Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Nousurapu vai nousukaksonen? : 03.03.2015 17:47:21
Mut eihän siinä oo mitään järkeä että joku päättää että nyt meillä on kesäaika, kun käytännössä sen trooppisen eläinradan käytännön suhde ei muutu siitä mihinkään.Onko tästä enemmänkin käyty keskustelua astrologien kesken? Tosinkaan oma nouseva merkkini ei muuttuisi mihinkään suuntaan.
2  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Nousurapu vai nousukaksonen? : 03.03.2015 15:50:32
Mutta eikös nää kesäajat sun muut ole vaan ihmisen keksintöä.On vaan kuitenkin aikavyöhykkeitä.Miten tätä nyt sitten pitäis katsoa?
3  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Nousurapu vai nousukaksonen? : 01.03.2015 19:35:52
Syntymäaika 15.8.1989 0:30 Pietari.Astro.com väittää että nousukaksonen ja Astro.fi syötetyillä tiedoilla gmt+3 väittää että on +3 astetta kravun puolella.Tämä on uusi tuttavuus ja mielenkiintoista olisi tietää että kumpaa sovelletaan.Mielestäni hänessä on kaksosen piirteitä kyllä, tavassa kommunikoida etc... en sitten tiedä. smitten
4  Astro special / Astro special / Vs: Nouseva Skorpioni : 21.07.2011 19:36:45
Rottako hiljainen?

terv. noususkorppari rotta

Onpa tässä hampaita ja saksia ja saksia lisää rapusillaan!
Kai niitä pitää johonkin käyttää, vaikka sitten kirjoittamiseen...

Huomaa että jok`ikinen tämän threadin kirjoittajista on (ilmeisesti) naisia ,pitääkö nyt kiinalaisetki horoskoopit ottaa mukaan ,hei! mä oon keltainen kosminen siemen!! Onneks härkä merkurius ,härkä mars ,härkä venus ,aurinko härkä tuo maanläheisyyttä.. nouseva skopu varmaan sitten kriittisyyttä ,ja monia muitakin puolia joita täällä on lueteltu.Väitän silti että monet piirteet joista täällä puhutaan ,ja jopa samaistutaan ei liity millään tavalla nousevaan skorpioniin -vaikkakin olen henkinen ihminen ,olen aika kriittinen asioiden suhteen ja koen että ne pitää todentaa ensin kaikesta huolimatta.Nouseva merkki ei ,niinkun ei koko astrologinen kartta ,kuitenkaan määrittele ihmistä kokonaisuutena.  aurinko harka  askendentti skorpioni  kuu rapu  merkurius harka mars harka venus harka  kuunsolmu leijona
5  Astro special / Sideerinen astrologia / Vs: MC sideerisessä : 01.10.2010 10:30:49
Miltäs kuulostaisi sideerinen  keskitaivas skorpioni ? :Smiley  Keskitaivaan hallitsija  pluto 8. huoneessa - huh! Shocked

? voitko vähän valoittaa
6  Astro special / Sideerinen astrologia / Vs: MC sideerisessä : 21.09.2010 12:01:53
Mullahan siis trooppisessa on härkä ja nouseva skorpioni olen ,kuu ravussa.
Sideerisessä taas oinas ,nouseva vaaka (eli vastamerkit tässäkin) ja kuu kaksosissa.

Olen mietiskellyt vähän asiaa ja voipi olla että mussa tosiaan on vaakamaisia piirteitä (oon todella diplomaattinen ollut aina ,oikeudenmukainen ja toisaalta aika päättämätön)

Perus härkäkään en ole ,(en ruumiinrakenteeltani ,enkä luonteeltani) vaan voisin kuvitella omaavani kyllä oinasmaisia piirteitä temperamentiltäni ja luonteeltani,mutta ihan oinaskaan en ole Tuntuu että energia joka manifestoituu minussa ei ole kuitenkaan yhtä sähäkkää kuin oinailla.. oisko pikemminkin oinas+härkä... ellei tuo trooppisen skorpioni sitten kehitä tiettyä temperamenttia ,ja lyhytpinnaisuutta minussa.Temperamentiltäni olen nopeasti lauhtuvaa ja nousevaa tyyppiä...

Kuu ravussa taas kyllä sopisi tunnepuoleeni joka on erittäinkin herkkä ja intuitiivinen ,ymmärrän muitten tunteita , mutta taas sideerinen kuu kaksosissa selittäisi jotain muita asioita ,kuten hermoston herkkyyttä ,ja erittäin sujuvaa toimeentulemista lähes kaikkien ihmisten kanssa ja muuntautumiskykyä.. lähes jopa sellaista kameleonttimaisuutta että huomaa puhuvani välillä eri ihmisille eri tavalla- ikäänkuin vaistoaisin millätavalla heille pitäisi kommunikoida Smiley en tiedä sitten.. mielenkiintoista tämä.

Nämähän voisi toimia jotenkin päälekkäin , siis trooppinen ja sideerinen kartta.  Wink
7  Astro special / Sideerinen astrologia / Vs: MC sideerisessä : 16.09.2010 11:49:54
Hei.
Ensinnäkin on hyvä jo tiedostaa, että astrologia on tulkinnallisesti melko hajanainen. Tämä koskee niin eläinrataa, huoneita kuin monia muitakin yksityiskohtaisimpia tulkinnan osia.

Yksi mielenkiintoisimpia tulkinnan kiista-alueita on "Asc vs. Mc", ja ehkä juuri siksi, koska siitä ei vielä kauheasti puhuta. Mutta tulevaisuudessa puhutaan.

Monet hindu-astrologit, jotka käyttävät kyllä sideeristä eläinrataa, ovat juurtuneet kuitenkin siihen vanhaan traditioon että ihmisen luonnetta määrittää kellonajan mukaan Askendentti, aivan niinkuin länsimaissakin ajatellaan. Monet heistä eivät edes huomioi MC:tä.

Minä en kuulu siihen koulukuntaan lainkaan. En usko että nousevalla merkillä on vaikutusta ihmisluonteeseen. Sen sijaan MC:llä on sitäkin enemmän, ja tämä tulee puhtaasti empiiristä havainnoista käsin. Minulla ei olisi mitään trooppista eläinrataa sekä Askendenttia vastaan, jos ne toimisivat empiriisesti, mutta kun eivät toimi.

Lemniskata kyseli Mc:stä Kaksosissa. Meridiaani Kaksosissa ilmenee persoonan vilkkautena, puheliaisuutena ja ylinopeutena. Henkilö on taipuvainen esiintymään ja seurustelemaan paljon. Monesti tämmöinen henkilö jopa ärsyttää ja hajottaa "tiedottavalla" tyylillään ihmisten suhteita jne. Kokemusta on.

MC Oinaassa puolestaan viittaa aktiiviseen, toiminnalliseen ja omaehtoiseen persoonaan. Koettakaa oivaltaa mikä tämä MC luonteessanne on...se on juuri se osa, joka ilmenee konkreettisessa vuorovaikutuksessa päällimmäisenä; "Live-tilanteessa". MC:n osuutta ei pidä tietenkään hirveästi korostaa. Luminaarit ovat paljon vaikuttavampia osasia luonteen kokonaisuudessa.

tv.


Osaisko joku tulkita tätä Smiley
Sivuja: [1]