Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Help me! : 23.01.2008 14:32:16
Kiitoksia vastanneille smitten! Noi unet on kaikkea muuta kuin arkipäiväisiä, joten luulen ettei niissä ole kyse pelkästään omasta "kovalevyn" uudelleenjärjestämisestä. Uskon vahvasti sielunkumppanuuteen, harmi vain tickedoff etten voi julistaa sitä maailmalle: "I know you!!!" laugh.
Kiitollinen toki olen jo siitä, että hänet olen kohdannut, mutta...  Miksei koskaan voi kaikki vaan loksahtaa paikalleen? Tää on jo toinen samanlainen tapaus, ja tiedän että ikuisesti kannan häntä mukanani. Ehkä se kolmas kerta toden sanoo angel.
kaikki eivät voi loksahtaa paikalleen jos olet valinnut itsellesi liian suuren elämän palapelin. mahdollisuus pienenee yhdelle palalle... mutta se oikea pala löytyy vielä!  Wink
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Help me! : 21.01.2008 14:59:32
voi myös olla että jättämääsi miestä voi kiusata samankaltaiset unet. ehkä teidän ei tarkoitettukaan kuuluvan yhteen vaan ystäviksi jos se on edes mahdollista enää. ystävyys voi myös olla vaikeaa kun on alitajuisesti kiinni vielä jätetyssä ihmisessä, että rakastuminen voi uusiutua. niinpä unet ovat mielestäni vain terapiaa elämän jatkamiseksi.
3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Valeheräämistä vai jotain muuta? : 10.01.2008 14:19:05
näin on. sitä valtaa ei kukaan meiltä pois vie
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Valeheräämistä vai jotain muuta? : 08.01.2008 14:06:21
ensimmäisenä vahvasti puskee mieleen ihan astrologian sivuuttava asia. humanoidit. kuulostaa järjettömältä, mutta olen sinun tapauksessasi vahvasti sitä mieltä. tietenkin on eri asia oletko oikeasti hereillä ja millaisessa tilassa olet herätessäsi. sekä oletko heräillyt oudoista asennoista tai peloissasi? hahmot voivat toki olla mielikuvitustasi ellet koe niitä aitoina. voivat ne johtua myös elämäntilanteen muutoksestakin kuten epäilit, mutta onko sillä mitään vaikutusta näköharhoihin? sitä en osaa sanoa. oletko ottanut myös huomioon talossa ennen asuneet ja mahd. kummittelun. kannattaisi joskus kun heräät yöllä taas samaan tilanteeseen ottaa härkää sarvista ja selvittää tilanne. eli oletko oikeasti vielä hereillä. kuuluisa ajan katsomiskikka toimii aina. kun vilkaiset kelloa se ei uudelleen katsoessasi ole unessa koskaan samassa ajassa. jos se näyttää samaa aikaa tai on astunut juuri minuutilla eteenpäin olet hereillä.
5  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Unitulkintasaitti - tehkääs tästä sticky : 08.01.2008 13:56:45
hurjan hyvä sivusto! ehdottomasti paras tähän mennessä. löytyi kaikki sanat mitä hainkin
6  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: en nuku! : 08.01.2008 13:45:36
yksi ehkäpä se tärkein kikka unen saamiseksi on parempi patja tai kokonaan itselle tehty sänky. sanoin vain omasta kokemuksesta.
7  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Unien todellinen tarkoitus... : 08.01.2008 13:41:11
olisiko tuolle jälkimmäiselle unelle kenelläkään mitään järkeen käypää selitystä?
8  Muita keskusteluaiheita / Unet / Unien todellinen tarkoitus... : 21.12.2007 14:00:12
onko se sitten huomisesta kertominen/ varoittelu, menneiden muistelu, maailman tilaa kuvaava elokuva... Huh niin mielestäni se on noita kaikkia sekaisin ja vielä jotain muutakin. olen nähnyt muutaman kerran unia, joissa herään ja näen teen muutaman jutun huoneessani ja menen aamupalalle. yleensä herätessäni muistan hämärästi unen ja silti toimin samalla tavalla kuin unessa näytettiin.

unet ovat joskus myös suurempia asioita ennustavia: näin äitini kuolemaan liittyviä unia ennen hänen kuolemaansa enkä osannut reagoida niihin mitenkään kunnes pahin oli sattunut...

viime yönä seikkailin kotona ja etelässä asuva isoveljeni tuli käymään meillä. meillä oli myös joku nainen josta lähti jotain positiivista energiaa ja luottamus säihkyi hänestä. olen usen unissani pitänyt omaa huonettani ja kaikkia huoneita sen ympärillä jotenkin synkkinä paikkoina ja mm. keittiötä ja olohuonetta jonkinlaisina turvina joissa olemalla minulle ei unissa käy koskaan mitään pahaa. mutta se nainen joka oli tullut meille kuin tyhjästä meni käymään huoneessani ja lähdin pian katsomaan mitä se siellä tekee ja avatessani ovea edessäni seisoi vahvasti maskeeratut kasvot jotka olivat mustan, punaisen ja valkoisen kasvomaalin peitossa. ne näyttivät kuin pahimmalta hirviöltä mitä kuvitella saattaa. huusin ensimmäistä kertaa unessani ja todella kovaan ääneen. hahmon takana oli se nainen joka sanoi tässä olevan veljesi janne. tunnistin itsekin jannen ja huokaisin helpotuksesta. jannella oli käsissään rasiallinen suklaata ja kertoi sen olevan hyvin arvokas rasia. meidän talon pihalla oli shakki-pelin hahmoja taikka paremminkin ihmishahmossa shakkimaan väkeä. ne halusivat rasian jannelta, joten kaikki lähdimme portaille katsomaan tilannetta. nainen seisoi koko ajan takanani. enkä edelleenkään tiennyt miten se liittyi siihen uneen mitenkään. otin jannelta rasian ja he silti ottivat jannen vangikseen vaikka näkivät rasian minulla. söin rasiaa tyhjäksi samalla kun katselin puun latvassa jannen ja shakkiolentojen taistelua ja välillistä sanaharkkaa. silloin oli lumetonta ja pilvistä. nainen katosi tässä vaiheessa unta kertomatta mitään itsestään... sitten tilanne muuttui kun paikalle tuli mies, jonka tunnistin samaksi naiseksi, mutta hiukan sisäisesti muuttuneena. shakkiväki jätti veljeni rauhaan ja alkoivat huudella jotain viimeisestä konvehdista. siltikään he eivät kiinnittäneet minuun huomiota vaikka rasiassa oli vielä 4 suklaata jäljellä. he tarkoittivat jotain suklaata joka oli jannella tai sillä "miehellä" hallussaan. uni loppui siihen kun hyppäsin shakkiväen eteen puun latvasta.
ehkä tuollakin unella on lopulta joku tarkoitus. sen näkee vatsa tulevaisuudessa, mutta voisiko joku kertoa mielipiteitä unesta.

lisäksi kerran näin unen jossa parturissa käydessäni sain kaksi paperilappua mutta sulloin ne molemmat taiteltuna taskuun enkä lukenut niitä sittemmin vaan unohdin ne sinne. seuraavana yönä näin unen, jossa seisoin huoneeni ikkunalla joka oli auki. ikkunanlaudalla oli paperilappu jolle yritin kirjoittaa lausetta mutten millään keksinyt sille jatkoa. sitten huoneeseeni astuu henkilö, jota rakastan. yritän jatkaa lausetta välittämättä siitä että sain häneltä taitellun paperin jossa luki: rakastan sinua todella 10.2 lähtien. sydämeni pakahtui tunteeseen joka tuli kun peitin tunteeni sisimpään. lisäksi kyseinen henkilö soitti kitaralla jonkun lemmenlaulun.
ideoita tulkintaan?
9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Re: haluatko viestin enkeliltä? : 19.12.2007 13:24:49
Kiitos! Metsätonttua muistutettiin synkronisoitumisesta ja sattumien tarkoituksista. Niitä tulisi tutkia syvällisesti ja ottaa huomioon.

Hyvä muistutus! Wink
voisiko joku kertoa tarkemmin mitä synkronoitumisella tarkoitetaan?
mulle tuli positiivisuus...
10  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: isoveli näki tismalleen saman unen! : 14.11.2007 10:38:22
emme paljoa ikkunoista katselleet mutta niistä tuli normaalin kesäpäivän valoa. en muista enää tapahtuiko meille mitään yhteistä silloin, mutta sen naisen kasvot upposivat mieleeni kuin satoja tonneja painava Titanic. ja se nainen oli niin vaalea ja miltei hohtava. vau se oli upea näky.
11  Muita keskusteluaiheita / Unet / isoveli näki tismalleen saman unen! : 13.11.2007 11:29:57
hassua kyllä mutta isoveljeni näki muutama vuosi sitten aivan saman unen kuin minäkin. aamulla kertoessani untani veljeni alkoi kertomaan omaansa ja tajusin hänen nähneen samaa unta! oli ihmeellistä kuinka osasin jatkaa veljeni kertomusta ja päinvastoin. kuinka ihmeessä tämä on mahdollista? ihmettelimme itsekin ihan äimänä. uni meni jokseenkin näin: olimme molemmat kotona ja minä ja veljeni astelimme pirttiin, eli kotimme suurimpaan huoneeseen. ei siis semmoiseen vanhanajan pirttiin. näimme ikkunan edessä vastakkaisessa nurkassa seisovan pitkän vaalean naisen joka hymyili. hänellä oli todella mukava ja rauhallinen persoona. hän näytti meille pirtin seinän vieressä olevan käytävän joka kulkisi talomme toiseen päätyyn seinää pitkin, mutta niin että se oli talon sisällä. ohitimme ikkunatkin ilman että näimme sillä seinällä niitä ollenkaan. päädyimme toiseen päähän taloa ja juoksimme keittiöön jossa ikkunoista näki ulos, vaikka edessä olisi pitänyt olla se käytävä jossa kävelimme. keittiö on siis pirtin ja huoneeni välissä. kuka se ihmeellinen naishahmo oli? osaako kukaan kertoa?
12  Astro special / Yleistä / Vs: Astrologian vaikutusten rehellinen havainnointi : 05.11.2007 13:46:33
Parisen vuotta asiaa tutkaillut ja huomannut, että osa toimii ja osa taas ei mene ihan jakeluun.. Huteja ja kuteja löytyy.. Riippuu vähä miten ittesä näkee ja osaa suhtautua siihen..

Tähtitaivaan tulkinnassa on kuitenkin kyse aikas monikerroksillisesta kokonaisuudesta ja meidän aistielimemme eivät ihan vielä riitä havainnoimaan ja tietoisesti vastaanottamaan kaikkia metaenergisia ilmapiirejä mitä ympärillämme liikkuu kun tähtiolennot laulavat! Joskus oon ollu ihan ymmyrällä siitä, että miten planeettojen liikeradat tuntuvat olevan niin täydellisesti suunniteltu, kun asioita on tapahtunu tismalleen kuvioiden antamien ominaisuustyyppien mukaan.. Päätynyt siten tulokseen, että taivas on sielumme peilikartta..
vau tuo on todella hyvä vertaus. "taivas on sielumme peilikartta"...
13  Astro special / Astro special / kuolinpäivä viime heinäkuussa... : 05.11.2007 13:44:34
minulta kuoli äiti viime heinäkuun kuudes päivä. siinä kello yhdentoista paikkeilla aamulla. olin itse samaan aikaan kesätöissä. päivä sai hirveän päätöksen kun kuulin asiasta.  Cry en ole yhtään tietoinen sen päivän horoskoopista tai muistakaan astrologisista asioista, koska en ehtinyt kesällä tällä sivustolla käymään. olisiko kenelläkään tietoa 6.7.2007 päivän horoskoopista? olisi myös mukava jos joku osaisi selittää äidin kuolemaa, koska sille ei ole löytynyt mitään järkevää selitystä. lääkärit vain veikkailivat sydämen rytmihäiriöitä, mutta kenelläkään ei ole varmaa tietoa siitä. äiti oli horoskoopiltaan kaksonen ja syntymäpäivä 10.6. äiti oli kuollessaan vasta 47-vuotias. eli syntymävuosi oli 1960. voisiko joku tehdä jotain karttaa tästä. asia on vaivannut minua kesästä asti.
14  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Värit unessa. : 10.04.2007 13:24:36
jos mulla unissa yleensäkään on värejä niin se on melkein aina punainen tai vihreä. punainen esiintyy aina paidoissa ja vihreä luonnossa. en ole muuten kiinnittänyt huomiota väreihin. muita värejä en ikinä tapaa unissa. tulkintaa on vaikea antaa unestasi koska en mikään mestari ole.
15  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 16.03.2007 14:25:45
näin hirveää unta jossa historian opettajamme tuli lähentelemään ja kosketteli intiimi aluettani. tunsin suurta vihaa ja hämmenystä opettajaa kohtaan. oli tietokoneen ääressä ja mun kaveri pekka oli vierestä juuri lähtenyt jollekin rokc konserttiin soittamaan rumpuja. apua. miten pitäis tulkita???
Sivuja: [1] 2 3