Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Päihdeongelma/päihdeongelmaisia lähipiirissä : 18.01.2010 20:08:25
voiku se vaan oiski nii helppoa ja yksinkertasta, että vois vaan vaihtaa kämppistä...
2  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Päihdeongelma/päihdeongelmaisia lähipiirissä : 15.01.2010 11:34:42
heips kaikki! Itsellä oli ongelma alkoholin kanssa n. vuosi sitten. en voinut olla päivääkään ilman alkoholia, se ei olisi tullut kuuloonkaan.. Lopetin yhteyden ystäviini, enkä itse edes tajunnut sitä kun päivät meni juodessa "parempien ystävien" kanssa. Mutta jotenkin ihmeessä otin itseäni niskasta kiinni. Ja jotenkin sain sovittun ystävieni kanssa Smiley Nyt asun yhden niistä ystävien kanssa joka ei hyväksynyt juomista..
Mutta nyt kämppikseni on täysin eri ihminen.. Hän juo lähes jokapäivä, sen 1 kalja tarkottaa: muisti pois. Se juo ihan uskomattomia määriä ja on aivan kamalassa kunnossa jokakerta. Tällähetkelläkin se on neljän päivän reissussa joka tarkottaa aamusta iltaan juomista.
Mutta ei se juominen ja baarissa ravaaminen oo nii hirveen kamalaa, mutta sillä on tapana levittää haarat jokaikiselle vastaantulevalle miehelle... Se on huolestuttavaa. ok! itsekkin tykkään baarissa käydä usein, mutten juo monestikkaan ku yks kaks seurapiirikaljaa.. Yleensä lähen baariin siksi kun kämppis aikoo lähteä, ja tiedän mitä se siis tarkottaa.. Meen vahtimaan aikuista ihmistä baariin!! tickedoff
Viimeksi se kävi baarin vessassa panemassa ympärikännissä jonku miehen kanssa eikä edes muistanu kuka se oli, tai minkänäkönen se oli. Heti vessasta tultuaan se vaihto miehen lennosta....
Tiedän ettei mun tarvis vahtia aikuista ihmistä, mutten voi sitä yksinkään päästää... Se siis levittää haarat kelle vaan, ja kiehnää miesten vieressä ja flirttailee kovasti. Ja jos se sitten on liian tyrkyllä eikä saa ketään mukaansa niin se lähtee kotiin, ja se on sitten siinä kunnossa että konttaamalla kotiin.. sammuu jonnekki ja jäätyy kuoliaaksi.. siksi menen sen mukaan yleensä aina! sille vois tapahtua mitä vaan!!! Ja sitten ku sille yrittää sanoa asiasta niin se kieltää kaiken "en edes ollu kännissä, muistan melkeen kaiken"  idiot2 Ja siis sen rahat loppuu aina nopeasi, eli siis puhelinsoitto äitille niin sen tilillä on taas "Ruoka ja Vaate,ym rahaa" Mutta se tarkottaa juomarahaa sille Angry MITÄ MÄÄ SEN KANSSA TEEN!!?!?!?!?

Ja Voimia kaikille päihdeongelmaisille, ja niidel läheisille smitten
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 14.01.2010 14:37:56
Pitää yrittää kertoa ettei yöunia saa häiritä! knuppel2
Mutta toisaalta haluaisin tietää miksi ne täällä käyvät, onko niillä ehkä jotain asiaa?
 Shocked
4  Astro special / Astro special / Vs: Kokemuksia skorpioneista : 12.01.2010 14:41:28
Mullekki tulee näitä"miks katot tuimasti?" tilanteita, vaikka omasta mielestä en kylläkään kato Shocked
Ja lupaukset pitää pitää Smiley

Ja se Skorpparimies, joo sillä on tooooooooooooooooosi huono itsetunto!
Mutta se on saanu rakennettua itelle ison egon, ja todellaki kostaa koko maailmalle laugh
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 12.01.2010 14:01:35
WAUTS!  Cheesy Kirjoitan tänne vaikkei kukaan lukisikaan, olen niin innoissani, enkä tiedä parempaa paikkaa kun tämä minne kertoa!!!

Eli siis paras ystäväni on alkanut seurustella semmoisen miehen kanssa joka on vienyt ystävältäni kaiken"vapauden" Mies on erittäin mustasukkainen, eikä luota tuohon tyttöön, hän on myös erittäin omistushaluinen. Ystävääni en näe enää paljon koskaan koska se mies ei halua päästää sitä minnekkään jos siellä on vaikka "toisia miehiä". Ystäväni on muuttunut paljon sen miehen takia, se on siihen niin rakastunut että se on tehnyt sen niin sokeaksi ettei ystäväni edes tajua että muut huomaa sen ahdistuksen, ja varovaisuuden. Olen yrittänyt sitä hänelle selittää, mies on  täysin väärä jnejne.

Eilen mietin tätä asiaa kokopäivän. Ennenku menin nukkumaan niin viimeisimpänä mietin "neitiX herraX on vienyt sinulta kaiken vapauden, olit ennen Rennompi. etkä enää ole oma itsesi, mieti vielä onko herraX sinun rakkauden arvoinen?"

Niinpä juuri äsken ystäväni soitti ja kertoi että aamulla kun oli heränyt, hän oli kuullut päässään minun ääneni ja nuo yllämainutut sanat, mitä meitin ennenkuin menin nukkumaan! Smiley Ja hän on vasta tänäaamuna ymmärtänyt kaiken mitä sille olen yrittänyt kertoa kokoajan! WAUTS!!! Toinen juttu:
muutaman yön ajan olen herännyt vähänväliä kun koirani on murissut jollekkin eteisessä... aina kun olen katsonut eteiseen on siellä jokin ollut, tunnen sen läsnäolon! se on joko tumma ihmishahmo tai  erikokoisia kirkkaita kuvioita tai palloja..  Shocked olen aika pelkuri ja pelkään nyt siis nukkumaanmenoa Embarrassed onko se tarpeen?
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: pieni kokeilu ;P : 12.01.2010 13:41:20
kukku Smiley
haluaisin tietää kans yhden jutskan, jos suostut Wink
Rakkausrintamalla kans smitten smitten
kiitos! Smiley
7  Astro special / Astro special / Vs: Kokemuksia skorpioneista : 12.01.2010 11:19:24
"Väärinymmärryksiä on silti kyllä tullut, mua on luultu vähemmän pehmoksi kuin oikeasti olen. Niin ja joissain tilanteissa toisinpäin Riippuu siitä mitä se pehmous pitää sisällään..."

Itse tunnen itseni pehmoskorppariksi. Mutta monet uudet tuttavuudet sanovat että aluksi vaikutin kymältä, viileältä, kovakuoriselta, jopa julmalta. Ja kun on oppinut tuntemaan paremmin niin sanovat että olen herttainen, eikä ymmärrä miten on aluksi voinut edes kuvitella moista Grin

Kun taas nykyinen "mieheni" piti aluksi minua vaaleanpunaisena hattarana, on nyt vasta sanonut että en enää olekkaan niin suloinen, ihana ja herttainen. Vaan enemmänkin piikittelevä, ja liian suorapuheinen Huh

Ja kuten skorppareihin tulee, pidän asioita salassa. Jotkut asiat on vain hyvä pitää omana tietona.
Jotkut ei sitä ymmärrä idiot2
Muuten tunnen itse loistoskorppareita! Kaikki tuntemani skorpparit on oikeudenmukaisia, mukavia hyvin avuliaita ja tietenkin Hönöjä laugh

Tunnen yhden Skorpparimiehen joka kantaa edustavasti skorpparin mainetta otsassa.
Hän on ilkeä, piikittelevä, väittää jokaikisessä asiassa vastaan, käyttää toisia ihmisiä hyväksi, juonittelee jatkuvasti.. ja on todella ärsyttävä... Itse olen joskus ollut kyseisen henkitön kanssa "yhdessä" Ja tunnen hänet todella hyvin, ja siitä miehestä ei sitä pehmeää puolta löydy!
Eli kyllä niitä pahojakin skorppareita näköjään löytyy Shocked
8  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Kaukoparannusta tarvitseville : 12.01.2010 10:58:01
Kiitos smitten smitten smitten smitten
9  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Kaukoparannusta tarvitseville : 11.01.2010 13:25:44
Hei kaikki Smiley
Itsekkin olen jo jonkin aikaa ollut niin finaallissa. En ymmärrä mistä tämä alamäki johtuu... Olen aina ollut iloinen energiaa täynnä oleva ihminen. Viime kuukausina olen taas tuntenut että minulla ei riitä voimat mihinkään. minun pitäisi opiskella, mutta tänäkin aamuna jäin sänkyyn makaamaan. En vaan millään jaksa nousta. Oloni on kokoajan jotenkin haikea, ahdistunut ja surullinen. Mutta peitän sen kaiken hyvin, esim käppäkaverinikin joka on hyvä ystäväni ei ole huomannut mitään, välillä vain ihmettelee kun näytän väsyneeltä.  Undecided
Olen sellainen ihminen että suljen kaiken pahanolon itseni sisään enkä osaa avautua mistään kenellekkään. idiot2 pitäis varmaan alkaa opettelemaan puhumista!
Mutta tänne sain kertoa pahan oloni, kiitos smitten
Ja muillekkin paljon jaksamisia smitten
10  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Mikä eläin olet? : 08.01.2010 18:58:45
hm.. Mustaki tuli siili Tongue vaikka ei kyllä kuvasta mua olleskaan:D:D
11  Astro special / Yleistä / Vs: VOIMAELÄIN : 08.01.2010 15:22:40
alkaa tulla epätoivo.. mutta eihän sitä väkisin voi heti löytää.
Kysyin kaverilta että millanen ihminen oon, se vastas:
Sullon naama monesti rutussa, luonne on että ihan hassu höpöttäjä mutta myös ihan viisas ja oikeudenmukainen ja vähän hukassa joskus pelokaskin. Cheesy ota tuosta nyt sitte selvää idiot2
12  Astro special / Yleistä / Vs: VOIMAELÄIN : 07.01.2010 23:42:18
 Cry en millään löydä omaa voimaeläintäni  Undecided
pitää kai kokeilla kutsua se uniin Smiley
Sivuja: [1]