Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Astro special / Re: Aurinko 11.huoneessa, erikoisuuden tavoittelijako? : 28.04.2006 14:49:59
Moi Artemis,

mulla on aurinko 11. huoneessa ja oon kyllä erikoisuuden tavoittelija. En oikein osaa sulautua massaan, vaikka välillä yritänkin. Wink En tiedä johtuuko se tuosta 11. huoneesta (vai siitä, että aurinko on leijonassa).
2  Astro special / Astro special / Re: Maantieteellisen sijainnin vaikutus horoskooppiin? : 10.03.2006 16:04:39
Mietin tässä ihan samaa. Minut nimittäin kutsuttiin ulkomaille haastatteluun ja tuo haastattelu on tulevaisuuteni kannalta hyvin merkittävä. Mietin vaan onko astrologisesti väliä hoidanko haastattelun kotoa käsin puhelimitse(ja olen suomessa) vai menekö paikan päälle Lontooseen. Todennäköisesti minulla olisi mahdollisuus tehdä kummin haluan...

En tiedä ehkä tämä menee liian monimutkaiseksi...  Shocked Mutta jos joku osaa neuvoa asiassa, niin oli tosi kiva.
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Re: Oppositiomerkit suhteessa : 16.02.2006 18:53:27
Toisaalta meillä ei ole mitään syvällistä yhteistä (-kö?) tai ajatusmaailmaa saatika kokemusmaailmaa, mutta juuri tuo suuri liikkuvuus ja jatkuva elävyys suhteessa on ehkä se tekijä, joka vetää yhä uudelleen ja uudelleen puoleensa.  idiot2[/color]  "Tulta ja tuppuraa"


Amen! Mi-Olea, totta joka sana tuo perinteisyys vs. uudistuminen. Vesimiehen kanssa olen oppinut "uudistumaan", ja se on ehdottomasti parasta mitä tästä suhteesta olen oppinut. Ja pakko myöntää, että mielelläni tykkään 'näyttää mitä meillä on yhdessä', juuri niin kuin sanoit.

Se mikä meitä yhdistää on elämän arvot. Vaikka me kummatkin toteutetaan itseämme eri tavoin, luulen, että meillä kuitenkin on sama päämäärä.
4  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Re: Oppositiomerkit suhteessa : 11.02.2006 23:04:43
Noh, meillä on Veskari-leijona "suhde" ja ainakin värikäs ja tasapainoittava se on...siis kierteen kautta... Smiley

...niin kierteen kautta. Minä (leijona) elän Vesimies-miehen kanssa. Olen monesti miettinyt miten me kaksi olemme yhteen eksyneet... Välillä tuntuu, että tuo toinen on ihan eri planeetalta (tai melkeenpä tähtijärjestelmästä Tongue ). Mutta jokin on meitä pitänyt yhdessä kohta 7 vuotta. En ikinä olisi uskonut, että tässä sitä vielä yhdessä ollaan. Jokin vaan vetää tuossa toisessa puoleensa ja ehdottomasti täydennetään toisiamme. Aivan mahtava tyyppi ja hauskaa yhdessä riittää. Draamaa tietysti välillä löytyy ja kun tapellaan niin tapellaan kummatkin täysin eri asioista... Wink
Sivuja: [1]