Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 14.11.2014 18:01:29
Ryömin jostai laitoksesta pihalle, oli satanut lunta joka oli kyllä sulamassa. Valtava vesiputous oli jäätynyt paikoilleen, kävelin sen alta ihailemaan näkyä, jääkiteet kimalsivat ja osa oli upeita sinisiä kiteitä! Olin niin liikuttunut siitä kauneudesta että tirautin muutaman kyyneleen ja toivoin ettei putous sulisi koskaan.

Että mitähä?
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Miksi ullakko pelottaa?? : 09.11.2014 00:01:08
Sama juttu, käsiteltävää olisi kyllä. Että varmaan tuossa tulkinnassa voi olla pointti.
3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Miksi ullakko pelottaa?? : 07.11.2014 23:06:37
Mä myös saatan taistella sitä vastaan ihan kunnolla. Mikä ihme se voi olla, näkymätön paha.
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Miksi ullakko pelottaa?? : 07.11.2014 15:08:13
No ei luettu  Grin Ja eikö ne useimmiten piileksi komeroissa ja kellareissa.
5  Muita keskusteluaiheita / Unet / Miksi ullakko pelottaa?? : 07.11.2014 14:59:45
Osaako joku sanoa mikä voisi olla syynä ajoittain toistuviin talouniin joissa ullakko/vintti esiintyy aina jonkinlaisena pahan asuinsijana? Siis ullakolla on aina jokin selittämätön paha, demoni tai vastaava näkymätön kammotus joka pelottaa ja ahdistaa unessa. Jos talo merkitsee minua itseäni ja ullakko henkistä kehitystä ja yli-minää miksi koen ullakon niin pelottavana? Henkimaailma ei valvetilassa pelota ollenkaan ja demoneihin en edes usko. Taas edellisyönä olin talossa joka oli hylätty 70-luvulla (?). Kaikki tavarat ja jopa ruuat olivat paikoillaan pölyttyneinä, vanhassa televisiossa pyöri lastenohjelma yksinään. Talo oli jonkinlainen leirikoulu tms. Löysin rappuset ja pelottavan ullakon oven ja sanoin muille että tuonne ei sitten mennä ollenkaan, sieltä kaikki sai alkunsakin.. Vinteissä on jotain inhottavaa kyllä muutenkin minusta  idiot2
6  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vauva : 25.10.2014 09:01:49
Sarjassamme vauvaunet. Kolmas viikon sisään ja huomattavan selkeä uni tällä kertaa. Olin yllättäen raskaana, maha oli pieni mutta lapsi tuntui siellä selvästi ihon läpi, vauvan kasvot erityisesti. Olin tosi onnellinen lapsesta, Yhtäkkiä vauva oli tullut hetkeksi pois vatsasta ja oli sylissäni, sitä ihailtiin mieheni kanssa että voi kun se on ihana ja tunsin niitä sellaisia voimakkaita äidinrakkaustunteita. Vauva katsoi suoraan kohti ja sillä oli valtavat kirkkaansiniset silmät. No vauvan piti mennä vielä takaisin vatsaan koska ei ihan ollut vielä valmis syntymään. Unessa oli sellainen kiirefiilis kun mulla oli lapsivettä vatsassa tosi vähän ja luin että lapsiveden tarkoitus on suojata lasta kolhuilta ja pitää sen silmät kiinni vatsassa. Tunsin vatsan läpi vauvan kiivaat sydämenlyönnit,vertasin omaani mikä oli rauhallisempi. Tajusin että en mä uskalla mennä töihin tällä vatsalla kun siellä voi tulla mahaan kolhuja ja saanko mä nostellakaan enää. Heräsin välillä ja kun nukahdin uni jatkui ja yritin soittaa toihin etten voi tulla ja sitten terkkariin varatakseni aikaa, mietin että eikö raskaanaolevat ole kaikissa testeissä käyneet normaalisti moneen kertaan ja mulla jo raskaus loppusuoralla. Vauvakuumetta mulla ei todellakaan ole. Ajatuksia?
Sivuja: [1]