Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mitä tarkoittaa Jumalan sormi-niminen aspekti syntymäkartalla?  (Luettu 5916 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sateen lapsi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1



Profiili
« : 10.04.2011 20:55:50 »

Hei Astrolaiset,

Osaako joku kertoa tarkemmin mitä tarkoittaa Jumalan sormi-niminen aspekti. Se nimittäin löytyy syntymäkartaltani ja olisi kiehtovaa kuulla siitä enemmän. Osaako joku tulkita?
Kiitos ja kumarrus Smiley
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6585


Profiili WWW
« Vastaus #1 : 10.04.2011 23:02:59 »

Aloitapa vaikka tästä.
http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=9813.0

Sitten pistät tuonne Haku -laatikkoon sanan jumalan sormi niin se osottaa sormella sulle kolme sivullista erilaisia topikkeja, joissa on mainittu sana jumalan sormi tai yod.
Eiköhän sieltä jotakin kiehtovaakin löydy. Smiley
tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #2 : 30.04.2011 22:32:16 »


Tervetuloa todella harvojen ja valittujen joukkoon omistamaan tällainen aspekti kartallasi. Kuten kuvion nimikin jo kertoo kysymys ei ole ihan pikku jutusta. Jumalan sormi eli ”JOD” syntyy kun yksi planeetta muodostaa kahden muun kanssa 150 asteen kvinkunssi-aspektin ja nämä kaksi keskenään sekstiili-aspektin. Kvinkunssit ovat voimakkaita alitajunnan kautta vaikuttavia kulmia, joiden tiedostaminen ei ole lainkaan helppoa. Siksi tämän kuvion tulkinta on myös minulle melkoinen haaste. Ideana on kuitenkin se, että sinulla on voimakas alitajuinen tarve ellei suorastaan sisäinen vaatimus tehdä tässä elämässä muutamia hyvin merkittäviä ratkaisuja ilman että pystyt antamaan päätöksillesi mitään järjellistä selitystä. Elämäsi kulkee vääjäämättä johonkin tiettyyn suuntaan, josta voit tulla hiukan enemmän tietoiseksi lukemalla seuraavat tulkinnat Jodin muodostavista yksittäisistä aspekteista. Itse pidän tätä kuviota arvokkaana kunniatehtävänä, jonka toteuttamisesta jokainen tulee saamaan runsaan korvauksen. Rohkeutta tässä kyllä kysytään runsain mitoin samoin kuin henkistä kypsyyttäkin. Lue seuraavat tulkinnat mahdollisimman keskittyneesti ja koeta saada vaikka meditoimalla itsellesi visio siitä mistä tässä sinun kohdallasi on kysymys, sillä tämä tehtävä ei avaudu muuta kuin oman oivalluksen kautta. Kukaan muu ei sitä voi tulla sinulle esittämään, koska ohjaavana voimana on korkein voima, Jumala, Jod.

Minä täällä tyhmänä kysyn, voiko Jod olla myos väliaikainen Jumalan sormi, kun itselläni se on tulossa toukokuussa ja yksi astrologi on hiukan kertonut suurista muutoksista, vaikka kyllä epäilen..
Minulla oli muutama vuosi sitten ns. väliaikainen Jod..ja olihan se aika touhua!!!
tallennettu
mateve
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 700



Profiili
« Vastaus #3 : 01.05.2011 11:44:04 »

Diamond  Smiley
Kyllähän tuo Jod aina energisoituu, kun siihen osuu joku planeetta  angel
Kyseessä on asia jota et voi ohittaa, se on huomioitava ja tehtävä ratkaisut joita auttavat ne  aspect_kvi tekevät planeetat ja merkit, sekä lisää tietoa antaa myös dekanaatitkin. Muistutukseksi 0-10´astetta kuvaa menneisyyttä, 10-20´ astetta  kuvaa persoonallisuuden tasolla tapahtuvaa työtä, 20-30´ astetta kuvaa kohdataan mielen laatua siis korkeampaan tähtäävä totuuden omaksumisesta, suorittamista loppuun sen tehtävän menneisyydestä, jonka on itse valinnut tähän elämäänsä.
Tämä tulkinta vaatii jo kehittymistä ja itsessä tapahtuvaa työskentelyä, eli esoteeristä, sisäänpäin kääntyvästä astrologiasta. Yleensä lähdetään eksoteerisestä, eli ulkoapäin tulevista testeistä, joita täällä käytetään kehityksen portailla, näinhän jokainen alkaa ja jossain vaiheessa kun kartta ei anna enään tietoa tapahtuu se käännös, sisäänpäin. Mutta mielenkiintoista tämä opiskelu on.  Shocked

 Wink  Mateve
« Viimeksi muokattu: 01.05.2011 11:46:17 kirjoittanut mateve » tallennettu

mateve
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #4 : 01.05.2011 19:58:58 »

Kiitos Mateve
Odotankin muutoksia, en pidä tasapaksusta elämästä, mutta missä ne viiiiiiiiipyyyy!!!!
tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #5 : 06.05.2011 23:30:09 »

Voihan Diamond!

Kärsivällisyyttä... Wink
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: