Sivuja: 1 ... 3 4 [5]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ajatuksia ja kokemuksia seksuaalivähemmistöistä  (Luettu 32159 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1333



Profiili
« Vastaus #60 : 10.06.2013 12:47:22 »

Ai kun tuli hyvä mieli. Oikeesti eriävillä mielipiteillä saatu mainio keskustelu aikaan.
Hyvä me kaikki!  smitten
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
nousukuu
Astro-nauttija
****
Viestejä: 841


Profiili
« Vastaus #61 : 13.06.2013 18:58:20 »

liittyen Venäjään

Ja Kreikassa näköjään myös:

http://www.2ndcouncilhouse.co.uk/blog/2013/06/05/and-then-they-came-for-the-trans-people/   Angry Angry Angry

"On the 30th of May, the Greek authorities stepped up their cleansing of the streets of the undesirables. --

Greek citizens, drugs users, homeless people and women working in the sex industry, have also been targeted under these sweeps --

On the 30th of May, a new group of undesirables was identified.  Trans gender people. --

In May, the official broadcast to publicise Athens Pride was banned as it included a lesbian kiss, while in Thessaloniki, the  Metropolitan of the Greek Orthodox Church described Pride as an “unholy and unnatural event”, urging citizens not to take their children and indicating that he would like to see the event shut down. --"
tallennettu
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #62 : 14.06.2013 15:12:04 »

Että Aatu-setää mukaillen, vaikeina aikoina pitää aina etsiä jokin vähemmistö sormella osoiteltavaksi ettei joku vahingossakaan erehdy kiinnittämään huomiota oikeisiin ongelmiin (kuten korruptioon ja päättäjien hämäräbisneksiin, kuten myös täällä meillä... :Smiley)
tallennettu
Thuileann
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 221



Profiili
« Vastaus #63 : 16.06.2013 14:29:06 »

Tällä palstalla on fiksuja ihmisiä, jotka antavat ihmisten olla mitä ovat, olivatpa he itse mitä mieltä tahansa. Mutta se ei kiellä sitä, etteikö Suomessakin olisi niitä ihmisiä, joiden viha homoja, naisia, lapsia, tummaihoisempia kohtaan on niin suuri, ettei hän sitä väkivallalla purkaisi itsestään.

Sivukysymys, joka on hiukka off topic ja varmaan avaa aika matolaatikon, mutta aivan pakko se on kysyä:

Miksi ei mainittu valkoista heteromiestä tuossa listassa? Ihan kuin he eivät kohtaisi vihaa ja väkivaltaa, ja kyllä, sitä kohdistavat heihin muutkin kuin toiset valkoiset miehet - esimerkiksi, itse henk.kohtaisesti tunnen väkivaltaisia naisia, joiden puolisot hädin tuskin kehtaavat lähteä tai pyytää apua, ja tällaisesta tilanteesta lähteneet miehet ovat saaneet inhottavan hylkääjän maineen. Mitä tulikaan juuri sanottua vaikenemisen voimasta?  Huh

Pointtinani ihan se, että ei enemmistön edustajienkaan ongelmille pidä mielestäni viitata kintaalla, vaan ajatella tavoitteeksi ihmisoikeuksien toteutuminen ihan kaikkialla.

No minä puhun lähinnä feministinäkökulmasta, niin nostan aina mielelläni esille naisten, lasten ja seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ongelmat. Mutta ihan totta on että nämä ei ole VAIN em. ryhmien ongelmia vaan ne koskee myös niitä valkoisia heteromiehiäkin, kyllä siellä on kova kuri siitä että mitä mies saa olla ja mitä se ei saa olla.

Pointti se, että ei kukaan ole tästä vallankäytöstä ulkopuolella. Sellaista ihmistä ei olekaan, joka ei joskus ole törmännyt normeihin ja tuumannut, että ei halua/pysty täyttämään niitä, ja sitten joko itsensä raastanut rikki siitä asiasta tai antanut asian olla hyväksymällä erilaisuutensa. Ja aina löytyy jostain joku, jolla on ongelma sen erilaisuuden kanssa, kun pelkää sitä niin kovasti, ehkä hänelle on opetettu kapeammat rajat kuin sille toiselle, rehellisesti erilaiselle. Siinä on peruskonflikti josta ei päästä pois, ellei molemmat osapuolet ole valmiita muuttumaan itse, esim. hyväksymään toisen näkökulman ja kunnioittamaan sitä.
tallennettu
Thuileann
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 221



Profiili
« Vastaus #64 : 16.06.2013 14:32:28 »

Tämä Facebookin Idealist-ryhmästä:

Our current system is built on fear and punishment. It's this fear that keeps the system in place; it's self protective.

• If you don't have a job, you'll be destitute: Be afraid.
• If you question your orders, you'll be jobless: Be afraid.
• If you question the system, you'll be ostracized: Be afraid.
• If you go against the system, you'll be punished: Be afraid.
• If your government doesn't protect you, you'll be abused and killed by invaders: Be afraid.

Is a system based on fear the best we can do? Wouldn't a truly "good" system be kept in place by its virtues, not by tactics of fear, intimidation, and punishment?

Minusta tässä on hieno pähkinänkuori nykysysteemistä ja vallankäytöstä, joka koskee meitä kaikkia. Tuohon vois lisätä vielä sen, että "jos olet erilainen, sinua tullaan sorsimaan: PELKÄÄ." Mutta kuten kaikki noista ylläolevista väitteistä, se on illusitorinen pelko; aina löytyy joku joka ymmärtää ja ottaa mukaan siitä huolimatta, että olet erilainen, ajattelet eri tavalla, tai muuten menet "systeemiä" vastaan.
tallennettu
nousukuu
Astro-nauttija
****
Viestejä: 841


Profiili
« Vastaus #65 : 26.06.2013 17:52:34 »

Helsinki Pride -viikon varjolla spämmään tänne tällaisen linkin. Siellähän on nyt niitä kaikenlaisia tapahtumia koko viikon, mm. keskustelutilaisuuksia. Itse en ole ollut enkä menossa tänä vuonna. Onneksi näitä tulee netin välityksellä.

Minusta Hki Priden parhainta antia ovatkin juuri nämä keskustelutilaisuudet. Smiley

Tässä tilaisuudessa on paljon järjestöihmisiä äänessä. Cheesy  Hyvää juttua kaikin puolin, ja vetäjä osaa asiansa, mikä ei nykypäivänä ole lainkaan itsestäänselvyys.

http://lepakkolaakso.net/teema/mita-parannuksia-haluamme-avioliittolain-jalkeen?aid=9979
tallennettu
nousukuu
Astro-nauttija
****
Viestejä: 841


Profiili
« Vastaus #66 : 11.09.2013 14:00:22 »

Hyvää homosaatiota! Cheesy

Eve Mantu: Saako homo olla?
http://areena.yle.fi/radio/1979086
tallennettu
Sivuja: 1 ... 3 4 [5]
  Tulostusversio  
 
Siirry: