Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4
1  Astro special / Yleistä / Vs: Miten nukut? Astrologisesti, ilmansuunnallisesti, sijoitut huoneessa? Fengshui? : 07.08.2017 21:47:11
Hei!
Tuohon maasäteilyyn sanoisin. Esim. esko Jalkasen ohjeissa on helppo pyyntö, jolla voi siirtää haitallisen maasäteilyn ja radonkaasun ja asettaa hyvää energiaa/värähtelyä/ruoan säilyvyyttä lisäävän currylinjan.
Mutta vesisuonta ei voi energeettisesti siirtää ja todella on terveydelle haitallista tietääkseni nukkua varsinkin vesisuoni risteyksessä. Myös sähköpatterin lähellä ei saisi nukkua. Suosittelen todella, älkää nukkuko vesisuonen risteyksessä eikä sen päällä oman terveytenne hyvinvoinnin vuoksi.
 
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua tarjolla : 28.05.2010 18:17:12
Kiitos vastauksestasi! Olet täysin oikeassa. Olen meditoinut jo muutaman vuoden, käyn energiahoidoissa myös. Ja olen kyllä halunnut noita juttuja harrastaa, mutta en oo saanut lastenhoito avun puutteen ja rahatilanteen takia niitä toteutettua. Mutta jospa saisin asioita toteutumaan ihan käytännössä jollain tavalla. Kiitos ja mukavaa kesää Smiley
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua tarjolla : 05.05.2010 20:57:24
Minuakin voit auttaa kun vain suinkin ehdit. Olisi niin monta kysymystä mielessä ja jokainen yhtä tärkeä. Ihmissuhde asiat mietityttää. miksi mitään pysyvämpää ei tule kohdalle. Olo on välillä kuin kertakäyttötavaralla. Kai se kohtuus on karmojenkin suorittamisen kanssa. Ja ehkä eniten selkäni ja ylipainoni. Selkä menee helposti virheasentoon, ei kestä liikoja nostamisia. Ja painoa en ole saanut vähemmäksi yrityksestäni huolimatta. Mistä kiikastaa? Selkä vaikuttaa tuleviin mahdollisiin töihin/opiskeluihinkin. Olenko menossa taas väärään suuntaan? Toivottavasti voit auttaa minua.
4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Meditointi musiikkia? : 04.03.2010 18:28:37
Minunkin pitäisi hankkia ihan cd:nä meditointimusiikkia tai ohjattuja meditointeja, mutta tähän asti olen you tubesta kuunnellut ja löytänyt musiikkia meditointiin fiiliksen mukaan. Eli meditointiin hyviä on esim. Aeoliah, Yanni, Karunesh, Secret Garden, Robert Haig Coxon. Sekä hakusanalla reikimusic, meditation music, chakra meditation jne. löytyy myös musiikkia. Itse tykkään todella secret meditation.com:in chakra meditaatioista. Olisi ihana saada ne itselle kokonaisina, mutta ei ole luottokorttia, millä maksaa, jos tilaa netin kautta. Enkä oo cd:näkään nähnyt kuin Aeoliahin levyjä ihan cd.comissa. Kokeileppa, löytyisikö noista mieluista kuunneltavaa:)
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Syntyvätkö eläimetkin uudestaan? : 10.12.2009 18:51:42
Mielenkiintoinen aihe ja yhdyn muiden mielipiteisiin.
Kyllä eläimillä ehdottomasti on sielu. Minulla oli koira ja hevosia (elossa uusissa kodissa) ja voi että, kuinka ihania persoonia. He kehittivät kykyäni kommunikoida vaistonvaraisesti ja ymmärtää elekieltä. Koirani oli todella hieno persoona myös ja suuri suruni muuttui iloksi, kun jouduin koirani lopettamaan, mutta heti sen jälkeen tuli todella iloinen ja hyvä olo. Olen täysin sitä mieltä, että koirani pääsi valoon, koska juuri ennen lähtemistään häntä vain heilahti ja jopa kipeä lähes liikuntakyvytön jalkakin liikkui kuin olisi juossut siis kirjaimellisesti sinne valoon. Ja kaiken lisäksi koirani ilmestyi todella oikeasti minulle näkyvänä hetkeksi enkelin kanssa muutama kuukausi nukutuksen jälkeen. Ja ihan päivällä valveillaolo aikana. Ainoa kerta kun olen täysin selvästi nähnyt sellaista. Vaikka muuten henkimaailma jo lähellä minua onkin tässä henkisen tien polulla edetessäni.

No, muutamia vuosia olen jo ollut ilman lemmikkejä, että liekköhän uudestaan syntynyt lie. Mutta olisihan se hienoa, jos me vielä nähtäisiin ja takuulla sen tuntisin, jos niin käy.

No, meni vähän ohi aiheen, mutta ei kai se niin vakavaa lie Smiley

Mutta todellakin, lemmikkini ovat olleet suurimpia sielunystäviäni omalla tavallaan. 

6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Mielipiteitä Ulla Westerlundista : 29.10.2009 17:15:14
Hei!

Voisi olla ihan hyvä, että laitat viestiä Ullalle vaikka sähköpostilla asiasta, niin ei jäisi vaivaamaan.

Itse olen hänellä käynyt energiahoidoissa ja sitä kautta saanut moneen elämässä tapahtuneeseen asiaan selvennyksiä. Ja monet asiat liittyvät juuri noihin karmajuttuihin. Itse olen jo suorittanut monia karmoja ja siihen taas vahvasti liittyy se anteeksianto itselle ja muille. Siten saa karmat päättymään ja ne eivät sitten ole käsittelyssä seuraavassa elämässä jossain muotoa. Ja se ei aina niin helppoa ole. Meistä jokainen on elänyt elämiä, joissa on tehnyt itse vääryyksiä ja kokenut sitten niitä itsekin. Joten ei me kukaan täydellisiä olla. Mutta kun tietää mistä ne asiat johtuu, niin ne asiat on himpun verran helpompi ymmärtää vaikeitakin asioita.

Ja meillä kaikilla on toki ohjat omissa käsissä. Jokainen sisimmässä tiedämme, onko joku asia hyväksi tai ei. Ja jos ei ole, joutuu joskus tekemään vaikeitakin päätöksiä, että asiat muuttuvat parempaan suuntaan. Vaikka voin omastakin kokemuksesta sanoa, että eihän se aina niin helppoa ole. Mutta toivottavasti saat asiaan haluamiasi vastauksia:)
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Miksi vietiin pois : 09.07.2009 23:13:49
Otan osaa suruusi. On varmasti vaikeaa, jos on läheisen menettänyt äkillisesti, kun ei ehdi valmistautua asiaan. Ja jää paljon sanomatta ja mietittävää. Mutta ei noihin asioihin voi valmistautua oikein, vaikka aikaa olisikin. Minullakin kuoli läheinen ystävä sairauteen ja tiesin asiasta ja vuoden pari etukäteen. Mutta siitä huolimatta jäi kyläilyt liian vähiin ja jäähyväisetkin jäivät sanomatta kunnolla, koska hän halusi loppuajan olla läheistensä kanssa.

Mutta ystäväni kävi minulle antamassa viestin energiahoidossa (enkelihoidossa) hoitajan välityksellä. Ja tämä tapahtui pian hänen poismenostaan. Olen hoidoissa käynyt säännöllisesti jo parin vuoden ajan, mutta yllätys oli melkoinen, kun hän niin pian pääsi minua tervehtimään.

Itse tiedän ainakin muutamia, joiden kautta saa yhteyden toiselle puolen, jos se on tarkoitettu ja sallittu. Voin vaikka yksityisviestinä laittaa yhteystietoja jos kiinnostaa.

Ja todellakin, veljelläsi ei varmasti hätää ole. Siellä kukaan ei ole yksin ja rakkautta riittää. Hän varmaan silloin on käymässä luonasi, kun tunnet hänet ja hän tulee mieleen. Ehkä hän haluaa ilmoittaa, että kaikki ok. Edesmenneet tykkäävät, kun muistellaan hyvällä eikä niin kovasti surettaisi perään. Se pitää heitäkin sitten tietyllä tavalla paikallaan.

Toivon, että asiat selviää ja saat rauhan asian kanssa.
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Miten olet kokenut enkelit? : 08.06.2009 10:46:55
Yhden kerran minulle on näyttäytynyt enkeli/henkiolento aivan yllättäen keskellä päivää, kun oli yksin kotona. Koirani oli muutama kuukausi aikaisemmin nukutettu pois ja hän halusi tulla minua tervehtimään kai. Koirani seisoi eteisessä sellaisena kuin oli elävänäkin, mutta läpinäkyvämpänä ja sitten katsoin, että kuka ihme siinä vieressä seisoo. Pitkä valkoisessa kaavussa oleva olento, jolla oli pitkät ruskeat hiukset ja niin kaunis hymy ja silmien katse. Tämä kesti vain muutaman silmänräpäyksen, mutta muistan sen ikuisesti. Sen jälkeen en ole heitä nähnyt, mutta monesti tunnen läsnäolon jne. Kerrankin yöllä heräsin siihen kuin olisi siipi/sulka käsivartta pitkin mennyt. Minusta on niin ihanaa, että näitä apujoukkoja on, koska joskus tuntuu, että sitä ei aina pärjää omin avuin tässä maailmassa.....Ettei aina tarvisi vaikeimman kautta kaikkea tehdä.....Mutta toki olisi hienoa, jos olisin niin kehittynyt, että heidät näkisi...Mutta ehkäpä joskus....Smiley
9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: henkien paikalla olo : 03.04.2009 22:08:00
En osaa sanoa siihen mitään, haluavatko he nyt mitään erityistä. Ehkä mummosi tai isäsi haluavat vain käydä sinua katsomassa ja tervehtimässä. Minuakin kävi mummu viime yönä tervehtimässä, tunsin kylmää ilmavirtaa unen läpi ja käsi silitti kättäni pitkän aikaa. Minua on vähän ollut huolia viime aikoina, kai hän halusi käydä minua lohduttamassa tai turvaa antamassa. En ole vielä niin kehittynyt tällä henkisellä polulla, että näkisin tai kuulisin mitään,mutta tunnen kuitenkin selvästi kosketuksen ja tietynlaisen energian, että onko käymässä  joku edesmennyt tai enkeli. Peloissaan ei ainakaan tarvitse olla, ja voithan vaikka sanoa ääneenkin, että onpa mukava, kun käyt tervehtimässä tai mitä haluatkaan sanoa. Itse saatan välillä jutella ääneen tai ajatuksella.
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: RAKKAAT LUKIJAT : 08.01.2009 14:19:24
Omalta osaltani haluan KIITTÄÄ SINUA LÄMPIMÄSTI hienoista lukuhetkistä tekstiesi parissa. Voin sanoa, että kohdalleni on tullut monta tekstiäsi juuri oikeaan aikaan viime vuoden aikana. Oli saattanut juuri olla jotain tapahtumaa elämässä tai tullut joku asia kohdalle, joten oli sitten tosi hieno löytää juuri siitä asiasta kanavointia, josta löytyi selvennystä asiaan. Viime vuosi oli minulle henkisen heräämisen ja kasvamisen aikaa ja sama jatkuu edelleen. Odotankin jo innolla, että tänä vuonna tapahtuisi jo ihan konkreettisia asioita, että palasia loksahtelisi jo paikalleen. Viime vuosi meni enemmän kasvun, laajentumisen, vapautumisen ja luopumisenkin merkeissä.
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 05.08.2008 20:14:06
Kiitos AthaMaarit! Heppani on ollutkin jo vuoden "hoidossa" paikassa, johon sen aion myydä, kun ei elämäntilanteeni ole tänä aikana muuuttunut oikein mitenkään, vaikka niin toivoinkin. Ja enpä mitenkään kumpaakin heppaani voi pitää. Tämä toinen enemmän sieluni ystävä heppa onkin lähempänä vuokralla ja sitä päätettiin jatkaa vielä samalla tyylillä. Jäin kai vain miettimään, onko se paikka oikea, johon aion myydä, mutta eipä ole muutostakaan tullut ja muita vaihtoehtoja. Joten myyn hyvillä mielin. Siellä on hepallani heppaystäväkin ja hyvä hoito, joten sehän se on tärkeintä. Kai se on joskus niin vaikea vain päästää irti....Kiitos!
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 02.08.2008 22:49:29
Hei!

Nostaisitko kortin hevoseni suhteen? Toisen aion vielä pitää ja jatkan vuokraamista.
Toisen olen päättänyt myydä, mutta en ole varma, onko nykyinen paikka sille oikea ja haluaako heppani jäädä sinne. Vuokraaja eli hepan väliaikaiskodin tarjoaja kyllä pitää siitä ja olisi valmis sen ostamaan.
Selventäisikö kortti asiaa? Kiitos kiitos jo etukäteen!
13  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Eläinten hoitavat energiat! : 18.07.2008 22:15:34
Kyllä eläimet tosiaan antavat hyvää energiaa. Tällä hetkellä, kun ei ole enään koiraa ja hevosetkin muualla hoidossa, niin olen huomannut, kuinka jotain puuttuu. Olenkin käynyt enkelienergiahoidossa, mutta ei sekään ole sama asia. Ja vaikka lapsetkin antavat energiaa, niin kyllä sujuvasti sitä ottavatkin.
Hevoseni oli aivan uskomattoman ihana, kun minulla oli raskas vaihe elämässäni. Kun touhuilin ulkona niiden aitauksessa, kun ruokin ne ja tallia siivosin ym. niin tuli luokseni ja laittoin turvan olkapäälleni ja jäi hetkeksi seisomaan ja antoi vaikka halatakin. Hevoset näkivät heti, kun raskas vaihe alkoi elämässäni. Katsoivat pitkään ja vähän ihmeissään. Ehkä ne tosiaan näkevät aurat. Hevosista tulee sellaista voimakasta seesteistä rauhoittavaa lämmintä energiaa.
Ja sekin heppani on oikein junttura suomenhevonen, joten se ele merkitsi minulle tosi paljon.
Kissan energia tosiaan on jotenkin parantavaa. Ja koira sellainen tunteissa mukana eläjä. Ihania kaikki omalla tavallaan!
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 27.05.2008 20:28:35
Kiitos vastauksestasi AthaMaarit! Päätöksen ehdinkin jo itse tehdä ja ystävinä mennään tästä eteenpäin.
Asuntoonkin ajattelin tyytyä vähäksi aikaa, vaikka sisimmässäni haluaisin kovasti jo muualle. Täältä ei sieluni maisema löydy...Mutta ehkäpä täällä jossain lähellä on ihminen minua varten, kun vain törmättäisiin...On se kumma, että näinkin pienellä paikkakunnalla ei meinaa millään törmätä niihin, joihin oikeasti haluaisi....No, kaikella on tarkoituksensa kai....Mutta kiitos ja kaikkea hyvää!
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Henk. koht. ennustaja (Oulu) : 23.05.2008 09:35:57
Hei!

Ritvan puh.nro on xxx.

Hinta 30 eur paikkeilla.



Edit: Pahoittelen, toisen puhelinnumeroita ei saa julkaista foorumilla. Suosittelen vaihtamaan tiedot yksityisviestillä!
Sivuja: [1] 2 3 4