Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Sulhaselleni tehty ennustus siitä "oikeasta" : 16.11.2009 16:01:55
kiitos athamaarit noista tekstinpätkistä, vastasivat moniin ajatuksiini joita olen pohtinut tässä viime päivinä:)
hymyilyttää jo se, että miettii että eläisi sellaisen ihmisen kanssa, jolle myös jokainen päivä, ja se suhde jossa olemme, olisi MAHDOLLISUUS. niin sen pitää mennä. Smiley ihanaa!
2  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / miten tulkita kartan voimapisteitä? : 16.11.2009 15:54:42
Olen kuullut että huoneessa 5 olisi kartallani ns. voimapiste, jossa paljon planeettoja rykelmänä. Myös 4 huoneessa on aikapaljon "ruuhkaa". Mitä tälläiset voimapisteet kertovat, osaisiko joku tulkita niitä kartallani?=)
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: pluto/skorpioni -teemat ihmissuhteissa : 16.11.2009 15:50:09
ois mielenkiintoista kuulla tuosta lisää, miulla on pluto, venus jne neljännessä huoneessa.. oonkin kulkenut aika kiirastulen läpi rakkaimmissa suhteissa. Smiley vasta nyt alkaa olla selkiyttä:)
4  Astro special / Astro special / Jousimies ja jousimies?? : 13.11.2009 17:26:58
Kertokaas mielipiteitä, miten kaksi samanmoista tulisalamaa tulee toimeen keskenään? Miltä näyttää yhdessäolo, ystävyys ja romanttismielessä?
5  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Nuorten aikuisten henkisyyttä Turussa? : 11.11.2009 11:28:19
Olen jo pidempään miettinyt, löytyykö Turusta joitain nuorille aikuisille tarkoitettuja henkisiä piirejä tai ryhmiä. Missä ihmiset kokoontuvat?
Turun luontaishoitola ja nouseva aurinko varmaan ovat ensimmäisiä paikkoja jotka netin kautta löytää, mutta uskon, että niiden lisäksi kaupunki pitää sisällään muutakin toimintaa:)

Jos joku tietää tapahtumista tai yhdistyksistä jotka toimivat Turun alueella, tänne vain vinkkiä! Uskon että muitakin kuin minua voisi kiinnostaa Wink

6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Selvännäkijät/ennustajat = Kaikilla eri vastaukset :( : 16.10.2009 18:49:56
Uskon kans, että tuo värähtelytaso ja sen erot henkilöiden, näkijän ja katsottavan välillä vaikuttavat siihen, kuinka hyvin näkee asioita. Jos kauhean eri tasoilla, varmaan vaikeampi nähdä. Hyvä näkijä tosin osaa liikkua maailmasta toiseen, mutta energiaahan se tietenkin vie:)
7  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Veriryhmiin pohjautuva ruokavalio?? : 14.10.2009 20:05:53
Eklektikko:Juu, tosiaan hankin kirjastosta sen ruskeakantisen adamon kirjan ja sitä olen lueskellut.
Pitäisi löytää jostain sellainen monivitamiinitabletti, jossa ei olisi synteettisiä osia.
Mieluummin joku luonnonmukainen, se tuntuisi itsestä ainakin turvallisimmalta.

Laihtumisesta, ym keventymisestä. On tosiaan pikku hiljaa keveämpi olo, kun pysyy näissä syömisissä. Ei nyt sillälailla kiloja ehkä ole paljoa tippunut, mutta kyllä housut tuntuu päällä löysemmiltä:) (JES!) Ja se viime kevään pöhö-turvotus, se on muisto vain!!!! Cheesy

Huomannut nyt senkin miten tärkeää monipuolinen ja vaihteleva liikunta(uintia, kävelyä, jumppaa) ja sen vastapainona  meditaatio on ainakin meikäläisen mielenterveydelle! Wink Ja tätähän adamo juuri teoksessaan painottaa b-tyypin kohdalla, siinä kohtaa ainakin osuu kohdilleen minun ja hänen ajatukset. Smiley

Tulivaunut, ymmärrän hyvin että tuntuu hömpältä, en itsekään yleensä luota mihinkään dieetteihin. Otan tämänkin ruokavalion sellaisena rauhallisena "kokeiluna" ja pikkuhiljaa katselen mikä sopii itselle. Uskon, ettei kaikille se lautasmallinen ruokavalio välttämättä vaan passaa, kertoohan sen allergiatkin ym.. Itsellä ainakin vehnä, ruis ja viljatuotteet muutenkin niin huonoksi ololle, että parempi jättää väliin. Toisaalta myös punainen liha osaltaan on vähän turhan raskasta. Ehkä se sana dieetti on harhaanjohtava, kun tottahan tässä omia tuntemuksia ennen kaikkea kuuntelee. Ja on ollut kevyempi ja energisempi olo tämän myötä, kun syö enemmän riisiä, kalaa, vihanneksia, hedelmiä. Smiley
8  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Veriryhmiin pohjautuva ruokavalio?? : 06.10.2009 16:52:06
Kiitos vastauksistanne.Smiley

Mietityttää juuri se, että voiko esim jäätelöä syödä, juuri tässä Adamon kirjassa muistaakseni oli, että se on haitallista.(ilmeisesti kuitenkin jotenkin prosessoitua)
Olen ruokavaliossani vähentänyt perunaa, viljoja, pastoja. Syön nyt aika paljon riisiä, lohta, naudanlihaa, kalkkunaa, kasviksia. Alkoholin olen jättänyt kokonaan, myös kahvia juon vain "hätätilanteessa". Korvannut sen vihreällä teellä.
Oletteko nuita Ginseng juttuja käyttäneet, ilmeisesti tekisi hyvää B:lle?
Miten mineraalien saanti, syöttekö ravintolisiä? Itse en tällä hetkellä mitään...varmaan pitäisi?

miten otatte B-tyyppinä huomioon balanssin elämässä? oletteko joutuneet tekemään oman elämän aikatauluttamista uusiksi tjs? 

Millä tavalla mahtaisi onnistua painon pudotus tällä ruokavaliolla? Mietityttää itseä. Nyt kun olen syönyt tällä ruokiksella n 3 vkoa, ainakin turvotus vähentynyt, vatsa voi paremmin. Kiloja ei liene tippunut kuin ehkä 1-2. Olenko vaan liian kärsimätön, vai voiko tällä tosiaan laihtua?Smiley
9  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Veriryhmiin pohjautuva ruokavalio?? : 01.10.2009 14:59:23
Hei!

Olen käynyt parin vuoden pituisen matkan terveydellisten ongelmien, ruoansulatusvaikeuksien, keliakiaepäilyjen, monien kokeilujen(mm.gluteenittoman ruokavalion), turvotuksen kautta siihen, että kiinnostaa nyt tuo veriryhmiin pohjautuva ruokavalio.Olen B+.

Löytyykö täältä ihmisiä, joille ruokavalio olisi tuttu? Kertokaa kokemuksianne? mikä on itsellä toiminut, mikä ei? Onko löytynyt apua vaivoihin? Löytyykö B-veriryhmään kuuluvia, kuitenkin syövät esim. "kiellettyä" kanaa?

Kiitos paljon vastauksista jo etukäteen!
valoisin terveisin,
Helmiäiskeiju
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: kanavointia : 16.09.2009 17:09:30
Hei Heaven!

Kanavointia sinulta pyytäisin. Miltä näyttää tuleva syksyni lopputyöni(jota alan tässä pakertamaan) ja ihmissuhteiden osalta?
11  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: michael jacksonin kuolema : 15.07.2009 18:52:35
tässä hieman muisteluita hautajaisten jälkeiseltä päivältä:

se tunne kun katsoi eilen sitä hautajaistilaisuutta oli jotain ihan käsittämätöntä. Tuntui kuin kaikki omat tunteet olisi pistetty tuleen palamaan. Lieskoissa välähteli koko kirjo kaikesta mitä on ollut, on ja tulee olemaan. Miksi olen olemassa? tätä hetkeä varten, nähdäkseni tämän, kokeakseni tämän tässä elämässä. Rakkauden energia, parantumisen energia oli niin vahva.
Mun sydän ainakin avattiin eilen niin auki, koska siitä itkusta ei meinannut tulla loppua.
Oon odottanut tätä,että ne tunteet tulee vaan esiin ja hyökyy yli.
Katharsiksen kautta rakkauteen.
Musta tuntui tosiaan että kaikki, jotka katsoivat eilistä lähetystä linkitettiin johonkin samaan "verkkoon". Ja sen teki tietty joukko ihmisiä, jotka tunsi sen kutsun, pakottavan oudon tunteen nähdä ja kokea se. muistakaa, ettei koko maailma ollu tässä mukana, vaan tietty ihmisryhmä tunsi kutsun tähän tilaisuuteen oikein tietoisesti. muutos vaikuttaa kuitenkin kaikkiin!!!!
Maailma yhdistyy ensin verkottumalla henkisesti hämähäkin seitiksi, sitten alkaa tapahtua keskusteluja, jonka jälkeen jotain konkreettista.
tietyllä tavalla Michael Jackson voitti kuoleman kuolemalla, hänen kuolemansa avasi "nukkuneiden" sydämet.Maapallo sai valoportaaleja lisää, varsinkin se iso mikä tuli  staples centeriin LA:han.  Mutta netti verkko loi tietynlaisen valoverkon. Osa meistä kuoli, mutta se oli sitä vanhaa maailmaa, jossa meillä on jotain rajoituksia. Michael Jacksonin kuoleman myötä osa meistä siirtyy energioihin, joissa alamme luomaan omaa elämää ajatuksen ja sanan voimalla. Ylitämme itsemme ja nousemme ylemmäs. Meistä tulee paras versio itsestämme mitä voimme olla. muistotilaisuudessa puhuneen pastorin sanoin; Michael Jackson was the best of himself.
SO ARE WE.
12  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: michael jacksonin kuolema : 14.07.2009 17:06:21
musta on upeaa huomata, miten samankaltaisia ajatuksia ihmisillä herää jacksonin kuolemasta. aavasuisen tavoin olen itsekin kokenut tilanteen hyvin monelta kannalta. Hautajaisten katsominen oli kuin katharsis, tuntui oikeasti siltä että tunteet puhdistuivat tulen lailla ja kaikkea tunsi niin että sydän pakahtui.
Michaelin persoonan moninaisuus varjopuolineen pakottaa katsomaan "miestä peilissä". mitä omasta itsestä löytyy, mitkä omat resurssit ovat. KUka minä olen? ja niin edespäin.

tää jacksonin kuolema on niin vahva juttu, nimeän tätä myös nimenomaan prosessina.
energiat se pisti maailmanlaajuisesti niin liikkeelle, että huh! vaikea sanoa minne kaikki vielä asettuu.
13  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: michael jacksonin kuolema : 01.07.2009 16:15:13
kiitos aavasuinen välittämästäsi tekstistä. se sanoi nimenomaan asiat, joita yritin itsekin tuoda esille ja joita olen pohtinut, tosin Norman Gentile ilmaisi asian järjestelmällisemmin Wink

tuuli hiuksissa esitti kysymyksen: Miksi julkkiksia kuolee mystisesti.
Kuolema ei sinänsä ole mystinen, usein julkkisten kuolemiin halutaan mediankin osalta lisätä mystisyyttä erilaisin teorioin. On myös vaikea uskoa, että joku michael jacksonin/marilyn monroen kaltainen tähti kuolisi "maanpäällisen jumaluutensa" jälkeen normaalin kuoleman, helpompi on uskoa siihen että joku ulkopuolinen taho tai salaliitto olisi tappanut tämän. Mikä on aina mahdollistakin, mutta tuskin jokaisen kohdalla. Monroen suhteen tämä on mahdollistakin, kun ottaa huomioon kytkökset kennedyihin.
Tosiasia on, että tähtien holtiton ja eskapistinen elämäntyyli aiheuttaa epänormaaleja kuolemia. Amerikassa myös tuo lääkkeiden käyttö on aivan toista luokkaa kuin täällä. Tähden ympärille luodaan jo eläessä mystisyys ja halu tietää kaikki pitää sisällään tiedon siitä, että aina jää jotain salaiseksi. Tähden halutessa yksityisyyttä puhutaankin salaisuuksista, ja kun vaikka marilyn monroe on käyttänyt peräruiskeita, ja media saa siitä tietää, voikin spekuloida kuoliko hän siihen vai ei.
tosiassa sillä, miten kuoli ei ole merkitystä,sillä  kukaan ei ole koskaan kuolemansa hetkellä yksin, vaan meitä suojellaan aina. On vain osa ihmisluontoa, ja nykypäivää, nähdä kuolema mystisenä ja liittää siihen erilaisia salaliittoteorioita.
14  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: michael jacksonin kuolema : 28.06.2009 19:56:00
kiitos rakkauden valo ja serenity kommenteistanne.


"Minulle tuli ajatus mieleeni jokin aika sitten, että Jumala halusi, että ihmiset muistavat hänet maailmaamuuttaneena popin kuninkaana. Juuri sellaisena kuin hän oli parhaimpina vuosinaan. Hän ei halunnut, että M. Jackson hiipuu ja jää unholaan, vaan hän halusi, että Michael lähtee täältä dramaattisesti, mieleenpainuvasti, niin, että ihmiset muistavat hänet ikuisesti, kuuntelevat hänen musiikkiaan ja sanomaansa. Tämä oli se aika. Viimeinen kiertue oli aluillaan. Michael Jacksonilla oli täällä tärkeä tehtävä, eikä se todellakaan loppunut hänen kuolemaansa."

->upea ajatus, yhdyn tähän ihan täysillä!
tällä oli merkityksensä
kaikki kulminoitui tähän hetkeen, tää oli michaelin leap of fate.
kirjoitin tästä äsken runon. tää on ehkä tyhmä jonkun mielestä, mut tulee täysillä sydämestä.
harvemmin kirjotan runoja, mut tuntu et tää piti tehdä ja pistää tänne.
suru on ollu tänään kova.
kohdelkaa nätisti, lukekaa rakkaudella.



Rest in peace, michael jackson
live your life to the fullest
in the land of  songs and fairytales,
at the planet of thousand apes

time and time again
we all discover again
what fortune and fame could do
greatest fool is one of us

you made whole world
moonwalk together
we all discover your grace in its end
we all salute the King
of Love and Pop and Magic.

rest in peace, Michael Jackson.
you are never really gone
we can all feel your soul leaving from its place
taking turns, leap of faith
being gone, being in grace
missing you,
leaving this place.

You never really grow old, Michael Jackson
young boy
innocent child
magical creature
musical wizard
a fool

this is how we remember you
you inspire us with your inner child
who knew
that even in the darkest of the dark nights
in the saddest of sad leavings
and loneliest times

you are not alone.

No time, place, state of mind
can be stonger than the flood of love
nourishing us
our lives
from beginning to its end.
15  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / michael jacksonin kuolema : 26.06.2009 21:34:39
Tähän topicciin saa kirjoittaa ajatuksia MJ:n kuolemasta. Itselleni on vaikea ollut uskoa, että hän tosiaan on poissa. Jackson oli vähän kuin tarot-korttien narri, ikuinen lapsi,
jonka sisäinen lapsi oli pinnalla aikuisenakin. ehkäpä juuri menetetyn lapsuuden vuoksi.
Mj:n kuolema on yhtä jäätävä juttu kuin dianan tai elviksen kuolema,
koko maailma suree.

Mutta siinä on se hyvä puoli, että tuollainen yhteinen suru vapauttaa negatiivista energiaa planeetallamme. Jacksonin kuolema toimii katalyyttina energioiden kristallisoitumiselle. Jackson olisi voinut lähteä myöhemminkin, mutta hän lähti juuri tälläisenä hetkenä, jolloin maailma eniten kaipaa rakkautta. sillä iso surujuhla, joka kerää koko maailman yhteen vapauttaa ison määrän rakkautta, ja kaikki rukoukset, siunaukset, kurkotukset yläkertaan tuovat tuhansia henkimaailman auttajia ja auttavat puhdistamaan valoverkkoa ja luomaan portaaleja valon tuomiseksi maapallolle. Jacksonin sielu halusi olla osa tätä suunnitelmaa.

hän on persoonassaan ja sen mollaamisessa, sen monissa puolissa omassa irvokkuudessaan täydellisesti tämän kulttuurin peili. meissä jokaisessa on michael, ja michaelissa oli taikaa. Hän näki maailman taianomaisesti, lapsen silmin. Hän on niin moniulotteinen, kerrassaan upea hahmo, että tästä kulttuurista ei löydy toista yhtä vaikuttavaa, niin monen ihmisen tavoittavaa henkilöä. tuollaisia syntyy yksi viidessäkymmenessä vuodessa koko planeetalla.

RIP MJ.
Sivuja: [1] 2 3