Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Astro special / Vs: Kaksonen ja isäntarve elämässä : 06.04.2012 08:06:06
Sad Ymmärrän, mutta onneksi isoisäsi ja enosi korvasivat isääsi kuitenkin Smiley Minäkin olen yleensä tullut paremmin toimeen miesten kanssa, koska ne on niin yksinkertaisia (tosin on tietty poikkeuksiakin) laugh Mutta nykyään olen aika ahdistunut jos joudun jäämään kahdestaan esim. jonkun miespuolisen kouluavustajan tai opettajan kanssa, outoa... idiot2 Naisten kanssa tätä ei tapahdu.
2  Astro special / Astro special / Vs: Kaksonen ja isäntarve elämässä : 04.04.2012 15:14:15
Kiitos paljon vastauksista! Smiley Mutta mietin, että voiko tämä olla haitaksi jotenkin tulevaisuudelle ettei isäni ole ollut kovinkaan läsnä?
3  Astro special / Astro special / Kaksonen ja isäntarve elämässä : 04.04.2012 13:29:45
Heii, haluaisin tietää miten suuri on isärooli kaksostyttöjen elämässä, koska nyt kun tulin vähän vanhemmaksi huomasin miten kaipaankaan isänhahmoa elämääni. Se alkaa haitata jo normaalia elämäänikin kun etsin isähahmoa jokaisesta vähänkään tutusta miehestä.  Sad

Kun olin pieni, oma isäni oli koko ajan matkoilla eikä hänellä ollut aikaa minulle ja siskolleni. Minulla oli aina ikävä isää ja itkinkin aina kun hän lähti pois kotoa.

Tiedän ettei tämä asia ei tällaisenaan kuuluisi tänne palstalle mutta kun luin, että kaksoset etsivät monesti isänpiirteitä kumppanistaan, päätin ilmaista asiani täällä. Toivottavasti osaatte auttaa sillä apua kaivattaisiin! Smiley Ja hyvää kevättä kaikille!:)
4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Entiset elämät ja ulkonäkö? : 04.04.2012 10:22:10
Onpas kumma  Shocked
Itse olen täys suomalainen ja siltä myös näytänkin, eli siniharmaat silmät, pyöreät kasvot ja vaaleat hiukset. Kauneusihanteenikin ovat yleensä sinisilmäisiä ja vaaleita. Erityispiirteenä pidän itsessäni aika isoa nenää, mutta se ei sinänsä ole rumuuden piirre sillä minulla on sanottu olevan kauniit ja isot silmät, jotka tasapainoittaisivat. Wink Mutta minusta tytöt, jotka ovat luonnonkauniita ja heillä on suhteellisen iso nenä ovat kauniita, vaikka monet pitävätkin isoa nenää rumuuden piirteenä...
Sivuja: [1]