Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Ennustajat? : 01.01.2006 17:27:36
Itse kanssa aikoinaan kun kävin näkijän luona niin hän myös tiesi, että eräs minulle hyvin tärkeä ihminen tulee poistumaan tästä elämästä (sanoi kyllä, että tulee hyvin vaikea asia hänen kanssaan eteen, mutta tulen siitä selvimään, ei suoraan sanonut että poistuu).
Hän myös tiesi sellaisia asioita menneisyydestä, joita ei voinut ihminen joka ei minua tunne,tietää.
Muistan kun kävin ystäväni kanssa hänen luonaan niin menimme sinne hieman epäillen ja kun tulimme pois niin olimme hyvin hämillämme, kuinka hän pystyikin näkemään..
Uskon, että oikeita näkijöitä on, mutta on myös paljon niitä jotka käyttävät toisten ahdinkoa hyväksi (minkä uskon tulevan heille kyllä takaisin) ja ne jotka ovat saaneet lahjan nähdä ja auttaa pitää vain löytää..
Kun aika on kypsä, niin uskon että elämä vaan johdattaa oikean ihmisen luokse.
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Tuuli : 31.12.2005 20:11:29
Kerrotaan kauniita tarinoita siitä, että kun ihminen kuolee niin joidenkin sielun pystyy tuntemaan tuulena (mitenköhän sen selittäisi???).
Itse olen myös kokenut tämän tuulen, joten haluaisin tietää, että voiko se olla vaan vilkas mielikuvitus joka teki tepposen vai mikä se oli? idiot2
Itse olen sitä yrittänyt järkeillä, mutta se oli niin selvä kokemus enkä ollut silloin edes yksin, ei ollut ikkunoita auki yms.
Tämä tuuli kävi n.10min ennen kuin virallinen kuolinaika todettiin (lääk.lopettivat elvytyksen). Cry
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Ennustajat? : 31.12.2005 17:16:55
Itse olen aikoinani myös käynnyt ennustajalla ja muistan kuinka hämmennyin kun hän ilman utelua tiesi menneisyyteni ja tulevaisuudesta hän osasi kertoa sellaisia asioita mihin itse en edes uskonut..kunnes ne vaan tapahtuivat..

Nyt kun tästä on mennyt jo vuosia ja elämä heittellyt aikalailla niin haluaisin jälleen käydä näkijän luona, mutta en vain tiedä ketä olisi täällä helsingissä luotettava (tämän joka aikoinaan minulle ennusti, niin hänen yhteystietoja en muista/saa enään).

Olisin todella kiitollinen jos joku voisi laittaa minulle yv:nä jonkun hyvän ja luotettavan näkijän tiedot, myös sen kuinka paljon hän istunnosta pyytää.  Smiley
4  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Re: jousimies esittäytyy : 29.12.2005 18:11:43
Jaa, että olet ollut töissä afrikassa...mieletöntä..
Itse olen miettinyt tota, että missäköhän nyt olisin jos en aikoinaan olisi saanut ensimmäistä lastani hyvin nuorena, varmaan just afrikassa tai..

Olen aina ihaillut ihmisiä jotka toteuttavat itseään, eivät vain haaveile niin kuin minä (nyt kylläkin kun nuorempi lapseni alkaa olla jo aika "iso" olen ajatellut panostaa haaveisiinikin).

Ensiaskeleeni astrologiaan...jaa..
Kai se mielenkiinto on tullut kun rakas kala äitini on aina ollut astrologiasta kiinnostunut niinkuin kyllä kaikesta muustakin mikä jostakin toisesta ehkä vaikuttaa hyvinkin omituiselta.

Kun nuorimmaiseni syntyi niin äitini hieman kauhisteli kun lapseni syntyi vesimiehen aikaan, mutta hänen mielestään on kuitenkin hyvä, että lapsellani on nouseva rapu (se kuulema hieman rauhoittaa), heh.

Kuinkas itse olet astrologiaan tutustunut ja oletkos kauankin astrologiaa harrastanut?
5  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Re: jousimies esittäytyy : 29.12.2005 17:00:22
Tosiaankin todellisuus parisuhteessa on yhtä iloista sekamelskaa, niin hyvässä kuin pahassa.

Nykyään työkseni teen hoitotyötä, aikaisemmin olin toimistosihteeri kunnes kyllästyin "paperinpyörittämiseen" ja halusin tehdä ihmisläheisempää työtä(huonolla palkalla kylläkin...).
Tulevaisuudesta en vielä tiedä, koska kuulun niihin ihmisiin, jotka eivät tahdo tehdä uraa yhdessä paikassa ja pitkästyn hyvin helposti jos asioista tulee rutiinia.
Uskon kuitenkin, että jatkossakin tulen työskentelemään ns.heikompien/sairaiden/lasten yms. hyväksi tavalla tai toisella.

Mitäs itse teet työksesi?
6  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Re: jousimies esittäytyy : 29.12.2005 16:19:33
Hei JupiterPartera.

Kysyit, että miksi kaipuu maailmalle ja levottomuus kuuluvat ei-hyvä osioon...
Ehkä sen takia, että ei ole varaa matkustella niin paljon kuin haluaisi ja se taas aiheuttaa sitä levottomuutta..kokoajan tekisi mieli "lentää" paikasta toiseen(minulla kuitenkin on ala-asteikäinen lapsi).

Noi sammakot..
Onneksi ihmiset jotka minut tuntevat ymmärtävät, että en niitä sammakoita tarkoituksella lauo, mutta uusien ihmisten kanssa olen monet kerrat joutunut hieman noloihin tilanteisiin.
Niin ja tosiaankin, tuohan ne uusia tuulia keskusteluihin, heh.

Tiedätkö miten kuu ja venus vaikuttaa ihmiseloon?
7  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / jousimies esittäytyy : 29.12.2005 14:37:34
Täällä olisi jousimies jolla on kalat nousevana, kuu skopionissa,venus vesimiehessä..

Itselläni näkyy toi nouseva kala lähinnä herkkyytenä ja suurina sinisinä silminä(silmiini monet yleensä kiinittävät huomiota, mikä sinällään on harmi koska olen hyvin ujo ja häkellyn monesti aikalailla).

Jousimies taas aiheuttaa ne hiivatin sammakot, kaipuun maailmalle ja levottomuutta, ei hyvä.

Mitens toi kuu, miten se yleensä näkyy, niin ja toi venus???
Olisi kiva jos joku osaisi ne selittää, oppisin ehkä hieman enemmän ymmärtämään itseänikin samalla.

Kiitos.
Sivuja: [1]