Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Astro special / Vs: Kartan "kauheuskisa"! : 08.10.2011 00:07:21
Osallistun yhdistelmällä  aurinko mars merkurius venus 12. huoneessa.  Embarrassed
2  Astro special / Astro special / Vs: Hirveästi vain samaa merkkiä kartalla : 18.06.2010 03:27:05
Mulla taas planeetat on kerääntyneet kasoina huoneisiin ennemmin kuin samoihin merkkeihin. Kärjistetysti mun koko kartta on 6. ja 12. huoneessa. Jälkimmäisessä sisäplaneetat pl. Kuu, ja kutosessa sitten ne loput 2funny Neptunuskin roikkuu kutosen ja seiskan rajalla.

Merkkikerääntymistä vahvimpina mulla on harka aurinko mars merkurius chiron vesta ja  jousimies kuu jupiter uranus neptunus
3  Astro special / Astro special / Vs: Härkien ketju : 15.03.2010 23:32:15
Mielenkiintoisena lisänä luin eräästä horoskooppikirjasta, että kahden Härän asetelma olisi yleensä ystävyyssuhteissa lähes mahdoton, mutta työparina ja rakkauselämässä ihanteellinen. Minullakin on joskus ollut suurta eripuraa toiseen Härkään ystävänä.
Minusta taas tuntuu, että omalal kohdalla tuo on mennyt juuri toisinpäin Grin kaveripohjalla mennessä kaikki ok, mutta johan kolisee sarvet ja sorkat, jos mitään isompaa yrittää saada aikaan. Toki luonnollisesti härät on juuri se ryhmä, johon tämä tuntuu useimmiten ihastuvan helpoimmin... ota siitä nyt sitten selkoa.

Itse olen aina kokenut olevani tyypillinen härkä. Suurimmilta osin tuo Rakkauden valon ensimmäiselle sivulle kopioitu kuvaus pitääkin paikkaansa, paitsi parin kohdan osalta, joissa mennään aivan toiselle äärilaidalle. En voi sietää kauan ruuanlaiton kanssa nysväämistä - paras vaihtoehto olisi, jos ruoka valmistaisi itse itsensä ja annostelisi itsensä lautaselle eteeni. Olen myös ainakin omasta mielestäni enemmän kaupunkilainen kuin maalainen, tosin jälkimmäiseen saattaa vaikuttaa sekin, että olen lähes koko ikäni asunut kerrostalossa. Smiley
4  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Syntymäkellonaikasi? : 09.03.2010 02:37:09
Lauantaiaamuna klo 7. Se taisikin sitten olla niitä harvoja ja valittuja kertoja, kun täällä ollaan tuohon aikaan hereillä.
5  Astro special / Yleistä / Vs: Astrologiset kaksoset : 09.03.2010 02:27:23
Mielenkiintoinen idea!

Joskus muinoin deittailin härkäpoikaa, joka oli syntynyt about tismalleen päivää ennen minua. Olisihan se jo silloin pitänyt tajuta, ettei siitä ole lopputuloksena kuin sarvien kalistelua. Kumpikaan ei suostunut tulemaan juuri missään vastaan itsepäisyyspuuskissaan. :Smiley jälkeenpäin kun miettii, jollakin tapaa se yhteys oli aivan eri tasolla kuin muiden ystävien/tuttujen kanssa.
6  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Mars ja toimintamallisi? : 03.03.2010 03:23:34
Eräs ystäväni sanoi, että hän on vähän hidassoutuinen, koska hänellä on Mars Härässä. Ja sanoi, että vanhemmuuteen ei kalorit tahdo liikkua.
Täälläkin soudetaan Härän kanssa kanssa, hitaasti mutta varmasti... ja tietysti keskellä 12. huonetta. Miksi tehdä jotain tänään, kun sen voi jättää huomennakin tekemättä. Grin
Sivuja: [1]