Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Pyhin kirja : 16.01.2007 21:01:11
Eiköhän noista kaikista pyhistä kirjoista löydy kaikista se olennainen oppi. Ehkä meille Suomalaisille tuo Raamattu on vaan tutuin ja siksi lähinnä sydäntä.
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Miksen minäkään löydä kumppania? : 09.01.2007 20:46:04
AP kartallasi oli paljon aktiviteettia 5-huoneessa kuluneena vuonna ellen väärin katsonut  venus aurinko mars jupiter neptunus ja tulossa on Kuu, Chiron ja Neptunus vaikuttimina. Sitten 2008 valitettavasti on tyhjää 5 ja 7 huoneissa. Mutta sen jälkeen taas seiskassa jotain.


Kiitos näistä vinkeistä. Mun on vaan todettava että näin noviisina tää ei kerro mulle oikein mitään  Shocked

Hän joka kertoi elonnkehän kovista taistelusta, ei sulta ainakaan huumorintajua puutu. Hyvä meininki, Diggailen Cheesy
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Miksen minäkään löydä kumppania? : 08.01.2007 20:12:41
Tässähän se Kemeli on. Kiitos neuvoista ystävät. Olen kyllä rukoilevaa sorttia mutta tottunut enemmänkin rukoilemaan toisten puolesta. Ja oikeassahan te olette etten mä tarkkaan tiedä mitä haluan. On vaan semmoinen pakahtumisen tunne rinnassa eikä oikein tiedä mihin sen energian kohdistaisi.Mut Elämä on ihanaa vaikka välillä vähän kirveleekin.Kyllä mä luotan että se oikea vielä löytyy, jos ei löydy olen todella hämmästynyt.tunne on sen verran vahva.

Kemeli ei muuten ole virtahepo. Se on Kameli Kemeli joka kadulla käveli....

Soul`s Adventure! Pistin sulle yksityisviestin.
4  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Miksen minäkään löydä kumppania? : 07.01.2007 18:46:31
Olen Tampereella 20.10.1967 klo 10.31 syntynyt miehenalku.Eli  vaaka ja nouseva skorpioni. Sitä suurta ja aitoa rakkautta ei vaan tunnu löytyvän. Olen mielestäni löytänyt sukulaissieluja vastakkaisesta sukupuolesta ja rakastunut korviani myöten.Niin on tälläkin hetkellä. Mutta vastakaikua ei näytä tulevan.Aina saan kuulla olevani ihan mukava ja kiltti, mutta siihen se sit jää.Osaisiko joku kertoa jotakin mun rakkauselämästä.Että olisiko näkyvissä sitä suurta rakkautta vai pitääkö tässä ruveta suunnittelemaan munkkiluostariin menoa. Asia todella vaivaa minua. smitten
Sivuja: [1]