Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2]
16  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkinen kasvu ja siihen liittyvät oireet : 10.01.2008 10:19:29
Hei   Smiley

Petra 72. Intuitio kertoo sinulle oikealla hetkellä mitä sinun pitää tehdä itsesi suhteen. Sinulle tuodaan joku ihminen juuri oikeaan aikaan tai luet kirjasta sen asian mitä sinun pitää tietää jne. ja silloin sinun pitää olla valpas ottamaan viestistä kiinni.
Pikku hiljaa meille viestitetään mitä meidän pitää tehdä itsemme suhteen ja mikä on meille parasta. Ensiksi meidän pitäisi tietää "kuka minä olen ja miksi tunnen näin". Lähde tutkimaan itseäsi ja täytyy sanoa, että seillailu on mitä mielenkiintoisin.
Opi rakastamaan itseäsi ja myös opi rakastamaan lähimmäistäsi. Opettele myös nöyrtymään terveellä tavalla. Kuuntele sisintäsi ja silloin intuitiosi herää eloon ja alkaa kukoistamaan. Se antaa sinulle ne viestit mitä tarvitset matkallasi.

 Smiley Toivoo Daana
17  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: indigolapsia? : 30.12.2007 10:37:39
Hei  Wink

Siitä on pitkä aika kun kirjoitin koneelleni tämän tekstin. En muista mistä kirjasta tämä teksti on. Sorry etten voi auttaa tässä asiassa.

Itselleni sopii kaikki nämä kohdat ja täytyy sanoa, että helppoa ei ole ollut. En tiedä miksi joudun kokemaan fyysisesti kaikki nämä asiat mutta ehkä se joskus minulle selviää. Värähtely elimistössäni on tosi voimakasta koko ajan, joten jotain siellä tapahtuu.

Tulevaisuutta kohti mielenkiinnolla astelen ja vastauksen myös tulen joskus saamaan.

Toivoo daana   Smiley
18  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: indigolapsia? : 29.12.2007 15:30:53
Hei  Smiley   Halusin laittaa tähän kirjoituksen jossa on kerrottu indigo asiasta.                       


                                INDIGOAIKUINEN  Smiley

Indigoaikuisen erityinen tehtävä on olla ennen kaikkea tien näyttäjä. Kun indigoaikuinen oppii tuntemaan itsensä, vahvuutensa ja heikkoutensa ja löytämään oman polkunsa kivikkoisessa maailmassa, hän samalla johdattaa muita eteenpäin.
Indigoaikuisen tai aikuistuvien nuorten tärkeä tehtävä on tuoda muutos maapallolle. Meidän on tuotava parempia tapoja ajatella ja toimia politiikkaan, terveydenhuoltoon, koulutukseen, oikeusjärjestelmään ja luonnonsuojeluun.

Maailmamme tarvitsee muutosta ja jokaisen työpanos on tässä muutoksessa tärkeä. Indigoihmisen tehtävä on ennen kaikkea tuoda avarampi, uusia tapoja ajatella ja toimia, jotta muutos lähtisi käyntiin ja tapahtuisi hyvään suuntaan.


             INDIGOIDEN HAASTEET TERVEYDENHUOLLOSSA.

Eräs piirre indigoihmisessä on, että myös heidän kehonsa on herkempi kuin muiden ihmisten. Indigo ei todennäköisesti siedä ruuan lisäaineita, kasvissuojelumyrkkyjä, raskasmetalleja, homeita, loisia ja ”kuollutta” ruokaa. Hän maistelee yhtä suurella innolla vesien erilaisia makuvivahteita, kuin muut ihmiset maistelevat viinien makueroja. Hän arvostaa puhdasta, energisoitua ja elävää vettä. Hän valitsee vaatteensa mielellään luonnonmateriaaleista ja kärsii helposti pyykinpesuaineiden hajuista tai muista kemikaaleista.

Indigolle saattaa muiden ihmisten riita iskeä kasvoille, kuin joku olisi motannut häntä suoraan päin näköä. Hän saattaa tulla kipeäksi muiden pahoinvoinnista ja itkeä muiden suruja ymmärtämättä itsekkään, mitä tapahtuu.

Usein indigolle eivät voimakkaat lääkkeet sovi ollenkaan, vaan hän saa suuremman hyödyn homeopatiasta, kukkatipoista tai resonanssihoidoista. Hänen psyykkinen tasapainonsa saa suuremman avun henkiparantajalta, kuin psykologin kanssa käydyistä keskusteluista. Nykyisessä järjestelmässä indigo on siten hyvin paljon itsensä varassa yrittäessään löytää apua vaivoihinsa, sillä virallinen terveydenhoitojärjestelmä ei pysty häntä yleensä kovin monissa asioissa auttamaan.


               KRISTALLI - JA SATEENKAARITIETOISUUS


Uudet, nyt syntyvät lapset ovat yhä tietoisempia ja elävät yhä moniulotteisemmassa todellisuudessa. Näitä 2000- luvulla syntyviä, tietoisia lapsia kutsutaan kristallilapsiksi tai sateenkaarilapsiksi. Myös monet indigoaikuiset löytävät tiensä yhä pidemmälle moniulotteiseen tietoisuuteen. He käyvät tällä hetkellä läpi nopeaa muutosta indigotietoisuudesta kohti kristallitietoisuutta tai sateenkaaritietoisuutta.

Se on matka yhä syvemmälle itseemme, aina parempaan itsemme tuntemiseen. Sitä mukaan kun muutumme, myös auramme pääväri muuttuu. Muutoksen aikana voimme kokea henkisiä, tunteisiin liittyviä tai kehossa tapahtuvia nopeita muutoksia, jotka hämmentävät ja saavat aikaan kriisin.

Tavallisella lääketieteellä tai psykologilla ei ole mitään keinoja ymmärtää näitä muutoksia tai auttaa niistä seuraavia ongelmia. Koko kehojärjestelmämme alkaa pyrkiä eroon kaikesta siihen kertyneestä ylimääräisestä painolastista, jotta uudet energiat voisivat vapaasti virrata. Fyysisen kehon tasolla voi ilmetä voimakasta väsymystä, särkyjä nivelissä, lihaksissa, päässä, niskassa ja hartioissa, vatsakipuja, maksan toimintaongelmia tai suurta ruokahalua tai haluttomuutta syödä mitään.

Erilaiset myrkyt, ruuan lisäaineet, saasteet, lika ja epäsiisteys alkavat häiritä paljon. Tämä kaikki liittyy kehon puhdistumiseen. Kristallikeho ei pidätä itsessään mitään myrkkyjä. Elimistö haluaa eroon homeista, metalleista, loisista, polyypeista, bakteereista, viruksista, kuonakertymistä, joskus jopa koruista.



                        TARVE PUHDISTAA ITSENSÄ KOKONAAN

Muutoksen keskellä olevalla on suuri tarve puhdistaa itsensä täydellisesti. Tunnetasolla kehomme pyrkii puhdistumaan astraalitason myrkyistä ja loisista. Meille tulee myös tarve selvittää kaikki karmalliset solmumme ja velkamme, puhdistaa välimme kanssaihmisiimme kaikissa ajoissa ja paikoissa. Monille alkaa selvitä, kuka Minä Olen, ajasta ja paikasta riippumatta.

Käsitys itsestä muuttuu voimakkaasti, kun olemuksemme osat eri inkarnaatioista tulevat näkyviin selvästi. Alamme ymmärtää syvällisesti sen, että koska aika ja paikka ovat vain illuusioita, me olemme kaikkea sitä, mitä olimme aikaisemmissa, nykyisessä ja tulevissa elämissä sekä niiden rinnakkaisissa todellisuuksissa. Opimme muistamaan tulevaisuuden ja muuttamaan menneisyyttä. Opimme luomaan asioita. Henkisellä tasolla lähestymme yhä enemmän sitä hetkeä, kun antaudumme täydellisesti Luojamme tahtoon ja ymmärrämme, että emme todellisuudessa ole koskaan olleetkaan Hänestä erossa.



                               INDIGOAIKUINEN


”On lahjakas ja älykäs, vaikka kouluarvosanat eivät välttämättä olekaan huippuluokkaa.
”On erittäin luova ja nauttii asioiden tekemisestä.
”Haluaa aina tietää MIKSI, erityisesti kun heitä pyydetään tekemään jotain.
”Inhoaa monien sellaisten töiden tekemistä, joita häneltä vaaditaan tehtäväksi tai joiden                                 tekeminen on tylsää toistamista.
”Oli kapinallinen koulussa siten, että kieltäytyi tekemästä kotitöitä ja torjui opettajien auktoriteetin, tai todella HALUSI olla kapinallinen, mutta ei uskaltanut vanhempien asettaman paineen takia.
”On voinut kokea jo varhain masennusta olemassaolosta tai toivottomuuden tunteita. ”Tuntee ovat voineet vaihdella surullisuudesta syvään epätoivoon. Itsemurha-ajatukset eivät kuitenkaan ole tavallisia indigoaikuisilla.
”Ei pidä palveluun suuntautuneista ammateista. Vastustaa auktoriteetteja tai työyhteisön arvoasteikkoja.
”Työskentelee mieluummin yksin, johtaja- asemassa tai yhteisölle rakentavissa työyhteisössä.
”Omaa hyvän ymmärryksen toisia kohtaan, mutta huonon sietokyvyn typeryydelle.
”Voi olla tunnetasolla erittäin herkkä ja ilmaista tunteensa helposti tai voi olla juuri edellisen vastakohta siten, että ei ilmaise ollenkaan tunteitaan.
”Voi olla ongelmia raivon hallitsemisen kanssa.
”Voi olla ongelmia järjestelmien kanssa, joita pitää tehottomina tai täysin toimimattomina, esimerkiksi poliittiset, koulutukseen liittyvät tai oikeusjärjestelmään liittyvät järjestelmät.
”Tuntee politiikassa, että oma ääni ei kuitenkaan vaikuta mitään.
”Torjuu tai on ahdistunut ihmisten tavallisesta unelmasta saada ura, avioliitto, 2,5 lasta, talo ja kesämökki.
”Vihaa tai pelkää sitä, että ”isoveli valvoo”.
”Haluaa palavasti tehdä jotakin muuttaakseen tai parantaakseen maailmaa. Voi olla vaikeuksia löytää omaa polkuaan.
”Omaa psyykkisiä tai henkisiä kykyjä varsin varhain – Teini-ikään mennessä tai sitä ennen.
”Ei ole ollut ollenkaan tai vain harvoja indigoroolimalleja.
”Intuitio on vahva.
”Kokee psyykkisiä kokemuksia, esim. kuulee ääniä, näkee enkeleitä tai kummituksia, on kokenut kehosta poistumista.
”On sähköisesti herkkä siten, että kellot tai tietokoneet lakkaavat toimimasta heidän läheisyydessään, katuvalot sammuvat, kun niiden alta kävelee, hehkulamput räjähtelevät rikki tai muut sähköiset laitteet lakkaavat toimimasta.
”Voi olla tietoinen toisista ulottuvuuksista tai rinnakkaistodellisuuksista.
”On seksuaalisesti erittäin ilmaisukykyinen ja kekseliäs, tai voi torjua seksuaalisuuden kyllästyttyään siihen tai tavoitellessaan korkeampia henkisiä yhteyksiä. Voi tutkia vaihtoehtoisia seksuaalisuuden muotoja.
”Etsii tarkoitusta elämälleen ja maailman ymmärtämistä. Voi etsiä vastauksia uskonnoista tai henkisyydestä, henkisistä ryhmistä tai kirjallisuudesta, tai itsensä auttamiseen opastavista kirjoista tai ryhmistä.
”Jos löytää tasapainon, hänestä tulee erittäin vahva, terve ja onnellinen.

Toivoo daana   Smiley
19  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkinen kasvu ja siihen liittyvät oireet : 27.12.2007 11:27:15
Heippa  Smiley

Rikon raan kananmunan ja pistän sen sitten kuivumaan. Keräilen niitä jonkin aikaa ja sen jälkeen tehosekoittimessa hienonnan sen jauheeksi. Oli tosi ihanaa huomata, että tämä jauhe sopi minulle kun en voinut ottaa mitää kalkki kapseleita.

 Wink Toivoo daana
20  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkinen kasvu ja siihen liittyvät oireet : 27.12.2007 11:21:29
Hei taas  Smiley

Ihan kuin olisin lukenut itsestäni Tytteli. Mielenkiintoni heräsi kun kerroit, että sinulla on pesäketauti. Mikä se sellainen on ? en ole koskaan kuullutkaan.
Minulla on myös maksassa jotain vikaa. Verikokeet näyttävät, että ei olisi mitään vikaa. Akupunktiolääkäri, iridologi ja saksaan lähetetty verianalyysi kertoo ihan toista.

 Cry

Tiedän, että ihmiset eivät ole samanlaisia, jotkut ovat herkempiä ja jotkut taas vahvempia. Itse olen fyysisesti ja henkisesti erittäin herkkä ja nämä seikat johtavat siihen, että reagoin kaikkiin niin herkästi.

 Cry

Oletko kuullut koskaan sellaisesta kirjasta kun Syö oikein oman verityyppisi mukaan. Mielenkiintoinen kirja, joka kertoo eri verityyppien ruoka-aineista.
Esim. A veriryhmä on painottunut enemmän kasviksiin. Minulla itsellni on A veriryhmä ja peruna on kiellettyjen listalla. Itse kun syön perunaa niin minulla rupeaa nilkat särkemään ja joudun sen jälkeen nilkuttamaan noin viikon verran.
Olen huomannut, että ne ruoka-aineet mitä voin syödä ovat hyväksi A veriryhmälle. Kannatta tsekata tämä kirja jos vaikka saisit jotain vinkkejä.

 Wink

Anteeksi anto on minulla tärkeää. Olen myös itse alkanut sanomaa mielessäni ennen nukkumaan menoa. Minä olen henkisesti vahva, Minä olen fyysisesti vahva, Minä olen psyykksisesti vahva.

 Cheesy

Ps. Tytteli jos sinua kiinostaa niin voisimme viestitellä yv:llä.   Cheesy

Toivoo daana

21  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkinen kasvu ja siihen liittyvät oireet : 26.12.2007 18:50:37
Hei Tytteli kiitos kirjoituksestasi  Smiley

Aika kauheaa sanoa näin mutta on rauhoittavaa tietää, etten ole yksin maailmassa tämänlaisten oireitten kanssa. Minusta on tuntunut, ettei kukaan ihminen voi ymmärrä kokemuksiani mutta sinä taidat tietää mistä minä kirjoitan ja mitä olen käynyt läpi. Heräilen myös joka yö yhden - kahden välillä.

Voi olla, että olen itse valinnut tähän elämään nämä kokemukset. Tottakai silloin kun olen huonossa kunnossa niin ajattelen, että en minä tälläistä ole halunnut itselleni. Tiedän, että jokaisella sairaudella ja vaikealla kokemuksella on jokin tarkoitus elämässäni. Minun vaan pitää oivaltaa minkä se on ja silloin minun henkeni pystyy parantamaan sairaudet.

Tsemppiä Tytteli eiköhän me selvitä tästä kaikesta ja silloin olemme se ihminen joka meidän on tarkoitus olla.

 Smiley Toivoo daana
22  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Hapan-Emäs tasapaino : 21.12.2007 10:11:16
Heippa  Smiley

Stressi happamoittaa elimistöä. Se mitä syömme voimme vaikuttaa happo- emäs tasapainoon. Ruoat jotka happamoittaa elimistöä ovat: kaikki maitotuotteet, kaikki lihat, kalat, kahvi, appelsiini, vehnä, ruis, ohra, kaura ym.
Emästä tuottavat ruoka-aineet ovat: kaikki vihannekset raakana jos vihannekset keittää niin ne muuttuvat happamiksi, joten ota keitin liemi talteen ja käytä se,  kaikki hedelmät, vaikka greippi on hapan niin se muuttuu elimistössä emäksiseksi, taateli, viikuna, vesi ym.

Luontaistuote kaupoissa on myös emäs jauhetta. Sen pitäisi muuttaa elimistöä emäksisemmäksi.

Jos elimistö on hapan niin se tuo mukanaan myös erilaisia oireita. esim nivelkipuja ym.

Kirjastossa on varmaankin kirjoja joissa on tarkempi lista ruoka-aineista.

  Wink Toivoo: daana

23  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkinen kasvu ja siihen liittyvät oireet : 19.12.2007 11:46:38
Hei jaspis  Smiley

Minulle on tehty myös testi, jolla yritettiin kartoittaa hajuherkkyyttäni. Testit olivat negatiiviset ja sitä kautta lääkäreiden kommentit olivat, että ei sinulla mitään ole olet vain luulotautinen. Olen luonteeltani sellainen, että en anna periksi ja haen tiedon vaikka mistä. Olen joutunut käymää koulua joka tutkii ihmistä eli minua itseäni. Olen etsinyt syitä siihen miksi minulla on tämä oire ja miksi tunnen näin.

Olen tullut siihen päätökseen, että kun otin 13 vuotta sitten hormoonikierukan niin se laukaisi tämän, koska sen jälkeen minulle tuli ensimmäisen kerran oireita. Hajuherkkyys ja herkkyys katupölylle ym. Tiedän, että kierukka ei aiheuta monellekkaan oireita mutta minulla saattoi olla pohjalla jo jokinlainen hormoni häiriö ja sitä kautta minulle laukesi tämä herkkyys. Lisämunuainen tuottaa hormooneita ja jos se on rasittunut niin se myös tuo kaikenlaisia oireita. Lisämunuaiset ovat yhteydessä hajuaistiin.


Uskon, että voimme haistaa ihmisistä eri hajuja. Itse haistan ja tunnen eri mielialat. Ihmisen iho on huokoinen ja tottahan näistä huokosista voi erittyä eri hajuja. Makeasta hajusta minulle tuli mieleen suoliston bakteerikanta. Jos suoliston bakteerikanta on huono niin usein uloste usein haisee makealta.
Miehethän usein haistavat naisen ovulaatio ja kuukautis ajan.

Eiköhän mekin paikkamme löydetä ja täytyisi vaan tuoda enemmän esille tätä asiaa niinkuin minäkin ajattelin kirjoittaa tästä ja toivon, että saisin jonkun ajatuksen siemenen pistettyä itämään.

 Wink

Sinulla on rajattomat mahdollisuudet.
Vain sinä itse voit olla pahin rajoittajasi.

 Wink  Toivoo daana
24  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: FIBROMYALGIA "pehmytkudosreuma" : 19.12.2007 11:04:01
Hei Elämänilo  Smiley 

Ajattelin vuorastin vastata sinun aiheeseen ja aihe on mielenkiintoinen ja myös omakohtainen. Haluan antaa omat tietoni käyttöön. Itselläni on Fibromyalgia todettu  noin 15 vuotta sitten. Oireeni alkoi sen jälkeen kun olin sairastanut tavallisen vatsataudin ja sen jälkeen minulle tuli vatsataudin jälkitauti. Sen jälkeen elimistööni tuli voimakkaita kipuja. Nivelet rupesivat särkemään milloin mistäkin paikasta.

Fibromyalgia on monien asioiden summa. Olen myötä elävä vaaka nainen ja kannoin liikaa huolta lapsistani ja muistakin asioista. Nyt olen sen oppinut, että se on ihan turhaa.

Hormoonit ovat osa syyllinen Fibromyalgiaan. Kateenkorvamme tuottaa vanhemmiten vähemmän hormoonia joka auttaa vastustuskykyyn.

Kilpirauhasen vajaatoiminta hidastaa aineenvaihduntaa ja sitä kautta se rasittaa maksaa. Maksa on kuormittunut ja se ei jaksa tehdää täysipainoisesti tehtäväänsä. Nyky aikana ruokaamme laitetaan säilöntäaineita, väriaineita ym ja jos maksan toiminta on heikentynyt se ei pysty tekemään puhdistus työtänsä maksimaalisesti. Joten elimistöön rupeaa kertymään vieraita aineita. Kun maksa ei toimi hyvin, niin se kuormittaa myös suolistoa. Tulee kaikenlaisia suolisto vaivoja. Tämän jälkeen munuainen kuormittuu ja siitä seuraa munuaisiin kohdistuva rasitus.
Kilpirauhasen vajaatoiminta on yhteydessä myös suoliston kuntoon. Läpäisevä suolisto on yksi oire siitä. Suoli päästää läpi sellaisia aineita jotka olisi tarkoitus mennä paksusuoleen ja sitä kautta ulos elimistöstä. Nyt läpäisevä suoli päästää huonot aineet sisälle ja hyvät ulos. Tämän seurauksena tulee kaikenlaisia allergioita.

Haima erittää myös hormooneita ja sehän on yhteydessä sokerin aineen vaihduntaan.

Lisämunuaisen huono kunto on myös syy Fibromyalgiaan. Liika stressi kuluttaa lisämunuaista.

Itse sain apua särkyihini siitä kun katsoin mitä laitoin suusta alas. Jos elimistö on hapan niin se rasittaa ja kuormittaa pehmytkudoksia. On tärkeää huolehtia happo-emäs tasapainosta. On ruokia jotka tuottavat happamuutta ja ruokia jotka ovat emäksisiä. Esim. Happamuutta tuottavat. kahvi, alkoholi, maito ja maitotuotteet , lihat, kananmuna, kaura, vehnä, ohra, ruis, kalat, appelsiini, sokeri. Emäksisä ovat kaikki vihannekset tuoreeltaan jos ne keittää niin ne muuttuvat happamiksi. Ota vihannesten keitto liemi talteen ja käytä se koska se on emäksinen. kaikki hedelmät, vaikka greippi on hapan niin se muuttuu ihmisen elimistössä emäksiseksi, vesi, hirssi, tattati, taateli, viikuna ym.
Jotkut ruoka-aineet vaikuttavat haitallisesti Fibromyalgiaan. Tämä on tunnettu omakohtaisesti. Jos söin vaikka tomaattia, paprikaa, naudan lihaa, sian lihaa, kanan lihaa, perunaa niin ne saivat aikaan nivelissä särkyjä. Poistin ruokavaliostani nämä ruoka-aineet ja pyrin syömään enemmän emäksisiä ruokia niin sain kaikki nivel säryt pois. Tietysti suuri apu siihen, että säryt lähtivät pois on oman ajattelun muuttaminen. Ei stressaa pienitä asioista ja ajattelee, että kyllä asiat järjestyvät. Akupunktiosta, Homeopatiasta, Hermoratahieronnasta saa apua Fibromyalgia oireisiin. Itse olen kokeillut ja hyväksi todennut.

Toivottavasti tästä olisi jotain apua.  Smiley

 Wink Toivoo daana

25  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkinen kasvu ja siihen liittyvät oireet : 18.12.2007 09:52:55
Hei taas  Wink

Haluan kirjoittaa tällaisesta aiheesta kuin hajuherkkyys. Henkiselle tielle kun lähtee niin silloin helposti herkistyy monellekkin asialle ja hajuherkkyys on yksi niistä. Voi olla, että hajuherkkyys on annettu ihmiselle sitä varten, että hän joutuisi kokemaan syrjäytymisen tunteen, syrjäytymisen tunteen yhteiskunnasta, yksinäisyyden tunteen, kivun, luopumisen tunteen, eristäytymisen tunteen, työssä olemisen. ym. Itse olen joutunut kokemaan tämän kaiken ja se on kestänyt jo 10 vuotta ja täytyy sanoa, että aina kivaa ei ole ollut. Mutta se on pistänyt minut ajattelemaan, että mikä on ihmisen elämässä tärkeintä. Onko se materialimi, itsekkyys, vain itsensä huomioon ottaminen ym. Eipä taida olla.  En ole voinut käydä töissä 10 vuoteen tämän asian takia. Cry

Jos olen vaikka kylässä ja paikalle tulee henkilö joka on laittanut paljon hajuvettä, niin joudun poistumaan taka vasemmalle ja lähtemään pois. On myös paljon muitakin tilanteita mihin en ole voinut mennä koska ihmisillä on hajusteita ja myös pyykin pesuaineiden tuoksut tekevät minulle pahaa. Välillä on huonompia aikoja ja välillä parempia aikoja ja silloin kestän hajuja vähän paremmin. Halusin vain kirjoittaa ja kertoa tästä asiasta. En voi mennä sanomaan henkilölle, että sinulla on vähän liikaa hajusteita, koska silloin ihmiset loukkaantuvat, eivätkä he ymmärrä mitä tekevät silloin kun laittavat hajua korvansa taakse. Yleensä se taitaa olla tietämättömyyttä ja toisinaan ihmiset eivät halua ymmärtää tätä asiaa ja väheksyvät sitä.  Cry

Toivon aina, että kun kohtaan henkilön joka on laittanut paljon hajusteita, ettei joutuisi itse kokemaan tätä mitä minä olen joutunut kokemaan. Kun ajatellaan, että henkilö laittaa korvansa taakse hajuvettä niin se haju on koko ajan hänen nenässän ja mitä hajuvesi on suurimmaksi osakis kemiallisia aineita. Siis vuodesta toiseen ihmiset haistelevat kemiallisia aineita. Joka kerta kun henkilö sipaisee hajustetta ihoonsa niin se menee hänen elimistöönsä. Asiasta voi olla monta mieltä mutta minä olen sitä mieltä ,että se menee elimistöön. Olen elimistöltäni niin herkkä, että tunnen ja maistan kaikki mitkä ovat kemiallisesti tuotettu. Jos vaikka laittaisin jotain salvaa jalkaani niin samassa tuntisin sen salvan maun suussani. Cry

Toivottavsti annoin jotain ajattelemisen aihetta tällä aiheella  Wink

Minkä teet
tee se niin
että voi aina
iloita tekemästäsi !

 Cheesy  Toivoo daana


 
26  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkinen kasvu ja siihen liittyvät oireet : 17.12.2007 15:28:47
Hei  Smiley

Olisiko jollain takataskussa joku tieto jonka voisi pistää kiertoon. Tämä tieto voi olla kultaakin arvokkaampi jollekkin toiselle ihmiselle. Samalla voimme auttaa lähimmäistämme ja itsellemme tulee varmasti hyvä olo tästä.

 smitten

Hei Panacod  Smiley

Otan puoli teelusikallista jauhetta ja laitan suuhuni ja sen jälkeen otan mehua päälle. En sekoita jauhetta mehuun, koska silloin osa jauheesta jää lasiin enkä silloin saa kaikkea jauhetta käyttöön.

 smitten

Rohkeutta elämään !
Elämä on liian kallista
sivustakatsomalla tuhlattavaksi !  Wink

 Smiley Toivoo daana
27  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkinen kasvu ja siihen liittyvät oireet : 17.12.2007 09:03:13
Heippa taas  Wink

Osuit asian ytimeen panacod   Cheesy

Kun opimme nauttimaan niistä hetkistä kun meillä on hyvä olla, se on askel parempaan. Positiivinen asenne on tie hyvään oloon ja terveyteen. Itse tunnen intuitiivisesti mitä minun pitää milläkin hetkellä tehdä itseni hyväksi.

Niin kuin aikaisemmin kerron lääketiede ei pysty minua auttamaan. Olen käyttänyt vaihtoehtohoitoja esim. Akupunktiota ja nyt tällä hetkellä homeopatiaa. Molemmat hoidot ovat sellaisia, että ne tuovat ensin esille kaikki vanhat vaivat ja sen jälkeen elimistö rupeaa parantamaan itseään. Homeopatia on ihmeellinen kun se tuo myös esille vanhoja tunteita, jotka olen elämän varrella tukahduttanut. Nyt minun pitää käsitellä niitä ja täytyy sanoa, että kovilla olen ollut. Tiedän, että jos tunteita pitää sisällänsä ne tuovat mukanaan sairauksia, joten kasittelemällä vanhat negatiiviset tunteeni voin tulevaisuudessa fyysisesti paremmin.

Olen joutunut opiskelemaan ja hakemaan tietoa itse kun kukaan ei voi ymmärtää minun oireitani, eikä myöskään pysty auttamaan. Sen tähden nyt haluan kirjoittaakin tälle palstalle jos vaikka pysyisin auttamaan ajatuksillani jotain ihmistä.

Kun herkistyin kaikille maitotuotteille niin se tuli minulle todelliseksi ongelmaksi. Minulla on todettu osteopenia ja silloinhan tarvitsisin paljon kalkkia. Joten maitotuotteet eivät käyneet minulle eivätkä mitkään kalkkitabletit. Ruuasta sain kyllä osan päivittäsisestä kalkin tarpeestani mutta se ei riittänyt. Olin ihmeissäni, että mitä minä nyt teen luuni rupeavat haurastumaan ja minulle tulee osteoporoosi. Olen oppinut kuuntelemaan omaa intuitiotani ja toimin aina sen mukaan koska tiedän, että se kertoo aina oikein. Kerran olin kirjastossa ja askeleeni vei minut sellaisen kirjahyllyjen väliin jossa en ole ennen käynyt. Ihmettelin asiaa ja ajattelin, että joku tarkoitus tällä oli. Siinä kirjoja selaillessani suoraan sanoen syliini hyppäsi yksi kirja ja rupesin sitä selailemaan. Se oli Vogelin kirja joka kertoi luonnon lääketieteestä ja kasveista. Lainasin kirjan ja rupesin mielenkiinnolla lukemaan sitä kotona. Siinä lukiessani pamahti suoraan silmiini yksi sana joka oli kananmunan kuori. Vogel kertoi, että munan kuori on hyvä kalkin lähde. Siinä oli vastaus ongelmaani ja rupesin tehosekoittimella jauhamaan itselleni jauhetta. Pari vuotta olen jauhetta ottanut ja täytyy sanoa, että kynnet ovat kyllä vahvat ja kasvat reippaasti. Kerroin tämän sitä varten, että jos jollain on vaikeuksia kalkin saannin suhteen niin tässä olisi yksi vaihtoehto ja toiseksi kun minulla oli ongelma ja uskoin että minua autetaan kun sitä tarvitsen. On ihana huomata, etten ole yksin ja että joku pitää minusta huolta ja auttaa vaikeuksien yli.

 angel

Olen myös oppinut elämään tässä hetkessä.

 angel

Elämän tarkoitus on etsiä ja löytää.
Löytää itsensä.
Löytää Totuus.
Löytää tarkoitua.

 Smiley Toivoo daana
28  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkinen kasvu ja siihen liittyvät oireet : 15.12.2007 17:09:27
Hei taas   Wink


Mitä tapahtuu kun joutuu kokemaan fyysisesti näinkin vaikeita juttuja ?

Itse olen ainakin tullut henkisesti vahvemmaksi ihmiseksi. Minua ei pienet asiat enään lannista. Olen oppinut siihen, että kaikilla asioilla on kaksi puolta. En tuomitse toisia ihmisiä vaan ajattelen, että hänellä on elämässään tapahtunut jokin asia joka tekee hänestä sen mikä hän on nyt ja toivon sydämestäni, että hän oivaltaisi itsestään sen.

 angel

Olen joutunut myös nöyrtymään, joten nöyryy on myös rikkaus ihmiselle. Se ei vaadi mitään vaan hyväksyy kaiken pyyteettömästi. Mukana on tullut myös rakkaus itseen. Olen oppinut hyväksymään itseni sellaisena kuin olen. Kun olen oppinut hyväksymään omat positiiviset ja negatiiviset luonteenpiirteeni niin minun on myös helpompi hyväksyä toisten ihmisten negatiiviset puolet. Olen oppinut myös sen, että jos koen jonkun ihmisen negatiivisesti, niin lähden heti peilaamaan itseäni. Ajattelen, että mikä tässä ihmisessä minua ärsyttää ja että mikä luonteen piirre minulla on minkä kanssa en ole vielä sinut. Heijastus ja peilaaminen ovat myös työkaluja ihmisen kasvamiseen kun sen taidon oppii ja oivaltaa on lähempänä todellista itseään.

 angel 

Kukaan ei kasva pelkässä auringonpaisteessa.
Mitä rajummat myrskyt sen voimakkaampi kasvu !  smitten  T: Daana
29  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkinen kasvu ja siihen liittyvät oireet : 15.12.2007 11:48:47
Heippa  Smiley

Tiedän, että jokainen ihminen kokee fyysisesti asiat eri tavalla. Toinen voi olla fyysisesti vahva ja toinen taas voi olla fyysisesti herkkä. Itse kuulun tähän jälkimmäiseen katekoriaan. Minun elimistöni on todella herkkä. Olen todella monelle ruoka-aineelle herkistynyt. Ruoka- aineita mitä pystyn syömään taitaa olla 10.
Olen myös herkistynyt kemiallisille aineille. En pysty ottamaan mitään lääkettä tai syömään tavallista ruokaa. Ruoan pitää olla luomua. Olen herkistynyt myös kaikille hajusteille hajuvesille, pesuaineille ym. En ole enään niin herkkä hajusteidensuhteen, kuin olin viisi vuotta sitten. Tiedän, että olen saanut nämä oireet sitä varten, että oivallan elämässäni ne asiat mitkä minun pitääkin ja että minustakasvaa ihmisenä se  mikä on ollut tarkoitus.

 Smiley

Laitan tähän mukaan listan henkisestä kasvusta, itse sain paljon apua siitä ja samalla myös ymmärsin mistä johtui nämä ikävät oireet. Itse olen ja käyn koko ajan läpi kaikkia näitä kohtia.

 Wink

MERKIT ITSENSÄ LÖYTÄMISEN ALKAMISESTA


Kasvava tyytymättömyys tuttua ympäristöä kohtaan, mikä voi ilmetä epämukavana tunteena työssä tai tärkeimmässä ihmissuhteessa.

Kyvyttömyys saada selville, miksi on masentunut tai väsynyt.

Läpitunkeva yksinäisyyden tunne, johon usein liittyy huoli siitä, että eristäytyneisyys ei koskaan pääty.

Ehdoton tietoisuus siitä, että jokin elämässä on muuttunut ja että tulevaisuus on epävarma, mutta menneeseen ei voi enää palata ja elää kuten ennen.

Kasvava uteliaisuus omien henkilökohtaisten tarpeiden suhteen ja halu saada selville, mitä ne ovat, ja halu löytää joku, joka ymmärtää näitä tuntemuksia ja vahvistaa ne aidoiksi.
Heräämiseen voi liittyä syvä yksinäisyyden tunne, joka vaatii jonkin tasoista vahvistusta, varsinkin jos lähimmäiset eivät ymmärrä kokemuksia. (Jos olet tilanteessa, tietoisuustukiryhmään liittyminen tai alan seminaareihin osallistuminen voi olla erittäin hyödyllistä ja kannustavaa.)

Täysin uusien kykyjen ilmaantuminen, kuten kyvyn parantaa tai muutoin auttaa muita, tai muutos siinä miten todellisuutta havainnoidaan. Tämä usein sisältää korostuneen herkkyyden ihmisten ja ympäristöjen energeettisille kuvioille tai väreilylle. Ulkoista maailmaa ei enää havainnoida vain viiden aistin avulla kuten ennen, vaan moni aistilliset ja intuitiiviset kyvyt heräävät. Vaikka selviämisintuitio tai –vaisto toimii aina jokaisessa ihmisessä, tämä uusi herkkyys heijastaa paljon syvemmän intuitiivisen kyvyn esiin tulemista. Se voi kehittyä sellaiseksi herkkyydeksi, jota tarvitaan parantamiseen esimerkiksi terapeuttisella kosketuksella tai akupunktuurilla, tai se voi auttaa kasvamaan ymmärtävämmäksi yksilöksi.

Muutos suhteessa aikaan. Heimovoiman käsityksen mukaan aika on ulkoinen ja lineaarinen voima, joka liikuttaa ihmisiä elämän vaiheiden läpi nuoruudesta vanhuuteen. Se, mitä ihminen saa aikaan ja kuinka nopeasti hän onnistuu, mitataan heimon aikakäsityksen mukaan. Jos heimo uskoo, että syövästä selviämiseen tarvitaan vuosi hoitoa ja viisi tervettä vuotta, niin juuri näin heimouskoja olettaa käyvän. Yksilön voiman mukaan aika on huomattavasti suhteellisempi käsite. Kun yksilö on ymmärtänyt oman tietoisen mielensä voiman, ryhmän ajoitus ei enää välttämättä hallitse häntä; sen sijaan hänellä on mahdollisuus alkaa ottaa selvää, kuinka itsensä vahvistaminen ja sisäisen minän parantaminen voivat vaikuttaa fyysisen kehon parantumiseen. Tämä ajankäsitys ulottuu siihen nopeuteen, millä ihminen voi luoda jotain uutta itseään varten. Sen sijaan että ajattelisi ”olen liian vanha aloittamaan alusta”, hän voi uskoa, että iällä ei ole mitään tekemistä luovuuden, rakkauden tai elämästä nauttimisen kanssa.

Vahvistuva yliherkkyys tietyille ruoka-aineille, materiaaleille, ympäristön myrkyille  tai lääkkeille kuten aspiriinille ja tavallisille flunssalääkkeille. Ihminen voi kehittää allergioita aineille, jotka eivät aiemmin mitenkään vaikuttaneet häneen, kuten vehnälle, maitotuotteille tai kofeiinille.

Kasvava uteliaisuus itsensä kehittämiseen liittyviin asioihin, joko vapaehtoisena valintana tai pakosta.

Uuden identiteetin kohoamisen tuntu, mihin voi sisältyä uusien pyrkimysten tai halun elää aivan uudenlaista elämää löytäminen. Ihminen voi valita luopumisen kaupungista ja muuton maalle tai hyväksyä palkan alenemisen saadakseen enemmän vapaa-aikaa ja mahdollisuuden tehdä muuta mielenkiintoista.

Täysin ennen kokemattomat vapautumisen tunteet, kuin olisi murtautunut irti näkymättömistä kahleista, jotka ennen kiinnittivät toistuviin käytösmalleihin, jotka eivät enää sovi hengelle.

Tarve päästä läheisempään yhteyteen luonnon kanssa tai saada enemmän aikaa itselleen.

Kasvava tyytymättömyys institutionaaliseen uskontoon ja tarve etsiä hengellisyyttä. Uudet henkiset kokemukset kuten syvät meditaation tilat, kutsu uudelle elämänpolulle tai kundalini-herääminen.

Loputon kyllästymisen tunne ja kiinnostuksen menettäminen kaiken sen suhteen mikä ennen tuotti tyydytystä ja tyytyväisyyttä.

Sairauden, jota ei pystytä menestyksekkäästi hoitamaan allopaattisilla hoitomenetelmillä, kehittyminen.

Jokainen, joka on polulla kohti yksilön voimaa, tutustuu vähintään yhteen näistä merkeistä tai vaiheista ja jotkut voivat kokea useimmat tai jopa ne kaikki. Kukin edustaa eräänlaista haastetta:
joko uutta ärsykettä tai epämukavuutta, jota on lievennettävä, tai uutta suuntaa, taitoa tai voimaa, jota on hyödynnettävä. Haasteiden kestäminen ja ratkaiseminen on matkan tunnusmerkki ja matkaa kuvataan usein autiomaakokemukseksi tai sielun synkäksi yöksi. Tämän sielun synkän yön lähestyminen voi vaikuttaa pelottavalta ja lannistavalta, mutta yksilön voimaan kasvaminen aiheuttaa väistämättä jonkin verran tuskaa ja epämukavaa oloa. Se tarjoaa kuitenkin meille mahdollisuuden päästä korkeammalle mestaruuden ja tyytyväisyyden tasolle. Kuin uuteen kotiin muuttaminen, uudessa työssä aloittaminen tai uuteen ihmissuhteeseen ryhtyminen ne vaikeudet joita kohtaamme matkalla lähtiessämme, kätkevät usein alleen suuremman ilon ja täyttymyksen mahdollisuuden.

Henkinen harjoitus voi jopa haastaa meidät kärsimään jonkin sairauden keinona, jonka kautta hengen inspiraatio ja syvempi voiman tuntu voivat tulla esiin. Kun sairaus on osa henkistä matkaa, mikään lääketieteellinen tai lääkinnällinen hoito ei voi auttaa, ennen kuin henki on alkanut suorittaa niitä muutoksia, joita sairauden on tarkoitus saada aikaan. Lääketieteelliset keinot, täydentävät parannusmenetelmät, ravinnon muutokset ja koko elämäntavan muutos voivat auttaa jossain määrin ja niitä pitää toki käyttää. Kun edessä on sairaus henkisenä haasteena, kaikkein tehokkain paranemiskeino on luottaa siihen, että henkiset harjoitukset saavat aikaan tarvittavan oivalluksen.
Harjoitus voi olla keino kestää sairautta ja parantaa se hengen kasvavan voiman ja viisauden avulla.

Toivottavasti sait tästä itsellesi apua. Toivoo daana
30  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Henkinen kasvu ja siihen liittyvät oireet : 14.12.2007 21:14:33
Heippa kaikki  Wink

Haluaisin tietää onko minulla kohtalon tovereita näillä sivuilla.  Wink

Olen viisi vuotta jo kulkenut henkistä tietäni. Henkinen tie kulkea voi olla myös aika rankka kokemus. Siihen kuuluu kokemukset jotka ovat vahvistaneet minua henkisestia ja kokemukset jotka koen fyysisesti aika rankkoina. Itse käyn aika rankkaa vaihetta elämässäni. Minulle on tullut todella voimakkaita fyysisiä oireita, jotka ovat minullekkin olleet aikamoinen mysteeri. Lääketiede ja lääkärit eivät voi auttaa minua, eikä kukaan muukaan voi ymmärtää mitä joudun käymään läpi.

 smiley6600

Oletko sinä joutunut kokemaan selittämättömiä fyysisiä oireita. Olisi kiva tietää niistä ja kirjoitella niistä.

 angel Kirjoittelemisiin Toivoo daana



Sivuja: 1 [2]