Sivuja: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 272
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kerroppas unesi tänne.  (Luettu 2107970 kertaa)
0 jäsentä ja 6 vierasta katselee tätä aihetta.
Lari
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 489



Profiili
« Vastaus #450 : 29.07.2007 10:34:43 »

Jotain näin eilen kun nukkumaan laitoin, vaan oli hankala pitää kuvia silmien edessä kun ei ollut syvässä unessa.

Ensin käännyin sängyssä kuin liukuhihnalla itsestään ja vieressä oli ehkä 10v poika. En nähnyt poikaa tunnistettavasti ja yritin hidastaa jomman kumman liikettä että näkisin paremmin, vaan ei onnistunut. Sitten näin valkoisen paperin, lähes tyhjä, jokin logo oli alhaalla. Sitten nousin istumaan sängyn reunalle ja hop hop, sinkouduin avaruuteen. Olin hetkessä kaukana avaruudessa ja tähtiä näkyi paljon. Yhdessä välissä vilahti sellainen valon täyteinen valkoinen alusta, hieman simkortin näköinen tj.

tallennettu

Being the one is just like being in love. No one can tell you you’re in love. You just know it. Through and through. Balls to bones.
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #451 : 29.07.2007 13:19:57 »

Liukuhihna kuvastaa energiaa joka kulkee ja ilmeisesti menit avaruuteen rentoutumaan uutta energiaa saadaksesi(valon taytteinen alusta) ja tietysti 10v poika edustaa itseasi
ja tahdet sisaista tietasi, jota sinun tulee seurata.
(Minakin haluan lennella avaruudessa)-hieno uni!!!
tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #452 : 29.07.2007 15:49:54 »

Laitanpa uneni tähän, jonka näin viime yönä yöpyessäni hotellihuoneessa.

"Tulin ulos huoneestani ja näin, että käytävä oli täynnä ihmisiä, makuuasenossa tai istuen pitkin käytävää. Se tuntui vähän ihmeelliseltä. Kun menin takaisin huoneeseeni, sekin oli täynnä ihmisiä. Lattialle oli asetettu patjoja ja niillä asusti minulle tuntemattomia ihmisiä. Ahdistuin. En tiennyt missä olla."
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Tulikukka
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 250



Profiili
« Vastaus #453 : 29.07.2007 16:25:35 »

Viime yönä olin tekemässä pornoleffaa. Oma mies ei oikein tykännyt touhuistani ja ratkesi juopottelemaan. Kaikkea sitä pitää nähdä...  uglystupid2
tallennettu

We have got two gifts,that we should use as much as possible:
the sense of humore and the imagination.
The imagination replaces that what we are not and the sense of humor
helps us to accept that what we are.
täysikuu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1591


Elämä on seikkailu


Profiili
« Vastaus #454 : 30.07.2007 11:10:01 »


mulla oli todella sekava pätkä...
mutta oli talvi, lunta ainakin ja en ollut yksin
jollakin kokoonpanolla aivankuin olisi ollu joku joukkuekilpailu,en varma
minä kuitenkin tein yksin pullan sinne tarjolle
pulla kannettiin tarjottimella
sain jälkikäteen kehut, että pulla oli ainakin täydellisesti onnistunut.
Jaa olisko diamondilla joku avain tähän, tai kellä vaan.... Sad
tallennettu
keijulapsi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 186


Where you stumble, there lies your treasure


Profiili
« Vastaus #455 : 30.07.2007 15:10:19 »

Yksi kohta viimeöisestä unesta jäi mieleen..

Olin tuttava porukan kanssa jossakin, saattoi olla mummola, ja sitten porukassa oleva ihastukseni oli lähdössä grillille mutta sitä ennen hän silitti päätäni muutaman kerran ja hieroi niskaani kaksin käsin.

Mahtaakohan tällä olla minkäänlaista merkitystä?
tallennettu

Aurinko: Härkä
Kuu: Leijona
Mars: Kaksonen
Venus: Rapu
Asc: Leijona
Punainen kosminen käärme
Hevoskastanja
ti0
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 102


Profiili
« Vastaus #456 : 31.07.2007 11:10:44 »

Olin yksin asunnossa ja koitin piiloutua koska tiesin että vihollisia tulee... Aseita minulla ei ollut, mutta katsoin lokerikosta josko joku keittiötarvike olisi tarpeeksi hyvä ase ja otin jonkun suuren kauhan sitten. knuppel2

Ensimmäinen pahis oli tulossa kulman takaa, ajattelin, ja löin ihmistä joka oli tulossa, hän tosin olin joku tuttuni tai muuten minun puolellani. Hän oli vähän tokkurassa jonkun aikaa kun olin lyönyt häntä mutta sitten hän virkosi ja oli kai tuonut aseita koska minulla oli Resident Evil 4 -pelin asevalikko jossa oli kaikenlaisia pyssyjä, ei hirveästi panoksia kuitenkaan.

Otin sitten kiväärin ja aloin ampua pahiksia jotka tulivat ikkunasta, paljon julkkiksia oli ja sitten samaan aikaan tuli myös ihmisiä jotka olivat minun puolellani ja he ampuivat vihollisia. Kiväärillä tähtääminen ja ampuminen oli hidasta mutta ajattelin että tämä on peliä eikä se haittaa vaikka minuun osuisi pari kertaa.

Itse en ehtinyt tehdä paljonkaan kun kaikki ihmisen näköiset olivat jo kuolleita, niin viholliset kuin minun puolellani olevat. Olin ampunut jotain koiraa tai muuta eläintä joka oli jotenkin kirottu/zombi tai jotain, mutta ampuessani se muuttui tavalliseksi koiraksi. Hyppäsin ikkunasta kadulle ja koira tuli mukana. Se oli aika pieni, taisi olla mäyräkoira. Halusin kantaa sitä sylissä jotta se ei jäisi jälkeen mutta se rimpuili pois sylistä ja käveli takanani.

Kävelin kadulla etsien poliisilaitosta jonne voisin ilmoittaa tapahtuneesta. Ärsytti kun en tiennyt missä poliisilaitos oli, ja muutenkaan kaupunki ei tuntunut koko ajan todelliselta ja selkeältä. Kuitenkin löysin poliisilaitoksen, tai päätin missä se on. police

Menin sisään isoon huoneeseen jossa näin vain kaksi poliisia, eikä heilläkään mitään poliisivaatteita ollut. Huoneessa oli myös kaksi nuorta tyttöä pöytien ääressä tekemässä jotain koetta. Ihmettelin mitä noin nuoret täällä muka tekevät. Toinen poliiseista vahti tyttöjä kuin opettaja ja toinen puhui jonkun ihmisen, "asiakkaan" kanssa.

Sitten tuli joku nainen johdattamaan minua jonkun puheille. Menimme huoneesta pois ja matkalla kerroin hänelle itkuisesti että kauhea massamurha oli tapahtunut. Pian olimme huoneessa jossa oli vähän ihmisiä ja se näytti oikeastaan joltain museohuoneelta valkoisine seinineen. Nainen vei minut jonkun hieman tutun miehen puheille. Mies oli sisustussuunnittelija tai jotain sinne päin, en muista. Ihmettelin että miksi minun hänen luonaan pitää olla, eikö minua otettu vakavasti, olihan rikos tapahtunut niin poliisille olisi pitänyt ilmoittaa. Siinä sitten olin. Huh

Oli muita unia, taisi olla shoppaamista ja olin menossa parin tyypin kanssa jonnekin minne he ostivat eväitä mutta minä olin tehnyt omituisia joulutorttuja joten en ostanut mitään.

Sitten minun piti kirpparilta löytää tietynlainen kaulakoru. Katselin koruja ja huomasin että siellä oli paljon minun vanhoja kaulakorujani jotka ilmeisesti olin vienyt myytäväksi. En löytänyt haluttua korua.
tallennettu
Tulikukka
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 250



Profiili
« Vastaus #457 : 03.08.2007 15:21:42 »

Näin unta ystävästäni. Hän oli jotenkin joutunut pahan riivaamaksi, ja tuntui olevan aivan loppu. En muista unta tarkkaan, mutta yhdessä kohdassa hän lyyhistyi kadulle eikä tuntunut jaksavan enää. Kaappasin ystäväni syliini ja lausuin hänen suojakseen Isä meidän-rukouksen. Tunnelma oli sillä hetkellä hyvin voimakas ja tuntui auttavan. olisikohan kyseessä ollut oikea tilanne, jokin epätoivon hetki ystävälläni, joka unen kautta välittyi ja rukoilin hänen puolestaan alitajuisesti tietäen hänen tarvitsevan tukea ja voimia?  angel
tallennettu

We have got two gifts,that we should use as much as possible:
the sense of humore and the imagination.
The imagination replaces that what we are not and the sense of humor
helps us to accept that what we are.
marena
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #458 : 13.08.2007 10:19:39 »

Mulla on joku unien näkemiskausi menossa.

Tässä joku aika sitten amk-aikainen tyttökaverini avautui minulle unessa miten hän ajautuu pettämään miestäni. Minä koitin antaa hänelle neuvoja miten hoitaa parisuhdetta ja olla uskollinen miehelle. Tilanne oli siinä mielessä jännä että olen aina pitänyt hänen parisuhdettaan erittäin vakaana ja tämän tytön moraalia korkeana. Emme ole olleet pitkään aikaan yhteyksissä joten tekee mieli ottaa yhteyttä ja kysyä miten menee. Toivottavasti uneni oli vain alitajunnan viestejä minulle itselleni.



Toissayönä näin unta joka on melko lailla toisinto unista jota olen nähnyt aiemmin. Eli olin vanhalla ala-asteellani, koulu oli jo tyhjä (ehkä oli kesä tai muu aika ettei tuolla ollut opetusta). Olin lähdössä pois koululta ja lukitsemassa ovia, kun havaitsin ulko-oven takana ison karhun. Pelästyin ja pakein yläkertaan yhteen luokkahuoneeseen ja lukittauduin sinne. En uskaltautunut poistumaan kun pelkäsin karhua.

(Karhu-unet toistuivat jo nuorempina minulla ja pelkäsin kovasti karhua. Toisinaan käytin luovia keinoja selviytyäkseni tilanteista. Tutustuin hiljattain shamanismia / karhumytologiaa käsittelevään näyttelyyn ja olin TODELLA yllättynyt  kun löysin sieltä vanhan myytin karhusta ja siitä miten nainen voi karhun pelotella.. miten minä pieni tyttö olin voinut sen tietää? Ehkä olin sen jo joskus silloin lapsena kuullut, en tiedä..)

Sitten viime yönä näin myös mielenkiintoista unta. Kävelimme kotikylässäni poikaystäväni kanssa kun näimme pienen kaksipaikkaisen lentokoneen. Vakuutin poikaystävääni että mä osaan lentää sillä ja hän tuli mun kyytiini. Lähdimme nousukiitoon kylältämme poisjohtavasta ylämäestä. En oikeasti tiennyt miten konetta lennetään, mutta lensin silti. Kunnes nousin liian jyrkästi ylös ja kone teki kiepin. Se sammui ilmassa ja koitimme yhdessä käynnistää konetta uusiksi siinä olevasta start-napista. Kumpikaan meistä ei yltänyt tuohon nappiin... Tajusin kuitenkin että kun käännän koneen ohjauskahvasta, se saa kyllä virtaa ja käynnistyy taas. Kuitenkaan lentely ei ollut kovin onnistunutta joten teimme pakkolaskun veteen. Ihme kyllä se onnistui ja säilyimme ehjinä. Vaikka lentely oli pelottavaa, se oli myös minusta tosi hauskaa  uglystupid2

tallennettu
heissu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 52



Profiili
« Vastaus #459 : 13.08.2007 11:29:06 »

Mä näin tuossa yhtenä yönä unta mun edesmenneestä isoäidistäni ja hänellä oli sylissä mun kuopukseni, jota hän ei koskaan ehtinyt näkemäänkään. En paljoa muuta unesta muista, mutta osaiskohan kukaan kertoa mitähän uni halusi minulle kertoa, kiitos!
tallennettu
Cheva
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 322


Aurinko härkä. Kuu kaksonen. Nouseva Leijona.


Profiili
« Vastaus #460 : 17.08.2007 13:29:12 »

TAAS näin unta murisevasta koirasta. Unessa oli kaksi koiraa. Nojasin jotain pöytää vasten ja koirat olivat pöydällä. Toinen oli kiltti ja katseli televisiota. Huoneessa oli myös muita. toinen musta koira urisi ja murisi minulle, sitten teki näykkäisy liikkeitä kaulaani vasten (ei kumminkaan, niin että osuisi, mutta uhkaavasti) Käskin jotain miestä ottamaan koiran pois. Hän otti sen, ja menin silittelemään tuota kiltimpää koiraa.

Onkohan konflikteja tulossa ystävän kanssa?
tallennettu

A ttitude
B efore
I ntelligence
(http://www.nafithat.com/vb/images/smilies/zzzr07.gif)

Nyt on menneisyyden päätepiste.
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #461 : 17.08.2007 14:31:20 »

Heissu
Mielestani mummosi ilmoitti, etta han tietaa kuopuksesta ja rakastaa teita-koska kuopis oli hanen kasillaan ja ilmeisesti asia oli alitajuisesti jaanyt painamaan sinua(viestinta toimii ylakerrassakin)
tallennettu
keijulapsi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 186


Where you stumble, there lies your treasure


Profiili
« Vastaus #462 : 21.08.2007 19:16:33 »

Toissa yönä näin taas unta pienestä ihastuksestani, hän oli moneen kertaan yrittänyt iskeä/lähestyä minua mutta en ollut tajunnut. Sitten hän oli heittänyt minulle rypistetyn paperinpalan jossa oli hänen puhelinnumeronsa. Sitten uni jo katkesi.
tallennettu

Aurinko: Härkä
Kuu: Leijona
Mars: Kaksonen
Venus: Rapu
Asc: Leijona
Punainen kosminen käärme
Hevoskastanja
Tibetan
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 385



Profiili
« Vastaus #463 : 21.08.2007 19:29:08 »

Olin tänään päivätorkuilla lyhyen yön jälkeen.
Aikuinen tyttäreni asuu eri paikkakunnalla 100 km:n päässä.
En muista nähneeni unta, mutta kuulin tyttäreni äänen hänen kutsuessaan: "Äiti"
Ääni oli riittävän selkeä herättämään minut.
Ehkä minun on soitettava ja kysyttävä, että mikä hätänä  smiley6600
tallennettu

Katso vettä rakkaudella ja kiitollisuudella! Vesi, jota katsot, värähtelee samalla taajuudella kaikkialla muualla olevan veden kanssa ja rakkauden viestisi tavoittaa jokaisen maailmassa olemassaolevan ihmisen sielun.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #464 : 23.08.2007 12:26:48 »

onpas minun unissani paikkoja; muovista tehtyjä tornitaloja, discovaloja toimistoissa, laservaloja virtuaalitiloissa - joita en muuten enää harrasta..
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 272
  Tulostusversio  
 
Siirry: