Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Ihmiskoe : 20.12.2014 13:04:28
Olin mukana myös.
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ja täälä uusi aloitteleva tarot-lukija...? : 27.10.2014 20:39:16
Heippa, katselisitko minullekin löydänkö omaa asuntoa itselleni ja vaikkapa miestä, pitkän yksin olon jälkeen.

Asuntoon sinulle nousi Maljat ässä, Maljat 7 ja Maljat 9

Tulkitsisin, että sinulle annetaan tai on jo annettu mahdollisuus asuntoon. Seuraavat kortit viittaavat, että tulevaisuudessa sinulle tulee eteen useampiakin vaihtoehtoja joista innostut. Tämä saattaa aiheuttaa valinnanvaikeuksia. Luota intuitioosi ja siihen mikä tuntuu hyvältä. Lopulta saavutat mielihyvän tässä asiassa.

Esteisiin nousi Pentaakkelit 8
Tämä tarkoittanee tässätapauksessa ehkä kärsimättömyyttä. Tahtoisit heti asunnon Smiley Kärsivällinen vaivannäkö pitkän aikavälin tavoitteen saavuttamiseksi kyllä kannattaa.

Eduksesi nousi Sauvat ritari.
Sinulla on rohkeutta, tarmoa ja seikkailumieltä riittävästi asioittesi hoitamiseen. Tämä kortti voi myös yleisesti merkitä kodinvaihtoa.

Löydätkö miehen -kysymykseen nousi Pentaakkelit 7, Miekat 4 ja Hallitsija

Olet tehnyt suunnitelmia tulevaisuutta ajatellen ja nyt kenties tuntuu ettei tapahdu mitään. Se ei kuitenkaan ole totta. Älä anna periksi Smiley Tulevaisuudessa saat mahdollisuuden pieneen hengähdystaukoon. Ns. vetäytyä syrjään elämän vastoinläymisiltä. Tilaisuus levätä ja järjestellä ajatukset uudestaan.
Hallitsija merkitsee naiselle luettaessa yleensä jotain merkittävää mies henkilöä. Tarkoittaisiko tässätapauksessa, että kyllä se mies sielä on tulonpäällä Smiley

Esteisiin nousi Kohtuus
Täämä tarkoittaa ailahtelevien tekiöiden tarkkaa hallintaa, joka johtaa onnistuneeseen tulokseen. Olisiko sinulla vaikeuksia tasapainottaa elämäsi eri osa-alueet? Neuvoksi voisi sanoa sen, että tee kuten kortin kuvassa oleva enkeli. Sekoittele sopivassa suhteessa Smiley

Eduksesi nousi Sotavaunut
Kohtalo ohjaa sinua ja on apunasi tässä asiassa. Ole itsevarma Smiley



Kiitokset katsomisesta. Asunnon haku on ollut käynnissä 12v välillä unohtuen kun nykyinen asunto on niin mukava ja ystävä alakerrassa. Mutta 
syksyn tullessa tulee mieleen, että olisi kivempi asua lämpimämmässä asunnossa ja ennen eläke ikää omassa kodissa. Kuuluukohan ailahtelehtiviin elämän osa alueisiin: vanhat vanhemmat ja sukulaiset, joita vähän eri sairaudet  vaivaavat, joita täytyy kattoo perään siskoni kanssa. Kotoo pois muuttaneet tyttäreni(huolta kannetaan puolin jos toisinkin päin) perhettä ei vielä kumallakaan mutta kun sellainen on, niin on mieleen tullut et olisi kiva(ehkä) joku mies puolinen seurana vanhuuden päivinä kun muu suku häviää vanhuuttaan ja työ kaveritkaan ei ole enää läsnä joka päivä. Ystäviä kyllä on joka sormelle,mutta se on silti eriasia.
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ja täälä uusi aloitteleva tarot-lukija...? : 27.09.2014 19:44:28
Heippa, katselisitko minullekin löydänkö omaa asuntoa itselleni ja vaikkapa miestä, pitkän yksin olon jälkeen.
4  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Hei autoileva astrolainen! : 28.05.2014 23:06:21
Kävellen taluttaen pyörää, huomaa paremmin ja talvella olisi kiva jos olisi ne heijastimet pinnoissa ..ne siellä keskellä. Meillä päin pyörillä on etuajo oikeus viuhahtaa yht äkkii jostain puskan takaa tielle jos pyörätie jatkuu siitä eteenpäin. Ja nuoriso ajaa eteen mistä milloinkin.
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Näyttääkö tämä enkelipallolta? : 19.05.2014 19:05:40
Olen ottanu vastaavan kuvan 5 kuvan otolla kun aurinko tulee puiden takaa kirkkaasti. erikuvissa sama punainen ympyrä jonka keskeltä auringon valo tulee ja pyrstönä lila juova,ne ovat eri kuvissa  eri kohdissa  säteitä, ympyrän reunoilla. Kävin eilen tarkistamassa asian samasta kohtaa ja siellähän se sama punainen ympyrä tuli näkyviin kuin viimeksikin kameran takaa. Joskus kuvasin niin että auringon säteet tuli tumman pilvilohkareen takaa, niin siitäkin tuli isompana samanlainen punainen ympyrä jonka keskeltä valo läpäisi.

Joskus otin sisältä ikkunan läpi valokuvaa kuun sirpistä , kuvaan tuli myös paljon palloja, joissa parissa oli kasvot, suljetu silmäluomet ja suuta vähän. sekä mun omat sormet kameran ympärillä.

(Niin tarkoitin että nämä minun ympyräni tuli kameraan auringon heijastumina, päin aurinkoa)
6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kämmenet kuumenee : 12.05.2014 22:41:10
Minulta lähtee reiki energiaa käsien kautta vähän väliä, niille joille olen sitä antanut ennempää,niin heidän ajatuskin että tarttis saada hoitoo, laukaisee kämmenien lämpenemisen. Ite en tie kenelle menee, mutta sanon vaan et olkaa hyvä vaan kelle sitten meneekin.Sohvan nurkassa oleva lemmikki kanikin kerran veti aikalailla sitä. Siitä sitten huomasinkin, että reppana oli ihan kipeä.
7  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 10.03.2013 00:44:29
Kiitokset onnitteluista smitten
8  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 02.03.2013 23:39:42
Sain eilen töissä kultaisen ansiomerkin 30- vuotisesta työstä ja tänään todistuksen reiki master kurssista.
9  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Edellinen elämä-leikki ;) : 01.03.2013 00:54:58
Siiri 58: Pieni, vaaleanutturainen opettajatar. Maija Poppas-kengät ja pitkä tummansininen hame. Vaalea hattu, jossa tummanvioletti paksu nauha. 1800-luvun loppua. Oma pieni sininen huone koululuokan yhteydessä, niukka kalustus, pari kirjaa. Hoidat myös luokan kunnossa pidon ja lämmittämisen.
Nuori, siksi asemastasi epävarma. Oppilaat siinä ala-aste-ikäisiä. Kova ois aviokaipuu, rikkaampikin kelpaisi, varauden ja miehen turva, oman arvon nousu Wink Ei tarvitsisi raataa nälkäpalkalla pahankuristen lasten kanssa: vaikka opettaminen on mieluista, lapset huonosti kasvatettuja, melko köyhiä.


Heippa vaan, huomasin nyt vasta monen kuukauden päästä kuuhildan ja Mii-i :n vastaukset, kiitokset niistä.Hävitin kohdan silloin ja enkä löytänyt takaisin samalle sivuille niin unohdin kokoasian.
Nykyisessä elämässäni monet ovat sanoneet mua opettajaksi mutta sitä taitoo en osaa, mutta olen koulussa ala-asteella siivoojana pian 30v,päätin jo 5v että menen kouluun töihin.ja aika tottelemattomia lapset ovat, että saa komentaa vähän väliä. Asun toisella ala-asteen koululla, entisessä opettajajien asunnossa.Vähän tota kumppanin kaipuutakin olis...

Kuuhildan kertomukseen, olen pienestä asti tykännyt harmaista hevosista joita näkee vain harvoin.
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarot ja heiluri katsontoja... : 27.02.2013 23:17:31
Tervehdys minultakin,kyselisin heilurilta että löydänkö oman asunnon itselleni tänä vuonna ja
löydänkö vihdoin seurustelu kumppanin itselleni?
 Kiitän jo etukäteen vastauksesta.
Heiluri sanoo seuraavaa:
Asunnosta oli silleen kyllä ja ei tunnelmat...ehkä löydät sen asunnon mutta emmitkö sitten kumminkin...
Ja seurustelu kumppani näyttäis olevan tulossa kyllä smitten

Arvatenkin asunnon ostossa käy noin, edellisellä kerralla kävi niin, kysyttiin varvulta, et kannattaako ostaa niin se ilmoitti että ei jotain ongelmia asunnossa oli,samassa talossa oli jälkeen kunnostettu osake myynnissä,mutta siihen ei sitten rahani riittäneetkään.Ei asunnon hankkimisessa niin kiire olis (olen hakenut vasta 7v vuotta, olisko  aurinko :harka:llä ja nousevalla  :neitsyt:merkillä, mitään osuutta asiaan ) mutta nyt on epävarmaa et saavatko vuokralaiset vielä asua tässä talossa,sen takia tuli mieleen taas asunnon osto.

Elikä seuraava kysymys olisi, sitten kun kerkeet  --irtisanotaanko vuokralaiset pois tastä talosta?  kiitos valmiiksi.
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarot ja heiluri katsontoja... : 25.02.2013 19:07:20
Tervehdys minultakin,kyselisin heilurilta että löydänkö oman asunnon itselleni tänä vuonna ja
löydänkö vihdoin seurustelu kumppanin itselleni?
 Kiitän jo etukäteen vastauksesta.
12  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Aurinko kahdeksannessa huoneessa : 05.02.2013 01:12:33
Täällä myös  aurinko harka 8 huoneessa, siitäkö se johtuukin kun elämä on ollut välillä niin vaikeaa. Välillä on tullu möyrittyä pohjamutia myöten kun oon ollut niin masentunut jossain vaiheessa elämää.Viimiset kymmenen vuotta ovat menneet aika hyvin kun sain eron miehestä ja jäätiin lasten kanssa keskenään. Mutta viime kesänä ajettu kolari jossa entinen työ kaveri kuoli,jäätyään autoni alle toi jonkun mustan möykyn sisuksiini kuulemma,sanovat energia hoitajat ja itsekkin olen koittanut saada sakroja järjestykseen mutta se musta pilvi menee aina sakrojen päälle.Käyn reiki 3 kurssia jossa aletaan puhdistaa itseä ja sitä puhdistamista on omiks tarpeeksi riittämiin.Toivottavasti puhdistautuminen ei kestä vuosikymmeniä kun oon jo yli viiskymppinen.
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Valopallot/"orbs" valokuvissa? : 03.01.2013 22:18:09
Mun yhdellä pöly pallollani oli kasvot,silmät kiinni, kuvassa,kun suurensin sen koneelle,pienessä kuvassa ei ne erotu ja muilla ei ne näkynyt niin selvästi.
14  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Unisymboleiden pieni ABC : 14.12.2012 00:40:05
Tyttäreni (19v) näki unta että hänen vasemman puoleinen kulmahammas irtosi.
Seuraavana yönä hän näki että hän nukkui unessa ja näki valkosuklaasta olevan ristin joka hajosi palasiksi.hän oli huutanu täysillä sitä kun uni oli tuntunut pelottavalta.
kolmantena yönä näki että minä(äiti) ja siskonsa tapettiin(kaikki tapettiin?oli muitakin)
neljäntenä että mamma joutuu sairaalaan....(pappa sinne sitten lopulta joutui)
Nyt ihmettelee,mistä nämä painajaiset nyt yhtäkkiä tulivat uniin ja mitä ne tarkoittaa.

Asumme kaikki eri paikka kunnilla yksinämme ja tämä tytär on asunut vajaa vuoden yksin opiskelupikkakunnalla yhen talon yläkerrassa.Viikonloppuisin ja harjoitteluajat asuu kotona.viikolla ollaan yhteydessä tietokoneen kanssa.
Olemme aika kiinteessä suhteessa toisiimme, isä lähti 10v toisen naisen mukaan ja perusti perheen.Nyt tämä tytär opiskelee lähihoitajaksi ja sen mukana ajatuksiin tullu et on huolissaan äidin terveydestä,ym.
 
15  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Edellinen elämä-leikki ;) : 22.11.2012 19:47:57
Haluaisin myös tietää mikä olin viimeksi,edell. elämässä.
Sivuja: [1] 2 3