini esiin ja reiki energiat käynistyneet paljon voimakkaampina, että mitä tuo on? miksi? miksi tähän hetkeen, kun kaiken kukkuraksi sisäinen lapsenikin on noussut pintaan. Koen että olen äärimmäisessä haavoittuvaisessa asemassa, jota on loukattu, ravisteltu ja turvattomuuden tunne ollut valtava ja nyt tämä yksi sielu, tuo lämpöä, rauhaa, iloa, ylienergisyyttä ja eritoten "kodin luokseni". Tämä on vielä isossa roolissa tällä hetkellä elämässäni.

Mitä tämä oikein on? Cheesy idiot2 coolsmiley smitten Shocked
Sivuja: [1]