Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kortit pöytään : 06.08.2013 20:52:59
skorpioni

Hei,

Katsoisitko minullekin muutaman kortin?

Erityisesti kiinnostaisi tietää, että löydänkö uuden työpaikan lähiaikoina? Ja miltä nuo miesasiat näyttävät osaltani lähitulevaisuudessa...?

-Pirjukka

Sinullekin nousi työasioihin Sateenkaarten 6, Puolitie.  Voit tuosta edeltä lukea Ophiuchus'lle kirjoittamani kuvauksen kortista.  Uutta työpaikkaa etsiskeltäessä on syytä pitää mielessä se oma totuus ja vaalia sitä kaikin keinoin.  "Ennemmin tai myöhemmin oivallat, että puolittaisista ratkaisuista ei ole apua.  Ne saattavat olla vain keino välttyä päätöksen tekemiseltä tai tukahduttaa oma hämmennyksesi.  Se kostautuu.  Älä koskaan yritä tukahduttaa mitään, vaan tiedosta tilanteesi ja kohtaa se.  Jos olet ymmälläsi, muista, että olet ymmälläsi.  Tiedät selkeästi silloin ainakin sen, että olet ymmälläsi.  Matkasi on alkanut." 

Miesasioihin nousi Veden (Maljojen) 8, Antautuminen.  Kortissa lootuksenlehdeltä juuri pudonnut vesipisara on saanut aamutyynen vedenpinnan väreilemään.  Hetki on hyvin merkityksellinen.  Kun pisara putoaa lehdeltä, se kadottaa tutun olemuksensa ja yhtyy veteen.  "Tämä kortti merkitsee, että jokin vaihe elämässäsi on nyt ohi.  Jotain merkittävää on luvassa, jotain täysin uutta.  Menneeseen ei ole enää palaamista.  Antaudu elämän vietäväksi, se vapauttaa."  Vastaus kysymykseesi on mielestäsi, että uusi suhde on näköpiirissä.  Smiley

Kiitos korttien katsomisesta. Hyvin osuivat kohdilleen, sillä työelämässä koen olevani juuri tuollaisessa pattitilanteessa, että pitäisi löytää jotain uutta, eikä vaan jatkaa vanhaa samaa rataa, koska se ei vaan enää toimi.. ehkäpä jokin ihan uusi ala  Smiley. Ja miesrintamalla on viimeaikoina alkanutkin olla oikein kunnolla sutinaa pitkästä aikaa... joten ehkäpä nyt löydän sen oman sielunkumppanini  smitten
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kortit pöytään : 05.08.2013 00:56:21
 skorpioni

Hei,

Katsoisitko minullekin muutaman kortin?

Erityisesti kiinnostaisi tietää, että löydänkö uuden työpaikan lähiaikoina? Ja miltä nuo miesasiat näyttävät osaltani lähitulevaisuudessa...?

-Pirjukka
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 24.04.2013 00:23:00
Hei!

Nostaisitko kortin minullekin?
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ennustus Harjoittelua. : 25.06.2012 22:23:50
Hei,

Onko elämässäni tällä hetkellä vaikuttavalla ulkomaalaisella miehellä ja minulla pitkä yhteinen tulevaisuus vai ei..?
Sivuja: [1]