Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: You are God also.  (Luettu 3317 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Theus
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 406


Immortal


Profiili
« : 19.10.2009 16:00:35 »

Mielestäni toistaiseksi viisain löytämäni netti-oraakkeli.

Enjoy  smitten

http://www.youaregodalso.com/fi
tallennettu

VAAKA-RAPU

MC harka 
AC leijona

Storia d"amore

www.myspace.com/theusmyspace
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 19.10.2009 16:43:50 »

mm

38. Mielikuvituksessasi, luo kaikkein suurin unelmasi. Voitko antaa sen tulla todeksi?
Jumalallinen mielikuvitus on luomisesi leikkikenttä. Paikka, jossa leikit potentiaaleilla ja valitset mitkä tuot todellisuuteesi. Paikka, jossa Luojat voivat todella luoda. Miksi rajoittaa mielikuvitustansa? Miksi et kuvittelisi kaikkein suurinta, tyrmäävintä ja ilontäyteistä unelmaasi ja hengittäisi sen olemukseesi?

Mielikuvitus ei ole samaa kuin visualisointi. Kun visualisoit, se on mentaalinen prosessi jonka kanssa sinun täytyy työskennellä. Mielikuvituksessasi annat itsellesi luvan kokea sen mitä kuvittelet, annat sen liikkua olemuksessasi kuin päiväunen. Mielikuvituksessasi olet turvassa, vapaa - ja siitä tulee todellista jos sallit näin tapahtua.

tuli 2 kertaa


28. Mitä valitsisit jos voisit saada ENEMMÄN kuin juuri tarpeeksi.
Tyydytkö siihen että elämässäsi on "juuri tarpeeksi" rakkautta. "Juuri tarpeeksi" rahaa tullaksesi toimeen? "Juuri tarpeeksi" onnellisuutta jaksaaksesi taas yhden päivän? "Juuri tarpeeksi" elämää välttääksesi kuoleman? "Juuri tarpeeksi" vapautta ettet menettäisi järkeäsi? Miksi? Entä jos valitsisit rajoittamattoman kokemuksen Elämästä sen sijaan että tyydyt vain selviämään?

Elät äärettömässä Universumissa. Valitsemalla vähemmän itsellesi ei luo enemmän muille. Itseasiassa se luo puutteen energiaa kaikille. Mitä jos antaisit itsesi saada enemmän rakkautta kuin osaisit edes kuvitella? Enemmän vapautta mitä olisit edes ajatellut olevan mahdollista? Enemmän runsautta kuin mikä näyttäisi olevan kohtuullista? Enemmän iloa mitä pystyt hallitsemaan? Valitsisitko, voisitko valita tämän itsellesi?

33. Mikä valinta olisi HAUSKA?
Kenties elämän tarkoituksena on olla hauskaa. Kenties tämä Maa on itseasiassa Jumalan leikkikenttä. Kenties olet vapaa tekemään hauskoja valintoja nyt. Onnellisia valintoja, hölmöjä valintoja, ilon täyttämiä valintoja.

Voitko antaa itsesi yksinkertaisesti pitää hauskaa elämässäsi? Voitko antaa itsellesi luvan päättää työ elämässäsi ja sen sijaan leikkiä?

Työ ei ole työtä jos se on jotain mitä rakastat. Miksi et tekisi jotain mikä saa sinut hymyilemään?
« Viimeksi muokattu: 19.10.2009 17:23:54 kirjoittanut ^Dziewanna^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #2 : 20.10.2009 16:03:17 »

Kiitos Ihanast' linkist', Theus  smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: