Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Yleistä / Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa : 20.12.2005 14:17:10
...niin ja se tuli mieleeni, että olen kuulluut sanottavan kuu-neitsyistä, että ne ovat oikeasti "hulluja" tosi monessa tapauksessa. Henkisesti militantteja ja sietämätöntä, henkisesti epävakaita henkilöitä, joista kannattaisi pysyä erossa. Ainakin yksi astrologi tuttavani on sanonut. Huomaan, että aika monella kaverillani on kuu-neitsyt. Onkohan se toi miun kuu-kaksonen, mikä mut ohjaa nä'iden haasteellisten sekopäiden luo?!! santa_cheesy
2  Astro special / Yleistä / Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa : 20.12.2005 14:08:48
VOI HYVÄNEN AIKA!!
Tämähän selittäisi mun kauris-kumppanini kriisit! Hän on ollut tässä jo muutaman kuukauden ajan tosi etäinen ja outo, eikä oikein millään avaudu, vaikka herkkänä kalana olen kaikkeni yrittänyt. Hän osaa olla nousu-leijonansa ja kuu-neitsyensä kanssa tod kriittinen itseään ja muita kohtaan. Usein kaikki on aika vakavaa. Spontaaniuutta kyllä kaipaisin.
Monesti tuntuu, että hänen kanssaan joutuu aika tiukoille, kun toi kalat herkistää mut ottamaan vastaan kaikenlaista ja alistumaan. Onneksi sentään nousu-skorppijuuteni osaa pistää hanttiin ja pakokeinona löydän kuu-kaksosena olemisesta... tosin olen huomannut, että toi kaksonen tuo muhun aina vähän "kevytkenkäisyyttä" ja olenkin aika useasti suhteissani pettänyt... Lähinnä flirtin tasolla. Varsinkin jos olen tuntenut, että suhde ei ole aivan kunnossa.
Viime aikoina on taiteilijasielu kalat saanut pyrstöni heilumaan ja olen suht uutta tuttavuuttani kohtaan alkanut tuntemaan vetovoimaa!! outoa, koska en juuri pidä ihmisistä, jotka läträävät paljon viinin ja muiden päihteiden kanssa. mutta.... Yritänköhän täyttää jotain kohtaa, mitä en kauris kumpaniltani saa... Vielä en ole mitään typerää tehnyt ja koetankin pitää nyt vetovoimat omassa "järki-lokerossaan".

Jos teistä joku viisaampi osaa kertoa miten nämä meidän merkit loppujen lopuksi sopivat yhteen, olisin niin kiitollinen!!!  Kiss

minulla: aurinko-kalat               hän: aurinko-kauris
           nousu-skorppari                   nousu-leijona
           kuu-kaksonen                      kuu-neitsyt
3  Astro special / Yleistä / KIINALAISESTA HOROSKOOPISTA! : 19.12.2005 03:28:18
Iltamyöhää kaikille!

Nämä keskustelut ovat aivan loistavia! Olen jo kauan etsinyt paikkaa, jossa olisi samanhenkisiä ihmisiä Smiley
Jep. Olisin halunnut kysyä, mahtaako kukaan tietää mistä löytäisin enemmän tietoa kiinalaisesta horoskoopista?
 Voisi vertailla omaan astrologiseen tähtikarttaan..

+olen merkiltäni sika ja ehkä suurin kysymys onkin, koska tulee sian-vuosi?! Olen huomannut, että esim. viime vuonna puu kukko tuttavani menestyi käsittämättömän paljon, olihan kukon vuosi!
Sivuja: [1]