Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Tulkintaa äitiydestä : 15.02.2014 00:17:50
Minun ja äitini synastriakartasta löytyy minun  askendentti yhtymä äitini IC.
Tämän kai pitäisi helpottaa lapsi-vanhempi suhdetta? Vai riippuuko merkistä missä yhtymä on?

Toki myös  aurinko  merkurius  venus tekevät neliötä hänen  venus  mars  aurinko ,ja tämä neliökimppu selittänee väliemme kuoppaisuutta?  Shocked
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sielunkumppani : 18.08.2013 20:52:34
No, muistaakseni, jostain syystä meidät on rakennettu niin, että pelko ja ihastuminen/rakastuminen ovat lähellä toisiaan, ja menevät joskus ihan sekaisin.

Tämä juttu mun tekisi mieleni ymmärtää, että miksi ihastuminen/rakastuminen on ihmiselle asia ja tunne josta epäröidään kertoa ihastuksen/rakastuksen kohteelle. Mikä juttu tässä tutussa ilmiössä oikein on takana? Undecided


Kuulemma sellainen juttu, että joskus kivikausiaikaan, se että muut ihmiset ovat torjuneet sinut, on kirjaimellisesti tarkoittanut kuolemaa. Eihän silloin ole selviytynyt ilman laumaa..
Tai torjutuksi tulemistahan siinä pelkää, kun pelkää tunnustaa tunteitaan Cheesy
3  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Älykkyysosamäärä : 23.06.2013 11:50:49
Astro.comin pikatulkinta jo sanoo Merkurius yhtymä Venus aspektista:

"...Perhaps the most important effect of this aspect, however, is that it takes your mind away from narrowly logical thinking. You look for form and beauty in ideas as well as in objects. Also you may think visually, by seeing images in your head rather than just connecting ideas...."
4  Astro special / Astro special / Vs: Suhde vanhempiin : 20.05.2013 20:54:16
Sitä odotellessa siis.
Kyllähän itsessä olen kuun vaikutuksen huomannut, ehkä se vanhemmuussuhdekin jonain päivänä sitten kirkastuu Cheesy
5  Astro special / Astro special / Vs: Suhde vanhempiin : 20.05.2013 20:20:22
Kuun huonesijainti? Miten sitä tulkitsisi... Tai kun itselläni tuo  kuu  rapu niin luulisi ensimmäisen mielikuvan olevan juurikin että äitisuhde on todella tärkeä ja läheinen? tai ylihuolehtiva äiti? Kumpikin mielikuva metsään ja rajusti  Grin
6  Astro special / Astro special / Vs: Suhde vanhempiin : 20.05.2013 19:21:39
Miten, päteekö siis samalla lailla, jos aurinko on oppositiossa/neliössä/yhtymässä saturnukseen, niin isäsuhde on haastava? Vai vaikuttaako saturnuksen lisäksi myös jokin muu?
7  Astro special / Astro special / Vs: Suhde vanhempiin : 20.05.2013 17:06:22

Toisaalta olen ajatellut, että neliöiden ja Saturnuksen välinen suhde on tietyssä mielessä "luonnollinen", koska jos ajatellaan asiaa planeettojen hallitsijamerkkien kautta niin Saturnustahan hallitsee kauris, joka on luonnollisesti neliössä Venuksen yhteen hallitsijamerkkiin eli Vaakaan. Marsin hallitsijamerkki oinas taas tekee myös neliötä kauriille. Ja aspektina myös tuo Kuu oppositio Saturnus edustaa jonkinlaista merkkikohtaista luonnollisuutta, koska Kuun hallitsija rapu on luontaisesti oppositiossa Saturnuksen hallitsijamerkkiin. Näin ollen voisi kenties ajatella, että Saturnus toimii melko lähellä omaa aluettaan, kun se tekee neliöitä muihin planeettoihin ja varsinkin niihin planeettoihin, joihin se tekisi neliötä perinteisen hallitsijamerkkien perusteella. Esim. Merkuriuksen ja Saturnuksen luontaisena aspektina toimii joko kolmio tai kvinkunssi riippuen siitä, kumpaa Merkuriuksen merkkihallitsijaa käytetään neitsyttä vaiko kaksosta. Ja eikös perinteisesti Saturnukseen liitetty myös toinen merkki eli vesimies hallitsijaksi.

Itselläni löytyy tuo  kuu oppositio  saturnus ja ainakin astro.comin tulkinta sanoo sen tarkoittavan mm. että äiti on todella tärkeä.
Itselläni tosin noin ei ole, ennemminkin täysin päinvastoin. Voiko kartalla siis olla muita viittauksia riitaiseen suhteeseen? Vai voiko sen nähdä vain synastriakartat tekemällä.. Mitkä synastriassa mahtavat olla pahimmat riitaa aiheuttavat asemat? Kokemuksia, mielipiteitä?
8  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Horoskooppien välinen kemia-Gallup : 17.02.2013 21:26:32
1. Mikä aurinkomerkkisi on?
 vaaka

2. Mikä kuumerkkisi on, jos tiedät?
 rapu

3. Mikä aurinkomerkki sytyttää sinut?
 neitsyt. Tai jos ihastun johonkin muuhun aurinkomerkkiin, miehen nouseva tai kuu on ollut neitsyt

4. Mikä aurinkomerkki on sinulle luotettava ystävä?
jousimies syntyy luottamus nopeiten. Hieman pidempään tunnettuani myös  kaksoset

5. Mikä aurinkomerkki saa sinut ristiriitaiseksi?
 vaaka

6. Mikä aurinkomerkki saa sinut näkemään punaista?
 vesimies ja  kauris
 
7. Mikä aurinkomerkki saa sinut tukahdutettua täysin?
 oinas ja  kauris

8. Mitä aurinkomerkkejä lähipiirissäsi on?
 neitsyt  vaaka   kaksoset

9. Kuinka tulet läheistesi kanssa toimeen?
useimmiten hyvin. turhan helposti tuppaa jäämään sanomatta jos jokin painaa mieltä, mutta usein unohtuu itseltäkin nopeasti

10. Mahdollinen lisätieto/kommentti.
9  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Erikoinen syntymäkartta(ko)?!? : 05.12.2012 13:22:41
Haluisko joku vääntää oikein rautalangasta et miten noi ohitukset katotaan Cheesy
kun itsellä aurinko 18astetta  vaaka niin pitääkö tehdä erikseen kartta yhdelletoista eri auringon asteelle, vai ajatella niin, että vain aurinko liikkuu ja katsoa mitä planeettoja se syntymäkartalla ohittaa vaisiis äh? Cheesy
10  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Pihtarit! : 05.12.2012 12:32:11
Eikös kauris nimenomaan ole 'kuuluisa' siitä ettei mikään merkki muutu niin paljon siirryttäessä olohuoneesta makuuhuoneeseen? Cheesy Vaikka kai kauriskin hallitsee valtapelin suhteellisen hyvin

Ja totta kyllä tuo, että oinaalla ei varmaan riitä energia pitempään pihtaamiseen, tai just että ei jaksa laskelmoida asioita, jokusen päivän ajan ehkä jaksaisi?
11  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Pihtarit! : 04.12.2012 21:48:49
niin totta kyllä! Tulisko tolla periaattella  oinas sit hyvänä kakkosena, aika vallanhaluinen merkki sekin? tai 1. tai 8. huoneen painotukset Shocked ja olisiko pihtausmerkki sitten ihan aurinko, mars vai vaikka kuu? Cheesy
12  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Pihtarit! : 04.12.2012 20:11:14
mihin katosi se idea että jatkaisia keskustelua seksin ja/tai rahan pihistelystä? Cheesy

voisin itse ainakin aloittaa, että kun piheyden rahan kohdalla saanee aikaan, ainakin stereotypioista päätellen oinas, härkä ja rapu (?), mitä planeettaa pitäisi katsoa? Aurinkoa ja nousua?
Olisiko painotus 2. huoneessa viittaus tähän myös? vai joku tietty merkki huoneessa kaksi? Ainakin isälläni, joka on varsinainen rahanpihtauksen kuningas, on kuu härkä, huoneessa 2.

Ja entä sitten seksinpihtaus? Miten mulla on sellainen olo että vesimies ja härkä voisivat olla vähiten seksuaaliset merkit? Kokemuksia/Tietoa? Cheesy Olisiko joku sellainen, että vesimies ja härkä ovat stereotypisesti seksuaalisten merkkien, leijonan ja skorpionin, vastamerkit?
13  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Äitisuhde : 19.10.2012 14:05:35
Hei Trius, täällä vähän samansuuntaista kokemusta kuin sinulla. Tuntuu että pelkkä olemassaolo on ärsyttänyt äitiäni aina. Meidän kartoilla mun  askendentti ja äidin IC on asteen heitolla samat.
Mun  aurinko merkurius ja venus on oppositiossa äitini  askendentti:hen, hänen ja minun kuu oppositiossa keskenään.
Ei turhan helppoja aspekteja siis alkuelämään isketty Cheesy
14  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Älykkyysosamäärä : 19.10.2012 13:41:54
Osaako joku sanoa, millä lailla poikkeuksellisen suuri taikka pieni älykkyysosamäärä näkyy kartalla, vai näkyykö ollenkaan? tai jotain viitteitä millä osa-alueella älykkyyttä on enemmän/vähemmän kuin keskivertoihmisillä?
Olisiko merkuriuksen aspekti johonkin vai..?
15  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Nousumerkeistä ja kellonajoista : 08.02.2012 18:55:57
mut jos nousumerkki on kaksosen lopussa, eikös ykköshuone silloin osu rapuun? 1.huonehan on minä-huone joten se voisi selittää sitä rapumaisuutta
Sivuja: [1] 2 3