Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarot harjoittelua (ei kysymyksiä) : 11.11.2007 22:37:43
Heissan kysyjät,

Nyt on niin, että en kykene vastaamaan kysymyksiin, joita minulle on jätetty. Koulu on jäänyt sen verran jälkeen, että sen kurominen kiinni vie vapaa-aikani seuraavilta viikoilta kirjaimellisesti. Ja luultavasti ensimmäiset vastaukset tulevat vasta n. 3vko päästä.

Belle: sinulel pyrin vastaamaan ensiviikon kuluessa, kun katselmus jäi vajaaksi.

Pahoitellen: Yöpihla
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarot harjoittelua : 03.11.2007 02:13:04
Nyt kestää, sillä työelämä vie jo vapaa-aikaani ja loput käytetään perheeseen, joten vastauksia on niukalti luvassa lähiaikoina.

Yöpihla
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarot harjoittelua : 03.11.2007 02:11:46
Hei Belle,

henkisentien jutuista en valitettavasti tajuunut, mutta nostan sinulle kortit ja kerron mitä niistä saan. Muutan nyt katsantoani sen verran, että poimin kirjasta ne mitkä katson kuuluvan katselmukseen. Pyrin nostamaan työhösi kaksi ja henkiseen kasvuun yhden, mutta aina kortit eivät mene niin kui tahtoisi Smiley

ennen kortteja katsomista. Eteen tulisi tilanne, joka ratkaisee sen tarjotaanko sinulle vakituista paikka vai ei. Siis ihan lähiakoina. Luultavasti hoidat tilanteen kotiin, mutta tuntuisi, ettet olisi ihan siinä työssä, missä sinun pitäisi. Tämän päätät kuitenkin sinä itse. Mutta se saatko vakipaikan vai et, ratkeaa piakkoin...vaikka aikaa vakinaistamiseen on.

Kortit: Pahoittelen, mutta en voi katsoa, sillä mieheni on piilottanut näemmä korttini (siivonnut siis jonnekkin). Mutta voin myöhemmin kastoa kysmyksiisi vastauksen YV:n kautta.

Pahoitellen: Yöpihla
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarot harjoittelua : 26.10.2007 20:40:33
Hei lillian!

Katostaan mitä korteista tulee Smiley

Nostin sinulle kolme korttia rakkauteen. En varsinaisesti menneeseen, enkä tulevaan vaan tavallaan tähän hetkeen ja mihin se johtaa, joten tulkkaan kortit yhdessä.

Rakkaus: Maljojen kolme, maljojen kuusi, erakko

Ilman opusta: Näsitä ei kamalasti informaatiota tule, mutta jonkin verran. Jää aika lyhyeksi kuitenkin tämä oma tulkinta. Korteista näkisin, että teidän suhteella on kaikki mahdollisuudet. Tunnutte sopivan hyvin yhteen ja mies vaikuttaisi näiden korttien mukaan oikein "unelma mieheltä". Mutta viimeisen kortin merkityksestä en ole varma. Kortti joko kertoo siitä, että suhteesta tulee vakaa, viisas ja tasainen, jossa molemmat osaavat arvostaa toisen tarpeita. Tai sitten se tarkoittaa sitä, että tämä mies ei kuitenkaan tule olemaan se elämäsi mies, mutta että suhde opettaisi sinulle jotain oleellisa itsestäsi ja rakkaudesta. Itse kallistuisin tuohon viimeiseen tulkintaan.

Opas sanoo:

kolmonen:kolmonen kuvastaa yhteistyötä, sen tuloksia..synteesiä. Kortti edustaa yltäkylläisyyttä, rikkautta ja ylitsepursuavaa iloa. Edustaa myös tunteiden ja kokemusten jakamista niin hyvinä kuin huonoina aikoina. Kertoo kyvystä kommunikoida sydämen tasolla ja käskee iloitsemaan ja olemaan avoin mystisille kokemuksille. Sinulla on kaikki mahdollisuudet kehittää ihmisuhteitasi parempaan ja luovempaan suuntaan.

kutonen: kutonen symbolisoi laajenemista. Kortti edustaa lapsenomaista vilpittömyyttä, menestystä sekä aitoja ihmissuhteita. Ekstaattista iloa ja täyttymyksen olotilaa. Lähesty ihmisiä ennakkoluulottomasti ja lapsekkaan luottavaisesti, sinulle avautuu silloin uudenlaisia mahdollisuuksia ja voit katsella maailmaa viattomin ja puhtain mielin/silmin. Älä kuitenkaan ole sinisilmäinen Wink

erakko: Edustaa yksinolemista, maailmasta pois vetäytymistä, sisäänpäin kääntymistä ja viisautta sekä täyttymystä. Erakko on viisas ja kokenut tiennäyttäjä, joka auttaa muita etsijöitä myös. Meditaation ja valaistumisen kortti. Toimi niinkuin sinulle on hyväksi, tee vain se minkä koet tärkeäksi. Kuuntele sydämesi ääntä ja anna itsellesi tilaa kasvaa. Saata keskeneräiset asiat päätökseen.

Yleiskatsaus: Kun katson näitä kortteja ja kysymystäsi sanoisin, että se mikä välillänne tulee olemaan, tulee olemaan kaunista ja herkkää.

Toivottavasti oli apua!

Yöpihla Smiley
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarot harjoittelua : 26.10.2007 02:00:28
Hei kaikki kysyjät,
Nyt menee aikaa, kun tuntuu että ei voimia riitä sitä mitä alussa. Eli katson maks yhden päivässä, en aina sitäkään. Joten enään ei välttämättä ole päivistä kiinni, vaan viikoista Smiley

Ne, jotka ovat laittaneetyksäriä, vatsuasta ei mitä luultavaminkaan tule, ennenkui olen vastannut niille, joilla on sama päivämäärä kysymykselle. Poikkeuksia on ollut, mutta niihin on sitten ollut hyvä syy. Joten siis kestää...
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarot harjoittelua : 24.10.2007 23:48:06
Hei Elwyn!

Tämän on varmaan nonet sulle jo sanoneet, mutta kylläs ieltä on tulossa joku. Jos oikein mortteja tulkitsin, tämä ihminen saa sinun suojamuurisi valmiustilaan ja olet piikit pystyssä häntä varten. Hänen näkökulmasta siis vaikeasti lähestyttävä..siis silloin, jos sinua yrittää lähemmin lähestyä. Mitä katsoin kortteja, niin on mahdollista, että karkoitat hänet pois. Sinulle ehkä tapaus, jota et voisi koskaan kuvitellakkaan, mutta oikeasti juurikins inulle tehty. Ei taida olla nyt elämässäsi (tai silloin, kun nuo kortit nostin), mutta tulisi tässä lähitulevaisuudessa. Mikä se sitten on, en osaa sanoa...minulle se olisi vuoden loppuun, maksimissaan kevääseen mennessä. Mutta jotkut sanovat, että aikaa ei voi ennustaa?

Pääpystyyn...sillä ihan ketä vain ei tiellesi heitetä, vaan se, joka vierellesi kuuluu. Maltti on siis valttia Smiley

Yöpihla
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarot harjoittelua : 22.10.2007 23:32:27
Hei Elwyn,

en ihan käsittänyt kysymystäsi, joten nostelen kortteja katsotaan mitä tulee.

Nostin kortin tällehtekelle ja kaksi tulevalle.

Tämähetki:Rakastavaiset

Ilman opusta: Tämä kortti kertoisi, että sinulla on kaikki elämässä ok. Eli perusasiat elämässäsi on kunnossa. En tiedä, mutta olisiko ehkä tämä se syy? Tuntuu liian tylsäsltä kun ne asiat, joitaolet tavoitellut ovat jo käsillä. Ihmissuhteiden osalta tämä kertoisi, että mahdollisuus on, jos antaisit sen tulla. Ja voipi olla, että nimenomaan tämä on ongelmasi. Olet liiaksi viehtynyt siihen missä olet, ettet uskalla päästää ketään sekoittamaan pakkaasi. Koska tämä kortti kertoisi jo yksinään minulle siitä, että ongelmasi olisi kumppanin puute. Mutta kirjoituksessasi sain sen käsityksen, ettet sellaista halaja.

Opus sanoo: Symboloi lämpöä, vilpittömyyttä, romantiikkaa ja lämpöä. Ihmisuhteiden kortti. Leikkisä elämänasenne sekä syvä sitoutuminen ja antautuminen. Kyseessä on intiimi suhde, joko perheeseen, ystävään tai toiseen ihmiseen. Kuvastaa vastakohtien, energioiden yhteensulautumista. Korostaa myös rakkautta tienä henkisyyteen ja korkeampaan tietoisuuteen. Anna itsellesi mahdollisuus rakastaa. Opettele rakastamaan, aloita vaikka asioista elämässäsi ja laajenna se ihmisiin. Anna rakkauden virrata, hukata itsesi siihen! Muista, että rakkaus on aina pyytteetöntä (mutta mielestäni ei kyllä aina terveellistä, jos se vahingoittaa antajaansa!)

Tuleva: Lanttien neljä, maljojen seiska

Ilman opusta: Älä vetäydy yksinäisyyteen tai eristäydy muista. Kun annat ihmisten nähdä itsesi sellaisena kuin olet, tulet myös näkemään muut sellaisina, kuin he ovat. Kortiti lupaisivat sinulel paljon kauniita asioita elämääsi. Sillä on myös "ässä" hihassa, jota sinulle ei viellä paljasteta, mutta sen saadaksesi, sinun pitää itse myös toimia. Nämä kortiti myös kertoisivat, että olet ehkä mietteliäs ja omalla tavalla sisäänpäin vetäytyvä ihminen. Sinussa on viisautta ja herkkyyttä, mutta pitäisit ne mieluiten itselläsi? Tähän asti, kun olen kortteja katsonut, niin kertoisivat ihmissuhteesta, jos vain annat sille mahdollisuuden. Työstä tai opiskelusta eivät kertoisi mitään. Nämä asiat ovat jo tavalla tai toisella sinulla jo hyvällä mallillaan. Ihmissuhde ei aina tarkoita kumppania, jonka kanssa sinun on aamulla herättävä smasta sängystä, pestävä hänen pyykkinsä ja tiskattava hänen likaiset astiansa. On monia muitakin suhteita, jotka saattavat tehdä elämästä kauniin ja jokaisesta päivästä seikkailun. Jos tämä väittämä/luulo on väärä, niin koko katselmuskin on. Elämässäsi ei ole pahemmin ystäviä, ihmisiä kyllä, mutta yhdellekkään et ole avautunut, ainakaan vähäänaikaan, niinkuin olisit voinut. Olet ikään kuin vetäytynyt heistä syrjään. Sanot paljon, mutta et tarpeeksi.

Opas sanoo: Nelonen edustaa tasapainoa, seitsemän henkistä kehitystä. Lanttien neljä symbolosoi tarvetta olal yksin aj pitää asioita omissa käsissä. Muistuttaa omista rajoituksista ja kehoittaa olemaan oikealla tavalla ylpeä saavutuksista. Kuvasta taloudellista harkintakykyä sekä kykyä asettaa järkevät tavoitteet. Symboloi myös voimaa ja tietoutta. Tunnustele omaa energiaasi. Tee itsellesi selväksi, mitä haluat pitää itselläsi ja mistä voit luopua toisten hyväksi. Opettele omistamaan ja luopumaan. Tiedä rajasi.
Maljojen seiska kuvaa  suuria mahdollisuuksia, unelmia, jossa kaikki on ulottuvilla. Emme kuitenkaan voi saada kaikkea. Ihminen usienmiteen haluaa kaiken samalla kertaa, eikä se ole käytännössä mahdollista. Voi symbolisoida myös todellisuudesta pakenemista (nautinoaineisiin, ruokaan tai muihin asioihin, jotka vievät todellisuudesta pois/mielikuvitus jne). Mitä haluat elämältäsi ; toimi sen mukaan. Nauti unelmistasi, silloinkin kun ne eivät toteutuisi. Ole tietoinen valinnoistasi.

Yleiskatsaus tulikin tuolla toisen tulkinnan lopussa, toivottavasti oli apua.

Yöpihla Smiley
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: haluatko viestin sisäiseltä jumalattarelta : 19.10.2007 23:52:50
Kiitos Conventina: pohdiskelen vastaustasi vielläkin. Pohdittavaa siis löytyi, asioista joiden kanssa olen kamppaillut ennenkin Wink
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarot harjoittelua : 19.10.2007 23:49:34
Hei höpöhöpö,

katsotaan mitä kortit sanovat.

No niin...sinulla oli kysymyksiä, mutta tästä tulee nyt yleiskatsaus ja joudun valitettavasti tekemään tämän aikalailla intuition mukaan. Pyrin käyttämään myös opusta, mutta en niin laajasti. Syy on se, että sekoittaessani pöytään putosi yhdeksän korttia. Luettelen kortit yhdessä järjestyksessä ja sitten tulkkaan ne. Tämä siksi, että kun ne putoavat pöytään, niin uskon, että silloin ne kortit nimenomaan on tarkoitettu sinulle ja vaativat enitn huomiotasi. En tiedä osaanko tämän tulkinnan tehdä, mutta yritän parhaani. Ei ole menneisyyttä, ei tulaveisuutta ei nykysitä, vaan kaikki on näissä..ja kortit kai kertovat sitten mistä on kyse?

Kortit: Lanttien kasi, sauvojen seiska (väärinpäin),lanttien neljä, miekkojen seiska, kuolema, sauvojen neljä, ylipapitar, lanttien lähetti, kohtalonpyörä.

Ilman opusta: Menneisyytesi ei ole ollut helppo, olet tehnyt paljon töitä päästäksesi siihen missä olet nyt. Taistellut erinäisiä asioita vastaan ja joutunut tekemään töitä, että olet löytänyt "mielen rauhan". Jossain vaiheessa olet vetäytynyt irti kaikesta, paennut itseesi. Pyrkinyt kaukaskis menensiyydestä ja jäänyt katselemaan sitä kaukaisuudesta. Siltikin asiat ovat seuranneet mukana, ja kun olet luullut karistavasi ne, se ei olekkaan käynnyt toteen. Rankka polku, jonka jälkeen olet "syntynyt" uudestaan. Se mitä olit, kuoli ja mitä olet nyt syntyi. Korteista näkyisi avioliittosi, ja sen onnellisuus. Sinulla on kuitenkin painotaakkaa, vaikka ne eivät enään painaisi, vaikuttavat kuitenkin käytökseesi. Jos nyt tulkitsen kortteja oikein, olet miehellesi (jos nyt oikein arvasin ja olet nainen Grin )todella rakas. Te taspainoitatte toisianne. Olette ehkä kuin yö ja päivä, mutta täysin riippuvaisia toisistanne. Päivä tekee yön mahdolliseksi ja toisin päin. Teidän välillä on jotain herkkää, jos vain annatte sen tulla esiin. Miehessäsi on puolia, joita et ehkä ole katsonut/nähnyt. Hän ei ole aivan sellainen, kuin luulet, vaan hänessä on paljon hyvää, joka ei päällepäin näy. Jos oikein tulkitsen niin arastelee näyttää sisintään. Se on kuitenkin alue, johon ehdottomasti sinun kannattaa tutustua kunnolla! Näiden korttien mukaan, hän on kohtalosi, tavalla tai toisella. Mutta kun katson kortteja niin minulel nousee halu sanoa, että älä luovuta, vaan katso syvemmälle. Olet hänelle liian vahva ja se pelottaa. Silloinkin, kun itse tuntisit päinvastoin.

Kirja lyhyesti: (kortti kerrallaan ja erotan joka kortin tulkinnan vinoviivalla) Työnteko, niin henkisen kuin fyysisen, luovuus ja taito suoriutua niistä. Niiden syvällisestä kokemisesta. Asioiden tekemisestä, ei itsensä, vaan tekemisen vuoksi./ (käänteinen tulkinta) vastuuntunnottomuus, paikoillaan junnaaminen, hölmöyttä ja päättömyttä tekemisissään. Pelokkuutta seistä mielipiteidensä takana (liiaksi tositen) sekä valöheteöusta itselleen. Uskaltamattomuusesta olla totuudenmukainen itseään kohtaa./ Tarvetta olla yksin ja pitää asioita omissa käsissään. Ole ylpeä saavutuksista, utat muista rajoituksesi. Kertoo järkevyydestä taloudellisissa asioissa sekä tavoitteissa./ oivo, tieto, että menestys on lähellä. Kehoittaa tekemään monta suunnitelmaa, yhden ainoan lisäksi ja turvautumaan muihin tarvittaessa. Järjen käyttöä, sekä oikeisen ratkaisujen löytämistä ja uskallusta toimia niiden mukaisesti. Saat mitä haluat, mutta et välttämättä tavalla, jola haluat./  Syvällinen muutos, uudelleen syntyminen. Uskalla kuolla menneisyydelle ja syntyä uudelle. Uusi tapa käytää mahdollsuuksia, joita sinussa on./Rauha tyytyväisyys, sekä uusien asoiden aloittaminen. Keskeneräiset asiat on kuitenkins aatettava loippuun ennen tätä. Muistuttaa tekemään asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä ja hyväksi, ei niitä, joista ei ole hyötyä ja ovat pahaksi. Positiivinen vastuun ottaminen. Nauti mitä teet ja iloitse mitä olet aikaan saanut./ pitkälle kehittynyt henkisyysm intuitio ja riippumattomuus. Naisellisuus ja alitajunta. positiivionen ja neg, maskuuliininen ja fem. kaikki taspainossa. Harmonia sisäisen todellisuuden ja ulkoisen elämänkanssa. Kuuntele itseäsi, sinussa on viisaus, josta et ole tietoinen. Pystyt paljon suurempaan, mitä tiedätkään./ Leikkisiä, huumorintajuinen elämänasenne. Viehättävä, lämmin persoonallisuusm ottaa toiset huomioon. Maallinen menestys, johon on lapsekkuus sidottu positiivisella tavalla. (miehesi)/ Kehoittaa katsomaan mennyttä ja arvoimaan sitä uudelleen. Älä taistele elämän luonnollista voimaa vastaan. Suunyaa voimasi tätä kohden, älä vastaan.

Miten tilanteesi muistuttaa sinuya aikaisemmasta (menneisyydestö)?Nyt voit tehdä uudenlaisia ratkaisuja (vapauttaa itsesi). Olen avoin kokemuksille ja ota riskeja! Huomaa miten rikas ole ja ole avoin kaikelle, siten saat kaiken käyttöösi. Sinulle on paljon, jos vain otat vastaan.

Yleiskatsaus: ei onnistu..se vaan, ett' mitä oli mennessä, älä turhaan luule, että saat sitä nytkin. Asiat ovat täydellisen erinlaiset Smiley

Yöpihla
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarot harjoittelua : 19.10.2007 20:52:03
Terve mörökölli07,

sinulla olikin liuta kysymyksiä. Nostan jokaiselle kysymykselle yhden kortin ja katotaan mitä tulee vai tuleeko mitään Wink

Yrityksen menestys: Miekkojen viisi

Ilman opusta: Edellytykset tähän, mutta vaatii rohkeutta, riskin ottoa ja kuitenkin tappioita. Kaikki suunnitelmat eivät mene niinkuin toivoisit ja ne sinun tulisi huomata. Toisaaltaan taas kaikki kannattamattomat asiat eivät olekkaan niin huonoja kuin luulet, vaan niistä koituu hyvää. Mitään Nokiaa näissä korteissa en näe, mutta en epäonnistumistakaan. Vaatii vaan kova työtä.

Opus sanoo: Vitonen edustaa muutosta. Edustaa taistelua, antautumista ja jopa häviämistä. Aina ei voi voittaa, mutta ei hävitäkkään. Päätös siitä kuuluuko voittajiin vai häviäjiin on itsensä päätettävissä..ne jotka pääsevät tämän kahtiajakoisuuden yläpuolelle ovat todellisia voittajia. Opettele häviämään, niin ettet perustettoomasti soimaa itseäsi. Jokainen kokemus on tärkeä. Iloitse muiden voitoista ja ole nöyrä kun itse voitat. Ylpys kääntyy aina itseään vastaan. Mietelause/meditaatio: pysyn näkemään tappiossakin voiton.

Avioliitto: Lanttien viisi ja miekkojen neljä väärinpäin

Ilman opusta: Suteenne on vahvalla pohjalla, mutta ongelmiakin on. Mielestäni ensimmäinen kortti muistuttaisi siitä, että suurin rikkaus maailmassa on, kun on toinen jakamassa elämää. Silloin maallisilla asioilla ei ole niin paljoa merkitystä. Onnen voi löytää jo siitä, että saa katsoa toista silmiin tai nähdä hänen hymyilevän. Kortti kertoisi, että teillä on tuo rikkaus, mutta on vaarassa että se häviää. Toinen kortti varottaisi uhrautumisesta. Toinen teistä uhrautuu toisen vuoksi ja se johtaa katkeruuteen. Kenenkään tunteita ei voi ohittaa eikä niitä voi vähetellä. Ne ovat ja ne pitää hyväksyä sellaisinaan ja etsiä niihin ratkaisu. Kotinne vaikuttaisi hieman levottomalta? Kortti muistuttaisi myös siitä, että suhde on aina kahden ihmisen työntulos. Molemmilta vaaditaan ja moelmmat joutuvat osallistumaan siihen. Yksin ei kukaan voi suhdetta rakentaa. Älkää kadottako toisianne, pitäkö itsestäänselvyytenä, ärsyyntykö toistenne tunteista. Luottakaa rakkauteen ja toisiinne ja siihen, että mitä teette, teette rakkaudesta toiseen. Sillä pääsee jo pitkälle. Eli lyhyesti sanottuna, korttien mukaan teidän avioliittonne on tarkoitettu, mutta sen pysyvyys ei ole varmaa. Siihen voitte te ainoastaan vaikuttaa. Älkää hukatko sitä arkeen ja maailmalle Smiley

Opus sanoo: Vitonen muutosta ja nelonen tasapainoa. Lanttien vitonen kertoo muutoksesta, vanhojen rakenteiden sortumisesta. Uutta on syntymässä vanhan tilalle. Edustaa toimeentuloa ja selviytymisestä jokapäiväisen elämän huolista. Kaaoksen jälkeen edessä on jotain kaunista ja kun kaikki tuntuu sortuvan, olet haavoittuvainen ja altis omaksumaan uusia elämänarvoja. Älä pelkää, elämä pitää huolen. Älä unohda läheistesi arvoa.
Miekkojen nelonen edustaa pysähtymistä, rentoutumista ja meditaatiota. Yksinäisyyteen vetäytymistä ja puhdistautumista sekä tasapainoa. On parantamisen ja parantumisen kortti. Koska kortti on vöörinpäin, käännän käänteisesti seuraavan: Järjestä aikaa teille kahdelle, rentoutukaa ja antakaa tosiillenne mahdollisuus nähdä asiat uudella tavalla. Karistakaa kiireet ja huolet, menkää sellaiseen paikkaan, jossa se onnistuu ja pitäkää toisianne hyvänä. Kerätkää uusia kokemuksia ja voimia, jotta jaksatte raskaiden aikojen yli Smiley

Muutos:  Maljojen kuningatar

Ilman opusta: Minusta tämä liittyisi kotiin ja arkeen. Seesteytyvät ja tulevat helpommiksi. Eteesi tulee myös mahdollisuus, johon tarttuessasi saat elämääsi paljon onnea. Tämä liittyneen joko yritykseesi tai sitten vaimoosi. Mutta jotain uutta ja hedelmällistä on syntymässä.

Opus: Edustaa siäsitä feminiinisä puolta. Hallitsee omaa sisäistä ja ulkoista olemusta. Ole vilpitön pyrkimuykdiddädi js näytä tunteesi. Ole tietoinen niistä. Intuitiosi herkistyy ja mielikuvituksesi herää uudella tavalla, jos olet avoin ja vastaanottavainen ympäristöllesi.

Yleiskatsaus: Tunnut olevan ihminen, joka tahtoo mennä läpi harmaan kivenkin, jopa silloin, kun se ei ehköä olisi välttämätöntä ja viisasta. Kiven voi toisinaan kiertää ja se on myös helpompaa Wink Elämässäsi tuntuu olevan kaikki kunnossa, kunhan vain pysähdyt katsomaan ja kokemaan sitä. Älä hukkaa päiviä kiireeseen ja siirrä huomiseen. Elämä on tässä ja nyt, muista elää sitä.

Touvottavasti tästä oli apua, joudin hieman kiireessä, kun perhe alkoi kaipailemaan kesken katsannon, pahoittelut.

Yöpihla
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarot harjoittelua : 19.10.2007 00:39:44
Hiessan AveMarisStel,

Kysymyksesi on aika omituinen Grin, mystinen ja mielenkiintoinen. Katsotaan mitä siis kortit sanovat ja mitä itselleni tulee mieleen.

Kortit: mistä on kymysmys, miksi ja mihin se johtaa sekä mustaleijona henkisesti. Itselleni tämä tässä, jotta muistaisin kysymykset, joihin nostin Wink

Mistä on kysymys: Paholainen

Ilman opusta: Kun katson korttia, niin mieleeni tulee kohtalo, tarkoitus. Koska niin pitää olal ja tämä on tarkoitettu. Ehkä sinua pelottaa ja saatat kapinoidakkin, vaikka olisit utelias ja innoissasi. Kysymys on liitosta, ilman hyvää ei voi olla pahaa, rakkautta vihaa jne. Kysymys on myös olemassa olosta, koska toinen puoli tekee toisen mahdolliseksi. Omalla tavalla tämä kortti on minulle synkkä, vaikka näin ei kai kirjan mukaan ole. Se kertoo asioista, jotka ovat ymmärryksen yläpuolella. Synkkyydestä, pelosta, jotka ovat välttämättömiä, jotta jokina sia saadaan päätökseen. Tämä on varmaan ehkä hullua, mitä nyt kirjoitan: Kortti kertoisi halusta laittaa pääpensaaseen, karata ja kuvitella että ei ole olemassakaan. Samalla se kertoo uteliaisuudesta sekä innostuksesta, joka menee ehkä toisinaan hiukan yli. Asioista tulee suurempia, kuin ovatkaan tai sitten pienempiä. Loppujenlopuksi ovat vain, mitä ovat. Ja sinun pitäisi hyväksyä se. Muussa tapauksessa asiat jäävät sinulta pimentoon, huomaamatta. Sinun pitäisi suhtautua niihin siis sellaisinaan, kuin ovat. Ei vähätellä, eikä suurennella. Suhtaudu, kuin leipään; Toisinaan se on tummaa, sitten taas valeaa. Joskus pehemää, joskus kovaa. Tuoretta tai vanhempaa. Hyvää taikka pahaa. Kuivaa tai kosteaa..

Opus sanoo: Edustaa totuuden kohtaamista sellaisena kuin se on. Karismaattista ja puoleensavetävää energiaa. Huumorintajua, herkkyyttä sekä erityistä luovuutta. Edustaa elinvoimaa ja sekusaalisuutta. Käytä tahdonvoimaasi oikein, älä pakota ketääns en alle. Pelot heijastavat usein omia käyttämättömiä voimavaroja, kykyjä sekä mahdollisuuksia. Huomaa ne ja ota ne käyttöösi. Pelot ovat aitoa ja voimakasta elämänenergiaa, jonka voi keksittää luovaan toimintaan. Käytä siis pelkoja hyväksesi! Älä ota itseäsi liian vakavasti, uskalla elää ja tehdä ilman turhia kahleita. Nauti!

Miksi: Lanttien kolme

Ilman opusta: Minulle tämä kertoisi siitä, että on opeteltava yksin. Sinun on opittava luottamaan itseesi, ei liikaa muihin. Ottaa ohjat käsiisi ja pitää niitä käsissäsi. Muiden apu on suotavaa ja fiksua, kunhan itse kuitenkin kuuntelet itseäsi. Rakentamisesta, jossa sinä olet arkkitehti ja muut toteuttavat sitä, auttavat, mutta linjat ja piirustukset ovat sinulla. Tässä kortissa on jotain muutakin vahvaa, mutat en saa sitä. sellaista närkästynyttä energiaa sinua kohti...ihan kuin se haluaisi kysyä "Etkö luota!" paremmin en osaa tätä sanoiksi pukea. Minulle tämä ei avaudu enempää, vaikka tiedän ja tunnen että tässä on viellä paljon paljon enemmän. Ilmeisesti sinun on vain keksittävä se itse?

Opus sanoo: Kolmonen: synteesi, yhteistyö, tulos. Symboloi ylevyyttä, jaloutta sekä henkistä kehitystä. Yhteistyötä ja käytännön tehtävistä suoriutumista. Yhdistä taitosi, mielikuvituksesi sekä luovuutesi asioihin, joista pidät ja saat täyttymyksen elämääsi. Työstä tulee kaunis ja juhlallinen asia. kysy muilta neuvoa, keskustele ja saat uusia vaihtoehtoja, ratkaisumalleja joista voi olla sinulel hyötyä. Käytä taitosi ja kykysi järkevästi, äläkä haaskaa niitä toisarvoisiin asioihin. Sisiäinen tietoisuutesi ja henkinen kehityksesi tekevät jokapäiväisestä työstäsi arvokkaan ja miellyttävän, pyri siis kehittämään näitä.

Mihin se johtaa: Sauvojen kuningatar

Ilman opusta: Maanläheisempään, valoisampaan. Näkisin, että oikein valittuna, tulet samaan elämääsi paljon rauhallista energiaa. Tässä kortissa nousevat minulle mieleen kasvu, hedelmällisyys, mystisyys, viisaus ja rauha. Kuin katsoisit elämää eteenpäin rauhallisesti, tietäen, että on asioita, jotka ovat sinulta piilossa ja asioita, jotka ovat muilta. Viisaus, vahva ja järkkymätön. Sinällään se tuntuu hassulta, koska myös nuorekkuus nousee esiin. En osaa tätäkään pukea sanoiksi. Minulle nousee vain kuva rauhallisesta naisesta, joka tietää mitä on taaksensa jätäny ja että edessä on lisää asioita, mutta joka suhtautuu niihin rakastavaisen luottavasti. Ne ovat tarkoitettu ja ne otetaan vastaan rakkaudella sekä ymmärryksellä, silloinkin, kun tuovat kyyneleitä tullessaan. Tasapainoa, joka kestää myrskyt ja myllerrykset ja helpottaa muidenkin myrskyjä. Ankkuri.

Opus sanoo: Naisellinen toiminnan energia. Suhtautuu herkästi ja lämpimästi ympärillään olevaan, toteuttaa kutsumustaan usealla elämän alueella. Puoleensa vetävä, säteilee parantavaa energiaa ympärillensä. Oppinut käyttämään hyväksi energiaa. Antaudu elämän pyörteisiin intohimoisesti. Suuntaa kaikki energiasi siihen mitä teet. Pääse kosketuksiin maagisten energioittesi kanssa ja käytä niitä intuitiivisesti sekä luovasti. Opettele välittämään parantavaa energiaa kosketuksesi kautta. Ole herkkä!

Mustan leijona henkisesti: Hirtetty ja hallitsija (tälläkertaa en ota opusta mukaan)

Mitä näen: Ilkikurisuus ja vakavuus. Henkisyyteen kun kysyit, niine rittäin tietoinen ja henkinen on. Toisinaan ei ehkä niin, kuin tahtoisit, vaan estelee. Joitain lukkoja on, mutta ne ovat tarkoituksella ja avautuva, kun aika on. Viisas, oikeudenmukainen sekä vahva. Enemmän, kuin voit ymmärtää tai enemmän kuin sinun tarvitseekaan. Kunhan vain luotat. Kaikki mitä tapahtuu, tapahtuu viisaudessa. Kortiti kertoisivat, että kaikkea ei ole annettu sinun tietoon ja niiden kuuluukin jäädä siihen. Sinun pitää luottaa, sillä sen arvoinen on. Ei ehkä aina mielestäsi, mutta ratkaisut ovat oikeita. Voi tuntua kylmältä, mutta kaikki on vain rakkautta ja syvää viisautta. Näissäkin korteissa on paljon ja paljon jää pois, eli eivät avaudu. Ja sille on syynsä.

Loppukatsaus: Suurin osa tuli jo, kun olin avannut kaikista korteista kahdennen (eli Miksi)

Sinulle on näytetty jo moniasia ja tehty tietäväksi, sinun pitäisi jo tietää...ei kysyä. Enempää sinulle ei anneta, vaan sinun täytyy kuunnella itseäsi ja omia tuntemuksiasi. Ei todisteluita. Tämä myös siksi, että moni neuvoo harhaan. Sinä itse tiedät, jos vain uskallat luottaa omiin näkemyksiisi. Kaikki on jo käsissäsi, on vain sinusta kiinni, mitä niillä teet. "Musta leijonasi" on tarkoitettu eteesi, mutta jso et ole valmis siihen, se otetaan pois. Sinun tulee luotata itseesi, ei leijonaasi, koska avaimet ova vain sinulla ja hän sen jälkeen.

Toivottavasti tässä oli järkeä, koska minulle ei ollut edes hiventä Shocked

Yöpihla 

12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarot harjoittelua : 17.10.2007 00:23:10
Hei Arkiviisu,

Teen katsauksen ja katsotaan mitä asioita esiin nousee? Kiitos kauniista kuvista. Sen verran hidas olen, etten ihan kyllä niitä ymmärtänyt, mutta upeita olivat. Tarot kortit kyllä tajusin, mutta en siis ideaa..jos siis tahdot valottaa, niin mielellään vastaan ottaisin. On siis syy miksi minua on joskus tiiviksi kutsuttu  2funny

Mennyt: Maljojen ysi

Ilman opusta: Sanoisin, että olet saanut elämältä paljon. Mennyt matkaa jo jonkin verran ja mukaan on tarttunut paljon asiaa. Mielestäni kortti ehkä muistuttaa asioista, joita olet menneessä oppinut. Näkemään niitä, iloitsemaan niistä ja muistamaan niitä. Olet saanut vakaan pohjan jalkojesi alle ja se kantaa. Ihmisenä ehkä tämä kortti kertoisi ilkikurisuudesta ja iloisuudesta. Sydämestä, joka tuntee paljon ja syvältä. Joka on iloinnut ja itkenyt, säästelemättä kumpaakaan tunnetta. Ei mitään hiillosta, vaan täysi roihu. Kuitenkin ulospäin tuntuisit olevan rauhallisempi, mitä sisältäsi. Tyynen ihmisen kuva nousisi mieleeni. Se, mitä ulkopuolelle siis on näkynyt.

Opas sanoo: Yhdeksikkö kuvaa täyttymystä. Edustaa sekä fyysistä, että henkistä hyvinvointia. Ilon, tyytyväisyyden ja onnellisuuden kortti. Luovaa mielikuvitusta sekä kykyä toteuttaa toiveet. Olet katsellut tulevaisuutta optimistisena ja luottaen, hyvillä mielin. Olet ehkä joutunut opettelemaan luottamaan itseesi ja ymmärtämään, että sinä itse olet avain elämään, jonka haluat.

Tämä hetki: Lanttien nelonen

Ilman opusta: Minulle tämä kertoisi ehkä odotuksesta ja omanlaisesta pasiivisuudesta. Kuin odottaisit jotain sellaista, jota sinulla jo on, mutta et vain tajua sitä. Perusasiat ja rakenteet ovat kaikki kunnossa, anna mennä! Tämän enempää tällä hetkellä ei ole tulossa, mutta tästä se alkaa.

Opus sanoo: Nelonen edustaa tasapainoa. Kortti symbolisoi tarvetta olla yksin ja pitää asiat omissa käsissä.  Muistuttaa omista rajoituksista, mutta myös kehoittaa olemaan ylpeä saavutuksista. Kuvaa hyvää taloudellista harkintakykyä ja järkevien tavotteiden asettamista (joita osaat siis itsellesi asettaa) Symbolisoi myös voimaa ja tietoisuutta (siis käytä niitä!). Tunnustele energiaasi. Tee sekväksi, mitä haluat pitää itselläsi ja mistä voit luopua toisten hyväksi. Kaikesta ei voi luopua, mutta kaikkea ei voi myös pitääkkään. Opettele omistamaan ja luopumaan, sekä tietämään mitkä ovat rajasi. Ole ylpeä asioista, joita olet saavuttanut.

Tuleva: Erakko

Ilman opusta: Kortti kertoisi minulle erinlaisuudesta, joka erottaa sinut muista. Yksinäisyydestä, joka on ehkä omaa haluasi. Voit kuitenkin itse valita, päästätkö muut elämääsi vai vetäydytkö omaan elämääsi. Viisaudesta, mutta jos sitä ei jaa, niin ei sillä mitään teekkään. Rauhallisuudesta sekä maltista, mutta myöskin vastahakoisuudesta tehdä itse asioille jotain. Kortti siis sanoisi minulle suoraan, että ei oel mitään vikaa siinä, että vetäydyt syrjään, mutta olisi myös hyvä, jotta et jääs ivusta katsojaksi vaan tartut itsekkin asiaan/asioihin. Ne menevät ilmans inuakin eteenpäin, mutta nopeammin, jos itse toimit, silloin kun tiedät, että sitä tarvittaisiin. Ota rohkeasti asemasi tulevaisuudessa.

Opus sanoo: Edustaa yksin oelmista ja maailmasta pois vetäytymistä. Viisautta, täyttymystä sekä sisäänpäin suuntautumista. Kulkee tietä yksin kohti korkeampaa tietoisuutta. Yksinäisyys merkitsee rauhaa ja lepäämistä omassa itsessään. Viisas ja kokenut tiennäyttäjä, joka auttaa myös muita tienetsijöitä sisäisellä matkallaan. Meditaation ja valaistumisen kortti. Toimi mikä on sinulle hyväksi ja tee se, mikä tärkeää. Kuuntele sydäntäsi ja anna itsesi kasvaa. On hyväksi olla sillointällöin yksin. Luo kauneutta, harmoniaa ja järjestystä elämääsi enemmän. Saata keskeneräiset asiat päätökseen.

Yleiskatsaus: Sinulla tuntuu olevana siat hyvällä mallillaan, mutta minulle kortit kertoisivats iitä, että itse et uskalla, vaan annat virran viedä ja menet mukana. Voit itse myös ohjailla ja ottaa ohjakset käsiisi. Virta kyllä vie, mutta voit päättää suunnan sekä sen, miten nopeasti saavutat määränpääsi. Uskot ehkä kohtaloon ja tarkoitukseen, mutta voi olla, että siinä määrin, ettet itse aina tajua toimia silloin, kun pitäisi vaan viivästytät asioita. Luota! Ota asiat rohkeasti käsiisi, pääset nopeammine tenpäin, ikä turhautumisia tule niin paljon Smiley

Toivottavasti oli apua,

Yöpihla.
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: haluatko viestin sisäiseltä jumalattarelta : 12.10.2007 22:48:01
Minäkin voisin haluta tietää, mikä on sisäinen jumalattareni ja hänen viestinsä Smiley
Kiitoksia, jos jaksat katsoa Smiley
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarot harjoittelua : 12.10.2007 22:29:18
Hei Maikkiy,

katsotaan mitä kortit yleiseen suuntaan sanovat Wink

Mennyt: Lanttien kolmonen

Ilman opusta: Minulle tämä kertoisi menneestä, jossa on ollut paljon rakkautta ja iloa. Ehkä muistuttaisi näistä asioista, ihmisitä, jotka ovat seisoneet vierelläsi ja kulkeneet kanssasi. Positiivisia asioita, jotka kantavat sinua tänään ja huomenna ja joita kannattaa kantaa sydämessään.

Opus sanoo: Kolmonen kuvastaa synteesiä, yhteistyötä ja sen tuloksia. Kortti edustaa yltäkylläsiyyttä, rikkautta ja iloa. Kertoo tunteiden ja kokemusten jakamisesta, niin hyvinä kuin huonoina aikoina. Kertoo kyvystä kommunikoida sydämen tasolla ja muistuttaa riemuitsemaan ja olemaan avoin mystisille kokemuksille. Yhteistyökumppaneideista, jotka ovat samalla tasolla (ystävät, perhe)

Nykyisyys: Miekkojen kolmonen

Ilman opusta: Minulle tämä kortti kertoisi, että sydämesi olisi haavoilla. Et ehkä ole juuri nyt kokenut itseäsi haavoittavia asioita, mutta niitä olisi. Surua ja pettymystä. Ikävistä asioista, joiden kanssa joudut kamppailemaan, selvittämään. Sinäänsä hassua, koska kun luin kirjoituksesi, niin minulle tuli kuva ihmisestä, joka tietää missä menee ja on löytänyt tasapainon, on vain utelias. Näkisin kuitenkin, että tämä kortti olisi yhteyksissä menneisyyteesi.

Opus sanoo: numero kuten yllä Smiley kortti symbolisoi syviä surun, kivun ja ahdistuksen tunteita. Kertoo ihmisestä, joka on avoin ja jonkalainen kykenee kokemaan nämä tunteet niin syvällisesti. Muistuttaa, että kun kohtaamme rohkeasti ja rehellisesti ne asiat, jotka meitä ovat joskus satuttaneet, voimme rakastaa enemmän ja myös ottaa rakkautta vastaan. Hyväksymällä kipu, muttuu se hiljalleen rakkaudeksi ja henkiseksi kasvuksi/voimaksi. Kivun lähdettä sinun ei tosin tarvitse hyväksyä tai itse asiaa. Vain se, että tuntuu pahalta ja se on ihan ok.

Tuleva: Hallitsijatar

Ilman opusta: kertoisi minulle, että löydät naiseutesi ja itsesi Wink Saisit tasapainon elämälle, löytäisit suunnan ja varmuuden. Vahvuudesta seistä omilla jaloilla ja omien sanojensa takana. Tyyneydestä, rauhasta ja rakkaudesta, muita sekä itseään kohtaa. Hyväksynnästä, joka on lempeä kaikelle. Tyyneys ja rauha huokuvat minulle tästä kortista. Löydät vahvuutesi aivan uudella tavalla ja opit ammentamaan sitä ympäristösi ja itsesi hyväksi. Näkisin myös, että ihmiset lähelläsi voivat hyvin Smiley

Opus sanoo: Kuvaa naisellista, ylevää viisautta. Edustaa ulkoista, kuin sisäistä kauneutta sekä harmoniaa. Korkeasta henkisyydestä ja maanläheisyydestä. Pyytettömästä vastaanottavaisesta rakkaudesta ja hedelmällisyydestä sekä luovuudesta.Luottamuksesi lujittumisesta elämään, tasapainoisuudesta. Tuo naiseutesi esiin, anna sen kukoistaa, opettele antamaan ja vastaanottamaan.

Jätän tällä kertaa poikkeuksena yleiskatsauksen tekemättä, jos tahdot, niin voin sen kertoa YV:nä mikäli haluat kuulla. Siitä selvinneen samalla näinkö päin honkia.

Paljon voimaa ja iloa tulevaan talveesi smitten
15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: JUMALA : 12.10.2007 02:35:57
Minulle Jumala on monimutkainen asia. Joidenkin asioiden kanssa en vain ymmrrä, toisten kyllä. Minulle Jumala on kuin isä, joka ei hylkää, teit mitä vain (ja tämä aiheuttaa myös kaksijakoisuuden itsessäni). kaitsee, opettaa..meistä vain on kiinni opimmeko, näemmekö, ymmärrämmekö.

En rukoile pahemmin nykyisin, koska sitten pitää rukoilla kaikkien puolesta, enkä saakkaan enään unta, kun jään miettimään kärsiviä. Silti joka päivä, rikon osaa 10. käskystä. Ajatusteni tasolla voin olla myös kamala. Kaukana täydellisestä ja siitä, joksi Jumala minut loi ja halusi Tongue
Sivuja: [1] 2 3 4