Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Totuuden Henki  (Luettu 5903 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
härkä-69
Vieras
« : 18.08.2006 09:55:20 »

Johda Sinä meitä!  smitten


Suomen fundamentalistisesta luterilaisuudesta ja takapajuisesta lainsäädännöstä johtuen maassamme ei juurikaan ole voitu julkaista Raamattu- ja Jeesus-tutkimusta käsittelevää kirjallisuutta. Vasta 1990-luvun puolivälistä lähtien – professori Heikki Räisäsen 80- ja 90-luvun julkaisuja lukuun ottamatta – ovat tutkijat, kansainväliseen käytäntöön nähden tosin perin varovaisin ilmaisuin, uskaltautuneet julkaisemaan aihepiiriä koskevia tutkimustuloksia myös suomeksi.

Tämä liene syynä siihen, että sekä kirkkouskovaisten että niin sanotuissa henkisen kasvun yhteisöjen keskuudessa on nyt noussut hirveä meteli ja vastustus tällaisten tutkimustulosten julkistamisesta. Mistä tässä ilmiössä on kysymys? Syynä on pelko, pelko tutustua aineistoon, joka saattaa osoittaa heidän uskomusjärjestelmänsä perustuvan pappien sepittämiin valheisiin. Kyse lienee pelosta, että koko henkilökohtainen uskomusjärjestelmä romahtaa ja että yksilökohtaiselta elämältä poistuu tuttu ja turvallinen perusta.

Ihmismieli on herkkä ja helposti hajoava. Mikäli ihmispersoona on koko ikänsä uskonut SOKEASTI Raamattuun ja Jeesukseen Lunastajajumalana – kuten papit ovat meitä pelotelleet uskomaan – on pappien aiemmista puheista poikkeava tai sen jopa kyseenalaistava tieto todellinen uhka näiden omaa ajattelu- ja asioiden tutkimiskykyä vailla olevien ihmispoloisten mielenterveydelle. Näin voi hyvinkin tapahtua, kun ihmispersoonan koko uskomusjärjestelmä osoittautuu valheeksi hänen perehtyessä uuteen tutkimustietoon kristinuskosta. Siksipä tällaiset ihmispersoonat tekevät kaikkensa torjuakseen oikean tiedon. Aiempien kristinuskon johtohahmojen ja pappien tavoin he ovat valmiita vaikka minkälaisiin hirmutekoihin jatkaakseen elämistään valheessa ja estääkseen Totuuden Valon paljastamasta heidän naiiviuttaan ja absurdiuttaan.

Minulta on kysytty, että mistä on kyse nykyisessä Jeesus-boomissa? Ikävä kyllä on totuuden nimissä sanottava, että kyseessä näyttäisi olevan sekä myrobien harjoittaman harhaohjelmoinnin (= myrobit huijaavat ihmispersoonan egoa harhaohjelmointien sisältämillä humpuukitarinoilla) että persoonakohtaisen mielen yhteistyön tuottamat harhat. Tämä sopii hyvin myrobien suunnitelmiin. Se on oivaa jatkoa raadollisten uskontojen synnyttämiselle ja niiden tuottamille tuhoille: juutalaisuus, kristinusko ja islamilaisuus sekä niiden aiheuttamien sotien ja Maapallon tuhoamiskierteen jatkamiselle. Tällaisten sanomien viestittäminen orjikseen ottamiensa kanavien kautta on myrobijoukoille tyypillistä ja hyvin tärkeää jottei TOTUUS näiden taikauskojen valheellisuudesta tulisi julki. Tämä mahdollistaa myrobijoukoille Maan väestön helpomman hallinnan ja orjuuttamisen.

Kuvaan tulevassa kirjassani – Maan valtiaat, II osa – muun muassa myrobien 30 miljoonaa vuotta kestänyttä planeettamme väestön keskuudessa harjoittamaa mielenhallintatoimintaa sekä sen tuottamia surullisia seuraamuksia Maapallolle ja sen väestölle.

Ei ihme, että niin monet teologian opiskelijat, ja jopa papit, ovat viime vuosina eronneet kirkosta oivallettuaan, että Raamattu on nykytutkimusten valossa lähes kokonaan puhdasta fiktiota ja uskonnollispoliittista propagandaa.

Kuinka valistunutta on rajatiedon väki ja erityisesti niin sanottu henkisen kehityksen kenttä? Näyttäisi siltä, että tietämättömyys – eli tiedon puute tosiasioista – rajatiedon väen parissa on varsin monien kohdalla vieläkin suurempi, kuin konsanaan tavallisten kirkkouskovaisten parissa.

Hämmästyttävän suuri joukko rajatiedon väestä omaa vielä pyhäkouluaikojen naiivin uskomuksensa Raamatusta sepitettyihin pyhäkoulusatuihin. Kovin moni ihan tosissaan luulee, että Raamatun tarinat Jeesuksesta ovat totta. He uskovat ennen muuta juuri noihin täysin valheellisiin Johanneksen evankeliumin ja Johanneksen ilmestyksen fiktiotarinoihin! Nämä taikauskoiset, valheessa elävät ihmiset uskovat ja uskottelevat olevansa vieläpä hyvin henkisiä!

Voidaanko tällaisen tilanteen vallitessa todeta muuta kuin, että Suomessa vallitsee suuri henkinen pimeys.?! Miten sitten Valo voisi tulla Pohjolasta tai ainakaan Suomesta?!

Toivottavasti mahdollisimman moni rajatiedon kentän ihmispersoona lukee edellä esittämäni MUST-kirjat ja pohtii mielensä avaruudessa niissä paljastettuja Raamattu- ja Jeesus-tutkimustuloksia.

http://www.ultra-lehti.com/kolumnit/kolumni-0308.html

tallennettu
härkä-69
Vieras
« Vastaus #1 : 18.08.2006 09:58:57 »

Tässä vielä tuore kolumni samasta aiheesta.

http://www.ultra-lehti.com/kolumnit/kolumni-2006_8.html
tallennettu
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #2 : 18.08.2006 20:05:04 »

Johda Sinä meitä!  smitten

Kuka/mikä ihmeellinen Sinä tässä on kyseessä?

Näinhän sitä ollaan menty ja taaplattu jo useampi ajanjakso pitkin elon polkuja..
Että ollaan annettu ohjat jollekkin Sinälle, jonka realisuutta ja todellisia tarkoitusperiä voi olla hieman  hankalahkoa selvittää..

Ihmistä on niin helppo vedättää materiaalisen pimeyden vuoksi.. Tunnumme tarvitsevan jotain joka nostattaa ja tyydyttää mieliämme.. Rasvaa koneistoon että järjestelmä pyörisi.. Ja mitä onkaan putken päässä?

Missä vaiheessä ihmisyyden Ihme heräisi oudosta unestaan?

Kyse on pitkälti uskosta ja usko on menneisyyden liikunto..
Aivoihin kytketyn tajunnan piirilöistä juontuva malli tai ihanne jonka edessä alistutaan korkeamman hyväksi..
Laadullisesti usko itseisarvoineen on kitkaa nykyhetkessä Olevan Ymmärryksen tiellä..
Usko jarruttaa kehitystä oviensa kiinnikkeillä..

Ihminen, Usko Elämään

Jumaluuden kuvaahan mieli kaipaa ja se voidaan muodostaa täysin mistä tahansa. Olkoon se mikä hyvänsä niin se on vain liikkumaton kuva, eikä Elävä Totuuden kuvajainen joka hengittää ja virtaa valoisasti ympärillämme..

Totuuden Henki On Minussa Ilmentyen Meinä
Siispä voisi pyytää: Johdata Minua Totuuden Luo Oi Elämän Henki!
ja kappas missä sitä ollaankaan?
Mitä läsnäolevassa voidaan havaita?
« Viimeksi muokattu: 11.11.2006 22:42:26 kirjoittanut Lumor » tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
metsätonttu
Vieras
« Vastaus #3 : 18.08.2006 20:28:55 »

Uskon, 'uskon', tai pikemminkin luuloahan se on.

Luulen, että Raamatullakin on tärkeä oma merkityksensä. Se on pitänyt kurissa ja herran nuhteessa paljon sellaista, mikä muuten olisi ollut pelkkää kaaosta.
Aika on ollut sellainen.

Ihmetellä täytyykin, että vaikka kuinka on ihmisiä hakattu, aivopesty, kidutettu ja jopa tapettu, kun 'ei usko'. Niin, kuitenkin pinnan alla on se mihin ihminen haluaa uskoa. Mikään ei ole liikauttanut sisintä, vaikka pinnallisesti väittää uskovansakin.

Ihmeellisiä siis ovat nämä pohjaliikunnot. Paljon on odotettu aikaa, joilloin syvin ajatus voisi tulla esiin ja keskustella toisen kanssa.

Siltikin jokaisella on varmasti omansa mittainen usko, sellainen, jonka kanssa hän jaksaa. Kunnioitan sitä. Sehän on vapautta sekin tietystä näkökulmasta.

tallennettu
härkä-69
Vieras
« Vastaus #4 : 18.08.2006 20:33:29 »

Johda Sinä meitä!  smitten

Kuka/mikä ihmeellinen Sinä tässä on kyseessä?

 

Sehän oli vaan siitä yhdestä virrestä pätkä.  Smiley
tallennettu
Rauhan enkeli
Vieras
« Vastaus #5 : 18.08.2006 22:10:56 »

Johda Sinä meitä!  smitten

Kuka/mikä ihmeellinen Sinä tässä on kyseessä?

 

Sehän oli vaan siitä yhdestä virrestä pätkä.  Smiley

 :Smiley

Vaan... yhden virren imitoima pätkä kokonaisesta elonkorjuusta.

Nimittäin siitä ulkoapäin ohjattavuuden liekailusta,
jota sokea usko jonkun toisen näkemyksiin teettää.

Vaikka ainoa tosi tie näkemiseen on sokeutensa osoittaminen
vain ja ainoastaan itselleen
- ei enää "kenellekään muulle".

Sillä näkeminen on yhdentämistä; monien silmäparien kautta.

Ja näkökohtien liittäminen yhteen: siunausaitta.

 smitten
tallennettu
Valo
Vieras
« Vastaus #6 : 19.08.2006 00:17:31 »

Raamattu on teos muiden joukossa, vaikka sitten poliittisen tarpeen mukaan muokattuna Konstantinuksen maksamana. Valkoinen Mies, kuten niin usein..Tarinoita, jotkut vähän tylsiä, en ole kannesta kanteen lukenut. Toisinaan saan Oivalluksen myös Paasilinnasta tai Grishamista, nekin on teoksia, toisenlaisia mutta kertovat myöskin elämästä. Jestas, ja Kalevala sitten! Henki totuuden, sehän vaan lyötyy sisukaluja luuraillen, olen niin fundamentalisti mutta eihän se ketään haittaa sillä lamppumme alkavat tuikkimaan kuitenkin pikkuhiljaa kaikki. Enkä ikinä opi puhumaan aiheesta.  knuppel2 Tähän perään oli pakko muokata hymiö-pamppumiehen japanilainen nimi; Yoko Hama Komahutan  Wink
« Viimeksi muokattu: 19.08.2006 00:20:01 kirjoittanut Valo » tallennettu
Rauhan enkeli
Vieras
« Vastaus #7 : 19.08.2006 00:29:14 »

Valo,

kuinka voisitkaan oppia puhumaan aiheesta,
kun kappas vain
sen jo sujuen taidatkin.

Mutta osaat myös komahuttaa liiat sanat pois.

Kiitos siitä.

*saksii epätoivoisesti pitkiä palopuheitaan - ja keksii uusiotorson*  crazy2


angel
tallennettu
Valo
Vieras
« Vastaus #8 : 19.08.2006 00:41:06 »

Kiitän että löysit katkaisijan Valolleni tähän pimeän aikaan, vaan en muista vaihtaneeni oranssia spottia joten taikatemppukin vielä. Minä luulin että torsoja syntyy kun Veenuksilta pukitaan kädet temppelin pylväisiin niitä valloitusretkillä varastettaessa vuorovuosisadoin puolin ja toisin - eikä polttamalla  Shocked *vääntää himmentimestä epätoivoisesti keltaisemmalle mutta miten se äly voisikaan välähtää* Embarrassed
tallennettu
härkä-69
Vieras
« Vastaus #9 : 19.08.2006 10:09:23 »

Kiitos vastauksista, niillä voi olla suuri merkitys muille totuudenetsijöille. Miksi muuten Raamattu nostaa niin paljon tunteita esiin? Oma suhteeni siihen kirjaan alkaa olla jo melko neutraali.
tallennettu
Rauhan enkeli
Vieras
« Vastaus #10 : 19.08.2006 12:07:20 »

Kiitos vastauksista, niillä voi olla suuri merkitys muille totuudenetsijöille. Miksi muuten Raamattu nostaa niin paljon tunteita esiin? Oma suhteeni siihen kirjaan alkaa olla jo melko neutraali.

 :Smiley

Kiitos itsellesi oivalluksia peräävästä kysymyksenasettelusta, Sininen enkeli.  smitten

Tuota, tuohon kysymykseesi vastaan vaikkapa...,
että me liikumme ajassa - aika ei ole pysähtyneessä tilassa, siis sellaista sinällään liikkumattoman viisarin siirtämistä eteenpäin ajastimen näytöllä.

Ja tarkoitan tällä sitä, että uskon kaiken tapahtumisen olevan meneillään.
Näillä muodonnuksin Raamatun "ajan" erikohtaisuudet ovat parhaillaan meneillään
tarkasteltaessa ilmiöitä ikuisuuden ja universumin näkökulmasta.

Ja uskallanko väittää - uskallan:

Meidän tietoisuutemme säätää itse meneillään olevuutta synkronoitumaan
eli pelaamaan yhteen.

Miten muuten voisikaan ilmetä "täydellistä tapahtumista",
joka asettaa tehdyt "virheratkaisutkin" onnistumisen kiertyvään pystylieriöön.

Vertikaalisuuden näyttäessä jossakin aika-avaruus-kohdassa ymmärtämättä jääneet tapaukset
jäsentyneenä ilmaisuna kohdalleen asettumisesta eli symmetriasta.

Näine sanoin ilmoitan uskovani Raamatun kertovan siitä,
mitä meistä parhaillaan onkaan tulossa
- mitä "ihminen tulevana" merkitsee.

Tuleminen jatkuu - kokoontumisena nykyisyytemme kokoavaan tilaan.

Se on omaa nousemistamme esiin
menneisyytemme tutkimattomuuksienkin kätköistä.

 angel
tallennettu
metsätonttu
Vieras
« Vastaus #11 : 19.08.2006 13:27:38 »

Kiitos vastauksista, niillä voi olla suuri merkitys muille totuudenetsijöille. Miksi muuten Raamattu nostaa niin paljon tunteita esiin? Oma suhteeni siihen kirjaan alkaa olla jo melko neutraali.

Näen, että meitä on heitä, jotka haluavat kynsin hampain pitää kiinni vanhasta, totutusta ja turvallisesta. Eli pysähtyneisyyden jähmeyttä, vaikka koko universumi liikkuu ympärillä.

Sitten on heitä, jotka haluavat laittaa elämää vauhtiin. Ja sehän ei tapahdu
muuten kun rikkomalla vanhoja jähmeitä rajoja ja tuoda uusia tuulahduksia, jolloin jotakin liikahtaa. Liikahtaminen on toisille riemu, toisille peloittava järistys.
tallennettu
Valo
Vieras
« Vastaus #12 : 19.08.2006 14:30:56 »

Teos, tuotos, aikaansaannos .. Voi olla kirja, patsas, maalaus, ihmisen kädestä. Kaikessa liikkuu Henki moninaisuuden funktioineen, ilmentyessään opettaa meitä hyväksymään kaiken luomuksinamme Luojassa. Njet? police no lähetääs kamarille angel
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: