Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Elokuvanurkkaus : 06.01.2014 17:42:15
Mahtaako olla jo tähän ketjuun linkattu, mutta tosi hauska pläjäys olikin Ghost Town http://www.imdb.com/title/tt0995039/
missä Ricky Gervais on hammaslääkäri-ilkiö, joka alkaa yhtäkkiä nähdä kuolleita.  Smiley
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Selvänäköharjoittelen : 08.10.2013 14:23:22
Heissan astrotoverit! Laitan toistaiseksi ketjun lukkoon. Smiley Vastaan kyllä kaikille, jotka ovat ehtineet laittaa yväriä, mutta jotta kerkiän nämä kunnialla vielä ennen joulua... Kiitos kaikille mukaanlähteneille! Tämä on ollut ihan uskomattoman valaisevaa. terveisin mehmet smitten 
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Selvänäköharjoittelen : 04.10.2013 18:08:39
Rakkaat! Sain heti kymmenkunta halukasta harjoituskappaletta. Smiley Kiitos ihanaiset! Katson teille kaikille mitä viestejä tulee tämän viikonlopun aikana. Ja otan sitten myöhemmin lisää halukkaita vastaan, jos näyttää siltä!
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Selvänäköharjoittelen : 04.10.2013 14:37:59
Heissan! Elikkäs tänä vuonna on opiskelun alla selvänäkökyvyn kehittäminen ja tarvitsisin koekaniineja. Smiley Kanavoin tietoa eli otan vastaan mitä saan ja kerron sinulle eteenpäin. Jos haluat tulla avukseni ja treenikumppanikseni tähän lajiin, laita yv:tä tai ilmoittaudu ketjuun. Tiedoksi tarvitsen etunimesi (jonka siis voi laittaa yv:nä), vastauksen saat yksityisviestillä.
Kiitos kaikille halukkaille jo etukäteen!  smitten

5  Astro special / Astro special / Vs: Roast! : 05.02.2013 09:40:31
Paras ketju aikoihin!  2funny
6  Astro special / Astro special / Vs: Kuusta vielä : 30.01.2013 11:12:43
kuu vesimies

En kumminkaan koe olevani erityisen tunnekylmä äiti. Ehkä tässä painaa ceres harka DC:llä ja ylipäätään vahva Neitsyt-painotus kartallani. Huolehdin ja paapon välillä liikaakin, hermoilen lasteni puolesta ja joskus en saa unta, kun pähkäilen heidän murheitaan. Mutta ehkä veskarimaisuus sitten tekee sen, että osaan yhtä nopeasti lopettaa ylihuolehtimisen ja unohtaa välillä kokonaan, että olen äiti-ihminen ylipäätään. Ihan varmasti olen keskivertoäitejä suurpiirteisempi ja löysempi säännöissä, enempi kai juuri sellainen paljon parjattu "kaveriäiti". Siinä on puolensa ja puolensa. Pingottaa en jaksaisi sitten ollenkaan ja tosiaan vetoan lasten järkeen aina ennemmin kuin johonkin tunnehölynpölyyn, mitä kasvatukseen tulee. Wink Tiedä sitten, ovatko lapseni jääneet syliä vaille... toivottavasti eivät.  aurinko rapu - kuopus on kyllä välillä sellainen kainaloon takertuja että pois alta. Cheesy Aika nuorena sain lapseni ja kaipa tuo veskarikuu senkin saa aikaan, että nuorekasta on meno kotona. Kuuni Veskarissa saa myös Uranuksen kolmion 11. huoneesta, että näin veskarimaisuus vaan korostuu huushollissani.

Tähän väliin täytyy kumminkin lisätä, että pidän ERITYISEN tärkeänä olla myös auktoriteetti lapsilleni. Epäselvää ei ole kuka meillä määrää (se olen minä, jolla on   pluto aspect_con aurinko  knuppel2), mutta tavallaan koska johtajan asemani on niin itsestään selvä, voin tehdä kasvatusta aikas löysin rantein.

Oma äiti on  kuu rapu, mutta valovuoden päässä hössöttävästä rapuäidistä. Ehkä uranus aspect_con kuu teki hänestäkin juuri sellaisen kaverimutsin, joka ei oikeastaan ikinä miettinyt, olenko riittävän kypsä ja vanha, että minulle voi puhua siitä tai tästä asiasta. Olen aina kokenut olevani äidin kanssa tasavertainen, ikäero oikeastaan unohtuu hänen kanssaan. Kääntöpuolena on, että kovin kummoinen aukotriteetti hän ei tosiaankaan ole! Cheesy Enempi koin, että minä huolehdin hänestä kuin päinvastoin.

Lasteni kartoilla ilma-Kuut näkyvät, esikoisella sama kuin minulla  kuu vesimies ja kuopuksella  kuu kaksoset. Miehelläni  kuu vaaka. Koti- ja kasvatusasiat hoidetaan meillä puhumalla, puhumalla ja puhumalla.

Jaa, tulipa juuri nyt mieleeni, että ehkä Veskarikuuni "välinpitämättömyyttä" on sekin, että hanakasti olen ajamassa nuorisoa omia siipiään kokeilemaan. Maailma on iso ja avara, ja taidan edustaa enemmän sitä äitityyppiä, joka tylysti lykkää linnunpoikasen pesän laidan yli. Jälkikasvu on nimittäin lähdössä kotoa suhteellisen varhaisella iällä. Ei ovet paukkuen, mutta ehkä juuri siksi, että tiedostamattanikin kannustan heitä itsenäistymiseen ja riippumattomuuteen. Heh. Paljon olen viime viikkoina työstänyt tuota jälkikasvuni kotoa pois muuttamisen tematiikkaa, niin täältähän se pomppasi vastauskin, miksi näin. Wink
7  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 14.01.2013 15:12:42
Näin niin kreisiä unta viime yönä, että pakko jakaa!

Hakeuduin reiki-hoitoon jollekin tunnetulle hoitajalle. Tämä osoittautui kääpiöksi, jolla oli perinteinen pujoparta ja veikeä naama, kuin suoraan Grimmin saduista. Vähän ihmettelin. Sitten alkoi hoito. Kääpiö käski riisua kaikki vaatteet. Minä tottelin, vaikka ajattelin, että eihän alastomana hoitaminen reikiin kuulu, mutta ehkä tämä Suuri Guru tietää paremmin. Seuraavaksi kääpiö alkoi kähmiä Cheesy ja siinä kohta jo ajattelin että ei hyvää päivää. Sanoin, että ei kiinnosta enää, joko hän hoitaa minua vaatteet päällä tai sitten ei ollenkaan. Puin päälleni tomerasti, mutta kääpiö heilui munasillaan hoitohuoneessa ja hihkui, että hyvinhän meillä meni ja tällaista veitikkaa olisi vielä tarjolla. Sanoin, että teen ilmoituksen poliisille epäeettisestä hoidosta. Ja ajattelinkin, että olisi moraalisesti tärkeä käydä poliisilaitoksella, vaikken itse kääpiötä pelännytkään eikä se minulle mitään traumaa aiheuttanut. Olipahan vain ihan täys pelle. Siinä vaiheessa kääpiö vähän hätääntyi ja kohta jo sen vaimokin ilmestyi paikalle (runsas nainen) ja kilvan vakuuttelivat, että kääpiö oli vallan kunnioitettava ja kunniallinen hoitaja. Lähdin paikasta, mutta en koskaan päässyt poliisiasemalle asti. Tuli luonnonmullistuksia, joku tulva tai runsas sadekausi ja lisäksi elettiin jossain banaanivaltiossa, jonka poliisi oli ihan läpimätä ja korruptoitunut, niin jäi sitten se ilmoitus tekemättä.
 
8  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Tämän hetken muotivaiva? : 08.01.2013 11:28:29
Samaa mieltä Thuileann. Lisäksi me länsimaiset ihmiset syömme yksinkertaisesti liikaa. Ei sellaisesta määrästä tavaraa selviä mikään ruuansulatus, mitä me kroppiimme työnnämme.
9  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: ADHD / ADD kartalla : 06.01.2013 16:24:06
Joo Nikki,  kuuvenus ja  mars  kaksoset saa aikaan aika vilkkaan vaikutelman tästä henkilöstä. Myös nousuvaaka, että ilmava kartta ja vikkelä kaveri ollut aina.

Mutta veikkaan pojalla  jupiter  aspect_opp merkurius papupatamaisuuden ilmentäjänä.  jupiter tekee oppositiota 3. huoneesta ja peruuttaa. Hyppii asiasta viidenteen, loppuunsaattamisen vaikeutta, tuppaa jäämään kaikki kesken, myös lauseet. Tosi erikoinen kielenkäyttö ollut pienestä asti, vaikeasti ymmärrettävä välillä, täynnä omia sanoja. Siis edelleen, vaikka on jo pian täysikäinen. Toisiko sitten  neptunus  aspect_opp merkurius sitä sekavuutta ajatteluun ja sanoihin. Jonkinasteinen dysfasia on.

 uranus vesimies aspect_tri kuu kaksoset löytyy, tarkka aspekti ja kultainen kolmio  askendentti vaaka ja siellä keikkuvien  chiron ja  kuunsolmu kanssa. Onhan tämän ihmisen reaktiot tosi erikoisia eikä poikaa kai kukaan kovin normaalina pidä. Smiley Tosi erikoinen habitus. Koulukiusattu, kuinkas muuten, chiron nousussa. Kipeitä kokemuksia ja opetuksia käy läpi ja välittää persoonansa kautta.

Psyche  rapu aspect_opp neptunus - ei muita aspekteja tarkkoina
 vesta  skorpioni ei muita aspekteja kuin aspect_sex jupiter
Chaos  harka aspect_tri  neptunus mutta kahden asteen orbilla. 
10  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: ADHD / ADD kartalla : 06.01.2013 13:52:46
AD/HD-diagnosoidulla pojallani ei hyperaktiivisuutta, mutta vaikea-asteinen keskittymis- ja hahmotushäiriö.
Hänellä uranus aspect_con neptunus oppositiossa  aurinko aspect_con merkurius. Osuvat akselille IC Kauriissa - MC Ravussa, aurinko ja merkurius rapu. Kaikki muut pers. planeetat  kaksoset, että sieltäkin tulee sähäkkyyttä, mutta mielen hajoaminen ja aivan järkyttävän vaikea asioihin kiinni jämähtäminen (siinä ei auta Uranukset eikä isä meidän -rukoukset) ja toimesta toiseen siirtymisen vaikeus. Sellaista Asperger-tyyppistä kapeakatseisuutta. Myös puhuu kuin papupata eikä osaa lopettaa. Jankuttaa, inttää ja takertuu pikkuseikkoihin eikä pääse niistä yli. Jämähtää tunnetiloihin, niin positiivisiin kuin negatiivisiin.

Aurinko-Merkurius-yhtymälle myös  aspect_opp jupiter, mutta ei stelliumissa uranus aspect_con neptunus kanssa.

 mars on nätisti aspektoitunut  kaksoset 9. huoneessa. Ei mikään erityisen aggressiivinen tyyppi, vaikka raivareita on saanutkin ja olen joutunut opettelemaan holding-otteet yms asiaan kuuluvat autismitemput hänen kanssaan. Wink 

 pluto aspect_opp kuu löytyy, ja sen alle jää myös nätti sekstiilikehto, jonka yhtenä osana tuo  uranus aspect_con neptunus. Katellaan, minne poikanen päätyy. Mitään perinteistä opiskelua edellyttävää se ei tule olemaan, siitä pitää diagnoosi huolen. Kaveri ei kertakaikkiaan pysty kouluopiskeluun. Ei pysy kynä kädessä eikä ajatus kasassa eikä - kaikella kunnioituksella - älynlahjojakaan ole ihan kauhalla annettu.
Mutta silti ja juuri siksi, kovin rakas lapsi.  smitten
11  Astro special / Astro special / Vs: Planeettojen liikkeitä vuonna 2013 : 28.12.2012 14:24:20
Kiitos Lilli! Mahtava saada nämä yhdestä paikasta. Smiley
12  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuu ja Venus ihmissuheissa : 26.12.2012 19:33:42
Tämä aihe osuu ja uppoaa. Smiley Tiukassa neliössähän nuo ovat keskenään kartalla.

Mulla kun  venus skorpioni askendentilla, niin miellän sen kovasti persoonani kuvastajaksi. Ihmissuhteet on mun juttu ja ne käydään aina läpi syvältä tai sitten ei ollenkaan. En ole edes olemassa ilman parisuhdetta. venus on nippa nappa 12. huoneen puolella, niin karmaattinen läksykin tähän sisältyy.

kuu on mulla vesimies:ssä, ja se on jo niin ufojuttu, etten varmaan ikinä opi sitä ymmärtämään.

Venukseen kuuluu mun käsitykseni mukaan naisellisuus ja taiteellisuus ja semmoinen hienostuneisuus ja sofistikoituneisuus - ja totta kai raha samoin kuin arvot. 

Kuu kuvastaa nopeasti vaihtuvia emootioita ja fiiliksiä, ensireaktioita ja totta kai äitiys ja koti kuuluvat Kuulle. Mutta ymmärtää sitä ei voi... en minä ainakaan omaani Vesimiehessä. :Smiley

Kuulle tulevat transiitit on mulle aina yli hilseen meneviä. Yleensä ne liityvät kotiin ja paikkaani siellä, ja useimmiten olosta tulee tukala, oli kyseessä sitten helpompi tai raskaampi transiitti. Tietenkin neliö Venukselle reagoi samalla. Noin kärjistetysti sanottuna koen, että naiseus ja äitiys ovat kaksi aivan eri kategorioissa olevaa juttua mun elämässä. Ikään kuin mussa asuisi kaksi naista: se Venus-Asc-nainen ja sitten Kuu-äippä-henkilö, joka on enemmän sukupuoleton otus. Eikä ne kaksi oikein mitenkään sovi saman katon alle, saati samaan kroppaan. Tongue
13  Astro special / Astro special / Vs: Astrothemen hauskoja toimintoja : 21.12.2012 22:07:27
Mulle osui Claudia Schiffer (juu, olemme hyvin samannäköisiä, äkkiseltään kadulla sekoittaa, että perhana Claudiakos se siinä menee, mutta ei, minä se vain olen minä, mehmet...)

Claudialla kuten mullakin  aurinko neitsyt, AC  skorpioni, MC  leijonamerkurius  neitsyt, jupiter  skorpioni ja  neptunus 1. huoneessa  skorpioni.

 kuu ja  venus ovat meillä eri merkeissä, että ehkä sitten siitä johtuu, että Claudia on huippunaisellinen huippumalli mutta mä en.  2funny Claudialla  venus vaaka:ssa  aspect_tri  kuu kaksoset

Claudian mars  leijona  aspect_con MC. Tuo varmaan rutkasti esiinpunkemisen tarvetta estradeille. Joka tapauksessa aina olen jotenkin salaa Claudiaa ihaillut, teinistä lähtien. Kiss
14  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Elokuvanurkkaus : 14.12.2012 11:44:39
Mun verisempään trilleri-osastoon meneviä suosikkeja:
Martyrs
Män som hatar kvinnor (ja miksei sen jatko-osatkin)
Irréversible
Funny Games
Battle Royal
Unthinkable

Ja sit outoja leffoja, sopivasti 'twisted', mutta ei varsinaisesti yliluonnollisia eikä kauhua:
Tideland
Mullholand Drive
Eyes wide shut
The butterfly effect
Minority report
Volver
Abre los ojos





15  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Ken hallitsee? : 12.12.2012 21:40:05
Olipas hauska listaus. Pari yllätystäkin sisälsi! Ja selvisipä sekin, mistä on peräisin ihmisten allekirjoituksissa ihme prosenttiluvut. Grin

Planeetat
1.  merkurius 16,4%
2.  pluto 12,5%
3.  aurinko 11,0%
4.  saturnus 10,2%
Näistä olisin vaihtanut ykkösen ja kakkosen paikkaa, mutta menköön nyt tämän kerran. :Smiley

Merkit
1.  neitsyt 23,3%
2.  skorpioni 14,9%
3.  kauris 12,8%  
4.  vesimies 9,3%
Kauris oli todellinen yllättäjä, en liitä koko merkkiä karttaani. Ehkä saturnus aspekteineen teki tämän tai jotain? Kauriissa ei mulla planeetan planeettaa. saturnus tekee kartallani vain kivoja aspekteja, niin on jäänyt jotenkin vähemmälle huomiolle. Ja varmaan sitten 10. huoneen painotus vaikuttaa.

Elementit
Maa:  42.2%
Vesi:  25.6%
Ilma:  23.1%
Tuli:  9.1%

Laadut
Muuttuva: 39.7%
Kiinteä: 33.5%
Johtava: 26.8%
Sivuja: [1] 2 3 ... 5