Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Elementit kartallasi : 01.11.2007 16:39:08
Kun lasken painotetusti noita elementtejä, niin minulla vesielementti korostuu selvästi ja maata ei ole ollenkaan. Tulta ja ilmaa on jonkin verran.

Koen, että tämä on ihan selvästi havaittavissa. Myös tuo maa-elementin puuttumisen huomaa kyllä heti.
2  Astro special / Julkkiskartat / Vin Diesel : 22.10.2007 17:26:58
Vin Dieselin kartta ohessa. Mitä sanotte? Mikä tekee Dieselistä macho-sankarin valkokankaalle?

Siltä varalta, että kuvaa on vaikea lukea, tässä tietoja:

syntynyt 18.7.1967 New York City klo 14:30 (netistä poimittu tieto)

 aurinko  rapu
 askendentti  skorpioni
 kuu  jousimies
 merkurius  rapu
 venus  neitsyt
 mars  vaaka
 jupiter  leijona
 saturnus  oinas
 uranus  neitsyt
 neptunus skorpioni
 pluto  neitsyt
 keskitaivas  neitsyt

3  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Synnytyksen/imetyksen jälkeinen hormoonitoiminta, PMS-oireet, seksuaalisuus : 18.10.2007 11:39:43
Minusta tuli äiti pienelle vauvalle, jota itse en synnyttänyt enkä siten imettänytkään.

Koin vahvan leimautumisen vauvaan, arvelen että vähän samankaltaisen kuin synnyttänyt nainenkin luultavasti kokee. Hormonaalisia muutoksia tapahtui, kehoni virittäytyi vauvan tarpeisiin ihan fyysisellä tasolla ja tunsin vauvan omalla kehollani.

Muutaman kuukauden kuluttua kun alkuhässäkästä selvittiin, oma seksuaalisuuteni voimistui valtavasti.

Kyllä äitiys on naisessa niin vahva vaisto, että se syttyy vaikka synnytyskokemusta ei ole. Olen kuullut sellaisistakin äideistä, joilla vastaavassa tilanteessa on alkanut maidon eritys. Meillä kyseessä oli pieni vauva ja luonnolliselta tuntuu, että vauva herättää vahvat vaistot. Käynnistyyköhän isomman lapsen tullessa äitiys eri tavalla? Onko kenelläkään kokemuksia?
4  Astro special / Astro special / Vs: Missä merkissä mars luuhaa kartallasi? : 18.10.2007 11:16:35
Minulla on myös Mars Kaksosissa ja sattumoisin myös 11. huoneessa. Tuo englanninkielinen kuvaus sopii minuun täysin, juuri sellainen on ihannemieheni.  Smiley
5  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: kuu merkkisi ja miten sen itsessäsi koet? : 22.09.2007 18:52:33
Minä olen kuumerkiltäni  rapu eli rapu. Kuu on ravussa omassa elementissään, ja niinpä rapuvaikutukset tunne-elämässäni näkyvät erittäin hyvin.

Olen äärimmäisen herkkä ollut aina ja minulla on myös taipumusta vetäytyä kuoreeni (=mököttää) milloin mistäkin syystä. Olen opetellut ilmaisemaan tunteitani, mutta kyllä se tahtoo olla välillä vaikeaa.

Olen aina ollut hyvä muistamaan asioita (supermuistini ulottuu ihan pikkulapsiaikoihin!), ikivanhoja juttuja , joita joskus ehkä märehdinkin.  Mutta tätä piirrettä onneksi aurinko-kalat vähän lievittää, eli olen kuitenkin armollinen toisten tekemille erehdyksille kuten omillenikin... Mutta loukkantumisherkkyyttä on toisinaan enemmän kuin haluaisin.
6  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Keräilijän verta : 22.09.2007 18:38:28
Minulla ensimmäisenä kiinnitti huomiota Saturnus 4. huoneessa Skorpionin merkissä. Eikö Skorpioni-energiallakin ole taipumus omistushaluisuuteen, vaikea oppia luopumaan mistään?
Sivuja: [1]