Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kamalista kamalin uni : 09.04.2011 20:52:47
Mietin juuri, että onkohan sillä vaikutusta asiaan, että olemme mieheni kanssa päätymässä eroon ja mies on muuttanut toiseen kaupunkiin. Lapset ovat viikonloppua viettämässä isänsä luona. Ensimmäistä kertaa 1-vuotiaskin on mukana. Kävi mielessä, että olin todella ahdistunut, kun poika lähti, mietin kokoajan miten siellä pärjätään ja onko pojalla ikävä minua. Kun mies haki lapsia, meillä oli pieni sanasota vielä eteissessä, joten jäi ehkä hieman huono omatunto myös siitä. Ehkä näillä on voinut olla jotain vaikutusta. Olen nyt myös ensimmäistä kertaa seitsemään vuoteen ihan yksin monta päivää. Ehkä sekin vaikuttaa. Se olikin unessa omituista, ettei se ollut ahdistava, kun näin sen vaan vasta sitten, kun heräsin ja rupesin ajattemaan sitä tarkemmin.
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Kamalista kamalin uni : 09.04.2011 13:32:15
Näin ihan kamalaa unta. Herätessäni vaan itkin ja vapisin. Jopa oksetti. Tänään sain nukkua tavallista pidempään joten näin unen 09.00-12.00 välisenä aikana. Unessani näin kaikki 3 lastani hukkuneina. Ensin kaksi tytärtäni vierekkäin pinnan alla. Unessa lapsilla ei ollut kasvoja, mutta silti tiesin, että he olivat minun lapsiani. Kahlasin vedessä ja näin lapset ihan lähellä pintaa. Vaatteet ja hiukset näkyivät oikein selvästi, mutta toisaan ne kasvot puuttuivat. Uni muuttui loppua kohden niin, että Hukkunut lapsi oli 1-vuotias poikani. Hänetkin näin pinnan alla kahlatessani vedessä. Ja nostin hänet syliini. Pojallakaan ei ollut kasvoja,  mutta teisin että hän oli poikani. Jossain vaiheessa unta näin myös pojan vedessä niin, että hän oli jään alla. Kun nostin pojan syliini hän oli eloton ja vain makasi sylissäni. Uni ei ollut mitenkään ahdistava, enkä unessa ollut surullinen tai paniikissa. Kannoin vain poikaani sylissäni. Olin unessa myös kävelyllä toisen äidin kanssa, joka ei ollut minulle ennestään tuttu. Tämä äiti työnsi lastenvaunuja ja minä kävelin hänen perässään, elotonta poikaani kantaen. Unen loppussa rupesin kokeilemaan kielellä hampaitani..ja huomasin että minulta puuttui toinen etuhammas ylhäältä. Siinä vaiheessa heräsin. Se unen loppu tuntui jotenkin kamalan todelliselta. Ensimmäisenä kokeilin onko mulla kaikki palikat suussa. Näen hirveän harvoin painajaisia. Tämä uni vaivaa minua todella paljon. En saa päästäni niitä kuvia. Enkä usko että tämä uni voi mitenkään olla merkitykseltään positiivinen. Piti käydä se tännekin purkamassa, kun on niin huono olla.  Embarrassed
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Tunnistaako Narsistin kartasta? : 01.11.2010 12:18:28
Tarkoitin tässä kysymyksessä Narsismia sairautena. Kaikissa ihmisissä on varmasti joitakin narsistisia piirteitä. Mutta tässä tapauksessa on kyseessä ihminen joka pilaa ihmissuhteensa ja elämänsä narsismilla tajuamatta olevansa sairas. Hänen karttaa tutkiskellessani ajattelin tätä kysäistä. Olen vielä ihan untuvikko tulkitsemaan karttoja. Joten pahoittelen tökeryyttä.

Tällä henkilöllä on Venus skorpionissa, 3 huoneessa ja IC:n päällä. Venus on myös avautuvassa sekstiilissä nousumerkkiin (leijona). Sulkeutuvassa semisekstiilissä aurinkoon. Venus on myös yhtymässä merkuriukseen. Vaatii minulta vähän perehtymistä vielä nämä asiat, joten kiitoksia avusta oikein paljon!!  smitten

Ai niin..ja löytyyhän tuolta myös tuo Venuksen yhtymä Plutoon.
4  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Tunnistaako Narsistin kartasta? : 30.10.2010 15:25:14
Eli onko jotakin korostunutta Narsisitin kartalla..jotain joka kenties paljastaa nämä narsistiset piirteet?
5  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Horoskooppien välinen kemia-Gallup : 04.07.2009 22:27:30

1. Mikä aurinkomerkkisi on?
    -Skorpioni
2. Mikä kuumerkkisi on, jos tiedät?
    -Leijona
3. Mikä aurinkomerkki sytyttää sinut?
    -Jousimies, Neitsyt
4. Mikä aurinkomerkki on sinulle luotettava ystävä?
    -kalat, skorpioni
5. Mikä aurinkomerkki saa sinut ristiriitaiseksi?
    -vaaka
6. Mikä aurinkomerkki saa sinut näkemään punaista?
    -Leijona
7. Mikä aurinkomerkki saa sinut tukahdutettua täysin?
    - Ei mikään! knuppel2
8. Mitä aurinkomerkkejä lähipiirissäsi on?
    Äitini on myös Skorpioni, isäni on Leijona, siskoni on kalat, ex-mies sekä tämä nykyinen ovat Jousimiehiä. parhaina ystävinä on pari vaakaa, kalat, härkä ja kauris.
9. Kuinka tulet läheistesi kanssa toimeen?
    Parisuhteessa vaihtelevasti..mulla on vaativa huone nro 7 muutenkin. Härkä kauris ja kalat ystävyydet menevät loistavasti, vaakojen kanssa joskus ongelmia. Skorppari äiti on mulle läheinen..leijona isä etäinen.
10. Mahdollinen lisätieto/kommentti.
      7 huoneen vaikutus näkyy näissäkin armotta.Olen aika ehdoton.
6  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Haluaisiko joku auttaa : 24.10.2008 18:10:22
Kiitokset La Papessa!

Oli hauskaa kuulla mitä tuo aurinko-merkurius-uranus 8. huoneessa voisi tuoda tullessaan.Minulla on nimittäin pieni sivubisnes, joka on vanhojen tavaroiden haalimista ja myyntiä.Tai oikestaan se vie ison osan ajastani. :)Olen harkinnut sitä ihan ammatiksi asti.Luulin, että tämä on silkkaa verenperintöä.

Lapset ovat kyllä vielä pieniä, joten varmasti he muuttuvat vielä vuosien saatossa omiksi persoonikseen.Kuopus on isänsä tyttö ja hyvin voimakastahtoinen tapaus.Esikoinen taas on rauhallinen ja nauttii samoista asioista kuin minäkin.Saas nähdä mitä heistä tulee.Laitan tähän lasten kartatkin.Josko joku haluaa niitä vilkaista.Kuopuksen kartassa on tuo leija..osaisko joku kertoa mitä se merkitsee??Se on kuulemma harvinainen.Ensimmäinen on siis esikoisen ja toinen kuopuksen kartta.
7  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Haluaisiko joku auttaa : 24.10.2008 13:32:14
Olen kiinnostunut astrologiasta aivan hiljattain, joten oma tulkintani on vielä aikamoista hakuuammuntaa. :uglystupid2:Löytyisiköhän täältä kartastani kiinnostuneita, jotka voisivat auttaa minua?Minulla on aivan täyteen "pommitettu" 7 huone ja tämä näkyy rakkauselämässä.Pidän kiinni viimeiseen asti ja teen parhaani.Pysyn laivassa, vaikka se olisi uppoamassa.Ymmärrystä ja empatiaa minulla rittää.Minulla on tapana elää elämää rakkauden ehdoilla, mikä vaikuttaa osaltaan siihen, etten saa tehtyä esim. urallani asioita, joita haluaisin.Ilmeisesti raha on minulle täysin toisarvoinen seikka elämässä.

Olen todella kiinnostunut kaikesta yliluonnollisesta.Olen myös erittäin hyvä "lukemaan" ihmisten ajatuksia ja tunnetiloja..se on välillä jopa häiritsevää.Psykologia kiinnostaa myös aivan erityisesti.Kuitenkin olen kouluttautunut taiteelliselle alalle.Näkyykö näitä asioita kenties kartastani?Ystävyys suhteissa olen myös aika ehdoton.Minulla ei juurikaan ole puolituttuja.Vain ystäviä tai vihollisia.Olen myös kiinnostunut matkailusta ja matkustan aika paljon.Tällä hetkellä haaveilen ulkomaille muuttamisesta.

Lapset ovat tärkeintä elämässäni, ja olen aika suojeleva äiti.Oma äitini on skorpioni ja hänen kanssaan tulen hyvin toimeen.Isäni on Leijona ja välimme ovat aika etäiset.Näkyvätkö nämäkin kartalta?Esikoiseni on Vesimies-Skorpioni-härkä ja hänen kanssaan olen todellisessa "symbioosissa".Kuopus on Oinas-vaaka-kalat ja veikkaan, että hänen kanssaan tulee olemaan hankalampaa. ;)Kaikki minkä voi kartalta tulkita on erittäin tervetullutta!! Smiley

Sivuja: [1]