Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kuunpimennys 21.2.2008  (Luettu 10428 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« : 21.02.2008 12:28:14 »

Kuunpimennys oli sitten varhain aamulla tänään. Näkikö kukaan hienoa punaista kuuta, vai oliko paksu pilviharso edessä kuten täällä pääkaupunkiseudulla?

Alan pikkuhiljaa oivaltaa näiden uusimpien pimennysten merkityksen omassa elämässäni. Viimeksi tuo auringonpimennys (josta lisää Emelian Auringonpimennys-ketjussa) osui yhtymään 6. huoneeni hallitsijan kuun sekä Merkuriukseni kanssa ja toi turhautumista työssä. Nyt taas kuunpimennyksen ajankohtaan osuikin sellainen juttu, että bongasin tänä aamuna yhden erittäin hyvän tilaisuuden jatkaa aloittamiani opintoja, jotka ovat tällä hetkellä tauolla! Mielenkiintoista. Ilmeisesti pimennykset ikään kuin "työntävät" minua tällä hetkellä eräälle aloittamalleni tielle. Onko kukaan muu huomannut samantyyppistä efektiä nyt tai aiemmin?

Löysin netistä Aquariuspapers-sivustolta mielenkiintoista juttua tästä kuunpimennyksestä. Siinä Robert Wilkinson kirjoittaa mm. näin:

Lainaus
Soon we'll have the first Lunar Eclipse of 2008 at 2 degrees of Virgo-Pisces. The midpoint of this total eclipse will occur on Feb 20 at 10:26 pm EST, Feb 21 for Greenland and points east. This is very close to the last Lunar Eclipse of August 2007 at 5 Virgo-Pisces, so expect echoes. Since Full Moons always fulfill the energies of the previous New Moon, this Eclipse will sprout the seeds of the Feb 2008 Solar Eclipse. Both eclipses are shutting some old ways of life down forever (as all eclipses do), leaving us space to embrace the new already waiting for us exactly mirroring what we've prepared for up to now. These will shine a light on closures, courage, and transmutation of energies into personality strengths in our process of going through our "liberating ordeals" that are protective mechanisms ultimately restructuring our lives, and what work we consider important.

Kuunpimennys osuu kartallani 1. ja 7. huoneisiin, kuten edellinen auringonpimennyskin. Kuu on oppositiossa Merkuriukseeni, tosin erittäin väljästi, mutta tarkemmin sekstiilissä Uranukseeni, ja aurinko on kolmiossa Uranukseeni. Smiley

Tuosta elokuun 2007 ajankohdasta en muista nyt mitään erityistä, mutta silloin olivat perusopintoni juuri loppusuoralla ja juuri elokuussa piti päättää, miten jatkan töiden suhteen tammikuussa.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 21.02.2008 15:49:29 »

En tätäkään muistanut. Pimennys osui 5 asteen orbilla IC:lleni. Eilen oli kieltämättä melko erikoinen päivä, tutustuin pariinkiin uuteen ihmiseen.

Viime elokuulta muistan ainakin parisuhteen elvytystä off-vaiheesta on-vaiheeksi, lisäksi vietettiin isohkoa perhejuhlaa. Pitääpä seurata tilannetta, olen ollut perinteisesti melko herkkä pimennyksille, etenkin jos ne osuvat johonkin herkkään kohtaan.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6585


Profiili WWW
« Vastaus #2 : 21.02.2008 16:18:02 »

minäkin laitoin oikein kellon soimaan jotta heräisin kattelemaan kuunpimennystä,vastaavaa kun ei näe kuin vasta v.2028,
vaan pilvessä oli taivas ja lunta tihruutti..
tuolloin 28.8. 2007 oli peräytyvä  venus,oliko se yhtymässä
saturnukseen?,ja nyt oli peräytyvä  saturnus lähellä kuuta,
elokuulla loukkasin polveni, :uranus:5 neitsyt 8 huone,
 aspect_opp jupiter chiron,
tänään puitiin kuntohoitajan kanssa tuota polveni historiaa ja hän pyysi minua vaatimaan magneettikuvaa ( uranus)
seuraavalla kontrollikäynnillä,hänen mielestään jotakin on jäänyt piiloon, uranus 8 huone aspect_opp kalojen jupiteriin,
hoidossa vikaa? ( chiron)
 saturnus rx takautuvien tapahtumien tunnekertymä polvessa aspect_con kuu

eilen nostelin uusista ennustuskorteista kortin ja sieltä tuli arkku,palsamoitu ruumis,joku asia on nyt finito,loppu,
piste laitettu ja uusi alku edessä,
sopii Ajatuksen lainaamaan tekstiinkin,
"shutting down forever"
tallennettu
marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #3 : 21.02.2008 17:12:33 »

mistäs sitä nyt sitten tulkitaan, että mihin se osu mun kartalla?
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
666666
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 14


Profiili
« Vastaus #4 : 21.02.2008 19:53:12 »

 :smitten:tää on nyt kyllä erittäin mielenkiintoista,

en ollut lukenut ollenkaan kuunpimennys asiasta, ja kuitenkin näin jälkikäteen tarkastettuna elämässäni on tapahtunut todella iso muutos,

eilen nimittäin selvisi että käyn serkkuni kanssa samantyyppistä vaihetta elämässäni, henkinen napanuora lapsuuden perheesen, on nyt niin sanotusti, katkaistu, lisäksi meillä molemmilla omat suhteet , ystäviin, äitiin, jne. hyväksikäytön kokemuksia, rajojen vetoja,

jopa parisuhteessa, on nyt laadittu pelisäännöt, ja niin sanotusti, kiinnyttimis vaihe, ja uusi puhdas-sivu,

raamatussakin sanotaan , että mies luopukoon isästään ja äidistään ja liittyköön vaimoonsa,

silti yritän olla avoin ja ottaa vastaan sen mitä elämä tuo eteen?

lisäksi eilen maalasin vesiväreillä ja siihen maalaukseen piirsin kuun, hedelmiä, spiraaleja, kolmion, neliön , portaat jne.

läheisyys lapsuuden kokemuksien kautta on tuottanut minulle enemmän tuskaa kuin iloa, mutta olen nyt parantavan kivun kautta kohtaava mieheni uudestaan, ja lähentyvä, olen rakentanut itseäni pala , palalta , se on vienyt voimia, mutta , esim. unet, ja runojen kirjoittaminen on auttanut minut jäsentämään sisäistä tilaani.

toivon , että jokainen , joka kokee olevansa vastaavassa tilanteessa , saisi toivoa, ja voimaa elämälleen, ensin on kuljettava pimeän läpi , jotta voisi löytää , valon elämäänsä,

siunattua kevättä jokaiselle,  itseään kokoavalle". t nimimerkki)tulukset
tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #5 : 22.02.2008 12:10:38 »

mistäs sitä nyt sitten tulkitaan, että mihin se osu mun kartalla?

No, pimennys tapahtui vajaassa 2 asteessa Kalat-Neitsyt-akselilla, eli katso mihin kohtaan n. 2 astetta Kaloja (tr aurinko) ja erityisesti 2 astetta Neitsyttä (tr kuu) osuu kartallasi: mitkä huoneet, entä sijaitseeko samassa kohtaa mitään merkittävää.

Voi myös tehdä esim. Astro.comissa transiittikartan 21.2. (Extended chart selection --> Natal chart and transits). Siinä tosin kuun asema on aina keskipäivän mukaan, eli ko. kartalla kuu on jo liikkunut eteenpäin siitä tarkasta oppositiosta, jossa se pimennyksen aikaan tr aurinkoon nähden oli.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #6 : 22.02.2008 13:28:05 »

en oo tarpeeks hyvä, että osaisin täysin tulkita. mut sen verran osaan, että tässä on tuo kartta mitä pitäs katella.
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #7 : 22.02.2008 22:28:09 »

Mielenkiintoisia ajatuksia ja kokemuksia teillä!

Omalle kartalleni pimennys osui kolmen asteen orbilla Descendentille. Mitään uutta sillä rintamalla en ole ainakaan vielä havainnut paitsi että aviomieheni aloittaa huomenna opiskelun "vaatimattoman" parinkymmenen vuoden tauon jälkeen. Tapasin myös yllättäin tänään
vanhan ihastukseni, mutta ottaen huomioon sen että olimme molemmat tapaamisessa kuin rautakangen nielleitä, tapahtumaan tuskin tulee jatkoa ja tätä tapahtumaa en osaa ajatella uutena alkuna.

Noin yleisesti ottaen uusiin alkuihin olen yleensä pimennyksien ajatellut liittyvän; pimennys ikäänkuin sananmukaisesti pimentää totutun antaen siten uudelle mahdollisuuden tulla esiin.

Muuten, mielenkiintoinen juttu, että pimennys sattui juuri samalle päivälle, kun USA ampui alas radaltaan karanneen, vaarallisia aineita sisältäneen vakoilusatelliittinsa. Jotenkin pimennys tuossa yhteydessä ei ounastele hyvää. Onko asioita jäänyt pimentoon ja vasta myöhemmin saamme kuulla totuuden siitä, mihin vaarallisia aineita itse asiassa alastulossa joutuikaan.... 

Marix,
pimennys osui kartallasi neljänteen eli kodin ja perheen huoneeseen + kymppihuoneeseen (ura) tehden samalla kolmion ykköshuoneen Venukseen. Kotirintamalla jotain uutta ja miellyttävää, joka myös vaikuttaa omaan persoonaasi iloa ja energiaa tuoden?
« Viimeksi muokattu: 22.02.2008 23:46:55 kirjoittanut May » tallennettu

marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #8 : 22.02.2008 23:03:25 »

^ kiitos, jotenkin en nyt osaa iloita mistään, kun sain tietää etten saanu yhtä työpaikkaa. se jotenkin ny osu.. en oo tänään saanu aikaseks mitään sen myötä.. mutta..

tuosta ei kyllä tullu mitään muuta mieleen ku että vois pyöräyttää tenavan Cheesy se ois iloista Smiley mutta eipä oo just nyt ollu suunnitelmissa. höh.
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #9 : 22.02.2008 23:45:36 »

Niin itse asiassahan pimennys osui akselille 4-10 Auringon ollessa neloshuoneessa ja Kuun ollessa uraan viittaavassa kymppihuoneessa eli kodin lisäksi myös työasioissa "pimentyi".

Marix, kun jokaisella asialla on tarkoituksensa, myös sellaisella jota emme ymmärrä ja jota siten pidämme vastoinkäymisenä, kannattaa vain uskoa siihen, että edessäpäin odottamassa on jotain vielä paljon parempaa.
Onnea työnhakuun!  smitten
tallennettu

marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #10 : 23.02.2008 00:01:14 »

kiitos kannustuksesta Smiley onko kuunpimennys siis ymmärrettävä aina niin, että se pimentää jonkin osa-alueen elämästä? tarkoitan siis, että onko se aina jokin negatiivinen asia.. tai jos se pimentää jonkun tietyn huoneen niin vastapuoli on iloinen? Cheesy alan olemaan turhan väsyny vissiin ku selitän mitä sattuu Smiley

tosin tosi moni tällä viikolla on ilmottanut saaneensa työpaikan ja saihan se joku senkin paikan, jota myös minä hain. mur.  knuppel2
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #11 : 23.02.2008 09:12:30 »

Marix, laitan tähän suoran lainauksen astrologi Raimo A Nikulan sivuilta.
Vaikka juttu on pääosin Auringonpimennyksistä, myös Kuunpimennykset
tuovat elämään samankaltaisia teemoja joskin ehkä hieman vähemmän merkittävästi kuin Auringonpimennykset. 


YKSILÖKARTALLA

Mihin huoneeseen pimennys osuu? Jos 10.huoneeseen, ovat huoneen asiat - ammatti ja ura -tapetilla muutaman kuukauden vuorenvarmasti. Niissä voi tapahtua nopeaa kehitystä, uudelleenaloituksia tai vanhan lopetusta. Tähän liittyy myös laajempi kokonaisuus: yhtenä vuonna sekä auringon- että kuunpimennykset osuvat usein yhteen ja samaan huoneeseen. Ne pommittavat silloin tiettyä elämänaluetta ja kohdistavat sinne mielenkiintoa ja vaativat muutoksia. Jos pimennyssarja osuu 6-12.huoneeseen, voi vuoden teemana olla palvelutehtävän oivaltaminen, terveysasiat, työteho tai tekniikan kehittäminen. Jos pommitus kohdistuu 2- 8.huoneeseen, on painetta muuttaa suhdetta omaisuuteen ja hallussaoleviin muihin resursseihin.

Millaisia aspekteja Kuu/Aurinko tekevät syntymäkarttaan? Jos pimennys osuu suoraan yhtymään Auringon, Kuun, askendentin tai MC:n päälle, on vaikutus tuntuva henkilökohtaisessa elämässä ja pimennysten kollektiivinen luonne jää taka-alalle. Akseliin osuessaan pimennys usein muuttaa suhdetta aktuaalisiin asioihin tai ympäristöön. Usein matkat ja muutokset elämänolosuhteissa heijastuvat akseleista. Auringon tai Kuun päällä pimennys voi merkitä haastetta kasvaa ihmisenä, voittaa jokin ajankohtainen vaikeus tai päästä henkilökohtaisten rajoitusten yli.

Mitä koko pimennyshetken kartta (laadittuna omalle asuinpaikalle) sanoo? Kartalla on myös askendentti ja muut akselit, mihin ne osuvat suhteessa omaan karttaan? Pimennyshetken askendentti voi kertoa osuessaan yksilökartan tekijälle tarkoin, että juuri se tekijä on lyhyen aikaan polttopisteessä ja että siinä hetkessä on tärkeä viesti tulossa läpi.

Mihin saman vuoden aikaisemmat pimennykset ovat osuneet? Pommittavatko kaikki jotain tiettyä huonetta tai planeettaa? Tästä voi saada laajemman kuvan niistä teemoista, jotka ovat ajankohtaisia ja jotka vaativat uutta asennoitumista. Huoneen osoittamat asiat ovat pyyhkiytymässä puhtaksi jolloin on mahdollista tehdä uusia aloituksia tuoreesti ja vailla menneisyyden taakkoja.


http://koti.welho.com/rnikula/eklipsi.htm
« Viimeksi muokattu: 23.02.2008 09:16:28 kirjoittanut May » tallennettu

helen
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 419



Profiili
« Vastaus #12 : 23.02.2008 14:24:29 »

Seurasin kuunpimennystä Luostolla
Edelleenkään en osaa karttaani "tulkita",
mutta yksi asia on varma
Työsopparini päättyy ensi viikolla, levollinen
olo uskon , että näin on parempi.
yksi ovi sulkeutuu toinen avautuu....
niinhän se meni.
 angel angel angel
tallennettu

Aurinko Rapu
Nousu Leijona
Kuu Oinas
Näillä mennään
666666
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 14


Profiili
« Vastaus #13 : 23.02.2008 18:00:33 »

Leijona-naiselle,

mtv3-helmisivustolta, löytyy omatähtikartta linkki, syötä tietosi linkkiin, (5.8.1971.klo11.40,kuopio, )olen tutkinut sukulaisteni, mieheni ja karttoja ja täytyy sanoa, että tämä näistä yleisistä"linkeistä on ollut tyhjentäviä, tämän Sepon astrotulkintojen lisäksi!

kaikki ei, välttämättä täsmää aina, mutta ota se tieto vastaan minkä koet omaa elämääsi vaikuttavan! kevät terveisin ,tulukset" smitten
tallennettu
Leijonanainen
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« Vastaus #14 : 24.02.2008 15:10:15 »

Leijona-naiselle,

mtv3-helmisivustolta, löytyy omatähtikartta linkki, syötä tietosi linkkiin...

Joo, kyllä osaan tähän asti tehdä, mutta muuta en sit tajuukkaan. :Smiley
Kartta on liitteenä, jos joku haluaa auttaa tulkitsemaan? Smiley
tallennettu
Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
 
Siirry: