Astro Foorumi

Astro special => Ennustava astrologia => Aiheen aloitti: pluto - 09.05.2006 11:06:19Otsikko: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: pluto - 09.05.2006 11:06:19
Onko kellä kokemusta Saturnuksen transiiteista? Onko mitään positiivista sanottavaa?

Itselläni on parhaillaan  :saturnus: :aspect_sex: :mars: ja  :saturnus: :aspect_sex: :pluto:. Tämä jälkimmäinenhän on tietysti sukupolvitransiitti, mutta kun ovat Marsin kanssa niin tiukassa yhtymässä, niin kaiketi voi lukea tuon jälkimmäisenkin keskimääräistä merkittävämmäksi...

Samaan aikaan päällä  :pluto: :aspect_sex: :merkurius: ja  :pluto: :aspect_sex: :uranus: (tässäkin samanlainen yhtymäkuvio kun yllä)

Aiemminhan olen jo täällä valitellutkin tuon  :pluto: :aspect_sex: :merkurius:: ksen  ilmaisuun tuomaa ärhäkkyyttä ja taipumusta "suoriin sanoihin" vähän turhankin usein.

Nyt kuitenkin kiinnostaa enemmän tuon Saturnuksen transiitit.

Tuntuu, kuin suhtautuisin tavallista(kin) tuomitsevammin kaikkiin, jotka eivät ole kyllin nopeita tai älykkäitä tai tai tai (itse sen sijaan olen täydellinen, ainakaan mitään vikaa löydä en... ;D, näin Raptoria lainatakseni)

Yhdistettynä tuohon kärkkäyteen sanoa suorat sanat, on ollut viime aikoina aika työ nieleskellä töissä, ettei vallan työilmapiiriä pilaisi.

En itseasiassa osaa edes sanoa mitä näistä transiiteista "syyttää" tästä kärsimättömyydestä ja tuomitsevuudesta.

No tämän pitkän selityksen jälkeen kysyisyin teiltä kuitenkin, että mitä positiivista nuo Saturnuksen kuviot voisivat tuoda tullessaan?

Sekstiilihän on kuitenkin helppo transiitti, luulisin.
Ja Saturnuksestahan löytyy kait niitä hyviä puoliakin sen iänikuisen rajoittavuuden ja kouluttamisen vastapainoksi.
Eikä kait koulutuskaan koskaan pahaksi ole...


Otsikko: Re: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: elviira - 09.05.2006 12:40:01
Minä myös haluaisin kuulla ne saturnuksen hyvät puolet... :2funny:

Herätys Lilli + May ja muut konkarit

t. Elviira


Otsikko: Re: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lilli - 09.05.2006 13:02:24
Hereillä ollaan viimeistään nyt.  :D

Itse olen niitä, jotka ovat Saturnuksen kanssa hyvissä väleissä. Johtunee siitä, että se on syntymäkartalla enimmäkseen hyvin aspektoitunut, vaikka oppositio Marsiin ja neliö Merkuriukseen vähän tuovat kapuloita rattaisiin.

Transitoivana Saturnus rankaisee vastuuttomia ja niitä, jotka yrittävät mennä siitä, missä aita on matalin. Kurinalaisuus, ankara yrittäminen ja ahkeruus tuottavat yleensä palkinnon. Taannoin Saturnuksen köllötellessä AC:llani sain mm. palkankorotuksen ja tässä harrastustoiminnassa vastuu alkoi painaa (lue: moderaattorin työ alkoi). Saturnuksen paluun aikoihin olin onnistunut säästämään sen verran rahaa parin vuoden työssäkäynnin jälkeen, että matkustelu tuli mahdolliseksi.

Mikään onnenkantamoisten tai yllätysten planeetta Saturnus ei todellakaan ole, mutta en minä sitä minään hirviönä näe. Saturnus-transiitin aikana voi saada hyvinkin paljon aikaiseksi, jos vain saa itsensä ruoskittua sopivaan suunnitelmallisuuteen ja työvireeseen. Aikaansaannoksista saa sitten kiittää puhtaasti itseään.


Otsikko: Re: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: pluto - 09.05.2006 13:56:22
Tuolta omasta astrosta kävin kurkkimassa ja tällaista siellä luki:
:saturnus:: Kykyni luoda rakenteita ja tunnistaa omat voimavarani
Kuulostaa ihan positiiviselta.

Että kaipa tuo minun  :saturnus: :aspect_sex:  :mars:/ :pluto: voisi tarkoittaa aikamoista mahdollisuutta myöskin.

Ja kuten Lilli sanoi, ilmaiseksi on kai turha mitään odottaa, mutta mahdollisuuksia lienee ilmassa, mikäli yritystä löytyy.


Otsikko: Re: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: elviira - 09.05.2006 14:16:39
Itselläni on juuri tarkassa yhtymässä Asc:iin, jotenkin tuntuu, että siinä onkin repimistä, että löytää ne positiiviset puolet tuosta saturnuksesta, vähän niin kuin että revi nyt tästäkin huumoria, että huh, huh


t. Elviira


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Bella - 16.05.2006 16:01:43
Minulla  :saturnus: :aspect_con: :mars: ilmeni melkoisena turhautumisena työhön, en oikein jaksanut enkä saanut mitään aikaiseksi. Heti perään, eli parhaillaan  ??? , :saturnus: on ohitellut :askendentti: iani ja se on tuntunut ainakin parisuhteen tökkimisenä ( :aspect_opp: Desc), varsinkin kun  :chiron: on myös oppositiossa eli seiskahuoneessani. Tai näin ainakin itse olen ajatellut  ::) Osaako joku tätä paremmin selitellä? Eli tosiaan, pitää koittaa repiä sitä huumoria jostain...  :D Nyt sen sijaan töiden kanssa menee jo paremmin.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: elviira - 16.05.2006 17:48:38
Hei Bella,

mulla on myös  :saturnus: :aspect_con: :askendentti:vaikuttanut parisuhteeseen, koska/ilmeisesti kun mulla myös  :chiron:heiluu oppositiossa  :askendentti:

t. Elviira


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: K-NRJ - 16.05.2006 18:15:03
Heh, täällä yksi joka on hakannut Saturnuksen kovien transiittien aikana päätään seinään niin monta kertaa että alkaa pikku hiljaa ymmärtää Saturnuksen tarkoituksen... se itsekuri, pitkäjänteinen työ, vastuu, velvollisuudet...

Itselläni oli muuten aika samaa kuin Lillillä eli  :saturnus: :aspect_con: :askendentti:  -transiitin aikana vastuu lisääntyi töissä. Mutta nimenomaan niin että olin itse tehnyt työni kunnolla ja siksi minulle lisättiin vastuuta.

Ei kai nuo Saturnuksen transiiti ikinä mitään ilotulitusta lupaa, mutta eikös kehittyminen työssä ole mukava asia?  :saturnus: :aspect_sex: :mars: voisi myös kuvata samantyyppisiä juttuja, eli silloin pystyy vakaasti editymään työssään. 

Riippuu tietysti siitä miten nuo planeetat ovat syntymäkartalla sijoittuneet. Saturnuksen kova kulma Marsiin voikin jo olla vaikempi transiitti, ainakin itselläni oli silloin vaikeaa töissä eikä pahemmin huumori kukkinut...

Minulla oli muuten raskausaikana tr. :saturnus: :aspect_tri: :aurinko: ja aika mukavasti se toi voimaa kestää ison mahan kanssa pitkäjänteisesti odottaen palkintoa, joka sitten tulikin Saturnuksen siirtyessä eteenpäin.  :)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: pluto - 16.05.2006 20:11:55
Mullakin kieltämättä työt on nyt sillä mallilla, että jos osoitan kelpoisuuteni hoitamalla työni hyvin, saattaa siitä hyvinkin ura urjeta.
Toisaalta ei juuri tällä hetkellä voisi vähempää kiinnostaa konttorissa nyhväys...
No tulevaisuus näyttää. Nousu-neitsyenä ja kuu-kauriina en kaiketi voisi heittää töitä ihan lossiksi vaikka kuinka tympisi.  ;D


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: nikki - 16.05.2006 21:04:15
 :saturnus: :aspect_con: :kuu: erakoitti omiin oloihin,
hyvä kun kaupassa viitti käydä..
samalla se toimi jonkinlaisena moraalisena omanatuntona,
tavallaan rankaisin itse itseäni,en ihan sen uskonlahkon kidutuksen mukaan kuitenkaan,mutta olo oli vähän kuin vanhassa hyvässä sarjassa "kukkakimppu piikkilankaa" noin kuvainnollisesti
ja nyt kiinnostas tietää mitä  :saturnus: :aspect_opp: :saturnus: voisikaan tarkoittaa,tulossa tänä vuonna sekin,
päästänkö vihdoin vanhoista rajoitteistani irti vai rakennanko niitä itselleni lisää,kun se transitoiva  :saturnus: yhtyy samalla 8 huoneessa onnenpisteeseen?
luulisi olevan kunnon henkinen harppaus eteenpäin...leijonaa vielä


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: K-NRJ - 17.05.2006 08:04:01
nikki, tuo  :saturnus: :aspect_con: :kuu: oli myös minulle todella vaikeaa aikaa. Nimenomaan se erakoitti ja vieroitti muista, sitä halusi todellakin vain olla omissa oloissaan välittämättä muista. Pakolliset suhteet, esim. äitiin, olivat aika nuivia. Tietysti tr. :saturnus: sahasi siinä vielä niin pitkään että teki kolme ohitusta ja tuo ikävä aika vaan kesti ja kesti...


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: elviira - 17.05.2006 08:22:06
hei Nikki ja Kaurisenergia !

Mitenkäs teillä nyt sujuu ton  :saturnus: :aspect_con: :kuu:jälkeen ja kuinka kauan sitä kesti ?

t. Elviira


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: K-NRJ - 17.05.2006 09:42:44
Minulla ensimmäinen tarkka tr. :saturnus: :aspect_con: :kuu: ohitus oli elokuussa 2004, sitten keväällä 2005 :saturnus: peruutti mukavasti juuri Kuuni päälle ja siinähän se oli liki koko kevään niin että vasta toukokuussa vuosi sitten lähti eteenpäin. Varsinainen "helpotus" tuli vasta kun se siirtyi Leijonaan.

Kyllä minulla muutama ystävyyssuhde kariutui tuona aikana, eikä näin jälkeenpäin ole mitään tarvetta lähteä korjailemaan noita. Noiden ihmisten aika on varmaan lopullisesti ohi elämässäni, mutta uusia on tullut tilalle.
Äitisuhde säilyi kyllä, vaikka välillä tunsinkin syvää vihaa häntä kohtaan. Näin jälkeenpäin ymmärrän ehkä hieman paremmin hänen kantansa tuona aikana.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Bella - 17.05.2006 10:28:45
Huomasin nyt, että juuri kun pääsen eroon  :saturnus:  :aspect_con:  :askendentti: sta, ja syksyllä alkaa vaikuttaa saturnuksen paluu, niin se on samalla  :aspect_opp:  :kuu: ... voi voi, miten tämä sitten mahtaa ilmetä, jos yhtymä kuuhun erakoittaa? Saisi jo tämä piina loppua!  :P Toivottavasti samanaikainen  :saturnus:  :aspect_tri:  :aurinko: ja  :aspect_tri:  :neptunus: kuitenkin helpottaa asioita. Saapa nähdä joudunko kuitenkin luopumaan takkuilevasta mutta niin rakkaasta ihmissuhteesta  :-\ Vaikka tietysti itsestähän se on kiinni eikä jostain taivaankappaleista!  ;)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Linn - 17.05.2006 11:11:19
Minulla on tuo Saturnus peruuttelujensa vuoksi hengaillut jo kauan itsensä lähistöllä, eli tekee orbista riippuen paluutaan todella kauan tai useissa jaksoissa. Sitä en ole oikeastaan kokenut kovin vaikeana, vaan olen hyväksynyt aikuistumisen ainakin toistaiseksi melko ongelmitta.

Enemmän hankausta tuntuu aiheuttavan pitkään jatkunut  :saturnus:  :aspect_squ:  :askendentti: . Läheisiä ihmisuhteita on katkennut ja olen nähnyt monen ihmisen uudessa - ei niin imartelevassa - valossa. Tässä samassa syssyssä Saturnus tekee myös oppositiota Marsiin ja Merkuriukseen, joten ihan tyytyväinen olen, kunhan se malttaa liikkua vihdoinkin eteenpäin ensi vuoden puolella..  ::)

Sitten se tuleekin MC:lle ja kymppihuoneeseen, mikä _toivottavasti_ merkitsisi jotakin positiivista työrintamalla - eikä sitä, etten saa äitiysloman jälkeen mitään töitä.  :-\ Silloin toisaalta on edessä myös tuo oppositio Kuulle. "Jeejee".  :D

Linn


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Hansuli - 17.05.2006 12:27:05
Huomasin nyt, että juuri kun pääsen eroon  :saturnus:  :aspect_con:  :askendentti: sta, ja syksyllä alkaa vaikuttaa saturnuksen paluu, niin se on samalla  :aspect_opp:  :kuu: ... voi voi, miten tämä sitten mahtaa ilmetä,

Itselläni oli samainen kuvio viimekesänä. Taisin stressata sitä etukäteen niin paljon, menikin sitten kohtuullisen kivuttomasti.

Tuostahan on sitten saturnus siirtynyt oppositioon venuksen kanssa, yhtymään ac:lle ja oppositioon merkuriukseen taitaa tulla sitten seuraavaksi ja kvinkunssi aurinkoon.

Luulen niin,että tuo saturnus on piinannut elämääni jatkuvasti, että pidän sitä jo vakikumppaninani,heh. Kartallani on tuo T-risti  :saturnus: :aspect_opp: :kuu: jotka neliössä  :jupiter: :aspect_con: :chiron:.

Pahimpana peikkona taitaa olla tulevaisuudessa tuon kuvion muuttuessa tr. satunuksen kanssa isoksi ristiksi... ARGH!


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Ajatus - 17.05.2006 12:57:49
Mielenkiintoista Saturnus-keskustelua. :) Kun sattuu tuo "pahalainen" olemaan askendenttini hallitsija, niin kiinnostaa minuakin.

Saturnushan vakavoittaa kaikkea mihin osuu ja osoittaa rajat ja vastuut. Omasta suhtautumisesta (ja asiastakin tietysti) sitten riippuu, näkeekö tämän hyvänä vai huonona asiana. Rakentavaa se ehkä ei ole silloin, jos Saturnuksen edustamat pelot ja itsekritiikin tunteet saavat vallan. Toisaalta Saturnushan kuvaa myös sellaisen perustan rakentamista, joka kestää aikaa. Samoin joku on joskus sanonut, että Saturnus karsii "löysät pois", eli vähän kuin kitkee rönsyt uutta kasvua varten.

Askendentilla Saturnus liittyy varmasti parisuhteeseen(kin), onhan se samalla oppositiossa deskendenttiin joka on se akselin "sinä-pää". Minulla Saturnus oli askendentilla niin kauan sitten, etten oikein enää muista kyseistä aikaa - mutta kyllä tuolloin teininä varmasti ainakin kuvittelin olevani kovin vanha ja viisas. ::) ;D Silloinen eka poikaystävä oli 6 vuotta vanhempi ja kyseisenä aikana tutustuin myös exääni, joka taas oli minua 10 vuotta vanhempi. Niin ja askendenttinihan on siis Kauris, eli teema vain korostui. Syntymäkartallani Saturnus taas on deskendentillä, eli transitoiva Saturnus teki tuolloin myös oppositiota siihen, molemmat akselin päät pelkkää Saturnusta. :P Muita auktoriteetteja en oikein hyväksynytkään silloin kuin itseni. Kuun kanssa yhtymään Saturnus tuli pari vuotta myöhemmin ja siihen loppui myös seurustelu tuon ekan poikaystävän kanssa. Vieläpä muuten niin, että hän löysi vielä nuoremman Kauris-tyttösen! ;D Sitten kun Saturnus ehti aurinkoni päälle, muutin kauas kotiseudulta tämän 10 vuotta vanhemman exäni kanssa, opinnot valmistuivat kun Saturnus oli yhtymässä Venukseen ja ero (sekä muutakin murhetta) tuli kun Saturnus oli yhtymässä kuun alasolmuun.

Kyllä se Saturnus kovasti opettaa ja kasvattaa, "isän kädellä" niin kuin sanotaan. Ei hääviä aikaa välttämättä, kun transiitti on päällä, mutta jälkeenpäin ainakin minä olen ihan kiitollinen noista ajoista. Hiljattain tuo Saturnus teki muuten paluunsa minullakin, tuona aikana mm. hankittiin miehen kanssa elämämme ensimmäinen omistusasunto, eli ei nämä jutut aina pelkästään tylsiä ole. :) Tosin vastuu tietysti liittyy asiaan tässäkin, se on yksi teema joka Saturnukseen liitetään. Parhaillaan Saturnus on tarkassa oppositiossa Marsiini ja oppositio kuuhun on luvassa syksyllä, joten näistä kuulisin mielelläni lisää jos jollain on kokemuksia.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Linn - 18.05.2006 11:49:07
Ajatus,

Minulla on tuo Saturnus oppositio Mars ihan syntymäkartalla ja Saturnuksen paluun myötä myös kyseinen transiitti on ollut ja tulee olemaan hyvän aikaa päällä. Mietin tätä kuitenkin paremmalla aikaa ja yritän muistaa palata asiaan myöhemmin.  :)

Linn


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: nikki - 17.08.2006 22:04:26
huomasinpa juuri että tr  :saturnus: hyppäs tänään  :mars: :leijona:8 huone
niskaan,siis konjuktiossa,mars on sitten tarkassa neliössä venukseen
skorpionissa,
tekeekö saturnus marsista ahkeran,periksiantamattoman puurtajan,
vastuunkantajan,velvollisuudentuntoisen työntekijän,kuten täällä on heitetty,
vai heitänkö minä vastuut hevonkuuseen kun kerran kasihuoneessa ollaan ja venus-arvotkin ovat neliössä,
kaiken velvollisuudesta tekemisen uudelleenarviointiko?
venus on yhteiskunnan huoneessa,stelliumin osana,
vakiinnutanko asemani ahkerana työntekijänä?
itseasiassa sain takautuvasti heinäkuun lopussa puolen vuoden henk.koht.lisät,
kun oon n i i n  hyvä...eikä sitä muistettu täsä välillä..
eikö rakkausrintamalle mitään?
edes kiertoteitse?syntymän ja kuoleman huone,siemeniä kivikkoiseen maahan itämään,itseasiassa oivalsin tänään saturnuksen tarinan omassa elämässäni,
huimaa ja niin totta,kummallista oikeesti..
tuoko tuo transiitti onnettomuuksia,siis tapaturmia tyyliin luita poikki ja verta kehiin?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: enska - 17.08.2006 22:22:28
Jummartaisin niin että tuo transiitti tiukentaa sitä spartalaista asennetta. Kitupiikki-meininkiä, kieltoja ja sääntöjä, huumorintajuttomuutta..
Herravallan kanssa ei välttämäti pelitä, kovasti joku patriarkkahahmo voi yrittää dominoida ja rajoittaa..

Mutta tämä
"luuta ja verta, huuda vielä kerta"
dialogi suuntautunee makkarin puolelle
oon nimittäin käsittänyt
tämän jollain tapaa sado-maso-kuvioksi..


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: nikki - 17.08.2006 22:38:33
jaahassia vai että kasivuoden karmaattinen saldo onkin joo..
plutoninen leijona karjuu,repii ja raastaa ja mukaan haastaa plutoleijonan
ja skorpionikuun...herraisä ruumiitahan siitä tulee,ei riitä "la petit"..


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: nikki - 17.08.2006 22:59:58
joku sanoikin saturnuksen transiiteista etteivät ne ainakaan etukäteen tunnu ,
korkeintaan tasan kohdallaan,useinmiten huomaa vasta jälkikäteen,
onko saturnus kronologisesti hidas..midas on hidas ja tietää sen..miten se jatkuukaan..


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Pallaskissa - 18.08.2006 17:51:36
Itseäni toistaen: tällä hetkellä seuraavat pidempikestoiset transiitit päällä:  :saturnus: IC:llä (ja laskusolmulla),  :saturnus: :aspect_opp: :mars:  :aspect_con: MC :vesimies: ,  :saturnus: :aspect_sex: :venus: :vaaka: 5. huone. Pitkäkestoisia vaikutuksia toden totta, IC:lle mätkähtäessään Saturnus sai kahden vuoden etsinnän päätökseen ja pitkäaikainen suhde pankin kanssa alkoi, asuntolainan muodossa. Olen raskaana, joten työelämän (ja yläsolmun!) teemoihin pääsy hidastuu, liekö tuo sekstiili Venukseen sitten samaa teemaa, vakiinnuttaneeko entisestään naiseuttani  ::)?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Eufrasyne - 18.08.2006 18:50:43
Linn, itsellä myös  :saturnus: :aspect_squ: :askendentti: päällä ja pitkälle vielä ensivuodellekin ???

Joten, kiinnostaisi kuinka pitkään sun transu on kestäny ja niinkuin sanoit olet nähnyt ihmiset "uudessa valossa", onko se ollut positiivista vai todellakin jtn ihan muuta  :o Kaikki havainnot muiltakin ovat todella tervetulleita  :)

Saturnuksesta enemmän tietäville.. :) mitenkäs tälläinen trasu olis tulkittavissa  :saturnus:  :aspect_sex: :kuu: ja jos jollain kokem. niin vielä parempi :)Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: mateve - 18.08.2006 21:35:03
Jossain vaiheessa luin jostain  :saturnus: sykleistä ja tein itselleni tutkielman siitä ja niinkuin aina jälkeenpäin huomaa miten tarkoituksenmukaisesti kaikki menee. :-[

Eläinrata jakautuu siis akselien kautta 4 osioon ja kun vielä ottaa tasahuonejärjestelmänä niin se on selkeämpää. AC - IC väli kestää  :saturnus::ksella n.7 vuotta, samoin IC - DC:llä sekä DC - MC ja vielä MC - AC.

Tarvitaan efermiidit ja katsotaan sieltä milloin syntymäkartalla  :saturnus: tulee jollekin ensimmäisestä akselista, sitten aina seuraavalle. Tein erilliselle paperille listan ja sitten merkitsin  :saturnus: ohitukset planeetoille päivämäärineen.
Siitä sitten on helppoa tutkia mitä on tapahtunut ja miten  :saturnus: vaikuttaa.

Kun  :saturnus: tulee  :askendentti: alkaa uusi kierros ja jos ei ole MC ylityksen jälkeen tehnyt tarvittavia muutoksia niin uudelle kierrokselle mennään ja kohdataan tehtävät uudelleen niin että tuntuu :tickedoff:.
Jos on puhdistanut pöytänsä edelliseltä 28v. kierrokselta antaa  :saturnus: yleensä palkkioitakin.

Nyt on  :saturnus: menossa 5h.  :leijona: :ssa se on ohittanut  :pluto: ja nyt pommittaa :chiron: ja olen opetellut sanomaan ei, huolehtimaan itsestäni sekä oppinut olemaan puuttumatta liikaa lasteni kasvutapahtumiin,
oppinut näkemään ettei kaikki ole sitä miltä se näyttää.

 ;)  Mateve


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Linn - 19.08.2006 14:52:16
Hei Eufrasyne,

Minulla tuo Saturnuksen neliö AC:lle on vihdoin ohi - tosin radixillahan se (väljähkösti) olla öllöttää ihan muuttumattomasti. :-\

En ole varma, johtuiko se juuri tuosta aspektista, mutta kyllä silloin useampi vanha ja läheinenkin ihmissuhde kariutui. Menetin ihmisiä elämästäni, mutta ainakin tällä hetkellä tuntuu, etten kuitenkaan menettänyt hirveästi mitään korvaamatonta. Tavallaan sillä kaikella oli ehkä puhdistavakin vaikutus? Ainoa, mitä harmittelen todella on isäsuhteen kärsiminen ja hänestä vieraantuminen. Kai aika tyypillistä juuri Saturnukselle (vielä Leijonassa).

Mutta tässä on viime aikoina planeetat olleet niin kriittisillä kohdilla karttaani katsellen, että vaikea on sanoa, mikä on ollut minkäkin transiitin tekosia. Olen kuitenkin aika helpottunut siitä, että Saturnus on juuri hypännyt pois monista vaikeista kulmista, joissa se vietti peruuttelun takia aikaa ihan tarpeeksi. Nyt on pari ihan kivaa Saturnuksen transiittia vielä hetken päällä (sekstiili Pluto, kolmio Venus) - seuraavaksi, jonkin ajan kuluttua onkin edessä neliö Jupiterille ja MC:n ohitus. Näitä en hirveäesti pelkää, mutta sitten seuraakin Auringon ja Kuun oppositiot... :(

Linn


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 20.08.2006 10:19:33
Niin, Saturnusta varmaan lie syyttäminen jos asiat ei taloudellisesti etene kuten haluaisi? Ei ole niin nopeaa kuin toivoisi. Olen jo viime vuoden keväällä toivonut pysyvää helpotusta, mutta näyttää siltä että tämä tapahtuisi vasta ens syksynä 2007 ellei ihmeitä tapahdu. Mitä ihmettä olen oppimassa tässä vielä, hoitelen lasta, teen kaikenlaista, matkustan, teen hyviä tekoja+töitä heh, suhteesta ei tietoakaan, pientä flirttiä, kasvan henkisesti, mutta mihin vielä tarvitsen yhtään rajoitusta?  Välillä tekee mieli panna ranttaliksi mutta kun mieleenkään ei tule kuin joku seksisuhde tai urheiluharrastus, että olisi vähän säpinää..ennenkuin elämäntyö vaihe 2 voi alkaa.

Tunne on vähän sellainen kuin olisin liian iso tähän tähtikarttaan, mitä pitää herättää noudattamaan joka päivä. Rajoitukset on jotain mitä en käsitä.:o ::)

nimim kysyy jupiterilainen-

You could be struggling against the lessons that Saturn is attempting to teach you, but the hardest work is probably already completed. The time for action is near and what you do now will set the stage for what follows. You may believe that you must show progress toward your goals, but this is not the current curriculum. Instead you must practice compassion while accepting the restrictions being placed on your plans. Hold true to what's important to you, but don't be overbearing.

Loppui juuri:

Saturn trine Moon: Mutual reinforcement

Alkaa:

Jupiter conjunction Neptune: A sense of compassion

Alkaa, ja kestää kesään 2007:

Saturn square Neptune: Keep it simple

End of October 2006 until end of July 2007: This influence signifies a time of great uncertainty and possible confusion. Your objectives are unclear, and you may feel incapable of coping with even the ordinary details of your everyday life. One of the best ways to cope with this influence is to make your everyday life as simple as possible, because you are so easily overwhelmed at this time.

This is not a time of robust confidence. You are questioning almost every aspect of your life, particularly your goals and ambitions, your ability to attain them and even whether you are worthy of attaining them.

At the same time you may feel that your universe is constructed in such a way that you cannot ever live up to your ideals. Disappointment, discouragement and pessimism are all likely effects of this influence.


Ja jälleen kesään 2007:

Saturn square Mercury: The wood for the trees

End of October 2006 until end of July 2007: This can be a time of difficulties in communicating with others and of problems arising from a serious conflict of viewpoints. During this time your ideas and opinions, as well as your ways of communicating with people, will be seriously challenged by others.

Lyhyt kesto - ennen matkaa:

Jupiter square Jupiter: Impending shortages

13 December 2006 until 22 December 2006: With this influence it is very important that you keep your affairs from getting out of hand.

Yhtaikaa:

Jupiter conjunction Sun: Exuberant optimism

Beginning of January 2007 until end of August 2007: Traditionally this is considered one of the most marvelous influences, and indeed it is quite good.

Laskelmieni mukaan saisin hieman uranvaihtoa aikaan 2007 kesällä mutta varsinaisesti vasta syksyllä 2007- (astrodienst ei näytä vielä mitä tapahtuu syksyllä 2007)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: pluto - 20.08.2006 10:42:34
Menetin ihmisiä elämästäni, mutta ainakin tällä hetkellä tuntuu, etten kuitenkaan menettänyt hirveästi mitään korvaamatonta. Tavallaan sillä kaikella oli ehkä puhdistavakin vaikutus?

Itse olen viime aikoina pohdiskellut päällä olevan  :saturnus: :aspect_sex: :keskitaivas: -transiittia. Se on tuntunut aivan järjettömältä kun työelämässä kaikki on rehellisesti sanottuna ihan päin persettä.
(Tietysti samanaikaisesti on myös  :saturnus: :aspect_tri: IC, että se kai vaikuttaa siihen kokonaiskuvaaan...)

Tuo puhdistus-teema kuitenkin tuntuu järkeen käyvältä. Tämä kuluva vuosi on osoittanut, että alanvaihto alkaa olla ajankohtainen ja juuri nyt on oikea hetki aloittaa jotain ihan uutta ja ottaa se askel tuntemattomaan.

Saturnushan yhdistetään ennemmin pysyvyyteen kuin muutokseen, mutta ehkä juuri tuo "turvallisessa" tavanomaisessa työssä oleminen on sitä turhaa, mikä jää nyt pois.

Ehkä.

Tai sitten ei.

Onko kenelläkään rakentavia ideoita?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Stareyes - 20.08.2006 11:36:33
Saturnuksen positiivisia puolia on paljon. Vaikka se onkin kurinpitäjä ja ehkä jarruttaja, se myös palkitsee.
Se luo vakaan pohjan asioille. Ilman Saturnuksen läsnäoloa olisimme tuuliajolla pahasti, kuka mitenkin.
Sanoisin näin, että mikään planeetta sinänsä ei ole 'paha'. Tässä tullaan  siihen minkälaisen mielikuvan kustakin planeetasta on luonut. (kiitoksia paljon opettajalleni planeettojen merkityksestä  :-*)

Oudoksuin tässä sitä, miksi olen nykyisin erittäin lyhytsanainen kirjoituksissani ::), Saturnushan se siinä, kirjaston ovella, 3.huoneen kärjellä (mars-kauriissa)
Aurinkoni hallitsija tietysti Saturnus, joka keittiössä hääräilee, kova on kuri kotona, varsinkin lapsellani.
Onko se sitten Saturnusmaista, kun totean tyttärelleni: " jokapaikassa on säännöt ja niitä tulee noudattaa. Ei aikuisetkaan saa olla miten mielii. Aikuisillakin on sääntönsä, tyttö-hyvä. Säännöt on siksi, että sinusta välitetään"
Mitäs tuumatte? Kaurismaista?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 20.08.2006 11:43:10
Vakaa pohja ehkä, mutta tarvitsen uusia elämyksiä, ehkä olen kokenut liikaa, kun koko ajan on edessä kova työ, joka ei anna aikaa elämäntehtävälle, en jaksa uskotella että tämä tilanne kovin paljon mihinkään valmistelee; joten olisipa vuosi kulunut jo. :-* Tosin voihan Saturnuksen oikkujen alla opetella vaikkapa kanavointia, jos se olisi uutta ja henkisesti vapauttavaa, samoin kuumailmapallolento tekis terää heh. a 165 eur per lento. Sieltä vaan pitää aina palata maahan. Kumma kun nuo ilmailuharrasteet alkoi taas kiinnostaa samalla kun luin Richard Bachia.  8)  Tapasin erään parin joka oli laittanut 40 000 eu pienkoneeseen, kesällä, mutta heillä ei sitten ole mökkiä. No en maksaisi sen vertaa koneesta mutta jos Keski-Euroopassa olisi jotain uusia elämyksiä..vai liittyykö tämä nyt taas siihen miehen löytämiseen, jospa hän veisi minut uusiin pyörteisiin ja sportteihin..


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Eufrasyne - 21.08.2006 19:55:23
Linn, kiitoksia vastauksesta :)

Kirjoituksesi perusteella et ole kovinkaan surullinen menetettyäsi nämä läheiset ihmissuhteet, vaan lähinnä ajattelet sen olleen tarpeellista ::)

Itsellä kun tää vasta aluillaan, niin jää nähtäväksi mitä se tuo tullessaan :o


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 22.08.2006 20:21:05
Kirjoitin muuten listan asioista joita VOIN tehdä vaikka Saturnus rajoittaa joitain asioita ja kiintoisaa kyllä, voin elää ainakin sen tasoista elämää kuin pari v sitten eli mikään ei ole hälyyttävästi tai huonosti. Mutta jos haluaa täydellistä taloudellista ja tajunnallista vapautta, se onkin hieman.. työn alla. :angel: Mutta olo ei ole niin paha, oikeastaan ihan ok.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Riitta - 22.08.2006 21:25:20
Golden Spinx
Lupaathan, ettet ajattele miehia muutamaan kuukauteen etka aloita uutta suhdetta  :smitten:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 23.08.2006 06:52:00
Voin ajatella, en varmaan aloita vuoteen. Tai siis en kutsuisi satunnaista seksiäkään suhteeksi=rakkaus. Ei minun tarvitse edes luvata kun oikeasti kiinnostavia on niin vähän. :smitten: :2funny:

Tässä nyt on mielessä raha ja työ kun Saturnuksen rajoja mietin.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Perhonen - 29.08.2006 13:19:41
Kiva että täällä on näitä Saturnuksen tietäjiä  :)

Mulla alkaa tällainen transiitti kolkuttelemaan ovella:
Saturnus sulkeutuva neliö Keskitaivas

Alkaa syyskuun lopussa ja kestää marraskuun puoleen väliin ja sitten joulu-tammikuussa sekä ensi kesänä..

Kertokaa ja valaiskaa hyvät ystävät mitä tää meinaa? pleace  :o
Huoneita en tiiä, enkä osaa käydä katsoo  :-\ (synt.tiedot voin antaa jos joku haluaa)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 30.08.2006 09:42:51
Saturnuksen neliöt alkaa minulla oikeastaan vasta lokakuussa, eli syyskuussa ei olisi mitään sellaista kiusaa? Ja kestävät ens kesään. Mutta yhtaikaa onneksi Jupiterin neliö heh, no ei, Jupiterin ja Aur. konjunktio ens kevään.  8)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Linn - 30.08.2006 17:52:42
Perhonen,

Ljungbergin ja Roncon kirjasta Tähdet ja tulevaisuutesi luntaten Saturnus neliö MC voi merkitä esimerkiksi sitä, että jokin uraasi koskeva päätös tulee ajankohtaiseksi. Jotkin asiat ovat umpikujassa ja siksi hylättävä. Olet selvillä päämääristäsi, muttet menettelytavoista - nyt on aika tutkia vaihtoehtoja.

Saatat olla kärsimätön ja tehdä päätöksiä, joita myöhemmin kadut. Valtataistelut voivat aiheuttaa vihaa ja toivottomuutta. Lisääntyneet vaatimukset ja velvollisuudet töissä sekä kotona stressaavat. Turhautumisen kautta prioriteetit selviävät. Saatat joutua tekemään uhrauksia ja huomata olleesi itsekeskeisempi kuin olet tajunnutkaan.

Saat ehkä yllättävän mahdollisuuden tai keksit uuden tavan tavoitteesi saavuttamiseksi. Tulet kohtaamaan myös vastustusta. Varo yhdistämästä hupia ja hyötyä ihmissuhteissa.

Nimim. Saturnus konjunktio MC edessä ensi vuonna - jossain määrin samanlaisin vaikutuksin


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Eufrasyne - 30.08.2006 19:21:43
Saturnusta vielä kiusatakseni    ;)

Ja teidän asiantuntemusta ja kokemusta ajatellen   :coolsmiley:

Mitenkäs tälläinen transu vaikuttaa  :saturnus:  :aspect_sex:  :kuu:   ::)

Hyvä vai huono?  ???


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Perhonen - 31.08.2006 11:02:33
jokin uraasi koskeva päätös tulee ajankohtaiseksi. Jotkin asiat ovat umpikujassa ja siksi hylättävä. Olet selvillä päämääristäsi, muttet menettelytavoista - nyt on aika tutkia vaihtoehtoja.

Saatat olla kärsimätön ja tehdä päätöksiä, joita myöhemmin kadut.  :crazy2: Valtataistelut voivat aiheuttaa vihaa ja toivottomuutta.

Kiitos Linn
(http://www.christiansurvivors.com/forums/images/smilies/star.gif)

(http://acegames.gsmhosting.net/Forum/images/smilies/Bye2.gif) No huh huh sanon minä.. Tuota ura-asiaa olenkin jo ehtinyt pähkäilee  :buck2:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: K-NRJ - 31.08.2006 12:32:24
Saturnusta vielä kiusatakseni    ;)

Mitenkäs tälläinen transu vaikuttaa  :saturnus:  :aspect_sex:  :kuu:   ::)

Hyvä vai huono?  ???

Sekstiilihän on hyvä aspekti. Se voisi tuoda vakautta arkiseen aherrukseen ja työntekoon. Pystyt mukavasti suoritumaan arjesta ja jos sinulla on joku vaikea työtehtävä, suoriudut siitä kyllä. Eihän Saturnus ikinä mitään ilotulitusta lupaa, mutta juuri kestävyyttä ja elämän järjestykseen saattamista... Tuohon voisi sopia myös vauvan tulo, jonka jälkeen perhe-elämä meneekin arkiseksi aherrukseksi...


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 31.08.2006 16:38:39
Näet usein vauvojen tuloja.. minulle ei ainakaan tule uutta.. :jousimies:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: K-NRJ - 31.08.2006 17:20:29
Näet usein vauvojen tuloja.. minulle ei ainakaan tule uutta.. :jousimies:

Enhän minä mitään "näe", mietin vaan niitä teemoja mitä voisi mikäkin transiitti tuoda, ja nuo asiat tulivat mieleen  :saturnus: :aspect_sex: :kuu: -transiitista.

Itselläni kävi niin että yhdellä ohituksella ( :saturnus: :aspect_sex: :kuu:) sain graduni valmiiksi (pitkäjänteinen aherrus) ja toisella kerralla eka poikani oli juuri syntynyt ja tämä taas toi sitä koti- ja perhe-elämän järkeistämistä...


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: suski7 - 31.08.2006 17:24:28
sat 60 mon = tehokkuutta, vanhemmat ihmiset mahd omat vanhemmat näyttelevät tärkeää roolia elämässä. Naiselta rahanarvoinen neuvo. Laitat kotiin ja työhön liittyvät asiat järjestykseen ja voit tehdä ko. asioissa muutoksia. Ravintoon, viljelyyn ja kiinteään omaisuuteen liittyvät asiat myötätuulessa.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 31.08.2006 19:25:50
Tarkotin samaa asiaa.. :smitten:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Eufrasyne - 01.09.2006 15:00:08
Kaurisenergiaa, kiitoksia paljon  :smitten: :smitten:

Toihan kuulosti ihan hyvältä.. :laugh:

Tuota vauvajuttua en oikein ole ajatellut, ja kai siihen tarvisi jonkun suostuvaisen mieshenkilön mukaan  ::)  ;)

Taitaapi sit kyllä sinne työpuolelle mennä   :)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: ScorpioRising - 04.09.2006 12:59:50
Mielenkiintoista Saturnus -pohdintaa!
Tuon korteni kekoon kertomalla, että kesälomani aikana saturnus oli yhtymässä Venukseeni eli  :saturnus: :aspect_con: :venus:

Kesä ei ollut kivaa aikaa, vaikka rapu-ihmisenä kesän lapsi olenkin. Kesälomamatkamme Keski-Eurooppaan lähenteli fiaskoa  :tickedoff: Olin suoraan sanottuna onnellinen, kun pääsin jälleen töihin, eli "Saturnuksen huomaan".Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 10.11.2006 08:58:15
Tsekkaan vielä sen toisen Saturnustransiitin, mutta tämä kyllä pitää paikkansa.. onneksi ehkä ens kesään mennessä on arvot taas käyty läpi. Saturnus ei onneksi pilaa työasioita. Mutta nämä nyt oli toistoa tässä..

Saturnus vaikuttaa vitosessa ilmeisesti niin että koko ajan näitä lapsen ongelmia hoidetaan.. (tunnepuoli isän poissaolon takia)

Keep it simple   ***
Valid during many months: This influence signifies a time of great uncertainty and possible confusion. Your objectives are unclear, and you may feel incapable of coping with even the ordinary details of your everyday life. One of the best ways to cope with this influence is to make your everyday life as simple as possible, because you are so easily overwhelmed at this time.

This is not a time of robust confidence. You are questioning almost every aspect of your life, particularly your goals and ambitions, your ability to attain them and even whether you are worthy of attaining them.

At the same time you may feel that your universe is constructed in such a way that you cannot ever live up to your ideals. Disappointment, discouragement and pessimism are all likely effects of this influence. The danger is that this kind of negative thinking may actually undermine your effectiveness in your work or other important activities. Feeling insecure often creates circumstances in which you really are insecure. Do not take things so seriously! Your negative state of mind is probably not justified by the facts of your life. This is just one of those times when your spirits seem to sag.

You should try to hang on without making any permanent decisions or commitments on the basis of your current pessimistic views. In a short time, you will understand that right now your view of reality is changing in a way that ultimately should be very constructive, although it does not seem so now. About two years from now, you will be able to make constructive changes in your life based upon your new understanding. This is probably not the best time to make changes. HM, SIIS SYKSYLLÄ 2008 ALKAA RULLATA SELKEEMMIN.. MINUSTA JO KEVÄT 2008 VAIKUTTAA HELPOMMALTA.

The interpretation above is for your transit selected for today:
Saturn Square NeptuneSaturnSquareNeptune
activity period from end of October 2006 until end of July 2007.

*No joo, vai kommunikointi. Tuossa näkyy juuri tuo Jupiterin neliöjuttu, koetan keskittyä yhteen duuniin nyt ja toinen tarjous mikä tuli, otan sen hitaasti ja hyppäämättä täysillä mukaan. Kolmas asia mikä on menossa tuottanee hedelmää vuoden kuluttua.

Saturn square Mercury: The wood for the trees

End of October 2006 until end of July 2007: This can be a time of difficulties in communicating with others and of problems arising from a serious conflict of viewpoints. During this time your ideas and opinions, as well as your ways of communicating with people, will be seriously challenged by others. Disagreements may lead you to sever relationships or at least to consider doing so. You may feel gloomy, depressed and worried because people do not seem to share your ideas. This makes you feel alone, and at the same time you may withdraw from communicating with others. Therefore this is usually a poor time to make any decisions unless you have to. In your present frame of mind you are incapable of seeing the whole picture upon which any decision must be based. Also your tendency toward pessimism makes you underestimate the real possibilities.

Instead of withdrawing from intellectual conflict with others, you should try to recognize the sources of conflict and help everyone clarify the problems. The differences between you and others are real. Your ideas are fixed and clear enough that others may feel called upon to challenge them. You are in the position of having to defend and justify to others what you believe and think.

It may be that your thinking has become too rigid over the last several years. Challenges by other people can force you to examine your ideas and opinions to see whether they are broad enough to encompass your experience. If you discover that they are not, this should be a time of radical mental reconstruction. If you do not succeed in incorporating other people's challenges into your idea structure and instead just ignore them, you will undergo a much more serious period of mental confusion and readjustment in about seven years.

to top

Jupiter square Jupiter: Impending shortages

13 December 2006 until 22 December 2006: With this influence it is very important that you keep your affairs from getting out of hand. There is a strong tendency to excess, which may make it impossible to keep up with whatever you are involved in, simply because it is more than you can handle. Be particularly careful concerning financial matters, for you are likely to spend without thinking, confident that there is an abundance of money or other resources to back you up. You may not notice the pinch immediately, but shortly after this period you may experience shortages that will be severely exacerbated if you spend money foolishly now. (PIDÄN TIUKKAA TALOUTTA, MUTTA toisaalta mitäs kun kaikkeus on rajaton runsauden lähde?)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Ave^^ - 18.10.2007 18:09:35
tässä ketjussa oli joku, jolla oli  :saturnus:  :aspect_opp:  :kuu: tulossa päälle. muutkin, jotka ovat kokeneet, voisitteko kertoa kokemuksianne?
nostin tämän aiheen kokonaan, sillä tässä on paljon hyvää tekstiä.

tuon transiitin päälle tulosta on seurannut ahdistusta, mutta en oikeastaan pidä tätä mitenkään kamalana. oikeastaan kaipaan tälläistä kunnon puhdistusta ja ohjausta oikealle tielle. olen hyvin tyytyväinen! tämä ohitus (en tiedä tuleeko toista) päättyy marraskuun alussa, sitten on ehkä kokonaisvaltaisempi näkemys tästä.  :)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lilli - 18.10.2007 19:43:11
Kyllähän tuo  :saturnus: :aspect_opp: :kuu: voi tuoda käsittelyyn hyvinkin samankaltaisia teemoja kuin yhtymä tai neliö.

Tarkistin itseltäni pari merkittävää Saturnuksen transiittia Kuulle ja tämmöistä löytyi:

- 1999:  :saturnus: :aspect_con: :kuu:. Silloinen avoliitto päättyi eroon kestettyään 7 vuotta. Etäännytty oltiin jo pari vuotta ja viimeisenä vuonna oltiin erossa työasioiden takia n. 5 kuukautta. Se oli liikaa se. Ero oli yhteinen päätös ja minulle helpotus, mutta eihän siitä ongelmitta selvitty. Transiitin aikana oli myös vakava romanssi (minulle), joka olikin toiselle osapuolelle pelkkää vedätystä. Lisäksi muutin 2 kertaa (Uranus-transiitti Auringolle myös samanaikaisesti päällä).

-lokakuu 2005-kesäkuu 2006:  :saturnus: :aspect_squ: :kuu:. Toinen avoliittoni meni on/offiksi ja todella vaikeaksi, suorastaan terveydelle vaaralliseksi. Lopullinen kuolinisku suhteelle tuli 3:n ohituksen ollessa tarkka. Tämä suhde kesti 6 vuotta. Päällä oli tuolloin myös Uranuksen neliö Auringolle, joten yllätyskäänteitäkin riitti tässä suhteessa, kuten muussakin elämässä. Saturnus-transiitin aikana muutin myös ulkomailta takaisin Suomeen, jäin työttämäksi ja isäni sairastui hengenvaarallisesti (hän toipui onneksi). Edelleen muutin omaan asuntoon avoeron myötä. 7. vuoden takainen vedättäjä alkoi myös yhtäkkiä pommittaa minua tekstiviestein. Näiden vuosien aikana emme olleet käytännössä olleet edes puheväleissä.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Pallaskissa - 19.10.2007 11:53:50
Äyh, ei pitäisi katsella negatiivisten lasien läpi, mutta kun itselläni sekä Kuu (kartan hallitsija) että Saturnus ovat neliössä syntymäkartalla, niin noin vuoden kuluttua tuleva  :saturnus: :aspect_opp: :kuu: vähän arveluttaa, samalla kun  :saturnus: yhtyy  :juno: on  :P Samalla tulee Pluton neliö itseensä. Jonkinlaista uudelleenarviointia varmastikin elämässä, ja kun olen oppinut ottamaan Saturnuksen transiitteja nöyränä vastaan niin ei kai mutina auta...


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Tiigris - 19.10.2007 12:24:47
Minäkin katselin noita transiittilistojani sillä silmässä että mitä on tapahtunut milloinkin. Silmääni pisti  :saturnus: kvinkunssi  :kuu:, joka oli juurikin sinä päivänä, kun sovimme vihdoinkin ihan puhumalla nykyisen mieheni kanssa että tämä juttu on nyt sitten seurustelua..

Ja sitten luin Stareyesin jutun ja tuli hyvä mieli.  :) :)

Saturnuksen positiivisia puolia on paljon. Vaikka se onkin kurinpitäjä ja ehkä jarruttaja, se myös palkitsee.
Se luo vakaan pohjan asioille. Ilman Saturnuksen läsnäoloa olisimme tuuliajolla pahasti, kuka mitenkin.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: K-NRJ - 20.10.2007 19:13:10
Mitäs sanotte  :saturnus: :aspect_squ: :venus: sitten? Nyt toista kertaa meneillään. AP-kartalla taas  :saturnus: :aspect_con: :venus: 7. huoneessa, radixilla  :venus: 3. huoneessa.

Omia huomioita: heppoisemmat ystävyydet/kaveruudet ovat näköjään pikkuhiljaa häipymässä elämästä, kohta välit poikki kaikkien kanssa enkä ole edes mitään tehnyt :crazy2:

Vastasit jo itse kysymykseesi. Todellakin, heppoiset ystävyyssuhteet kaatuvat, ja hyvät suhteet kokevat haasteen, mutta jos suhde on tarkoitettu kestämään niin se kestää tämänkin. Tuskin mitään hauskaa aikaa.  :(


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: K-NRJ - 20.10.2007 19:51:24
Elwyn, tuossa voisi olla kyse siitä, että sinä itse ole erakoitunut ja hakenut etäisyyttä. Jos transiitti on  :saturnus: :aspect_opp: :venus: niin se on kumppani, joka hakee etäisyyttä. 

Tarkoituksensa silläkin.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: noname - 21.04.2008 02:05:25
Kuulisin mielelläni kokemuksianne seuraavista saturnuksen transiiteista:

 :saturnus: :aspect_squ: :aurinko:
 :saturnus: :aspect_squ: :merkurius:

Oma kokemukseni tällä hetkellä on, että minut on kirjaimellisesti suljettu pois perheestäni ( = lapsistani), ja päällimmäinen tunne kaikessa on negatiivisuus ja syvä ahdistus. Johtuneeko sitten näistä, sitä en tiedä, kunhan yritän etsiä vastauksia edes jostain.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: noname - 02.05.2008 11:36:28
 :saturnus: :aspect_squ: :merkurius:

When Saturn transits square Mercury, we may have a pessimistic attitude towards our lives, feel misunderstood, and find ourselves in conflict with others on intellectual levels. We are likely to experience communication problems. It can appear that others are not especially sympathetic to our point of view. However, it is important that we examine how we are communicating with others, as it is likely that our words are strongly colored with negativity. It is very hard for us to see the "big picture" during this period. In some cases, we may end friendships over disagreements at this time, or come close to doing so. This is a time when we are called upon to examine our thinking patterns to find rigid or negative attitudes that have been holding us back.

*Making important and difficult decisions is a key issue of this time period. You question important issues in your life, and try very hard to come to crystal clear, simple solutions to problems.

+A lot of mental energy churning around, but it may be hard to put it to work. Circumstances may prove difficult regarding communication, writing, ideas, and the like. Things can get tight, and you may find it hard to think or study during this time.
l

lähde: http://www.cafeastrology.com/saturntransitaspects.html

Oma kokemus on, että työkseen kirjoittavalle tämä aika on yhtä tuskaa. Eikä tuo suullinen kommunikointikaan kaikkien kanssa niin kovin "kaunista" ole ollut...

 :saturnus: :aspect_sex: :kuu: kuulostaakin jo vähän hauskemmalta. Katsotaa kuinka kypsäksi tässä on tultu  ;)  :kuu: on 3. huoneessa kaksosissa. Haluaisiko joku kertoa merkityksestä enemmän saturnuksen transiitin suhteen?

When transiting Saturn trines or sextiles our natal Moon, we feel more in control of our emotions, our domestic affairs, and our personal habits. We feel considerably more mature and capable of handling our personal lives. Family matters assume more importance in our lives now, and we meet our responsibilities with maturity and competence. We have much to learn from older people in our lives, and during this transit, we are more likely to actually listen to what they have to say, and learn from them. Which house does the Moon rule in your chart? (There may be more than one). Wherever you find Cancer in your chart, you will notice this mature and steady energy. For example, if the Moon rules your 5th house, you might be less inclined to jump into a romantic fling during this transiting trine and more capable of dealing with children. You might begin a new romance that is considerably more mature in nature than previous ones, or your current relationships might become more practical or reliable. Because the fifth house rules our creative self-expression, and Saturn has a stabilizing and realistic effect, we might turn our hobbies into businesses during this transit. At the very least, our self-expression becomes more sober and practical. If the Moon rules our seventh house, we might notice that our partnerships (including marriage) become more practical and goal-oriented. We are able to manage these relationships with more maturity. If we are not involved in a partnership before the transit, we might enter into one, simply because it is a more relationship-friendly period of time when we get serious about our commitments.

lähde: http://www.cafeastrology.com/saturntransitaspects.html


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lizzy - 05.05.2008 12:11:33
Mulla on ollut nyt pari ohitusta viime syksystä lähtien, jossa Saturnus on tehny neliöö  :aurinko:,  :uranus:,  :merkurius: ja  :venus:

Voitte varmaan uskoa, että nuo kuvaukset saturnus neliö tr. sopivat elämääni tällä hetkellä vähän liiankin hyvin. Mitään muuta tällä hetkellä ookaan.  :tickedoff: :uglystupid2: :knuppel2: :buck2: :'(

Voi että osaa olla stressaantunut, ahdistunut ja väsynyt olo.  :'(

Vielä pitäisi kesällä jaksaa kun Saturnus neliöi viimeisen kerran tuota nelikkoani.

Ei ole ainakaan epäselvää mistä tässä olossani on kysymys.  :buck2:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lizzy - 24.06.2008 21:18:38
Minulla loppuu ylihuomenna viimeinen  :saturnus: :aspect_squ: :aurinko:  ohitus. Siitä tuo Saturnus puristus sitten lähtee hiipumaan vähitellen kesän loppua kohti. Elokuun puolivälissä se helpottaa.  :smitten: Sitten kyllä täysi höyry päälle vielä ennen marraskuuta.  :o  :knuppel2:

Elwyn, ei noi tr. aina toimi samalla tavalla. Ehkä sinun romantiikka elämääsi vaikuttaa tulevaisuudessa jokin toinen tr. ?  ::)

Minulla oli joskus teininä  :pluto: :aspect_con: :venus: eikä mulla silloin romantiikka rintamalla tapahtunu juuri mitään. Tunne ja arvomaailma-rintamalla kylläkin... Mutta kun toi Pluto tulee jokusen vuoden päästä DC.lle niin minulla taitaa tulla aika mielenkiintoinen vaihe siinä kohtaa ihmissuhteissa...  :coolsmiley: ::) ??? :o ;)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lizzy - 24.06.2008 21:47:14
Ai kamala  :saturnus: dc:llä, voin kuvitella.  :buck2: Törmäsitkö Kauriisiin? Tai jotenki muuten saturnus ihmisiin sinä aikana? Mä varmaan erakoituisin johonkin siksi aikaa enkä haluaisi nähdä ketään.  :uglystupid2: Joka muuten menisi hassusti koska saturnus sattuu olemaan laskumerkkini hallitsija eli se heijastuisi itseeni sitä kautta... mutta joo...

Mulla on muut tr. vaikuttamassa tohon seksuaalisuuteen tällä hetkellä... esim toi tr.  :jupiter: :aspect_con: :mars: 8.huoneessa... ei ole kuiva kausi ei...  ::) krhm

Mutta siis toi  :saturnus: :aspect_squ: :venus: on tehny olon epävarmaks. Välillä iskee sellanen ihme epäily, että tykätäänkö musta ja oonko mä hyvä ihminen jne.  :-\


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: mc82 - 26.06.2008 21:37:58
Mulla on meneillään tällä hetkellä  :saturnus: :aspect_squ: :keskitaivas: ja  :saturnus: :aspect_squ: :uranus: . Molemmat Sattarin transiitit kestävät heinäkuulle saakka, MC:n neliö päättyy 14.7. ja Urkin neliö 24.7. Transitoiva Sattari osuu synt.kartalla 7. huoneeseen - tuoko sitten lisää kapuloita parisuhde-elämään.. ??? 

Elieli.. Ainakin tuo MC:n neliön pitäisi tuoda rasitteita työelämään - mikä hiton työelämä, kun koen opiskelun päätyökseni ja nyt on koulut kiinni :crazy2:  Vaiko kesätöihin pitäisi tulla haastetta.. Noh, mitään en ole tosin huomannut ainakaan vielä - tiedän, olen erittäin sokea kaikille transitoiville planeetoille.. Ja Urkin neliö taas kaataa kaikki ne suunnitelmat, jotka ovat liian raskaita ja sitovia, jos hengitystilaa ei ole laisinkaan..

Ehkä mä olen sitten tottunut elämään Sattarin vaikutuksen alaisena, onhan  :saturnus: karttani hallitsija, kun olen  :kauris: :askendentti: .. Synt.kartalla painaa lisäksi raskaat aspektit  :saturnus: :aspect_squ: :mars: ja  :saturnus: :aspect_con: :pluto: - molemmat hidastavat erittäin ärsyttävästi vauhtia, jos oikeasti haluaisi vaan painaa kaasun pohjaan ja antaa palaa.. Joku tunne tuolla takaraivossa kuitenkin aina estää tekemästä mitään tyhmää - ehkä ihan hyvä, mutta välillä, kun haluaisi antaa vain virran viedä, kaikenlaiset rajoittavat fiilikset rassaavat aika pahasti >:(  Turhauttavat.. No, sitten kun joskus (harvoin) on sitten tehnyt jotain ihan sydämensä kyllyydestä ja antanut vain palaa, niin sitten sitä tuntuu taas paremmalta palata takaisin Sattarin rajoittamaan elämääni.. :angel:

Synt.kartan :saturnus: :aspect_squ: :mars: muuten vaatii oikeasti sen, että rentoutumisesta on pidettävä huolta ja on pakko vaihtaa vapaalle vaikka väkisin! Muuten jää semmoinen inhottava jurnuttava fiilis takaraivoon, jos kaikki vastuut ja tekemättömän tehtävät jäävät pyörimään takaraivoon.. On pakko välillä vaihtaa levyä ja ajatukset kevyempiin aiheisiin :crazy2:

Sorry, tulipas taas öfftöpikkiä.. :-X


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Ajatus - 27.06.2008 09:39:36
Tr Saturnuksesta DC:llä kun oli tuossa juttua, niin mullahan se löytyy ihan syntymäkartalta. :) Itse asiassa oivalsin taas Lizzyn tekstiä lukiessani, että kaipuuni yksinäisyyteen aika ajoin juontuu varmaankin juuri siitä. Kun AC on :kauris: ja sen hallitsija DC:llä, ei välttämättä aina kaipaa muiden seuraa, tai ainakaan mitään ylimääräistä hälinää ympärilleen. Sosiaalisuutta onneksi löytyy kartan muista tekijöistä, niin etten kai pääsisi kovin kauaksi maailmasta eristäytymään vaikka haluaisinkin. ;D

Saturnuksen transiiteista itselläni on mm. ensi syksyn lopulla tulossa tr :saturnus: :aspect_opp: :aurinko:. Tuossa katselin, että olin viimeksi ketjuun kirjoitellut pari vuotta sitten, kun Saturnus oli oppositiossa kuuhuni. Opiskelun aloitus osui siihen aikaan ja nythän ne jatkuvat, joten siihen liittyvää puurtamista on kyllä edelleen meneillään. Täytynee muistaa jättää syksyn kalenteriin myös vapaata, ettei iske pöörnautti. ::) Onko täällä linjoilla Kaloja, joilla tuo Saturnuksen oppositio aurinkoon on jo ohi - millaisia kokemuksia löytyy?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: K-NRJ - 27.06.2008 11:12:07
Minulla oli yksi alainen, joka töppäili ja sairasteli niin kauheasti, että minun oli pakko antaa hänelle potkut. Sattumalta vilkaisin myös kaverin karttaa, ja juuri parhaillaan tr. :saturnus: :aspect_con: :aurinko:. Eli saturnusmainen Kauris-pomo antoi kenkää.  >:(


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lizzy - 27.06.2008 13:06:40
Mulle on toi Pluto tullut tutummaksi viime aikoina, joten saturnusta ei meinaa oikein tajuta, mutta kyllä se on varmasti tärkeä. Onhan ne mullakin rx kartalla yhtymässä kuten MC82:lla. Tuo  :saturnus: :aspect_squ: :uranus: taitaa muuten olla joku ikäkausi tr. ? Saturnus palauttamassa elämää kosmisten suunnitelmien suuntaan, jos on päässyt eksymään? Jotenkin liitän tuon saturnuksen vahvasti aikaan.

Ajatus, minulle on tulossa tuo  :saturnus: :aspect_opp: :kuu: vuoden päästä syksyllä. Onneksi vain yksi ohitus ja muuten tr. näyttää ensi vuodelle paremmilta.  :) Mutta kuulle tuollaiset tr. on nousu ravulle aika hankalia...
 :-\ Jännä muuten kun sinulla on  :kauris: :askendentti: niin saturnuksen tr. aiheuttaa aloittamista.  :) Muistaakseni minulla osuu saturnuksen haastavamman tr. aikaan aina sellainen jotain on loppumassa ja jotain alkamassa vaihe elämässä...  ???


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Ajatus - 30.06.2008 12:30:40
Hmm, tuli Kaurisenergian kommentista mieleen, että kuulin juuri eräästä nuoresta miehestä, joka oli saanut kenkää kotoaan...ja kartalta löytyy melkoisen kuvaavasti tr :saturnus: asteentarkasti IC:llä. ::) Äidin paapominen sai hetkeksi lopun hieman karulla tavalla...lisäksi armeija kutsuu heinäkuussa ja tulossa on hänellä tuon IC:n ylityksen jälkeen vielä tr :saturnus: :aspect_con: :kuu:. Voi poika-poloa, hän on vielä :aurinko: :rapu:. No, kasvattavaa, kasvattavaa...

Lizzy, oli tuolloin opiskelun alkaessa transiiteissa toki muutakin, ehkä Jupiter kuvaisi paremmin opiskelua...mutta toisaalta kyllä omalla kohdallani Saturnuskin, koska otan ne aina niin vakavasti. :) Toivottavasti tuo tr :saturnus: :aspect_opp: :kuu: ei tuo itsellesi mitään ikävää. Minulla se ehkä liittyi osaltaan myös kyllästymiseen töissä (kuu on 6. huoneeni hallitsija), mutta muuten en kuitenkaan sitä muistele mitenkään erityisen hankalana aikana.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Tiigris - 30.06.2008 21:06:47
Hmm, tuli Kaurisenergian kommentista mieleen, että kuulin juuri eräästä nuoresta miehestä, joka oli saanut kenkää kotoaan...ja kartalta löytyy melkoisen kuvaavasti tr :saturnus: asteentarkasti IC:llä. ::) Äidin paapominen sai hetkeksi lopun hieman karulla tavalla...lisäksi armeija kutsuu heinäkuussa ja tulossa on hänellä tuon IC:n ylityksen jälkeen vielä tr :saturnus: :aspect_con: :kuu:. Voi poika-poloa, hän on vielä :aurinko: :rapu:. No, kasvattavaa, kasvattavaa...

Ei nyt kuulu ihan aiheeseen mutta tuohon yllämainittuun: noin ne rapupojat saavat aina jonkun trauman äiti-suhteestaan..... Ja sen saavat sitten muut naiset huomata....


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: nikki - 30.06.2008 22:15:29
pitää muuten paikkansa tuo rapumiesten ongelmallinen äiti-suhde,
ystäväpiirissä 2 kiinteää  :harka: äitiä,joilla rapupoika,
ja sivusta seuranneena,
ei aina hyvältä näytä..


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Artemis - 01.07.2008 12:10:38
Hmm, tuli Kaurisenergian kommentista mieleen, että kuulin juuri eräästä nuoresta miehestä, joka oli saanut kenkää kotoaan...ja kartalta löytyy melkoisen kuvaavasti tr :saturnus: asteentarkasti IC:llä. ::) Äidin paapominen sai hetkeksi lopun hieman karulla tavalla...lisäksi armeija kutsuu heinäkuussa ja tulossa on hänellä tuon IC:n ylityksen jälkeen vielä tr :saturnus: :aspect_con: :kuu:. Voi poika-poloa, hän on vielä :aurinko: :rapu:. No, kasvattavaa, kasvattavaa...

Ei nyt kuulu ihan aiheeseen mutta tuohon yllämainittuun: noin ne rapupojat saavat aina jonkun trauman äiti-suhteestaan..... Ja sen saavat sitten muut naiset huomata....

Totta, ja vaikka äiti olisi ollut minkälainen tahansa niin häntä jumaloidaan.
Eräs rapumies sanoi että ainoa nainen jonka nimen hän voisi tatuoida ihoonsa, on hänen äitinsä  8)

Oma rapu miekkoseni on myöskin äitinsä poika, muttei kuitenkaan liiaksi, muuten ottaisi päähän...


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Emelia - 01.07.2008 12:31:38
Minulla oli yksi alainen, joka töppäili ja sairasteli niin kauheasti, että minun oli pakko antaa hänelle potkut. Sattumalta vilkaisin myös kaverin karttaa, ja juuri parhaillaan tr. :saturnus: :aspect_con: :aurinko:. Eli saturnusmainen Kauris-pomo antoi kenkää.  >:(

Huh!!!  :uglystupid2:
Onneksi en ole kauheasti sairastellut, enkä töpeksinyt (tietääkseni ainakaan) ja lähin esimieheni on Leijona.
Vaikka minä pidän kovasti  :saturnus: , se on osa minua ja kartallani keskeisesti IC:llä  :aspect_opp:  :neptunus:  :aspect_con:  :keskitaivas: , oli viime vuoden  :saturnus:  :aspect_con: :aurinko: kyllä niin raivostuttavan tahmainen transiitti etten välittäisi kokea uudelleen. -Tässä pikkuhiljaa alan heräillä jälleen eloon ja suunnitella asioita, sekä toteuttamaan suunnitelmia.

Seuraava  :saturnus: transiitti onkin sitten ensi vuoden puolella  :aspect_sex: :keskitaivas: (22.1.09 ja 19.8.09) - Vakauttaisiko vihdoin elämää johonkin suuntaan?
 :saturnus:  :aspect_tri:  :saturnus: myös syksyllä 2009 kuin myös  :aspect_squ:  :askendentti: ja  :aspect_con:  :pluto: *huokaus*


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lizzy - 01.07.2008 16:48:43
Hmm, tuli Kaurisenergian kommentista mieleen, että kuulin juuri eräästä nuoresta miehestä, joka oli saanut kenkää kotoaan...ja kartalta löytyy melkoisen kuvaavasti tr :saturnus: asteentarkasti IC:llä. ::) Äidin paapominen sai hetkeksi lopun hieman karulla tavalla...lisäksi armeija kutsuu heinäkuussa ja tulossa on hänellä tuon IC:n ylityksen jälkeen vielä tr :saturnus: :aspect_con: :kuu:. Voi poika-poloa, hän on vielä :aurinko: :rapu:. No, kasvattavaa, kasvattavaa...

Lizzy, oli tuolloin opiskelun alkaessa transiiteissa toki muutakin, ehkä Jupiter kuvaisi paremmin opiskelua...mutta toisaalta kyllä omalla kohdallani Saturnuskin, koska otan ne aina niin vakavasti. :) Toivottavasti tuo tr :saturnus: :aspect_opp: :kuu: ei tuo itsellesi mitään ikävää. Minulla se ehkä liittyi osaltaan myös kyllästymiseen töissä (kuu on 6. huoneeni hallitsija), mutta muuten en kuitenkaan sitä muistele mitenkään erityisen hankalana aikana.

Minulla Kuu on 1. ja 2. huoneen hallitsija. Hmm.  :idiot2: Jos siis se katsotaan sen huoneen kärjestä,  jossa on rapu? Enpä tiedä, tämän Saturnus myllytyksen jälkeen mitä tässä nyt kohta vuoden on ollut niin eipä tuo yksi oppositio kuulle varmaan maailmaa kaada.  :tickedoff: :knuppel2: Toivon...
Kyllä on ollu niin nahkeeta että oikeen... Olen Emilian kanssa samaa mieltä, vaikka minulla onkin ollut neliöitä... niin sama virsi. Ihan suossa tarpomista.  >:(

Tuosta  :rapu: miehestä tuli mieleeni, että ehkä se ei ole pelkkä  :saturnus:. Luin jostain vuosikoopista tai sellaisesta, että Pluton siirtyminen Kauriiseen heitti myös Rapujen niskaan aikamoisen painostuksen ja Rapuihin kohdistuvat odotukset kasvoivat/kasvavat. Mielestäni tuo kuulostaa kyllä niin tuohon sopivalta tuo tilanne. Vaikka se Pluto nyt vielä vieraileekin Jousimiehen puolella tällä hetkellä, niin tuollaista on ollut ilmassa. terv. nousu rapu...  :-X...

Ajatus, unohdin tosiaan sen Jupiterin, joka on kans ollu sulla noissa opintojen aloituksissa mukana. Ehkä et kuitenkaan mikään liian ryppyotsainen opiskelija ole.  ;)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Ajatus - 02.07.2008 13:22:26
Hih, ryyppyotsainen! ;D Ehkä olenkin sellainen. :D

Mutta juu, :kuu: hallitsee kartalla niitä huoneita, jotka alkavat :rapu::n merkistä. Tuosta mainitusta :rapu:-pojan äitisuhteesta tiedän sen verran, että ainakin kiinteä se on ollut ja äiti kyllä välittää pojastaan sekä päin vastoin - mutta mitta tulee ymmärrettävästi joskus täyteen, kun poika on jo teoriassa aikuinen, mutta käytännössä vielä ei ihan. Mutta aikuistuminenhan on :saturnus::sta, jos joku - tosin se tr :pluto: alkaa suoristuttuaan pommittaa pojan Uranusta 6. huoneessa...armeija-aikaan. ::)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lizzy - 02.07.2008 15:09:23
Äh, olin taas kirjotellu jotain omiani.  :P

Tr. Saturnuksen neliöt yhdessä proge kuu kaloissa kanssa = ryyppyotsaisuus  :crazy2:

Sinulla Ajatus ei varmasti ole rypyn ryppyä.  :-* :angel: ;)

Saturnus on tämä fyysinen aika ja siis kasvaminen ja aikuistuminen. Siitähän se 7 vuoden kriisikin tulee ja kaikki muutkin ikäkriisit elämässä, mutta entäs sitten se villitys puoli. Hmm.

Kuinkahan kuuliainen alokas muuten tulee tuolla  :pluto: :uranus: yhdistelmällä?  :o :idiot2: 6. huone kuitenkin tasoittaa... Sehän saattaa saada sieltä jopa yllättäen töitä ja luoda oikein uran.  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lizzy - 03.07.2008 10:50:30
Huomasin, että minulle on elokuussa tulossa  :saturnus: :aspect_sex: :askendentti:  sen jälkeen kun samaisen planeetan neliöt ovat ohi.

astro.comissa tuosta tr. oli ihan hirmuinen kuvaus kuinka tärkeä ja merkittävä aika se on ja miten vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen jne. Kuitenkin tuo kestää vain viikon/pari.  :idiot2:

Kuinka merkittävä tuo tr.  :saturnus: :aspect_sex: :askendentti:  on?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Ajatus - 03.07.2008 12:54:02
Ääh, kyllähän niitä ryppyjä alkaa jo tässä iässä olla, mutta toistaiseksi uskottelen itselleni, että ne ovat vain naururyppyjä. ::) ;D

Juu, aika mielenkiintoinen tuo :pluto: :uranus: armeijassa olon kannalta...toivon vaan, ettei tarkoita mitään äkillisiä terveysongelmia siellä - työura kuulostaisi siinä mielessä paremmalta vaihtoehdolta (vaikka itse en käsitäkään miksi joku haluaisi olla töissä armeijassa). Sain myös kuulumisia, että routa oli ajanut "porsaan" takaisin kotiin ja valtakunnassa nyt kaikki hyvin. ;D

Saturnuksen sekstiili askendentillesi on nyt loittoneva, eli lähestyvä sekstiili oli silloin, kun se liikkui Härän merkissä - eli joskus v. 1998-2000. Jos etsit tuon ajan, niin siitä ehkä saattaisi löytyä joku linkki tähän toiseen sekstiiliin. Siinä välissähän se sitten ylitti askendenttisi. Eihän kyseessä ollut juuri opintojesi aloittamisaika eli aika, jolloin tavallaan "urasuunta" löytyi?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lizzy - 03.07.2008 13:21:48
Kiitos kun valaisit tuota saturnuksen sekstiili asiaa. Olin 1998-2000 lukiolainen ja tarkka tuo lähestyvä sekstiili oli toukokuussa 1999.

Nousumerkin päällä Saturnus oli elo-syyskuussa 2003. Aloitin opinnot jo edellisenä talvena tai oikeastaan jo pari vuotta sitä ennen alkoi valjeta tuo "urasuunta". Kuitenkin jos ei muuta niin tuosta ajasta nousee muutto solusta yksiöön, joka toisaalta aiheutti yksinäisyyttä, mutta kuitenkin oli siinä tilanteessa hyväksi.

Taidan jotenkin tietää mikä linkki tässä on.

Tuo astro.comin kuvaus taitaa olla enemmän lähenevälle  :aspect_sex:. Eikö tämä loittoneva sitten enemmänkin lopettele asioita? Olenko ymmärtänyt oikein?

Eilen tuli mieleeni, että Saturnus taitaa olla sellainen, että vaikuttavaa ikään kuin taustalla koko ajan. Välillä sitten tr. myötä nostaen sitä ajan kulumista voimakkaasti pinnalle erinäisin kriisein ja muistuttaa siitä.

Toisaalta eikö ole myös sanonta, että aika parantaa haavat...


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lizzy - 10.07.2008 11:25:23
Eilen tuli kyllä huomattua, että kommunikaatio ei pelaa nyt kenenkään kanssa ja epäilen kaikkien lämpimiä tunteita itseäni kohtaan ja myös omia tunteitani.  Niin ja selvisipä samalla miksi opiskelu ei suju... Tuo neliö merkuriukseen tietysti, mutta huomasin, että se neliöi myös Pallasta tuossa koko vuoden samalla kuin aurinkoa.  :P

Mutta maailmankaikkeudella on ihan ihmeellinen huumorintaju. Samalla kun Saturnus neliöi 4.huoneesta kaikkia ja kaikkea mahdollista kartallani niin Jupiter peruuttelee 7.huoneessa yhtymään Junoon. Eihän tässä enää voi muuta kuin nauraa, vaikka sattuu ja sattuu niin maan...

Anna mun kaikki kestää. Aion ottaa nyt sellaisen sissi asenteen ja katsella elokuun loppupuolelle, kun nämä neliöt alkaa helpottaa. Että jos minua ei täällä nyt kauheesti näy niin minä yritän pitää pään kylmänä, välttää kommunikaatiota ja pakoilla maailmaa kunnes koittaa paremmat ajat.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Emelia - 11.07.2008 16:24:27
Transiiteissa taitaa riippua paljon siitä kuinka voimakkaista ja vaikutuksiltaan raskaista taivaankappaleista on kysymys. Itse pidän hitaiden kyseessä ollen jopa 10 asteen orbia merkittävänä.  :saturnus: ja  :pluto: tapauksessa tuo 2 asteen orbi on todella tarkka. Molemmilla taivaankappaleilla kun on taipumus liikkua edestakaisin ja junnata paikoillaan kauankin.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lilli - 13.07.2008 14:14:41
On varmaan makuasia, kuinka tarkkoja orbeja transiittien suhteen pitää merkittävänä. Itse pidän merkittävänä hitaiden planeettojen kohdalla ensimmäisen ja viimeisen ohituksen välistä aikaa +aste, pari kumpaankin laitaan.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lizzy - 18.07.2008 17:33:30
Oon Lillin kanssa samoilla linjoilla noiden orbien suhteen. Vaikka kyllä kai sen huomaa, jos joku tr. vaikuttaa tai antaa merkkejä itsestään, vaikka ei olisikaan vielä ihan ajankohtainen. Merkittävien kohdalla näin usein on.

No niin, nyt on sitten tr.  :saturnus: :aspect_squ: :uranus: kärvistelty ja enää kaksi  :saturnus: neliötä tälle kesälle jäljellä. Ainakin yksi taas poissa kuvioista.  :knuppel2:

Nämä Saturnuksen lukuisat transiitit on jo vaikuttanu mun terveyteen.  :saturnus: perhana on imeny kaikki raudat ja vitamiinit mun kehosta ja mulla todettiin anemia.  :(

nyt vain rautaa sekä b- ja c-vitamiineja nassuun niin kyllä se tästä.  :)

Tämä ihan vinkiksi myös niille, joilla Saturnus painaa päälle. Kannattaa huolehtia noista ihan perusjutuista.
Voitte varmaan kuvitella kuinka väsyny oon ollu kun vielä kehokin ihan poikki kaiken muun hyvän lisäks eikä saa ravinteita mistään ja olo ihan vetämätön. Minä tajusin vasta nyt.  :-[


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lizzy - 20.07.2008 14:20:52
Pakko purkautua taas saturnuksesta...

Eilen oli itselläni tarkka  :saturnus: :aspect_squ: :merkurius: ja voi hyvä tavaton miten törmäsin ikäviin ihmisiin puhelimessa ja muuten. Tuntemattomat täti ihmiset vihoittelivat minulle ja olivat kauhean äkäisiä.  :idiot2:
 :o

Minä kun olin mahataudissa ja vasta toipumassa niin ei tuollaista jaksaisi.  Pöh. :-\

Minkä takia mä nyt saan kaikkien vihat ja ikävät tunteet niskaani. Ei ymmärrä.  :crazy2:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Atomi - 20.07.2008 15:31:37
Tällä hetkellä  :saturnus: yhtymä  :pluto:, josta Tanhua kirjoittaa...

Lainaus
Alkemiallinen eli jumalallinen uudistuminen tapahtuu maapallolla ja kaikkialla keskuudessamme olemassa olevia rakenteita ja olosuhteita hyvin ehdottomalla tavalla hävittäen ja murskaten, koska millään muulla tavalla jatkuva kehitysprosessi ei pysyisi käynnissä. Ihmisten kesken toimii erittäin mielenkiintoinen kierrätyssysteemi, joka varmistaa, että jokainen meistä omalla vuorollaan kuuluu tähän sotapoliiseihin tai Gestapoon rinnastettavaan valvontaosastoon.

Tällä jaksolla on sinun vuorosi nauttia tästä kyseenalaisesta kunniasta. Olet luonut omaan elämääsi tietyt rakenteet ja systeemit, joita
olet itsekin alkanut pitää lähes itsestäänsevyyksinä. Geneettisesti jokaiseen soluusi rakennettu kosminen aikasytytin kuitenkin laukaisee sinussa täysin ehdottoman ja vastaansanomattoman pakon uudistaa elämääsi niiltä osin kun se on liian pitkäksi aikaa pysähtynyt samoille raiteilleen. Oman elämäsi lisäksi nämä sinulle nyt liian ahdistaviksi käyneet velvoitteet ja sitoumukset ovat osa suurempaa järjestelmää koossa pitävää kokonaisuutta.

Kun nyt sisäisen pakon ajamana sanot muutamia omia sitoumuksiasi irti vaikutat samalla aivan uskomattoman paljon joidenkin laajempien systeemien toimintaedellytyksiin. Tuo laajempi systeemi voi olla perheyhteisö, työyhteisö tai vaikkapa joku järjestö tai kansalaisliike, urheiluseura tai harrastuspiiri. Sinun päätöksesi vaikuttaa nyt niin moniin tahoihin, ettei sinun ole ollenkaan helppo tehdä nyt edessäsi olevia ratkaisuja.

Jopa kokonaisia puolueita ja kansainvälisiä yrityksiä kaatuu tämän transiitin alla elävien ihmisten toimesta ilman että he yksilöinä voivat aavistaa miten tärkeään puhdistusoperaatioon he oikein osallistuvat. Henkinen paine on tästä syystä paljon kovempi kuin tavanomaisissa enemmän vain omaan elämääsi liittyvissä muutoksissa. Koeta kuitenkin pysyä vahvana ja luottaa siihen mitä sinun on pakko tehdä, sillä tämän kolikon toinen puoli on ehdottomasti katsomisen arvoinen.

Samalla kun osa elämästäsi kaatuu melkoisella rytinällä olet jo synnyttämässä jotain uutta ja voimakasta rakennetta oman elämäsi lisäksi koko yhteiskuntaan. Ja tämä uusi juttu on tästä syystä niin voimakas, että se kantaa sinunkin elämääsi vaikka kuinka pitkälle kunhan et jää murehtimaan nyt taaksesi jääviä asioita liian pitkäksi aikaa. Minkäänlaisiin itsesyytöksiin ei tällä jaksolla ole aihetta, sillä tämänkertaiset ratkaisut on kertakaikkiaan pakko tehdä, halusit sitä tai et.

Ja niinpä ostin elämäni ensimmäisen moottoripyörän ja heti tein tosi hienon stunttiloikan...harjoittelu jatkuu yhä....   :D  Olen lakannut hoitamasta velvoitteitani yhdistystoiminnassa ja työpaikalla, mutta sortunut tekemään kotiaskareita iloisesti. Mieleni tekee muuttaa kaikki elämässä paitsi tuota ukkoa en vaihda. Joskus vielä kuvittelin olevani järkevä kauris, mutta nyt on mieli muuttunut - Minähän olen Umpihullu!!!!      :uglystupid2:   :uglystupid2:    :uglystupid2:  Tai sitten planeetat vaikuttaa....    :2funny:    :crazy2:    :idiot2:    :knuppel2:    :2funny:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Riitta - 29.07.2008 08:55:01
Itsellani alkaa juuri  :mars:  :aspect_sex:  :saturnus:-joka symbolisoi mita?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Emelia - 17.08.2008 17:51:15
Löysin siivoillessani seuraavanlaisia tekstejä. Jostain olen nuo koneelle tallentanut, mutta valitettavasti ei lähdettä ole tullut laitettua talteen.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lilli - 17.08.2008 20:02:13
Minulla juuri parhaillaan päällä Saturnuksen kolmio Kuulle. Ohituksia on tällä kertaa vain yksi. Ensi kuussa tulee vielä neliö Auringolle ja tästäkin selviän yhdellä ohituksella.

No, joka tapauksessa parisuhdepuolella on ollut vähän vääntöä ja ehkä n. kuudes eroyritys suhteen aikana. Mönkään meni tälläkin kertaa.  :crazy2:. Vääntö on ollut pahimmillaan näiden pimennysten välisen ajan (elokuun alku), mutta kriisi näemmä sitten laukesi onnellisesti eilen.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: noname - 17.08.2008 22:25:37
Minua askarruttavat nämä transiitit, joista en mielestäni löytänyt ketjun luettuni mitään:

 :saturnus:  :aspect_tri:  :askendentti:
 :saturnus:  :aspect_tri:  :keskitaivas:
 :saturnus: :aspect_opp: :saturnus:

Saturnus on nyt 6. huoneessani.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Emelia - 18.08.2008 14:33:56
Minua askarruttavat nämä transiitit, joista en mielestäni löytänyt ketjun luettuni mitään:

 :saturnus:  :aspect_tri:  :askendentti:
 :saturnus:  :aspect_tri:  :keskitaivas:
 :saturnus: :aspect_opp: :saturnus:

Saturnus on nyt 6. huoneessani.


Hei, jos osaat englantia kannattaa käydä www.astro.com 'in sivuilla rekisteröitymässä ja sieltä Short Report Forecastista lukea mitä Robert Hand kirjoittaa transiiteistasi.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 18.08.2008 16:04:58
Esmiraldakin kiittää osoitteesta!  :)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: mc82 - 18.08.2008 16:54:01
Mulla tällä hetkellä transitoiva Sattari 7. huoneessa - on muuten ollut viime aikoina semmoinen tunne, että tekee mieli pistää parisuhde kokonaan uuteen uskoon. Jotenkin kummallisen levoton olo koko ajan, kaipaa uusia tuulia ja raikkautta peliin, samalla haluaa olla sen tutun ja turvallisen kanssa, mutta toisaalta taas haluaisi olla villi ja vapaa. Toisaalta tätä tuulettumisfiilistä voi vahvistaa samaan aikaan päällä oleva  :uranus: :aspect_squ: :venus: . Urkki paholainen vielä peruuttelee tällä hetkellä, niin Urkin vaikutus jatkuu vielä ensi vuoden puolelle, kun se lopulta vaihtaa suuntaa  :-\

Hitto, kun tuntuu siltä, että meikäläisen suhdetaju on joutunut koville  :-\  En tiedä, mitä mies ajattelee, kun mulla on tässä mielessä uudet tuulet koko ajan. Ei se mies kuitenkaan vaihtamalla parane tai vastaukset löydy dumppaamalla ukko, joten pitänee kai vaan korvistella tuo transiitti läpi..

Muttamutta, asiaan: tällä hetkellä meneillään  :saturnus: :aspect_squ: :aurinko: , mikä on tuntunut selvänä itsetunnon laskuna ja itsekriittisyytenä. Vähän semmoinen väsynyt olo ollut koko ajan päällä. Transiittia kestää syyskuun loppupuolelle saakka, en tosin tiedä, selviänkö yhdellä transiitilla - olettaisin, että selviän.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: noname - 18.08.2008 19:15:49

Hei, jos osaat englantia kannattaa käydä www.astro.com 'in sivuilla rekisteröitymässä ja sieltä Short Report Forecastista lukea mitä Robert Hand kirjoittaa transiiteistasi.

Kiitos muistutuksesta Emelia!


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lilli - 18.09.2008 20:17:27
Itseäni lainaan tässä:

Lainaus
Minulla juuri parhaillaan päällä Saturnuksen kolmio Kuulle. Ohituksia on tällä kertaa vain yksi. Ensi kuussa tulee vielä neliö Auringolle ja tästäkin selviän yhdellä ohituksella.

No, joka tapauksessa parisuhdepuolella on ollut vähän vääntöä ja ehkä n. kuudes eroyritys suhteen aikana. Mönkään meni tälläkin kertaa. Vääntö on ollut pahimmillaan näiden pimennysten välisen ajan (elokuun alku), mutta kriisi näemmä sitten laukesi onnellisesti eilen.

Nyt on sitten  :saturnus: :aspect_squ: :aurinko: tarkkana. Tuon viimeisimmän Saturnus-transiitin jälkeen parisuhde on kyllä osoittautunut mahdottomaksi työsaraksi, elikkä se siitä. Köhää poden ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen, mutta muuten minulla on ollut paljon suunnitelmia, joiden eteen tehty työ on pitkästä aikaa tuottanut myös jotakin tulosta. Samanaikaisesti on tarkahkosti päällä Jupiterin kvinkunssi Auringolle, Uranuksen oppositio Uranukselle ja Neptunuksen neliö Neptunukselle.

Saturnus vaeltelee neloshuoneessa ja käytännössä koti on myös työpaikka. Onko muuten muilla herännyt kiinnostusta terveysasioihin tai oletteko ruvenneet tarkkailemaan syömisiänne? Itse tarkistin ruokavaliotani jokseenkin heti, kun Saturnus siirtyi Neitsyeen.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 18.09.2008 20:42:39
Ah, siis sitäkö tämä minunkin syväpuhdistaminen on?

Nyt yritän puhdistaa maksaani öljyllä, sitruunalla ja omenamehulla. Ja siksikö alkaa taas ahdistaa kotona tekemättömät työt! Saturnusko pakottaa siisteyteen ja järjestykseen?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 26.09.2008 14:30:22
no nyt saapi sitten katsoa että vaikuttaako tämä, olin orientoitunut hieman toisinpäin. jos, niin haluaisin vihdoin tietää miksi planeetoilla on oikeus vaikuttaa meihin.  :coolsmiley:  :knuppel2:
Saturn conjunction Pluto: Confinements

End of December 2008 until beginning of September 2009: During this time you may have fewer resources available for doing what you want, and you may have to focus the available resources on more restricted and concentrated objectives. The effects of this influence are several. First, structure in your life will change significantly, but not suddenly or without warning. The changes brought about during this time are inherent in what is being changed, if you look carefully. It is rather like an inevitable conclusion of a situation. During this period some things will come to an end or an old order of life will cease. On a metaphysical level, this influence means that factors are now being incorporated into the structure of your life that will later bring about evolution and growth. This process involves getting rid of old structures. What happens now will have great consequences in fourteen years.

On a material level, this influence often causes financial problems or other kinds of shortages. Sometimes government or other officials will impose heavy burdens that greatly restrict your freedom of movement. It is also possible that some incident or accident may affect your health and thereby restrict your freedom of movement. (no ei kai taas)

All of these effects confine your energies so that later they can be focused upon matters that will require your full attention. If your energy is spread too thin, later crises will be much more difficult to bear. Then you will have to go through a most unpleasant house- cleaning of everything in your life that interferes with your natural pattern of evolution.

As you are more and more restricted by circumstances and the need to use your resources conservatively, do not simply hold in your energies. Build new structures to correct the problems you face now, and concentrate all your energy on bringing about necessary evolution in your life.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: mc82 - 27.09.2008 18:02:49
Eilen loppui se  :saturnus: :aspect_squ: :aurinko:  :D  Meneillään on tällä hetkellä  :saturnus: :aspect_tri: :askendentti: , vaikka se ei juurikaan ole mielialoja nostanut, syksy ollut vähän tämmöistä matalapainetta..  :-\  Kohtapuoleen alkaa  :saturnus: :aspect_squ: :venus: ja  :saturnus: :aspect_squ: :merkurius: , eli syksy tulee menemään aika ankeissa tunnelmissa, kumpaakin transiittia kestää se n. 1,5kk.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 28.09.2008 04:30:55
 :saturnus: :aspect_squ: :chiron:
 :saturnus: :aspect_squ: :venus:
 :saturnus: :aspect_squ: :uranus:

Hyvä kun saa itsensä tatamilta oikaistua, melkoista paikallaan polkemista tämä on. :(


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: K-NRJ - 28.09.2008 09:35:07
Kato Vega (tervetuloa muuten takaisin, olen kaivannut sinua!  ;)) noista sun transiiteista tuli mieleen muutama vuosi sitten kuulemani runonpätkä:

"Tämäkö se päätös elämän raskaan
kaatua kadulla koiranpaskaan"

Tuollainen olo minulla on yleensä kun tr. Saturnus tekee neliöitä.

Nyt ei ole sellaista aikaa, päinvastoin, tr.  :saturnus:  :aspect_tri:  :aurinko: päällä mutta eipä se mitään ilotulitusta ole sekään. Tuo varmaan sitkeyttä ja tasaista luottamusta elämään.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 28.09.2008 09:46:40
olen ihan unohtanut että tämänkin piti vaikuttaa!  :2funny:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Ajatus - 29.09.2008 12:56:39
Hoh, minulla nyt meneillään tr :saturnus: :aspect_opp: :aurinko:. Onnistuin keräämään itselleni oikein opiskelusuman kesäksi ja vasta nyt olen saanut viimeisimmätkin tehtävät ja tentit tehtyä. Uutta kuitenkin jo pukkaa, eikä töissäkään tahti hiljenemään ole päässyt. Onneksi sain taktikoitua itselleni opintovapaata myöhemmin syksyllä, niin että eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa. ::)

Sellainen jännä tunne on välillä tullut, että ikään kuin tekemiseni niin työelämässä kuin muutenkin kohtaisivat nyt jatkuvasti jonkinlaista vähättelyä - olisikohan se oikea sana kuvaamaan tunnetta. En tiedä, liittyykö se tähän transiittiin enkä osaa yksilöidä mitään tiettyä tapahtumaa sen tarkemmin, mutta voisin kuvitella, ettei Saturnus aurinkoa vastapäätä ainakaan jatkuvia kehuja tai päänsilittelyjä tuo, eli ehkä tietty (ja jossain määrin aiheetonkin) pienuuden/huonouden tunne kuuluu kuvaan?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 01.10.2008 07:46:01
"Tämäkö se päätös elämän raskaan
kaatua kadulla koiranpaskaan"

Tuollainen olo minulla on yleensä kun tr. Saturnus tekee neliöitä.

Näin on marjat. Sen verran pirunmoinen vuosi takanapäin että mielellään sitä makaisi loppuvuoden koomassa, sen sijaan että joutuisi selittelemään kytille tekemisiään. ::)

Lähetit joskus mulle musiikkivideon? Menin sitten aikanaan katsomaan bändin keikkaa. :P   


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: K-NRJ - 01.10.2008 18:44:09
Lähetit joskus mulle musiikkivideon? Menin sitten aikanaan katsomaan bändin keikkaa. :P   

Mikä bändi oli kyseessä?

 ::)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 01.10.2008 18:58:43
Tuossa lueskelin näitä juttuja.  ::)

Minä kun olen iloisena ja odottavin mielin odottanut tätä aikaa, kun minulla  :saturnus: :aspect_con: :mars:
9. huoneessa Neitsyessä.

Joku kokee tällaisen turhautumisena työhön. Ei minulla ainakaan, tahtoo olla liikaa kaikkea, tai oikeammin itse järjestän näitä juttuja. Ehkä Neitsyt tuossa vähän pyytää ottamaan hillitymmin.

Mutta hyväksyn Satunuksen tällaisena hyvän perustan luojana uusille asioille, opettavana ja ja vakaana, mutta täynnä elämyksiä myös.

Uskon, että tämä yhtymä minulla aloittaa paljon uusia asioita Saturnuksen huonesijainnin vuoksi. Kaipaankin jotakin uutta innostavaa. Onko se sitten astrologia tai jokin muu, en vielä tiedä. Mutta Neitsyt pyytää analysoimaan vähän mitä tehdä ja minkä verran.

Näkeekö joku jotakin muuta?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 02.10.2008 07:23:00
Mikä bändi oli kyseessä?
 ::)

Laibach.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: K-NRJ - 02.10.2008 18:09:47
Mutta hyväksyn Satunuksen tällaisena hyvän perustan luojana uusille asioille, opettavana ja ja vakaana, mutta täynnä elämyksiä myös.

Esmiralda, yleensähän tuo Saturnuksen yhtymä Marsiin koetaan juuri turhauttavana. Kaikki ottaa pattiin, työasiat eivät suju, esimiehet ovat ilkeitä, vaikka todellisuudessa silloin ihminen käy sotaa itsensä kanssa.

Siitä pitikin sanomani että ehkä sinä Esmiralda olet jo niin viisas ja kokenut että hyväksyt todellakin Saturnuksen jolloin se ei enää niin kovasti runtelekaan.

Muistan kun minulla oli viimeksi tuo transu, niin olin aivan kiehumispisteessä töissä ja minua ärsytti kaikki.

Mutta yksi juttu tuosta tuli mieleen: vanhat ihmiset saattavat vaatia paljon huomiota ja muodostua taakaksi.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 02.10.2008 18:36:31
Kiitos Energia-Kauris!

Totta on että olen jo tässä ottanut yhteen mieheni kanssa ja siitä, että pitäisi olla joka hetki hänen rinnallaan. Vastustan ja melkein kuohun, kun sanon, että en jaksa sairastaa hänen kanssaan ja olla vanha.
No...meillä on asiat kesken.

Mutta kun Seppo latelee noita transiittien sisältöjä, ei hän pysty ottamaan ohjelmassaan huomioon sen transiitin sijaintia, eikä muita transiitteja. Eli minä katselen tuota Marsia itsesäänkin, sillä sillä on kauniita kolmioita uranuksen, merkuriuksen ja venuksen kanssa. Siis noin iloinen Mars tuolla yhtymässä äkäisen Saturnuksen kanssa ei juuri nyt alussa varsinkaan voi olla niin rankka.

Työhän on jo itsesään rankkaa, arvata saattaa, montako kertaa jo tällä viikolla olen korottanut ääntäni. Pää on kipeänä, mutta aina hellyyttä on mukana. Oppilaat ovat minun työtovereitani, eikä heilläkään ole helppoa. Toisekseen uusia tilaisuuksia tulee roppakaupalla eteeni: Kirurgin hanskoja tarjotaan, kunhan vain tulen poimimaan itsellesi tyrnejä. Rämäpapat haluavat tulla kertomaan mopoista minun tunnilleni. Ja luontokerhoa vetämään kutsuttiin. Tällaisia pikkupiristäviä juttuja.

Saturnus tosin kysyy, jaksanko kaikkea ja miten asennoitua juttuihin. Uskoisin, että Saturnus herättelee ja ravistelee juuri noissa asennoitumisjutuissa, sillähän on menneisyys muistossaan. Pitää nähdä ehkä uusia puolia asioissa. Kunpa olisikin viisautta.

Hauska juttu, jota luin Saturnuksesta. Se hallitsee vasenta korvaa, kännykkäkorvaani ja se on kipeä. Se hallitsee myös virtsarakkoa, ja sain siihen tulehduksen. Siis!!! Aikamoinen Saturnus!  :o

Mutta kysymys? Kuinka paljon katselette transiitissa olevien planeettojen suhdetta muihin planeettoihin, eli eikö transiiteilla ole mitään vuorovaikutussuhteita?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: K-NRJ - 02.10.2008 19:18:08
Oikeassa olet, Esmiralda!  :)

Eli jos radix-kartallasi on hyvin sijoittunut Mars, niin sille tulevat "pahat" ohitukset eivät olekaan niin pahoja. Jos peruskartalla on vaikka juuri tuo Merkuriuksen ja Marsin kolmio niin omaat jo perusluonteeltasi hyvän ymmärryksen sanojen ja niiden ulosannin kanssa, siis että et ryöpsäytä sanomisiasi riidan kanssa vaan pystyt ilmaisemaan kohteliaasti myös eriävät mielipiteet...

(toisin kuin eräät: itselläni nuo kaksi neliössä joten olen välillä varsinainen rähinäpetteri) Hmm. ehkäpä tuossa olikin syy, miksi hermostuin viimeksi kun tuli paha transiitti Marsille, se aktivoi tuon jänniteaspektin Merkkarin kanssa joten aloin rähisemään.

No onneksi myös Kauriit voivat ottaa opikseen ja viisastua... Sehän onkin Saturnuksen tehtävä.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 02.10.2008 20:04:25
Hm.

Ei ole sellaista kolmiota syntymäkartalla. Kylläkin on Jupiterin neliö Marsille, eli en aina osaa puolustautua.
Tosin sitä on pehmentämässä sitten ja varmaan myös Saturnustani  :saturnus: :aspect_tri: :jupiter:
Ja taas  :merkurius: :aspect_con: :venus:

Kuin täysosuma oli että juuri sain ystävältäni lisää tietoa Saturnuksesta, Lyijyn planeetalta.

Kyllähän siinäkin tarjotaan Saturnus voittamattomien esteiden ja rajoituksien kera sekä surun tuojana, koska se murskaa kaikki epärealistiset asiat ja palauttaa maan pinnalle. Saturnus on aikuisen planeetta, kypsyyden planeetta. Ankara kasvattaja siis, mutta sillä on päämäärä. Se osoittaa asioiden ydintä. "Saturnus on se kivi, jonka nimeä viisaat eivät lausu ja joka on kätketty näihin päiviin saakka, sillä jos se tunnettaisiin, monet työskentelisivät sen kanssa ja menetelmä olisi yleinen." Se on myös viisasten kivi eli käärmetuli, joka elää alimmassa chakrassa.

Eli toden pitää tulla julki. Ei ihme jos olet räjähtänytkin sanoinesi. On toki monta tapaa asioiden tulla julki.
Ja se minun leppeä Venus siellä Merkuriuksen kanssa hakee pehmeämpiä teitä. Joskus ehkä mutkikkaampiakin ja voivat kuullostaa 'lässyn, lässyn'. Hm.  ::)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: marix - 30.10.2008 11:16:11
mullakin on nyt  :saturnus: :aspect_squ: :aurinko: ja samoja tuntemuksia ku lillillä eli terveydellisiä juttuja, oon tiedostanu syömisiäni, kodin epäsiisteys ahistaa ja on tässä parisuhdejuttujakin ollu.. neitsyessä menee saturnus ja huoneissa 10-11.. on niin rajoilla.

huomenna mulla alkaa myös :saturnus:   :aspect_squ:  :jupiter: joka ei kyllä antanu mitään hyvää kuvaa itestään ensivilkaisulla..


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: mc82 - 30.10.2008 21:28:41
Mulla meni tuo  :saturnus: :aspect_squ: :aurinko: jo ohi, mutta jälkivaikutus vielä tuntuu, on siis oikeasti niin alavireinen ja väsynyt olo, että huhhuh! Ei jaksa oikein tehdä mitään, pitää yhteyttä tuttuihin, tekee vain pakolliset asiat (jos aina niitäkään) ja sairastelun kanssa ollut hämminkiä, olen ollut enemmän kipeänä kuin viime vuonna yhteensä..

Nyt menossa  :saturnus: :aspect_squ: :venus: (alkoi 26.10), joka jatkuu Sattarin peruutteluineen aina helmikuulle asti. Ilottomuus, tyytymättömyys, alavireisyys, olen vain halunnut olla rauhassa - mies ollut aika kovilla, koska olen oikeasti niin tylsää seuraa ollut viime aikoina! Ja koska mun kartalla on tarkka  :venus: :aspect_con: :merkurius: , niin tässä odotellaan sitä  :saturnus: :aspect_squ: :merkurius: :ta myös tulevaksi.. Sitten alkaa itsesensuurin vaihe, loppuu paskanjauhanta kerralla ;D

No, toisaalta ollut sellainen fiilis tässä, että pitäisiköhän alkaa jossain vaiheessa aikuistumaan, muuttua "tylsäksi vanhaksi akaksi", olisikohan ankaran kasvattajan, Saturnuksen aiheuttamaa.. Ikiteini aikuistuu, halleluja!  :2funny:

Samaan aikaan Urkin neliöt niin Venukselle kuin Merkuriukselle tekevät sen, että on semmoinen fiilis, että jotain radikaalia pitäisi saada aikaiseksi. Tekisi niin mieli repäistä itseni pois tästä nykytilanteesta, puhdistaa pöytä ja aloittaa uusi kappale elämässä..


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lilli - 31.10.2008 13:54:22
 :saturnus:  :aspect_squ: :aurinko: -transiitin kunniaksi väsäsin Astro Logokseen artikkelin Saturnuksesta. Sisältää useita tapauskertomuksia hyvin saturnisten ihmisten elämästä ja lapsuudesta.

Täytyy sanoa, että tuli aika ankea juttu.  :-\


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 07.11.2008 20:10:27
Voiko transiitit ja kanavoinnit napsahtaa joskus yhteen?

Kun on tuo  :saturnus: :aspect_opp: :uranus:  Ja kun lisäksi on Pluton ja Marsin yhtymä!  :D

niin tällainen kanavointi löytyi marraskuulle Aaviisuisen topikilta:

OTE MARRASKUUN 2008 TYRSKYRAPORTISTA

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com )
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Marraskuu on erittäin voimallinen siirtymäkuukausi täynnä massiivisia muutoksia ja merkittäviä läpimurtoja. Muutokset eivät vaikuta syvästi ainoastaan meihin henkilökohtaisella tasolla, vaan ne muuttavat dramaattisesti tuttua maisemaamme uusien ja täysin odottamattomien asioiden tulvalla.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Tiigris - 08.11.2008 16:47:28
Voiko transiitit ja kanavoinnit napsahtaa joskus yhteen?
[/color]

No eikö se ole ihan loogista? Että kaikki liittyy kaikkeen ja etenkin näissä jutuissa?
Mielestäni olisi kummallista, jos ne eivät toimisi yhdessä.

Niinhän kaikki tulkinnatkin tukevat toisiaan.. Itse olen huomannut mitenkä esim. numerologia ja astrologia nivoutuvat toisiinsa, vaikka periaatteessa ovat kaksi aivan eri lajia.. Ehkä huono esimerkki, mutta kuitenkin.Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lizzy - 08.11.2008 20:20:57
Mc82, syvimmät sympatiani. Sinulla näyttää olevan samanlainen suma jousimiehessä kuin itsellänikin... samana vuonna ollaan synnytty...

Voin allekirjoittaa ihan täysin nuo kuvauksesi. jep olisin voinu ja varmaan sanoinkin ehkä kesällä aika samoin sanoin. Tuntu että olin koko ajan kipeenä ja aivan älyttömän vaikeeta ja rasittavaa seuraa, olisin halunnu olla yksin, toisaalta kaipas seuraa.  :uglystupid2: puistatus kun muistelenkin sitä aikaa.

Mulla noi neliöt on menny ohi jo elokuussa, mutta akut on edelleen aika tyhjät. Aikuistumiskriisin poikasta on todella ollut ilmassa koko vuoden, jonka noi neliöt mulla peruutteluineen todella kesti. Sellaista, että pitäis olla järkevä ja jotenkin tasaantua. Unohtaa kaikki hölmöily.

Pitkällisten ja vakavien pohdintojen jälkeen tulin siihen tulokseen, että ketut. En aio vielä kelottua tässä iässä.  ;D Mutta kyllä velvollisuuksia on edelleen... joista en päässyt vaikka noi neliöt loppu.

 :saturnus: jarruttelee pohtimaan, mutta ei se mikään lopullinen stoppi ole. Kyllä se vielä siitä.  :)
Repäsykin varmasti tulee sitten jos on tullakseen.  ;)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: marix - 09.11.2008 20:57:44
onko teillä hajua tuosta  :saturnus:  :aspect_squ: :jupiter: transiitista? mua pelottaa vähän sen sisältö.. mitä positiivista ja negatiivista toi voi tuua mukanaan?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lizzy - 09.11.2008 22:18:49
Marix, ei ole hajua, mutta mutu... niin noiden kahden planeetan ollessa kyseessä tuskin mitään aivan äärettömän henkilökohtaista... enemmän sellaista suuren linjan pohdintaa... ehkä omaa arvomaailmaa uusiksi tai yhteiskunnallisia ajatuksia?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lilli - 10.11.2008 14:35:58
Itselläni Jupiter-Saturnus -transiitit ovat yleensä liittyneet työasioihin: Jupiter on se, joka tekee suuria suunnitelmia, Saturnus toteuttaa (jos toteuttaa). Neliön ollessa kyseessä tuumasta toimeen siirtyminen ei välttämättä käy kädenkäänteessä!


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 10.11.2008 15:06:08
toivottavasti Saturnus yhdessätoista alkaa toteuttaa! oli aika intensiivi viikon alku neuvotteluja. ja sitten vielä ylitöitä, ei ihme että astrossa luki, älä tee liikaa tai läkähdyt..


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Emelia - 11.11.2008 16:50:03
onko teillä hajua tuosta  :saturnus:  :aspect_squ: :jupiter: transiitista? mua pelottaa vähän sen sisältö.. mitä positiivista ja negatiivista toi voi tuua mukanaan?

Yksi lähtökohta voisi olla miettiä ja katsoa taaksepäin, kun  :saturnus: :aspect_opp: :jupiter: /  :saturnus: :aspect_con: :jupiter:  oli päällä, mitä silloin tuli aloitettua tai mitkä asiat silloin oli keskeisiä? Neliöhän on tarkistuspiste  :aspect_con: ja  :aspect_opp: välissä... Sen aikana tehdään tarvittavat muutokset aloitetulla polulla, tai sitten jatketaan samaan suuntaan kuin aikaisemminkin.. Ja Lilliä myötäillen, lopputulos voi näkyä vasta kun neliöstä siirrytään yhtymään tai oppositioon.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 12.11.2008 13:30:12
 :saturnus: :aspect_squ: :kuu:, joudun taas varmaan muuttamaan ja eihän se olisi kuin noin kymmenes kerta vuoden sisällä. :-\


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: La Papessa - 12.11.2008 14:30:33
onko teillä hajua tuosta  :saturnus:  :aspect_squ: :jupiter: transiitista? mua pelottaa vähän sen sisältö.. mitä positiivista ja negatiivista toi voi tuua mukanaan?

Yksi lähtökohta voisi olla miettiä ja katsoa taaksepäin, kun  :saturnus: :aspect_opp: :jupiter: /  :saturnus: :aspect_con: :jupiter:  oli päällä, mitä silloin tuli aloitettua tai mitkä asiat silloin oli keskeisiä? Neliöhän on tarkistuspiste  :aspect_con: ja  :aspect_opp: välissä... Sen aikana tehdään tarvittavat muutokset aloitetulla polulla, tai sitten jatketaan samaan suuntaan kuin aikaisemminkin.. Ja Lilliä myötäillen, lopputulos voi näkyä vasta kun neliöstä siirrytään yhtymään tai oppositioon.

Omalla kohdalla tuntuisi, etteivät nämä ole enemmin elämään vaikuttaneet. 2000 syksyllä, jolloin minulla oli  :saturnus:  :aspect_opp: :jupiter:  en muista tapahtuneen mitään kovinkaan dramaattista. Mahdollisesti pohdin hupeneviin opintotukikuukausiin liittyviä kysymyksiä ja sitä, mitä tekisin "isona". Mutta tämä oli kyllä pidempiaikainen prosessi, eikä kulminoitunut mitenkään tuolloin. :saturnus: :aspect_squ: jupiter  taas oli päällä noin vuosi sitten. Työpaikalla tehtiin uudelleenjärjestelyjä, jotka lisäsivät kyllä työtaakkaa varsinkin koulutusvaiheessa, mutta jotka olen kokenut pääsääntöisesti hyvin positiivisiksi.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: marix - 12.11.2008 18:35:47
jaa-a, onko tuo joku transiittilista ainoa millä ois hyvä ettiä et millon on sit ollu tollanen  :aspect_opp: ja et millon sit seuraava  :aspect_con: on tulossa?

ja siis työssähän mulla on nyt tapahtunu ja tapahtuu koko ajan.. viikkovillityskään ei lupaa huomiselle hyvää, just ku ollaan menossa yhteen "isompaan" tilaisuuteen töistä päin. tänäänkin oli vähän kriittisiä hetkiä, mut jollain ihmeellä nää jutut on muka vaan mun puolella? pelkään koko ajan et kohta tulee risuja ruusujen sijasta ja varsinki et ku oon koeajalla ni kohta joku soittaa et sori mä irtisanon sut. äh.. aivan tyhmiä pelkoja, mut koeajalla kaikki on mahollista?!


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: marix - 12.11.2008 18:39:39
ei ny oikeen täsmää?  :saturnus:  :aspect_opp:  :jupiter: on ollu mulla kesällä 2002. valmistuin merkonomiks toukokuussa 2002 kyllä joo. ja heti heinäkuussa tuli lappuset ammattikorkeasta, että sut on valittu plaaplaaplaa.. sit musta tuli tradenomi. et et.. ja nyt ku sain vihdoin oman alan töitä tavallaan tossa viime kuussa ni nytkö toi neliö sit kattelee et hyvin tyttö pärjää..?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lizzy - 14.11.2008 17:33:51
Marix sitä se neliö varmaan nyt tekee.  :) neliö voi joskus vaatia korjaamaan suuntaa radikaalistikin, toisaalta taas voi palkita aiemmista ponnisteluista ja saavutuksista.

Saturnuksella kestää 7 vuotta tehdä jokin kuvio kartalle. Ensin vaikka  :aspect_con: sitten 7 vuoden päästä  :aspect_opp: ja taas siitä 7 vuoden päästä  :aspect_squ: ja sitten taas 7 vuotta siitä  :aspect_con: jne.

Tuosta se mystisen 7 vuoden käsite tulee...

Eli Jousimiehillä saturnus tulee Aurinkon kohdalle 2015-2017 kun se nyt on ollu neliössä.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: marix - 14.11.2008 17:40:53
no 2016 mulla näky olevan se seuraava kerta.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lizzy - 14.11.2008 17:47:16
Niin mikä on 2016 seuraavan kerran?

Kato Vega, jännä ilmeisesti tuo neliö kuuhun saattaa aiheuttaa ihan konkreettistakin pakkoa muuttaa... Joskus kai Saturnus voi vaatia sitäkin...

Onko sulla muuten sitten myös  :uranus: :aspect_squ: :kuu: menossa? Se jos mikä varsinkin selittäisi noita useita muuttoja...


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: marix - 14.11.2008 18:22:59
niin siis se  :aspect_con:

kyllähän tässä ny töissäkin paljastuu kaikenlaista että että.. innolla odotan ens kuuta, ens vuotta..


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: mc82 - 14.11.2008 20:42:02
Mc82, syvimmät sympatiani. Sinulla näyttää olevan samanlainen suma jousimiehessä kuin itsellänikin... samana vuonna ollaan synnytty...

Voin allekirjoittaa ihan täysin nuo kuvauksesi. jep olisin voinu ja varmaan sanoinkin ehkä kesällä aika samoin sanoin. Tuntu että olin koko ajan kipeenä ja aivan älyttömän vaikeeta ja rasittavaa seuraa, olisin halunnu olla yksin, toisaalta kaipas seuraa.  :uglystupid2: puistatus kun muistelenkin sitä aikaa.

Mulla noi neliöt on menny ohi jo elokuussa, mutta akut on edelleen aika tyhjät. Aikuistumiskriisin poikasta on todella ollut ilmassa koko vuoden, jonka noi neliöt mulla peruutteluineen todella kesti. Sellaista, että pitäis olla järkevä ja jotenkin tasaantua. Unohtaa kaikki hölmöily.

Pitkällisten ja vakavien pohdintojen jälkeen tulin siihen tulokseen, että ketut. En aio vielä kelottua tässä iässä.  ;D Mutta kyllä velvollisuuksia on edelleen... joista en päässyt vaikka noi neliöt loppu.

 :saturnus: jarruttelee pohtimaan, mutta ei se mikään lopullinen stoppi ole. Kyllä se vielä siitä.  :)
Repäsykin varmasti tulee sitten jos on tullakseen.  ;)

Kiitoksia, Lizzy :) Kai tämä tästä jossain vaiheessa helpottaa.. Toivon niin, koska tämä alavireisyys ja vetäytyneisyys alkaa jo kyrsimään eikä harrasteista saa juurikaan mitään edes irti - kaikenlainen pikkupuuhastelu kohottaa mielialaa vain hetkeksi ja kohta taas v**uttaa samalla tapaa kuin ennenkin..  :-\

Ristiriitaista, kun samalla kaipaa seuraa niin hirveästi ja samalla haluaa vetäytyä vain omiin oloihin mököttämään, olla yksin.. Oikein kaipaa yksinäisyyttä ja samalla sitä, että joku tulee silittelemään hiuksia, halaa ja sanoo, ettei tämä ole maailmanloppu ja että kaikesta selviää.. Ainakin mulla tuo  :saturnus: :aspect_squ: :venus: on saanut miettimään nykyistä suhdetta, kyseenalaistamaan sitä sekä suhteen kestävyyttä. Nyt on suhde testissä. Toisaalta kaipaa vapautta, toisaalta haluaa sitoutua entistä vakavammin, harkita yhteenmuuttamista, omaa kotia, naimisiin menemistä jne. Olen alkanut miettimään, että mites tästä eteenpäin, sopiiko mies mukaan tulevaisuuden kuvioihin, onko hän Se Oikea vai jatkanko matkaa sinkkuna. Mikään tarkoitukseton ihmissuhde ei tosiaankaan kiehdo, toisaalta itsellinen elämä sinkkuna olisi jotenkin houkuttelevaa.. Toisaalta sinkkuilu taas ei voisi vähempää kiinnostaa. Voi pahus, kun voi ollakin olo sekava!!!! :knuppel2:

Tuntuu siltä, kuin joku olisi potkimassa persuksille ja sanoo, että "nyt tyttö alat aikuistumaan". Oikeasti olen alkanut tosissani miettimään tulevaisuutta, omaa paikkaani jne. Samaan aikaan vaikuttava  :uranus: :aspect_squ: :venus: vaikuttaa jonain työntävänä voimana tekemään jotain tosi repäisevää, ehkä se on saanut miettimään tätä sinkkuilua tai ainakin vaihtelua rakkauselämässä.. Kun mulla on nyt päällä sekä Urkin että Saturnuksen neliöt, niin Urkki oikein PAKOTTAA tekemään jotain tosi radikaalia, elämään ihan hullua elämää. Toisaalta Saturnus vie voimat, ettei taas jaksa tehdä mitään ja Urkin radikaali painostus väsyneeseen olotilaan nähden aiheuttaa sellaiset paineet tuolla pääkopassa, että huhhuh!

Samalla miettii tulevaisuutta ja samalla haluaa olla vielä nuori, huoleton jne.. Hui! :o

Tällä hetkellä Saturnus seikkailee n. 19 astetta  :neitsyt: , eli tekee kohta tarkimman neliön mun Venukselle (mun  :venus: 20 astetta  :jousimies: ). Saturnus alkaa jättämään vähitellen mun Auringon rauhaan (mun  :aurinko: 12 astetta  :jousimies: ), mutta kohta tulee myös tarkin neliö mun Merkkarille ( :merkurius: 21 astetta  :jousimies: ) - tuo  :saturnus: :aspect_squ: :merkurius: on kyllä aiheuttanut sen, että olen vaisumpaa seuraa kuin aikoihin eikä vitsikään lennä samaan tapaan kuin yleensä. Vetäydyn helpommin keskusteluista ja entinen suupaltti on ottanut kuuntelijan roolin. Sattari seikkailee mun synt.kartan 7. huoneessa tällä hetkellä, eli ihmissuhteet ovat kovilla. Urkki etenee  :kalat: ja mun 1. huoneessa, eli nyt on isoin tarve repäistä - samaan aikaan, kun Sattari vie kaikki voimat, että jaksaisi repäistä.. :buck2:

Tämä alavireisyys on ihan kamalaa!!! Masentaa, väsyttää, välillä pääsee itku ja tuntuu siltä, ettei mikään onnistu. Kaikki pienetkin epäonnistumiset on kuin kuolema, en ole varmaan aiemmin edes ottanut itseeni mistään näin pahasti, vaikka herkkis olenkin.. Ja kun tuntuu siltä, ettei ole voimia tehdä mitään ylimääräistä kun vain kaikki pakolliset asiat (ei tosin nekään aina onnistu..), kavereihin olen pitänyt aikasta vähän yhteyttä ja joidenkin kavereiden tapaamisesta on jo vierähtänyt tovi..

Eräällä luokkakaverillani on myös stellium jouskarissa (on myös  :aurinko: :jousimies: ) ja hän sanoikin, että on ollut pidemmän aikaa sellainen v**utuskausi, että huhhuh! Eli ilmeisesti sielläkin tuntuu vaikutus.. Luokkakaverini on loppupään jouskareita eli hänellä alkaa se pahin  :saturnus: :aspect_squ: :aurinko: -kausi vaikuttamaan samalla, kun itse alan selvitä Sattarin haittavaikutuksista..


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lizzy - 14.11.2008 23:49:13
No tuon  :uranus: kanssa voin kuvitella, että kiristää.  :o

Laitoin sulle mc82 yv.  :)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 15.11.2008 07:05:42
Onko sulla muuten sitten myös  :uranus: :aspect_squ: :kuu: menossa? Se jos mikä varsinkin selittäisi noita useita muuttoja...

Virallisesti sen pitäisi alkaa vaikuttaa vasta ensi vuonna, mikä selittäisi toistaiseksi melko rauhallisesti menneen syksyn. Tosin sattuneesti monilla mun sukulaisilla on jo meneillään tai alkamassa sama  :uranus: :aspect_squ: (ovat  :kuu: :kaksoset:) ja heidänkin keskuudessaan on ollut muuttoja tai sellaisia edessä.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 25.12.2008 20:08:29
tätä voikin sitten ratkoa yhdessä krapusen kanssa, or what.. on se muuten hassua, vain tietoisuus hänestä vähentää kosmista yksinäisyyttä (siis kummallakin jotain  :saturnus:  :kuu: juttua).. muutama muukin matkaseuralainen on..

Saturn opposition Moon: An emotional trial

Mid September 2008 until beginning of June 2009: This is one of the most emotionally trying influences. It is frequently associated with domestic or professional problems, emotional depression, loneliness, difficulties with women or difficulties with personal relationships, often leading to breakups.

This influence represents an "alienation crisis," that is, a crisis brought about by the discovery that you have been neglecting your emotional and psychological needs. As a result you feel alone and disconnected from others, like an alien in the world whom no one else can ever adequately understand.

To a greater or lesser extent, everyone's life revolves around an overall task or purpose that makes one's life unique. The purpose may be a job, motherhood, fatherhood, some movement that you believe in or anything else that gives you a sense of purpose. Often an alienation crisis occurs when you discover that you have gone too far too fast in pursuit of your life purpose and have neglected your psychological and emotional needs. Perhaps you have neglected your relationships or your domestic life, or you have repressed your feelings. In this way you build up a wall between yourself and others, which makes you feel alone and alienated.

You must make your personal life and your profession or other central purpose work together. That will require changing your lifestyle so that you can pay equal attention to both.Saturn square Moon: A time of readjustment

End of September 2008 until end of June 2009: This period can be quite a difficult time for your personal and domestic life. On the psychological level you may feel lonely and isolated from others. You may feel depressed and undeserving of love. Sometimes remembered past actions make you feel guilty that you have not lived up to your own expectations.

Externally this influence can create difficulties in personal relationships, especially with women, because your emotional communication seems to be cut off. Your job may make demands that conflict with your domestic responsibilities, so that you are forced to neglect one or the other. Your parents may also be a source of concern at this time.

The conflict at this time is between the structure of your ego, your sense of individuality and uniqueness and your need for connections and roots. Somehow it is difficult to be yourself and do what you must, to maintain your relationships and get much-needed emotional support and reinforcement from your loved ones.

These elements of your life are not truly in conflict, for they are complementary principles that need to be properly balanced with each other. The problem is that one element has got out of control at the expense of the other, so a time of readjustment is at hand. This situation is the underlying cause of the loneliness and depression that often accompany this influence.

You may have to make important changes in your life priorities. You may have to deemphasize your work in favor of your emotional and personal life, or you may have to break off a relationship that has interfered unnecessarily with your work. In either case, you must restore the balance between these two aspects of your life so that your life will run smoothly again.Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 26.12.2008 09:09:36
Saturnus retroaa sitten 31.12. alkaen (ja poistuu näin ollen toviksi neliöimästä mun kuuta, hallelujaa. ;D)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 31.12.2008 16:48:03
Saturn turns retrograde on the last day of 2008 and all of us will feel the energy of Saturn retrograde in Virgo in one way or another. Saturn is charged with the duty of teaching us our lessons in life -- giving us the ability to grow and persevere, granting us the will to succeed and the strength to accomplish the tasks at hand. As we learn, we are rewarded by Saturn when the lesson or job is done.

The energy of Saturn retrograde is a fairly powerful force. This is an excellent time to grasp that retrograde energy, to bring projects to completion, and to let go of old problems and issues. By letting go of self-limitations, the future becomes more exciting and clear.

While this may not be the best time to launch new projects, it is a fabulous time to start working on those plans -- particularly because of the Virgo energy entwined in this retrograde. The plans you make now, if the foundation you have built is solid, will most likely begin to manifest when Saturn goes direct on May 2 of 2009.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: marix - 02.01.2009 12:31:20
mun ukolla on tulossa tänä vuonna  :saturnus:  :aspect_con:  :venus: , mitäs toi merkkaa?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: mc82 - 07.01.2009 21:46:51
http://www.cafeastrology.com/saturntransits.html (http://www.cafeastrology.com/saturntransits.html) - täältä pomittu.

Saturn takes about 28-29 years to come full circle. Therefore, every 7 years or so, Saturn will transit conjunct, square, or opposite a natal point. When that natal point is an intensely personal planet or point (such as the Sun, Moon, Ascendant, Mercury, Venus, or Mars), we feel its effects in an intensely personal way.

Saturn transits and cycles can be considered cycles of achievement and maturity. These periods in our lives can truly feel like lessons. Everything is slowed down--we encounter delays, frustrations, and pressures. But these times also challenge us to face reality, thereby offering us much wisdom and even freedom. Significant decisions are often made during Saturn's hard transits to our personal planets. These transits slow life down (or at least, that is how we perceive it) and make us live our lives in the present. Although Saturn transits can make life feel like a drudgery (these are often times when our lives seem to move at a snail's pace and advancements are hard to see), they also give us the opportunity to gain inner strength, to become more responsible for what we do and say, and to cut out waste.

Saturn transits can also be considered times of conservation in whatever area of life that Saturn is affecting. We generally build up our reserves and conserve our energy during these periods.

Some common real-life events that Saturn transits to personal points are associated with include delays and little but irksome problems. Things break down, our needs often go unmet by others, we often feel misunderstood and even left out, we tend to find others harsh and unsympathetic (although this is often a perception thing - we, in fact, may be lacking a sense of humor), and we often feel burdened or put upon.


Saturn transits teach us to take responsibility for ourselves. At the outset of a Saturn transit, we might feel like the world is a cold place. If we are mature, we will at some point come to the realization that we cannot always pass blame for our lives. We need to reach within and pull out our own inner strength -- to rely on ourselves.

Depression, therefore, can be a byproduct of heavy Saturn transits. However, if we focus our energies into meaningful endeavors without pushing too hard for recognition or support from others, we can fight the inclination towards gloom and doom. When we find ourselves facing great odds or loss during Saturn transits, we must remember that these things are happening because we did not plan or prepare properly. Saturn reminds us of reality and the need for greater self-discipline. Re-organizing the area of life represented by the house or personal point that Saturn is "hitting" can lead to great rewards. Remember that Saturn transits do not flatten us by all means. Instead, they slow us down, make us live in the here and now, keep us from taking unnecessary risks, and help us to build and structure our lives in ways that will reap rewards down the road.

It is interesting to consider the transits and themes that ran through our lives before our Saturn transits. If we were riding high during a high-speed Uranus transit just before Saturn "hit", this period can mark a significant time in our lives when we "pay" for the risks we may have taken during that Uranus phase. If Saturn transits come shortly after a Jupiter-themed period in our lives, we may feel particularly hard hit as well. Perhaps the Jupiter period has lead us to overspend or ignore our basics; and then Saturn moves in to "correct" that situation and to force us to face our personal realities. Life is not, in fact, all fun and games. We have to work and save--and that is what Saturn teaches us. Thus, it is helpful to consider the context of the individual's recent and past experiences when considering how Saturn transits might affect him/her.

Besides considering the nature of the personal planet or point that Saturn is transiting, we should also look to the position of transiting Saturn by house, the zodiac signs involved, and the condition of the personal planet/point itself. If the personal planet/point happens to be our chart ruler (that is, it rules our Ascendant), we may experience particularly powerful events and circumstances, for example. If our natal Sun and Moon are in hard aspect to each other, then Saturn transits will be impacting both personal points at the same time. If transiting Saturn is making a hard aspect with a stellium of planets (for example, if it is squaring your natal Sun conjunct Uranus and Pluto), then we will be experiencing a more complex set of circumstances and attitudes that might have a greater impact than if the personal point alone was affected.

Keys to Handling Saturn Transits:

Saturn teaches us about the value of moderation and caution. Perhaps the best way to "handle" hard Saturn transits to personal planets and points is to avoid fighting these lessons. Accept that, at this time in your life, things may move at a slower speed (even a snail's pace). Saturn wants us to work hard, put our energies into practical, useful, and meaningful projects, and to live in the here and now. This period in your life is a time for building a solid foundation. Understand that moderation at this point in your life is necessary for your spiritual growth and your physical body as well. Avoid blaming others for where you are at now--doing this will only lead to feelings of melancholy and anger. Know that this period in your life, while temporary, is a time for learning about your personal limits as well as your inner strength. Carry these lessons as you move beyond this phase, because how you handle your life now will make all the difference the next time (7 years later) Saturn makes a hard aspect to the same planet or point in your chart.


Lihavoidut kohdat allekirjoitan.. Erityisesti punaisella lihavoidun, kun Saturnus käy tällä hetkellä läpi mun  :jousimies: -stelliumia, ei ole kivaa! Vaikutus todella tuntuu, masentaa, ei jaksa tehdä mitään, ei jaksa pitää edes kavereihin yhteyttä.. :'(  Tätä pitäisi kestää vielä tämän vuoden loppupuolelle asti, oh my God, ei jaksa enää..


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 10.04.2009 07:34:35
Saturnus palasi tekemään väljähköä neliötä Venukselle ja meininki on sen mukaista.  :-\


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 15.04.2009 08:24:56
Jaha, Saturnus peruuttaa vielä kokonaisen kuukauden ja sahaa alati tiiviimmin mun Venusta. Kyllä sitä onkin ollut viime aikoina keskimääräistä kälyisempää, tosin pahempaa oli ensimmäisen neliön aikaan viime vuonna.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Tiigris - 24.04.2009 15:11:04
 :uranus: :aspect_tri: :saturnus:
 :saturnus: :aspect_squ: :uranus:
 :saturnus: :aspect_squ: :aurinko:
 :merkurius: :aspect_opp: :saturnus:
 :jupiter: :aspect_squ: :saturnus:

Mulla on tällä hetkellä tuollaiset sattarin kuviot päällä. Tosin kaikki nuo päättyy toukokuun alkuun mennessä, joten aika lailla loppusuoralla ollaan näiden kuvioiden kanssa.

Loppuun saattamisen teema tulee hyvin esille noissa mun aspekteissa, kova työ palkitaan lopussa, sanoo  :jupiter: :aspect_squ: :saturnus: !! Eiks nii?  :angel:

Mähän olen hakannut tässä päätä seinään ja puurtanut rästitöiden ja opinnäytetyön parissa viimeiset kolme kuukautta. Kerrassaan on suorittamiselta kaikki tuntunut, mutta ei hemmetti, miten palkitsevaa se on kun tuloksia alkaa näkyä!
Olen myös miettinyt kovasti työhön ja uraan liittyviä asioita, että mitäs sitten kun valmistun..
Vastuu on kova sana.....

Onneksi sitkeyttä ja päämäärätietoisuutta minussa riittää kuin pienessä kylässä, vaikka päälle päin saatan joskus vaikuttaa huolimattomalta ja levottomalta tuuliviiriltä. Olen aina tykännyt saturnuksesta, se on mun mielestä hirveän turvallinen ja kotoisa planeetta. Onhan se yhtymässä mun nousumerkkiin ja kuuni on kauriissa.  :)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.05.2009 19:23:14
kunnon astrouskovaisille ilouutinen..

 Saturn, the slow moving planet of karma and the taskmaster of the zodiac, which has been retrograde since December 31 of last year, finally turns direct on May 16. This ushers in a period of possibilities as our inner plans begin finding their way into the outer world, and vague outlines of concepts begin to sharpen.

Saturn asks for commitment, discipline and a sense of purpose to work its magic of making dreams real. He commands us to get to work, and to work hard. Discipline and responsibility are important to this planet. Saturn reinforces responsibility, carrying your share of the load and being held accountable for what you say or do. Saturn rules wisdom, but it is wisdom gained from hard work and experience -- earned one difficult step at a time. During a direct period, Saturn inspires confidence. As its role as a teacher, during a direct transit, Saturn also bestows inner strength -- a strength of spirit, a deepening sense of compassion and understanding of self, others or a particular situation.

But remember: Each planet exerts influence over certain aspects of life depending on how they are placed in your individual natal or birth charts. How will the energies of this important Saturn transit affect you and how well will you do during this period?

**eli vaikuttaakohan kyseinen asia synt kartan 5-huoneeseen, jossa ap kartalla kuitenkin Uranus? vai 2-huoneeseen, jossa Saturnus nyt on ollut? kaikki eivät moista pohtisi..  ;D


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: mc82 - 15.05.2009 20:56:50
^ Wuhuu!  \o/

Täällä on jo odoteltu jonkin aikaa, että Saturnus vaihtaisi suuntaa ja kääntyisi etenevään liikkeeseen. Tällä hetkellä Saturnus tekee  :aspect_squ: mun Arskalle vajaan 2 asteen orbilla. Se, mitä tuon  :saturnus: :aspect_squ: :aurinko: -transiitin aikana on ollut, niin nyt, kun Saturnus on retroillut, on mulla ollut selän kanssa ajoittain ongelmia.  :saturnus: ja  :kauris: kun hallitsevat luustoa jne..

Saturnuksen pitäisi vuoden loppuun mennessä jättää mun persoonallisten planeettojen suma rauhaan. Seuraavaksi, kun  :saturnus: siirtyy Vaa'an merkkiin, aletaan odottelemaan, kunnes  :saturnus: alkaa tekemään neliötä mun  :askendentti: :lle ja tämän jälkeen  :mars: :lle (molemmat  :kauris: )..

Tosin tuloillaan on arviolta loppukesästä-syksystä  :saturnus: :aspect_tri:  :mars: , joten sitä odotellessa.. :)  Nyt meneillään asteentarkka  :saturnus: :aspect_tri: :askendentti: - vaikutusta en ole pahemmin tuntenut noiden neliöiden paukutellessa päällä samaan aikaan :(

Nyt menossa

 :saturnus: :aspect_squ: :aurinko:
 :saturnus: :aspect_tri: :askendentti:
 :saturnus: :aspect_squ: :merkurius:
 :saturnus: :aspect_squ: :venus:

Neliöt  :merkurius: ja  :venus: vahvistuvat edelleen, kunhan Saturnus vaihtaa suuntaa.

Tulossa vuoden kääntyessä loppupuolelle vielä  :saturnus: :aspect_squ: :neptunus: - eli ilmeisesti aika ottaa vaaleanpunaiset lasit silmiltä ja keskittyä olennaiseen tyhjien haaveiden sijaan..? ???


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: rhoda - 16.05.2009 10:32:20

Lähestulkoon näillä näppylöillä
Saturnus alkaa kääntyä oikeinpäin ja sehän mulle passaa..

:saturnus: sopii näihin
kevätjuhlatunnelmiin, onhan se eräänlainen opettaja
joka nyt kasvot menosuuntaan päin ryhtyy kirjoittamaan
todistuksia oppilaille:
-Kuka saa stipendin ahkeruudesta, huolellisesta työstä
kuka jää luokalle lusmuiltuaan tunnilla..

Ja Saturnalia,  :saturnus: :aspect_con:  :kuu:
laskee kyllä fiiliksiä, nostaa tappiomielialaa ja epäuskoa.
Ehkei siis paras mahdollinen aika kokeilla onneaan
jos asenne on valmiiksi "ei tästä mitään tuu".
Erakoituminen ja vetäytyminen siksi aikaa
kun päällä on transiitti
joka EI siis kestä ikuisesti. Sen jälkeen on uutta toivoa..Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: mc82 - 17.05.2009 18:43:49
Tulipas muuten mieleen noista  :saturnus: :kuu: -transiiteista, kun mulla oli teininä tosi itsetuhoinen vaihe - rankaisin itseäni ihan pienistäkin takaiskuista :'(  En nyt rupea yksityiskohtia kertomaan, mutta käytös oli välillä aikasta itsetuhoista..

Kun nyt tarkastelin sen aikakauden transiitteja huomasin, että mulla olis silloin päällä aivan tarkat  :saturnus: :aspect_kvi: :aurinko: ja  :saturnus: :aspect_squ: :kuu: - ei siis ihme, että hiukan päässä puristi.. :P

Muutama vuosi takaperin oli  :saturnus: :aspect_con: :kuu: - tuo taas ei tainnut hirveästi tuntua ???  Tai sitten taisi olla se vaihe juuri silloin, kun mietin, jätänkö silloisen opiskelupaikkani ja lähden opiskelemaan toisaalle.. Se oli aika puristava vaihe myös. Täytynee käydä katsastamassa tr-Saturnuksen sijainti tuolloin!


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 19.05.2009 13:31:15
Tulipas muuten mieleen noista  :saturnus: :kuu: -transiiteista, kun mulla oli teininä tosi itsetuhoinen vaihe - rankaisin itseäni ihan pienistäkin takaiskuista :'(  En nyt rupea yksityiskohtia kertomaan, mutta käytös oli välillä aikasta itsetuhoista..

En tiedä itsetuhoisuudesta, mutta peruutuksensa takia  :saturnus: on tehnyt jo kahdesti ja tekee vielä loppukesästä neliöitä mun kuulle. Asunto- ja sukulaisasioiden lisäksi tapetilla on olleet eniten työelämän ongelmat koska kuu sattuupi olemaan mulla MC:n hallitsija. ::)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.06.2009 18:46:33
no siellähän taas löytyi jotain erään kartalta.. samalla positiivisiakin, tulossa  :saturnus: sekstiili ja sitten taas hankaluutta..

Saturn opposition Moon: An emotional trial

A transit approaching its end, from middle of September 2008, remaining until beginning of June 2009: This is one of the most emotionally trying influences. It is frequently associated with domestic or professional problems, emotional depression, loneliness, difficulties with women or difficulties with personal relationships, often leading to breakups.

This influence represents an "alienation crisis," that is, a crisis brought about by the discovery that you have been neglecting your emotional and psychological needs. As a result you feel alone and disconnected from others, like an alien in the world whom no one else can ever adequately understand.

To a greater or lesser extent, everyone's life revolves around an overall task or purpose that makes one's life unique. The purpose may be a job, motherhood, fatherhood, some movement that you believe in or anything else that gives you a sense of purpose. Often an alienation crisis occurs when you discover that you have gone too far too fast in pursuit of your life purpose and have neglected your psychological and emotional needs. Perhaps you have neglected your relationships or your domestic life, or you have repressed your feelings. In this way you build up a wall between yourself and others, which makes you feel alone and alienated.

You must make your personal life and your profession or other central purpose work together. That will require changing your lifestyle so that you can pay equal attention to both.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 16.06.2009 12:52:40
Kyllä on muuten aika pirun veemäistä kun tuo Sat-Ur oppositio neliöi loputtomiin mun kuuta, jatkuvaa epävakaata elämää joka käy tylsäksi kun sitä tarpeeksi kauan jatkuu.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 26.06.2009 15:36:39
Minulle on 'palannut'  :saturnus: :aspect_con: :mars: kuvio ja aloin sitä miettimään.

Kun selasin transiittilistaani, en löytänyt aikaa jolloin Saturnus olisi ollut Leijonassa, jossa minulla olisi ollut  :saturnus: :aspect_con: :pluto: ja  :saturnus: :aspect_con: :saturnus:

Siis onkin niin, että transiittilista huomioi vain noiden kauimmaisten planeettojen transiitit henkilökohtaisiin planeettoihin. Ja niillähän on aina suurempi merkitys.

Kuitenkin jos katselen Saturnuksen liikettä syntymäkarttaani nähden, niin kyllä se on täräyttänyt noiden Pluton ja omankin merkkinsä kohdalla karttaani, ne hännillänsä ja Leijonan voimalla se on rysäyttänyt nyt karttani Mars-Neitsyehen ja siinä vielä kieriskelee!

En tiedä voiko näin ajatella. Onko näillä mitään 'pyrstövoimaa' tai onko se vain laahuksena. Kun siellä keskellä, siis s.karttani Saturnuksen ja Pluton keskellä on tuo valoisa asteroidi Vesta myös.
Jos sen vielä otan mukaan, niin siinä pyrstössä tai laahuksessa on valovoimaisuutta, mikä pitäisi valoittaa minulle myös tuota Saturnusken yhtymää Marsiin ja jonkin uudenlaisen toiminnan kautta elämässäni. Sitähän olen tässä pähkäillyt jo vuoden verran. Ja kun Saturnus siirtynee yhtymään neptunuksenkin kanssa, mikä ei ole merkittävää sinänsä niin silloin viimeistään minun olisi todella jo tiedettävä mitä elämäni kanssa tehdä!

Voiko näin laajasti ajatella näitä transiitteja, varsinkin tämän vaativan Saturnuksen kanssa?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Riitta - 27.06.2009 00:40:38
Voima on sinussa itsessasi?
En ymmarra sinua???


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 27.06.2009 00:56:48
En minäkään... :(


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 27.06.2009 14:16:18
Onko välttämättä 'kitumista'.

Saturnus on kurinalainen planeetta. Se pysäyttää, pakottaa tarkastelemaan jälleen kerran neliössä tietä mitä kulkee, asenteita ja tapaa millä toimii. Ehkä kodissa on tunnelmat tiukilla. Mieti mitä voit tehdä!


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: mc82 - 30.06.2009 11:26:18
Mulla edelleen päällä  :saturnus: :aspect_squ: :aurinko: , on tosin jo helpottamassa ja lipuu (toiv. mukaan) viimeisen kerran ohitse :)  Kun mulla oli  :saturnus: :aspect_squ: :aurinko: edellisen kerran tarkimmillaan (on lipunut mun Arskan päältä jo useampaan otteeseen tässä viimeisen vuoden aikana), mulla oli aika paljon ongelmia selän kanssa ( :saturnus: :han hallitsee luustoa). Selkä oli keväällä useamman viikon tohjona :(  Nyt parempi.

Kohta tulloo taas  :saturnus: :aspect_squ: :venus: ja  :saturnus: :aspect_squ: :merkurius: - halleluja! Varmaan syksymmällä alkaa  :saturnus: :aspect_squ: :neptunus: ja  :saturnus: :aspect_tri: :mars: .

Ai niin, ja on siellä meneillään tällä hetkellä myös  :saturnus: :aspect_tri: :askendentti: . Ei tosin ole vaikutus tuntunut noiden neliöiden takia :(

Loppuvuodesta  :saturnus: siirtyy Vaa'an merkkiin ja jättää vähitellen meidät Jouskarit rauhaan - ennen seuraavaa koitosta :)  On tässä vuoden ajan jo ollut niin tappomieliala, että huh huh! Itsetunti pohjalukemissa, masentaa, tuntuu ettei jaksa mitään tai tuntee olevansa liian huono mihinkään :(


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Neela - 25.07.2009 07:27:42

Saturnuksesta!  :(
En tule tämän planeetan kanssa sitten ollenkaan toimeen.

Nyt on menossa 1 huoneessa:
 :saturnus:  :aspect_tri:  :keskitaivas:
tänään alkoi:
 :saturnus:  :aspect_con:  :aurinko:
muutaman viikon päästä joukkoon liittyy, liekö jo 2. huoneen puolella:
 :saturnus:  :aspect_con:  :pluto:

Ja kun  :uranus:
on tässä pyörittänyt  :aspect_opp: pidemmän aikaa jo sekä  :aurinko: että  :pluto:
nyt  :aurinko: oppari tauolla.

Mikä mistäkin johtuu, en tiedä.
En tiedä mitä haluan, tiedän vain etten tätä!  :knuppel2:
Suuri tyytymättömyys itseen, muttei mitään aavistustakaan miten korjaisi... huoh!

Otan mielelläni kommentteja, miten muut näkevät tämän myllerrykseni.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 25.07.2009 10:58:04
Voi, eihän tuo pahalta näytä!

Saturnus työnakselilla iloisella kolmiolla. Sehän osoittaa sinulle jotakin mistä sinun pitäisi olla iloinen, jotakin mikä helpottaisi oloasi, työtäsi, toimintaasi. Tai ainakin se osoittaa sinulle, että kannattaa pikkuisen hellittää tai tehdä toisin, niin onpas paljon mukavempaa.

Tuo yhtymä voi ollakin sitten hyvin uudenlaisen elämisen alkua. Se osoittaa jotakin uutta ja kun itse et sitä huomaa, se herättää sinut näkemään sitä. Uusi kierros alkaa ja se koskee sinua itseäsi. Olet kai jo huomannut mihin pitää tarttua. Parempi jos itse tartut, ettei jonkin ulkopuolisen tarvitse sinua ravistella. Pluton kanssa se viimein sitten tapahtuu!

Mutta monet muut näkevät siinä enemmän... ;)

Minäkin valmistaudun Saturnus yhtymä MC:hen pikkuhiljaa! Työn kuviot muuttuvat!


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: mateve - 25.07.2009 11:10:51
"Rakkaudesta se hevonenkin potkii" , sanotaan.
Niinpä ihmisyyteen kuuluu myös vastustaminen kaikkeen sellaiseen, mikä tuo muutosta. Kuitenkin elämä on jatkuvaa muutosta ja tuntuu että sitä kovempaa se on, jos pitää tiukasti kiinni jo "saavutetuista eduista".
 :saturnus: on kuin rakastava vanhempi, joka opettaa näkemään asioiden toisenkin puolen.
Itse kuvittelemme olevamme niitä jotka käytämme vapaata tahtoa tehdä asioita, ja kun teemme jotain sellaista joka ei kuulu "kuvioon" niin  :saturnus: laittaa jarruja päälle. Jos ei usko niin  :saturnus: rakkaudessaan ihmisen kehittymiseen, antaa hänen sitten satuttaa itsensä.
Kun itselläni oli  :saturnus:  :aspect_con:  :aurinko: sain irrottaa kaikesta mikä oli kehityksen esteenä, ja annoin mennä. Tilalle tuli asioita jotka olivat mahdollisia uuteen kehittymiseeni, onhan  :aurinko: sydämen kehittämistä oman itsensä rakastamiseen, pois ulkoisista asioista, kohti sydämen viisautta, itselle tärkeitä kehityspolkuja kohti.
 :aspect_con: antaa uutta mahdollisuutta ja   :saturnus:  :aspect_con: :pluto: kohdataan karmallinen oman elämän tarkoitus ja puhdistetaan turhat pois, siis silmät auki ja pelko pois.
Nyt kuulen että joku sanoo että vai  :saturnus: rakkautta, kyllä on.
Eikö se ole rakkautta antaa ihmiselle kokemuksia joskus vaikeitakin, ja kun niistä on selvinyt, huomaa ettei ne nyt niin vaikeita ole ja parempaahan siellä yleensä tulee tilalle. Tarkoituksena on muuttaa persoona-johtoinen elämä sielu-johteiseksi, siitä on kysymys.
Alempi ego se siellä tuo pelkoja/haluja mieleemme joka haluaa hallita saadakseen elää. Korkeampi Ego taas antaa meille mahdollisuuden sielun kasvamiseen, mikä on tämän elämänkehityksen tarkoitus.
Itsehän me olemme suunnitelleet mitä opiskelemme maanpäällä, miksi sitten syyttelemme muita jotka "aiheuttavat" meille ongelmia, nehän ovat sovittuja juttuja. Meillä on hyvään kaipausta ja se on se joka aiheuttaa ristiriitaa kun kuljemme poispäin siitä.
Astrokartalla dekanaatit kertovat mistä on kyse, I deganaatti kuvaa vankilaa tai asiaa mitä tulee käsitellä, mikä planeetta siellä on ja missä huoneessa käsittely tapahtuu.
II dekanaatti kuvaa ongelmaa ja että se olisi otettava käsittelyyn.
III dekanaatti miten siitä vapautua.
Ja vielä esim.  :neitsyt: sen ensimmäinen 10´on  :neitsyt: ja seuraava 10-20´ on  :kauris: sekä 20-30´on sitten  :harka: dekanaatti. Merkitystä sille antaa tahdon kehittyminen ihmisessä, mitä on mahdollista ja miten....

 ;) Mateve


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 25.07.2009 15:58:21
Ilmankos olet Saturnalia  :smitten:!

Ihanaa Mateven tietoa tuossa. Mutta dekanaattia en ymmärrä, en ole koskaan kuullutkaan?! ???


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: mateve - 25.07.2009 17:30:32
Esmiralda..  :smitten:
Onhan siitä ollut täällä puhetta, tai knoppitietoa siellä täällä.
Dekanaatti on jokaisen eläinradan merkin yksi osa 30 asteisesta merkistä.
On I dekanaatti 10 astetta seuraava II dekanaati on 10 astetta ja viimeinen 10 astetta on III dekanaatti. Ne menevät esim  :vaaka: ensimmäinen 10´on  :vaaka: seuraava 10 astetta on  :vesimies: ja viimeinen on  :kaksoset: . Tarvitsee hieman karttaa tuijottamista että tajuaa sen.
Antaa lisätietoa asioista.  8)

 ;)  Mateve


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 25.07.2009 18:49:53
Kamala sentään, olen hidastajuinen...

Ymmärrän tuon 30 astetta ja dekanaatit kolmasosina siitä, eli 10 astetta. Mutta tuo vaaka, vesimies, kaksonen?  :o

Täytyypä miettiä...


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: maarita - 25.07.2009 19:06:59

Olenkohan hakoteillä jos ajattelen, että joka neljäs merkki ja siinä nuo asteet?  :smiley6600:

Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Neela - 25.07.2009 21:48:55

Kiitos mateve, tuo oli kaunis ja lohdullinen viesti. Rauhoitti muutosvastarintaista  :aurinko:  :askendentti:  :neitsyt: tä  :)

maarita, ihana huomata kuinka erilailla ajatuset toimii...
Minulle välähti taas elementit tuosta mateven selitysestä, maata maa merkeille ja ilmaa ilmoille jne  :laugh:Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: nikki - 25.07.2009 22:06:27
Dekanadit ovat aina samaa elementtiä,
eli  :vaaka:/ :vesimies:/ :kaksoset: ovat kaikki ilmaa,
eli se "energia" on samaa missä liikutaan.
Esim. oma  :aurinko: 24  :skorpioni: on vettä,
merkki on  :skorpioni: eli ensimmäinen dekanadi on tätä  :skorpioni::ia,
edetään eläinradalla seuravaan vesimerkkiin joka on  :kalat: eli se on toinen dekanadi,
ja viimeinen ,jossa aurinkoni on astelukunsa perusteella on viimeistä vettä eli  :rapu::a kun on lähdetty skorpionista.
Olen joskus aatellut näitä asteita numerologisesti niin,että asteet 1-10 ovat numerologisesti puhtaita,ilmentävät energiaa yhden luvun perusteella,esmes  :mars:5 astetta olisi merkuaarinen
(numero 5 on merkuriuksen luku) eli energia purkautuu kommunikoimalla,sanallisesti suoraan,
merkki tietysti vaikuttaa miten,
jos asteet ovat 11-19 niitä värittääkin oma ego eli aurinko luvun 1 mukaan ja lisäksi vielä se toinen luku ja näiden summa kaikkinensa,
asteet 21-29 saavat vaikutteita kuulta (luku 2) eli ensireaktio onkin tunnereaktio plus se toinen luku ja lopuksi summa,
eli aurinkoni 24  :skorpioni:on tunnepitoinen(2/kuu) mutta järkevä,realistinen maan luvun myötä 4,
ja kun tähän ottaa tuon dekanadin mukaan niin sehän vahvistaa ravun teemalla tätä,
yhteensä 6 eli auringon lähettiläs venus on yksi avain oman aurinkoni ymmärtämiseen.
Tuo numerologia sopis periaatteessa noihin dekanadeihinkin,kun muistelen, että mateve joskus sanoikin kuuta meidän "vankilaksi" ja kolmas dekanadi oli tuota vapautumista siitä.
24/6 ja venus ja se vie yhteen karttani tärkeimpään aspektiin venuksen kautta.
Eikös astrologian tarkoitus ole just itsetuntemuksen lisääminen?
Vaikka näin "monimutkaisesti" eli simppelisti..?
Ja reilusti off topiccia.
Paitsi että saturnuksen transiitit,jos mitkä pyrkivät juuri kasvattamaan itsetuntemusta.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Neela - 26.07.2009 09:10:00

Jahas, elikkä

Minun  :aurinko: 22  :neitsyt:
Ensimmäinen dekanadi  :neitsyt: toinen  :kauris: ja  :aurinko: on kolmannessa eli  :harka:
Numerologisesti  :aurinko: 2 tunnepitoisesti ja 2 tunnepitoisesti yhteensä realistisesti maata ( :harka: ilmentävää) 4? mikäs on numeroa 4 ilmentävä planeetta?
Vankilasta tässä itsekin vapaudutaan 22/4 ja millä planeetella siis tarkkailisin tätä?

Voisin ilmentääkin aurinkoani tunnepitoisesti, olen nimittäin aiemmin ajatellut vahvan sisäisen (joka ei muuten ulos näy) tunne-elämän olevan  :kuu:  :skorpioni: peruja, muttei tämä menetelmä sodi mitenkään sitä vastaan.

vähän hukassa vielä näiden kanssa, mutta mielenkiintoista ja ot!  ;)Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: mateve - 26.07.2009 09:53:04
Hei Nikki  :smitten:
Astrologiassa on monta tietä totuuteen, sinulla on tuo numerologia vahva ja hyvä tiedontuoja.
Miksi sitten ei käyttäisi sitä kun kuitenkin tavallaan kaikki liittyy yhteen. Sinullahan on vahva kohtaaminen tulossa  :pluto: :on,  :vesta: ja  :juno: mukana, :saturnus: :lla ja se taitaa perustuksia testata,onhan se  :kauris: dekanaadissakin.
Minulla on  :kuu: myös  :neitsyt: :ssä ja  :harka: dekanaadissa ja nyt  :saturnus: tulee  :aspect_con: sen kanssa syyskuussa mutta vaikuttaa jo. Kyllä on ollutkin syvää puhdistusta viimeisistä ? ainakin tämän elämän sidoksista, ja kun solar ars Ac on Algoltähden ja  :uranus: yhtymässä niinpä siinähän on kaivettu syvältä, senhän kesto on vuosi, auts´
Halusin viestittää tuota dekanaattijuttua, koska sieltä tulee lisää tietoa, syvemmältä. Totta kyllä että mitä enemmän näitä tutkii sitä leveämpää ja syvemmältä mutta myös pilvissä luodataan, itseä.
 Ennenkaikkea se tuo iloa kun huomaa että pikkuhiljaa alkaa ymmärtämään kuka todellisuudessa on, ja kartta aukeaa ja näkee että siellähän ne vastaukset ovat nähtävissä, kun sen aika on.....
On vaan sitkeäsi itse se työ tehtävä.  :saturnus:  :neitsyt: taitaa opettaa meille palvelun todellista merkitystä ja ennenkaikkea motiivia, miksi tekee....

 ;) Mateve


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: nikki - 26.07.2009 10:37:39
kiitos mateve,
minulla oli jo tuo kohtaaminen  :saturnus: :aspect_con: :pluto:11  :neitsyt: ja nyt kesällä tuo  :vesta: :juno: :neitsyt: yhtymä.Pluton yhtymällä "liityin yhteiskuntaan" (sehän on saturnuksen yks teema,kuinka liityt yhteiskuntaan,varsinkin nyt neitsyeillä,nyt on teitin vuoro!) eli aloitin hyvinkin
"yhteisölliset" opinnot entisen maan "ruokahuoltoa" palvelevan ammatin jälkeen.
Eli tulevaisuudessa käyttäisin enämpi "aivojani" palvellessani yhteisöä.Ja pureutuisin hyvinkin plutomaisiin ongelmiin tai  :saturnus:rx ihmisten ongelmiin.
Tuo yhtymä  :juno: :vesta: on testannut ja koetellut sitä,jotta olenko oikeesti sitoutunut tähän hommaan,tätäkö haluan? Onko sydän oikeesti mukana? Ehkä se haluaisikin toteuttaa  :uranus: :aspect_tri: :aurinko: luovaa teemaa?
Ja kun proge :kuu: on oinaassa niin en jaksakaan keskittyä pitkään yhteen asiaan vaan jätän kesken kun en löydä sisäistä motivaatiota. Jätin vajaaksi yhet spontaanisti aloitetut vapaaehtoiset opiskelut.
Ne roikkuu ilmassa kolmen sepän neliöllä aurinkoon :crazy2:

Neela,
se 4 on maan luku,(tycker jag,joku on mieltänyt sen toiseksi kuun luvuksi,mutta uranus se ei tosiaankaan minusta ole,kuten joku väittää)
eli se on se piste kartalla aurinkoa vastapäätä,
se missä käytännönläheisimmin voisimme aurinkoamme toteuttaa.
Minulla se menee just tuonne härkään eli maaseudulle sarvipäitten joukkoon,
siihen kuu ja aamulypsy mikä ettei! Näin oli.
Sinulla se menee kaloihin.Että älä unohda alitajuntaa ja mielikuvitusta.
Varsinkaan kun pyrit tekemään ns. "järkevän" ratkaisun jossakin.
Tästä oli hyvä artikkeli uudessa Geo-lehdessä.Ihmisen päätöksentekoprosessista.
Maan symboli (jota ei kartalla näy,voit googlettaa) on ympyrä,jonka sisällä on risti.
Eli luku 4 sopisi minusta tälle siksikin,koskapa neljä on perustuksia luova,4 ilmansuuntaa,neljä vuodenaikaa jne.
Etkös voisi ruveta tuottamaan jotakin, millä vaikutat ihmisten tunnereaktioihin?
Musiikkia tai kirjoittamista?Elokuvaa?
Toinen mihin kalat jotenkin liittyvät on ihmisten/eläinten oikeudet.
Oikeus ihmisarvoiseen elämään. Tai eläimellä luonnonmukaiseen käyttäytymiseen.
Luomutuotanto vois olla yks teema?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 26.07.2009 11:34:45
Nyt kyllä nuo dekanandit rassaa minun pikkuisia aivojani, näin vilinöitä vain. :D  Mutta aion keskittyä niihin. Onhan minulla Saturnus yhtymässä Marsiin ja kaikenlaista uuttakin pitäisi syntyä aivojenikin toiminnoissa.

Eemeli-kissani tekee ehkä kuolemaa (sydän) ja yritän sen olotilaa jotenkin helpottaa ja isäni vanha kasetti tutkittavana, onko sen kaikki äänet isäni vai kenenkä ja synttärikorttia pitäisi tehdä, mutta kun on sellainen mies, että en sopivaa runoa korttiin löydä ja silittää pittää eikä tiedä mitä vaatetta panis päälle, kun en vanhoista väreistä yhtäkkiä tykkääkään.

Onko tuo kaikki sitä Saturnusta?

Onneksi sataa!!!


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 26.07.2009 12:33:33
Haa!!! Nyt oivallan, oivallan kun keskityn (haarakorvainen rapurallaa)...

Esim. nyt kun Saturnuksesta puhutaan ja se on minulla 19 astetta Leijonaa, se on seuraavat dekanadit Jousimiehessä ja viimeiset Oinaassa. Eli se saa vaikutteita myös sieltä. Mutta miten? Kuun ymmärtäisin paremmin kun se on 2 astetta Kaloissa, se vaikuttaa myös Ravussa ja Skorpionissa aika lailla ja tekee siihen syvyyttä (pitää miettiä pitkään, mutta ei jää murehtimaan kohtaloa) eli onko niin, että jos se olisi toisin päin, niin voisi käydä?

Olisiko tuo Saturnus sitten minulla vähän yksioikoisempi ja omapäisempi juuri tuon Oinaan vaikutuksesta? Sitä kyllä keventää kolmio Jupiterille, onneksi.  Ja taas tuo transiitti Marsin kanssa Neitsyessä nyt saa minut analysoimaan noita juttuja ja tekemisiä vähän maanläheisemmin?

Sanokaa meneekö ajatukseni täysin harhaan vai onko niissä jotakin 'järkeä'?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: nikki - 26.07.2009 17:17:41
Esmiralda,
ensinnäkin jos sulla on kerran tr :saturnus: :aspect_con: :mars: :neitsyt: niin sillä ei tehdä mitään ylimääräistä.Se tavallaan vaatii keskittämään energian,koskapa sitä ei ole yhtään liikaa.
Saturnus pistää rajat.Eli suomeksi jospa se onkin nyt Eemeli-kissan aika eikä aika pohtia dekadaneja?
Koskapa sulla on samalla tr  :saturnus:  :aspect_ssx: :saturnus: :leijona: ja tuo jellona-saturnus vois hyvinkin kuvata vanhaa kollia,jonka jellona-sydän on saturnuksen uupunut.
Ja se sun  :saturnus: :leijona: ON siellä jousimiehen dekanadissa.Ei se mihkää siirry syntymäkartalla.
 :leijona:1-10 asteet,
 :jousimies: 11-20 ja sehän on tuon 19 astetta?
Siinä on auringon luku 1 ja hyvinkin energiaa kuin myös luopumista luvun 9 myötä,joka on pluton ja marsin luku.Henkisesti uudistuva  :saturnus:,joka opettaa luopumista.
Kolmio jupiteriin vahvistaa teemaa,mutta myös tuota luopumisen teemaa,koskapa itselleni  :jupiter: on myös kuoleman planeetta.Sinä tosin näet yltiö positiivisena.
Ehkäpä sieltä kolmiosta tuleekin tuota "innostusta" yltiöpäisesti?
 :kuu: 2  :kalat: on 1 dekanadissa eli ihan puhdas kalat-kuu.

Ja Neela,
eihän sinun tartte pilkkoa mestarislukuasi 22 mihkää.
Se olkoon sulle haasteena.Ei tartte jäädä "arkiseksi" 4 puurtajaksi,joka sinänsä sekin on tarpeellinen rakenteiden luoja,työntekijä.

korjasin puolisekstiiliksi


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: mateve - 26.07.2009 17:33:46
Vielä vähän lisää...
Leijonan II dekanaatti kuvaa maljaa esoteerisesti, ja sitä kuvataan luopumiseksi tai selän kääntämiseksi. Luopuminen tarkoittaa luopumista omasta tahdosta, ja kalkkimaljan juomista....
Saturnus tuo pelkojen ja alempien tapojen muuntamista. Se on myös Toisen Säteen symboli ja ilmentää jumaluuden tietoisuuden aspektia, Rakkaus-Viisautta. II dekanaatti on tietoisuuden, tiedostamisen ja valaistumisen dekanaatti.
Sitähän sinä tuot vahvasti esille, koska selän kääntäminen tarkoittaa myös sitä että palaa palvelemaan kanssa-ihmisiään. Sekä kääntää selkänsä alemmalle persoonalleen. Siis kaikki hyvin, vaikka ihminen ei aina usko itseensä ja tehtyihin valintoihinsa.

 ;)  Mateve


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 26.07.2009 17:56:59
Kiitos Nikki! Kuinka ihailenkaan lukutaitoasi ja kiitos kun luet minullekin.  :smitten:

Esmiralda,
ensinnäkin jos sulla on kerran tr :saturnus: :aspect_con: :mars: :neitsyt: niin sillä ei tehdä mitään ylimääräistä.Se tavallaan vaatii keskittämään energian,koskapa sitä ei ole yhtään liikaa.
Saturnus pistää rajat.Eli suomeksi jospa se onkin nyt Eemeli-kissan aika eikä aika pohtia dekadaneja?
- Olet oikeassa, useinkin sählään paonomaisesti monta asiaa, kun yksi vaikuttaa vaikealta, tartun siihen missä vähän voisi helpottaa (Jupiter nouseva merkki Jousimiehessä!)

Koskapa sulla on samalla tr  :saturnus:  :aspect_ssx: :saturnus: :leijona: ja tuo jellona-saturnus vois hyvinkin kuvata vanhaa kollia,jonka jellona-sydän on saturnuksen uupunut.
Ja se sun  :saturnus: :leijona: ON siellä jousimiehen dekanadissa.Ei se mihkää siirry syntymäkartalla.
 :leijona:1-10 asteet,
 :jousimies: 11-20 ja sehän on tuon 19 astetta?
- Niinpä tietenkin, menin laskuissa sekaisin!


Siinä on auringon luku 1 ja hyvinkin energiaa kuin myös luopumista luvun 9 myötä,joka on pluton ja marsin luku.Henkisesti uudistuva  :saturnus:,joka opettaa luopumista.
Kolmio jupiteriin vahvistaa teemaa,mutta myös tuota luopumisen teemaa,koskapa itselleni  :jupiter: on myös kuoleman planeetta.Sinä tosin näet yltiö positiivisena.
Ehkäpä sieltä kolmiosta tuleekin tuota "innostusta" yltiöpäisesti?
 :kuu: 2  :kalat: on 1 dekanadissa eli ihan puhdas kalat-kuu.
- Ja tämänkin jotenkin ymmärrän. Luovun. Siis puhdas Kalat-kuu, sen kai huomaa. ;)Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 26.07.2009 19:12:25
Vielä vähän lisää...
Leijonan II dekanaatti kuvaa maljaa esoteerisesti, ja sitä kuvataan luopumiseksi tai selän kääntämiseksi. Luopuminen tarkoittaa luopumista omasta tahdosta, ja kalkkimaljan juomista....
Saturnus tuo pelkojen ja alempien tapojen muuntamista. Se on myös Toisen Säteen symboli ja ilmentää jumaluuden tietoisuuden aspektia, Rakkaus-Viisautta. II dekanaatti on tietoisuuden, tiedostamisen ja valaistumisen dekanaatti.
Sitähän sinä tuot vahvasti esille, koska selän kääntäminen tarkoittaa myös sitä että palaa palvelemaan kanssa-ihmisiään. Sekä kääntää selkänsä alemmalle persoonalleen. Siis kaikki hyvin, vaikka ihminen ei aina usko itseensä ja tehtyihin valintoihinsa.

 ;)  Mateve

Mateve, kuinka kauniita asioita löydät, en vain tiedä oikein kenelle puhut.
Siis...jos...minulla on syntymäkartalla  :saturnus:19astetta Leijonassa, niin mitä merkitsee sitten se että Nikki sanoo näin:

Ja se sun  saturnus leijona ON siellä jousimiehen dekanadissa.Ei se mihkää siirry syntymäkartalla.
 :leijona:1-10 asteet,
 jousimies 11-20 ja sehän on tuon 19 astetta?

Mihin se oinas hävisi? Olenkohan minä vähän liian tyhmä näihin juttuihin?

Eemeli-kissa on muuten Kaksoset ja hyvin omapäinen ja itsenäinen. Se tulee sisälle, kun tahtoo, sitä saa hoitaa sen verran kun se tahtoo, näykkäsee merkiksi, milloin lopettaa hoivaaminen ja lähtee ulos milloin tahtoo. Nyt se on ulkona ja joka välissä käyn sitä katselemassa. Vaikea keskittyä häneen tai muuhunkaan...kissaihmiset ymmärtänee. :'(


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 26.07.2009 20:08:53
Pittää vielä, kun jäin miettimään tuota Saturnusta, johon en saa ollenkaan otetaa, minulle jotenkin niin vieras voima.

Mutta Nikki sen tuntee ja sanoi hyvin, että toiminnot pitäisi keskittää. Sitä tiedostamatta olen tehnytkin. Pakko jo tämän ikäisenä huomata rajoja ja sitä mitä jaksaa. Työssä olen hempeästi hymyillen ottanut vastaan kaikenlaiset haasteet ja nyt olen sanonut stopin. Anoin rajat itselleni ja työlleni, nöyrästi kerroin, että nyt on ollut liikaa. Kunhan itse pysyisin kurissa itseni kanssa. Ei ole nuoruus siinä esteenä enää, siellä kun askel kerkee joka suuntaa. Nyt se onneksi hidastuu.  ;)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: R1ku - 28.07.2009 19:32:39
Tällä hetkellä on:
 :saturnus: :aspect_con: :aurinko:
Lainaus
136 Conjunction Saturn - Sun

Positive aspect: You will be strong-willed, decisive, persistent. Your sense of responsibility will increase. You will be rewarded for the work you have done thanks to your application and efficiency. You will not have any big problems, life will be quiet and without anything unforeseen. You will have a good job, you will be loyal and honest and will be appreciated by your superiors for your qualities.
Tarkka planeettaohitus on joskus elokuun puolenvälin tietämillä. Kieltämättä vastuuntunto tuntuu vain voimistuneen päivä päivältä, harmi vain sitä kun tuo transiitti loppuu, tulenko taas laiskaksi  :D


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: mateve - 28.07.2009 19:45:34
Esmiralda  :smitten:
Rakas... sehän on sitten se viimeinen dekanaatti  :leijona: :ssa.
Tyhmyys, mitä se oikein on   :coolsmiley:

 ;)  Mateve


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 28.07.2009 22:51:22
Jessus! Nyt vasta pökerryksissä olen  :o
Täytynee odottaa parempaa aikaa, nyt on pää sekaisin kaikenlaisesta.

 Mitä se Nikki höpisikään  Jupiterista, että se on kuoleman planeetta!! Hänelle...minulle itse elämä! Siksikö, että se on kartallani nouseva planeetta... Mutta tietynlaista kuolemaa pitänee ollakin, että syntyy uudenlaista elämää.

Mutta kiitos! Alan pikkuhiljaa ymmärtää tuota Satunusta enemmän. Tosin noita tulkintoja on monenlaisia kuten Sepon tässä:

Saturnus yhtymä Mars
*****
Tarkka: 24.7.2009
Alkaa: 23.6.2009 Päättyy: 7.8.2009
Tämä on jakso, jonka aikana sinulle tarjotaan selvää mahdollisuutta suunnata energiasi ja intosi kokonaan uusille urille seuraavien 30 vuoden ajaksi. Vanhat raiteet käyvät samanaikaisesti yllättävän vaikeakulkuisiksi vain siksi että sinun olisi helpompi luottaa ajan sanomaan uuden mahdollisuuden ylivertaisuudesta.

Ajan laatu ei hyväksy mitään neuvotteluja läheisimpienkään ihmisten kanssa, sillä vain sinulla on nyt kyky nähdä ajassa eteenpäin ja tehdä tarvittavat konkreettiset päätökset liikkeelle lähdöstä. Jos päätät jäädä vanhoille raiteille niin saat olla varma että hankalat urat tulevat vain syvenemään seuraavien 30 vuoden ajan. Myös ympärilläsi oleva maailma rakentuu sinun päätöstesi mukaisesti ja jotta pysyisit kehityksen kelkassa tulee sinun olla aktiivisesti mukana rakenustyössä. Uudistuminen on mahdollista vasta sitten kun olet ensin päästänyt irti sellaisista päivittäisistä tekemisistäsi, jotka eivät enää vastaa tarkoitustaan.

...mutta jotenkin tunnen Nikin tulkinnan oikeammaksi juuri nyt. Pettävää mielikuvilleni on ehkä se että Marsini on 9. huoneessa ja minun tekee niin vimmatusti mieleni avarampiin tiloihin...irti jostakin.

Mutta Eemelin menetin joka tapauksessa. :'(
Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: nikki - 28.07.2009 23:29:39
osanotto Eemelin puolesta Esmiralda.Pitkäikäistä kissakaveria tulee taatusti ikävä.
Ne on niin viisaitakin vanhetessaan.

Mutta tuosta jupiterin "höpinästä".Onhan minullakin  :jupiter: kartan hallitsijana nousun myötä,
mutta kun itse  :jupiter: taas on sen "toisessa" huoneessa eli yöhuoneessa ( :jousimies: on sen päivähuone ja  :kalat: yöhuone; sehän ON perinteisesti myös kalojen hallitsija)
eli siellä kaloissa yhtymässä vielä  :chiron::iin  ja aika tarkassa neliössä nousulle, niin ymmärrän jotenkin "paremmin" tämän jupiterin läsnäolon myös kuolemassa.Kaloissahan on tuo kaipuu tuonpuoleiseen ja  :jupiter:/Zeus on Taivaan hallitsija.Jupiterilla me kasvatamme tietojamme jotta ymmärtäisimme elämää, eikös se näin mene? Mutta kun minulle kuolema ei ole sen kummempaa kuin elämäkään, niin en koe jupiteria mitenkään sen kummosemmaks joulupukiksi elämässäni, vaikka sitä nimitetäänkin suureksi onnen tuojaksi ,venus on se pieni.
Toisekseen  :jupiter: :aspect_opp: :ceres: :pluto: on opettanut, että kuolema on aika luonnollinen osa elämää.
Ja kokemuksesta olen tuon jupiterin havainnut usein transiittina kuoleman hetkellä.Kuin myös venuksen.
Eiköhän sieltä vaan ole  :jupiter: :chiron: :neptunus: :vesimies: kolmikko ollut kolmiossa Eemelinkin kaksosiin jollain lailla...


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 28.07.2009 23:59:34
Aika jännä, Nikki, sinun katsantokantasi vastaan minun 'yltiö-optimistisuuttani'. Päivä-Jupiter ja yö-Jupiter-Kalat, hm. Ehkä Jupiterin eri puolet opettavat meitä toivotullakin tavalla. Minullahan se sinkoaa yläilmoihin ja illuusioihin, kuten näet ja sinulla alas syviin vesiin, etkä tiedosta tuota yläilmaa, kuten minä en vesiä (kerrankin). En minäkään 'pelkää' (mitä se oikein on) kuolemaa siten kuin on opetettu, se on jonkinlainen helpotuskin, muutos ja toinen tie (siinä kai minullakin tuo nousu-skorppari). Se ei ole uhka, menetys eikä tappio.

Muutoksessakin on aina toinen puoli uutta elämää, toinen puoli kuolemaa. Ja jos Jupiter on sosiaalinen planeetta, siinä täytyy kohdata itsensäkin toisenlaisessa sosiaalisessa tilanteessa, onko se sitten sosiaalista kuolemaa, selän kääntämistä jollekin. Minulla ainakin Jupiterin yhtymä Jupiterissani oli vuorotteluvapaa ja ihana juttu kääntää selkä työsosiaalisuudelle ja kohdata aivan muuta.

Ja tässä se astrologian ihana vivahteikkaisuus; intuition, järjen ja vanhojen käsitysten/koettujen kokemusten vuorosanailu. Kun siinä taustalla on vielä se rikas yksilöllisyys.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: linjalla - 29.07.2009 00:05:36
Lainaus
jupiterin läsnäolon myös kuolemassa

Jupiter tuo usein kärsimyksen/sairauksen päätteeksi vapautumisen/armahduksen (release) kuoleman kautta ja onhan Jupiter "jumalallinen", spirituelli planeetta ja siksi vie meidät lähelle jumaluutta, jos kuoleman sellaisena nähdään (olemassa oloa jumaluuden läheisyydessä).


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 29.07.2009 00:11:02
Heh, mielikuvitus lähtee laukkaamaan! ;D

Siis vuorotteluvapaavuotena

 :jupiter: :aspect_con: :jupiter: vapautti minut työstäni, työ kuoli, taide tuli elämääni lähemmäksi, eli liu'uin (huh mikä sana) lähemmäksi jumaluutta sen avulla (?) Kyllä vain!


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 29.07.2009 21:56:21
Nyt se tähtimaailma pläjäytti minun pöydälleni tällaisen! Sulkeutuva...mitähän teinkään sen ollessa oppositiossa? En ole ollut suunnittelemassa mitään muuta kuin vähentää töitä, jättää kaikkea mahdollista. Nytkin jätin sukujuhlista esiintymiseni pois, mitä sitä turhia stressaa asiassa, joka ehkä harvoja kiinnostaa. Annetaan nuorille arena! Siskoraukka on aivan hermona, jättää kuitenkin viulun kotiin. Sitä pitää tehdä syvimpien tuntojen mukaan.

Ainoa mitä suunnittelen, on keittiön lattiaremontti; hionta ja lakkaus. Sitäkö tämä koskee? Kun yritän löytää mukavaa majapaikkaa karkuretkelle, pois tieltä.

Saturnus neliö Jupiter
***
Tarkka: 29.8.2009
Alkaa: 29.7.2009 Päättyy: 12.9.2009
Jokaiselle meistä on varattu tietynlainen sosiaalisen menestymisen kiintiö ja tietysti myös suunta, jotta elämämme vastaisi tarkoitustaan myös laajemmassa kosmisessa kehityssyklissä. Jos käytät kykyjäsi ja energiaasi tämän kosmisen suunnitelman vastaisesti niin nyt menossa oleva aika kyllä kertoo sen sinulle.

Epäonni ja tärkeiden tahojen kääntyminen sinua vastaan joissakin tärkeinä pitämissäsi suunnitelmissa ei missään tapauksessa merkitse menestysmahdollisuuksiesi päättymistä vaan päinvastoin, mutta ehkä aivan eri suunnalla ja eri asioiden parissa kuin tähän asti. Pettymykset ovat sitä karvaampia mitä suurempia odotuksia olet tulevaisuudelle asettanut, sillä todellinen menestys tuntuu luissa ja ytimissä koko ajan ja joka päivä eikä silloin tarvitse asettaa mitään vaatimuksia tuleville päiville.

Vain tähän aikaan kuuluvien karvaiden tappioiden myötä ihminen pystyy lopulta tunnustamaan ettei hänen tärkeänä pitämänsä tavoitteen toteuttaminen oikeastaan tuntunut lainkaan hyvältä ainakaan viime aikoina. Jos olet mukana liialla optimistisuudella ja suurilla odotuksilla lastatuissa yrityksissä, niin nyt ottaa sitten ohrainen leipä. Olosuhteet käyvät äärimmäisen hankaliksi eikä jatkaminen tällaisessa projektissa tule olemaan helppoa eikä aina edes mahdollista. Paljon paremmin todellisia lahjojasi vastaavat haasteet ovat odottamassa kulman takana kunhan ensin pystyt myöntämään nyt tapahtumassa olevat asiat tarkoitustaan vastaaviksi.

---Missähän on liian opitimistisuuden  ja optimistisuuden raja? No, ainoat yritykset jossa olen mukana, on kunta, koti, avioliitto ja minä.Jos kunta menee nurin, en siitä kuole. Eikä minulla kotiin ja avioliittoon mitään odotuksia enää ole, mutta itseeni kyllä. KUnpa kasvaisi, kehittyisi, oppisi... uskoa pitää olla, olkoon se sitten optimismia tai positiivisuutta. Tulee mieleen, jos se Jupiter olisi yöjupiter. Mutta kun se on päivä!

Luotan tässä Saturnuksen kuriin. Jotakin varmaan opin!  :knuppel2:Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 30.07.2009 11:02:06
Ottaa maar vietävästi päähän - kun Saturnuksen ja Uranuksen oppositio tulee olemaan tarkimmillaan syyskuun puolivälissä, niin eikös ne vaan neliöi mun kuuta. On se vaan nähty että jo Uranuksen neliö yksinään saa arjen ihan riittävän sekaisin. ::)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 30.07.2009 11:59:46
Älä salli kuvioiden suggestoida mielialaasi, onhan siellä muutakin varmaan kartalla!  ???


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 30.07.2009 20:03:30
Älä salli kuvioiden suggestoida mielialaasi, onhan siellä muutakin varmaan kartalla!  ???

En minä varmaan muuten piittaisikaan, mutta ko. transiitti korreloi sellaisten ikävien asioiden kanssa jotka varmalla tiedän tapahtuviksi, pitäisi taas muuttaa, samalla kun on duunissa liian monta rautaa tulessa. 

Varmaan parasta mitä voisi ilmaantua olisi uusi työkomennus jonnekin vinkuintiaan. ::)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Neela - 30.07.2009 21:16:14

JuuH, tuo syyskuun puoliväli tuo minulle sen  :saturnus:  :aspect_con:  :aurinko: ja  :pluto: ja tietenkin mukaan  :uranus:  :aspect_opp:  :aurinko: ja  :pluto:  :crazy2:

Nikki; noita mestarilukuja riittää auringon sijainnin lisäksi, nimi 11, synt.aika 22. Kun nyt vielä ilmentäsin niitä. Vai ilmennänköhän?  :idiot2:   :)

Ja hoitoalallahan minä, sosiaalipuolella, aikamoisen marginaaliryhmän kanssa on vierähtänyt yli vuosikymmen. Olisiko vuorossa eläimet tai luonto.... houkuttelisi kyllä.

Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 05.08.2009 22:09:07
It's a terrible thing to see and have no vision.
   -  Helen Keller

Character cannot be developed in ease and quiet. Only through experience of trial and suffering can the soul be strengthened, ambition inspired, and success achieved.
   -  Helen Keller

Saturn conjunction Uranus: Fundamental changes

Beginning of October 2009 until mid July 2010: This is an extremely powerful influence, for it represents powerful internal forces for change colliding with powerful resistance from the external world. You are trying to escape the routine, dull and ordinary aspects of your life. You try to find new things that will make your life more exciting and stimulating. But with every effort of this kind, circumstances, duties and obligations seem to hold you back and keep you stuck in an oppressive situation.

You may get to a point where the pressure is unbearable, and then you will make a sudden break for freedom. You may suddenly leave a relationship, an oppressive job or your place of residence, without warning anyone.

On the other hand, it may be possible to create a balance that enables you to sustain a great deal of tension over a long period of time and accomplish a great many changes in a highly structured way. Tasks of considerable difficulty are often accomplished under this influence, and people make Herculean efforts that would otherwise be impossible for them. Serious study and long-range projects requiring great concentration and effort can be undertaken.

Even though this may seem more productive, it really depends upon your situation. Very often a sudden break with what feels like an oppressive situation will clear the air and allow you to make a new and better beginning. On the other hand, it can cost you more than you are willing to pay. But the patient, hard-working manifestation of this energy may create severe mental and physical tensions, even to the point of physical illness. You have to decide what you can handle realistically and determine for yourself the proper course of action. At this time in your life you must make changes at the most fundamental levels. If you do not, in approximately fourteen years the consequences of not making these changes will become very obvious, and you will be confronted with the same issues again under more difficult circumstances.

Saturn trine Mars: A formidable opponent

End of October 2009 until beginning of August 2010: At this time you are capable of hard work undertaken from a very broad perspective. You can put great effort into tasks that are rather narrow in immediate scope but that fit into a larger plan. You are able to organize many small details into an overall pattern in order to accomplish larger tasks.

You express your energies in a careful and controlled manner, which will win you the respect of others for your diligence and perseverance. If there is hard exacting work to be done, you can do it better now than at other times.

This is a favorable time for any kind of work that requires precision and concentrated effort. It is good for metal or stone work, drawing up exact plans, building, grinding, polishing and cutting, especially with metal tools.

This is a time when you are content to be patient and to work slowly toward your objectives. Your expectations are modest, and you are willing to do whatever is necessary to attain them. Others will find you a formidable opponent, simply because you look at all the alternatives and choose your course of action carefully and methodically. One could describe your manner as "relentless."

This is not a glamorous time in your life, but your actions can lead to real and lasting accomplishments.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 06.08.2009 13:35:04
Kiitos Evea, alkaa tuohon kissattomuuteen pikkuhiljaa tottuakin, vaikka tietyt kurkistukset terassille aamuin illoin vielä teenkin.

Liekö Saturnus vai tämä helle! Molemmat! En ala mihinkään remonttiin, eikä mennä enää mihinkään. Pötkötettään ihmeissään auringossa, väliin viileän sängyn päällä, vähän metsässä kuljetaan. Ei jaksa!

Mutta otetaan vastaan helle ja nautitaan...ja yrmytettään sitten syysmyrskyissä!


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Ave^^ - 06.08.2009 19:17:55
Ottaa maar vietävästi päähän - kun Saturnuksen ja Uranuksen oppositio tulee olemaan tarkimmillaan syyskuun puolivälissä, niin eikös ne vaan neliöi mun kuuta. On se vaan nähty että jo Uranuksen neliö yksinään saa arjen ihan riittävän sekaisin. ::)

Tuleeko se jo niin pian?  :crazy2: Edellisellä kerralla tuo oppositio oli ihanasti  :aspect_con: AC-DC-akseliini, ja nyt sitten uranus on hiippaillut kauemmas ascista, niin tuo on  :aspect_squ: MC-IC-akseliini. Eli mut nyt halutaan muuttaa ihan täysmääräisesti.  :P
Tuossa syksymmällä saturnus liikuu sitten yhä syvemmälle 7. huoneeseeni, luulen että on tulossa sellainen aika missä minun pitää alkaa ottaa vastuuta toisista. Tai ainakin lopulta ymmärtää sen ettei omaan napaan voi aina tuijotella..  :-[ Mutta hei! Tuolloin syyskuun puolivälissähän mulla on sitten samaan aikaan päällä  :uranus:  :aspect_squ: IC,  :uranus:  :aspect_sex:  :venus: ,  :uranus:  :aspect_squ:  :merkurius: ,  :saturnus:  :aspect_squ: IC,  :saturnus:  :aspect_squ:  :merkurius: ja  :saturnus:  :aspect_tri:  :venus: . Sillon varmaan tulee sitten se jokin joka pakottaa mut alottamaan sen muuttumisen. Taas kerran.. juuri kun edellisestä  :pluto: -ryöpytyksestä pääsi..  ;)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Ave^^ - 06.08.2009 19:34:03
Oletteko muuten huomanneet, että samalla kun  :saturnus: on oppositiossa uranukseen, se on myös kvinkunssissa tähän  :jupiter: :chiron: :neptunus: -kolmikkoon? Taitaa olla varsin hiertävää ja eri suuntiin vetävää aikaa tällä hetkellä. Ja tuskinpa tämä lama vielä tämän kuvion ollessa ilmassa hellittää..


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 07.08.2009 11:03:57
Hiertävää aikaa, varmasti on. Mitenkähän Madonna? Ulospäin hän jyllää ihailtavasti, mutta miten hänenkin ihmissuhteet (avioero)? Tuli mieleen, kun nyt on yhtä Madonnaa....

Ihmiset tarrautuvat yhä enemmän äiti Maahan, olen huomannut ihmeissäni. Kotipihoista tehdään paratiisin veroisia tyyssijoita kuin siellä olisi turvassa ja joista ei raskita tällaisena kesänä lähteä mihinkään. Sinne kerätään lastenlapset ja koko suku. Ne kivet, mitä ennen vietiin tonteilta metsään, on nyt raahattu rakastettavasti takaisin. Jopa 'järkevät' miehet taputtavat niitä  kuin vaimonsa uumaa. Siis jotakin tapahtuu ihmisen kollektiivisessa alitajunnassa. Luovuttaako kivet äiti maan energiaa?

Uudenlaiset tuntemattomat energiat, Jupiterin räjähtävä meteoriitti ja tulevat auringonmyrskyt pelottavat jossakin.

Kunhan vuodattelen...

Mutta minullakin Jupiterin ilo hellittää. Yletöntä ajan ihailua, nautiskelua auringossa ja jopa rahan pientä tuhlausta (piäiskö se puutarhapenkki jättää ostamatta). Nyt saa loppua. Nikki herätti minua opiskelemaan Saturnusta vähän enemmän ja astro-TV:ssä oli siitä mukavasti esimerkkejä.
Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: K-NRJ - 07.08.2009 17:34:47

   :smitten: :smitten: :smitten:

Hei Kaurisenergiaa ja Nikki!

Aluksi kysymys Kaurisenergialle: syksyllä 2008 Sinulla oli tr. :saturnus: :aspect_tri: :aurinko::n kanssa. Kuinka se vaikutti? Mitä koit? Vahvistiko se yhteyttäsi rapumieheesi?

Kauriiden pitäisi kieltämättä ystävystyä Saturnuksen kanssa, sillä Saturnus kurittaa meitä kyllä niin kauan kuin olemme ottaneet opiksi. Saturnuksen kovat transiitit ovat minulle varsin ikäviä, varsinkin Kuuhun, mutta nyt kyselit helposta  :saturnus: :aspect_tri: :aurinko: transusta.

No en minä tiedä... Jos aloitan Ravusta niin koko suhde on aika hassu. Kun tapasimme töissä, itse tapaaminen meni ammattimaisesti, mutta heti sen jälkeen alkoi tiivis sähköpostien vaihto ja siitä pari päivää niin olimme treffeillä ja siitä taas nähtiin heti seuraavana päivänä... ja seuraavana... Itseasiassa emme ikinä sopineet että "alettaisko seukkaamaan..?" vaan koko juttu lähti niin kovalla vauhdilla ettei sellaista edes tarvinnut kysyä. Kun oltiin n. kolme viikkoa tunnettu niin pohdittiin josko olis kihlasormusten aika... ja sehän oli jo samana keväänä.

Syksyllä 2008, Saturnuksen transiitin aikaan, Rapu myi asuntonsa Espoossa ja muutti vakituisesti meille. Eli suhde vakiintui, silloin viimeistään huomattiin että taitaa olla tosi kysessä kun asuntoja myydään.

Muuten elämäni jatkui samanlaisena, töissä samaa puurtamista, mutta varmaa etenemistä.  ;)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: K-NRJ - 07.08.2009 18:35:05

    :smitten: :smitten: :smitten:

Kiitos Kaurisenergiaa vastauksestasi. Hm., paistaisiko vihdoin tuolloin päivä risukasaan. Hyvää tuuppausta eteenpäin nyt tarvitsisin. Kai se on niin, että kun "oikeat silmät" sattuvat kohdalle, se on sitten menoa. Kolme viikkoa ja ....Olipa ihana kuulla ja lukea, että sellainen vaihe elämässä voi olla mahdollinen.
                      :smitten:

Elämässä on kaikki mahdollista, jos itse annamme tapahtumille mahdollisuuden.  ;)

Kauriilla varsinkin kun on joskus taipumus olla hieman liian tosikko tai sellainen "erillinen" että silloin kuin pitäisi toimia niin jää toimimatta. Että eiku ylös, ulos ja lenkille niin mahdollisuudet paranevat! Harvoin se kohtalo kävelee kotiin eli liiku vaan ihmisten parissa ja tule vaikka Helsinki-miittiin meitä hassuja tapaamaan...  ;)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: K-NRJ - 07.08.2009 19:46:32

   :smitten: :smitten: :smitten:

Kiitos kutsusta Kaurisenergiaa! Saman viikon alkupuolella teen talven lukujärjestystä. Reissu syntymäkaupunkiin voisi olla mukava ennen töiden aloitusta. Olen vain niin iltauninen, että seurani on surkeaa.
                 :2funny:

Oletko opettaja? Sopii Kauriille.

No mieti...

Saturnushan on myös opettaja, mutta sen opetukset ovat varsin kovia, varsinkin Kauriille.  :uglystupid2:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 08.08.2009 10:19:21
tarrautuvat maahan? eikös se ole hyvä että on sitä maaelementtiä. menenkin puutarhajuhliin huomenna > sadonkorjuu >

itsellä ei siis taida olla oikein mitään planeettaa  :kauris: tai  :rapu: :ssa mutta mitä sitten.

vahvoilla naisilla on aina hiukan onkelmallista miesten kanssa, koska joko tulee sellaisia palvonta/kilpailu/tai hoivasuhteita.. itsekin mietin voisiko tulla muuta.. kun kuitenkin pitää olla itsensä. joka siis on kaikkea muuta kuin se pieni itse.. mutta ei tuo  :saturnus: selostus mitenkään pahalta vaikuttanut. joskus on paiskittava töitä joiden hedelmiä odotellaan. ja nautittava prosessista.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: nikki - 08.08.2009 11:47:05
Evea
 :aurinko: 27  :kauris: on neitsyen dekanaatissa ja silloin sen merkityksen voi liittää palvelemiseen,
työhön,tekemiseen,terveyteen. :saturnus: siellä taustalla voisi kuvata hyvääkin terveyttä (ellei ole ummetusta..),velvollisuudentuntoista suorittamista,työn "orjuutta",vaatimattomuutta eli homma hoidetaan itseä korostamatta.
Tuo 2 on se kuun luku,mikä myös liittyy palveluun,harmonian löytämiseen,
7 on neptunuksen luku eli et halua toimia vastoin ihanteitasi,kuuntelet intuitiotasi puurtaessasikin.
Yhteensä se tekee 9,mikä onkin  :mars:/ :pluto: luku.Olet tyytyväinen ,kun olet saanut työsi valmiiksi.Se opettaa myös laskemaan valmiin työn käsistään takertumatta siihen.Vähän sellanen haikea tunne,kuin kirjailijalla,joka on saanut viimeisen lehden täyteen ja luovuttaa teoksen kustantajalle.
On osattava määritellä milloin "teos" on valmis. Hyväksyttävä hetkellinen tyhjiö.

Itse yritän aina muistaa,että  :saturnus: oli alunperin maanviljelyksen jumala/suojelija.
Se auttaa ymmärtämään sen sanomaa.Että on oltava kurinalainen suorittaakseen tietyt asiat tiettyinä aikoina.Jos et keväällä ole aikanasi kylvämässä siemeniä maahan ei sinulla ole mitään laariin pantavaa syksyllä.Kaikille asioille on olemassa tietty hetkensä,aikansa.
Kuin raamatusta suoraan: "Aika on kylvää ja aika korjata satoa.."
Maanviljelyksen myötä  :saturnus::een voi liittää myös  :vesta::n.Siunaa työsi,tee se sydämellä,keskity.Vielä tänäkin päivänä kylvöt siunataan ja syksyllä vietetään talkkunajuhlia ja syödään uuvispuuroa. Siunaamista voisi kuvata myös  :saturnus::n risti,joka on ainoastaan Saturnuksella yläpuolella."Kaho siihe hommaas" sanois isä tähän.
Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 09.08.2009 17:39:34
Oletteko muuten huomanneet, että samalla kun  :saturnus: on oppositiossa uranukseen, se on myös kvinkunssissa tähän  :jupiter: :chiron: :neptunus: -kolmikkoon? Taitaa olla varsin hiertävää ja eri suuntiin vetävää aikaa tällä hetkellä. Ja tuskinpa tämä lama vielä tämän kuvion ollessa ilmassa hellittää..

Jupiter/Neptunus veskarissa on muutenkin sellainen 'jalat tukevasti ilmassa'-aspekti, visiointia, uneksintaa, utopioita ja teorioita paremmasta maailmasta ja tulevaisuudesta (erityisesti Veskarissa) sen sijaan Saturnus-Uranus-oppositio vaatii konkreettisia ratkaisuja todellisiin ongelmiin, vaikka miten hätäisiä.

Hyvin kuvaava esimerkki mainitusta kvinkunssista, että samaan aikaan kun lama syvenee ja maailman ongelmat kärjistyvät (Saturnus-Uranus), massat ovat valmiita maksamaan miljoonia joillekin viihdyttäjille, jotta pääsevät tunniksi tai pariksi pakenemaan todellisuutta. ::)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lizzy - 10.08.2009 10:42:52
^mielenkiintoinen pointti Kato Vega. Ihan totta tuo, että kansa haluaa viihdytystä, sumutusta, sama se kunhan pääsee pakenemaan todellisuutta edes pariksi tunniksi. No mikäs siinä, mutta tuo kontrasti on juuri niin huikea, eräillä se lama ei taida todellakaan näkyä omassa elämässä...

Itselläni Saturnus kurimus on ollut ohi jo kohta vuoden päivät. Ainoat Saturnuksen kuviot mitä nyt on niin syyskuussa on tulossa

tr.  :saturnus: :aspect_opp: :kuu: sekä
tr.  :saturnus: :aspect_squ: :neptunus:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 10.08.2009 15:10:40
Itselläni Saturnus kurimus on ollut ohi jo kohta vuoden päivät. Ainoat Saturnuksen kuviot mitä nyt on niin syyskuussa on tulossa

tr.  :saturnus: :aspect_opp: :kuu: sekä
tr.  :saturnus: :aspect_squ: :neptunus:

Tuo Saturnuksen oppositio ei taida olla kovin pitkäkestoinen? Veikkaisin korkeintaan viikkoa, vai mitenkä asian laita? Koska itselleni osuva neliö kuuhun kestää tiettävästi ainakin kolme viikkoa. Tuo neliö Neptunukseen ilmaantuu myös mulle loppuvuodesta ja kestää ensi kesään, mistä en suuremmin riemuitse. :-\


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 10.08.2009 17:14:30
Kato Vega, on siis hyvä kun tietää niin voi aina varustautua! Katso ensinnäkin, että maksa-arvot ovat kunnossa, lihakset eivät ole kamalan löysiä ja hampaat hoidettu. Sitten selvitä kaikki hampaankolossa muhineet asiat ja kenkkumaiset väärinkäsitykset. Lähetä kukkasia tai runo hänelle, joka on sinua tukenut (tarvitset häntä vastaisuudessakin) ja järjestä nurkkasi, heitä ylimääräinen menemään.

Hanki sotisopa, uudet vaatteet, leikkauta hiukset ja suorista selkäsi. Olet valmis vaikka mihin!

Rapurallaa huolehtii täällä... ::) 8)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lizzy - 10.08.2009 18:48:10
Esmis, rapurallaa... mutta eiköhän tuo tuollainen huolehtiminen liity enemmän henk. koht. planeetoihin... kun saturnus osuu niihin kulmaan. no siihen kuuhun joo, mutta tuosta tr.  :saturnus: :aspect_squ: :neptunus: luin, että jos ei jaksa niin keskittyä kuntoilemaan tai syömään terveellisesti etc. etc. niin kannattaa ihan suosista keskittyä enemmän ajatteluun ja pohdiskeluun. Lopulta se tekee keholle hyvää kun tekee sitä mikä tuntuu hyvältä, vaikka se nyt neitsytmäisesti ajateltuna ei olisikaan niin "terveellistä" Varsinkin tuon neptunuksen kanssa. Minä ainakin ajattelin hyvällä omalla tunnolla ottaa tuon linjan.  ;D Niin ja kuukin on sen verran oikkuileva planeetta, että epäilen jaksaako välittää mistään ohjeista kun kuu on aina "musta tuntuu"... Ainoa mihin oikeasti liitän tuon terveydestä huolehtimisen niin kun saturnus osuu haastavaan kulmaan aurinkoon. Silloin se on ihan aiheellista. Voin puhua kokemuksesta.

Kato vega, juu itse asiassa noi mun molemmat tr. menee ihan tosi nopeesti ohi. En oikein osaa hahmottaa tuota kestoa, mutta Saturnus tekee molemmille planeetoille vain yhden ohituksen. Kestäisikö se vaikutus sitten sen jonkun viikon?
edit1 Kyllä tuo oppositio Kuulle vaikutus kestää ihan useampia viikkoja.

Ai mutta nythän mä tajusin, että onhan mulla vielä ihan loppuvuodesta ainakin
tr.  :saturnus: :aspect_sex: :aurinko:
ja tr.  :saturnus: :aspect_sex: :uranus:
 8)

edit2 sekä unohdin syyskuulta tr.  :saturnus: :aspect_sex: :jupiter:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Solararc - 11.08.2009 11:40:22
Nyt ahdistaa urakalla. Eikö tämä rääkki jo lopu? Nythän se vasta alkoikin...Eli ankeista ankeimmissa fiilksissä mennään ja transiittina tietty tuo  :saturnus: :aspect_opp: :kuu:, ja samaan aikaan  :saturnus: :aspect_squ: :venus:...Tuntuu kuin kivirekeä vetäisi perässä. Ihmissuhteissa tökkii ja mua ei huvita kyllä mikään. Ja jotta tämä riemu ei loppuisi tähän niin Saturnus tulee asc:lle tuota pikaa....taisi olla lokakuussa.

Sanokaa nyt joku tämän läpikäynyt että tämän höykytyksen jälkeen tulee entistä ehompi? Eiks niin?  :buck2:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: T-H - 11.08.2009 13:10:06
Mitäs aiheuttaa mulle  :saturnus: kun aspektien kanssa on näin: :D

 :saturnus: :aspect_squ: MC

Hainpa itse vastauksen tähän:

Saturnus neliö Keskitaivas

Tarkka: 7.9.2009
Alkaa: 7.8.2009 Päättyy: 21.9.2009
Saturnuksen planeettaohitus kuvaa aina tarvetta tai mahdollisuutta konkreettiseen ja näkyvään muutokseen sillä elämänalueella, johon transiitti kohdistuu. Vaikutus tuntuu väsymyksenä ja sairastumisherkkyytenä tai parhaassa tapauksessa selvänä kyvykkyytenä ottaa vastaan uusia haasteita ja menestyä niiden toteuttamisessa. Varsinainen tulkinta löytyy vuosihoroskoopista.

-Pikkasen on väsymystä ilmassa ollut...mutta ideointi kyllä rullaa vaikka pää oiskin vähän tööt. Kait se on vain niin, että vaikka pääkoppa on kuin Haminan kaupunki, niin sitten rullaa tai kiertää ympyrää, sitäkin välillä. ;) :DOtsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: mc82 - 11.08.2009 13:29:39
Nonni, Saturnus alkaa vähitellen jättämään mun Jousi-stelliumini rauhaan. On tässä jo ihan riittävästi kestetty, tämä viimeinen ylitys on ollut jo aika lailla kirsikka koko hirveän kakun päälle :buck2:

Nyt tarkkana  :saturnus: :aspect_squ: :venus: :aspect_con: :merkurius: ja syksyn mittaan tarkkenee  :saturnus: :aspect_squ: :neptunus: .

Sellainen tappomieliala ja masennus ollut koko kesän päällä, ettei mitään rajaa.. Innostusta ei löydy sitten mihinkään, murehdin koko ajan tulevaa ja mietin, mitä tulevaisuudessa tapahtuu - joo, tiedän, ettei huomista kannata miettiä, mutta en vain voi sille mitään, että tulevaisuus huolestuttaa (johtuu kyllä osittain ihan yleismaailmallisesta ankeasta taloustilanteesta)!  :tickedoff:

Fyysistä väsymystä, kyvyttömyyttä aloittaa mitään, innostuksen puutetta on ollut ilmassa - toisaalta sekin on riittänyt, jos on osannut keskittyä vain tähän hetkeen ja pystyy suorittamaan vaikka yhden itselle määrätyn tavoitteen päivässä :)  Eli pienestä on kiinni ja Saturnushan pakottaa keskittymään vain olennaiseen ja olemaan vaatimatta itseltä liikoja :)

Odottelen tässä jo sitä, että tr-Saturnus menisi matkoihinsa, syksyllä pitäisi jo alkaa helpottamaan. Tosin tämä reilun vuoden mittainen myllytys on kyllä ollut sitä tasoa, ettei ehkä ihan heti palaudu entiseen vireystilaan :buck2:  Toista se oli muutama vuosi takaperin, kun tr-Saturnus silloin teki kolmiota Jousi-stelliumiini - silloin olotila oli työteliäs, iloinen, pirteä ja erittäin optimistinen..


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: sangviinikko - 11.08.2009 15:05:17
Syksyllä pärähtää päälle   :saturnus: :aspect_con: :askendentti: ja sitä sitten kestää jonkunaikaa..

Mitähän tuopi tullessaan?
Olisikohan otollista aikaa aloittaa laihdutuskuuri?  :buck2:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Pallaskissa - 11.08.2009 19:23:48
Tr. Saturnus tulee yhtymään radix-Plutoon syksyn aikana, joopa niinkin, rakenteet murtuvat. Onneksi Saturnuksen opetukset ovat karuudestaan huolimatta aina vieneet minua tielläni eteenpäin. Huhheijaa tätä kissanelämää  ::)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Neela - 13.08.2009 20:28:38

No niin, maanataina se alkaa!

 :saturnus:  :aspect_con:  :aurinko: ja  :pluto:

Seppoa lainaten, odotettavissa on;


Saturnus yhtymä Aurinko

Ei elämää ilman tarkoitusta sanoo vanha viisaus, joka kohdistuu melkoisella paineella tämänhetkiseen elämääsi. Uusi 30 vuoden rupeama henkisen päämääräsi toteuttamisessa vaatii sinulta konkreettisia uudistuksia moniin elämäsi kuvioihin. Ulkoisesti mitään näkyvää tarvetta muutoksiin ei useinkaan ole nähtävillä, mutta sisimmässäsi tunnet että jotain täytyy tapahtua. Et pysty keskittymään vanhoihin rutiineihin ja siksi saatat kohdata pahojakin hankaluuksia aivan yksinkertaisten asioiden hoidossa.

Mistään pikkuasioista ei voi siis olettaa olevan kysymys ja parempi onkin varautua tekemään useampia konkreettisia ja vaativia ratkaisuja kaikilla elämäsi alueilla. Muista että päätöksesi tulevat vaikuttamaan elämäsi mielekkyyteen seuraavien 30 vuoden ajan eikä kenelläkään muulla voi olla mitään käsitystä muutosten määrästä ja laadusta. Et voi myöskään vakavissasi kysyä muiden mielipidettä suunnitelmiesi toteuttamiseen, sillä itsekin pystyt vain hädintuskin hahmottamaan välittömimmät ratkaisun paikat.

Tee hankalimmatkin ratkaisut mahdollisimman itsenäisesti ja itsekkäästi, sillä rakennat tällä kertaa perustaa kaikkien läheistesi tulevaisuuden turvaamiseksi. Lintuemonkin on pakko lähteä hakemaan ruokaa pesän ulkopuolelta ja jättää poikaset alttiiksi monille vaaroille. Läheisistään ei voi huolehtia jättämättä heitä välillä yksin. Nyt sinulla on tällainen yksin jättämisen paikka kuvainnollisessa mielessä. Älä edes yritä kertoa mitä olet tekemässä vaan tee yksin se mitä on tehtävä.


Saturnus yhtymä Pluto
 
Alkemiallinen eli jumalallinen uudistuminen tapahtuu maapallolla ja kaikkialla keskuudessamme olemassa olevia rakenteita ja olosuhteita hyvin ehdottomalla tavalla hävittäen ja murskaten, koska millään muulla tavalla jatkuva kehitysprosessi ei pysyisi käynnissä. Ihmisten kesken toimii erittäin mielenkiintoinen kierrätyssysteemi, joka varmistaa, että jokainen meistä omalla vuorollaan kuuluu tähän sotapoliiseihin tai Gestapoon rinnastettavaan valvontaosastoon.

Tällä jaksolla on sinun vuorosi nauttia tästä kyseenalaisesta kunniasta. Olet luonut omaan elämääsi tietyt rakenteet ja systeemit, joita
olet itsekin alkanut pitää lähes itsestäänsevyyksinä. Geneettisesti jokaiseen soluusi rakennettu kosminen aikasytytin kuitenkin laukaisee sinussa täysin ehdottoman ja vastaansanomattoman pakon uudistaa elämääsi niiltä osin kun se on liian pitkäksi aikaa pysähtynyt samoille raiteilleen. Oman elämäsi lisäksi nämä sinulle nyt liian ahdistaviksi käyneet velvoitteet ja sitoumukset ovat osa suurempaa järjestelmää koossa pitävää kokonaisuutta.

Kun nyt sisäisen pakon ajamana sanot muutamia omia sitoumuksiasi irti vaikutat samalla aivan uskomattoman paljon joidenkin laajempien systeemien toimintaedellytyksiin. Tuo laajempi systeemi voi olla perheyhteisö, työyhteisö tai vaikkapa joku järjestö tai kansalaisliike, urheiluseura tai harrastuspiiri. Sinun päätöksesi vaikuttaa nyt niin moniin tahoihin, ettei sinun ole ollenkaan helppo tehdä nyt edessäsi olevia ratkaisuja.

Jopa kokonaisia puolueita ja kansainvälisiä yrityksiä kaatuu tämän transiitin alla elävien ihmisten toimesta ilman että he yksilöinä voivat aavistaa miten tärkeään puhdistusoperaatioon he oikein osallistuvat. Henkinen paine on tästä syystä paljon kovempi kuin tavanomaisissa enemmän vain omaan elämääsi liittyvissä muutoksissa. Koeta kuitenkin pysyä vahvana ja luottaa siihen mitä sinun on pakko tehdä, sillä tämän kolikon toinen puoli on ehdottomasti katsomisen arvoinen.

Samalla kun osa elämästäsi kaatuu melkoisella rytinällä olet jo synnyttämässä jotain uutta ja voimakasta rakennetta oman elämäsi lisäksi koko yhteiskuntaan. Ja tämä uusi juttu on tästä syystä niin voimakas, että se kantaa sinunkin elämääsi vaikka kuinka pitkälle kunhan et jää murehtimaan nyt taaksesi jääviä asioita liian pitkäksi aikaa. Minkäänlaisiin itsesyytöksiin ei tällä jaksolla ole aihetta, sillä tämänkertaiset ratkaisut on kertakaikkiaan pakko tehdä, halusit sitä tai et.
Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: noname - 06.09.2009 01:22:57
 :saturnus: :aspect_squ: :kuu:

Ilmeisesti tällaisen transiitin aikana parisuhde joutuu koetukselle ja erojakin tulee? Joltain saitilta luin, että saattaa merkitä myös suhteen vakavoitumista. Millaisia kokemuksia tästä on, vai onko?

Sen ainakin omalta kohdalta huomaan, etten siedä yhtään samaa kuin aikaisemmin. Suhteen on muututtava tai sitten se loppuu, jää nähtäväksi. Tunne-elämään ja parisuhteeseen tämän nyt joka tapauksessa liitän. Ehkä joku tietäjä korjaa, jos olen väärässä.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 06.09.2009 14:51:42
Samanaikainen Saturnuksen ja Uranuksen neliöt kuulleni tarkimmillaan, kyllä tämä on juuri sellaista painetta ja kaaosta mitä ajattelinkin sen olevan.

Kerkeää se tästä rankkenemaankin - eihän tuo oppositiokaan ole tarkkana ennen 15.päivää, vaikka sitä ehkä toivoisikin että se rankka osuus olis jo nyt eikä 15.päivä. Ehe.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 09.09.2009 20:03:47
Huh! Siis mikä Saturnus minulle tulikaan:  :saturnus: :aspect_sex: :askendentti:

Kyseessä on sulkeutuva sektiili!

Sellainen transiittihan tulee vasta tietyissä ikäkuvioissa. Onko joku 30-vuotias sen samaisen saanut ja miten sen kokenut? Tai sitten joku 'vähän vanhempi'?  ;) Saturnuksen kiertohan on n. 30 vuotta.

En ole tuollaista tekstiä vielä Sepolta ennen lukenut, olin aivan ihmeissäni. Kirjoitin siitä pitkästi blogissani. Ja printtasin sen aarrekartaksi itselleni!! :D

Jihuu! Nyt pitänee vaan tutkia noita hankalia transiitteja. Kuinka moni kumoaa nyt tuota Saturnuksen ihanuutta....?Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 18.10.2009 19:52:28
Fundamental changes    ***
Valid during many months: This is an extremely powerful influence, for it represents powerful internal forces for change colliding with powerful resistance from the external world. You are trying to escape the routine, dull and ordinary aspects of your life. You try to find new things that will make your life more exciting and stimulating. But with every effort of this kind, circumstances, duties and obligations seem to hold you back and keep you stuck in an oppressive situation.

You may get to a point where the pressure is unbearable, and then you will make a sudden break for freedom. You may suddenly leave a relationship, an oppressive job or your place of residence, without warning anyone.

On the other hand, it may be possible to create a balance that enables you to sustain a great deal of tension over a long period of time and accomplish a great many changes in a highly structured way. Tasks of considerable difficulty are often accomplished under this influence, and people make Herculean efforts that would otherwise be impossible for them. Serious study and long-range projects requiring great concentration and effort can be undertaken.

Even though this may seem more productive, it really depends upon your situation. Very often a sudden break with what feels like an oppressive situation will clear the air and allow you to make a new and better beginning. On the other hand, it can cost you more than you are willing to pay. But the patient, hard-working manifestation of this energy may create severe mental and physical tensions, even to the point of physical illness. You have to decide what you can handle realistically and determine for yourself the proper course of action. At this time in your life you must make changes at the most fundamental levels. If you do not, in approximately fourteen years the consequences of not making these changes will become very obvious, and you will be confronted with the same issues again under more difficult circumstances.

The interpretation above is for your transit selected for today:
Saturn Conjunction Uranus, , exact at 07:59
activity period from 9 October 2009 until middle of July 2010


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 25.10.2009 16:58:49
Saturnuksen sekstiili MC:lle, duunia riittää enkä ainakaan vähään aikaan joudu vaihtamaan firmaa. Mutta samaan aikaan on tietysti jotain muuta ikävää, neliö Neptunukselle, joka hallitsee mun huipputärkeää vapaa-ajan huonetta, eli ilmeisesti yöelämässä ramppaaminen jäänee vähemmälle. ::)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 30.10.2009 12:39:32
A formidable opponent ***
Valid during many months: At this time you are capable of hard work undertaken from a very broad perspective. You can put great effort into tasks that are rather narrow in immediate scope but that fit into a larger plan. You are able to organize many small details into an overall pattern in order to accomplish larger tasks.

You express your energies in a careful and controlled manner, which will win you the respect of others for your diligence and perseverance. If there is hard exacting work to be done, you can do it better now than at other times.

This is a favorable time for any kind of work that requires precision and concentrated effort. It is good for metal or stone work, drawing up exact plans, building, grinding, polishing and cutting, especially with metal tools.
This is a time when you are content to be patient and to work slowly toward your objectives. Your expectations are modest, and you are willing to do whatever is necessary to attain them. Others will find you a formidable opponent, simply because you look at all the alternatives and choose your course of action carefully and methodically. One could describe your manner as "relentless."

This is not a glamorous time in your life, but your actions can lead to real and lasting accomplishments.
 
The interpretation above is for your transit selected for today:
Saturn Trine Mars, ,
activity period from 22 October 2009 until beginning of August 2010


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: R1ku - 06.11.2009 21:20:15
Jokin aika sitten menivät ohitse sellaiset transiitit kuin  :saturnus: :aspect_squ: :saturnus: ja  :saturnus: :aspect_squ: :uranus: tosin ensi kesäkuussa Saturnuksen perääntyvän liikkeen takia käyvät vielä aika lähellä  :saturnus: ja  :uranus: neliötä, mutta ei tee ohituksia.

Seuraavana näyttäisi olevan vuorossa  :saturnus: :aspect_tri: :jupiter:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: noname - 16.11.2009 16:31:04
 :saturnus: :aspect_squ: :kuu:

ero ja erakoituminen


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: ScorpioRising - 17.11.2009 19:45:47
Ehkä noita Saturnuksen transiitteja pelätään liikaa. Ainakin itse olen joskus tähän ansaan mennyt. Miksi pelätä esim. jotain matikantuntia, kun siinä kuitenkin oppii jotain hyödyllistä? Eihän tämä elämä mikään testausasema ole, vaan maratooni, jossa maisemat vilahtelevat (jos niitä osaa katsoa) ja välillä kenkä puristaa (jos sitä huomaakaan). Pidän siitä, että Saturnus opettaa sitkeyttä ja periksiantamattomuutta. Mielestäni ne ovat hyviä ominaisuuksia.

Olen tehnyt sen havainnon, että Sat-transiitin päätyttyä on tyytyväinen fiilis, että ei tähän kuollut, vaan jotain on saanut. Oppia.
Saturnuksen paluu oli ehkä haastavin, kuin lapselta olisi otettu tikkari pois. Ja saturnuksen neliö itseensä oli kanssa vähän skarppaava. Saturnus-kuu konjuktio oli tuskaista, saturnus-venus konjunktio ei niinkään. Sellaista ilotonta, mutta aitoa kaurismäkeläistä elämää.

Jokin aika onni lykästi saturnuksen tultua 10. huoneeseen; sain "kivan" duunin, josta saturnus teki kuitenkin vakavastiotettavan. Tuossa voisi porskuttaa, jos haluaisi kaatua saappaat jalassa.

Nyt on päällä saturnuksen ja merkuriuksen neliö, ja ajatus menee välillä vakavuuden potenssiin 10. Silti jotenkin tykkään, että turhat rimpsut otetaan pois, ja askeettinen meno on sinänsä aika kirkastavaa.  :angel:Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: maallikko - 20.11.2009 21:27:34
Itse en ole kokenut  :saturnus: transiitteineen hankalana, vaikka hyvin tiedän, että toisia  :saturnus: on kurmuuttanut ankarastikin. Voimia heille. Viimeisin kokemani transiitti oli  :saturnus: :aspect_opp: :chiron:, itse asiassa 1. kolmesta, kun  :saturnus: keväällä perääntyy ja sitten taas etenee. Tämä transiitti ei tuonut mukanaan kauheuksia vaan hitaasti aukeavan valtavan oivalluksen, mikä liittyy omiin ihmissuhteisiini. Minulla  :chiron: on 7. huoneen kärjellä, joten se selittää tämän. Samalla aukeni myös omien alitajuisten asenteiden merkitys mitä  :saturnus: voi symboloida. En muista kuka kirjoitti  :saturnus: sijainnista omalla kartalla, että siellä missä  :saturnus: on siellä yksilön on katsottava hyvin tarkasti omia ajatuksiaan ja asenteitaan. Lyhyesti voisi sanoa, että siellä missä  :saturnus: on siellä negatiivinen ennakkoasenne vaikuttaa toimintaan, mikä puolestaan tuottaa epämukavia seurauksia. Nähdä oma negatiivinen ennakkoasenne ja hyväksyä se, siinä todellinen  :saturnus: haaste sen sijaan, että syyttäisi aina muita tai olosuhteita tms. Hyväksyä oma ennakkoasenne ei tarkoita, että siitä pidetään kiinni vaan sitä että siitä otetaan opiksi ja aletaan vastata maailman tarjoamiin haasteisiin tarkoituksenmukaisella tavalla sen sijaan, että reagoitaisiin automaatin tavoin. Negatiivinen ennakkoasenne taitaa olla suojavaruste pettymystä vastaan. Aktiivinen  :saturnus: transiitti taitaa kysyä ihmiseltä, jokohan sinä voisit luopua tästä suojamuurista ja ymmärtää, miksi alkujaan piilouduit sen taakse?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 22.11.2009 16:15:24
Ihan mukava tällainen  :saturnus: :aspect_sex: :keskitaivas:, duuni ja harrastukset vaihteeksi tasapainossa. 8)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: mc82 - 02.12.2009 22:31:29
Mulla on päällä  :saturnus: :aspect_sex: :keskitaivas: ja  :saturnus: :aspect_sex: :uranus: . Miksi ihmeessä olo on silti aivan hirveä, vaikka päämäärien pitäisi selkiintyä (  :keskitaivas: ). Ehkä tuo  :saturnus: silti pistää itseilmaisun (  :uranus: ) koitokselle ja kuriin.

Saturnuksen neliöt mun Jousi-stelliumille on jo loppuneet, mutta fiilis on tällä hetkellä vielä hirveämpi kuin noiden neliöiden aikana. On ihan rekan alle jäänyt fiilis, ei ole voimia enää mihinkään :buck2:

No, toivotaan, että vielä iloksi muuttuu...


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: nikki - 02.12.2009 23:42:36
 mc82
:saturnus: 3  :vaaka: on samalla neliössä  :pluto: 2  :kauris:,
eli  :pluto: tekee ilmeisesti sun MC:lle semisekstiiliä Saturnuksen sekstiilin kera,
sellasta painorajotuksen ylittävää..


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: mc82 - 03.12.2009 16:13:41
mc82
:saturnus: 3  :vaaka: on samalla neliössä  :pluto: 2  :kauris:,
eli  :pluto: tekee ilmeisesti sun MC:lle semisekstiiliä Saturnuksen sekstiilin kera,
sellasta painorajotuksen ylittävää..

Ai niin, enpäs huomioinut lainkaan tuota Pluton vaikutusta... Tosi raskas fiilis tällä hetkellä, ei vaan jaksa mitään, eikä kestä mitään vastoinkäymisiä (ehkä tässä on joku koulimisjakso meneillään).

Tr-Pluto tällä hetkellä mun 12. huoneessa - puhdistava vaiko masentava vaikutus? ???  Aika kohdata menneisyyden haamut, ottaa niitä niska-perselenkillä kiinni ja viskata pois mun mielestä? Kulissit, syvälle kätkemäni kipeät asiat nousevat pintaan, sitä ei voi estää?

Saturnuksen neliöiden aikaan periaatteessa energiatasot laski pohjalle, ja neliöiden mentyä ohi energiatasot nousivat huomattavasti. Neliöiden aikaan riitti ihan se askare päivässä-, yksi työ kerrallaan-taktiikka ja se, että välillä ihan reippaasti unohti kaikki työkuviot ja otti aikaa itselle. Tällä hetkellä on sellainen toivoton fiilis, ettei mikään johda yhtikäs minnekään... :'(  Epävarmuus kaikesta, tulevasta, itsetunto nollan alapuolella.

Tr-Saturnus paahtaa tällä hetkellä mun 8. huoneessa.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: TaruTuulia - 09.12.2009 20:46:17
Hei vaan,

olisiko jollain efemedriini kirjaa siinä yöpöydällä, että voisi katsoa tarkasti kauanko tr saturnus viipyy näillä nykyisillä astelukemilla eli  :vaaka: 3-9 astetta?

Oma  :kuu: :pluto: yhtymä tarkasti 4 astetta  :vaaka: 12 h. Nousu 19 astetta  :vaaka: ja  :uranus: 21 astetta siinä; ensi vuosi näyttää tällä hetkellä kaikin puolin aika vaikealta.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 10.12.2009 21:27:00
mc82
:saturnus: 3  :vaaka: on samalla neliössä  :pluto: 2  :kauris:,
eli  :pluto: tekee ilmeisesti sun MC:lle semisekstiiliä Saturnuksen sekstiilin kera,
sellasta painorajotuksen ylittävää..

Ai niin, enpäs huomioinut lainkaan tuota Pluton vaikutusta... Tosi raskas fiilis tällä hetkellä, ei vaan jaksa mitään, eikä kestä mitään vastoinkäymisiä (ehkä tässä on joku koulimisjakso meneillään).

Mielenkiintoista... on Saturnuksen sekstiilin ohella tr Pluton kvinkunssi MC:lle ja samanaikainen tr Saturnuksen neliö Neptunukselle, mitä pidetään sangen masentavana aspektina, mutta olen käyttänyt tuhottomasti aikaa pelkästään elämän saattamiseksi selkeään, yksinkertaiseen ja ennen kaikkea toimivaan muotoon. Haihattelut mäkeen ja sellaista realismia elämään jne. Ja kerrankin on pitkästä aikaa kunnon duuni eikä mitään wincapita-tyyppisiä virityksiä. ::)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: mc82 - 11.12.2009 14:26:06
mc82
:saturnus: 3  :vaaka: on samalla neliössä  :pluto: 2  :kauris:,
eli  :pluto: tekee ilmeisesti sun MC:lle semisekstiiliä Saturnuksen sekstiilin kera,
sellasta painorajotuksen ylittävää..

Ai niin, enpäs huomioinut lainkaan tuota Pluton vaikutusta... Tosi raskas fiilis tällä hetkellä, ei vaan jaksa mitään, eikä kestä mitään vastoinkäymisiä (ehkä tässä on joku koulimisjakso meneillään).

Mielenkiintoista... on Saturnuksen sekstiilin ohella tr Pluton kvinkunssi MC:lle ja samanaikainen tr Saturnuksen neliö Neptunukselle, mitä pidetään sangen masentavana aspektina, mutta olen käyttänyt tuhottomasti aikaa pelkästään elämän saattamiseksi selkeään, yksinkertaiseen ja ennen kaikkea toimivaan muotoon. Haihattelut mäkeen ja sellaista realismia elämään jne. Ja kerrankin on pitkästä aikaa kunnon duuni eikä mitään wincapita-tyyppisiä virityksiä. ::)

No, se voi olla myös tuo, kun mulla on  :saturnus: :aspect_squ: :neptunus: nyt vähitellen jättämässä rauhaan :buck2:  Ja piiiiitkä Saturnuksen neliöjakso  :jousimies: -stelliumille ohi, niin tuon ryöpytyksen jälkeen saattaa olla takki aika tyhjä ja energiat alhaalla...


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: sangviinikko - 12.12.2009 10:47:38
Rakas  :saturnus: on nyt siis transitoinut  :askendentti: :vaaka: jo hetkisen samoin  :pluto: kolkutellut kotiovella eli IC:llä.
Pikkysen mietitytti tuossa aiemmin mitä tulemanpitää kun tajusin että  :saturnus: :aspect_squ: :pluto: hipelöi  :askendentti:-IC akseleita.... ::)

Toistaiseksi kuitenkin elämä on mallillaan...

Suuret ratkaisut ja kärsimysvuodet käytiin jo pari vuotta sitten saturnuksenpaluun sekä  :pluto: :aspect_opp:  :kaksoset: stelliumin aikoihin.
Muutosta muutoksen perään, vastuunottoa ja keskittymistä elämän perusteisiin ja realiteetteihin oli oppiläksy.
Oppiläksy tuli tehtyä.
Nyt tyyntä myrskyn edellä vai liekö tarkastuksen paikka? Että menikö sana perille?

Tuon  :pluto:n ollessa mukana, ei vaihtoehtoja juuri ollut. :(

Kaikenkaikkiaan kait aika intensiivinen ja kokonaisvaltainen tuo T-risti.
Onneksi  :saturnus:  :aspect_tri:  :kaksoset:stelliumi, sekä  :pluto: :aspect_tri: :harka:stelliumi.
että ei kait mitään, mihin rahkeet ei riittäisi.

Jänskä juttu, joo.Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: kimo - 07.05.2010 01:19:17
Mielenkiintoisia juttuja 16 edestä...

Lisää kokemuksia olis kiva kuulla, varsinkin  :saturnus:  :aspect_con:  :pluto: tai :keskitaivas: ja  :saturnus: :aspect_squ:  :saturnus: ,
tuollaiset on tässä pikkuhiljaa tulossa päälle.
Syntymäkartalta löytyy  :saturnus:  :aspect_squ:  :pluto: , eli sekin tässä aktivoituu  :saturnus: tullessa  :pluto: päälle...

(Syntymäkartalla  :pluto: 8 astetta ja  :keskitaivas: 25 :vaaka: ,
 :saturnus: 17 astetta  :rapu: 7.huoneessa)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: rovatar - 07.05.2010 18:23:44

Oman  :aurinko:- merkkini hallitsija  :saturnus: on hyvinkin esillä elämässäni näinä aikoina.

rx.  :saturnus:  :aspect_con: rx  :aurinko: parin asteen erolla,
mutta just nyt tarkkana transiittina on

 :neptunus:  :aspect_sex:  :saturnus: ( Solar arcissa  :neptunus:  :aspect_con:  :saturnus: )

 :saturnus:  :aspect_squ:  :saturnus:

 :uranus:  :aspect_squ:  :saturnus: kestäen 2011 maaliskuuhun…( Tämä taivaalla oleva yleinen  :saturnus:  :aspect_squ:  :uranus: kuvio siis osuu tarkalleen omalle rx. Satkulleni...) ;)

Se pistää miettimään... :D
http://www.youtube.com/watch?v=nJuOcY3oPjQ

Mitä minusta jää...siitä rakenteesta, jolla olen varmistanut elämän totutun kaavan? :-X

Ja kuitenkin tosi iloinen muutoksesta...jota en edes tiedä, mitä se tulee tuomaan...
Mutta samanlainen en enää tule olemaan...

Ihanaa...
muuten elämä ei olisikaan kehityskysymys.

Tässä kevään edetessä kesäksi..

tulee mukaan myös

 :saturnus:  :aspect_squ:  :aurinko:

 :jupiter:  :aspect_squ:  :aurinko:  ( toukokuu-tammikuu 2011)


Elämä ja minun käsitys monista perusteelisista asioista, itsestänikin, alkaa muuttumaan...
Rajat ja itsearvo, omanarvontunne pitää säilyttää...mutta
uudistuksiakin pitää tulla,
jotta kehittyisin,

enkä jäisi jankkaamaan samaan tuttuun ja turvalliseen.

Ja yhtään ei edes pelota!

Ihanaa...!!!

Tosin mulla on  :uranus:: kin niin vahvana kartallani, että ehkä se helpottaa tätä muutosta...ja uudistusta.
Ja  :askendentti:  :skorpioni: nyt haluaakin penkoa itseään, toisia, suhdetta muihin pintaa syvemmältä.
Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Pööpö - 02.06.2010 19:27:34
Heippa!
Mulla on kokemusta saturnuksen positiivisesta vaikutuksesta, nimittäin tutkailin tuossa murkkuikäni anoreksian aikaisia transiitteja. Sen pari vuotta mua moukaroi Pluto eri transiitteineen, mutta sitten parantumisen alkamisen aikoihin mulla oli  :saturnus: :aspect_con: :aurinko:. Muistan edelleen kun niihin aikoihin kesken kaloreiden laskemisen jostain vain tuli päähäni ajatus, että "ei helvetti, eihän tässä ole mitään järkeä!". Siitä alkoi parantumisprosessi, jonka jälkeen olinkin jo ihmisenä paljon vahvempi  ;)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: meimi - 17.07.2010 18:13:35
Voijjee, rakkaat astrolaiset!  Meimin ensimmäinen merkittävä astrologinen oivallus!  Vetäkää ny isoo rasti peräseinähän!

Mä olen aina ajatellut näistä transiiteista, etten tunnista niitä itsessäni.  Elämän vaikeimpinakaan aikoina ei mielestäni ole ollut mitään merkittävää transiittia meneillään.  Tai voihan olla, etten ole osannut niitä katsoa oikein.  Mutta edes kuun en oo huomannut vaikuttavan mitenkään, täysikuun aikaankin nukun kuin tukki.

Tässä pitkin kevättä ja kesää on ollut sellainen kotikausi.  Ei ole huvittanut lähteä baariin, ei edes kaverin mökille (se tais jo suuttua muhun).  Ei ole ollut paha eikä mitenkään tahmea olo, oon vaan viihtynyt kotosalla.

Mistä sainkin välähdyksen (olin perkule vie nukahtamassa ihanasti päikkäreille ruuan jälkeen, mutta oli pakko nousta tarkistamaan) käydä katsomassa transiittikirjasta, kun mieleen tuli, että tuo rakas  :saturnus: on ollut  :kuu: paikkeilla jo jonkin aikaa.  Ja siellähän se luki, suoraan kuin mun elämästä.  Kaverit voi pettyä ja suuttua, kun en lähde mihinkään.  Viihdyn kotona.  

Mutta nautin elämästäni.   :smitten:

On se kumma paikka, kun jo talvella kursseilla katsottiin, mikä planeetta on missäkin sillä hetkellä omalla syntymäkartalla.  Silloinkin jo  :saturnus: keikkui siinä kuun paikkeilla, ja on sahannut edelleen edestakaisin.  Opettaa kai se mua pököpäätä tajuamaan näitä juttuja.

En tiedä liittyykö tähän asiaan, mutta toinenkin lapsonen on piakkoin lähtemässä toiselle paikkakunnalle opiskelemaan.  Sitäkään en pidä pahana asiana, vaikka varmaan vielä tulee suru puseroon kun jään yksin tähän mökkiini.

On se varmaan niinkin, että juuri sen takia en pidä pahana asiana tätä  :saturnus: :n transiittia, kun se on  :askendentti: :n hallitsija, eikä mitenkään ilkeissä aspekteissa syntymäkartalla.  Näin tuolla edempänäkin joku kirjoitteli.

Jes, mikä fiilis!  :coolsmiley:Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 23.07.2010 12:33:33
Tämä on kyllä niin tätä  :saturnus: :aspect_squ: :neptunus: kuin olla voi - sairaslomalla keskellä kesää, ja kuntoutumiseen menee ainakin kuukausi.  ::)

Että voe helevetti.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: rovatar - 23.07.2010 12:43:38
Tämä on kyllä niin tätä  :saturnus: :aspect_squ: :neptunus: kuin olla voi - sairaslomalla keskellä kesää, ja kuntoutumiseen menee ainakin kuukausi.  ::)

Että voe helevetti.

No on kyllä kuvioon sattuvaa! :(

Älä nyt sitten pakene  ongelmia mihinkään Neppari tyyppisiin asioihin… :coolsmiley:

ja jospa tuolla Satkulla vain osoitetaankin sinulle jotain realistista,
ettei asiat jää jollekkin unelma/ haavetasolle.Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Emelia - 23.07.2010 18:28:26
Minulla on Saturnus ohittanut Pluton ja Merkuriuksen tässä vähän aikaa sitten, nyt juuri orbi on 3-4 astetta.

Saturnus lähestyy jälleen myös Uranustani, johon otti lähikontaktia jo tuossa keväällä - tämähän on sellainen "työttömyyden transiitti" ja tuon ekan kontaktin jälkeen vähäisetkin työkeikat loppuivat kuin seinään. Toinen yhtymä on tulossa Syyskuun lopulla, alkaako taas keikkoja pukkaamaan vai mitä?

Kirjoitin näistä vähäsen tuonne kotisivuni blogiinkin...  ;)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Ratkaisu - 24.07.2010 20:55:49
Lueskelin näitä viestejä tässä ja ryhdyin miettimään tuota omaa tämän hetkistä  :saturnus: :aspect_con: :merkurius: ja minulla ei ole oikeastaan mitään negatiivista sanottavaa tämän hetkisestä elämästäni. Päin vastoin. En huomannut täällä kyllä erityiseti keskustelua kyseisestä aspektista. Onko kellään sattumoisin kokemuksia siitä? Olen miettinyt, että olisikohan tuolla tekemistä sen kanssa, että sain vihdoin otettua loparit huonosta työpaikasta ja järjestin samalla itselleni loistavan loman ja olenkin nyt sitten rentoutuneempi kuin pitkiin aikoihin. Saturnusko sai minut sitten vihdoin sanomaan sanat, että lopetan työt? Mitään muuta ei juuri tule mieleen tästä aspektista. Ehkä aika paljon on yksin ja kotona tullut oltua. Taas ei ole viikkoon ollut puhelin päällä, mutta haitanneeko tuo nyt mitään. ^^


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Emelia - 25.07.2010 00:06:04
Mulla tuo  :saturnus: :aspect_con: :merkurius: on tuonu sarkasmin sijaan purevaa kyynisyyttä ja olen huomannut et blogiin kirjoittaminen on ollut aika tahmeaa.. eli on ollut jotenkin tosi jähmeää jäsentää ja ilmaista itseään, mutta toisaalta kuten Ratkaisu sanoit, oon sanonut juuri sen mitä olen pitkään miettinyt  ;) .

Mutta kuitenkin odotan jo kovasti että  :saturnus: irrottaa otteensa  :merkurius: lopullisesti parin kolmen kuukauden kuluessa ja sanainen arkkuni taas aukeaa...  :)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Electric Eagle - 25.07.2010 10:14:35
Mielenkiintoinen aihe, ja ah - niin ajankohtainen  8)

Nyt kiinnostais vähän kommentit tuon saturnuksen transiittien yhteisvaikutuksesta, osuu niin moneen kerralla.
Kartalla on 
:pluto: 1 aste  :vaaka:
:vertex: 1 aste  :vaaka:
Dc 5 aste  :vaaka:
:keskitaivas: 1 aste  :kauris:

 :pluto: osalta voi vielä huomioida että just  :keskitaivas: ohittaneena neliöi  :askendentti: seuraavat vuodet

Vielä kun tuo pimennys osui aika hyvin just akseleille, niin selväähän se että radikaaliakin tapahtuu. Paljon on jo tapahtunut, lähinnä ihmissuhdepuolella, mut jonkinlainen kommentti tästä kokonaisuudesta olis nyt paikallaan.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lupita - 20.09.2010 18:42:17
Lokakuussa tulossa  :saturnus: :aspect_con: :keskitaivas:, :saturnus: :aspect_sex: :kuu:.
Nataalilla  :saturnus: :rapu:, :kuu:  :leijona: VIII h. MC  :vaaka:
Mitähän tässä uskaltais taas pelätä tai odottaa?  :-\  Jossain astrologia sivustoilla oli että  :saturnus: :aspect_squ::t on kaikista parhaat  :saturnus: transiiitit koska silloin ihminen saa jotakin konkreettista aikaan ja että  :saturnus:  :aspect_tri:, :aspect_sex::t vaikeampia, mene ja tiedä? Meitä  :neitsyt::tä  :saturnus: "litisti" tossa jonkin aikaa ja kunnioitus jäi kyllä päälle "Task Masterista". Tosin mulla nyt oli vielä samaan aikaan proge  :kuu:  :skorpioni: joten vaikea sanoa kumpi aiheutti mitäkin, kamalaa aikaa se oli jokatapauksessa! :buck2:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: R1ku - 20.09.2010 22:17:31
Varsinainen kasa Saturnuksen transiiteista on päällä, nimittäin
 :saturnus: :aspect_tri: :jupiter: (tarkka aika oli 16.9.)
 :saturnus: :aspect_sex: :venus: (19.9.)
 :saturnus: :aspect_squ: :neptunus: (28.9.)
 :saturnus: :aspect_opp: :mars: (13.10.)

Kaikkien olemassaolon olen tavalla tai toisella havainnut paitsi en vielä tuota  :saturnus: :aspect_opp: :mars:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Artemis - 21.09.2010 14:36:31
Mulla tuo  :saturnus: :aspect_con: :merkurius: on tuonu sarkasmin sijaan purevaa kyynisyyttä ja olen huomannut et blogiin kirjoittaminen on ollut aika tahmeaa.. eli on ollut jotenkin tosi jähmeää jäsentää ja ilmaista itseään, mutta toisaalta kuten Ratkaisu sanoit, oon sanonut juuri sen mitä olen pitkään miettinyt  ;) .

Mutta kuitenkin odotan jo kovasti että  :saturnus: irrottaa otteensa  :merkurius: lopullisesti parin kolmen kuukauden kuluessa ja sanainen arkkuni taas aukeaa...  :)

Mulla on ollut tuossa saturnuksen oppositio merkkarille ja olen minäkin aikamoinen terävä sanaseppo ollut :P Huomasin sen vasta.. Onneksi kuvio on helpottamaan päin :)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: suski7 - 21.09.2010 20:00:34
R1ku, ja voi olla ettei paljoa tunnukaan (180), koska 90 on se voimakkain/terävin/vaikein  kulma joka myös tuntuu....toi sat 180 mar tuntuu varmaan enemmänki yleisellä tasolla, aika monella muullakin on toi kuvio saturnuksen hitaudesta johtuen...yksilötasolla voi tuntua tietynlaisena ketutuksena ja tuntuu että kaikki ovat vastaan eri asioissa, tää altistaa myös työtapaturmille ja tuo verenpainetta....


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 26.09.2010 16:14:57
Vähemmän miellyttävä  :saturnus: :aspect_squ: :jupiter: päällä, sitten lisäksi  :saturnus: :aspect_sex: :venus:, vaikka onkin olevinaan positiivinen aspekti, nyt se ilmenee kaikenmaailman hiivatin verosotkuina. >:(


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Iloinen lumikki - 26.09.2010 17:17:38
Lokakuussa tulossa  :saturnus: :aspect_con: :keskitaivas:, :saturnus: :aspect_sex: :kuu:.
Nataalilla  :saturnus: :rapu:, :kuu:  :leijona: VIII h. MC  :vaaka:
Mitähän tässä uskaltais taas pelätä tai odottaa?  :-\  Jossain astrologia sivustoilla oli että  :saturnus: :aspect_squ::t on kaikista parhaat  :saturnus: transiiitit koska silloin ihminen saa jotakin konkreettista aikaan ja että  :saturnus:  :aspect_tri:, :aspect_sex::t vaikeampia, mene ja tiedä? Meitä  :neitsyt::tä  :saturnus: "litisti" tossa jonkin aikaa ja kunnioitus jäi kyllä päälle "Task Masterista". Tosin mulla nyt oli vielä samaan aikaan proge  :kuu:  :skorpioni: joten vaikea sanoa kumpi aiheutti mitäkin, kamalaa aikaa se oli jokatapauksessa! :buck2:

Hei,
Minulla on  :saturnus: :aspect_tri: :uranus:, saturnus  :aspect_tri: :mars: ja  :saturnus: :aspect_sex: :pluto: ja lisäksi  :jupiter: :aspect_squ: :aurinko:,  :uranus: :aspect_squ: :aurinko: ja  :mars: :aspect_squ: :pluto:. Nämä kolme viimeisintä on varmasti jotain ikävää??
Olisiko jotain retroa luvassa, odotan epätoivoisesti, että palaisin yhteen exän kiukuttelujen jälkeen???

T.Musta lumikki


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Emelia - 28.09.2010 14:15:51
Tr.  :saturnus: kököttää rx :uranus: :ni  ja asiat junnaavat paikoillaan.
Välillä tulee jonkinlaisia nytkähdyksiä eteenpäin, mutta sitten onkin taas monta päivää hiljaista ja mitään ei tapahdu.. On vain totuteltava odottelemaan.

Samaan aikaan Saturnus myös neliöi Kuutani Ravussa, mikä tuntuu nyt varsinkin kun tr. Kuu on juuri ohittanut Saturnukseni Härässä/ IC:llä.. Aikamoista itseinhoa ja negatiivista minäkuvaa..  :crazy2:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lupita - 01.10.2010 10:43:06
Lainaus
Tais just mennä ohitse viimeinen  :saturnus:  :aspect_tri: :kuu:  

Uus kämppä ilmaantui puskan takaa ja raha-asiat pitää järjestellä uusiksi -tai paremminkin tulonlähteet vaihtuu

(Progekuu 8. huoneessa joten lainojen yms. velkojen maksua kyllä riittää myös..)

Ihmiskontaktit katkolla/olemattomia -ystäviä&perhettä lukuunottamatta- ja yksinoloa joutuu kyllä harjoittelemaan kaikkien näiden vuosienkin jälkeen.

Jännää, mulla alkoi just tämä ja nataalilla löytyy  :kuu: :leijona: VIII h.  :)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Ratkaisu - 11.10.2010 12:18:00
Nyt meneillään  :saturnus: :aspect_opp: :mars:. Ehkä tämä selittää sen, että taloudellinen tilanne rajoittaa harrastuksia, vapaa-aikaa ja yleistä elämistä. Tuntuu, että saa kauheasti paiskia töitä, mutta aina ne jollain tapaa lytätään. Inhottava tämä tähän jakson loppuun, kun asioita pitäisi saada tehtyä.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Artemis - 11.10.2010 14:22:45
Minulla paluu alkaa olla ohi mutta seuraavaksi onkin nämä

 :saturnus:  :aspect_opp:  :aurinko:
 :saturnus:  :aspect_opp:  :mars:
 :saturnus:  :aspect_opp:  :venus:

Näillä mennään  ;D


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 11.10.2010 17:41:12
minulla on  :saturnus: työn ja terveyden huoneessa ja koettaa olla kurinalainen.. mutta siis tuo nyt on merkannut sitä että töitä ja projekteja alkaa taas tulla. yksi projekti onkin aika pitkälle edennyt, toinen vaiheessa.

saturnus myös sekstiilissä aurinkoon seiskassa; sitähän odotin, bisnes tai suhdekuhinaa. no miehethän ne bisneksissä hiippailee, että ken tietää.

kylläpä meediassa taas tapahtuu..  ;D


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 11.10.2010 17:41:33
On tällaisen Saturnus-transiitin aika koko lokakuun, painavimmillaan kuun lopulla:

 :saturnus: :aspect_con: :neptunus: huoneessa 9. Siis neptunukseni on Vaa'an merkissä.

Seppo sanailee kovin kauniita tästä transiitista ja ei se varmaan ehdi olla kuin kerran ihmisen elämässä, en nyt muista yhtäkkiä Saturnuksen kiertoaikaa...ehkä kaksi jos vanhaksi elää.

Siis onhan! Mutta kun minulla on niitä haaveita ja illuusioita  ;D  esim. päästä tervejärkisenä vielä ja muutenkin eläkkeelle, laittaa pystyyn Ruusutarhakahvila ja vieläpä Onnenkaari-palvelutalokin, niin onhan tuo Saturnus tuossa nyt vähän sentään jarruttamassa noita haaveita, vaikka Seppo sanoo, että nämä tajunnan ulottuvuudet sen kun kasvaa. Mutta eihän selvännäöllä tai telepatialla tässä tapauksessa mitään teekkään.  :D Vai tekeekö?

Saturnus tuossa vasta kävi jarruttamassa Mars-yhtymällään toiminnallisuuttani niinkin paljon, että espanjankurssit piti lopettaa ja kotitöitä vähentää, niin mitäs sitten kun se tässä piankin on yhtymässä itse TYÖNAKSELIIN. Kaikki nämä Vaa'assa. Eli se meinaa laittaa kyseenalaistaa varmaan työntekomahdollisuudetkin vielä tältä vuodeltani. Vai!  :knuppel2: :knuppel2:

Toisaalta, kun Saturnus liikkuu 9.huoneessani, niin voihan se lisätä filosofista viisauttani tai ehkä järkiperäistää sitä. On tuijotettava totuudellisesti omia kykyjä ja laitettava jäitä hattuun!

Ja kun oikein pähkäilen, niin kuitenkin, kun synt.kartallani on  :neptunus: :aspect_squ: :aurinko:, niin toivossa jopa voi olla, että Saturnus voisi purkaa tuota vanhaa epäluuloa, ravistella jotain voimia hereillekin.  ::)

Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 11.10.2010 17:43:19
en muista mitään kovin negatiivista Saturnuksesta paitsi kun se oli 5-huoneessa, niin oli kyllä ankeampaa kuin silloin, kun  :jupiter:  :pluto: vitosessa, liekö sattumaa tai ei. monta suhdetta loppui kokonaan, kunnes muuta tuli, siis 5- huoneeseen. mutta eikös se ole sitä, että huonot siteet karsiutuu.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 11.10.2010 18:49:55
Saturnalia!! Syö nyt ihmeessä enemmän vitamiineja ja D-vitamiinia!!  ???


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: R1ku - 11.10.2010 19:02:20
Eipä ole tuo :saturnus: :aspect_opp: :mars: niin paha ollutkaan kuin alunperin voisi kuvitella, tarkka ohitus 13.10. Jopa  :saturnus: :aspect_squ: :neptunus: tuntui huomattavasti hankalammalta. Vai pehmentääköhän tuo  :neptunus: :aspect_sex: :saturnus: vaikutusta, sekin 13.10.

Marras-joulukuun tienoilla onkin sitten vuorossa  :saturnus: :aspect_con: :kuu:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Emelia - 11.10.2010 19:02:42
Mua naurattaa päivittäin, kun hipsin lähikauppaan, mikä on pisin matka mitä jaksan kävellä (200 m), että perkeleen Saturnus... Toisaalta, hidas elämänrytmi on ihan jees. Päivät menee ylläen nopeasti, yksin kotona kikkaillessa.

Tilanteesi on oikeasti niin hassu... siinä on esteet ja rajoitukset, kuten Saturnukseen kuuluukin... Toivottavasti jalkasi paranee hyvin ja pian. Tiedän miltä tuntuu olla jumissa kotona.. <3


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: sansai - 11.10.2010 19:42:32
Minulla on   :saturnus:  :aspect_con:  :neptunus: 4h ja vaaka.
En ymmärrä mitä tuo voisi tarkoittaa.Teen kuitenkin asioita vaiston varaisesti ja huomaan ne vasta jälkikäteen,nyt ei järki ole sanonut juuri mitään,yleensä vain vaistot ja tunteet.Hiukan on hämmentynyt olo tuon takia. Toisin sanoen olen ulalla  :-[


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 11.10.2010 22:37:15
Kyllä tämä  :saturnus: :aspect_squ: :jupiter: on aika kurja, asiat junnaa lähes totaalisen paikoillaan.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Ratkaisu - 11.10.2010 22:46:34
Muistaisin lukeneeni, että Saturnus rajoittaa Marsia siten, että sulla on parempi kontrolli itsestäsi... Mutta voi olla että se oli vain neliössä... mulla tulee se kuukauden kuluessa.


cafe astrologyssa on hyviä tulkintoja, jos enkkua ymmärtää.  :)

Tavallaan kyllä allekirjoitan tämän. Saturnusmaisesti se rajoittaminen on lähti alunperin tilanteen pakosta. Eli tavallista vähemmän rahaa, joten tässä on kiristellyt nyörejä ja nyt sellainen pieni piheys on jäänyt vähän päälle. Eli oma kulutus on paremmin hallinnassa.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Ratkaisu - 11.10.2010 22:55:08
Eipä ole tuo :saturnus: :aspect_opp: :mars: niin paha ollutkaan kuin alunperin voisi kuvitella, tarkka ohitus 13.10. Jopa  :saturnus: :aspect_squ: :neptunus: tuntui huomattavasti hankalammalta. Vai pehmentääköhän tuo  :neptunus: :aspect_sex: :saturnus: vaikutusta, sekin 13.10.

Marras-joulukuun tienoilla onkin sitten vuorossa  :saturnus: :aspect_con: :kuu:

Itseltä löytyy tällä hetkellä samat. Itsellä tuo  :saturnus: :aspect_opp: :mars: kestää pitkälle marraskuulle. Vältyn onneksi tuolta  :saturnus: :aspect_con: :kuu::lta. Miten olet muuten kokenut tuon  :saturnus: :aspect_squ: :neptunus::n?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Artemis - 12.10.2010 07:33:33
Minulla paluu alkaa olla ohi mutta seuraavaksi onkin nämä

 :saturnus:  :aspect_opp:  :aurinko:
 :saturnus:  :aspect_opp:  :mars:
 :saturnus:  :aspect_opp:  :venus:

Näillä mennään  ;D

No tavallaan menee just, kato kun mun saturnuksen paluu on nyt pikkuhiljaa ohi niin nyt sitten nää, ei vielä tarkkana mutta ei kaukana, saturnus lienee nyt asteissa kahdeksan ja nuo omat planeetat on 14-15 asteilla.

Kyllä sen huomaa ettei mitään oikein jaksaisi, muuta kuin uneksia :D mutta mä katos olen tottunut saturnukseen koska onhan se mun kartallakin oppositiossa noihin kolmeen.
Saturnus on ihan kiva kaveri ollut mulle, aina se on tehnyt sen mikä on ollut tarpeen vaikka alkuun se ei ole siltä tuntunutkaan  :)Kiitos sympatiasta kuitenkin :) Voi olla että sitä vielä tarvitaan vaikka nyt yritänkin suhtautua optimistisesti :D Paluu oli ainakin todella vaivaton, mikä yllätti mut täysin..

Raasu... Kerro sit kuin menee.  :)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Artemis - 12.10.2010 07:34:06
No nyt lainasin koko tekstin :POtsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Artemis - 12.10.2010 07:34:36
Tää siis on mun osuus tekstistä :D

No tavallaan menee just, kato kun mun saturnuksen paluu on nyt pikkuhiljaa ohi niin nyt sitten nää, ei vielä tarkkana mutta ei kaukana, saturnus lienee nyt asteissa kahdeksan ja nuo omat planeetat on 14-15 asteilla.

Kyllä sen huomaa ettei mitään oikein jaksaisi, muuta kuin uneksia  mutta mä katos olen tottunut saturnukseen koska onhan se mun kartallakin oppositiossa noihin kolmeen.
Saturnus on ihan kiva kaveri ollut mulle, aina se on tehnyt sen mikä on ollut tarpeen vaikka alkuun se ei ole siltä tuntunutkaan  :)Kiitos sympatiasta kuitenkin  Voi olla että sitä vielä tarvitaan vaikka nyt yritänkin suhtautua optimistisesti  Paluu oli ainakin todella vaivaton, mikä yllätti mut täysin..


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Artemis - 12.10.2010 13:16:14
Mulla Saturnus on  :aspect_con: :askendentti: enkä tiedä, miksi se on kiusannut mua koko elämäni. Yritin tehdä siitä ystävän, mutta se masentaa mut aina kun se on Kuulla. Tosin eipä ookkaan enää 28:een vuoteen. O0 HAH  :knuppel2: VOITETTU!

Itseäni jännittää ehkä eniten tuon aiemmin mainitsemani perään tuleva saturnuksen oppositio kuulle. Kuun kanssa saturnus osaa olla pirullinen  ;D  :P


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: mc82 - 12.10.2010 22:32:34
Mulla Saturnus on  :aspect_con: :askendentti: enkä tiedä, miksi se on kiusannut mua koko elämäni. Yritin tehdä siitä ystävän, mutta se masentaa mut aina kun se on Kuulla. Tosin eipä ookkaan enää 28:een vuoteen. O0 HAH  :knuppel2: VOITETTU!

Itseäni jännittää ehkä eniten tuon aiemmin mainitsemani perään tuleva saturnuksen oppositio kuulle. Kuun kanssa saturnus osaa olla pirullinen  ;D  :P

Huh, muistan kyllä teinivuosilta, kun oli päällä samanaikaisesti tarkkana  :saturnus: :aspect_squ: :kuu: ja  :saturnus: :aspect_kvi: :aurinko: - voitte vaan kuvitella, millaiset fiilikset oli silloin :buck2:  Masensi, itkeskelin päivät pitkät, mikään ei tuntunut piristävän ja meininki oli aika itsetuhoista tuolloin. Mutta hengissä ollaan!

Sorry OT, oli vaan pakko takertua tähän...

Tällä hetkellä  :saturnus: :aspect_sex:  :aspect_sex: :keskitaivas: :aspect_con: :uranus: menossa kohta ohi ja aluilla on  :saturnus: :aspect_sex: :aurinko: . Tuntuu vaihteeksi olo aika luottavaiselta, lopputyön pakertaminen on alkanut ja voi että, mikä hinku on saada hommaa aikaiseksi ja vääntää oikein hieno paketti! :D  Tuntuu siltä, että syksystä ja pimeydestä huolimatta on energiaa vaikka muille jakaa! Onkohan mulla joku Marsin hyvä aspekti meneillään...

No, äskettäin Saturnus neliöi mun koko  :jousimies: -stelliumin läpi, joten eiköhän silloin kärvistelty ihan riittämiin ;D  Saturnus on tosin ystävä, nimim. kartan hallitsijana  :saturnus: ;)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: pluto - 25.10.2010 17:45:24
 :saturnus: :aspect_squ: :kuu: parhaillaan... :buck2: (Syntymäkartalla  :saturnus: :aspect_opp: :kuu:)
Luulin jo, että menee suht kivuttomasti, kun vaan ottaa iisisti, mutta kyllä tässä alkaa jo päiviä laskemaan transiitin päättymiseen. Mikään ei jaksa innostaa, etenkin jos on kyse jostain velvollisuudesta, kotitöistä yms.
Loppukesän/syksyn aikana on Saturnus hurauttanut mun auringon, Marsin ja Pluton yli, mutta noissa yhtymissä ei kyllä ollut mun mielestä mitään raskasta. Etenkin yhtymä Plutomarsiin oli oikein kiva, kun pääsin pistämään ihmisiä ojennukseen... :D


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: pluto - 26.10.2010 13:55:11
Mulla on  :saturnus: :aspect_squ: :mars: nytten, mutten tiedä miten se vaikuttaa.

Eikös sulla ollut jalka paketissa? Saturnus hankaloittaa etenemistä?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Ikuinen Trikki - 02.11.2010 16:19:26
 :saturnus: :aspect_con: :aurinko: ja  :saturnus: :aspect_con: :pluto: pukkaa piakkoin, kivasti joltiseenkin yhtäaikaa.

Huomasin, että muillakin on nämä transiitit olleet yhtäaikaa päällä. Minkälaisia elämänkokemuksia- ja muutoksia Saturnus toi tullessaan? Mielenkiinnolla kuulisin...


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Titania. - 02.11.2010 17:25:05
Mulla on meneillään :saturnus: :aspect_sex: :aurinko: ja :saturnus: :aspect_sex: :saturnus: ja on ollu jotenki tasasta ja rauhallista tää elo, sellanen tosi jalat maassa meininki ::)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Emelia - 02.11.2010 22:32:27
:saturnus: :aspect_con: :aurinko: ja  :saturnus: :aspect_con: :pluto: pukkaa piakkoin, kivasti joltiseenkin yhtäaikaa.

Huomasin, että muillakin on nämä transiitit olleet yhtäaikaa päällä. Minkälaisia elämänkokemuksia- ja muutoksia Saturnus toi tullessaan? Mielenkiinnolla kuulisin...

Minulle  :saturnus:  :aspect_con:  :aurinko: merkitsi aika rankkaa työ+opiskeluputkea, keskityin pääasiassa tekemään töitä - juuri muuta tuosta ajasta ei nyt tule kyllä mieleen..
 :saturnus: :aspect_con: :pluto: toi puolestaan tullessaan parisuhteen (mieheen jolla on  1. Huoneen :pluto:)  joka on muuttanut käsitystäni hyvin monista asioista liittyen elämään, itseeni, parisuhteeseen...
 :saturnus:  :aspect_con:  :merkurius: oli samaan aikaan ja sai kielen purevaksi ja mielen kyyniseksi..
 :saturnus:  :aspect_con: :uranus: aiheutti asioiden pysähtyneisyyttä ja takapakkia varsinkin työasioissa, mutta nyt se on jo hiipumassa ja asiat etenevät jälleen...


Seuraavaksi onkin sitten tulossa  :saturnus: :aspect_con: :venus: ensi vuonna...  :buck2:Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Ikuinen Trikki - 03.11.2010 19:23:46
Kiitos Emelia noista muisteloista! Katsotaan, miten tuo Saturnus meikäläistä käsittelee....

Huomasin muuten että siellähän tillottaa samaan aikaan myös   :saturnus: :aspect_sex: :neptunus: noiden  :saturnus: :aspect_con: :aurinko: ja  :saturnus: :aspect_con: :pluto: lisäksi, joten ihan mielenkiintoisia Saturnalioitahan täällä vietetään. Ei varmaan kuitenkaan ihan samaan tapaan kuin muinaisessa Roomassa  ;) Vaikka eihän se haittaisi vaikka elämä olisi yhtä juhlaa... Aika hurjia kemuja nykypäivän kokkareihin verrrattuna taisivat olla nuo Saturnaliat silloin aikoinansa...


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lilian - 03.11.2010 19:33:07
Ikuinen trikki: Luin allekirjoituksesi että totuus on plutoton maa... :crazy2: :uglystupid2:

Mulla nyt   :saturnus: :aspect_tri: :mars: ja menen minne vaan saan töykeätä palvelua ja ihmiset jotenkin kireitä. Tosin myös  :pluto: :aspect_squ: :merkurius: että olisko enemmän sen syytä. Ylipäänsä tosi raskaat vibat, työlästä elo tällä hetkellä. ???


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Ikuinen Trikki - 03.11.2010 20:24:53
Ikuinen trikki: Luin allekirjoituksesi että totuus on plutoton maa... :crazy2: :uglystupid2:

Mulla nyt   :saturnus: :aspect_tri: :mars: ja menen minne vaan saan töykeätä palvelua ja ihmiset jotenkin kireitä. Tosin myös  :pluto: :aspect_squ: :merkurius: että olisko enemmän sen syytä. Ylipäänsä tosi raskaat vibat, työlästä elo tällä hetkellä. ???

 ;D

Meikäläinenhän rupes heti miettimään, että totuus voisi ollakin plutoton maa. Plutohan vastaa pelon tunteesta ihmisen elämässsä. Pluto säikyttelee ja pelottelee meitä kunnes meitä ei enää pelota. Ja kun pelkoa; tuota valheellista egon hallitsemiskeinoa ei enää ole, niin totuuskin pääsee mukavasti paistelemaan elämäämme. Ja kas peloton: plutoton: totuus. Miksipäs ei  :P

Vaikka en tiedä haluaisinko Plutotonta mualimaa, plutonikko kun olen, vaikka välillä kyllä pelko vielä meikäläisenkin persuuksissa kutkuttelee. Jotenkin ymmärrän tuon tumman Manalan miekkosen energioita, noita vahvoja ja niin voimakkaasti ihmisen elämää muuttavia hienovaraisia värähtelyjä. Plutostahan tulee hyvä ystävä, kunhan hän on saanut meistä kaiken pelon karkoitettua....


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lilian - 03.11.2010 21:27:13
Vastikään proge  :kuu:  :skorpioni: pari vuotta, kaverina sillä oli  :saturnus:  :neitsyt: joten olen tosiaan saanut jäpikästä tarpeekseni. Mutta Plutopas ei korvaansa lotkauta, sehän siinä just on. Parempi hyväksyä kuin vastustaa kun muuta vaihtistakaan ei ole annettu! :angel:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 03.11.2010 23:45:41

Plutostahan tulee hyvä ystävä, kunhan hän on saanut meistä kaiken pelon karkoitettua....

Todellakin.  :police:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: mc82 - 11.11.2010 19:09:02
Miehellä menossa  :saturnus: :aspect_con: :venus: ja mulla  :saturnus: :aspect_sex: :aurinko: - mentiin kihloihin. Jotain tekemistä aikuisuuden ja vakiintumisen kanssa tuolla Saturnuksella ???


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Metsänkeiju - 12.11.2010 12:15:40
Mitähän tuommonen :saturnus: :aspect_tri: :venus: voisi tuoda tullessaan?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: mc82 - 15.11.2010 12:05:33
Miehellä menossa  :saturnus: :aspect_con: :venus: ja mulla  :saturnus: :aspect_sex: :aurinko: - mentiin kihloihin. Jotain tekemistä aikuisuuden ja vakiintumisen kanssa tuolla Saturnuksella ???

No räkä, unohdin tässä, että mulla on tuon  :saturnus: :aspect_sex: :aurinko: :n lisäksi menossa  :saturnus: :aspect_sex: :kuu: - ja on siellä myös  :saturnus: :aspect_squ: :askendentti: ::) Miehellä meneillään  :saturnus: :aspect_con: :venus: :n lisäksi  :saturnus: :aspect_tri: :kuu: sekä  :saturnus: :aspect_tri: :jupiter:: . Todellakin, aikuistumista ja vakiintumista ilmassa! :o

Metsänkeiju: Onkos sulla puolisko odottamassa? Suhde siirtyy uudelle tasolle, vakiintuu? Tai sitten raha-asioissa on meneillään se vaihe, että niität sen, mitä  :saturnus: :aspect_squ: :aspect_opp: :venus: :ksen aikana tuli kylvettyä?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Ebenia - 15.11.2010 12:36:15
Minulla on oikea Saturnus-aika nyt meneillään!

 :saturnus: :aspect_squ: :kuu: ja  :aurinko:!
Lisäksi  :saturnus: :aspect_tri: :venus:

Muutama huomio; Olen laihtunut ihan itsestään kuukaudessa muutaman kilon - ruokahalu on vähentynyt. En ole päässyt näkemään vanhempiani kuukauteen enkä näe äitiäni yli puoleen vuoteen (Saturnus rajoittaa, Kuu äiti ja Kuuni on vielä 4.huoneessa). Muutin uuteen maahan (  :saturnus: :aspect_squ: IC samaan aikaan kun muutin)

Raha-asiani ovat tosin tasoittuneet huomattavasti ja järkeä on tullut paljon mukaan rahan käyttöön! Tosi ihana huomata - tämä viimeinen vuosi on ollut AP-kartalla 2.huoneessa Saturnus ja on ollut niin tiukkaa rahallisesti että harvoin on. Nyt on onneksi kääntymässä suunta ja olen ilmeisesti ottanut opikseni noista ajoista ja ehkä se Saturnus nyt sitten palkitsee!

Olen tullut paljon tietoisemmaksi rajoituksista, joita olen asettanut itselleni aikaisemmin sekä myös rajoituksista, joita minun tulee asettaa itselleni. Olen ollut ehkä hieman väsyneempi kuin normaalisti, mutta tämä on ensimmäinen ohitus, joten vaikea sanoa. Auktoriteetit elämässäni eivät ole olleet kauhean tukevia (Saturnus neliö Aurinko) ja koulun kanssa on aika paljon hommia ja esteitä ja takapakkeja (Saturnus menee 6.huoneessa).

Muuten ei ole mitään kauheaa tapahtunut *koputtaa puuta*. Oikeastaan koen, että ainakin kaikki tähän asti on ollut aika tarpeellista jopa - myös ero vanhemmistani.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Päivi - 15.11.2010 12:57:07
 :saturnus:  :aspect_sex:  :neptunus:
olis tulossa tossa loppuviikosta. odotan kovasti. (ainakin seppon tulkinnan mukaan ihan mukava :) )


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Artemis - 17.11.2010 14:51:07
Kylläpä väsyttää  8)  :P

 :saturnus:  :aspect_opp:  :aurinko:
 :saturnus:  :aspect_opp:  :mars:
 :saturnus:  :aspect_opp:  :venus:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lilli - 17.11.2010 19:07:21
 :saturnus: :aspect_opp: :saturnus:. Meinaa välillä kyllä väsyttää, 7 kuukauden ikäisen pikkupojan äiti kun olen. Hampaita pukkaa pikkuisella ja sen takia nukkuu levottomasti. Pätkäunilla tässä on kuitenkin oltu lapsen syntymästä saakka.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Artemis - 18.11.2010 08:31:54
Tsemiä Lillille  :)

Saturnus kyllä minut saa haluamaan talviunosille. Voisin nukkua vuorokauden ympäri ja unohtaa kaamoksen  ;D


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Päivi - 23.11.2010 14:48:54
 :saturnus: yhtymä  :pluto:

tarkottaakos tää ny ste että kolisee ja kaatuu?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lilian - 26.11.2010 00:05:55
Aika kätsä transiitti sivusto: :)

http://www.cafeastrology.com/saturntransitaspects.html


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 28.11.2010 12:57:38
Tsiigasin tässä että nähtävästi  :saturnus: :aspect_squ: :mars: saattaisi tarkoittaa mun tapauksessa lähinnä kasvavaa työmäärää.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: nikki - 29.11.2010 00:53:52
 :saturnus: :vaaka: noviili  :aurinko: :skorpioni:
harmoninen erakoituminen  :buck2:
 :saturnus: 9 huoneessani muistuttaa kurinalaisuudesta opiskeluissa,
tai ehkä se antaa vain aikalisän ja kaikki sujuu? Naivia toiveajattelua.
Sitten se jo yhtyy MC:hen ja pitäs vissiin oikeesti alkaa tekemään jotain..

Huomasin tänään,kun aloin pohtia, miksi suosio voitti lahjakkuuden tanssiessaan tähtien kanssa,
että on semmonenkin asteroidi kuin Talent 33154,
ja se on just  :aspect_con: :saturnus:14  :vaaka:,
ja tuohon aiempaan liittyen tuo  :saturnus: Talent on  :aspect_opp: Laura Voutilaisen  :jupiter:13  :oinas::seen. Että jos  :jupiter: kuvastaisi suosiota, niin nyt sitten menestyi kaveri  :aurinko: Lilith 8  :kalat: yhtymällä ja  :jupiter: on kaloissa tekemättä sinänsä aspektia tuohon.

Tässä ajassahan kaikki diili,mastercheffit ynnä muut kykyjen etsintäohjelmat kuvastanevat tuota
 :saturnus: Talenttia  :vaaka::ssa, johtavassa merkissä.
Karsitaan jyvät akanoista. Oisko siinä edes vähän mukana halua löytää tyyppejä, jotka kykenevät kantamaan vastuuta? Tai että ois korkea aika yhteiskunnassa löytää ne harvinaiset johtavat lahjakkuudet, jotka kantavat vastuunsa.
Vai vasta hra Aika  :saturnus: osoittaa lahjakkuuden?
Tai kurinalaisella harjoittelulla tullaan mestariksi.

noviililla luonnonlahjakkuus..jee.. :angel:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Titania. - 03.12.2010 22:06:53
Mulla on nataali :saturnus: :aspect_con: :aurinko: 9. huoneessa ja olen aika tunnollinen, ahkera ja kunnianhimoinen opiskelija. Jos päätän jotain, luen vaikka yötä päivää päästäkseni haluamaani tulokseen. Tän syksyn mulla ollu päällä :saturnus: :aspect_sex: :saturnus: sekä :jupiter: :aspect_tri: :merkurius: ja mun opinnot ei oo koskaan sujunu näin hyvin näin helpolla ::) Kurinalaisuutta lukemisissa sekä lisäksi onnea tenteissä. Ihan ku olisin oppinu tänä syksynä ku itestään suuren osan, vaikka on ollu vaikeita kursseja, joista ollu osalla vaikeuksia ees päästä läpi.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Suljin - 19.02.2011 21:25:02
Mä juuri ymmärsin kun paremmin eräitä transiittejani tutkin,
että mulla oli vissiin pysyvän päätöksen aika ja että tämä
pitää nyt jonkin aikaa.. Uranus ja saturnus kun kävi
kovistelemassa ::)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 20.02.2011 19:50:45
Mulla on Saturnuksen yhtymä ASCille meneillään, vastuu kyllä painaa - itse asiassa mulle on vasta viime aikoina valjennut sekä hyvillä että ikävillä tavoilla, että olen vastuussa paljon enemmästä kuin luulinkaan.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lizzy - 20.09.2011 15:06:25
Katselin tän päivän ja viime aikojen tr. ja miten hyvin ne kuvaakaan.

tr.  :saturnus: :aspect_squ: :mars: olen sairastellut nyt parin kk aikana ihan harvinaisen paljon. Koko ajan jotain kremppaa ja väsyttää jatkuvasti. Fyysinen energiataso on aika alhanen. Pienikin liikunta tai urheilu tuntuu todella joka lihaksessa kipuna ja jomotuksena.

tr.  :saturnus: :aspect_tri: :keskitaivas: työasiat on edenny, vaikka edellisestä Saturnus mars tr. johtuen hitaasti brokratian ym. viivytysten takia, mutta kuitenkin. Sain ihan omalla aktiivisuudellani hyvän työtilaisuuden, joka kantaa nyt ensi vuoden puolelle ainakin. Toivon mukaan pidempäänkin.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: joas - 24.09.2011 03:08:53
Huomasin että mulla onkin edessä ja menossa koko loppuvuoden aikana paljon saturnuksen transiitteja. Tällä hetkellä päällä saturnus yhtymässä kuuhun, sitten ensi kuusta joulukuulle vuoroin sekstiilissä merkuriukseen,
kolmio marsiin, sekstiilissä nousumerkkiin ja aurinkomerkkiin. Suurin osa aspekteista taisi olla sulkeutuvia. Täytynee pitää hatusta kiinni ja vähän selvittää mitä odotettavissa. Kenelläkään ajatuksia?Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Suljin - 27.09.2011 20:46:27
Onko kellään jakaa kokemuksia siitä kun saturnus tulee täydelliseen
oppositioon auringon kanssa? Mulla tämä tapahtuu viikon päästä


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Artemis - 28.09.2011 07:10:14
Onko kellään jakaa kokemuksia siitä kun saturnus tulee täydelliseen
oppositioon auringon kanssa? Mulla tämä tapahtuu viikon päästä

Kyllä vain Suljin, itselläni juuri kyseinen loppui. Minulla on samanaikaisesti (aurinko, venus ja mars asteen päässä toisistaan) saturnuksen oppositio auringolle, marsille ja venukselle äsken, ja nyt ihan justiinsa on vielä oppositio kuulle.

En osaa tarkalleen sanoa miltä juuri tuo saturnuksen oppositio auringolle tuntui, kun siinä oli samalla päällä nuo kaksi muutakin, mutta kohdallani nuo saturnuksen transiitit meni harmonisesti ja helposti. Ei mitään mullistuksia, ei draamaa, ei oikeastaan muuta kuin että työssä on joutunut paiskimaan hommia entistä lujemmin.
Tosin, itselläni on nuo oppositiot syntymäkartallakin, joten kai olen tottunut elämään saturnuksen alla :)
Turha kuitenkaan jännittää! Väsymys on tyypillistä saturnuksen ollessa päällä, muuta en itse huomannut. Olen onnellinen ja asiat ovat mallillaan :)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: aeiouyäö - 20.11.2011 17:10:33
Itselläni on nyt päällä  :saturnus: :aspect_con: :merkurius: ja  :saturnus: :aspect_con: :askendentti:.Olen vähän yllättynyt, sillä odotin kauhunsekaisin tuntein näitä transiitteja, mutta nehän toivatkin ihan uutta potkua mun elämään!Oon löytänyt sellaisen alan, jolla todella toteutan itseäni ja jota haluan tulevaisuudessa opiskella, ja alkanut käydä lenkillä ja salilla, mieli on paljon parempi ja selkeämpi kuin vuosiin.Olen myös saanut paljon enemmän positiivista palautetta töitteni tuloksista, kuin koskaan ennen.Tuntuu, että oma ajattelutapa on selkiytynyt paljon, saan välitettyä ajatukseni muille paljon selkeämmin kuin ennen.Tähän voi toki vaikuttaa viikon päästä alkava  :pluto: :aspect_sex: :venus:, mutta kyllä noilla saturnuksen yhtymillä täytyy olla jotain tekemistä tän kanssa.Yllätti kyllä tosi positiivisesti!  ::) Saa nähdä sitten tuleeko joku mieheke kenties mukaan kuvioihin ton pluton transiitin myötä... :smitten:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lizzy - 09.12.2011 13:25:15
Aarg, tr.  :saturnus: on kahden asteen päässä mun rx  :pluto: ja oma astro antoi sen jo tr. listaukseen näkyviin.

Ilmankos on tietynlaista painetta ja angstia ilmassa...   >:(

Ja koska mulla on toi samainen yhtymä rx kartalla niin saturnuksen paluu lähenee myös.  :knuppel2:

 :buck2:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Emelia - 09.12.2011 23:30:11
Saturnuksen sekstiili Marsiin  (  :saturnus: :aspect_sex: :mars:) toi yllätyksellisesti boheemiin  elämäntapaan tiettyä vakautta ja rutiinia todennäköisen säännöllisen työn muodossa.. boheemius on silti mahdollista, jos / kun  työ on kuitenkin osa-aikaista... jos hyvin käy voin toteuttaa persoonani molempia puolia.. :)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lilli - 10.12.2011 12:02:16
Itselläni on nyt päällä  :saturnus: :aspect_con: :merkurius: ja  :saturnus: :aspect_con: :askendentti:.Olen vähän yllättynyt, sillä odotin kauhunsekaisin tuntein näitä transiitteja, mutta nehän toivatkin ihan uutta potkua mun elämään!Oon löytänyt sellaisen alan, jolla todella toteutan itseäni ja jota haluan tulevaisuudessa opiskella, ja alkanut käydä lenkillä ja salilla, mieli on paljon parempi ja selkeämpi kuin vuosiin.Olen myös saanut paljon enemmän positiivista palautetta töitteni tuloksista, kuin koskaan ennen.Tuntuu, että oma ajattelutapa on selkiytynyt paljon, saan välitettyä ajatukseni muille paljon selkeämmin kuin ennen.Tähän voi toki vaikuttaa viikon päästä alkava  :pluto: :aspect_sex: :venus:, mutta kyllä noilla saturnuksen yhtymillä täytyy olla jotain tekemistä tän kanssa.Yllätti kyllä tosi positiivisesti!  ::) Saa nähdä sitten tuleeko joku mieheke kenties mukaan kuvioihin ton pluton transiitin myötä... :smitten:

Lähipiirini  :aurinko: :askendentti: :merkurius: :vaaka: -mies on käynyt viimeisen puolentoista vuoden ajan lävitse tärkeitä Saturnus-transiitteja ja täytyy sanoa, että vaikka ikää on vielä vähän, niin urapuoli on todella nousujohteinen. Pääsee jo 19-vuotiaana varsin haastaviin tehtäviin ja palkka on sen mukainen. Kunnianhimoa on kuitenkin myös opintojen suhteen, saa nähdä, haukkaako liian suuren palan syötäväksi, jos aikoo yhdistää työn ja opinnot ja seurustella siinä vielä eri paikkakunnalta olevan rakkaansa kanssa.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Kuuhilda - 27.02.2012 13:52:58
Vajaan vuoden sisällä Saturnus tekee seuraavia transiitteja 10 huoneessa:

 :saturnus:  :aspect_tri:  :jupiter:
 :saturnus:  :aspect_sex:  :mars:
 :saturnus:  :aspect_squ:  :venus:
 :saturnus:  :aspect_sex:  :uranus:
 :saturnus:  :aspect_tri:  :chiron:
 :saturnus:  :aspect_squ:  :kuu:
 :saturnus:  :aspect_sex:  :merkurius:

Näitä ennemmin oli:
 :saturnus:  :aspect_con:  :keskitaivas:
 :saturnus:  :aspect_squ:  :neptunus:

Ja väsymystä todellakin on ollut ilmassa, yksinäisyys vaivaa, olen työtön, erilaisia rajoituksia ja viivytyksiä tuntuu tulevan, raha tiukassa ja mieletön turhautumisen tunne melkein koko ajan..  :crazy2: Toivottavasti joku noista transiiteista kuitenkin tois mulle sitä työtä, argggh jos joutuu koko ens vuoden oleen työttömänä, tässä olotilassa kun  :saturnus: transitoi noi läpi 3 x  :D

Mulla  :saturnus: seikkailee nyt MC:n, r saturnuksen ja r pluton tuntumassa, ja ihan voin allekirjoittaa kaikki noi fiilikset...no, väsymystä ei nyt niinkään.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lizzy - 27.02.2012 21:11:42
Minulla tr.  :saturnus: sahailee rx  :saturnus: tuntumassa, samassa asteissa, kaariminuuttien erolla, mutta ei mene ohi.  ::) Katsotaanko siis virallinen Saturnuksen paluu siitä kun tr. saturnus ensimmäisen kerran ohittaa rx saturnuksen vai onko tämä jo sitä  :o siinä sivussa on rx  :pluto: vaanimassa ja sen ohi tr. :saturnus: on jo mennyt.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Kuuhilda - 27.02.2012 21:24:51
Mäkin mietin, että koska se nyt sitten on se THE Saturnuksen paluu? Lasketaanko se vasta siitä kun se on ihan tasan tarkkaan  :aspect_con: ekaa kertaa...vai?
Mutta epäilin jo aiemmin että mulla taitaa olla 30v kriisi, kun oireet täsmää  ;)

Mulla ainakin on vielä pluto vaa'assa, joten tää täsmää vaikka onkin vanhaa juttua:
http://liisantaivaanmerkit.blogspot.com/2011/02/ylimaarainen-30v-kriisi-saturnus.html (http://liisantaivaanmerkit.blogspot.com/2011/02/ylimaarainen-30v-kriisi-saturnus.html)
Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Lizzy - 28.02.2012 00:54:36
Niinpä tietysti, ei tästäkään meikäläinen selviä ilman lisäkriisejä.  >:( :tickedoff:

Kiitos linkistä! Ihan valaiseva kirjoitus tunnistin kyllä ja oireita on ollut täälläkin ilmassa jo useamman vuoden. Enemmän tai vähemmän...   :buck2: Uskon tosiaan, että tuo näkyy jo aiemmin, mutta lasken paluun siitä kun ensimmäinen ylitys tapahtuu. Katsoin niin minulla on tuo tarkka  :saturnus:  :aspect_con: :saturnus: ensimmäisen kerran reilu kuukautta ennen 30 synttäreitä.   :saturnus: retroilee tänä vuonna sen verran, että minulla osuu aika tarkasti tuo 30 ikävuoden kohdalle ja minullakin on syntymäkartalla  :pluto: 28  :vaaka: ja  :saturnus: 29  :vaaka:Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Emelia - 28.02.2012 01:52:17
Kyllähän se niin on että Saturnuksen, kuten kaikkien muidenkin hitaiden ja retroilevien taivaankappaleiden, kohdalla se Paluun transiitti alkaa siitä kun se alkaa lähestyä ylitystä ja kestää sen koko ajan kunnes transiitti on ohitse.. hitailla yleensä viimeisen ohituksen jälkeen 3 kuukautta..

Saturnuksen paluun yhteydessä voi olla myös muita transiitteja, jotka toimivat "valmentaen" eli lopullinen Saturnuksen paluu onkin sitten vain kypsymisen vaihe ja mylly on ollut jo aiemmin.. näin kävi omalla kohallani eli minulla oli ennen varsinaista Saturnuksen paluuta useita Saturnuksen, Uranuksen ja Pluton transiitteja.. rankimmasta päästä oli Pluton 5. neliötä Auringolleni, joiden lopuksi vietimme isäni hautajaisia. .. kun Saturnuksen Paluu lopulta tuli, asiat tasoittuivat...

Uranuksen ja Saturnuksen transiiteilla on tapana vuorotella... Uranus romuttaa luutuneet ja pysähtyneet asenteet ja rakenteet, Saturnuksen aikana rakennetaan jälleen raunioille uutta ja ehompaa..


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Ursula - 13.03.2012 10:22:41
Olikos se niin, että Saturnus hallinnoi polvia? Saturnus ison 7. huoneeni loppupäästä neliöi Asc:ia ja Ascilla 12. huoneen puolella olevaa aurinkoa (kauriissa). Ensimmäiset ohitukset olivat joulukuun lopulla, nyt maaliskuun loppupuolella uudelleen tarkat neliöt ja sitten vielä kerran syyskuussa (toinen tarkalleen poikani syntymäpäivänä). Polvet ovat niin kipeät jostain syystä, että esim. portaiden nousu hankalaa. Myös kipuja muissa nivelissä. Sopinee saturnuksen symboliikkaan?

Tätä ennen Uranus on neliöinyt 11. huoneen marsia (myös kauriissa), viimeinen tarkka ohitus oli 27.2. Mutta onpahan paikkakunta ja työ muuttunut ja oikeuteen todistajaksi haastettu. Mitähän vielä?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 17.03.2012 18:15:37
Joku skriivasi täällä jotain Saturnuksen paluuseen valmentavista transiiteista? Kas kun minulla on ennen Saturnuksen paluuta tr  :saturnus: :aspect_con: :aurinko: - kahden vuoden ajan! :-\
 
Varmaan vanhenen tuossa ajassa ainakin 200 vuotta, minusta tulee ihka elävä muumio ja joudun takaisin sarkofagiin. :crazy2:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: aeiouyäö - 17.04.2012 22:34:18
Paikkaan sanojani, ei tämä saturnuspommitus niin siistiä olekaan.Stressiä, tämä talvi ja kevät on ollut ehdottomasti velvoittavin, stressaavin ja raskain koko elämässäni.Kai musta on sitten tulossa aikuinen tai jotain  ;D Ja tää on vasta alku, nyt Saturnus on vielä nousullani ja merkuriuksellani, mutta syksyllä alkaa sitten toinen rumba, kun se tulee stelliumilleni.Silloin vuorossa on yhtymät venukselle, auringolle ja noususolmulle.Saa nähä vieläkö mussa henki pihisee ensi vuonna  ;D


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: t.touhula - 22.07.2013 15:26:11
Mulla on meneillään :saturnus: :aspect_sex: :aurinko: ja :saturnus: :aspect_sex: :saturnus: ja on ollu jotenki tasasta ja rauhallista tää elo, sellanen tosi jalat maassa meininki ::)

Etsin ja etsin ja etsin, kunnes vihdoin löysin vastauksen tähän. Moni pelonsekaisena kirjoitellut Saturnuksen tarkkaa transiitti-yhtymää kauhistellen. Itselläni kyseinen transiitti alkaa menettää otettaan, mutta mitään ikävää ei ole sattunut. Paremminkin elämä on asettunut oikein mallikkaasti uomiinsa ja moni vaikeus, joita irvistellen on tullut odoteltua väistymään, hävisivät kuin pieru Saharaan, kun Saturnus lykkäsi pyllynsä nataliversionsa niskaan.
Samoin kolminkertainen Davidin-tähti, jota eräs juutalaisystäväni ihasteli viikonloppuna -sanoen ymmärtävänsä miksi heidän heimonsa helposti hakeutuu seuraani- helähtelee koko ajan. On kolmiota ja kuutiota ja oppositiota mukana Saturnuksen opetuskierroksella, mutta odotan vielä kodinvaihtoa. Jotenkin koen sen olevan nyt kohdallaan. Sitä vanhuuden pysyvää kotia, ennen lopullista paluuta tähtiin... sitä odotan.
Sitten koen Saturnuksen tehneen kaiken työn, jota tässä elämässä enää ennättää. Siis, kun saan sen vanhuuteenkin asti kotinani asuttavan lukaalin, töllin, torpan ... .what ever.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 23.07.2013 11:34:52
Viimeinen kolmesta Saturnuksen ohituksesta Auringolle alkaa olla vähitellen takanapäin - eka ohitus oli kyllä helvetillisin ikinä (duunissa yhtäaikaisesti kaikki mahdolliset ongelmat) ja tokan aikana iski rajuin influenssa minkä olen ikinä sairastanut ja jonka jäljiltä multa on mennyt osittain kuulo.  :P :P


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Riitta - 14.08.2013 13:43:16
Itsellani on  :saturnus:  :aspect_con: IC pommittanut noin puoli vuotta ja kohta on alkamassa   :jupiter:  :aspect_tri:  :saturnus:...mutta mutta marraskuun alussa melkein kuukauden ajan on voimassa  :saturnus:  :aspect_con:  :saturnus:.....hiukan olen varpaillani tyo ja avioliittoasioiden kanssa, olen jopa ajatellut muuttaa ihan uuteen maahan mutta jaksanko vai kuolla kupsahanko?  ???


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Hamal - 14.08.2013 18:12:09
Tos loppukevääl tuli tännepäin  :saturnus: :aspect_con: :keskitaivas: ja samana päivänä kuin tuo eka tarkka yhtymä osui, aloitin uudessa työpaikassa. Saa nähdä mitä tässä vielä paukahtaa kun loppukuusta yhtymä tarkentuu taas.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Downtempo - 26.08.2013 22:56:28
Nyt alkaa kohta viimein olemaan ohi  :saturnus: :aspect_squ: :merkurius: -transiitit.
Marraskuussa 2012 alkoi ja nyt syyskuussa menossa viimeinen ohitus, syyskuun lopussa ohi.

Aluksi ei meinannut hahmottua tuon sanoma, koska oli päällekäin kaikkia muitakin voimakkaita transiitteja, mutta nyt loppua kohden hyvinkin alkaa hahmottumaan asiat. Ajoitus! Älä lupaile liikoja!
Tuntuu että saa revetä miljoonaan paikkaan. Ikinä en ole kalenteria niinkään tarvinnut, mutta nyt oli pakko sellainenkin ostaa.
Menoja vaan tulee lisää, enkä itsekään meinaa pysyä mukana että mitä minäkin päivänä olikaan ohjelmassa.
Pahinta on ollut se, että en oikein voi edes perua niitä olosuhteista ja tilanteista johtuen, eli uppoudun velvollisuuksiin.
Olen kuitenkin yrittänyt itse pitää tietoisesti suuni kiinni, etten ehdoin tahdoin ainakaan itse ehdota mitään ylimääräisiä juttuja.
Toisinaan tekisi mieli laittaa luuri ja kaikki viestintämasiinat kiinni ja olla, mutta en voi, koska olen jotenkin onnistunut sotkeentumaan asiaan jos toiseenkin, jotka minun on velvollisuus hoitaa alta pois. vaikka ei meinaa aika ja energia riittää.
Toisinaan kamppailen ajatusten kanssa, että mitä jos vaan jätän kylmästi hoitamatta kaikki, minkähän reaktion meinaan saada? Mitä tapahtuu? En kuitenkaan uskalla, koska osa näistäkin velvollisuuksista kolahtaisi omaan nilkkaan. Olen siis umpikujassa...damn...


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: stiili - 12.05.2014 17:03:46
Hei,

En jaksanut käydä kaikkia kohtia läpi, kysymääni on saatettu sivuta, mutta kysynpä kuitenkin.

Muistatko millaisilla fiiliksillä kokemuksilla menit kun Saturnus teki transiittia kuuhun? Minulla olisi tämä edessä ensi syksynä ->.
Oliko rahasta tiukkaa vai vaikuttiko enemmän tunne-elämän puolella ?

Samaan aikaan itselläni myös Saturnuksen oppositio itselleen eli sekin varmasti antaa oman sävynsä elämään. Siitäkin kuulisin mielellään kokemuksia.

Stiili


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Hamal - 12.05.2014 22:54:49
stiili, itselläni oli Saturnuksen yhtymä kuulle toissavuonna ja tunne-elämän tuo pisti kyllä sekaisin... Mutta se mikä ei tapa, vahvistaa!  ;)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: meimi - 13.05.2014 09:31:47
Mulla Saturnuksen yhtymä Kuulle ei ollut mitenkään kamala.  Elin siihen aikaan sinkkuna ja olin usein menossa viikonloppuisin.  Sitten tämän transiitin aikana ei hirveästi huvittanutkaan bilettää.  Tykkäsin vaan maata soffalla viltin alla ja kattoa telkkaria.  Eli tietynlainen oman tilan hakeminen oli mulla se vaikutus.

Tietysti pitää muistaa se asia, että se syntymäkartta on kaiken aa ja oo.  Jos siellä on Saturnus jotenkin 'heikko' , jos se ny ikinä onkaan erityisen heikko, voi sen transiitit iskeä rankasti.  Mulla se on kartan hallitsija ja muutenkin aika lailla esillä eri tavoin, niin ehkä siksi sen tekemä transiitti (ainakaan Kuulle) ei ollut mitenkään lyttäävä.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: stiili - 13.05.2014 11:40:17
Minulla on aika vahva saturnus on syntymäkartalla. Tosiaan itselleni on tulossa neliö kuuhun. Ja ovat jo syntymäkartalla neliössä keskenään.

Itse on kokenut saturnuksen transiitit aika yksinäisinä, olen ollut tarve tosiaan vetäytyä joukoista ja olla omien ajatusten kanssa.  Kuu transiitteja ei muista, sen johdosta kysyin.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: t.touhula - 22.05.2014 11:42:28
Ilimankoos onki menua tällä flikaalla ja pitua kanssa.Nyt päällänsä Saturnukssen paluu ja hiukan kesemmällä Jupiterkin näyttää taivahanmerkit. Sitä mennähän kohta harjottelematta ja vauhditta yli viirestä meetristä!  :2funny:

Eiku pölinätä pönttöhö' vaa ja jyrysisu hakuhu, notta pääsöö isommallaki lastilla perille asti.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Sini - 22.01.2015 16:53:38
Saturnuksen 1. paluu, Saturnus yhtymä Merkurius, Saturnus yhtymä Venus.

Oman arvomaailman rakentamista tuonut. Tai no ainakin mielenkiintoa löytyy
tutkia uusia juttuja ja syventää vanhoja. Tekee tosiaan mieli vetäytyä eikä jaksa niin
paljoa. Uusia ystäviä kyllä kaipaa jotka jakaa samoja näkemyksiä.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 22.01.2015 20:42:06
Mulla meneillään  :saturnus: :aspect_opp: :chiron:, sanotaan näin että meneillään on semmoinen dilemma jollaista en ole koskaan ennen kokenut.

Ei ainakaan naurata.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Sydänpuu - 22.01.2015 21:28:16
Minulla on vasta alkanut saturnus  :aspect_squ: venus ja saturnus :aspect_con: jupiter..

Saas nähdä..taloudellisesti on ainakin tiukkaa ja aloitin just terapian. Siellä sitten saa työstää noita teemoja. Onkohan muuta odotettavissa  :o ?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Sini - 02.05.2015 16:07:13
Nyt kyllä Saturnuksen transiitit tuntuu. Nyt toinen ylitys perääntyvänä menossa, huh.
Oon ihan loppu ja surullinen. Elämäntilanne on kuormittava muutenkin ja nyt vielä
vapaat vietiin pois ja lisää vastuuta. Vaikka oon se vastuunkantaja ollut tilanteessa
alunperinkin. Mikä täs on taas opetus Saturnus, en ymmärrä  :'( Vastuunkantajalle lisää
vastuuta ja yksinäisyyttä vai.

Nää kolme menossa edelleen
:saturnus: :aspect_con: :merkurius: 
:saturnus: :aspect_con: :venus:
:saturnus: :aspect_con: :saturnus:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 24.05.2015 22:17:40
Ollut päällä pitkään  :saturnus: :aspect_con: :venus:, aika rassaavaa sekä taloudellisesti että ihmissuhteissa (Venus on 2.huoneessa), hieman toivon helpotusta ainakin siksi aikaa kun Saturnus peruuttaa kohtapuoliin Skorpioniin. :-\


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Emelia - 27.05.2015 15:24:31
Päällä ollut jo todella pitkään tämä  :saturnus: :aspect_squ: :aurinko: ja jaksamisen kanssa on ollut vähän niin ja näin.. olen oikeasti ollut todella, todella väsynyt ja nukkunutkin paljon, koska tr. Saturnus on kovin lähellä myös Neptunustani (rx Neptunus 28  :skorpioni: ja proge -Neptunus 29) ...

Voimavarat ja jaksaminen on todellakin ollut kortilla, joten toivon kesän tuovan hieman edes kevennystä, kun osa velvollisuuksista lähtee pois = työt loppuvat toistaiseksi..

Tosin, kun tulevalle Auringon Paluulleni saan tuon  :saturnus: :aspect_con: radix- :neptunus: /  :saturnus: :aspect_opp: radix- :saturnus: voi edessä olla melkoisen karu vuosi..


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: minsa - 27.05.2015 18:05:11
Emilia,

jos sä sanot noin niin silloin sä mahdollistat sen omalla ajattelullasi eli yritähän kääntää lause nyt positiiviseen ilman mitään odotuksia, olla avoin sille mitä tulee kun ei karmaa ole ellei sitä itse omilla ajatuksillaan ole luonut itseensä.. eikös :)

Pessimisti ei koskaan pety enkä nyt tarkoita sitä et olet pessimisti vaan sitä, että tuossa lauseen lopussa kuultaa suunta siihen..

Saturnus parhaillaan 1 asteessa..  :DOtsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: janmandi - 08.06.2015 20:20:06
Mites pysähtynyt saturnus  :askendentti: :aspect_con:laskusolmu  :skorpioni: ?  :knuppel2: kvinkunssi  :kuu: :rapu:....  mua melkein naurattaa....  :2funny: mitä tuo pysähtyminen tarkoittaa, auttakaa tietämätöntä?  ???


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: minsa - 09.06.2015 15:00:57
pysähtynyt planeetta, on silloin voimakkaimmillaan. Akselille osuessaan osuu sitten kaikille akseleille :) Saturnus nousulla voi vaikka alkaa laihduttamaan, haasteita minän kanssa.

Alasolmu pitää sisällään karmallisia kohtaamisia siis kohdataan joko ihmisten kautta tai oman itsen kanssa mikä skorpionissa voi tarkoittaa sitä todella pohjamutien kautta menoa jossa haasteena on löytää itsensä positiivinen minä, ei se negatiivinen pessimisti joka skorpioni on silloin kun pohjalla ollaan  :tickedoff: Todella vaikeita hetkiä kun tuohon yhtymään jokin tulee.

Saturnus nousulla kehottaisin silloin nauttimaan itsestä ja muista ihmisistä.. jos ei ole oppinut itseään rakastamaan niin nyt on se hetki jolloin se tulee opittavaksi mitä todennäköisemmin. Lepoa ja urheilua sopivassa määrin kun oma voima häviää mikäli liiaksi liikkuu.. itsensä kuuntelun aikaa silloin kun Saturnus liikkuu 1-2 huoneessa.

Kvinkunssi taas on sitä hiertävää, ei oikein tiedä mitä tekisi, mikään ei tunnu hyvältä niinku kivi olis kengässä jolloin elämän suunta voi olla vaikiaa löytää sen asian kanssa mikä hiertää  :uglystupid2: Ei helppo mutta toisaalta silloin on hyvä miettiä meniskö kuitenkin juuri sitä asiaa kohti mikä on niin vaikeaa siinä hetkessä? Siinä voisi olla juuri se eteenpäin menon kohta ? Ravun yliherkkyys varmasti nousee joten malttia mielen liikkeisiin ettei mene överiksi tunnepuoli  :coolsmiley:

 :smitten:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: mc82 - 06.06.2016 13:55:04
Menossa tarkkana  :saturnus: :aspect_con: :aurinko: ja  :saturnus: :aspect_tri: :kuu: . Ensimmäinen ohitus kumpaisellekin lähdössä käyntiin.

Aloitin taas pidemmän tauon jälkeen liikuntaharrastukset - Saturnushan tunnetusti tykkää pitkäjänteisestä, tuloksekkaasta puurtamisesta, joten salilla käynti sopisi kuvioihin. Muutenkin rauhallinen ja tasainen arki ilman sen suurempia tapahtumia tuntuu taas niin mukavalta 8)  Pieniä projekteja päivästä toiseen, niin hyvä tulee. Ja muistaa myös levon merkityksen - itse en ainakaan tunne mitään syyllisyyttä lorvimisesta, jos kyseessä on puhtaasti lepopäivä, eikä ohjelmassa ole tiedossa kuntosalia, siivousta tms. :) Very nice :)

Toisaalta tuo terävänä vaikuttava  :neptunus: :aspect_squ: :aurinko: -transiitti aiheuttaa sen, että väsyttää, tulevaisuus ahdistaa ja välillä kiinnostus on nollassa, mutta pitää vain koittaa vaientaa Nepparin ääni, keskittyä tähän hetkeen, heittää treenikassi olalle ja lähteä salille :knuppel2:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: apache - 13.12.2016 00:25:59
Itselläni näyttäisi Saturnus sahaavan neliötä Kuuhuni ensi vuoden ajan. *Hieman* pelottaa, minä kun luulin että fiilikset ei voi paljon tämän alemmas enää mennä. Henkisesti nääntynyt olo ollut loppukesästä lähtien, tuntuu että olen jo valmiiksi kokenut itseni eristyneeksi ja  väärinymmärrteyksi. Että tätä sitten vielä lisää ja kovemmalla kädellä? 2017, best year ever?  ;D


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 24.01.2017 12:00:09
 :saturnus: :aspect_con: :kuu: päällä, samaan aikaan progressiivisena  :kuu: :aspect_squ: :saturnus:. Jossain sanottiin tällaisestä että henkilö on silloin emotionaalisessa konkurssissa. Toisaalta en minä mitään vuoristoratamaista ailahtelua kaipaakaan, ehkä tuo Saturnus-transiitti voisi jopa toimia eräänlaisena mielialalääkkeenä. :P


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: meryem - 07.07.2017 22:46:05
Oon niin kyllästynyt tohon Saturnuksen neliö kuuhun  :knuppel2: Nyt se pentele vielä perääntyy  :tickedoff:

Tekeekö se nyt tyhjäksi kaikki muut transiitit mitä on meneillään, kun tuntuu ihan tyhjäkäynniltä. Vai onko tämä vain kesän hengähdystauko ennen syksyä  :o


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: ghede - 24.07.2017 07:51:34
No mulla taas on edelleen meneillään Saturnuksen paluu ja se on osana suurta ristiäni. ??? Henkisesti raskaita aikoja ollut, mutta eiköhän se tästä. Pitää vain kuunnella sydämen ääntä ja tehdä asioita oman jaksamiskyvyn mukaan. Hienoa, että täällä on perehdytty välillä myös ns. minor aspekteihin, koska mielestäni ne on geometrisesti tarkastellen yhtä oleellisia kuin perusaspektit. Ne toimivat vain enemmän näkymättömällä tasolla tai jotain. :D


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: ghede - 24.07.2017 07:53:24
Vaihdoin muuten nimimerkin, kun aloin jo kyllästymään tuohon entiseen. ::)


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 16.09.2017 20:00:29
Mulla on edelleen Sat  :aspect_con: :kuu: päällä, tää on oikeesti päättymätön transiitti ja tarkkanakin vasta jotain 1,5 kk kuluttua. (En silti väittäisi pahimmaksi transiitiksi mitä mulla on ollut viime aikoina, esim. tr Jupiter  :aspect_squ: tr Pluto osui mun Ascille ja oli oikeastaan paljon pahempi, jouduin eräänlaisen salaliiton kohteeksi ja sekös vitutti. ::))


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: meryem - 20.09.2017 23:12:59
Jep, päättymätön  :saturnus: :aspect_squ: :kuu: myös täällä. Koko syksyn vaikuttaa, tarkkana joskus lokakuussa. Tää tuntuu niin pitkältä transiitilta, että en enää edes oikein tiedä miten vaikuttaa. Unohtamatta, että  :saturnus: sahannu koko vuoden  :jousimies:, mun stellium merkissä.

Mutta mulla on Jupiterin toinen paluu ensi vuonna, että katsotaan nyt tää syksy ja sitten  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: mimikrija - 09.10.2017 03:17:12
Iltaa/huomenta taloon. Täällä on eka Saturnuksen paluu aluillaan ja ens kuun puolella lähtee :aspect_opp: :askendentti: :aurinko: käyntiin. Kattelin justiin, että sitten kun nuo transiitit keväällä loppuu, niin sen jälkeen olis koko loppuvuosi  :saturnus: :aspect_squ: :kuu: tarjolla!  :2funny: Että pistetään koko rahalla nyssi kehitystä peliin!

Hommat alkaa jo tuntuunki jossain. Jo pidemmän aikaa mulla on ollut jonkinlainen lievä masennus. Ei huvita mikään, ahdistaa kun töitä eikä koulutusta oo löytynyt pitkään aikaan, rakastamani harrastukset tuntuu riippakiviltä (tai siis itse tunnun riippakiveltä muille - kaikessa muussa paitsi lauluhommissa, onneksi!), ulkopuolisuuden tunne on korostunut, kaikki epäilyttää ja harmittaa. Mietin mun parisuhdetta paljon, että jaksetaanko me silloinkin kun ei mee hyvin, kun ollaan oltu yhdessä vasta vuoden verran. Ukko sanoo, että rakastaa mua silloinkin kun oon masentunut ja vähän kaheli, mutta minähän en usko mitään pureksimatta. Mut mitäpä noista. Kyllä mä tiiän mikä homman nimi on: mun on selvitettävä tää yksin. Opeteltava taas rakastaan itteeni ja elämää. Ja vähän ihmisiäkin. Luulis, että tässä iässä sen osaa jo jotenkuten. :buck2:

Proge :aurinko: olis myös siirtymässä tammikuussa Leijonaan, joten jotain tarttis tehrä...


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: downtempo - 19.07.2018 20:38:39
 :saturnus: :aspect_tri: :kuu: . tasasta rullaamista. on ollu kyl vähän yksinäinen olo. pientä erakoitumistakin on ollut ilmassa.  :(


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: paavo väyrynen - 20.07.2018 20:49:14
Saturnus on ystävä.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: meryem - 27.12.2022 19:52:04
Olipa harvinaisen vähän mielialaa nostattava havainto huomata, että tr.  :saturnus: tulee ensi vuonna neliöimään koko  :jousimies: stelliumini läpi. Edellinen kerta oli vuonna 2008 ja se olikin sellaista kyytiä, että huh huh. Hirvittää jo nyt mitä ensi vuodesta tulee kun ihan poikki jo muutenkin edellisestä parista vuodesta. Niin ja kun nuo tr. :saturnus: neliöt joskus alkuvuodesta 2024 vihdoin hellittää niin sitten vähän myöhemmin tr.  :saturnus:  :aspect_con: rx  :kuu:

Oon aina todella huomannut tällaiset  :saturnus: kuviot, että hirvittää aivan tolkuttomasti. Wish me luck


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: nikki - 31.12.2022 17:50:09
meryem
Kuulostat juuri niiltä ihmisiltä, joille  :saturnus: on pahis,
ihan niinku joillekin  :pluto:..
Stereotyyppistä astrologian tulkintaa.
Tiedän karttasi,
ja jos yhtään tutkailet vuoden 2008 karttaasi,
niin sieltä löytyy paljon painokkaampia transiitteja eli yhtymiä
Katopa  :jupiter: n transiittia peruuttamisineen,
onko se oikesti hyvä joulupukki vai liika on liikaa ja burnout,
ja entäs  :chiron: :kuunsolmu: MC.llä,
ei mithää väliä vai?
 :aspect_opp: IC

pointtina Anne Masseyn oppi, jotta tapahtumat vaatii kolme, ainakin, tapahtumaa kartalla,
toistaa ja korostaa,
ei yksi pääsky kesää tee..
Sitä paitsi  :saturnus: on nimenomaan henkinen planeetta,
ja neliö on rakennuspalikka.
Intiaanien ja lappilaisten tiipiit ovat ympyräpohjaisia,
meidän maailma on kulmikas rahaa myöten.
Luepa kirja Papalagit,
there is luck for you.

Ja ehkä seuraavan  :saturnus: :aspect_squ:
homman nimi onkin  :ceres:  :neitsyt: :angel:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: meryem - 01.01.2023 13:29:39
nikki,
olet osittain oikeassa. Luulen sen johtuvan siitä, että tällaiselle amatööri astrologiaharrastelijalle  :saturnus: ja :pluto: ja niiden tekemät peruskuviot kartalle on niin helppo huomata. Siksi niistä usein tulee syyllisiä. Joo, varmasti 2008 oli paljon muutakin kartalla menossa, kiitos, pitääkin tutkia noita mainitsemiasi kuvioita tarkemmin siltä ajalta.

Ei ne tietenkään oo merkityksettömiä, mutta kun ei aina osaa etsiä/nähdä niitä muita tekijöitä  :) Samoin tässä ajassa on tr.  :neptunus: kuvioita, joilla uskon, että on oma vaikutuksensa.

 :saturnus: henkinen planeetta, no kyllä varmasti.  :ceres: ja hoivaaminen  :saturnus: :aspect_squ: velvollisuudet, joo aavistelen mistä tässä on kysymys.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: nikki - 02.01.2023 18:58:23
Joopati,
eiks se ollut tr  :neptunus: :aspect_con: :kuu:
no,  :aspect_squ: :neptunus: :ceres:
ja tr  :ceres:  :neitsyt: seilaa pitkin vuotta  :neitsyt: :stä  :vaaka: :aan ja takaisin,
eli  :aspect_opp: ja  :neptunus: :ceres: t-ristinä
ja yhellä kuunpaluullasi  :ceres: huutomerkkinä  :askendentti: :llä
ja jos vielä katsot ensi vuoden ap-karttaa, niin huomaat, miksi se onkin  :ceres:,  :saturnus: :sta unohtamatta..

Suomen tulevalle ap-kartalle tuo  :ceres:  :jousimies: tulee nousulle ,:aspect_con: :mars: :aspect_squ: :saturnus: :kalat:
huoltovarmuus, nälänhätä, saattohoito, mikä??
Sotaveteraanien sukupolvi harvenee vuosi vuodelta.
Tuonti ja vienti.
Ruumiit kompostoidaan kuten ison lätäkön takana...
entiijä, pikkase huolettaa..

Ja
tr  :saturnus:  :aspect_squ:
onhan tuo neliöinyt tovin jos toisenkin omaa  :venus: :merkurius: :skorpioni: rykelmää,
mut enpähän tiijä..mitä se on ajoittanut, isien mailta puita katki poikki pinoon,
vastuuta päätöksistä,
vastuuta töissä, sijaisuuksia, pyöreitä vuosia ei juhlittu, olin hissun kissun..
mutta siis,
huomasin, jotta kun  :merkurius: rx pysähtyy 18.1.2023 asteeseen 8  :kauris:,
niin tr  :saturnus: 24  :vesimies: :aspect_squ: oma  :aurinko: :skorpioni:
ja tr  :venus: 19  :vesimies:  :aspect_squ: oma  :merkurius: :skorpioni:
ja sitten oma ap- :saturnus: on 19  :vesimies: eli sille  tr :venus: :aspect_con:
että ympäri käydään ja neliötä pukkaa.
Kun tuo  :merkurius: pysähtyy ,
niin se on  :aspect_kvi:  :mars: 8  :kaksoset:
ja voisinpa kuvitella muutamankin kolarin maanteille..ja henki kiikun kaakun pysähtyneellä  :merkurius: :sellä
varsinkin kun vielä on
mukava
 :aurinko: :pluto: 28  :kauris:
ydinenergia

männessä näkköö :police:


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Kuuhilda - 05.01.2023 11:13:26
Olipas taas mukava lukea nikin avaamista ja kirjoitusta, jotenkii vaan loksuu omassa päässä asiat kun näitä lukee.

Minoon miettiny  :saturnus:  :aspect_con:  :aurinko: transiittia, se kun on tässä menossa/tulossa.
Kattoo ny, pääosin odottelen hyviä asioita...josko vaikka ikuinen saamaton epäonnistuja joskus muuttus ja sais itsearvostusta, eikä olis toisten komenneltavana suotta, kun itsellä olis potentiaalia vaikka mihin. Ainakin tälläiset asiat sieppaa itseä tällä tuumaa aika paljon.

Näyttäis siltä, että taaksepäin katsoen  :saturnus:  :aspect_con:  :aurinko: on ollut aloittamassa uudenlaista jaksoa ihmissuhteissa, ainakin 21 vuoden aikana 3 kertaa. Siltä se näyttäis tälläkin kerralla, tiedä häntä sitten.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: nikki - 06.01.2023 18:22:12
kiitos Kuuhilda, itellekin antoisaa tää vuoropuhelu,
kun nääs tulin aattelleeksi tuon  :saturnus: :n liikettä,
että jotta sehän tulee mun ap-kartan yodin kannaksi ja justika sun synttärien aikoihin,
eli ajoittaa mun yodin, jonka kärkenä on loppuasteen  :kuu: :leijona:  :askendentti: :lla.
tjaa
Sun  :aurinko:  :aspect_opp: Panacea rx  :leijona:
quick fix, hah, nopia apu särkyyn ja ongelmiin, juurisyy setvimättä?

Onko mies lääkäri, ap-Asclepius  :aspect_con: sun  :kuu:, vai aiheuttaa päänvaivaa..

Silloin, myös sun ap:llä on  :neptunus:  :venus: 24  :kalat:  :aspect_tri: mun  :aurinko: :skorpioni:
Sinulta se voi viedä alat alta  ;D, minulta ei niin tarvis, kun muutenkin vispaa omiaan tuo oikia jalka..
 :kalat: ja jalkaterä ja silleen..
Vai vaatiiko se mielikuvitusta, kuoharissa sormus vai luiskahtaa käsistä ku saippua..

tr  :juno: on mun IC:llä,  :oinas:,
ja sulla onkin ap- :vertex: :juno: 7 huoneessa.
Laitetaanko syränhymiö vai mitenkä? :smitten:
Että jos se onkin  :juno: aloittamassa parisuhdetta?
 natal  :vertex: ja t-ristinä  :saturnus: onnenpisteenä,
ja ap:llä onnenpiste nousulla.
Ja tr Lilith 4  :leijona: mun kuulla ja  :aspect_con: sun  :vertex:
polokasetko ekana kakkua leikatessa, häh?


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: meryem - 09.01.2023 22:48:45
Sama fiilis täällä kuin Kuuhildalla, ajatukset vaan lähtee laukkaan ku lukee nikin kirjoituksia. Sitten tuntuu, ettei osaa itse ilmaista sanallisesti minkäänlaista järkevää vastinetta.

Miten en tuota  :ceres: huomannut, vaikka se todellakin on mun paluukartoilla ku huutomerkki nousun lähistöllä ellei sitten ihan nousulla.

:neptunus: tr. ja jalat, juurikin mun jalat kaipaa huomioo, hemmottelua ja hoitoa. Ne on kannatellu mua hyvin, mutta saanu ihan liian vähän kiitosta tai huomioo. Nyt tuo täytyy korjata.

 :ceres: The asteroid Ceres represents cycles of loss and return, attachment in relationships, and ultimately self-nurturing or self-care.

Juurikin näin, tää on mulla ollu jo jonku aikaa teema proge  :kuu: :neitsyt: kanssa, mutta ehkä vielä teeman teroitus  :ceres: kautta ennen ku progekuu vaihtaa merkkiä.

Ikäkautena 40 on sellanen mihin  :saturnus: ei liity, enemmän tuo  :neptunus: ja myös  :pluto:  :aspect_squ: tähän ikäkauteen kyllä nuo  :ceres: teemat sopii hyvin. Elämä alkaa näkyä myös kehosta ja pohtii olenko hyvä itselleni.

Miksi minä siis täällä  :saturnus: aiheessa hillun, no noiden nikin  :ceres: pohdintojen takia tietysti :coolsmiley: sori jos meni ohi aiheen - En siis sitten tiedä mikä rooli  :saturnus: :aspect_squ: tulee tänä vuonna mun kartalla olemaan vai jääkö se tuon  :ceres: varjoon.


Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: Kuuhilda - 11.01.2023 02:19:53
Juu, tuo, nikki mykistää ja antaa niin paljon ihmeteltävää, että joskus vastaus jää sille matkalle  :laugh:

Toistaiseksi jäin luupittamaan vain sitä, että tuo kuvaus  :aurinko:  :aspect_opp: Panacea tuo ikävästi mieleen hampaat. Joita myös  :saturnus: osoittelee  :laugh:

"Something used to solve all problems"

Kävin Wikipediassa kurkkamaassa Panacean mytologiaa, ja myös tuo liitetään häneen. Resonoi. Mahtaa olla myös yksi asia jonka kanssa kamppailen...että en edes yrittäisi moista.

Ja tuokin Asklepius.

Ja ajatuksiin vilahtaa näistä molemmista yrttilääkintä. Kiinnostaa paljon, ja jonkin verran asiaan perehtynyt, mutta jokohan jo ihan tosissaan ja enemmänkin?
Oisko se se päävaiva?

Jaa.... kuitenkii astuu hevonen (taas) jalkaterälle ja klemputan monta viikkoa...pysty mitään tekemään niin sukeltelen sitten vaan nikin avaamiin mielenkiintoisiin astrologisiin näkemyksiin  :D

Mää jo aiemmin kattelin tuota Ap:ta, että näyttäskönää tosiaan parisuhteelta  :juno: ineen kaikkineen, saappa nähä, saappa nähä. Voi kai tuo olla oikeusjuttuja ja vihamiehiäkin edelleen  :uglystupid2:

Ai niin kun meillä oli tuo  :kuu: :aspect_con:  :vertex: kimppa tuolla.

En mää sentis kakkuja ala leikata...en, vaikka haluaisinkin. Oon ymmärtäny että moisessa vankilassa voin pahoin, sinne mun ei pidä vapaaehtoisesti mennä.

Miäs olis  :aurinko:  :rapu: , jotta itsenäisyyteen saattaapi jokunen asiankohta liittyä.

Noh, niin tai näin, niin joku pitkällinen asiaintola tästä varmasti kehkeytyy, kun  :saturnus: on perustuksina.

Joskus alkanu suhde, joskus sinkkuus, joskus tietynlainen erakoituminen tai uudenlainen suhtautuminen.

Toki tässä on nyt sellaistakin meininkiä, että olis töitä, suhteita, sopimuksia, yhteistyökumppaneita ja kaikkea sitä sellaista.
 :juno:  :vaaka:  :saturnus: saattas olla oikein hyväksi tuollaisellekin osastolle.

Jaa, ja entäs jos mulle iskeekin 40 kriisi? Mitähän se pitäis sisällään semmonen?

Sitten tarvittis tehdä elämäntaparemontti.  :saturnus: on paras kaveri siihen kyllä.
Ehkä 40 kriisi vois hyvinkin olla pysyvä elämäntapojen muutos?
Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: nikki - 15.01.2023 17:44:27
Elämäntapamuutos..
Piti katsomani etymologian kautta sana lifestyle
ja jonku psykologin mukaan se on omaksuttu / muodostunut varhaislapsuudessa olemukseen.
Mutta siis se ei ollut pointti,
vaan yllättäen siinä alla oli sana forty  :angel:
joka lukuna esiintyy paljonkin raamatussa (alotat sen 40 päivän paaston ihan ekana,  :ceres:, ja henkisen samalla  :saturnus: )
mutta siis siellä oli mielenkiintoinen sana maturity eli kypsyys, täysi-ikäisyys, erääntymispäivä / -aika
että silloin sitten viimeistään, parasta ennen, aikuisten oikeesti.

https://www.etymonline.com/search?q=lifestyle (https://www.etymonline.com/search?q=lifestyle)

Sitten mä luin Liz Greenen Saturn, A New Look at an Old Devil -kirjasta kohtaa  :saturnus: /  :jupiter:
kontakteista, että, mitenkä sen nyt lyhyen lukemisen selittäs, ytimen,
 että ihmisen ei pitäisi tavallaan rangaista itseään masennukseen asti  :saturnus: rutiineilla, syödä elääkseen ja elää syödäkseen jne,
vaan löytää myös  :jupiter: :n usko ja luottamus, toteuttaa omia idealistisia haaveitaan, tehdä niistä  :saturnus: konkreettisia.

Että oisko se niin, että siihen elämäntapamuutokseen tarviis paitsi sitä  :saturnus: :n henkistä selkärankaa (kypsyyttä)
myös  :jupiter: :n joviaalia asennetta ja uskoa tulevaisuuteen.
Josko se  :jupiter: auttais asettamaan päämäärän sille muutokselle.
Ja jos se elämäntapa on omaksuttu joltain osin omilta vanhemmilta lapsuudessa,
niin vois katsoa taaksepäin ja tiedostaa mikä siinä on hyvää,
mikä karsittavaa muutoksen myötä,
sitten tarkastelis omaa vanhemmuuttaan ja miettis mitä lapsilleen välittää eteenpäin elämäntavoillaan,
ja jos tekee muutosta, senkin mahdollisuus välittyy jälkipolville.
Että ei tarvitse kangistua kaavoihin.

Siiten mä katoin Ageharmonics karttaa, jonka syntyperiaatetta en ole oikein sisäistänyt, enkä muutenkaan.
Huomasin vaan, että syntymäpäivän aikaan siinä on kaikki akselit yhtenä, eli esim  :askendentti: ja DC sama aste,  :kuunsolmu: :t samassa, DC -IC JNE.
En ole perehtynyt sen tulkintaan,
mutta huomasin omalta forty harmoniakartalta, että  :saturnus: korostui olemalla samassa asteessa  :askendentti: /DC kanssa,
ja mietin, jotta mitä silloin, niin vanha isähän se siinä äidin kuoleman jälkeen huolehdittavana, (natal  :saturnus: Alasolmu , my duty)
ja MYÖS sitä  :saturnus: perintöä itelleni jättämässä,
jotakin mitä itse jätän sitten lapsenlapselleni, jolla on  :saturnus: :vesimies:  :aspect_con: omani.
Yhteisöllistä vastuuta. Lapsella on  :saturnus: :vesimies: :aspect_sex: :chiron: :oinas: ja oma  :uranus:  :ceres:  :neitsyt: tulee yodin kärjeksi.
Outo mammukka-äiti..hillitsee äkkipikaisuutta ja puhaltaa pipit poies.

Että se  :saturnus: kypsyttää.
Kriisi oli mahdollisuus.
Ja maailmankaikkeus järjestää kypsyyskokeita.
Ja sitten tulee se  :uranus: :n puolitus seuraavaksi, että oisko vielä eräpäivän jälkeen muutosmahiksia, 42-vee?
Ja sitten tulee  :chiron: :n paluu 50-vuotiaana, joka testaa ootko saamapuolella vai maksumiehenä elämän tantereella..
miten oot leiviskäs hoitanu..
 :chiron: :n rata nimenomaan liikkuu noitten kahden välissä,  :saturnus: /  :uranus:.
muistaakseni.... :angel:

 :kuu: kulkee  :skorpioni::n alkuasteilla ja  :aspect_con: sun  :saturnus: Kuuhilda,
ajoitus ennen kaikkea  :smitten:Otsikko: Vs: saturnuksen transiitit
Kirjoitti: meryem - 29.06.2023 22:36:53
Tulipa Virpi Karjalaisen  :saturnus: blogiteksti hyvään aikaan

muistin, että ainiin, tällaista on kun tr.  :saturnus: :aspect_squ: rx stelliumia.

Se on mennyt mun natal  :vesta: ohi, nuotio on vaan haipuva musta hiillos. Seuraavat kaksi vuotta mennään  :saturnus: tahdissa. Ehkä etsimässä uutta kipinää?

Mutta en ole sitä mieltä, että  :saturnus: on vain pahis. Kun mun kartalla oli tr.  :saturnus: :aspect_con: rx  :jupiter: 6. huoneessa sain hienon työmahdollisuuden, joka on kantanut tähän päivään asti. Siinä sain opetella hyvällä tavalla  :saturnus: 6. huoneessa rutiineja ja velvollisuuksia. Se oli hienoa, jonkinlainen palkinto kai aikaisemmasta työstä (opiskelusta) kun tuollaisen tilaisuuden sain.

Mun parisuhde kesti  :saturnus: 7. huoneessa. Viime aikoina tr.  :saturnus: on ollut MC:llä ja 10. huoneessa ja kyllä töissä on ollut raskasta! Sekä henkisesti että fyysisesti. Mitään keventäviä aspekteja ei nyt 10. huoneeseen ole, että vielä jonkin aikaa pitäisi jaksaa.

Kypsytellään tässä nyt sitten pari vuotta ja katsotaan mitä tuo  :uranus: :n puolitus tuo. Ehkä siihen mennessä jotain suuntaa on jo selvillä. Katsotaan sitten mitä  :saturnus: neliöiden jälkeen on jäljellä. Se mikä sitten on jäljellä se pitää.