Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Närästys, ruuansulatus jne.. : 11.10.2012 21:06:51
Moi, Artemis!

Tutullani on juuri sama vaiva kuin sinulla. Ruoka ei sula vatsassa ja saa aikaan pahanhajuista henitystä, närästystä, unettomuuttakin...Siihen auttaa Creon niminen ruuansulatus entsyymi apteekista ilman reseptiä.Otetaan ennen ruokaa. Ruuista hän ei syö raakoja kasviksia, olutta, pun.lihaa, valkosipulia, chiliä, mustapippuria, sitruunaa...Tai ei syönyt ennen, kun oli tämä vaiva. Nyt voi jo syödä mitä vaan. Mutta sinulle varmaan sopisi nyt kypsät kasvikset (sosekeitto,helppo sulattaa heikon vatsan) ja tattaripuuro. hirssipuuro on lukemani mukaan todella hyvä myös.
Parempaa vointia!
2  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Hiuspohjan kiuvuus+ hiusten lähtö : 20.04.2011 19:28:33
Goitrogeenit olikin ihan uusi juttu, kiinnostavaa...L-tyrosiinia taidankin kokeilla seuraavaksi. Minäkin olin kauan kasvissyöjä ja voin pitkän aikaa hyvin. Sitten alkoi pikkuhiljaa hiipiä monenlaista vaivaa: masennusta, palelua, pyörrytystä ja sitten akne. Seuraavana hiustenlähtöä jota kesti vuoden verran. Onneksi tukkaa jäi paljon, koska sitä oli paljon ja onneksi rupesin kiinnostumaan terveysasioista. Kasvisruokaa söin noin kymmenen vuotta ja sitten lisäsin kalan. Olossa ei mitään muutosta...Vuoden päästä siitä otin kanan ja nyt olen miettinyt, että ottaisko riistaa mukaan pikkuhiljaa. Kiinalaisittain kasvisravinto helposti kylmettää kehoa liikaa täällä kylmässä suomessa....Niistä veriryhmä ruokavalioista kysyisin: Voiko oman veriryhmänsä päätellä joistain tuntomerkeistä vai onko se määriteltävä verikokeesta?
3  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Hiuspohjan kiuvuus+ hiusten lähtö : 18.04.2011 23:33:48
Ja vielä, mitä sinkkiä käytätte? Olen kuulluut että pikolinaatti muodossa olisi hyvä ottaa, mutta en tiennyt, että kuureina...Minulle ei tule tästä sinkkipikolinaatista oksettavaa oloa, mutta esim.Kelasinin sinkistä tulee. On kuulemma normaali ilmiö se oksetus...
4  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Hiuspohjan kiuvuus+ hiusten lähtö : 18.04.2011 23:25:38
Eklektikko! Tiedät paljon kiinnostavia juttuja...Olen oppinut kiinalaisesta lääketieteestä, että veren kunto näkyy hiuksissa. Voisiko rauta estää hiustenlähtöä, mitä mieltä olet raudasta tässä yhteydessä. Ja eikös silloin lähde tukkaa, kun kilpirauhanen ei toimi kunnolla. Itselläni on varmaan tätä vaivaa, mutta en halua hormooneja lääkäriltä, kun ovat kuitenkin keinotekoisia. Mikä ruoka hoitaisi kilpirauhasta?
5  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: endometrioosi : 20.08.2009 23:14:27
Ihan vaan sen verran, että noi kaikki jutut noista loisista ja SCIO hoidoista on TÄYTTÄ rahastusta! Itse kävin läpi pitkän tutkimus/hoitosarjan ja vois sanoa, että ei mitää vaikutusta ollu...Ja, jos ei oo pakko syödä e pillereitä, älkää syökö niitäkää.
6  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / pikkuveli vai enemmän? : 25.10.2008 19:40:39
katselin tuossa minun ja kymmenen vuotta nuoremman veljeni karttoja päällekkäin ja huomasin monta yhtymää. mitä se tarkoittaa, kun minun asc,0 astetta 33 kaurista, on tarkalleen hänen mc ja tietty minun dc hänen ic? muut yhtymät kartoillamme:

mun saturnus hänen kuulla
mun uranus hänen plutolla
mun venus hänen saturnuksella
mun jupiter hänen jupiterilla
mun kuu hänen venuksella
mun vesta hänen auringolla

kuinka yleistä sisarus suhteessa on näin moni yhtäläisyys? meillä on eri isä. kertokaa te, jotka ootte paljo karttoja kattellu, kiitos.
7  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Kahvi ja kuiva iho? : 16.09.2008 20:09:28
Kiinalaisen lääketieteessä kahvi on energeettisesti kuumentava ja kuumat tuotteet kuivattavat kehoa...
8  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: mainitse parhaita ominaisuuksia kustakin aurinkomerkeistä : 01.09.2008 20:25:39
 :oinas:lapsenomainen  :harka:seksikäs :kaksoset:positiivinen :rapu:turvallisin :leijona:energiaa :neitsyt:terveellinen :vaaka:laskukone :skorpioni:vahva :jousimies:suvaitseva :kauris:paras huumori :vesimies:ajaton           




aur.sko.
asc.kau.
kuu.kaks.
merk.sko.
ven.jous.
mars sko.
9  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Skorppari ja härkä, yhteensopivuus? : 01.09.2008 19:41:15
hei Niizu, rupesin kattoon noita sun merkkejä, että onpas tutunoloisia ja huomasin ,että ollaan synnytty samana päivänä ja vuonna! mä synnyin vaan päivällä 13.06. eli oon nouseva kauris ja kuu kaksosis kans. sitte mulla on yks  tosi hyvä kaveri, joka on kans marraskuun 6. sille tulee toi rapu kans nousevaksi ja sen kuu menee härkään...kiva tavata näin lähellä syntyny, vaikka ollaan tietty erilaisia ton nousumerkin takia. joo, härkämiehet, kyllähän ne on ihanimpia. ennen mä olin aina rapuseurassa ja mieskin oli rapu, mutta sitte se yhtäkkiä muuttu ja kaikki oliki härkiä yhtäkkiä. jotenki sain niistä ravuista tarpeekseni, joskus tietty kaipaan niitten lempeyttä. härkämiehen oon kokenu jotenki paljo perinteisempänä ja järkevänä. hyvässä ja pahassa. mun härkämiehen nousumerkki on skorppari ja kuu vesimiehessä, venus kaksonen, mars leijona. miten koet oman härkäs? alussa meillä oli ainakin voimakas veto toisiimme ja sängyssä menee vieläkin parhaiten. muuten onkin sitte väännetty aikalailla. vastamerkeistä oon kuullu sanottavan, että alku on intohimoista ja sit se siitä saattaa sammuu. katotaan ny, neljä vuotta on ny oltu. onhan se erilaista olla vastamerkkinsä kanssa, ku esim. jonku toisen vesimerkin. jos mä tykkään jostain, niin voin olla varma, että härkä mieheni ei siitä pidä. ja taas, jos se on vaikka nähny huonon elokuvan, mä voin ilomielin kattoo sen. on se raskasta välillä, varsinki jos haluais jakaa jonku tunteen, niin toinen on ihan, että ahaa sulla on ny tommonen olo. kaikki perusjutut ja toisen käyttäytyminen on täytyny opetella tunteen ja sitte se rupee meneen paremmin. hyväksyä vaan, että ei toista saa omanlaisekseen. mitä härältä sitte voi oppia? mä olen oppinu ruonlaittoa, säästäväisyyttä, sitkeyttä, kärsivällisyyttä, ku niillä aina kestää.......sitte taas mun mies on oppinu multa paljo henkimaailman juttuja ja sitä, että kaikki mukavat ihmiset ei mukavia. sä tiät skorpparina, että sen tietää heti voiko johonki luottaa. mä oon aina ihmetelly, ku kirjoissa sanotaan, että härkämies upottaa naisensa pehmeisiin ja hyväntuoksuisiin lahjoihin, se ei mun mielestä mätsää. kaikkista nuukimmat tyypit joita mä tunnen on härkiä. riippuu tietty muistaki merkeistä, ei voi yleistää. sitte härkämies on tosi siisti ja tekee hyvää ruokaa ja ruoka niille on kaikki kaikes. ne tykkää musasta ja tanssista ja muista kauniista naisista, harmi. aina ei skorppioni nainen tykkää, ku katotaan muita naisia. mutta luotan silti...ehkä. kuinka kauan ootte ollu yhdes ja kuinka on menny? kyllähän härkä on tositarkoituksella liikkeellä, mutta ei se ihan heti sormusta lähde ostaan.   
10  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Suomi ja mielenterveysongelmat : 07.08.2008 00:34:27
joo oon miettiny ittekki tätä monesti, että miksi suomalaiset on masentuneempia, jotenki synkempiä ja vakavampia. kyllähän se talvi voi olla yks syy ja vähän valoa, joo. mutta mä oon kuitenki tullu siihen lopputulokseen, että täällä on kristinuskolla ollu suuri vaikutus tähän hommaan. varsinkin pohjanmaalla ollaan niin älyttömän uskovaisia, että piiskattiin lapsia vaan jumalan pelosta. kyllä tämä on jättäny jälkensä monien meidän vanhempiin ja jatkaa periytymistä.täytyy tehdä sitä ja tätä, ku raamattu sanoo. kaikki muu on hömpötystä ja siitä ei hyvä seuraa. jestas, jos joku pitää hauskaa tai nauttii elämästään, kyllä kateellisia riittää sanomaan, että itku pitkästä ilosta. sit sanotaan, että ku oli se sota ja piti pärjätä. naisista tuli koviksia ja miehet ryyppäs sota traumoihinsa. vieläkää suomessa ei oikein saa olla naisellinen, avuton. sitte sanotaan, että miehillä ei oo mitää käytöstapoja, ei avaa ovia yms. no ei kai ku naisten täytyy jyrätä siitä ovesta itse ensi. mutta sitä mä en oo tajunnu, että mistä se puhumattomuus tulee. kouluihin täytyis saada joku oppiaine, jossa opeteltais kertomaan omista tunteista rehellisesti. sit on vielä semmonen kun häpeä. voi perse, ku ottaa päähän semmonen, että jonkun toisen epäonnistumiselle nauretaan. tämän pelossa moni rupee toistaan ns. hyväksyttyä käytöstä ja tukahduttaa oman olemuksensa. kyllä se pidemmän päälle sit masentaa, ku ei voi olla oma ittensä, muka. asiakaspalvelu ammatissani seuraan joka päivä ihmisten käyttäytymistä ja olen huomannut, että on semmoisia ihmisiä, jotka eivät koskaan hymyile ja toiset ei koskaan katso päälle. ollaan niinkuin omissa maailmoissa ja jos joku kommentti irtoo, niin se on jotain että ompas kallista tai kyllä markka aikana sai samalla rahalla kax. tai sitte kommentoidaan iltalehden lööppejä, että kyllä silläki luulis olevan rahaa ja onpas toi lihonu...haetaan koko ajan sitä negatiivisuutta jostain ja ollaan kateellisia. kyllä me vain semmosia ollaan. enemmän oikeeta hyväksyntää, rakkautta ja tyytymistä siihen mitä on. opettakaa lapsia puhumaan kaikesta ja puhukaa niille. hyväksykää mitä ootte ja valitkaa puoliso joka oikeasti rakastaa teitä eikä teidän rahoja yms. tehkää asioita joista saatte mielihyvää, vaikka naapuri sanois mitä. hullutelkaa ja leikkikää!
11  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Akne ja homeopatia : 07.07.2008 10:14:21
Hei, Rakkauden Valo!

Olen kokeillut akneeni vyöhyketerapiaa, homeopatiaa, kukkaterapiaa, funktionaalista hoitoa, maidotonta ruokavaliota, tehnyt munuaisten tehopuhdistusta ja käynyt akupunktiossa. Minunkin akneni alkoi vasta aikuisena ja en ole siitä oikein päässyt vieläkään eroon. Kerran Kreikan matkalla naama parani täysin viikossa, olisiko auringon ansiota...Kokeilemistani hoidoista vain akupunktio auttoi, taitava hoitaja mm. moksasi ja imukupilla kuppasi naaman ihoa. Homeopatia ei auttanut laisinkaan, valitan. Tietysti olen syönyt myös antibioottia ja kyllä se pitää naaman kunnossa. Mutta, kun lopetat akne palaa samantien. En suosittele edes kokeilua elimistön takia, mutta epätoivossani sitäkin tuli testattua. Ennenkuin olin käynyt akupunktiossa,  naamaani tuli ihan oikeita ihonalaisia akne pallukoita, ei siis mitään tavallisia finnejä. Kävin hoidossa neljä kertaa ja pari viikkoa tästä iho lakkasi tuottamasta pallukoita. Minulle jäi vielä pienen pieniä pinnallisia näppylöitä nenänpäähän. Näihin olen kokeillut uutta luontaistuotetta nimeltä Baktosan, mutta vielä ei ole tulosta tästä kokeilusta. Tietty näin kesällä iho on aina vähän parempi. Entä sinulla? Mitä hoitoja olet kokeillut ja miten vaikutti? Kyllä tämä ärsyttävä "tauti" on ja niin monet kärsii samasta vaivasta. Kun ei oikein ymmärrä, että mistä se tulee. Syitä on niin monia, mutta sen olen huomannut, että meikin käytöllä ja meikittömyydellä ei ole vaikutusta. Tiesitkö muuten että, akne voi olla myös seurausta munasarjojen kystisyydestä. Tuolloin estrogeenin tuotanto on sekaisin ja mies hormonia on enemmän kehossa. No, kuten jo mainitsin akupunktio auttoi minua. Toisaalta, olen jo hyväksynyt tosiasian,  näin nousukauriina, että iho ei ole vahvin kohtani. Toivon, että löydät apua pian ja kerrot kuinka kävi!
Sivuja: [1]