Sivuja: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 104
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Sanomaa enkeleiltä. Kysy niin sinulle vastataan...  (Luettu 652785 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
inkivääri
Vieras
« Vastaus #645 : 20.07.2006 20:42:59 »

Hei!
Noukkisitko minullekin kortin...
Kysyn ihan omassa mielessäni erästä asiaa...
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #646 : 21.07.2006 13:27:56 »

Saisinko enkelikortin? Kiitos nostajalle Smiley

Sudenmarja, sinulle tuli kortti:

ROMANSSI

Enkelit osoittavat sinulle ja auttavat sinua romanssin tarpeissasi. Pyydä ja hyväksy enkelten apu rakkauselämässäsi.

Tämä kortti osoittaa, että enkelisi ovat kuulleet sinun romanssin pyyntösi. He ilmoittavat huomioineensa sinun sydämesi rakkauden kaipuun. He ovat vastaanottaneet ja vastaavat pyyntöösi.

Nyt siis työskentelet yhteydessä enkelten kanssa tuodaksesi esiin romanssin jota etsit. Enkelit ohjaavat sinua erityisin tavoin varmistaakseen, että he toteuttavat toiveesi. Esimerkiksi, saatat saada voimakkaan tarpeen/tuntemuksen ajaaksesi johonkin tiettyyn paikkaan, ja saatat tavata ihanan kumppanin kun saavut määränpäähän. Enkeleiden ohjaus saattaa pyytää sinua liittymään/osallistumaan johonkin itsesi kehittämisen toimintaan, liittyen liikuntaan, ravitsemukseen,  tai itseapu seminaareihin yms. Seuraa tätä johdatusta ja löydät romanssin jota etsit.



 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #647 : 21.07.2006 13:29:19 »

Hei Rakkauden enkeli! Jos jaksat, viitsitkö nostaa minulle kortin. Haluaisin tietää mitä opintoalaa minun pitäisi lähteä opiskelemaan (2 vaihtoehtoa mielessä), jotta pääsisin tavoitteeseeni parhaiten?

Ebenia, sinulle tuli kortti:

VOIMA

Anna lupa itsellesi ilmentää voimasi. Voimakkaana olo on turvallista sinulle, tietäen, että ilmennät voimaasi rakkaudella.

Sinulla on koko Luojasi voima sisälläsi! Koko Jumalallisen rakkauden voima, viisaus ja älykkyys on sinun ulottuvillasi. Sinulla on henkinen voima nähdä enkelit ja tulevaisuus. Sinulla on älyllinen voima, "päästä käsiksi" Yhden Mielen (Minä olen) viisauteen. Sinulla on tunteellinen voima, olla empaattinen muille, ja psyykkinen voima joka on todella rajaton.

Enkelit pyytävät sinua antamaan heille kaikki pelkosi, joita tunnet voimakkaana olemista kohtaan. Enkelisi näkevät hiljaisen ja kauniin puolen todellisesta voimastasi, juontaen/tullen ainoasta todellisesta voimasta universumissa: Jumalallisesta rakkaudesta. Anna itsesi loistaa tätä säteilevää rakkautta, että todellinen voimasi voi säteillä maailmaan ihmeitä tekevällä tavalla.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #648 : 21.07.2006 13:30:59 »

Nostaisitko minulle kortin kysymykseen pitäisikö minun lisäopiskella...Kiitos

Sirpapa, sinulle tuli kortti:

HARMONIA

Ristiriita/selkkaus on päättynyt/ratkaistu tilanteessa joka huolestutti ja vaivasi sinua. Tiedä, että ansaitset tämän rauhan ja onnen, ja hyväksy se suosiolla.

Rakastettu Jumalan lapsi, sinä olet rauhan rakastaja sydämeltäsi. Tämä kortti tulee sinulle merkkinä uudesta harmoniasta, joka valkenee sinulle. Päästä irti tilanteen näkemisestä mutkikkaana, ja näe itsesi ja toiset suojelusenkeliesi silmien läpi. Tällä tavalla, katsot ohi pinnan ja näet kauneuden ja valon joka ikuisesti loistaa kaikissa.

Muuttamalla katsantokantaasi enkelimäiseen perspektiiviin, sinusta tulee maallinen "enkeli". Ylläpitämällä ylevää, kohonnutta katsantokantaa, "kipinöivät"  kaikki ihmissuhteesi parempaan suuntaan ihmeellisesti. Ristiriidat, selkkaukset putoavat pois, paljastaen puhtaan ja uuden totuuden kaikista ja kaikesta.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #649 : 21.07.2006 13:32:35 »

Hei!
Noukkisitko minullekin kortin...
Kysyn ihan omassa mielessäni erästä asiaa...


Inkivääri, sinulle tuli kortti:

UUSI ALKU

Puhdas "sivu" esiintuodaan sinulle, kun nyt kohtaat tuoreita mahdollisuuksia ja uusia kokemuksia.

Syleile, hyväksy uusi elämääsi. Mukaanlukien uudet mahdollisuudet, ihmiset ja projektit. Enkelit tietävät, että muutos voi olla pelottavaa, joten he ympäröivät sinut rakkauden energialla. Kutsu heitä milloin tahansa pelkäät kohdata uusia tilanteita. He vahvistavat luottamustasi ja energiaa, jotta voit nauttia uusista aluistasi.

Joskus pidämme kiinni rutiineista, vain koska ne ovat tuttuja ja turvallisia. Tämän kortin valikoitumisella, enkelit pyytävät sinua olemaan avoin uusille asioille ja niiden lähestymiselle elämääsi. Ehkä nämä tilanteet opettavat sinulle uuden katsantokannan asioihin. Tai ehkä, ne kannustavat sinua oppimaan uusia taitoja/asioita. Mitä tahansa uusi alku onkaan sinulle, anna itsesi olla joustava tuoreille olosuhteille. Me opimme itsestämme uusien kokemusten kautta.


 smitten angel
tallennettu
Sirpapa
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 66


Profiili
« Vastaus #650 : 21.07.2006 14:52:51 »

Kiitos hienosta kortista. Saman suuntainen vastaus kuin Tarot-korteilla. Vahvistit päätöistä. Kiitos.
tallennettu

Tuli hevonen
Valkoinen sähköinen peili
Neitsyt - Neitsyt
Kuu Jousimies
Satu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 273



Profiili
« Vastaus #651 : 21.07.2006 17:24:59 »

Moi Rakkauden Enkeli!

Taas tartteisin apuasi: on tapahtunut ihan liikaa kaikkea lyhyessä ajassa ja olen ihan solmussa...  Huh

Nostaisitko mulle siis kortin - pliis?  smitten
tallennettu

Jokainen päivä on lahja... käytä ne hyvin!
höyhen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 87


Järki tietää, sydän tuntee


Profiili
« Vastaus #652 : 22.07.2006 19:45:07 »

auttaisitko ja nostaisit minulle enkelikortin?elämä ja sydän sekaisin...kiitos...kiitos.
tallennettu
Jinx
Vieras
« Vastaus #653 : 22.07.2006 23:10:23 »

Nyt enkelikortti kertomaan, onnistuuko yritykseni tällä kertaa?!?  idiot2

Kiitos!  smitten

JINX
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #654 : 23.07.2006 13:08:25 »

Moi Rakkauden Enkeli!

Taas tartteisin apuasi: on tapahtunut ihan liikaa kaikkea lyhyessä ajassa ja olen ihan solmussa...  Huh

Nostaisitko mulle siis kortin - pliis?  smitten

Satusko, sinulle tuli kortti:

LUOTTAMUS:

Luota itseesi ja usko, että Jumala ja enkelit ovat kanssasi. Pyydä heitä auttamaan sinua pääsemään irti peloistasi, jotka estävät sinua uskomasta "täysillä".

Enkelisi tietävät, että olet aikaisemmin pettynyt/kohdannut pettymyksiä. Nämä kokemukset ovat saattaneet heikentää uskoasi itseesi, toisiin ihmisiin tai jopa Jumalaan. Jokatapauksessa, enkelit muistuttavat sinua uskon tärkeydestä.

Tämän kortin valikoitumisella, enkelit ilmoittavat itseensä uskomisen tärkeydestä. He tietävät, että sinä, kuten kuka tahansa on tehnyt virheitä menneisyydessä. Jokatapauksessa, nämä virheet eivät ole erkaannuttaneet sinua todellisesta itsestäsi. Sinulla on edelleen kaikkialla läsnä oleva Jumala sisälläsi, ja Jumala on erehtymätön. Enkelit pyytävät sinua uskomaan Jumalaan ja uskomaan heihin. He auttavat sinua uskomaan itseesi.


 smitten angel

tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #655 : 23.07.2006 13:10:42 »


   smitten smitten smitten

Hei Rakkauden enkeli! Saisiko Sinua vaivata vielä yhdellä kysymyksellä? Tiedän, että rukoukseni on kuultu. Odottavan aika vain on pitkä. Kysymys on: jääkö elämääni nykyinen rakkauden kohde ja kumppanuus hänen kanssaan vai tuleeko minulle uusi.

    smitten  Lämmöllä Evea

Evea, sinulle tuli kortti:

PARANTAMINEN:

Tilanne joka on aiheuttanut sinulle huolta/päänvaivaa on paranemaan päin.
Olet luontainen parantaja, ja sinun parantavat ajatuksesi ovat nyt saaneet muodon.

Joskus tilanne ei voi parantua, ennenkuin vapautat "päästät irti" jostain haasteesta/vaikeudesta täydellisesti, jotta parantava valo voi astua siihen. Sinun murheesi ovat pian ohi, koska tämä kortti todistaa, että parantuminen on tapatunut. Huomataksesi/tajutaksesi tämän parantumisen, sinun täytyy ensin lopettaa keskittyminen siihen mikä on "väärin" tai "pielessä" ja sen sijaan vakuuttua että: Kaikki on Jumalallista ja täydellisessä järjestyksessä juuri nyt.

Sinulla on luontainen parantamisen lahja/kyky, ja tämä kortti pyytää sinua luottamaan siihen, että Jumala työskentelee kauttasi, voit tehdä työtä maallisena parantavana "enkelinä". Kohdista rakkauden ajatuksia mihin tahansa asiaan joka tarvitsee parantamista/parantumista. Kuvittele, visualisoi tilanne/asia jo parantuneena. Sitten, kiitä Jumalaa tästä parantumisesta, ja anna/vapauta asia enkelten hoidettavaksi. Parantamisen lahjasi ja työsi koskettavat ja vaikuttavat monen elämään.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #656 : 23.07.2006 13:13:43 »

auttaisitko ja nostaisit minulle enkelikortin?elämä ja sydän sekaisin...kiitos...kiitos.

Höyhen, sinulle tuli kortti:

SIUNAUKSET

Jumala ja enkelit auttavat sinua juuri nyt. Pyydä jatkossakin heidän apuaan. Hyväksy apu, kun se tulee (kuten se aina tulee).

Enkelit haluavat sinun tietävän, että sinulla on erityinen siunaus ympärilläsi juuri nyt. Ehkä olet viime aikoina kokenut/kohdannut haasteita ja vastoinkäymisiä, tai pyytänyt lisäapua. Miten asia olikaan, enkelit ympäröivät sinua nyt suuremmalla Jumalallisella rakkaudella mitä koskaan aikaisemmin. Antaen sinulle lisää rakkautta ja valoa.

Joskus sinusta voi tuntua kuin Jumala ja enkelit olisivat hylänneet sinut. Tämä kortti muistuttaa sinulle, että he eivät ole kadonneet ja että he eivät voi, eivätkä halua jättää sinua ikinä. Vain pelkomme tekee meistä sokeita ja kuuroja enkelten läsnäololle. Kuitenkin, enkelisi voivat voivat poistaa pelkosi, jos pyydät ja annat heidän tehdä niin. Sinä olet todella siunattu, Jumalan ja enkelten rakastama. He rakastavat sinua erittäin, erittäin paljon.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #657 : 23.07.2006 13:15:51 »

Nyt enkelikortti kertomaan, onnistuuko yritykseni tällä kertaa?!?  idiot2

Kiitos!  smitten

JINX


Jinx, sinulle tuli kortti:

TASAPAINO

Ovatko aikataulusi keikahtaneet/pettäneet viime aikoina? Pidä huoli, että sinulla säilyy tasapaino työn, vapaa-ajan, henkisyyden, liikunnan, opiskelun ja ihmissuhteiden välillä .

Enkelit tietävät, että sinä olet kiireinen monine maallisine velvollisuuksinesi. He haluavat auttaa sinua velvollisuuksissasi tasapainon avulla. Milloin tahansa aikataulumme tulevat kohtuuttomiksi/epäsuhtaisiksi, energiamme laskee. Madaltunut energia aiheuttaa illuusion, että ei ole tarpeeksi aikaa, tunteja päivässä. Josta seuraa virheellinen käsitys ajan rajallisuudesta.

Sinun enkelisi pyytävät sinua lisäämään säännöllisen/sopivan "annoksen" meditaatiota, liikuntaa ja vapaa-aikaa päiviisi. He tietävät, että tasapainoittamalla elämäsi työn, vapaa-ajan, henkisyyden, liikunnan ja ihmissuhteiden välillä auttavat sinua kasvamaan ja tuntemaan iloa. Jos tunnet itsesi rasittuneeksi kaikkien velvollisuuksien keskellä, älä epäröi pyytää Jumalaa ja enkeleitäsi nostaa taakkaa harteiltasi.


 smitten angel
tallennettu
enska
Vieras
« Vastaus #658 : 23.07.2006 13:21:21 »

Hei Rakkauden enkeli!
Mielessäni kysyn hiljaa eräästä toiveestani,
joko sen olisi aika toteutua?
Millaisen kortin näet tähän tilanteeseeni?
Kiitoksia vastauksestasi etukäteen  angel angel angel
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6583


Profiili WWW
« Vastaus #659 : 23.07.2006 13:38:41 »

uusi tuttavuus ja uteliaisuus..
mitä enkelit kihertää pilven reunalla..?
tallennettu
Sivuja: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 104
  Tulostusversio  
 
Siirry: