Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Taas tuli takkiin "uskomushoitojen" koulutukselle. : 15.12.2005 01:30:33
Ei pienessä skepsismissä ole mitään pahaa. Ei minusta kaikkea tarvitse uskoa heti tai ottaa kaikkea vastaan totuutena.  Wink

Mutta enemmä minua kyllä hämmästyttää se että tämä työväenopisto pelästyi huuhaa-palkintoa niin paljon että lopettivat kurssit ja pyysivät vetämään pois palkinnon heiltä.

Jos itse jostain syystä saisin kyseisen palkinnon niin kyllä se minua naurattaisi enkä muuttaisi itseäni mihinkään suuntaan.  Smiley
2  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: vesirokkoon helpotusta : 07.12.2005 20:55:59
May huhuu, oliko rokko rankempi aikuisella? Sillä syyllä niin pelotellaan ottamaan rokotukset. Oon pohtinut miksiköhän näin on ollut, (jos on ollut) ja tuleekohan näin olemaan myös tulevaisuudessa kun rokotustilanne on eri.

Vesirokkoa vastaan ei rokoteta, ainakaan yleisesti.
3  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: Kauheat kuukautiset...! : 01.12.2005 02:51:52
Vähän oikeaa tietoa miksi on kuukautiskipuja.

Kaikki johtuu suoliluiden (lantion) luksaatiosta, joka puolestaan aiheuttaa notkoselkäisyyttä, erimittaisia jalkoja, sekä lantion vinoutta, Jolloin alaselkään, eli lannerankaan, (sekä rintarankaan ja kaularankaan), tulee nikamalukkoja ja välilevy madaltumia, (kulumia). Jotka puolestaan kiristäävät nikamien välistä tulevia hermoja. Josta myös tulevat kohdun kaikki hermot.

Kuukautiskipujen suurin syy on se että kohtu supistelee poistaakseen limakalvon jota on kerännyt mahdollista hedelmöittynyttä munasolua varten. Toisilla nämä kouristukset ovat rajumpia kuin muilla.

Kipuja saattaa lisätä myös mahdolliset rakenneviat / kulumat / tms. esim. selässä, lantiossa, virtsarakossa. Endometrioosi tai synnyttimien kasvaimet aiheuttavat myös kipua.

Varmasti mainitsemasi asia vaikuttaa kuukautiskipuihin ja joillakin jopa on niiden syy mutta on perin outoa väittää että kaikki vaivat johtuvat vain yhdestä ainoasta asiasta.
4  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: Kauheat kuukautiset...! : 25.11.2005 00:09:47
...Ja tuli vielä mieleeni, että kun oireet ovat noinkin hurjat, onko elimelliset syyt rajattu pois? Endometrioosin mahdollisuus?

Kuten Pallaskissa tässä sanoo niin kannattaa käydä lääkärillä tarkistuttamassa josko kyse olisi juuri endometrioosista. Kuvailemasi oireet kuulostavat siltä että sinulla saattaisi olla kyseistä vaivaa.
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Kuolemanjälkeinen elämä : 19.11.2005 15:33:30
En tiedä yhtään että mitä voisi olla kuoleman jälkeen. Minulla on sellainen tunne että saatan jäädä tänne. Haluaisin niin kovasti nähdä mitä maailma on miljoonan vuoden päästä, millaisia me olemme.  Smiley

Minua harmittaa suunnattomasti ihmiselämän rajallisuus vaikka ymmärän että sekään ei olisi hyväksi jos emme koskaan kuolisi.
6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Karman "sovitus" ? : 19.11.2005 15:22:05

Jooh...
Mutta mitä on tarkalleen hyvät mielessä jos itse ei ole täysin eheä?
Mitä merkitystä on hyvät mielessä jos se hyvät kumpuaa omasta itsesäälistä?
Mikä mies se kouluissa valistaa huumeita vastaan tai ties mitä?
Tautology.
Miksi huumeet ovat vaarallisia?
Koska päläpälä minulle, tautology.
Miksi päläpälä sinulle?
Koska huumeet, sitä huumeet tätä.
Tautology.

Vain tyhmät kuuntelee tuollaista, ja niistä tyhmistä tulee sitten sellaisia jotka ottavat kannan asiaan toisen kokemuksen perusteella.
Ja tällä tavalla maailma rumenee.
Eikö se Jeesuskin sanonut jotain että poistaa tikku omasta kädestä ennen kuin roskaa toisen silmästä, tai jotain tuollaista ihmeellistä?

Ja tulevaisuus ei ikinä edes tule.

Olen kyllä kanssasi samaa mieltä siitä että omien virheiden tajuaminen ja niistä oppiminen on hyväksi.

Mutta kun viittaat siihen että vain tyhmät ottavat opiksi / kannan muiden kokemusten perusteella niin täytyy sanoa etten oikein ymmärrä mitä tarkoitat. Oletko oikeasti sitä mieltä että kaikkien pitäisi kokea kaikki paha jotta voisi oikeasti oppia elämästä jotakin? Omat virheet ja niistä oppiminen vievät ihmisen omaa kehitystä eteenpäin. Toisten virheistä oppiminen kehittää ihmiskuntaa.

Minusta on parempi että nuoret oppivat jonkun muun kokemuksista että huumeet ovat pahasta kuin että ajautuvat itse huumeriippuvuuteen koska kukaan ei varoittanut. Toivon että jos minulla on joskus lapsia voin omien kokemusteni kertomisella säästää heidät joltain surulta / pahalta jonka olen itse kokenut.

Mutta minä en ole älykäs ihminen joten ehkä minä sitten olen niitä tyhmiä jotka yrittävät oppia myös toisten kokemuksista.
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Syntyvätkö eläimetkin uudestaan? : 14.11.2005 08:54:11
Ihminen on eläin. Jokseenkin erilainen kuin suurin osa muusta eläinkunnasta mutta yhtä kaikki eläin.

Se että muut eläimet eivät puhu samanlaista kieltä kuin me ei tarkoita sitä että olisivat sieluttomia. Jos katsoo ihmisten toimintaa, ajalta kuin ajalta, herää minussa kysymys onko ihmisillä sielua?
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Mikä on uskosi perusta ? : 13.11.2005 20:27:14
Minä uskon että on olemassa jokin korkeampi voima. Ja uskon myös että jokaisessa meissä on jotakin tuosta korkeammasta voimasta.

Kaikella on tarkoituksensa.
9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Syntyvätkö eläimetkin uudestaan? : 13.11.2005 20:19:32
Mä uskon että muillakin eläimillä ihmisen lisäksi on sielu. Minusta sielu on se pieni osa meistä joka ei ole sidottu aikaan, paikkaan eikä fysiikan lakeihin.
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Etiäisiä?? : 12.11.2005 00:17:51
Itse olen nähnyt muutaman enneunen. Enneunet ovat yleensä niitä jotka jäävät mieleen koska ovat niin tavallisia verrattuna muuten omituiseen unimaailmaani  Grin

Joku on joskus kiven kovaan väittänyt minulle että enneuneni ovat dejavu-tapauksia. Mutta eikös dejavu ole sellainen että tunnet eläneesi jonkun hetken jo aiemmin? Minä muistan että olen nähnyt unessa jonkun tietyn hetken elämästäni etukäteen.

Kertokaahan voiko etiäisiä tulla haavojen muodossa? Eräänä keväänä sain polveeni hassun mallisen haavan. Syksyllä muuttaessani uuteen asuntoon huomasin että vessan seinässä oli jälki joka oli täysin samanmallinen kuin haavani (joka silloin siis oli jo arpi Wink).
11  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Re: Rapu ja skorpioni ihan yleistyksenä : 11.11.2005 21:54:54
No, olen itse rapu ja skorpioni on nousevana...  Grin

Avokkini on oinas, nouseva rapu ja välillä meillä kyllä kaksi itsepäistä ottaa yhteen oikein urakalla  knuppel2 Tosin ihan kyllä sanan säilällä...  laugh

Nyt hieman OT kysymys:

Minun vanhin isoveljeni on skorpioni. Meillä on todella huomattava ikäero ja vieläpä eri isä mutta olemme todella samanlaisia luonteeltamme ja ulkonäöltä myös. Voiko tähän osaltaan vaikuttaa se että vaikka rapu olenkin niin nousevani on skorpioni?
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Pahanilmanlintu : 11.11.2005 21:44:04
Ystävä ja tuttavapiirissä on paljon ihmisiä, jotka ovat kärsineet tai kärsivät masennuksesta, syömishäiriöistä jne... Ongelmaisia ja ujoja tapauksia. Ärsyttää kun itsekin olen sellainen, mutta silti kaikki pitävät minua jotenkin rohkeana ja reippaana jne. Olisi kiva jos joku kannustaisi minuakin, vaikka olenkin tällainen pahanilmanlintunen. Joskus tuntuu, että ihmiset ovat seurassani vain koska haluavat jotain, eivät koska haluaisivat olla kanssani jne...   Undecided

Ihme tilitys, anteeksi  Lips Sealed

Kuulostaa tutulta...  Sad  Jossain vaiheessa huomasin että kaveripiirini alkoi koostua paljolti henkilöistä jotka "tarvitsivat" minulta jotain. Suurin osa ihan henkistä tukea mutta jotkut myös ihan käytännön apua. Uskon että olin itse osasyyllinen koska aluksi tuntui hienolta kun joku tarvitsi minuakin ja ehkä jotenkin alitajuisesti "haalin" tarvitsevia ihmisiä vaikutuspiiriini.

Homma toimi hyvin niin kauan kun huomasin että ihmiset alkoivat "syyttää" minua siitä kun en osannut ratkoa heidän pulmiaan. Myöskään vastavuoroisuus ei toiminut näissä kaverisuhteissa. Minä en voinut koskaan olla heikko tai tuen tarpeessa.

Se mitä yritän tällä nyt sanoa on se että jos sinua ahdistaa / painaa ystäviesi tukeminen sinun kannattaa puhua ystäviesi kanssa asiasta. Ei kai kukaan voi vuosia tukea muita ilman että saa tukea itselleen?

Olen yhä sitä mieltä että ystävyyteen kuuluu tukeminen mutta sen tulee olla molemminpuolista eikä se saa ahdistaa tukijaa eikä tuettavaa.

Voimia sinulle, Alzbeta! Toivottavasti tästä tekstistä on edes jotain hyötyä...  Smiley
13  Astro special / Sideerinen astrologia / Re: Mikä ihmeen Sideerinen astrologia ? : 11.11.2005 02:27:18
Ai niin, nyt vasta huomasin, että olet ehkä yrittänyt näiltä sivuilta sitä. Nämä sivut ovat www.astro.fi -sivut. Minä tarkoitin www.astro.com -sivuja.

www.opilukemaan.fi voisi olla minulle oiva sivusto (jos joku sellaisen perustaisi ensin siis)...   Cheesy
14  Astro special / Sideerinen astrologia / Re: Mikä ihmeen Sideerinen astrologia ? : 10.11.2005 00:57:16
Ainakin astro.comissa voi tehdä sideerisen karttansa. Siellä, missä tämän trooppisen karttansakin saa väännettyä. Siellä on sellainen kohta, jossa vaihtoehtona on sideerinen (kaksikin erilaista). Ja kauheat varoitustekstit siinä vielä saattelemassa, että herkempi ei ehkä heti uskalla siiderivaihtoehtoa valita.  Grin Grin Grin

Neuvokaa nyt tyhmää  uglystupid2.... Missä tuo tuollainen kohta on? Siis mistä saa sen kartan tehtyä? Näkyy kyllä tuolla omassa astrossa se KARTTA -kohta mutta mistä sellaisen saisi tehtyä? Siis esimerkiksi jollekin muullekin.
15  Astro special / Yleistä / Re: Mistä nimimerkkisi on peräisin? : 08.11.2005 18:57:29
Nimimerkkini ensimmäinen osa (siis Mari) on ihan minun oikea etunimeni joten siitä kiitos äidilleni  Smiley

Harmaa taas juontaa juurensa Stephen Kingin eräästä kirjasta jossa Herra Harmaa oli pahis mutta tavallaan erään ihmisen luoma "olio". Se muistuttaa minua siitä että itseni pahin vihollinen olen minä, ainakin aika monasti  Smiley Harmaa tuntuu värinä myös jokseenkin läheiseltä ja turvalliselta.
Sivuja: [1] 2