Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 16
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy ylösnousseilta mestareilta  (Luettu 119868 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sidrika
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 310


Profiili
« Vastaus #30 : 27.06.2008 19:23:59 »

Hei, nostaisitko mullekin kortin yleisnäkymille?

Sinulle nousi kelttiläinen jumala Aengus, viestinä Kaksoisliekki. Tämä kortti kertoo kaksoisliekki-parisuhteesta, joka on romanttisen rakkauden syvin muoto. Tällaisen suhteen saamiseksi ihmisen täytyy kuunnella intuitiotaan, oppia ja kasvaa omassa elämässään sekä olla kärsivällinen jumalallisen ajoituksen suhteen. Kaksoisliekkien lopulta löydettyä toisiaan, muuttuu heidän elämänsä valoisaksi ja rakkaudentäyteiseksi. Joko olet hiljattain löytänyt kaksoisliekkisi tai sitten saatat löytää hänet pian. Aengus auttaa myös rakastavaisia ratkaisemaan riitojaan. Pidä sydämesi avoimena, pysy positiivisena ja seuraa sisäistä johdatustasi.
tallennettu
sidrika
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 310


Profiili
« Vastaus #31 : 27.06.2008 19:29:11 »

yksinäinen kyselee viestiä rakkauteen, kiitos

Sinulle nousi Afrikkalainen veden ja jokien jumalatar Oshun. Hän muistuttaa sinua nauttimaan naisellisesta kauneudestasi ja aistillisuudestasti. Voit pyytää Oshunia auttamaan sinua rakkauselämässäsi sekä lisäämään viehätysvoimaasi ja itseluottamustasi. Oshun kehoittaa sinua juomaan enemmän vettä, kuiva kausi on myös sinun sisälläsi, ja siunaaman veden ennen kuin juot sitä, positiivisten energioiden lisäämiseksi.
tallennettu
sidrika
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 310


Profiili
« Vastaus #32 : 27.06.2008 19:32:48 »

Tuohon asuntokauppaan kaipaisin korttia, eli saanko pian tämän taakan harteiltani? Kannattaako uskoa ja ottaa riski?  Merci!

Pyhä Fransiskus kehoittaa sinua kuuntelemaan sydäntäsi. Voit luottaa sydämesi toiveeseen, vaikket vielä näekään konkreettista lopputulosta. Usko, luota ja ole rehellinen itseäsi kohtaan. Maailmankaikkeus auttaa sinua ja huolehtii siitä, että saat sen minkä tarvitset elämäsi muuttuessa. Tiedät jo mitä tehdä, luota intuitioosi.
tallennettu
sidrika
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 310


Profiili
« Vastaus #33 : 27.06.2008 19:37:33 »

Minä tätä työelämääni.  Embarrassed
Nyt olisi EHKÄ jotain järkevämpää narun päässä kiinni, mutta karkaako sekin? Mietin mikä on tarkoitus tälle etten meinaa millään löytää paikkaani työelämässä?

Hindulainen jumala Vishnu kehoittaa sinua luottamaan. Luota tilanteeseen jossa olet, ja kirkasta omia motiivejasi ja tavoitteitasi. Muista, että olemme kaikki täällä toisiamme rakastamassa ja palvelemassa, tavalla tai toisella. Luota siihen, että olet oikealla polulla, ja luota tunteisiisi ja intuitioosi.
tallennettu
sidrika
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 310


Profiili
« Vastaus #34 : 27.06.2008 19:43:05 »

Hei!
Nostaisitko kortin tähän hetkeen.

kiittäen eijar

Sinulle nousi kaksi korttia, Avalokitesvara viestinä Tarkastele toisen osapuolen näkökulmaa ja Thoth viestinä Kirjoita. Sinun ei tarvitse olla muiden kanssa samaa mieltä, mutta sinuakin auttaa, jos ymmärrät heidän tunteitaan. Thoth kehoittaa sinua ilmaisemaan ajatuksiasi ja tunteitasi kirjallisesti, sekä kirjaamaan toiveitasi ja tavoitteitasi.
tallennettu
sidrika
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 310


Profiili
« Vastaus #35 : 27.06.2008 19:47:18 »

Nuorin lapsi muutti pois, parisuhde päättyi, 18 vuotta elämääni ilahduttanut kissa kuoli, työ joko päättyy tai jatkuu vakinaisena...joten pää on hiukkasen pyörryksissä. Olisiko ylösnousseilla mestareilla jotain viestiä tähän hetkeen?

Keijujen kuningatar Epona haluaa puhua sinulle Kristalleista, joiden kautta pääset uudestaan kosketukseen luonnon ja itsesi kanssa. Tutustu erilaisiin kristalleihin ja niiden ominaisuuksiin, kanna niitä mukanasi ja käytä niitä parantamiseen ja intuition vahvistamiseen.
tallennettu
sidrika
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 310


Profiili
« Vastaus #36 : 27.06.2008 19:53:01 »

Kyselisin tietoja torstai aamun tapahtumasta, kun päässä humisi ja olo oli erittäin "vastaanottavainen". Tuntui, että kanava oli auki johonkin. Onko tarkoitus, että aloitan meditoinnin, kun tämä toistuu?  Voinko kysyä saman toistuessa kysymyksiä henkimaailmasta, sen hetken aikaa kun se kestää?   Smiley

Sinulle vastaa Merlin, viestinä Energiahoito. Sinulla on parantajan lahjoja ja pystyt välittämään parantavaa energiaa käsiesi, ajatustesi ja sydämesi kautta. Merlin kehoittaa sinua opiskelemaan erilaisia energiahoitotekniikoita.
tallennettu
sidrika
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 310


Profiili
« Vastaus #37 : 27.06.2008 20:01:02 »

Ihanaa että käytät kykyjäsi, pääsitkin näemmä tosi toimiin heti smitten
Elämästäni poistui ihminen julmasti sanomatta sanaakaan,  Mitä tapahtui? Cry
Kaipaisin niin rakkautta, liekö minulle sitä tarjolla?


Sinulle vastaa Siddharta Gautama Buddha, viestinä Meditoi. Ole rehellinen itseäsi kohtaan. Tarvitset nyt yksinoloa kasvaaksesi ja kehittyäksesi. Sinun on aika olla hiljaa ja kääntyä sisimpääsi, ajatella ja saada oivalluksia. Sinulla on jo kaikki vastaukset, kunhan kuuntelet niitä.
tallennettu
sidrika
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 310


Profiili
« Vastaus #38 : 27.06.2008 20:06:34 »

Hei!

Nostaisitko minullekin kortin rakkauselämään?

kiitos.

Sinulle vastaa hindulainen vuorten, avioliiton ja kotitalouden jumalatar Paravati, viestinä Myönteinen muutos. Olet kasvanut ja kehittynyt, ja samalla toiveesi ja halusi ovat muuttuneet ja muuttuvat olosuhteet heijastavat kehitystä. Nyt sattuu ja tapahtuu, ei välttämättä aina sitä mitä luulit toivoneesi mutta muutokset ovat siitä huolimatta hyvästä.
tallennettu
mörökölli07
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 22


Profiili
« Vastaus #39 : 27.06.2008 23:23:22 »

Moikka!

Nostaisitko minullekin kortin ajatellen tulevaa leikkaustani ja paranemistani, pääsenkö vaivoistani eroon?

kiitos.
tallennettu
Narmeh
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 35


Profiili
« Vastaus #40 : 27.06.2008 23:25:31 »

Kiitos sinulle vastauksesta, tästä tulee mielenkiintoista!  Smiley Kiitos myös Merlin  Smiley
tallennettu
aeiouyäö
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 276



Profiili
« Vastaus #41 : 28.06.2008 00:50:41 »

Nostaisitko minulle kortin? Smiley Haluaisin kysyä, että onnistuuko pian alkava projektini, ja mikä auttaisi sen onnistumisessa? Smiley
tallennettu

Aurinko-venus-yhtymä skorpionissa, 1.huone

Kuu Jousimiehessä, 2.huone

Mars-MC-yhtymä leijonassa

Merkurius-nousumerkki-yhtymä Vaa'assa
Pupuliini74
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 39


Amor vincit omnia


Profiili
« Vastaus #42 : 28.06.2008 01:55:10 »

Nostaisitko minulle korttia sekametelisopalle nimeltä rakkauselämä? Smiley

Kiittää  smitten
tallennettu

Nouseva merkki : Jousimies
Aurinko Vaa'assa 28.37
Kuu Kauriissa 21.12
Merkurius Skorpionissa 5.37 R
Venus Vaa'assa 24.46
Mars Vaa'assa 26.03
Jupiter Kaloissa 8.14 R
Saturnus Ravussa 18.49
Uranus Vaa'assa 28.10
Neptunus Jousimiehessä 7.55
Pluto Vaa'assa7.33
haitula
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 12



Profiili
« Vastaus #43 : 28.06.2008 08:43:33 »

Uskomatonta Sirdika... minä todellakin meditoin. Olen vaan tällä tiellä vielä niin noviisi ettei ihan uskalla luottaa itseensä, mutta sekin aika koittaa vielä. Kiitos.  smitten
tallennettu
hansii
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« Vastaus #44 : 28.06.2008 10:34:26 »

Hei Sidrika!
Mielenkiintoiset kortit. Nostaisitko minullekin rakkauteen ja työhön. Mielenkiinnolla odottaen ja Aurinkoisia päiviä kesääsi toivottaen.
Hansii

Rakkaudelle nousi Mahachohan Ragoczy, viestinä Opettaja. Rakkauselämäsi teemoina ovat tällä hetkellä oppiminen ja opettaminen. On aika ottaa aikaisemmista kokemuksista ja ihmissuhteista oppia, ja antaa oppimaasi myös muiden käyttöön. Nykytilanne on mahdollisuus henkiseen kasvuun ja sisältää tärkeitä elämän oppiläksyjä. Heti kun ymmärrät ja hyväksyt näitä oppiläksyjä, pääset vanhoista kuvioista eroon ja saat sen jälkeen aivan uusia kokemuksia. Kysy itseltäsi, mitä siunauksia nykytilanne tuo mukanaan.
Eiköhän me kaikki olla täällä maan päällä oppimassa ja opettamassa rakastamaan?

Työlle nousi Jesus, viestinä Avaa sydämesi rakkaudelle. Avaa sydämesi sekä antamaan että ottamaan vastaan rakkautta. Kaikki vastaukset asuvat sydämessäsi, myös liittyen elämäsi tarkoitukseen ja työhösi. Kuuntele siis sydäntäsi. Mitä enemmän sallit itsesi rakastaa, sitä mielekkäämmäksi koko elämäsi muuttuu.
Mielenkiintoista, nostinko kortit väärässä järjestyksessä? Tulee mieleen, että nykyinen tai tuleva työsi saattaa liittyä tavalla tai toisella ihmisten parantamiseen?
Hei Sidrika!
Aika osuva kortti ainakin tuohon rakkauteen, minulla on todellakin muutama oppiläksy ymmärretävänä ja vanhoista kuvioista kovasti yritän eroon päästä/unohtaa, sisäistä työtä kovasti vaatii mutta eiköhän se tästä. Tuo työ oli hieman mielestäni hassu, en ole hoitoalalla, mutta paikassa jossa tällähetkellä työskentelen on asiat aika sekaisin ja niitä selvittelen, yrittäen saada homman toimimaan tosin nauttien siitä
todella paljon. 
Kiitos vielä kerran ja Aurinkoisia kesäpäiviä!
Hansii
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 16
  Tulostusversio  
 
Siirry: