Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: UUSIKUU SKORPIONISSA  (Luettu 2321 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 08.11.2008 11:13:11 »

UUSIKUU SKORPIONISSA
28.10.2008


Tämä on tilin tekemisen kuukausi.....

Okei, tämä on menoa!

Tämän kuukauden aikana Saturnus tekee oppositiota Uranukseen (marraskuun alussa) ja marraskuun loppupuolella Jupiter ja Saturnus saattavat loppuun tehokkaan tanssinsa, jonka tahdissa ne ovat pyörähdelleet viime vuoden ajan. 27. marraskuuta, samana päivänä jolloin Uranus lakkaa perääntymästä, Pluto siirtyy lopullisesti Kauriiseen, jossa se pysyy vuoteen 2023 asti.

Riippuen siitä mihin päivittäinen huomiosi on kiinnittynyt, saatat kokea tämän vastoinkäymisenä tai seikkailuna. Mikäli uskot aineellisen maailman olevan ainoan olemassaolevan maailman, pelkosi tulevat todennäköisesti tulemaan toteen,saamaan ilmiasun. Mikäli ymmärrät kaiken tapahtuvan luonnollisesti kuten on tarkoitettu, jotta maailma voisi saavuttaa paremman tasapainon, silloin tulet havaitsemaan mitä tapahtuu ja sopeudut tapahtumiin niitä myötäillen - tulet pärjäämään ja jopa nauttimaan muutoksista. Mutta tarkastelkaamme ensin tätä uutta kuuta
.


Uusi kuu Skorpionissa


Tämän uuden kuun kartassa aurinko ja kuu eivät ole yhdistyneinä muihin planeetta-asetelmiin, eikä Skorpionia hallitseva planeetta Plutokaan ole yhteydessä niihin. On kuin olisimme tekemisissä syvien henkilökohtaisten oivallusten kanssa, jotka muuntavat sitä miten koemme itsemme ja maailman, samanaikaisesti tilanteet ja tapahtumat ympärillämme näyttäytyvät täysin eri valossa - kaksi toisistaan erillistä kokemusmaailmaa.

Skorpioni edustaa syvimpiä tunne-elämän kokemuksiamme, jossa elämä koskettaa meitä niin syvästi että menemme tolaltamme. Tämä synnyttää niin voimakkaan vaikutuksen, että pakomahdollisuutta ei ole. Järjestelyjä täytyy tehdä ja nämä muutokset ovat pysyviä. Ei ole mikään ihme, että skorpionin nähdään usein puolustavan itseään. Tässä me juutumme usein muuttumistamme estäviin vanhoihin tuomitsemiskuvioihin. Mutta puolustusasemissa oleva Skorpioni on jumissa, kasvu on estynyt tai se on parhaimmillaankin hidasta.

Koska skorpioni on hyvin syvällisellä tasolla tunteellinen, monikaan asia ei jää huomiotta, joten kun mitättömältä näyttäviä asioita nousee käsiteltäväksi, ne tulee ottaa huomioon. Yhtä voimakkaana kuin virtaus käykin syvän joen pohjilla yhtä voimakas on skorpionin päättäväisyys sen kerran on tehtyä päätöksensä. Tätä liikettä toiminnan suuntaan on vaikea pysäyttää, joten on jatkuvasti  ja säännöllisesti tietoisesti tarkistettava että mennään oikeaan, haluttuun suuntaan.

Tässä kuussa on hyvä tutkiskella kaikkia automaattisia ajatuksia, reaktioita ja käyttäytymistä, tutkia totuutta motiivien takana (Mars Skorpionissa kolmiossa Uranukseen). Me emme ehkä pidä löytämästämme (Merkurius Vaa´assa), mutta ainakin se on johdattanut meidät sinne missä olemme. Meistä on helpompaa tehdä asioita eri tavalla kun sisäistämme totuuden itsestämme (Merkurius kolmiossa Neptunukseen) ennemminkin kuin että kritisoimme itseämme sen vuoksi (Saturnus Neitsyessä). Tämän kuun aikana tehty sisäinen työ tulee olemaan tehokasta ja  ulkomaailmassa toimiva "sinä" tulee olemaan henkilökohtaisella tasolla itsevarmempi ja rentoutuneempi sisäisen työskentelysi ansiosta.

Kaikkein syvimmällä tasolla Skorpioni edustaa meidän tilaamme, jonka sisällä kaikki ilmiöt lepäävät rakkaudessa. Yleensä emme ole tietoisia tästä koska reagoimme siihen mitä tapahtuu, mutta on olemassa hetkiä, jolloin tunnemme sen - linnun laulaessa sadekuuron jälkeen, pienen lapsen käden ollessa kädessämme, ruusun tuoksuessa - hiljaisuuden hetkiä jolloin tiedämme, että jollain keskeisellä tasolla on olemassa jotain täydellisen muuttumatonta ja täydellistä hyväksyntää. Lepäämme tietoisuudessa, että tässä on olemassaolon totuus, me voimme kulkea eteenpäin ja käsitellä kaikkia tarpeellisia elämämme muutoksia ilman että vastustamme asioiden tilaa.

Perustusten järjesteleminen - Jupiter sopusoinnussa Saturnuksen kanssa

Meillä on ollut mahdollisuus puhdistaa pöytämme ja valmistautua muutokseen. Tämä kaikki alkoi maalis-huhti-toukokuussa 2007, jolloin uudet ajatukset siitä mistä pitäisimme alkoivat nousta pintaan ja näyttivät mahdollisilta. Marras-joulukuussa 2007 alkoi siirtyminen kohti tarvittavia muutoksia. Ja sitten tammikuun lopulla 2008 (kun Pluto alkoi paljastaa maailman taloudellisen todellisen tilan) me näimme millä alueilla meidän tulisi tehdä uudelleenjärjestelyjä, mikäli haluaisimme unelmiemme toteutuvan. Nähtyämme ongelmien sijaintipaikat meillä oli toinen mahdollisuus olosuhteiden uudelleenjärjestelyyn varhain syyskuussa tänä vuonna.

Viimeinen aalto, jolla voimme surffata kotisatamaan on nyt saapumassa ja se rantautuu 21. marraskuuta. Sitten voimme vihdoinkin korjata ponnistelujemme tulokset talouden, terveyden, asumisen tai millä tahansa alueella, joka vaatii huomiotamme. Syntymäkartassasi ne huoneet, jotka ovat kauriissa tulevat osoittamaan sen elämänalueen, jossa tulet kohtaamaan suurimmat muutokset. Marraskuun loppuun mennessä aika valintojen tekemiseen käy loppuun ja tulemme kohtaamaan muuttuvan maailman tilan muutokset juuri siinä kunnossa/asemassa/tilassa missä tuolloin olemme.

Toisten kanssa toimeen tuleminen - Merkuriuksen diplomaattisuus Vaa´assa

Merkurius, perääntyen Vaa´assa, oli lähes täydellisessä kolmiossa Neptunukseen viime uudenkuun kartassa. On mielenkiintoista että se on samassa asennossa mutta eteenpäin siirtyvänä tämän kuukauden uudenkuun kartalla, muodostaen jälleen kolmion Neptunukseen ja siten pitäen huomion  hienonhienoissa vaistonvaraisissa keskusteluissamme. Tässä kuussa tulemme keskittymään siihen mitä tapahtuu seuraavaksi ennemminkin kuin että sopeutuisimme menneisyyteen, huolimatta siitä että alammekin  käyttää niitä ratkaisuja jotka nousivat keskusteluun viime kuun aikana niin henkilökohtaisella kuin maailmanlaajuisella tasolla.

Sallitaan muutosten alkaa - Pluto Kauriissa

Viime kuussa kirjoitin Saturnuksen alkavan muodostaa oppositiota Uranukseen. On erittäin tärkeää huomata että Uranus lakkaa perääntymästä samana päivänä kun Pluto siirtyy Kauriiseen. Uranus edustaa äkillisten muutosten energiaa, joka yllättää meidät, ja hänen liikkeensä on vapautuneempaa ja ajantasaisempaa nyt kuin perääntymisvaiheen aikana. Joten näyttää siltä, että meihin viime tammikuusta asti vaikuttaneet materiaaliset muutokset alkavat jyrätä nyt todenteolla hyvin nopeasti. Kun nyt tiedämme maailman talouden epäterveen tilan asioiden tekeminen täysin toisella tavalla tulee ilmeiseksi.

Mennään mukaan muutokseen: pitäkää nykytilaanne henkilökohtaisena kotelonanne. Sallikaa tarpeidenne  ja halujenne sulamisen alkaa ollen tietoisia yhdestä asiasta  -  siihen mennessä kun kaikki on valmista teistä tulee perhonen, jotain aivan jotain muuta kuin lehtiä syövä toukka! Me emme voi ennustaa millaiset uudet olosuhteet tulevat olemaan emmekä sitä millainen "uusi sinä" tulet olemaan, mutta mikäli suostumme halukkaasti tekemään 10% osamme muutoksesta, loput 90% tulee tapahtumaan sillä tavoin että meidän on helppoa yhtyä siihen.

Suomennos Sara

_______


Matti Kuusela
Hopeasulka
« Viimeksi muokattu: 08.11.2008 11:33:52 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: