Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Astro special / Vs: Persoonallisuustyyppisi ja astrologia : 24.09.2009 14:00:57
Olen  aurinko neitsyt ja INFP the Idealist  Wink
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuka se oikea on ? : 23.09.2009 07:55:58
Hei kaikille!

Eli, jos ymmärsin, koska olen  aurinko neitsyt kuu neitsyt merkurius neitsyt venus leijona mars skorpioni askendentti jousimies, SE oikea mulle pitäisi olla  aurinko kalat kuu kalat merkurius kalat venus vesimies mars harka askendentti kaksoset??
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kalat ja neitsyt : 20.09.2009 22:59:10
Olen miettinyt, että ehkä jos annan aikaa ja tilaa hänelle...mutta myös olen miettinyt, että ehkä hänellä on jo joku. Enkä tiedä jo mitä tehdä, ehkä jos lähden sairaslomalla Espanjaan perheeni kanssa, mutta toisaalta aloitin jo toista vuotta ammattikorkeakoulussa enkä haluaisi olla pois, kun suomi ei ole äidinkieleni. Mutta tämä  kalat on erilainen muista merkeistä...Olen tavannut  oinas miehen enkä tykännyt hänestä kun jo painosti liikaa;  kauris miehiä tapasin 3, muttei mitään tullut heidän kanssa,  kaksoset oli kiva ja vielä ollaan kavereita, vaikka meistä ei tullutkaan mitään,  jousimies oli liian erilainen ja outo, ei mitään yhteisiä ja näin kävi.  harka mies oli tosi mukava, mutten ole kiinnostunut hänestä,  rapu oli mukava, mutta emme olleet kiinnostuneet toisista,  skorpioni oli ihana, mutta hän asuu Tanskassa vaikka on suomalainen.  vesimies vaaka leijona emme sopineet yhteen... Mutta  kalat:lla on täynnä tunteita ja muita ihania juttuja...

No, jos hän ei vastannut lähettämääni viestiä, niin se tarkoittaa sitä, ettei ole kiinnostunut eikä halua pitää yhteyttä...Harmi vain... Cry
4  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kalat ja neitsyt : 20.09.2009 22:39:31
joko tuo tyyppi tai joku muu, ei se elämä sen vakavampaa ole, no peitot ei ehkä riitä yhteisinä asioina, mutta jos sitä muuta oli.. aika näyttää, elä hätäile.. itselläkin tyypit katoilee ja ilmestyy.. tietysti ihan oikeassa tilanteessa jossa halutaan olla toisen kanssa, se on molemminpuolista ja läheisyys, keskustelu, yhteenmuuttoajatukset eivät ahdista vaan tuntuvat oikealta ratkaisulta..

 Wink

No, meillä on paljon yhteisiä ja hän kertoi, että häntä pelottaa tämä tilanne, jossa olen täydellisen sopiva hänelle...Mutta halusin vain auttaa häntä enkä tiennyt, että häntä ahdisti käytökseni...olen espanjalainen ja olen yksin Suomessa, ei ole perhettä eikä ystäviä. Seurustelin viime vuonna  jousimies miehen kanssa, mutta olimme todella erilaisia, hän päivä, minä yö.
Sitten tämä  kalat vastasi ilmoitukseeni ja rupesimme kirjoittelemaan toiselle joka päivä, tapasimme livenä ja olen varma, että hän halusi olla kanssani. Mutta vitsit kun häntä ahdisti enkä anna anteeksi itselleni. Olen rakastunut häneen ja vaikka jo 5 kk sitten nähtiin, vielä sydämessäni on tunteita häntä kohtaan. Oli voimakas vetovoima. Mutta häntä ahdisti  Cry
5  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kalat ja neitsyt : 20.09.2009 18:57:54
Moi, minäkin olen nainen  aurinko neitsyt  askendentti jousimies ja tapasin ihanan  kalat (en tiedä hänen nousevaa merkkiä). Hän on kuten sinä kerroit ja olen rakastunut häneen. Ongelma on se, että vaikka alussa hän näytti olevan kiinnostunut minusta, ajan myöten hän ei edes vastaa tekstariini eikä postiini. Hänen mukaan, häntä ahdisti käytökseni, mutta se johtui siitä, että hän erosi edellisestä tyttöystävästä ja koska kertoi, että voi aina huonosti, niin minä halusin vain auttaa häntä, olla tukenansa. Meillä on paljon yhteisiä, samoja harrastuksia ja kiinnostuksen kohteita, meillä on jopa samat peitot! (miten voi olla mahdollista? tämä on kohtalo  Huh).
Nykyään, en kuullut hänestä pitkästä aikaa. En pysty unohtamaan hänet, vaikka viime kerta, että nähtiin, oli jo 5 kk sitten. En tiedä mitä tehdä, mutta sydämeni kertoo, että pitää odottaa häntä, kunnes on selvinnyt erostansa. Mitä te muut ajattelette?

Ja Risama, kyllä Kalat ja Neitsyt sopivat toisilleen, älä epäile.
Sivuja: [1]