Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Opastajaa omien taipumusten hallintaan? : 12.09.2012 16:51:04
On olemassa paljon ihmisiä, joilla on joko tietoa henkisten kykyjen (selvänäkö, parantaminen, henkimatkailu, edesmenneiden kanssa kommunikoiminen jne) käytöstä/ymmärtämisestä tai luontaista taipumusta niiden käyttöön.

Tässä ketjussa toivoisin ihmisten joilla on taipumuksia voivan saada apua toisiltaan tai joltain joka kunkin tarpeita vastaa.

Itse en kaipaa varsinaisesti opettajaa, vaan ihmistä joka voisi auttaa minua ymmärtämään omia taipumuksiani ja hallitsemaan niitä, sekä avaamaan, kohdistamaan että sulkemaan.

Nyt siis kysyisin, onko täällä joku joka voisi neuvoa erityisesti näkyjen, parantamisen ja telekinesian kanssa?
Tai tuntisiko joku tällaisen tahon?
Olen painiskellut taipumuksen tasapainottamisen kanssa oikeastaan koko ikäni, hyviä neuvoja on tullut matkalla vastaan, nyt vain uusi hyvin mielenkiintoinen elämänvaihe pakottaa asiat enemmän esiin ja siksi kaipaisin tehokkaampaa ohjausta.

Myös esimerkiksi kirjavinkkejä otan mieluusti vastaan! Jos suomeksi löytyy.
Enkä siis tarkoita kuvailuja aiheista, vaan nimenomaan oman kyvyn hallintaa.
2  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Ley Line ja energiat : 29.01.2010 15:16:07
Yhdentasoinen olemassaolo on näkemyksenä kuin maailman katsominen kaksiulotteisten lasien läpi, jossa nyt sentään on jo se toinen enemmän. Haluaisinkin nyt virittää keskustelua siitä, minkälaisiin teorioihin tai näkemyksiin/kokemuksiin olette törmänneet näiden Ley line tai muiden energiavirtausten/kenttien tiimoilta?

Ley-linjat wikipedian pelkistämänä:

"Ley-linjoiksi kutsutaan väitettyjä kilometrien mittaisia suoria linjoja lähinnä Keski- ja Länsi-Euroopan maastossa erilaisten muinaisjäännösten välillä.
Linjoihin liitetyistä muinaisjäännöksistä suuri osa on megaliittikulttuurin aikaisia, mutta joukossa on myös paljon nuorempia kohteita, kuten keskiaikaisia kirkkoja ja maatiloja. Usein kirkot kuitenkin tehtiin tarkoituksella aikaisempien pakanallisten palvontapaikkojen päälle.

Linjoista on kehitelty paljon näennäistieteellisiä oppeja. Joidenkin mukaan linjat ovat yliluonnollisten voimien kanavia, jotka muinaisihminen merkitsi rakennelmin. Jotkut väittävät ley-linjoja voitavan havaita taikavarvulla tai heilurilla. Linjojen väitetään risteilevän kaikkialla maapallon pinnalla, ja on jopa väitetty, että ne olisivat Atlantiksen asukkaiden aikaansaannosta. Tällaiset käsitykset ley-linjoista muistuttavat käsityksiä vesisuonista ja eräitä New Age-liikkeen tunnetuksi tuomia käsityksiä energiavirroista, jotka pohjautuvat vanhaan kiinalaiseen ympäristöoppiin fengshuihin."
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Aidot taitajat ja huijarit : 16.01.2007 18:47:36
Pointtinne olivat toki hyviä ja asiallisesti selostettuja, mutta en vain tosiaan voi uskoa sen toimivan. Uskon suurimman osan niistä, jotka mainostavat itseään näkijöinä tai minä tahansa, olevan huijareita.

Omien kokemusteni kautta olen löytänyt tämän polun ja se tuntuu oikealta. En voisi koskaan itse väittää kenellekään voivani katsoa ilman, että saan varmuudella oikean ihmisen energiat kehiin. Se vain olisi minusta huijausta ja väärin katsottavaa kohtaan.
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Aidot taitajat ja huijarit : 14.01.2007 21:02:41
Mikä mielestänne parhaiten paljastaa aidot katsojat/näkijät huijareista?

Minä en voi esimerkiksi henkilökohtaisesti uskoa kenenkään voivan katsoa Taroteista puhelimitse tai sähköpostilla, koska silloinhan sieltä voi napata maailman ihmisten energioista kenen tahansa, eikä juuri sen oikean ihmisen. Kyllähän silloinkin ennustus on aito, joskin henkilö väärä Wink

Tämä asia kummastuttaa minua suuresti.
Itse olen syventynyt Taroteihin sen verran, että tiedän miten homma toimii ja miten se ei toimi. Humaltuneena, väsyneenä tai stressaantuneena kunnon ennustus on liki mahdoton. Samoin, jos katsottavalla on omia henkisiä lukkoja, joiden ohi ei pääse, tai jos hän ei ole täysillä mukana, energiat eivät välttämättä riitä tai ainakin ennustaja väsyy pirusti.

Ottakaa kantaa.
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Astron Auttajalista : 14.01.2007 17:56:01
Hei.

Olen katsonut Taroteista ilmaiseksi joillekin täällä, myös muille satunnaisille kiinnostuneille.

Onko minulla mitään mahdollisuutta päästä auttajalistalle, koska olen näin nuori ja vasta hieman tuota "kenttätyötä" tehnyt?

Olen saanut ensimmäisen pakkani noin 8-9-vuotta sitten, nyt noin 5 vuotta osannut aidosti käyttää niitä, kerätä energiat ja saada intuitioita katsonnan aikana.
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: onko kokemuksia näyistä? : 28.12.2006 19:58:18
Itse olen nähnyt näkyjä 4-vuotiaasta asti...

Ensimmäiset olivat suojelijoitani, jotka pystyin havaitsemaan.
Monet koskevat maailmanlaajuisia asioita ja ovat toteutuneet.

Ne tulevat täysin spontaanisti, en pysty hallitsemaan niitä. Joskus olen niiden kanssa lähes pulassa.

Sitten vielä edesmenneet, jotka tulevat ja menevät kodissani miten sattuu.

Vastauksesta tuli nyt lyhyt, mutta katsotaanpa, ehkä joskus tämän tiimoilta laajempikin aihe.
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Indigo : 16.12.2006 21:28:40
En, valitettavasti. Vain muutaman artikkelin.

Kenenköhän kirjoittama ja löytyykö kirjastosta?
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Indigo : 15.12.2006 18:40:46
Katsoin jokin aika sitten 4D Lapseni on meedio.

Olen hieman hämmentynyt.
Itse surin, koska äitini ei omista kysyistään huolimatta kertonut minulle näistä asioista kun olin lapsi. Nyt en enää sure. Dokumentin pakkosyöttö teki selvästi lapsille hallaa enemmän kuin auttoi.

Mutta sitten asiaan.

Minä olen- lehdessä oli juttua indigoaikuisista.
Mistä saisin tietää, osuvatko epäilykseni oikeaan? Tahtoisin että sekä omani että äitini auran värit katsottaisiin. Tunnetteko ketään tarkoitukseen sopivaa, tai millä nimikkeellä tällaista persoonaa kannattaisi etsiä?
9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Lasien räjäyttämisestä : 20.12.2005 15:36:18
Olen kieltämättä ollut yleensä jonkin suuren tunnelatauksen vallassa, kun olen laseja räjäytellyt.

Mutta kerran kokeilin ihan huvin ja urheilun kannalta, pystynkö tekemään sen tyynenä, jos keskityn kunnolla. Lasi ei räjähtänyt heti, mutta löytyi seuraavana aamuna kaapista täydellisen symmetrisesti haljenneena. Tiedä sitten, vaikuttiko tuo kokeiluni asiaan vai halkesiko se itsekseen...
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Lasien räjäyttämisestä : 19.12.2005 17:52:05
Kun ensimmäisen kerran räjäytin lasin, olin muistaakseni 15-vuotias. Tapahtuma ei silti jotenkin osannut pelottaa, olinhan kokenut elämäni aikana jo ihmeellisempiäkin asioita kuin räjähtelevät esineet (okei, nyt kuulostan sekopäältä).

Joten asiaan; Kuinka pystyisin oppimaan hallitsemaan tämän kyvyn, enkä enää räjäyttelisi mitään arvokasta vahingossa? Voiko tuon energian suunnata muuhun kuin siihen, että lasi räjähtää? Miksi juuri lasi, ei koskaan posliini? *koputtaa puuta* Entä mistä tämä ilmiö voisi johtua?
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Ilmainen Tarot-tulkitsija : 18.12.2005 13:01:07
Ikävä kyllä olen hieman kämminyt vastauksien kanssa, eivätkä ne ole ilmeisestikään tulleet perille.

Toivon siispä, että vastaatte joko kännykkääni tai sähköpostiini mieluummin, kuin yksityisviestein.

Kiitos Smiley
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Ennustajilta apua : 16.12.2005 20:52:04
Jos haluat tietää, mitä mieltä ennustaja on asiasta, suosittelen ensin miettimään, minkä ennustusmuodon haluat kuulla.

Jos päädyt Tarotiin, niin ota yhteyttä minuun.
Olen luotettava ja ilmainen, jo kokemusta nuoresta isästäni huolimatta omaava.

Jaksamista sinulle!
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Ennustajat? : 16.12.2005 20:48:58
Jos vielä olet aiheesta kiinnostunut, niin ota tarkemmin yhteyttä minuun sähköpostitse, olisin kiinnostunut keskustelemaan aiheesta, mutten näin keskellä foorumia...
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Ilmainen Tarot-tulkitsija : 16.12.2005 20:33:10
Hei.

Olen pian 19-vuotias nuori nainen, joka on ennustanut sellaiset vajaa 10 vuotta, jo hyvin nuoresta, Taroteilla. Asun Hämeenlinnassa, mutta olen liikkuvainen.

Nyt etsin ihmisiä, joille voisin katsoa korteista. Jos kiinnostusta löytyy minuun voi olla yhteydessä joko puhelimitse numerosta XXX tai sähköpostitse m.e.s@netti.fi

Jotta tietäisit hieman, miten toimin, niin selitän sen lyhyesti.
Käytän hyvin yksinkertaisia pöytiä, vain 3, 5, tai 6 kortin rivejä. Olen kokenut ne helpoimmaksi tavaksi saada kohde ymmärtämään itsekin, mistä on kysymys. Symbolit olen vähitellen vuosin saatossa omaksunut ja nykyisin osaan lukea kokonaisuuden melko vaivattomasti. Kortteja en valitse summamutikassa, vaan seuraan niiden lähettämiä energia-aaltoja ja valitsen sykkeen perusteella oikeat joukosta.

Ottakaahan rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan, miten voisimme sopia tapaamisen (en ennusta puhelimessa tai sähköpostissa koska energia ei yksinkertaisesti toimi silloin, kun en saa imettyä toisen chakroista vaikutteita). Olen tavoitettavissa lähes minä päivänä viikossa tahansa ja kellonajasta riippumatta. Otan myös oppilaita.

edit: puhelinnumeroita ei saa julkaista tällä foorumilla. A
15  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Nuori Tarot taitaja avun tarpeessa : 16.12.2005 18:35:21
Hei.

Päätin kantaa korkeni kekoon tänne uusien käyttäjien osioon, sillä en tiennyt, mistä muualtakaan kysyä.

Olen siispä nuori mutta jos hieman kokemusta omaava Tarot-tulkitsija ja haluaisin katsoa ihmisille ilmaiseksi, onhan tämä kutsumus, ei rahastuskeino.

Nyt kaipaisin teiltä jo kokeneemmilta apua, minne voisin laittaa ilmoituksia ennustamisesta?
Sivuja: [1]